Angeltjes
13-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuws van Kopenhagen : de stoottroepen gaan de Leiders vooraf

 

Copenhagen climate summit descends into row as 350 protesters arrested
.
Gisteren werden bijna 1000 manifestanten opgeleid bij rellen. Zoals gebruikelijk werden er vernielingen aangericht, auto's in brand gestoken, winkelruiten stukgeslagen en voorbijgangers gemolesteerd.  Nadat het tuig en de stoottroepen hun lusten hebben botgevierd, doen de Leiders hun intrede. De Messias zal als laatste onthaald worden door de hysterische massa's.  Wat er verder moge beslist worden, Kopenhagen is geslaagd, de weireld is gered.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor de talrijke royalisten onder onze lezers : Njam-njam

 

 

Een foto-overzicht van al de keuningen van het land B, sommigen met hun vrouwen,  anderen eenzaam tijdens de uitoefening van hun delicate dienstbaarheid aan het plebs. Voor de talloze maitresses is er helaas niet voldoende ruimte.

 

 
 
 
 
 
 
.
.
.
 
 
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Economische crisis noopt tot creatieve vergoedingen

 

 

De economische crisis zet aan tot creativiteit. Op ruilsites duiken steeds meer advertenties op van dames die een dringende klus te klaren hebben, maar enkel kunnen betalen in natura. De Telegraaf kwam deze nieuwe trend op het spoor en zocht enkele advertenties uit :  

Ik zoek een klusjesman met rechterhanden ... Aan mijn nieuwe huisje valt nog veel te doen... Ik heb de financiële middelen niet voor al die kosten. Kan ik je hele goede seks aanbieden als tegenprestatie? Dan handelen we het in natura af", schrijft een 36-jarige uit het Nederlandse Waddinxveen.

De rubriek bevat ook advertenties van vakmannen - stukadoors, schilders, maar ook boekhouders - die niet in euro maar in natura willen afrekenen. De krant verwijst voor deze opkomende trend naar Nederlandse armoedecijfers.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Standaard censureert tekst van Sarkozy

 

Philippe van den Abeele (In Flanders fields)  ontdekte dat de Standaard  een stuk tekst van Sarkozy bij de vertaling liet sneuvelen, omdat deze passage niet strookt met de opvattingen van de redactie.

Woensdag 9 december publiceert De Standaard in zijn rubriek 'Opinie & Analyse' een artikel van de Franse president Nicolas Sarkozy over het minarettenverbod, dat hij verbindt met het Franse 'grand débat sur l'identité nationale'. Volgens DS 'verscheen dit opiniestuk eerder in Le Monde'. DS censureerde echter de tekst van Sarkozy.

DS publiceert namelijk niet de volledige tekst, zonder hiervan melding te maken. Naast een passage over het Frans referendum over de Europese grondwet (wat nog te verstaan is, maar ook dan moet men schrijven dat men niet de volledige tekst publiceert) schrapt DS echter ook een belangrijke passage, die in hun versie moet komen tussen 'En wat zouden de Fransen antwoorden op dezelfde vraag?' en het vervolg dat begint met 'De Europese volkeren zijn gastvrij en verdraagzaam...' Het betreft een zeer belangrijke stellingname van Sarkozy, die diametraal tegengesteld is aan de opvatting van sommigen die met een klacht bij het EHRM dreigen, en op een veroordeling hopen, omdat het minarettenverbod de godsdienstvrijheid zou aantasten. Geschrapt, omdat het niet past in het plaatje van DS, die eerder schreef (Bart Beirland, 1.12) dat het referendum over de minaretten Zwitserland overstijgt: "het ondermijnt ook de geloofwaardigheid van het Westen om die universele waarden uit te dragen en te verdedigen." ? Niet dus volgens Sarkozy.

De geschrapte tekst over het minarettenreferendum (eigen vertaling): "In plaats van het Zwitserse volk onherroepelijk te veroordelen, kunnen we proberen te verstaan wat het heeft willen uitdrukken en wat zoveel volkeren in Europa ervaren, inbegrepen het Franse volk. Niets zou erger zijn dan de ontkenning. Niets zou erger zijn dan niet te kijken naar de werkelijkheid van de gevoelens, de bezorgdheid, de verzuchtingen van zoveel Europeanen. Vooreerst moeten we begrijpen dat wat gebeurde niets te maken heeft met de vrijheid van godsdienst of vrijheid van geloof. Niemand, noch Zwitserland noch ergens anders, denkt eraan deze vrijheden in vraag te stellen." (Au lieu de condamner sans appel le peuple suisse, essayons aussi de comprendre ce qu'il a voulu exprimer et ce que ressentent tant de peuples en Europe, y compris le peuple français. Rien ne serait pire que le déni. Rien ne serait pire que de ne pas regarder en face la réalité des sentiments, des préoccupations, des aspirations de tant d'Européens. Comprenons bien d'abord que ce qui s'est passé n'a rien à voir avec la liberté de culte ou la liberté de conscience. Nul, pas plus en Suisse qu'ailleurs, ne songe à remettre en cause ces libertés fondamentales.) Artikel in Le Monde: "Respecter ceux qui arrivent, respecter ceux qui accueillent"

P.S. : En DS kan niet komen zeggen dat er niet voldoende plaats was voor de volledige tekst. Er bleef een deel van een kolom, 7 cm hoog, helemaal blanco

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Society & Entertainment News from Angeltjes : Miss World

 

.

This is the new Miss World.  Not bad, hé ?  Zij is van het land Gibraltar, dat ligt ergens  tussen England and Spain. De ober op de achtergrond is zeer tevreden met de results from the jury.  We toe. And you ?

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pergolesi - Stabat Mater

 

 De Italiaanse componist Giovanni Battista Pergolesi leefde slechts van 1710 tot 1736. Hij blijft vooral bekend door zijn Stabat Mater dat hier gespeeld wordt met een kleine bezetting van het orkest van de Scala met Claudio Abbado en gezongen door de sopraan Katia Ricciarelli en de alt Lucia Valentini.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij zijn moslims, niet Hitler

 

.

Dit opgewonden standje is Pierre Vogel, een Duitse islam-oproerkraaier die mee wilde betogen in Bern maar aan de grens werd opgepakt en teruggestuurd.  Auf Wiedersehen, Pierre !  Probeer eens vliegen vanaf de minaret naar het Paradijs, als het niet lukt, zijn er alleszins maagden.

 

In de Zwitserse hoofdstad Bern hebben zo'n 500 mensen, voornamelijk moslims, betoogd tegen de beslissing van de Zwitsers om de bouw van nieuwe minaretten te verbieden.

De betogers trokken naar het Zwitserse parlement met spandoeken met daarop "Wij zijn moslims, niet Hitler". De organisatoren van de mars willen de Zwitsers erop wijzen dat de islam een vredelievende godsdienst is.

Het bouwverbod werd niet alleen bekritiseerd door de islamitische landen maar ook door de EU-buurlanden van Zwitserland en het Vaticaan. De Zwitserse regering beweert dat het verbod "geen verwerping van de moslimgemeenschap, haar godsdienst of cultuur betekent".

Hierna een beknopt overzicht van enkele prestaties van de laatste dagen door aanhangers van de godsdienst van de vrede :

11.12.09 : Yusufiyah (Irak) : een bomauto nabij een winle doodt 6 mensen.

11.12.09 : Kolkota (India) : 3 hindoetempels worden aangevallen door moslims

10.12.09 : Narathiwat (Thailand) : drie boeddhistische vrouwen komen om bij een ontploffing van een motorfiets buiten een restaurant die met een lang afstandslont werd opgeblazen.

10.12.09 : Mosul (Irak) : 2 christen broers worden ontvoers en doodgeschoten door terroristen.

09.12.09 : Pattani (Thailand) : een burger wordt neergeschoten in zijn auto door militante moslims.

08.12.09 : Reus (Tarragona Spanje) : een moslima wordt gevangen genomen en door een sharia-rechtbank veroordeeld tot steniging. Het vonnis wordt niet uitgevoerd maar de Salafisten in de kleine Catalaanse gemeenschappen oefenen een terreur uit die identiek is aan deze in Arabië of Nigeria.

 http://www.ansamed.info/en/news/ME03.XAM17191.html

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer een aardrijkskundige waarheid als een Heilige Koe

 

.
.
Op deze satellietfoto, waar wij niet mee geprutst hebben, is duidelijk te zien, dat de beige klomp ter rechterzijde onderaan het beeld, niet tot de groene Europese massa behoort.  De beige klomp is het Prachtland Turkije. We willen er geen kwaad woord over gezegd hebben voor de rest, maar het is niet Europa.

 

Donderdag 10 december was de Zweedse minister van Buitenlandse Zaken Carl Bildt te gast in de commissie Buitenlandse Zaken van het Europees Parlement.

Philip Caeys verwonderde zich over het feit dat de minister Turkije in het zuidoosten van Europa gesitueerd had, en wilde graag het standpunt van de Raad kennen over de toenadering van Turkije tot Iran, bijvoorbeeld door de verklaring van premier Erdogan dat Iran best wel kernwapens mag hebben als andere landen er ook hebben.

Bildt antwoordde niet op de vraag, maar reageerde op de ’geografische’ opmerking. Als Turkije niet in Europa ligt, dan ligt Cyprus ook niet in Europa, beweerde hij. Wel vreemd dat niemand in Europa een probleem maakte van de toetreding van het eiland in 2004. Dat komt wellicht omdat Cyprus - in tegenstelling tot Turkije - tot de Europese cultuursfeer behoort. Zelfs de socialistische (maar Griekse) collega Kyriakos Mavromakis trad me hierin bij.

"De Raad, de Commissie en het Parlement hebben al meermaals gesteld dat Turkije in Europa ligt", aldus Bildt, "dus mag ik ook zeggen dat Turkije in Europa ligt."

En als we in het Europees Parlement via een stemming decreteren dat de middag voortaan om 15 uur valt, dan zal dat ook wel zo zijn, zeker ...

Philip Claeys

Europarlementslid

PST : Volgens onze Wereldatlas, uitgave 2002 van Lannoo telt de wereld in het begin van de 21ste eeuw 192 naties. Europa heeft 43 landen en Turkije behoort daar niet toe. Het Prachtland bevindt zich volgens Lannoo en de oorspronkelijke uitgever Wolfgang Kunth uit München,  in het werelddeel Azië dat 47 staten telt. 

Landen verschuiven niet van het ene  continent naar het andere. Dat kan enkel gebeuren in de fantasie van matig-ontwikkelde elite-racisten, zoals er velen zijn in het Euro-parlement. 

Wil men per se Turkije opnemen, dan  pleiten wij ervoor bij de Heer Claaeys om ook India in te lijven bij Europa. En we hebben daar ook enkele zwakzinnige argumenten voor bedacht : India is een zeer tof land, met veel gedweeë menschen en godsdienstgekken die gewoon zijn aan de karwats van anderen en van zichzelf, ze bezitten geen nagels om aan de Q te krabben, want ze slapen er op, er zijn menige mooie madammen, vele knappe mijnheren en als ze spreken, schudden zij vaak met het hoofd wat grappig is en grappen daar houden wij van in de EU. Een overtuigend slotargument op wetenschappelijke basis  : waarom spreekt men over Indo-germaanse talen, dacht u ?  

Zo, binnenkort reizen wij naar Calcutta met ons gratis abonnement van de Lijn en veel dank aan mijnheer Claeys, die samen met Frank Vanhecke, Vlaanderen op een bekwame en waardige manier vertegenwoordigt in het Euro-parlement.

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dankzij de migratie 310.000 pond, dat is welverdiend en gezond !

 

Laughing all the way to the bank: Azad Ootam was paid £750 a day while he worked for UKBA
.
.
Dit stralende exemplaar van de menselijke soort heeft alle redenen om gelukkig en blij door het Britse leven te gaan.  Azad Ootam werkte voor de Grensbeveiliging en verdiende in 2008 £ de kokette som van  310.000  pond of ongeveer 340.000 euri. Dat is een flinke bravo, Azad, niet alleen voor u maar ook voor de Britse belastingbetalers die wat blij zijn te weten dat hun centjes goed besteed worden.  Met de Porsche alles in orde ?  In the Mail on Sunday leest u meer pittige details over deze mijnheer die weet hoe de poco's te melken.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van wanten : flitscamera's

 

 

 


12-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuws uit Kopenhagen

 

 

(met dank aan Digitalia)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nonkel Kruk evenaart bijna Nonkel Miele

 

vlaanderen vangt maar 73 procent asielzoekers op
.
"Joehoe !  Ik ben goed bezig, vinden jullie niet ? Veel beter dan de eerste keer, nu kom ik al in dat programma van de BRT : de Stenen van de Wetstraat met Katrien Coolen en Ivonne de Voddere. Ja, met mij kunt ge lachen. Ze noemen mij de Lachende Premier van het Plezantste Land."


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Faizel Ali Enait en de elite-racisten Pauw en Witteman

 

 

Dit mag u niet missen : de VARA elite-islamlikkers worden door de boerse moslim advocaat Enait uitgescholden voor "elite-racisten".  Goed voor de kijkcijfers, nog beter voor de polarisatie binnen onze maatschappij en verhelderend-leuk voor de naïeve duiven. Ook evenkijken naar de grijze vrouw, dat is de milieu-ministerin Jacqueline Cramer die bijna even knettergek is als de inmiddels door de PvdA geliquideerde Vogelaar. Cramer is enorm gegêneerd omdat zij aanwezig is bij dit geruzie : dit is de reactie die ook opgroeiende kinderen geven als ze ontdekken dat Sinterklaas niet echt is, wat ze eigenlijk al een hele tijd vemoedden, maar het toegeven, is moeilijk.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdags krantenoverzicht door Senior

 

Waarde redactie,

Hierbij nog enige aanvullende krantenartikels die mij in het oog sprongen.
-Meer Vlamingen gevaccineerd tegen de M-griep dan Walen.
 Blijkbaar is het  moeilijk om uit een hangmat te komen.
 
-Helmut Lotti veilt zijn "roze" Saab cabrio voor een goed? doel.
 Verschillende homo verenigingen hebben al interesse getoond.
- Op de sportpagina van De Standaard staat te lezen dat de Brusselse
  golfspeler Nicolas Colsaert zijn "CUT" niet haalt in Zuid-Afrika !
  Gelijk heb je  Nicolas...liever een "cut" van eigen bodem
- Paris-bas-Fortis verkoopt zijn belang in de Congolese bank aan de
   Belgisch-Congolese zakenman Forrest.
   Big Louis Michel zal tevreden zijn...eigen vrienden eerst!
- Brussalabath gaat ongeveer 50 miljoen eurokes investeren in de
   probleemwijken van Anderlecht, Molenbeek en Elsene.
   Een grote opknapbeurt moet er de veiligheid en de vrede verhogen.
   Waar het falliete Bxl de poen hievoor gaat halen is niet bekend, of wel?
   De kansarme allochtoontjes verheugen zich alvast op een  
   mogelijkheid om vanalles en nog wat te ristelen als dat feest moest
   doorgaan. Op het Vossenplein zal weer véél te koop zijn voor een prikje
.
- Het voorstel van de jongste puppy De Gucht Jantje-Jaak, om 
   kruisbeelden op kerkhoven te verbieden sterft een stille dood!
   De partij was zelfs niet opgezet met dit initiatief en heeft Jantje-Jaak
   de  wenk gegeven nog wat met de lego blokskens te spelen.
- Tiger Woods, de zwarte wereldkampioen golf heeft het bij zijn zwarte
   broeders en zusters verkorven.
   Hij heeft een zwak voor "blanke" hoeren. 
  
De blikvangers van de week blijven echter de boemerang die V.B de
   federale bezorgd heeft met hun regularisatie-cinema en die de linkse
   kerk zéér zwaar op de maag ligt ondanks hun gespeeld optimisme en
   het is ook uitkijken naar wat meneerke Peeters gaat doen als madam
   NON haar gram niet krijgt en zij een "zwaar problèim" voor de 
   federale regering voorspelt. ! Oei, Nonkel Kruk, storm op komst.
  
mvg 
Senior
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook in Herentals voert VB een goede oppositie

 

Ook oppositiepartij Vlaams Belang heeft zijn reactie klaar op de belastingsverhogingen en besparingen in de begroting 2010.

Raf Liedts:

"Sinds Jan Peeters en zijn Sp.a aan de macht zijn in Herentals volgen ontelbare belastingsverhoging en taksheffingen elkaar op. We zijn dan ook volledig tegen deze invoering van een verblijfsbelasting. In plaats van het toerisme te ontmoedigen zou men het moeten aanmoedigen en dergelijke taksheffingen zullen het toerisme zeker niet aanmoedigen.De stad steekt zoveel geld in betere promotie van zijn imago, waarom nemen ze dan zo'n domme beslissingen die volledig haaks staan op die promotie.

We delen de standpunten van VLD en LDD en staan opnieuw met de 3 oppositiepartijen op één lijn in ons verzet tegen het stadsbestuur van Sp.a en CD&V."

@ Thals fm- e-krant van het Neteland



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het stellen van lastige vragen is lastig en wordt derhalve verboden

We toonden gisteren een fragment waarbij de Ierse journalist en filmmaker Phelim McAleer tijdens een VN-persconferentie afgedreigd werd door de beveiliging omdat hij lastige vragen stelde.  Vandaag vonden we een ander fragment van deze Ierse verslaggever/cineast tijdens de première van een propagandistisch docudrama "The age of stupid" over het milieu.  Wie voor de waarheid staat, vreest toch geen vragen ? Tenzij de waarheid een fabel is.  Dankzij internet wordt het de politiek-correcte fascisten en de boomhangers minder makkelijk gemaakt om ongehinderd het wereldgeweten te vergiftigen. Lastige vragen, zijn goede vragen en moeten derhalve verboden worden.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijk, een schattig kientje

 

 

Zo'n vaart zal het wel niet lopen, hoor ... dat is weer fel overdreven. Dit is islamofobe praat ! Neen, neen, de islam is een brave godsdienst ; wij moeten die mensen waarderen en respecteren, zoals zij dat met ons doen. Binnen 2 weken is het Lichtfeest (vroeger kerstmis, maar dat hebben we afgeschaft om die mensen niet voor het hoofd te stoten).

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Messias wordt voor van alles en nog wat aangeroepen

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kortrijk : Schepen Jean de Bethune in verlegenheid gebracht door Vlaams Belang

 

 

Deze titel komt niet van ons, en het artikel hieronder evenmin. Wij copiëren de inleiding en voor  de rest van het verhaal verwijzen wij u door naar de blog van Kortrijkwatcher (Frans Lavaert) langs dit bruggetje :

In de gemeenteraad van laatstleden maandag 7 december liep schepen de Bethune (CD&V) een blamage op. Daar houdt hij niet van. Zijn voorstel tot aanpassing van het subsidiereglement voor alarmknoppen voor handelaars werd uitgesteld. Zoiets gebeurt uiterst zelden, en als de verdaging dan nog komt op aandringen van de oppositie dan is dit toch wel nieuws. Dit keer is het uitstel gevorderd en bekomen op aandringen van de fractieleider van het Vlaams Belang, wat de zaak voor de schepen des te erger maakt. U moet weten dat, telkenmale Maarten Seynaeve van het VB het woord neemt, onze Jean zich al begint op te winden nog vóór de eerste zin is uitgesproken.

Schepen de Bethune is in het bezit van nog zowat 28 mandaten, waaronder enkele functies die zwaar wegen. Voorzitter van de provincieraad! Vandaar dat hij nu pas een Koninklijk Besluit heeft ontdekt, daterend van 25 april 2007 en in werking sinds 4 oktober van dat jaar.    Verder lezen


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verdriet, wanhoop en plezier van belgië, via krantentitels

 

 

Wathelet over regularisaties : Alles blijft zoals het is

 

Louis Michel pakt internationale topfunctie

 

Milquet verontwaardigd over belangenconflict ingeroepen door Vlaamse regering 

 

Geheime gegevens politie staat online. Ministerin Turtelbaum : wij zijn voor Open Informatie

Brusselse politie : Als Greenpeace zich niet identificeert, hoe kunnen wij dan optreden ?

 

Belgen massaal aan de kalmeringsmiddelen




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!