Angeltjes
29-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukkig Nieuwjaar, Zuid-Afrika !

 

(met dank overgenomen van 't Scheldt)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Atomiumoverleg : hoofdacteur maakt klucht van drama.

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het leven zoals het is

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1/3 van de Vlamingen ligt toch wakker van probleem 177 (Hoegin)
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

Vandaag pakte de krant La Libre Belgique uit met de resultaten van een grote politieke enquête. De ondervraagden werd een aantal vragen voorgeschoteld, dat in twee hoofdstukken onderverdeeld kon worden: één over de federale regering, en dan in het bijzonder over de wissel aan de kop ervan, en één over de splitsing van Brussel-Halle-Vilvoorde. Dit laatste vond het meest weerklank in de Vlaamse media, maar dan wel met een verkeerd geciteerd cijfer. Alleen de persdienst van het Vlaams Belang slaagde erin de inhoud van het artikel van La Libre Belgique correct weer te geven, toch wel bijzonder pijnlijk voor de verzamelde «kwaliteitsmedia».

 Lees verder bij Hoegin

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Teheran 28 december 2009

 







Foto's Fox News

 

 

Foto's Fox News


28-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al Qaeda eist terreuraanslag op.

 

 

Umar Farouk AbdulMutallab is accused of trying to blow up an airliner as it landed in Detroit on Christmas.

Wat vervelend nu !  Zowel bij Fox News als bij CNN wordt aangekondigd dat Al Qaeda de verantwoordelijkheid opeist voor de mislukte aanslag op de vlucht Amsterdam-Detroit. Het is de "afdeling" Al Qaeda van het Arabische schiereiland die trots verkondigt dat zij de plannen hadden gesmeed die jammer genoeg geen doorgang vonden door het geklungel van Negermans op de foto. Mocht hij in zijn opzet geslaagd zijn, dan waren er wellicht 300 mensen op een ellendige manier aan hun einde gekomen. Bij de 0000 zal het nieuws in het middernachtjournaal meegedeeld worden, na de sportuitslagen.

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De BMW

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prison Break in Namen (Walchië)

 

 

Twee gedetineerden zijn op 27 december ontsnapt uit de gevangenis van Namen. Het gaat om het derde ontsnappingsincident in een halve week tijd in het land B.  Volgens de ministers De Clerck  (Onrecht & Ontsnappingen) en Turtelbaum (Binnenlandse Onregelmatigheden) zijn we hiermede op kruissnelheid.

Het parket van Namen meldde dat de twee voor hun ontsnapping een bewakingsagent gijzelden. Ze lieten hem vrij voor ze de gevangenis verlieten.  Het is tenslotte Kerstmis voor iedereen.

Het parket weet niet of de twee hulp kregen van buitenaf. De politie van Namen zoekt met de hulp van speurhonden naar de ontsnapten tijdens de syndicale kantooruren tussen 9.30 u en 15.30 u, onderbroken door een verplichte  lunchpauze van 1 uur  en een drinkpauze van 17 minuten.   Eigenlijk weet niemand van iets en is de toestand verward.    Naar de identiteit van de twee ontsnapten is er nog een bijkomend onderzoek aan de gang. Het wordt niet uitgesloten, dat de beide gevangenen hun identeiteit meegenomen hebben en dan zitten parket en politie met een probleem.

Fats


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erger dan Dutroux ? door Gaius
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

In ‘Dit was 2009’, het eigenzinnige jaaroverzicht van De Tijd, mag de nieuwbakken rechter bij het Joegoslaviëtribunaal Guy Delvoie zijn mening ventileren over het zogenaamde gerechtelijk rampjaar 2009.

Kortstondig voorzitter bij het Hof van Beroep is Delvoie zowat het exponent van alles wat misliep bij de rechterlijke macht in Brussel de laatste decennia. Hierover kan uiteraard niemand vijf bladzijden laten vullen zonder minstens af en toe een onbelangrijk juist detail te laten opmerken. Maar van alle Belgen is uitgerekend hij het slechtst geplaatst om de kwalificatie “erger dan Dutroux” te gebruiken om de crisis binnen de rechterlijke macht anno 2009 te omschrijven.

Gedurende zeer vele lange jaren was hij de speciaal benoemde magistraat-coördinator voor de gerechtelijke achterstand bij het Hof van Beroep. Hij slaagde er tijdens deze “carrière” met hoogste onderscheiding en alle middelen in, de weg te werken achterstand… onder de mat te vegen. Zijn toenmalige gedragingen, démarches, nalatigheden, rechtsweigeringen en al dan niet bewuste inbreuken op de strafwet zouden zelf eens dringend onder de loep moeten gelegd worden.

Als men dan toch populistische vergelijkingen maakt zou men met absolute stelligheid kunnen beweren dat uitgerekend de gecoördineerde handelingen van deze magistraat erger waren voor de werking van de rechterlijke macht en justitie dan Dutroux zou geweest zijn als commissaris voor de kinderrechten.

Het moet dan ook geen verbazing wekken dat uitgerekend deze rechter meent  te moeten stellen dat sommigen (hij noemt geen namen) “elke gelegenheid te baat nemen om het hof van beroep in Brussel in een slecht daglicht te plaatsen.”

De rechter bij het overigens ook nieuwbakken tribunaal in Den Haag orakelt verder: "er leek niets goed meer aan deze instelling want het werkte demotiverend vooral omdat één weliswaar zeer zwaar incident bij één kamer bij het hof van beroep afstraalde op de hele instelling." Een incident in een kamer! Wie gelooft zulke mensen nog?

Als antwoord op der vraag of hij spijt heeft samen met voorzitter Londers van Cassatie de brief te sturen aan voorzitter van de wetgevende macht zegt uitgerekend de gewezen magistraat-coördinator: “Ik zou niet weten wat het alternatief was, behalve de doofpot.” Bestaat die doofpot dan?

Er is volgens Delvoie ook geen ‘ons kent ons’. Dat bestaat ook niet volgens hem.

Als de rechterlijke macht de kerk van Rome zou zijn zou Delvoie als voorzitter van de congregatie voor de geloofsleer er warempel nog in slagen om Paus te worden ook. Al was het maar om alle sektes uit de wind te blijven zetten en tegelijkertijd alle rechtvaardige priesters de levieten te blijven lezen.

Er is maar één enkele poot onder de rechterlijke macht die rot is tot op het bot en dat is uitgerekend het nog niet gesplitste Hof van Beroep te Brussel. Dit interview bewijst het a contrario.

Wie zure oprispingen krijgt heeft daar doorgaans alleen zelf last van volgens rechter Delvoie doelend op premier Leterme.

Laat deze laatste het Gerecht dan maar in handen laten van het Belgische Opus Dei, en voor de arena applaudisseren voor zo veel rustige vastheid eigen aan zijn gepromoveerde voorganger.

Dat is het minste wat Leterme kan doen voor de gladiatoren gewapend met een aardappelmesje en een muskietennet. Voor de Nederlandstaligen althans.

Gaius


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw Zeeland : gestrande dolfijnen worden geholpen

 

 

 63 pilootdolfijnen zwommen zich vast op een strand in Nieuw-Zeeland. 500 vrijwilligers werden opgetrommeld en probeerden de gestrande dieren terug in het water te drijven. Dat gelukte voor een 40-tal. De andere stierven.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er zijn geen banden met Al Qaeda : er is dus niets aan de hand ! + AANPASSING 07.15 uur

 

De linkadoors van de 0000 zijn er als de roofkippen bij om het bericht van een Amerikaanse staatssecretaris over te nemen : "Mislukte aanslag geen deel van een complot". Alhoewel de FBI nog met het onderzoek bezig is. Het gaat over de poging om de vlucht Amsterdam-Detroit te laten ontploffen.

Oef, zeg ! Andere bronnen tekenen  al een vaag psychologisch portret van de man : er is iets niet in de haak met hem, hij is kierewiet. Medestudenten noemden hem vroeger "de paus". Een moslimpaus, dat is helemaal té gek. Dat kan bijna niet. Misschien banden met Rome, maar zeker niet, beslist niet met Al Qaeda.

Fox News heeft een uitgebreider verhaal.  De Amerikaanse inlichtingendiensten kenden de neger, zijn identiteit bevond zich bij de 550.000 mogelijk gevaarlijke individuen, maar hij stond niet hoog genoeg op de lijst om hem te verhinderen te vliegen. Waarom ben ik nu geneigd meer geloof te hechten aan de info van het Amerikaanse Fox News dan aan het gebazel van de beroepsleugenaars van de 0000 ?

Hoe de kerel de diverse veiligheidscontroles is kunnen doorkomen, dàt is een fundamentele vraag. De mislukte terrorist is een van die duizenden nepstudenten die in Groot-Brittannië toegelaten worden, op verklaring dat zij komen studeren. Van enige verdere opvolging is geen sprake, ook deze vriend van de Profeet verscheen nergens in een leslokaal, dat weet men nu.  Hij vloog naar Amsterdam en vandaar naar Detroit.  Hij passeerde veiligheidscontroles op Heathrow en Schiphol.  

Gaan de veiligheidsdiensten ànders te werk bij kleurlingen of moslims, uit angst deze mensen een trauma te bezorgen, of zijn er sympathiserende veiligheidsbeambten met geloken ogen in dienst ?  Tante Jeanne die met een flesje 4711 in haar handtas betrapt wordt, mag zich uitkleden voor ze naar Benidorm vliegt. Mohamed Jambalya Mamout, de naam is anders, maar wij schenden geen privacy,  komt toeterend door de beveiliging met een rinkelend flessenwinkeltje in de nabijheid van de leuter en niemand merkt wat. De terrorist zat bovendien op een vliegtuigstoel vlak nabij de kerosinetanks. Ook toeval. Zijn ontstekingsmechanisme is niet afgegaan, en een Nederlandse passagier was genoeg bij de pinken om direct in te grijpen.  De beveiliging heeft gefaald en de zaak nu wegwimpelen met "Oef, er is geen complot" is typisch linkse VRT-mentaliteit.

Gelukkig hebben wij meerdere bronnen van informatie tot onze beschikking.

Ray

+ AANPASSING 07.15 uur

Een medepassagier op de vlucht, een Amerikaans advocaat en zijn vrouw, getuigen gezien te hebben dat bij het aan boordgaan de dader, begeleid door een "getinte" man in een duur pak, probeerde in te checken zonder instapkaart. De onbekende stelde de dader voor als een Soedanese vluchteling.  Hoe hij uiteindelijk is kunnen instappen is niet duidelijk. Wat vervelend toch, dat er van alles niet blijkt te kloppen, anders konden we het zaakje toedekken en verder gaan met rookgordijnen op te trekken omheen de multicriminele maatschappij. Klikken

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poverty

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse les voor de inburgeringsstudenten

 

 

 

(met dank aan de bevriende collega's van Boiling Points die vandaag hun lustrum vieren)


27-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : In Brussel gaat het beter en beter
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

In Brussel gaat het beter en beter.   
In Brussel zijn de problemen met bus en tram de helft verminderd. Dat komt omdat meer dan de helft van die voertuigen in de garage staan voor herstelling.  Het gaat nog veel verbeteren zeggen ze.

Brusseleir 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De flutzender van Onkundigen voor Onwetenden : VRT

 

 

De Overbodige Onvlaamse Openbare Omroep, gebruikt regelmatig de eigen uitzendingen om met misbaar om te roepen, dat hij ( zij ? het ?) te weinig centen krijgt van de overheid. Er dwalen verdorie 3000 figuren door de gangen, van wie 100 managers,  om net hetzelfde te doen (of een ietsje meer) dan de commerciële VTM die het met 500 exemplaren doet, maar toch hebben die van 4 Nullen nooit genoeg.

Vorig jaar zat Vim de Wilder bijna in tranen te verkondigen dat er 125 wandelaars zouden verdwijnen. De jongen was er kapot van. Intussen is er juist niemand verdwenen of ontslagen.  Ja, verdwaald in de kelders, dat wel, hand in hand, of per trio.

Moet ik eens uitleggen, hoe het komt, dat de rekeningen nooit kloppen  ?  Eerst wordt er een begroting opgemaakt die plus minus een evenwicht beoogt. Vervolgens wordt die begroting  begin januari in de schuif gestopt . In de loop van het jaar wordt er enkele malen luid gejammerd, richting Martelarenplein via de Raad van Wanbeleid : "We komen d'er niet, we kunnen er niet aan doen, we zullen de ministers wat meer klank en beeld bieden, is dat goed ? We komen d'er écht niet".

De verliezen stapelen zich op, maar de miljoenen komen toch. Altijd. Want de 0000 is een machtig instrument in een corrupt land als het onze : het ministerie van Propaganda en Misleiding heeft audio en video nodig om zich te handhaven en aan misleiding te doen. Een Frankenstein-Coproductie door de belgische partijpolitiek, de syndicaten en de grote machten achter de schermen : de VRT.

Gisteren waren wij in de cinema, een eindejaarstraditie zonder veel betekenis. Komt in het voorprogramma toch wel een reclameflim voor Radio één. Nauwelijks van onze verbazing bekomen, gevolgd door een andere reclamefilm voor Studio Brussel. Het reclamebudget moest duidelijk opgemaakt worden voor het einde van het jaar, want in januari zijn er nieuwe centjes dankzij  de grijsgedraaide plaat "We komen d'er niet".

Mocht de Overbodige Omroep zijn taak naar behoren vervullen, we konden er mee leven. Maar deze Onvlaamse Openbare is als het stilgevallen Zenne-Waterzuiveringsstation van Brussel.  De populaire programma's waar de VRT zich aan optrekt, zijn aangekocht. De enige creativiteit die men nog bezit aan de Reyerslaan, is een overschrijving invullen en die laten ondertekenen, hopelijk volgens de procedures die terzake gelden inzake bevoegdheden. Een eigen personeelsbeleid voeren, gebeurt in de syndicale overlegorganen.  En de sukkels uit de politiek die in de Raad van Wanbeleid zetelen, weten van toeten noch blazen en worden vakkundig belazerd. Het échte beleid wordt alleen getoond aan een soortement Bureau dat enkel toegankelijk is voor trouwe vrienden van de Loge en een katholieke meeloopster (of loper).

We gaan het ditmaal niet hebben over eenzijdige, propagandistische programma's maar over de uitwas op internet, waar de VRT zich een plaats heeft toegeëigend om ook hier de geesten te vergiftigen. Neem nu het departement  "blogs en opinie" . Naast een tros vaste medewerkers die niet alleen hun eenzijdige voorlichting op het scherm of achter de microfoon uitoefenen, maar ook via een eigen blog, is er nog een groep gelegenheidsscribenten.

Lucas Catherine : islamkenner maar vooral aanbidder van de profeet en verheerlijker van elke baardman met rok.  Schreef het boek "Van Morendoders tot botsende Beschavingen".  De auteur met de biseksuele naam is een garantie voor politiek-correcte en nijdige standpunten. Mocht hij behoren tot de club van Rome, hij was magister bij Opus Dei en hinkte met een prikkeldraad-kousenband door het zondige leven.

Rik Torfs : zo lang hij de humor hanteert, is die man best te doen.

Kristien Hemmerechts : ook als deze  toffe meid de humor hanteert, is zij beter niet te doen. Zou met succes een kapsalon met epileerafdeling kunnen beginnen.

San F. Yezersky : een linkse jonge vriend die de stiel leert. Dankzij een beschermheer, het wordt gezegd, als het niet juist is, is het onwaar.

Heidi Lenaerts : een eigen radio-babbelkous die zichzelf in de Wikipedia laat omschrijven met haar deelname aan de Slimste Mens. Ons is van haar alleen bijgebleven, dat deze germaniste van de 10 getoonde Vlaamse auteurs er nauwelijks 2 wist op te noemen. Kwebbel-kwebbel.

Lotte Stevens : alweer iemand uit het eigen huis : MNM presentatrice. Kwebbel-kwebbel.

Jan van Duppen : gewezen sp-a-volksvertegenwoordiger met slechte pr-consulenten.

Walter van Steenbrugge  : de advocaat die er uitziet als een dakloze en elke dag aanvat met het Chinese strijdlied : "De zon is rood en elke rechtse moet dood".

Sam de Bruyn : een halve nicht en een halve neef , een biseksuele praatvaar- en praatmoer van de radio. Kwebbel-kwebbel

Marc Legendre : striptekenaar, lacht zich een kriek met het land B vanop de Canarische Eilanden.

Wij gunnen ieder van de genoemden hun mening en dat is gemeend. Deze samenstelling van bloggers is echter totaal eenzijdig en het is niet omdat een Piet Deslé (ex VTM en nu LDD) tussendoor ook iets mag schrijven, dat er sprake is van maatschappelijk evenwicht. Temeer omdat er steevast politieke onderwerpen behandeld worden, enkel en uitsluitend bekeken door de linksige bril met vooral nijdige sneren naar rechts, want daar schuilen DE vijanden van de Onwetenden.

Wij kunnen enkel zeggen : sluit die handel ! Bloggend opiniëren behoort niet tot de kerntaken van een openbare omroep.  Maatschappelijke discussies worden gevoerd op de plaatsen die de gemeenschap daarvoor bepaalt of die de burgers zelf kiezen. Deze omroep is doodziek van pretentie, onkunde en zelfoverschatting. En dat allemaal dankzij onze gulle centen.

Savat

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat verandert er zoal op 1 januari (en ook wat verandert er niet)

 

Vanaf 1 januari 2010 mag er niet meer gerookt worden in eetcafés, bovendien wordt de postzegel duurder en kunnen laaggeschoolde jongeren zich inschrijven voor een vrijwillige legerdienst. Hieronder zetten we twaalf zaken op een rij die volgend jaar zullen veranderen.

1. Roken in eetcafés gebannen

Vanaf 1 januari is roken verboden in cafés die ook maaltijden aanbieden. Een algemeen rookverbod in de horeca komt er pas ten vroegste vanaf 2012. In restaurants mag nu al niet meer worden gerookt, maar in cafés met enkel voorverpakt voedsel is dat nog wel toegestaan. Gelegenheden en VZW's ter promotie van de diversiteit, die uitsluitend halalvoedsel verstrekken vallen niet onder het rookverbod.

2. Internationale treinen op Belgisch spoor

Het internationale reizigersvervoer op het spoor wordt geliberaliseerd. In de loop van het voorjaar verwacht infrastructuurbeheerder Infrabel nieuwe operatoren in België. De liberalisering van het goederenvervoer per spoor dateert al van 2003. Sindsdien zijn al verschillende operatoren in die sector actief op het Belgische spoornetwerk. Uit een aantal Prachtlanden zal comfortabel vervoer "per schip van de woestijn" aangeboden worden.


3. Subsidie zonnepanelen daalt

De waarde van groenestroomcertificaten voor zonnepanelen daalt vanaf volgend jaar. Wie zonnepanelen plaatst in 2010, ontvangt nog 350 euro per certificaat gedurende twintig jaar. Tot eind december bedraagt dit nog 450 euro. Van zodra de opwarming van de planeet terug een aanvang neemt na de volgende klimaatconferentie in Mexico, wordt de subisidie volledig afgeschaft.

4. Testfase chipkaart NMBS en MIVB start

Reizigers die een gecombineerd abonnement of ticket van de spoorwegmaatschappij NMBS en de Brusselse openbaarvervoermaatschappij MIVB hebben, kunnen binnenkort met een enkele chipkaart op beide netten terecht. Vanaf januari start een testfase van een half jaar voor het eengemaakt vervoerbewijs. Reizigers die door Anderlecht en Sint Jans Molenbeek reizen ontvangen een gevarenpremie, aan te vragen bij het Spionnencentrum.

5. Postzegel wordt duurder

Bij aankoop van minimum tien postzegels blijft een standaardpostzegel 0,59 euro kosten. Maar wie minder dan tien postzegels koopt, moet 10 eurocent per stuk opleggen. Wie brieven verstuurt zonder zegels, moet echter niets betalen.

6. Huishoudelijk afval sorteren in Brussel

Wie in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest woont, moet vanaf januari verplicht het huishoudelijke afval sorteren. De witte vuilniszakken (voor het niet-sorteerbare huishoudelijke afval) worden bovendien duurder. De gele zakken (voor papier en karton) en de blauwe vuilniszakken (voor PMD) worden dan weer goedkoper om het sorteren te stimuleren. Bruine en zwarte zakken vervangen de vroegere rode zakken en zijn verkrijgbaar op de partijbureaus van de PS.

7. Federale bijdrage elektriciteit stijgt

Een deel van de elektriciteitsfactuur, namelijk de federale bijdrage voor elektriciteit, gaat in 2010 met meer dan de helft de hoogte in. Voor een gezin met vier leden betekent het een stijging van het jaarfactuur met vijf euro. De federale bijdrage voor gas wordt wel goedkoper. Deze aanpassing geldt enkel voor personen geboren in belgië als loot van de vierde generatie.

8. Openbare verkoop vastgoed op één zitdag

Volgend jaar geldt voor de openbare verkoop van vastgoed in heel België een identieke procedure. Er wordt slechts een zitdag georganiseerd, in plaats van twee. Bovendien kan er een instelprijs voorzien worden en kunnen kopers eventueel een premie ontvangen.
Verdierenpikken wordt evenals slachten van schapen georganiseerd onder bevoegdheid van de gemeentelijke islamitische overheid.

9. Loondaling door negatieve inflatie

De bedienden die vallen onder het Aanvullend Nationaal Paritair Comité voor Bedienden (ANPCB) , goed voor zo'n 300.000 mensen uit diverse sectoren zoals de media, ICT of callcenters, zullen vanaf 1 januari 0,43 procent minder loon ontvangen. Dat is het gevolg van de negatieve inflatie gedurende een groot deel van dit jaar. Lonen en vergoedingen van leden van parlementen, ambtenaren, openbare diensten, adel, priesters en het voltallige koningshuis ontvangen een individuele verhoging van circa 5%

10. Vrijwillige militaire dienst voor jongeren

Jongeren kunnen zich kandidaat stellen voor een vrijwillige militaire dienst als officier, onderofficier (maximaal vier jaar) of vrijwilliger (drie jaar). Ze moeten geen toelatingsexamens afleggen, maar enkel medische en fysieke proeven. De eerste zes maanden krijgen de jongeren een soldij van zeven euro bovenop hun eventuele kinderbijslag of werkloosheidsvergoeding. Daarna ontvangen ze, afhankelijk van hun functie, minstens het basisloon van een militair. De maatregel moet laaggeschoolde jongeren meer kansen geven op een betere baan, in het leger of daarbuiten. Voorrang voor moslims zodat die kunnen ingezet worden in Afghanistan om te verbroederen met de vijand.


11. Energienormen voor nieuwbouw strenger

Voor de bouw van woningen gelden strengere energienormen. Het maximale E-peil of het energiegebruik voor een woning wordt vanaf dan verlaagd van E100 naar E80 voor woongebouwen. Voor in aanmerking te komen voor een premie moet het E60 of lager zijn.

12. Aanwervingsplan werklozen van start

Op 1 januari gaat het aanwervingsplan voor jongeren en oudere werklozen van start. De kost van hun aanwerving moet drastisch beperkt worden via een activering van hun werkloosheidsuitkering. De maatregel moet de werkgelegenheid ondersteunen. Mits uw dossier te laten behandelen door de gespecialiseerde sociale VZW's, kan u zowel een loon ontvangen als een werkloosheidsvergoeding en toch gezellig thuis zijn om in het zwart bij te klussen en kientjes te verzorgen of te maken.

Oorspronkelijke tekst gepikt bij : http://www.bloggen.be/patrickzelzate/

De schuine teksten zijn ontwerpen die nog niet in de praktijk worden toegepast.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweden en Finnen weer in de aanval

 

 

Bus 50, Tram 24, Bus 1 en Bus X werden op kerstavond, alle in de omgeving van de Brederodestraat (Antwerpen-Zuid) bekogeld met stenen en betonklinkers. Het kan verkeren, sprak Bredero, maar intussen zijn al de getroffen voertuigen flink beschadigd en in herstelling. Enkel materiële schade, pffft ...  er werden geen passagiers, noch personeel van de Lijn geraakt. 

Dat werd echter goed gemaakt in de namiddag toen een trambestuurster op het Astridplein door een verbolgen passagier bij de haren uit haar voertuig werd gesleurd en enkele rake klappen mocht in ontvangst nemen. De man was bij een vorige halte niet kunnen meerijden, omdat de tram al in beweging was en niet stopte. Gelukkig kon hij het voertuig lopend inhalen tot bij de volgende halte (een man in conditie)  en aldaar de gepaste maatregelen treffen. Omdat de kranten geen gewag maken van 's mans naam, Piet Janssens of Marcel Van Boven, nemen we aan dat we te maken hebben met een uitzinnige Zweed of een fraaibesneden Fin. 

We weten het, goede lezers en lezeressen, deze kleine multicriminele feitjes gebeuren niet enkel in de stad van Allah, maar ze bereiken gelukkig ook andere steden en gemeentes : iedereen gelijk voor de wet als het op miserie voor het klein volk aankomt. Vraag het even na bij de lichtjes seniele  Marc Eyskens : "De Antwerpenaars moeten leren leven met de multiculturele maatschappij" sprak hij bij de lokale rode stadszender en sedertdien zit hij in menig amusementsprogramma  van de 0000 als een gedresseerde clown.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar welke televisiezender kijkt u het meest ? POLL

 

Om onze talrijke tegenstanders van polls te plezieren, doen we er nog eentje voor het einde van het jaar.

Naar welke televisiezender kijkt u het meest ? 

Voor zover u naar tv-zenders kijkt.

Bij vastgestelde onregelmatigheden (dat wil zeggen, als de uitslag ons niet aanstaat) wordt de poll verwijderd.

Er wordt inmiddels nog elke dag ingevuld welke gebeurtenis uit het afgelopen jaar het meeste indruk op u maakte.  Jammer genoeg wisten we toen nog niets van de koene Nederlander die op de vlucht tusen Amsterdam en Detroit een Nigeriaan, die het vliegtuig wilde laten ontploffen, in mekaar ramde. (Het zou wellicht verstandig zijn na  te laten gaan door een of ander gestoord Spionnencentrum, of er geen racistische motieven meespeelden bij deze blanke man, want zomaar een neger in mekaarslaan, is niet gering)

Maar nu is het weer aan u : piekeren over uw voorkeurzender.  Wij kunnen u uiteraard niet beïnvloeden, hoe graag we dat ook zouden willen, maar kent u deze populaire televisiefiguren ? Misschien is dat een hint ?

.

            

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwjaarswens Filip De Winter

 

 

“Dat we in plaats van een Vlaamse president voor Europa, eindelijk een volwaardige, krachtdadige president voor Vlaanderen krijgen. Ik stel met de glimlach vast dat dat moment almaar dichterbij komt.”

In Het Laatste Nieuws

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoofd belgisch Spionencentrum trots op prestaties

 

De onvolprezen regimekrant de Standaard verleent het woord aan het hoofd van het belgische Spionnencentrum, ook wel eens CGKR genoemd.  De trotse Heer De Witte zegt het zo :

"Het afgelopen decennium is het Vlaams Belang door de rechter veroordeeld wegens het aanzetten tot haat tegen en discriminatie van allochtonen. De rechter heeft ook duidelijk gezegd dat het kantelpoortbedrijf Feryn allochtonen niet mag weigeren als werknemers ("omdat de klanten dat niet willen"). Dat zijn allemaal uitspraken waarin het Centrum een stuwende rol heeft gespeeld en die helpen een mentaliteitsverandering op gang te brengen."

Een mentaliteitsverandering afgedwongen door spionage, intriges, infiltratie, afdreigingen, censuur, processen en straffen opgelegd door vrienden-rechters met de juiste partijkaart,  en dat alles uit naam van de democratie. 

Het land B ?  Als ik het vandaag meer veracht dan gisteren, is het omdat ik gisteren beneveld was.

Ray




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!