Angeltjes
09-01-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neen, van de wind kan Angeltjes niet leven.

 

 

De media proberen krampachtig hun monopolie op de informatie te behouden. Zij lepelen voor wat wij mogen weten. En denken.

Er is gelukkig internet dat het informatie-cordon doorbreekt.  Angeltjes probeert, samen met vele anderen op internet, een correctie te zijn op de officiële regime-propaganda. Wij doen dit met een bescheiden budget en vooral met hard werken. Wil u ons financieel helpen, dan is dit zéér welkom, maar wij richten ons uitsluitend tot de mensen die het zich kunnen en willen veroorloven.  Tegelijk vragen wij u, om onze adverteerders te vereren met uw aandacht. Onze dank is groot en gemeend. 

Bankrekening : 377-0103135-61 ten name van Angeltjes
 
 Wij kunnen geen fiscale attesten afleveren
Hieronder een maand-staafgrafiek met de evolutie van onze bezoekers over de laatste 2 jaar

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laten we duidelijk zijn : Geen drugs ! Punt. Uit.

 

Het puik van onze samenleving  

 

 

- Vlaams Belang verwerpt het dwaze gedoogbeleid voor drugs dat sluiks werd ingevoerd door Tony Van Parys en Stefaan de Clerck (CD&V) en dat door paarsgroen werd uitgebreid en in een wet gegoten. Die drugwet zorgt voor totale verwarring bij politie, scholen, ouders en jongeren en heeft geleid tot een dramatische toename van het druggebruik.

- Vlaams Belang beschouwt drughandel en druggebruik als ondermijnende factoren binnen onze samenleving en wil het lakse gedoogbeleid ombuigen tot een genadeloze oorlog tegen de drugmaffia. Zo moet er werk worden gemaakt van een doorgedreven samenwerking tussen fiscus, handelsregister, sociale inspectie, politie en staatsveiligheid om de inkomsten van georganiseerde misdaadbendes op te sporen en in beslag te nemen. Wij vragen een actieve permanente doorlichting en de sluiting van vzw’s waar drugs worden verhandeld.

- In tegenstelling tot wat onze tegenstanders vaak beweren, willen wij ook investeren in preventie. Scholen en leerplannen moeten meer aandacht besteden aan de gevaren van druggebruik. Bij die preventiecampagnes moet ook expliciet gewezen worden op de gezondheidsrisico’s en de verslavende effecten van zogenaamde ‘softdrugs’. Omdat kinderen op steeds jongere leeftijd in aanraking komen met drugs, moeten ontradingscampagnes al vanaf de lagere school gevoerd worden.

- De kleine druggebruiker is geen crimineel, maar wij moeten hem er op wijzen dat druggebruik maatschappelijk niet aanvaardbaar is. Voor personen die alleen drugs hebben gebruikt (eenmalig of sporadisch), maar geen drugs hebben verhandeld, moeten aangepaste sancties voorzien worden, zoals leerstraffen, geldboetes en, indien nodig, verplichte ontwenning. Dat geldt zowel voor ‘soft’- als ‘harddrugs’.

- Drugverslaafden horen niet thuis in de gevangenis. Ze moeten verplicht worden een ontwenningskuur te volgen in een gesloten instelling en ze moeten voorbereid worden om terug te keren in de samenleving. Ouders van aan drugs verslaafde jongeren mogen niet aan hun lot overgelaten worden. Daarom is er dringend nood aan meer gespecialiseerde opvang(plaatsen).

- Druggebruik in de gevangenis moet worden tegengegaan door verplichte ontwenning in een speciale afdeling. Ook een verlenging van de celstraf moet mogelijk zijn als de gedetineerde volhardt in druggebruik of –handel.

- Vervangingsproducten zoals methadon kunnen enkel – tijdelijk – toegediend worden in het kader van een verplichte en gecontroleerde ontwenning. De overheid moet druggebruik ontraden en bestrijden en niet stimuleren met gemakkelijke oplossingen als het gratis verdelen van spuitjes.

- Drughandel moet afgeschrikt worden met zware celstraffen, hoge boetes en het in beslag nemen van misdaadgeld. Vlaams Belang wil dat de verkoop van een dodelijke hoeveelheid drugs wordt beschouwd als moord of moordpoging en ook als dusdanig wordt bestraft.

Veel goede punten voor Vlaams Belang en extra roeptekens !!!

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louis Raemaekers

 

 

 http://ecc-cartoonbooksclub.blogspot.com/2009_10_01_archive.html


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vangelis

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een stukje uit de Slimste Mens met Eddy

 

 

.


08-01-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel Daerden - Senaat 7 januari 2010

 

 

"Als ik belgië vandaag minder veracht dan gisteren, is dat omdat ik gisteren dronken was."


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.China : grootste exportnatie van de wereld

 

VIETNAM-CHINAREIS 22-10 TOT 10-11-2009 364

China is Duitsland gepasseerd als grootste exportland ter wereld. De Duitsers exporteerden vorig jaar voor 1,05 biljoen dollar aan goederen en diensten, terwijl de Chinezen alleen al in de maanden januari tot en met november voor 1,07 biljoen exporteerden. China exporteert met name elektronische producten en kleding. De Duitsers verkopen vooral auto's en chemische producten aan het buitenland. Dit is nog maar een begin.

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoop volle tekenen voor geslaagde inburgering

 

 

http://www.weaselzippers.net/blog/2010/01/pic-of-the-day.html

(Dank je, Rony !  Wij zien inderdaad het zelfrelativeringsvermogen van vele moslims over het hoofd : uw foto bewijst dat de inburgering vordert)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwijgen is niks voor ons.

 

De politieke elite die in West-Europa (en natuurlijk ook in het ridicule land B) het mooie weer maakt, barst van verontwaardiging als één aanhanger van de godsdienst van de vrede een haar gekrenkt wordt. 

Het is zelfs not-done om onderwerpen ter sprake te brengen die betrekking hebben op de houding, de levenswandel en zeker niet de middeleeuwse religieuze rituelen van moslims die zich in onze contreien gevestigd hebben.  Daarover moet gezwegen worden.

Wij doen daar echter niet aan mee,  niet dat we veel nieuws zullen vertellen, maar vlug over enige aspecten heenzweven, die het dagelijkse leven beïnvloeden.

Onze Westerse sociale caritas die we gerealiseerd hebben door uitgekiende sociale structuren, wordt geplunderd en vaak misbruikt door figuren die geen enkel benul hebben van solidariteit maar die wel bij het minste woord van kritiek "Racist" roepen.

Onze Westerse samenleving wordt plots geconfronteerd met begrippen en toestanden die wij volledig ontgroeid zijn, waar we niets mee te maken hebben of die ons vreemd zijn : 

eremoorden,

gedwongen huwelijken,

verwoeste gebieden in onze grootsteden, ook wel no-go zones genoemd,

het ontstaan van een eigen justitie, de sharia,

een complete achteruitgang op alle vlakken van ons onderwijssysteem waar de wetten van de jungle geïntroduceerd worden en de wetenschappelijke kennis gemuilkorfd wordt door de achterlijke sprookjes van de koran,

het uiten van doodsbedreigingen voor mensen die opkomen voor de waarden van hun beschaving (Wilders, Dewinter, Ayaan, Westergaard),

duizenden opzettelijke brandhaarden bij onze Westerse feesten,

stuitende massale slachtpartijen,

brutale terreur en crimineel gedrag in onze woonwijekn,

overvolle gevangenissen,

imams en andere fanatiekelingen die onze cultuur en samenleving minachten en hun volgelingen opleggen dit ook te doen ...

Er is veel meer, maar we beperken ons.  Hier mag allemaal niet over gesproken worden. Dit zijn taboe-onderwerpen volgens de politieke elite. De mane en de vrouw in de straat denken er anders over.

Hoe het er aan toegaat in de Prachtlanden ten overstaan van niet-moslims dat weten we ook. Ter illustratie, verwijzen we naar een artikel in de NRC over de Kopten in Egypte.

Ray

En dan doen we er nog graag GRATIS bij : 1 artikel bij het onvolprezen HVV : "Lynch de Christenen".


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Profiteuse geportretteerd

 

 

Het was gisteren groot feest in de belgische senaat : de gewezen voorzitser Anne-Marie Lizin kreeg officieel haar geschilderd (en zeer gevleid) olieverfportret opgehangen naast dat van haar voorgangers.

Het was me het feestje wel deze bijeenkomst van huichelaars, slippendragers, regime-ondersteuners en tegelijk profiteurs van datzelfde regime. De uit de Parti Socialiste verwijderde Lizin had er voor gezorgd dat er geen PS-mandatarissen uitgenodigd waren.  Al het overige partijpolitieke profitariaat was er wel, op uitzondering van de senatoren van Vlaams Belang.  Die zijn tenminste consequent : zij sluiten het belgische zootje  op in een "cordon elitaire."

Lizin is een troela die haar ganse carrière geteerd heeft  op de centen van de gemeenschap. Maar die volstonden vaak niet, voor deze blaaskaak, zoals voor velen van haar Waalse socialistische collega's.  Eens genesteld in goedbetaalde politieke mandaten, wordt er schandelijk misbruik gemaakt van het binnenhalen van andere voordelen.  In het geval van Lizin gebeurde dit op de kap van het hospitaal waar zij als voorzitter fungeerde. Talrijke decadente persoonlijke uitgaven liet zij zich terugbetalen uit de begroting van het ziekenhuis.  In haar rancuneuze egoïsme ramde zij later de auto van haar opvolgster als burgemeester. Dat zijn slechts enkele uitgelekte feitjes, dat er veel meer aan de hand is geweest, staat buiten kijf. 

Alle sprekerds tijdens de plechtigheid waren vol lof over deze figuur die eens gold als vrouwelijk symbool van het  Waalse socialisme. Zijn wij de enigen die inzien welke afschuwelijke vertoningen er opgevoerd worden in dit land ?

Ray

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brugge : That's all folks ! Laten we Maria stenigen !

 

Het is weer van je dat.  In de Hallen op de Grote Markt van Brugge is een tentoonstelling aan de gang met de ludieke naam "That's all folks", een toespeling op de tekenfilms van Woody Woodpecker. De inrichter, Michel Dewilde, wil de bezoeker kennis laten maken met de visie van "kunstenaars" op politiek, maatschappij en godsdienst. 

Daar zaten we op te wachten.  Even de woorden van de Engelse actrice Claire Bloom in herinnering brengen : "Hou toch nooit rekening met de mening van mijn collega's als het over politiek gaat, daar kennen die mensen niets van".  Dat klinkt denigrerend, maar het is helaas in veel gevallen juist. Buiten wat linkse prietpraat verkopen en "leve belgië" roepen om de subsidiekraan open te houden, zijn er weinig kunstenaars met een onderbouwde politieke visie. Tenzij u nog steeds onder de indruk bent van de esbattementen van de wauwelaar Jan Decorte, die ooit in de Kamer zat voor Rossem.

Een van de 80 kunstwerken is een product van ene Peter Puype die 3 plaasteren Mariabeelden laat stenigen door de toeschouwers. Helaas, kon dit enkel door de genodigden van de vernissage, want er is geen geld om telkens nieuwe beelden te plaatsen.  De uitleg bij deze geweldige productie  getuigt inderdaad van een grote visie : er worden nog heel wat vrouwen gestenigd in onze maatschappij.

Wij worden daar misselijk van. Het zou niet in ons vrijzinnig hoofd opkomen, om een steen op te nemen en naar een Mariabeeld te gooien : op welk minkukel-niveau bevindt iemand zich om zoiets te bedenken ?  Het getuigt bovendien van een extreme lafheid, want de stenigingen die vandaag nog plaatsgrijpen, gebeuren enkel uit naam van de islam. Maar daar begint men niet aan, noch de kunstzinnige simpele, en zeker de inrichter niet.  De waarheid over moslims uitvergroten, is een schanddaad. Dus laten nwe de katholieken nog even beledigen, die zijn dat gewoon.

Proficiat aan het schepencollege van de stad Brugge en tjevenburgemeester Moenaert in het bijzonder die steun verlenen aan deze tentoonstelling van de wansmaak. 

 

.
Ook dit is een "visie" . Op de Amerikaanse politiek dan, die natuurlijk zeer kritisch benaderd wordt : een bruine neger met witte tanden. De ontwerper van deze collage heeft veel werk van Pol Mara gezien.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verzoeningsoptocht in Culemborg : 250 deelnemers

 

 

In de Culemborgse wijk Terweijde is donderdagavond een verzoeningstocht gehouden. Zo'n 250 Molukse, Marokkaanse en autochtone Nederlanders liepen mee. Ook burgemeester Van Schelven, enkele wethouders en raadsleden waren erbij aanwezig.

De tocht begon rond zeven uur in het winkelcentrum in de wijk, waar alle deelnemers een rode roos van de plaatselijke supermarkt kregen.

Na een toch van een uur eindigde de toch weer bij het startpunt. Daar hielden de burgemeester en vertegenwoordigers van de Molukse en Marokkaanse Nederlanders toespraken.

De organisatoren wilden met de tocht benadrukken dat de twee groepen nog wel degelijk naast elkaar kunnen leven. De buurtbewoners waren donderdagmiddag door huis aan huis verspreide brieven opgeroepen om mee te doen.

@ NOS

De ethnische spanningen tussen Marokkanen en Antillianen zijn niet plots vorige week ontstaan.  Zij sluimerden al lange tijd en enkele jaren geleden waren er eveneens felle botsingen.  De beide groepen beschuldigen mekaar. De regering geeft extra geld om een aantal sociale werkers aan te werven, de burgemeester zit op vinkenslag om zo vlug mogelijk te versassen naar een andere gemeente (in NL zijn de burgemeesters  "aangesteld", het zijn veredelde partijloze ambtenaren met een duidelijke politieke kleur)  en de politieke elite bidt dat alles voorbij moge zijn.  De hoop op een conflictloze multiculturele maatschappij moet overeind blijven, ook als de realiteit van elke dag andere signalen uitzendt.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Messias onderhandelt

 

 

Ahmadinejad : "Welke atoombommen ?"

De Messias : "Zie je wel, samen zitten met deze gasten, helpt".

 


07-01-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actueel

 

 

 

@ Gregorius Nekschot 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De dubbelzinnige politiek van Hoessein Obama door Bill O'Reilly

 Wijn het probleem niet, Al Qaeda is het probleem !

 .


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caroline Swastika

 

We zegden het gisteren al : er is iets met de sossen en hun verborgen sympathieën voor een bepaalde periode in de geschiedenis. In de leefkamer bij Caroline, op de achtergrond. Jawohl !

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van wanten : Napoleon, Kabbi & Nonkel Kruk

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een haakje op de deur, gympies afnemen en het probleem is opgelost

 

Het aantal misdrijven in de mooie multiculturele hoofdstad Amsterdam piekt naar recordhoogtes. Het is zelfs de Hoofdtheedrinker en burgemeester Job Cohen opgevallen.

En als de politiek zich moeit met politie en justitie dan worden er straffe of belachelijke  uitspraken gedaan. Dat is bij onze bovenburen uit Holland niet anders dan bij ons in Onland (voor een keer mag Holland, omdat het bijna allitereert met Onland).

,,Ik kan de mensen alleen maar aanraden heel voorzichtig te zijn als er iemand aanbelt. Behalve goede sloten is het aan te bevelen een haakje op de deur te doen, waardoor ongenode gasten niet zomaar binnen kunnen stappen. Het is triest dat dit moet, maar het is een manier om erger te voorkomen'', aldus de Amsterdamse burgemeester. Voordien had hij gezegd dat de dieven hun gympies of mooie schoenen zouden moeten afgeven, als ze die gejat hebben ...

Eigenlijk is dat soort politici in Europa een onverantwoord zootje, dat voor vele jaren op strafkamp zou moeten gestuurd worden naar de Noordpool om in het blootje dagelijks een aantal wetenschappelijke experimenten te vervullen ter controle van de opwarming. Zo dienen de dames en heren nog een hoog sociaal doel. 

Bron :  Spitsnieuws

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe meer De Gucht zegt, hoe gênanter

 

Naar aanleiding van het nieuwe incident dat Napoleon de Gucht veroorzaakte met de Congolese knoeiers, kan hij natuurlijk niet nalaten om voor camera's en microfoons te reageren. Wie tegen de kar van Napoleon rijdt, krijgt weerwerk.

Op 16 decemeber zei de Gucht in het Euro-parlement : de Congolese regering is niet in staat orde te scheppen in het land, het zijn knoeiers.

Daarop reageert de Congolese regering op 6 januari (de Nieuwjaarsperiode viel tussen deze data) : De Gucht gedraagt zich als een oud-koloniaal en de ondertoon van zijn commenraren zijn racistisch.

Vandaag 7 januari komt de Verongelijkte uit Berlare met de volgende repliek :

"Je kan een Europees commissaris niet van racisme beschuldigen. Ik heb enkele weken geleden voor 280 miljoen euro projecten goedgekeurd voor Congo en ik ga die niet uitstellen."

Een EU-commissaris kàn geen racist zijn ... als sofisme kan dit tellen :  "Ik ben geen racist, dus ik mag iedereen beschimpen en uitschelden." En wat dacht u van de zin "Ik heb 280 miljoen euro goedgekeurd".  Het is die kerel in de bol geslagen. Trouwens, wat een tegenspraak : waarom geef je zoveel centen aan een corrupt regime ? 

Wij zullen voor alle duidelijkheid nog even herhalen : ook als de vaststellingen van De Gucht juist zijn, dan is hij wel bijzonder slecht geplaatst om ze te verwoorden. Zeker op de manier waarop hij dat doet : deze man is een ordinaire café-ruziemaker. 

Als gewezen minister van een land dat elke dag in het nieuws komt met politiek gesjacher, financieel gesjoemel en gerechtelijke onkunde, zou een andere ondertoon inderdaad geschikter zijn en meer effect ressorteren. De Gucht heeft een slecht en een lelijk karakter en daar is niets aan te verhelpen.

Savat

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ter lering van Bert Anciaux : Kareltje van tstatsgool *

 

 

Niet alleen Bert Anciaux is erg begaan met de tekenvorderingen van zijn kinderen, ook onze uitstekende collega's van de Frut van Koekestad volgen nauwlettend de picturale vaardigheden van Kareltje, die de lessen in het Stedelijk Onderwijs volgt.

"Tekenen en Verklaren" behoort tot de ontwikkelingen inzake sociale oriëntatie.

Wij duikelen ter morele ondersteuning van Bertje,  van de Frut, van Kareltje en zeker van het neutrale stadsonderwijs een recente bijdrage op. Kareltje schijft altijd in briefvorm aan de redactie van de Frut over zijn klas-ervaringen.

 

 

hallerlievste frud. juist voor de krestvakansie is de juf in de les wereldorjentatie begonne met een reeks over de polletiek en de balangrijkste stroominge die er toedoen. tot juni gaat het over de sossialiste en vollegent jaar ook. en achter de ijntermen gaat ze het o$k is hemme over de andere parteien. tenzei ik van sgool verander natuurlijk maar ik zauw goe zod zein. niks boove neutraal onderweis gelijk als onze pappa zegt en dan mot ge bij tstat zein en onze pappa kan het weete want die heeft al meer gestaakt in zijn leve als ons ma gevogelt en gevost. allee zo zegt hij dat alteit maar ik snap die uitdrukink nie egt. maar goed, aantijnd van de les moeste we van de juf een mooie tekenink maken van hoe da we de idejale solsialistische staatsman droomen. wei dus weer allemaal in onze pennezak agter onze waskostifte en droome maar!!!!!!!!!!! maar toen als de juf mjn tekenink zag begon ze daar ineens kok te halzen van puure koleire. maar kareltje tog, waddisda nu weer voor brol! das geen groote sonsialistisse voorman, dadis.... dadis.. dadis den duivel in hoog steigen persoon. ge had de juf haar gezigt moete zien precies of ze had ne kilo ajuiine gesgilt. en toen hemmekik heur uitgelegtd da da normaal is wand in de federale reggering zitte wij sonsialiste in doppositie en onze taak as hoeders van het pleps is om ons te beroeren als een duivel in een wei-wa-te-rvat. geleik lussifers dus en nog zowat van die kul waar niet gebonden juffen alteit intrappen. en teef, sorrie, en theef weer gemarcheerdt. want ineens sloege die kronkodilletraanen van de juf om in traane van bleitschap amai. en ik kreeg daar voor de eerste keer in mijn kar riere op sgool nen dikke kus op mijn voorhoof dad het overal in mijn leif warrem wier. raar maar waar en as ge da ook al hebd meegemaakt ge moogt mij altiet maile. en as belonink mag ik heel de week al vannaf hallefzeven smorregens met mein bloote pollen gaan sneewruimen aan de oprit van de parkingk van de jufs en de meesters. ja ik houd zielig veel van de statsgool.

 

*Tstatsgool =de stadsschool




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!