Angeltjes
11-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een compliment uit Zuid-Afrika voor Frank Vanhecke & Philip Claeys

 

Staan jul man!   

Hoed af vir die twee heren wat hul spreekbeurte in die Europese parlement in Nederlands waarneem. In Suid-Afrika praat die meeste Afrikaanssprekende parlementslede Engels, omdat hulle skaam vir hul moedertaal is, maar Pieter Mulder praat Afrikaans. Suid-Afrika het 11 amptelike tale, waarvan Afrikaans die 3de grootste is. Waarom sal mens dan skaam vir Afrikaans wees? Dieselfde geld vir Nederlands in die Europese parlement. 

Peter


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Godsdientwaanzin en dolgedraaide politieke correctheid

 

 

Hindoes zijn in het algemeen sympathieke, onopvallende mensen die anderen niet lastig vallen met hun religieuze geboden en verboden.

Tot recentelijk in Engeland een oudere Hindoe er op stond om na zijn dood, naar aloud gebruik, gecremeerd te worden op een brandstapel. Dat verzoek werd door de rechtbank afgewimpeld op grond dat in Engeland geen menselijke resten in de open lucht verbrand mogen worden.

De Hindoe in kwestie ging in hoger beroep en won zijn zaak omdat hij beloofde dat er rond zijn brandstapel een muurtje gebouwd zou worden zodat het lugubere spektakel niet zichtbaar zou zijn voor de buitenwereld. 

Ik vind dat mensen die een andere godsdienst belijden dan die van de autochtonen zich beleefd en welopgevoed moeten gedragen en hun religieuze gebruiken niet moeten opdringen aan die autochtonen. Probeer maar eens een hoopje dode bladeren te verbranden in je tuin :  voor je het weet komen politie en brandweer met huilende sirenes afgestormd en krijg je een kanjer van een PV aan je broek.

Dieren onverdoofd slachten en lijken in de buitenlucht verbranden, dat mag natuurlijk, omdat dit de uitdrukking is van een diepe religieuze beleving. Kan het nog krankzinniger?

Regus Patoff


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grappen en grollen uit de Prachtlanden.

 

De Pakistaanse diplomaat Akbar Zeb mag niet als diplomaat in Saudi Arabië te werk gesteld worden.  Niet omdat hij inhoudelijk tekort schiet of omdat de man de voorwaarden van de diplomatie niet zou vervullen: neen, Akbar Zeb heeft gewoon een verkeerde naam.  Die naam betekent in het Arabisch “grootste penis” en in Saudi Arabië is mannelijke grootte de beslissende maatstaf.

Zeb werd om dezelfde reden al geweigerd in Verenigde Arabische Emiraten en in Bahrein. Het Pakistaanse ministerie van buitenlandse zaken schijnt de Arabische staten steeds weer een loer te willen draaien met zijn toegestuurde diplomaten. Zeb werkte tot nu toe in Canada, waar zijn naam, noch zijn grootte iemand gestoord hebben.

Met die jongens valt wat af te lachen.

En dan heb je nog dat andere geval van de ambassadeur die trouwt met een vrouw die hij enkel op foto gezien heeft (een vals portret door de koppelende ouders overhandigd) en tijdens hun ontmoetingen was het wezen helemaal gesluierd.  Na de ondertekening van het huwelijkscontract blijkt het mens een baard te hebben en scheel te zien.  Dat heb je als je een vrouw koopt in een zak.

 


10-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philip Claeys weer eens in het verweer tegen Turkije

 

 

Hoed af voor de twee moedige Vlaams Belang Euro-parlementairen die maximaal gebruik maken van hun schaarse spreektijd om in het EU-parlement regelmatig te laten horen, wat velen in Vlaanderen van ondermeer de toetreding van Turkije vinden.  Over de nationale grenzen heen groeien de identitaire partijen naar mekaar toe.  Of zij nu een technische fractie vormen of niet, dat zijn onze ajuinen niet, maar het zou natuurlijk een flinke stap vooruit zijn in de oppositie tegen de politieke machtselite die zich onaantastbaar waant.  . Philip en Frank vinden het evident om al hun tussenkomsten in het Nederlands te houden en niet zoals de  parvenu Guynokkio, in het Stroppenengels.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buschauffeur stopt tijdens rit om te bidden. Gelovig man, nietwaar.

 

 

 
TfL, het openbaarvervoerbedrijf van Londen, heeft dinsdag excuses aangeboden voor een van zijn buschauffeurs, die tijdens een rit plotseling stopte om te bidden.

Zonder enige verklaring aan het adres van de passagiers zette de chauffeur bus 24 vorige week aan de kant van de weg, haalde een gebedsmatje te voorschijn, trok zijn schoenen uit, richtte zijn blik richting Mekka en begon in het Arabisch te zingen, aldus berichten in Britse media.

TfL biedt zijn passagiers excuses aan voor eventueel ongemak, aldus een dinsdag uitgegeven verklaring. Het vervoersbedrijf zal zijn chauffeurs eraan herinneren dat werknemers die willen bidden, dat tijdens hun pauze moeten doen.

Over enkele jaren zal het normaal zijn dat de passagiers mee bidden. De inburgering in Europa verloopt veel te traag. Het zal beteren als binnenkort Prachtland Turkije zijn intrede doet en overal Erdogan-copietjes de zaak overnemen.

@ Leeuwarder Couant



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14 februari 1960 : Zuid-Afrika voert metriek stelsel in

 

We willen niet altijd actueel treurnieuws brengen over onze vrienden in Zuid-Afrika. Even terugblikken naar 50 jaar geleden.

14 Februarie is Valentynsdag, maar... in Zuid-Afrika is dit ook 'n dag wat deur 50-plussers onthou sal word as die dag toe Suid-Afrika die juk van die ou geldstelsel van hul skouers afgegooi het.

Op 14 Februarie 1960 het Suid-Afrika van die Britse Pond, Sjieling en Pennie ontslae geraak, en ons het die metrieke stelsel se Rand en sent omarm.

Sedert 1960 het 14 Februarie as die dag van "Daan Desimaal" bekend gestaan.  Daan Desimaal is die man wat Suid-Afrikaners geleer het om met die desimale stelsel te werk.

Vir die volwassenes van daardie tyd was die nuwigheid lastig en soms onverstaanbaar, maar vir die kinders wat nog op skool was, was die veel makliker stelsel 'n aanwins.

Daar was 12 pennies in een sjieling, en 20 sjielings in een pond.  Om dus boekhouding te doen van jou geldsake, het veel langer geneem, en dit was makliker om foute te maak.  Met die koms van "rand" en "sent", was dit net 'n kwessie van kommas, punte en nulle wat heen en weer geskuif moes word.

Aangesien die verandering nou 50 jaar gelede al gebeur het, is dit slegs die bejaardes in ons land wat dit kan onthou (en waardeer!).

Groete vanuit Suid-Afrika.
Peter


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitspraak van de dag : Over de Eurocommissie (Ottorongo)

 

 

De USS EUROPE is geïnstalleerd en of we het zullen geweten hebben : de topgraaiers kunnen meteen aan de slag

Ottorongo

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De burgemeester en zijn media-lakei

 

Het zal niemand verbazen, dat de media-lakei van het Antwerpse stadhuis, Lex Molenaar,  zich opoffert om  in het mijnenveld  zijn grote vriend, burgemeester Slaapmans de hand te reiken.  Deze twee heren zijn de hoofdgidsen die onze stad de vernieling inpraten met propagandaleuzen en ontkenning van realiteiten.

Een van de meest ridicule argumenten die we ooit gehoord hebben in het migrantendebat (u mag ook zeggen, het invasiedossier) is,  hoe blij we mogen zijn dat kandidaat-tafelschuimers   ons hebben weten te vinden. Anders hadden wij een probleem, dan waren wij een onaantrekkelijke stad !  Lex, de Paladijn,   poetst dit argument natuurlijk nog eens op.

Wij weten er ook zo eentje  : in onze buurt is vorige week ingebroken, overdag toen de bewoners op hun werk waren. Zowat alles wat niet te heet en te zwaar was, is buitengesleurd en onze buren  zitten in zak en as. Wij zijn ze gaan troosten : "Gelukkige mensen zijn jullie : als je niks bezit, lopen ze jullie zo voorbij, dit is pas sociale erkenning." We zijn niet lang binnengebleven.

Het tweede schermargument van het goedpratersduo, getuigt van een even oppervlakkige benadering : "We hebben in Terzake kunnen horen hoe voortreffelijk Nederlands de kinderen in de school van de Brederodestraat spreken.  Wij hebben dat gisteren al weerlegd : die kinderen spreken vooral Antwerps, gekruid met hun allochtone klanken. De VRT en de school zullen er ook  over gewaakt hebben, dat uitsluitend de meest taalvaardigen voor de camera gehaald werden. Kinderen pikken erg snel talen op maar als  de maatschappelijke en culturele voedingsbodem ontbreekt, blijft het bij oppervlakkig gewauwel. Heel bizar, dat in dit eens tweetalige land iedereen plots vergeten is, dat tweetaligheid bijna altijd leidt tot taalarmoede in de twee culturen. Uitzonderingen zijn er steeds.

Zeker als in de lessen de thuislanden Turkije en Marokko de hemel worden ingeprezen door naieve onderwijzers.  In veel gevallen, sympathisanten van de socialistische partij, aangesloten bij de ACOD.

Dan komt Molenaar met het oudbakken liedje, dat de tijd van Oud België definitief voorbij is (hij doelt op de zonet afgelopen tv-serie).  Met dergelijke verwijzingen naar het recente verleden, voelen de poco's zich in hun element.  Annemie Turtelbaum heeft ooit in de Kamer geroepen  tegen Filip de Man : "Gij wilt terug naar de tijd van de heren van Zichem".  Dat was pàs lachen. Met dergelijke gratuite uitlatingen, bewijzen de ondergravers van onze cultuur, dat ze in het diversiteitsdebat over zeer weinig positieve argumenten beschikken om hun multiculturele droom te verdedigen. Er zijn nauwelijks voorbeelden te vinden van vreedzame gemengde gemeenschappen, en helemaal niet als de islam er tussenzit.

Er is enkel hoop en geloof bij de politieke elite, dat het zal in orde komen. Vlaanderen en Antwerpen hebben op het vlak van gastvrijheid ten overstaan van vreemdelingen van niemand lessen te ontvangen. Toen we eindelijk onafhankelijk werden in 1830, was het eerste wat belgië wilde : het Nederlands afschaffen en de Vlamingen werden gereduceerd tot tweederangsburgers. Nu genieten we de status van geldschieters (zolang het nog duurt) maar we worden nog steeds misprezen en internationaal belaagd door de Franstaligen. Wie die dingen niet begrijpt of weet, moet niet te veel aan onze oren zeuren over tolerantie.

Zijdelings insinueren dat Vlaams Belang een nieuwe godsdienstoorlog probeert te ontlokken, vertelt veel over de onwetendheid bij Gazet van Antwerpen. En over de fanatieke vooringenomenheid van Molenaar.

De islam is en blijft de grote struikelsteen in het vreemdelingenprobleem. Dat is niet onze schuld, maar wel die van deze als godsdienst vermomde levensbeschouwing. Daarom steunen wij iedereen die zich verzet tegen de erkenning en financiering van deze religie. En we blijven niet herhalen, waarom. 

Ray

@ GvA


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk ! Een Vlaming opgepakt ... het werd tijd !

 

De prijs voor de idioot-correctste krantentitel gaat naar Vandaag.be  

 

Nederlandse politie arresteert Vlaamse handtasdief

 

Zo blij, dat er nog eens een Vlaming opgepakt werd...

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn wij een Tjevenvolk geworden ?

 

 

De houding van Patrick Janssens, Monica De Conink en andere kleine en 'grote' socialisten in de grote Vlaamse steden waaronder Brussel is misdadig geweest en is dit nog steeds. Zij kozen een ander volk te importeren om daarmee het misnoegde Vlaamse volk te vervangen en via aangepaste wetten en migrantenstemrecht de verkiezingen te winnen. Geen enkele dictatuur, waar ook ter wereld, handelde bij mijn weten ooit zo pervers, perfide en doortrapt om aan de macht te blijven en de verkiezingen te vervalsen. En dan durven deze lui nog waarnemers sturen naar Congo, Zimbabwe of Oekraine.

Lees verder bij a.griffon langs onderstaand bruggetje

http://agriffon.blogspot.com/2010/02/zijn-wij-een-tjevenvolk-geworden-dan.html

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Statuut samenwonenden enkel voor Belgen
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

Het Vlaams Belang steunt de noodkreet van het Antwerps parket over de onmogelijkheid om de achterpoort van de schijnhuwelijken te sluiten. Dat stelt Kamerfractieleider en Antwerps gemeenteraadslid Gerolf Annemans dinsdag in een mededeling.   
 
Hij wijst erop dat de "uit de hand gelopen immigratiepuinhoop van paars en nadien van het CD&V/N-VA-kartel" en de "zoveelste wijd opengesperde achterpoort van de schijnhuwelijken", enkel opgelost kunnen worden indien het statuut van samenwonenden wordt afgeschaft voor mensen die de Belgische nationaliteit niet hebben. Annemans kondigt ook nog aan dat het Vlaams Belang het wetsvoorstel van oktober 2008 over een strengere beteugeling van de schijnhuwelijken verder zal aanscherpen. 



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burgemeester Slaapmans weet niet meer wat hij zegt.

 

Een fragmentje uit een artikel in de Gazet van Antwerpen met burgemeester Slaapmans :

Gisteren onthulden we dat 56,4 procent van de Antwerpse kinderen tot negen jaar van allochtone origine is. Voor burgemeester Patrick Janssens is de evolutie van de bevolking een genuanceerd verhaal.

“Als Antwerpen niet zou verkleuren, dan zou dat betekenen dat we geen aantrekkelijke stad zijn”, zegt Janssens.

De burgemeester gaf daarmee maandagavond in Terzake aan dat álle Europese steden verkleuren. Dreigt de Vlaamse identiteit daardoor niet te verdrinken? “Het hangt ervan af hoe je die identiteit definieert en vooral ook welke keuzes de jongeren van de derde en vierde generaties, die hier geboren zijn, maken”, zegt de burgervader.

“Die kinderen spreken over het algemeen behoorlijk Nederlands en hebben kansen in onze samenleving. Al baart het me wel zorgen dat er in veel van de gezinnen van allochtone origine thuis geen Nederlands wordt gesproken. Daardoor starten de kinderen met een handicap op school.”

Tot zover Slaapmans.

Eerst zegt hij dat de kinderen over het algemeen behoorlijk Nederlands spreken. Dat is al een dikke leugen.  Zij spreken Antwerps en dan nog met een zware intonatie uit de eigen moedertaal. 

Een taal wordt echter ook geschreven, daar wordt nooit over gerept, maar volgens ingewijden is het bijzonder triest gesteld met de toepassing van grammaticale regels.  Het is slechts een kleine minderheid allochtonen die zich op hetzelfde niveau bevindt van de eigen jeugd.  In het stedelijk onderwijs zijn dat uiteraard taboe-onderwerpen en het socialistische lerarenkorps dekt dat allemaal af dankzij een idioot geloof in de multiculturele waanzin.  Tot ze geestelijk uitgeput zijn, of kennis hebben gemaakt met de baldadige wreedheden van sommige van de lieverdjes.

Een zin later maakt Slaapmans zich zorgen dat er bij vele Noord-Afrikanen, West-Aziaten (Turken) en anderen thuis géén Nederlands gesproken wordt ...  Wat een flagrante verspreking !

Die man weet gewoonweg niet meer wat hij uitkraamt. Zou hij beseffen, dat hijzelf en zijn regerende stadhuiskliek, zowat de enigen in deze stad zijn, die nog geloof hechten aan de rijkdom van de diversiteit, zoals ze ons jarenlang voorgelogen is geworden ?

In het belang van iedere inwoner van dit land, dus ook de vreemdelingen, sluit de grenzen !  Stop met ons geld te verbrassen voor heilloze en hopeloze projecten ! En open de ogen !

Weeral drie uitroeptekens verbrast.

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van het sociale internetfront ...

 

Zoals u wellicht weet, hebben wij ons op Facebook  geregistreerd. In de rechterkolom, bovenaan deze pagina ziet u onze Faceboek-toegang. Klikken en u bent er.  We weten niet waar het goed voor is, maar we hopen op deze wijze onze blog te propageren.  Natuurlijk in de eerste plaats bij Vlamingen en Nederlanders, maar op anderhalve week zijn er heel wat (oppervlakkige) contacten tot stand gekomen met Zuid-Afrikanen, Oostenrijkers, Italianen en Duitsers. Of het de moeite loont, evalueren we op een later moment.

Het is alleszins heel prettig plots concreet (zij het virtueel) mensen te ontmoeten die écht blijken te bestaan (althans dat hopen we) in andere landen en regio's die met dezelfde problemen kampen als wij en zich verzetten tegen de corrupte politiek-correcte maffia.

En net nu wij  op feesboek zitten komt Google met een concurrend project op de markt, volgens Vandaag.be

Google heeft dinsdagavond een nieuwe sociale functie toegevoegd aan zijn e-maildienst Gmail. Met Google Buzz wil het bedrijf de strijd tegen de grote rivaal Facebook aangaan.

Google Buzz is de naam van het nieuwe sociale netwerk dat Google lanceert. Door het installeren van deze nieuwe functie kunnen Gmail-gebruikers, net zoals op Facebook en op Twitter, status updates geven en foto's, video's, en links met anderen delen. Ook zullen gebruikers de reacties van hun vrienden kunnen bekijken en becommentariëren.

Met Buzz reageert Google eindelijk op de steeds populairder wordende netwerksites. Naar verluidt zou Facebook al heel wat adverteerders van Google hebben weggekaapt.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Eurovisie-Songfestival in 1957 : zo was televisie toen

 

 

En de winnares was ...


09-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandstalig Onderwijs in Brussel : eerst voor Vlamingen, zij betalen het ganse pakket

 

 

.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euro VB-fractie stemt resoluut tegen benoeming Commissie

 

De Vlaams Belang-delegatie in het Europees parlement stemt resoluut tegen de nieuwe Europese Commissie, omdat deze nieuwe ploeg weigert te leren uit de fouten die de voorbije vijf jaren zijn gemaakt.

Men wil bijvoorbeeld verder blijven onderhandelen over de opname van Turkije, terwijl dat land volstrekt niet voldoet aan de voorwaarden en er voor die toetreding  geen democratisch draagvlak bestaat.

Men wil nieuwe economische immigratie bevorderen, terwijl de Europese Unie nu al meer dan 20 miljoen werklozen telt.

Uit de hoorzittingen is ook geenszins gebleken dat de kandidaat-commissarissen voorstellen gaan formuleren om iets te doen aan het democratisch deficit en de kloof tussen de burger en het officiële Europa te dichten. Aan bemoeizucht daarentegen zal ongetwijfeld geen gebrek zijn.

Deze groep mensen boezemt in elk geval weinig vertrouwen in, als men weet dat één commissaris zijn politieke opleiding in de Sovjet-Unie heeft gekregen en een andere commissaris zelfs lid is geweest van de Opperste Sovjet. De hoge vertegenwoordiger voor het buitenlands beleid weigert van haar kant duidelijke antwoorden te verstrekken op vragen over haar betrekkingen met de Sovjet-Unie toen zij penningmeester was van de uiterst-linkse 'Campaign for Nuclear Disarmament' (CND), die opkwam voor de eenzijdige ontwapening van het Westen.

In de marge : Guynokkio, de leider van de liberalen houdt zijn tussenkomsten in het Stroppen-Engels, daar waar normaliter ieder lid de eigen taal gebruik. Neen dus, onze fantast moet laten horen dat hij ook in het geradbraakt Engels kan liegen als de beste.  My god ...

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : Land in verval door Senior
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

De ontworteling van het Land B èn Vlaanderen wordt met de dag zichtbaarder, ook voor hen die halsstarig de oogkleppencultuur blijven promoten.

A'pen geeft de strijd tegen schijnhuwelijken op, andere steden zullen dit voorbeeld volgen, zo zij niet reeds "foert "gezegd hebben...  Politie die bepaalde wijken mijdt ... misdadigers die lachen met de rechtspraak ... criminelen die zich niet meer hoeven in te houden want er is toch geen plaats meer beschikbaar om hen op te sluiten ... oorlogswapens die voor een prikje  ter plekke kunnen aangekocht worden .... politie die openlijk belaagd wordt en waarvan zelfs het commissariaat in de fik gestoken wordt ... bendes die ongemoeid gelaten worden omdat men anders uitbarstingen van geweld en rellen vreest ... een openlijke handel in drugs en gestolen voorwerpen ...  enz, enz. 

Dit is nu allemaal werkelijkheid geworden in dit land. De voorspelde nachtmerrie waarvoor weldenkend rechts zo vaak gewaarschuwd heeft èn die bij elke gelegenheid versleten wordt voor racisten, haatpredikers en doemdenkers, heeft haar "veulen" geworpen èn wat voor eentje !

De overrompeling en inname van steden en dorpen door barbaren en criminelen die hier de laatste druppel opgespaarde honig komen aflikken gaat onverdroten verder. Weeral zijn er van die kloothommels een kerk ingetrokken (geen moskee, ho nee !)  om "papieren" af te dwingen ; om hier vrij en vrolijk de tafels af te schuimen.

Via een up-date van het Antwerps OCMW weten we,  dat de kassa leeg is en dat er geen steun meer kan uitbetaald worden aan goudzoekers. Met een tekort van 30 miljoen euri in de kas moet Monica passen ... tenzij (en dààr gaan we weer) de overheid (lees de belastingbetaler) geld op tafel legt.

Tiens ... hoorden we onlangs geen minister-president van Brussalabath ook niet kakelen in die richting ?....meer geld voor Brussel = meer veiligheid op straat ! Dus...meer geld voor het Antwerps OCMW = meer tafelschuimers kunnen verwelkomen = later meer kiezers voor de rode doodgravers ...  als ze al niet gekeeld zijn door hun beschermelingen. J

azeker, het gevreesde paard van Troje is goed en wel aangekomen met elfendertig aanhangwagens vol met lieverdjes van allerlei pluimage, die de boetiek hier gaan overnemen.  En dan kom ik weer bij het vorige item waar ik me de vraag stel : wat voor zin heeft een onafhankelijk Vlaanderen nog als de bezetter de bovenhand heeft en ons ZIJN wil en wetten oplegt ? Ik hoop uit de grond van mijn hart dat de linkse ploerten die ons dat allemaal gelapt hebben, zullen kermen van pijn en miserie als het boeltje openbarst en dat ze langzaam mogen creperen.

Tot slot is het goed om weten dat in de marge van dit alles, de poco-overheid besloten heeft de pro-deo vergoeding van de advokaten te verhogen ... dus,  mannekens, met jullie zwarte toga en het stukske nerts, laat u niet niet pramen en vlieg er maar in,   "cliênteel" in overvloed op elke straahoek te vinden.

Senior


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslimextremisten gesubsidieerd met Antwerps belastinggeld. Dewinter : ten aanval !

 

 

 

Naar aanleiding van de in antwoord op een vraag van het Vlaams Belang door het stadsbestuur meegedeelde informatie dat ruim 1 op 3 inwoners van Antwerpen van allochtone origine is en in de leeftijdscategorie van de kinderen tussen 0 tot 9 jaar zelfs 56%, stelt burgemeester Janssens dat deze informatie moet”worden gerelativeerd”. Janssens relativeert in de eerste plaats de waarde van het begrip ‘allochtoon’ en zegt dat een ‘allochtoon zich niet noodzakelijk een ‘vreemde’ voelt. Het Vlaams Belang stelt echter vast dat – in tegenstelling met wat Janssens beweert – alle onderzoeken uitwijzen dat allochtonen zich wel meestal in hoofdzaak blijven identificeren met hun etnische herkomst en hun religie (vaak de islam) die ze meebrengen van hun land van herkomst of via afstamming hebben geërfd.

 

Het Vlaams Belang betreurt terzake overigens dat het Antwerpse stadsbestuur allerminst ernstige inspanningen onderneemt om vreemdelingen aan te zetten om zich aan te passen aan de waarden en normen van onze Europese beschaving. Meer nog, het Antwerps stadsbestuur financiert en subsidieert de facto de niet-integratie en de apartheid in de stad. Op de Antwerpse gemeenteraad van 24 november 2008 werd door de Antwerpse meerderheidspartijen CD&V, Open VLD, SP.a en N-VA een reglement goedgekeurd betreffende “de subsidiëring van initiatieven ter bevordering van het interculturele en interlevensbeschouwelijke samenleven in Antwerpen”. Er wordt in de toelichting van dit reglement verwezen naar “de nood bij mensen om zich te verenigen op basis van een gedeelde achtergrond of eigenheid”. Op basis van het reglement wordt een bedrag van 541.158 euro ter subsidiëring van allochtone verenigingen voorzien, verspreid over twee begrotingsposten.

 

Op 24 november 2009 werden door het Antwerps college op basis van voormeld reglement de werkingssubsidies voor 80 allochtone verenigingen – voornamelijk georganiseerd op basis van etnische herkomst of religie –goedgekeurd. In de lijst van verenigingen die Antwerps belastingsgeld ontvangen treft men verschillende verenigingen aan die kunnen gecatalogeerd worden als moslimextremistisch:

 

-         Zo ontvangt het Berchemse islamitisch cultureel centrum El-Mohsinien 750 euro. De Vlaamse erkenningsprocedure van de El-Mohsinien-moskee werd vorig jaar nog geschorst na een negatief advies vanwege de staatsveiligheid.

-         Een andere gesubsidieerde vereniging is de vzw Attaqwa (eveneens 750 euro), die een gelijknamige moskee in de Deurnese Van Duynstraat beheert. Van Attaqwa is bekend dat de moskee in fundamentalistisch vaarwater terecht is gekomen en in een OCMW-verslag werd van de moskee zelfs gesteld dat “de slechte werking het sociale weefsel niet ten goede komt”.

-         Een andere moskee die met 750 euro wordt gesubsidieerd is de Bicaa moskee (ook Bangladesh Islamic Centre genoemd)  op de Turnhousebaan 315 te Borgerhout. Deze moskee staat erom bekend een verdeelcentrum te zijn van anti-westerse en antisemitische haatlectuur. Om deze reden diende het Vlaams comité van ex-moslims zelfs een klacht in tegen de moskee. 

 

Het Vlaams Belang eist na de ontnuchterende cijfers betreffende het hoge aandeel allochtonen in onze samenleving dat het stadsbestuur eindelijk ernstige initiatieven neemt die streven naar een betere integratie van de allochtonen in onze samenleving en een aanpassing van deze bevolkingsgroepen aan onze waarden en normen en onze Vlaamse leidcultuur. Het Vlaams Belang eist daarom ook dat het Antwerpse stadsbestuur de subsidies betreffende het “interculturele en interlevensbeschouwelijke samenleven in Antwerpen”, waarmee de niet-integratie en de apartheid – en zelfs het moslimextremisme – worden betoelaagd, onmiddellijk worden ingetrokken.

Filip Dewinter


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philip Claeys brengt Opel-Antwerpen in Euro-parlement

 

 

 

 

Via de openbare omroep heeft u er natuurlijk niets over kunnen vernemen, want de 0000 had naar goede gewoonte enkel oog voor het standpunt van de traditionele partijen : maar in het Europees Parlement  pleitte Philip Claeys  ervoor om overheidssteun toe te laten aan een onderneming als Opel Antwerpen, indien die steun plaatsvindt in het kader van een transformatie naar een meer innoverende productie. 

Claeys zegde niet te kunnen geloven dat Opel Antwerpen een soort industriële dinosaurus is die gedoemd is om zo snel mogelijk te verdwijnen. Er moet rekening mee worden gehouden dat de Opel-vestiging in Antwerpen een winstgevende onderneming is, met goed opgeleide werknemers, met een hoge productiviteit en met een moderne apparatuur.  De Europese Unie moet ervoor zorgen dat de regels evengoed voor Duitsland gelden als voor Vlaanderen, en dat de grote lidstaten zich niet méér mogen permitteren dan de kleinere.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schijnhuwelijken

 

Het Antwerps parket wil dat het statuut van wettelijke samenwoner wordt afgeschaft. Volgens het parket wordt de strijd tegen de schijnhuwelijken volledig onmogelijk door dit statuut.

“Wie na een onderzoek van het parket verbod krijgt om te trouwen, laat zich nu gewoon registreren als samenwoner. Dat kan al na één jaar samenwonen. En dan krijgt hij een verblijfsvergunning van onbepaalde duur net zoals iemand die trouwt”, zegt eerste substituut Chantal Merlin.

“Ondertussen gaat betrokkene in beroep tegen de weigering om te trouwen en rekt hij de procedure meer dan een jaar. Dan moét de rechter het huwelijk erkennen als een gewoon huwelijk.”

Het Antwerps parket zal geen onderzoeken naar schijnhuwelijken meer doen, tenminste als de partners al enige tijd samenwonen, wegens zinloos. Het wil dat de regering dringend maatregelen neemt, want er is veel beloofd, maar nog niets gerealiseerd.

Al de permissieve aanpassingen aan de veranderende maatschappijnormen keren zich op deze manier tegen onszelf en bevorderen de massale immigratie. 

De tafelschuimers zelf zijn niet op de hoogte van al deze finesses in onze wetgeving, maar wel de advocaten die zich bezighouden met de rechten van de inwijkelingen.  Bestaat er een naam voor juristen/advocaten die de nationale wetten gebruiken om de samenleving te ondermijnen ? 

Als we nu eens begonnen met de subsidiekraan van die VZW-toestanden dicht te draaien en de overige openbare en semi-openbare  instanties die zich ontfermen over de vreemdelingen die hier onterecht binnenvallen, op te doeken. 

Wie zegt er dat wij geen oplossingen hebben voor de problemen ? Er moet enkel een visie, een wil, een overtuiging bestaan.

Ray

(Bron : GvA) 

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!