Angeltjes
19-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : Rita de Bont reageert op Eric Defoort
Klik op de afbeelding om de link te volgen



Graag had ik met dit schrijven een reactie gegeven op het interview van Han Renard met mijn collega gewezen VVB-voorzitter Eric Defoort in Knack van 10 maart 2010, maar mijn lezersbrief werd niet opgenomen.

Mevrouw Renard stelt dat Eric Defoort de Vlaamse beweging kent als    zijn broekzak, maar dat zal dan toch maar beperkt zijn tot het bovenste randje van zijn broekzak. Met het “volk” van de Vlaamse Volksbeweging, waarvan hij ,na mij ,voorzitter werd, was hij niet zozeer vertrouwd, anders had hij er beslist niet zoveel schade aangericht en had hij beslist kunnen “verder gaan”. Hij zou anders ook beseffen dat het “volk” heus niet zo naïef is en goed genoeg weet dat media wel heel graag het Vlaams Belang als politiek irrelevant willen voorstellen, maar dat het volk vindt dat deze partij vandaag meer dan ooit nodig is.  
LDD wordt bedreigd door implosie en lonkt weer naar VLD terwijl N-VA niet kan weerstaan aan machtsdeelname en zo niet losgeraakt van die andere establishmentpartij CD&V. Zo worden er al twee Vl-partijen onder controle gehouden en krijgt men een Belgische recuperatie in plaats van de grote in 2007 aangekondigde staatshervorming. Eric Defoort heeft er als voorzitter van de VVB vakkundig voor gezorgd dat de beweging zich kalm houdt en inmiddels stapelen de maatschappelijke problemen zich op zodat ze zelfs door Monica De Coninck moeten worden aangeklaagd. Het volk weet heus goed dat het Vlaams Belang deze problemen al lang heeft voorspeld, becijferd en beleefd, maar ook verstaanbaar voor iedereen….dus “ordinair”, zoals Defoort stelt.
In de brede Vlaamse beweging weet men ook zeer goed dat het Vlaams Belang met zijn studie en colloquium rond Ordelijke Opdeling, als enige een degelijk stappenplan heeft om de Vlaamse onafhankelijkheid, noodzakelijk om de politieke impasse te doorbreken, te bereiken. Komisch dat Eric Defoort, noch als voorzitter van de VVB, noch als bestuurslid van N-VA, hier geen nood aan had.


Dit op zich maakt het Vlaams Belang relevanter dan ooit.
 

Het Vlaams Belang legt niet alleen telkens de vinger op de wonde, maar dwingt ook de beleidspartijen ertoe uit hun ivoren toren te komen en een oplossing uit te werken.

Een Eric Defoort, die de Vlaamse Beweging kent, zou moeten weten dat deze beweging geen genoegen kan nemen met rustig afwachten en binnen de lijntjes kleuren. De tijd dringt.
Vlaanderen zou veel meer baat vinden bij begrip en samenwerking tussen de Vl-partijen dan bij stammentwisten en slagen onder de gordel en zich direct of indirect te laten gebruiken door het Belgisch establishment.

 

17 maart 2010

Rita De Bont

www.ritadebont.org

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor vorst en vaderland is niets ons te veel.

 

De kosten voor de beveiliging van de leden van het koningshuis liepen in 2008 op tot 14,49 miljoen euro. Dat is meer dan in 2007 (14 miljoen euro) en 2006 (13,95 miljoen euro). Het betreft kosten die door Binnenlandse Zaken worden gedragen. Ze slaan op de verloning van het personeel en investerings- en werkingskosten. Dat blijkt uit het antwoord van minister Annemie Turtelboom op een schriftelijke vraag van Bruno Stevenheydens (Vlaams Belang).

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erdogan beïnvloedt Turks-Europese parlementairen

 

 

 

Wij moeten de Europese cultuur met de Turkse "inenten".  Onder dit motto nodigde de Turkse regering Europese parlementairen van Turkse oorsprong uit.  Vlucht en hotelverblijf op kosten van Turkije.  Bij de maaltijd eiste Erdogan dat de genoemde parlementairen de respectievelijke nationaliteit van hun gastland zouden aannemen.  Niet om te integreren maar wel op de belangen van de AKP-regering in het buitenland te verdedigen.

Een bericht van Der Spiegel:

Een uitgebreid etentje, een vliegtuigticket, alles inbegrepen: in heel Europa nodigde premier Erdogan politici van Turkse oorsprong uit om hen tot meer politieke activiteit in hun nieuw vaderland aan te moedigen – tégen een assimilatie der Turken.  Duitse deelnemers waren verontwaardigd.

De uitnodiging die gericht was aan talrijke Duits-Turkse politici was meer dan aanlokkelijk : een etentje in een vijfsterrenhotel in Istanboel en de reiskosten zouden betaald worden.  De titel van de uitnodiging klonk: “Wij zijn overal waar onze landgenoten ook wonen.”

Afzender: de conservatief-religieuze AKP-regering !  Tijdens de toespraak van Erdogan, werd er een klaar en duidelijke boodschap meegegeven : de in het buitenland wonende Turken moesten de nationaliteit van hun nieuw vaderland aannemen, niet om te integreren, maar wel om er zo veel mogelijk politiek-aktief te worden.  Landen die de dubbele nationaliteit willen weren, handelen tegen de rechten van de mens.  Islamofobie werd vergeleken met antisemitisme.

Deelnemers bevestigden dat Erdogan zijn stelling herhaalde, die in 2008 in Keulen zoveel stof deed opwaaien, nl. “Assimilatie is een misdaad tegen de mensheid”.  Nog sterker: “We moeten de Europese cultuur met de Turkse inenten!”  Zo werden de genodigden tijdens een welkomstwoord door Celik begroet met “mijn waarde volksvertegenwoordigers” en werd naar Erdogan gerefereerd als zijnde “onze premier”.

Duitse parlementairen van Turkse oorsprong en religievertegenwoordigers uitten scherpe kritiek op Ankara. Volgens Ali Ertan Toprak ging het duidelijk om een lobbyfeestje van de Turkse regering.  Hij was er zelf van ontdaan hoe open de Turkse regering ervoor pleitte dat de Europese volksvertegenwoordigers de belangen van de Turkse staat moesten dienen.   En hij voegde eraan toe dat de tegenstanders van het Turks EU-lidmaatschap hiermee waar voor hun geld kregen. 

Voormalig SPD-europarlementslid Vural Öger vindt dat de Turkse regering er beter werk zou van maken voor de eigen inwoners te zorgen in plaats van Duiters met Turkse achtergrond voor haar karretje te spannen. 

Andere genodigden zouden aan de uitnodiging geen gevolg gegeven hebben omdat het hen duidelijk om lobbywerk ging. 

Dat Turkije hier geen graten in ziet ligt voor de hand.  Zou het niet kunnen zijn dat dit dicht in de buurt komt van landverraad: instructies krijgen van een vreemde mogenheid bij de uitoefening van een mandaat ?

Floriaan Terbeke

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlugge en kordate stelling VB inzake hoofddoeken in de gemeenschapsscholen

 

Het Vlaams Belang is van oordeel dat de Vlaamse meerderheidspartijen zich niet meer kunnen verbergen achter de Raad van het Gemeenschapsonderwijs en wil dat de Vlaamse meerderheidspartijen hun verantwoordelijkheid moeten opnemen en een decreet goedkeuren dat voorziet in een algemeen hoofddoekverbod voor het ganse officieel onderwijs.

Een hoofddoek is het symbool bij uitstek van de minderwaardige positie van de vrouw binnen de islam, van de radicale islam en van niet integratie van een deel van de moslimbevolking in onze samenleving. Bovendien blijkt dat er bij toelating van de hoofddoek een ontoelaatbare druk ontstaat op moslimleerlingen om zich te confirmeren aan de hoofddoekplicht.

Het Vlaams Belang heeft reeds enkele jaren terug een voorstel van decreet ingediend om een hoofddoekverbod in te voeren voor het overheidspersoneel en het onderwijs. Dit voorstel van decreet wordt  opnieuw  geagendeerd.


Filip Dewinter
Fractievoorzitter Vlaams Belang
in het Vlaams Parlement


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerolf Annemans

 

 

 

Wij vestigen graag uw aandacht op de weblog van

Gerolf Annemans

 waarin hijzelf  doorverwijst naar drie diverse televisie-optredens. Als meester Annemans het woord voert, is het de moeite voor Vlaams-nationalisten om de oren te spitsen. (klikken op de gele band)

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terugkeer van het Front National ? Philip Claeys

 

 

 

Bij de regionale verkiezingen van vorige zondag in Frankrijk heeft het Front National van Jean-Marie Le Pen het betrekkelijk goed gedaan, met bijna 11,5% van de stemmen. Dat is bijna een verdubbeling in vergelijking met de jongste wetgevende en Europese verkiezingen.

Het FN kent nogal wat interne problemen, nu duidelijk wordt dat Jean-Marie Le Pen wellicht opgevolgd wordt door zijn dochter Marine. Deze Marine is Europees parlementslid, maar haar werkterrein is bijna uitsluitend de partij zelf, en de media-optredens. Marine is een campagnebeest, en haalde ruim 18% van de stemmen in de regio Nord-Pas de Calais (waar Frans-Vlaanderen in ligt).

Meningsversciliien over de aanpak, de strategie maar ook de politieke inhoud hebben tot een grote uitstroom van kaderleden geleid. Voormalig europarlementslid Carl Lang, die jarenlang secretaris-generaal was van het FN, verliet vorig jaar de partij en richtte de Parti de la France (PdF) op.

Opvallend is dat het FN in meerdere regio’s te maken kreeg met PdF- of andere rechtse lijsten, zoals Alsace d’Abord in de Elzas, dat bijna 5% haalde. Als deze rechtse stemmen bij die van het FN geteld worden, kan men alleen vaststellen dat er nog altijd een stevig potentieel zit voor een sterke rechts-nationale beweging.

Marine Le Pen doet het goed in de media, maar of zij erin zal slagen het FN te vernieuwen zonder afbreuk te doen aan de essentie van het programma, zal nog moeten blijken.

Philip Claeys Euro-parlementslid



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bestaat er ook een gematigde islam ?

 

 

Natuurlijk is er  een gematigde islam : bekijk de foto en lees de goedbedoelde boodschappen van verzoening en toenadering : "Europa, jij zal betalen : de vernietiging is op komst" of : "Slacht wie de islam beledigt".

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En toch zet de integratie zich goed voort

 

Eentje van de vorige verkiezingen :

"Ons kracht is in de uniteit"

Doen uw ogen ook pijn als ge het bovenstaande leest ?

Dat is de kracht van de islam die u verlamt.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U zegt het maar
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Onze opgave van gisteren was apart maar sprak voor zich, niet, lieve lezers ?   Het was gewoon een mevrouw die zich over het ganse lichaam had laten tatoeëren.  Zij zal dat mooi vinden : een wandelende reclame voor diversiteit, vele kleuren. Maar op mijn lichaam vindt u geen spatje diepinkt-bedrukking. Uw antwoorden waren weer best grappig, waarvoor mijn warme dank.

Vandaag duiken we in de wereld van ... U zegt het maar

 

 

 

 

 

 

Uit het album van Michele Carelse


18-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkijedag bij Angeltjes : allemaal goed nieuws van de bezetters

 

 

De Turkse regering wil de door de religieuze autoriteiten aangestelde imams voortaan een beperkte immuniteit voor strafvervolging garanderen. Een in het parlement ingediend wetsontwerp voorziet dat predikers slechts met toestemming van de hoogste instanties aangeklaagd kunnen worden. Dat meldt de Turkse krant Sabah.
 
Met de nieuwe wet zou ook de mogelijkheid beperkt worden om schriftgeleerden voor hun politieke uitlatingen juridisch te vervolgen. Het wetsontwerp over de taken van het Turks bestuur voor godsdienstzaken (Diyanet) voorziet dat de directeur ervan ressorteert onder de premier en verslag bij hem uitbrengt. Hij wordt voor vijf jaar verkozen en heeft de mogelijkheid tot een tweede ambtstermijn. Met de nieuwe wet worden ook strenge spelregels voor het aannemen van geschenken ingevoerd.
 
Het Diyanet-bestuur hangt in Turkije de soennitische islam aan. Turkije volgt het laïcistische principe van scheiding van kerk en staat, die door de stichter van de republiek Mustafa Kemal Atatürk werd verordend. In de Turkse praktijk betekent dat concreet dat de staat controle uitoefent op de godsdienst. De laïcistische oppositie beticht de islamitisch-conservatieve regering van premier Recep Tayyip Erdogan er echter van een geniepige islamisering in Turkije te willen doorvoeren. (belga/svl)

18/03/10 11u02
@ het Laatste Nieuws


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het euro-profitariaat

 

 

 Uit krantenberichten blijkt dat het secretariaat van het Europees Parlement zijn eigen budget nog maar eens wil zien stijgen, tot liefst 1,7 miljard euro. Dat verbaast helaas niet, als men ziet hoe het parlement als instelling geld vergooit aan politieke propagandaprojecten zoals een zinloos tv-kanaal, politiekcorrecte promotiecampagnes, nutteloze gebouwen voor 'informatiepunten', politiek personeel voor nutteloze ondervoorzitters (waaronder Isabelle Durant van Ecolo) en aan dienstwagens met chauffeurs voor een fractievoorzitter als Verhofstadt...

Dat bedrag delen door de 754 parlementsleden, zoals sommigen minimaliserend doen, is een beetje misleidend. De publieke verontwaardiging is terecht en het Vlaams Belang laat geen gelegenheid voorbijgaan om tegen de geldverkwisting te protesteren, zoals bijvoorbeeld bij de recente aanwerving van 150 extra ambtenaren om de socialisten te helpen na hun verkiezingsnederlaag.
Hier vindt u de tussenkomst van het Vlaams Belang.

Bart Staes (Groen!) speelt graag criticus en krijgt daarvoor open doekjes van de media, maar is weinig geloofwaardig. De ongecontroleerde geldstroom naar Europese politieke partijen en stichtingen, vindt Staes immers geen probleem. Alleen Frank Vanhecke diende namens het Vlaams Belang voorstellen in om die vorm van partijfinanciering met belastinggeld (ten bedrage van 60 miljoen euro sinds 2004) aan banden te leggen.

vb


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik en mijn frietketel : wij gaan naar de Raad van State

 

 

Gisteren heb ik ergens geschreven op een forum, dat het gezeur over de hoofddoek me langzaam schijtmisselijk maakt (excuseer voor het onfatsoenlijke taalgebruik, het zal nog meermaals voorvallen). Dat was naar aanleiding van de ontwerpen van een couturier (kleermaker is ouderwets) die de hoofddoek in zijn collectie had geïntegreerd.  Hoofddoeken integreren gelukt beter dan moslims integreren.

En dan ?  Het zijn de vrouwen die modetrends oppikken of laten liggen en 95% van wat modeontwerpers op de catwalk gooien, komen we nooit op straat tegen. Ik dacht toen ook terug aan het triestige non-debat bij Terzake van 10 maart, waar ex-pater jezuiet Etienne Vermeersch (die een tegenstander is van het sjaaltje) zich vreselijk zat in te spannen tegen een arrogante moslima die een universitair diploma had en daardoor altijd gelijk meende te hebben. Vermeersch was bijzonder zwak. Hij deed me denken aan die keer, vele jaren geleden, dat hij er prat op ging "eventjes op 5 minuten" uit de doeken te doen, waarom Filip Dewinter een racist is ... Onze overhet paard getilde moraalfilosoof was beter bij zijn eerste liefde gebleven : de RK-kerk, die laat haar zonen en dochters niet makkelijk vallen.

Niemand verbiedt niemand om een hoofdsjaal te dragen. Dit vestimentaire niemendalletje is intussen uitgegroeid tot een symbool van het islamitisch fanatisme. En van fanatisme kennen ze wat, het volstaat een avondje nieuwsberichten te volgen.

Er zijn instellingen die binnen hun leef- of werkruimte vestimentaire regels vastleggen of vereisten stellen. Dat is  nu zo. Wie in de bouw werkt, moet een helm dragen. Wie flik wordt, moet een unifom dragen. Wie socialist wordt, moet zich laten opereren om niet slimmer te zijn dan Gennez. En wie naar een bepaalde school gaat moet het schoolreglement aanvaarden of de democratische beslissingen van een gemeentebestuur accepteren, als die neutraliteit eisen van hun leerlingen of ambtenaren. 

Dat is iets anders dan puur en simpel de hoofddoek verbieden. Ieder zet trouwens op zijn hoofd wat hij wil. Als u een onverbrekelijke relatie heeft met uw frietketel (ik zeg maar wat) en u kan niet zonder mekaar dan schroeft u die op uw hoofd en u wandelt zo rond. Waarom niet ?  Enkel als u naar de bioscoop of het theater gaat, zal u wellicht klachten krijgen van de mensen achter u. Maar dat zijn onverdraagzame ajuinen en als ze u te veel hinderen, stapt u toch naar de Raad van State.

Dat hebben enkele Antwerpse meiden van Halal uit het Athenaeum ook gedaan, toen zij niet langer gehoofddoekt in de school mochten verschijnen.  De Grote Wetenschappelijk imam Nordine Talaoui kwam toen op de wandelkoer de opstand prediken, naast de beteuterde directrice en een joelende massa Marokkaanse maagden.

De Raad van State geeft immers de volgelingen van de godsdienst van de vrede gelijk.  Dat gaat nu overslaan naar de enkele gemeentes en steden (Antwerpen en Gent) die de sjaals verboden hebben voor hun personeel dat in contact komt met het publiek.  Niet twijfelen : de moslims winnen elk juridisch pleit in dit land en in de rest van Europa.

Verzet is overbodig.

Komaan, frietketel, we zijn weg, we gaan een wandelingetje maken.

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erdogan, de freak, dreigt Armeniërs te verdrijven. EU begrijpt dat wel.

 

 

De vermoedelijk opvolger van President Dweil

 

De Turkse premier Tayyip Erdogan heeft gedreigd 100.000 Armeniërs zijn land uit te zetten, nadat Zweedse en Amerikaanse resoluties de Turkse vervolging van Armeniërs in de Eerste Wereldoorlog hebben bestempeld als 'genocide'. Dat zei Erdogan in een interview met BBC.

'Er zijn op dit moment 170.000 Armeniërs in ons land,' aldus Erdogan. 'Slechts 70.000 daarvan zijn Turkse staatsburgers. De overige 100.000 tolereren we.'


Hij voegde daaraan toe: 'In een uiterst geval, kan ik deze 100.000 vertellen terug te gaan naar hun eigen land, omdat ze niet mijn burgers zijn. Ik hoef ze niet in dit land te houden.'

Erdogan noemt het Turkse 'tolereren' van Armeniërs 'een teken van onze vreedzame benadering. Maar we moeten er wel wat voor terugkrijgen'.

Begin maart trok Turkije al haar ambassadeurs terug uit Washington (DC) en Stockholm vanwege resoluties in Amerika en Zweden die de Turkse volkerenmoord op Armeniërs in de Eerste Wereldoorlog bestempelden als ‘genocide’.

Door Jeroen Langelaar

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Buitenland/260796/Premier-Turkije-dreigt-met-deportatie-100.000-Armeniers.htm

Hartelijk welkom, heren, er is nog plaats zat in het gekkenhuis Europa. Kom maar binnen en vergeet uw messen niet.  De moskees staan klaar, de islam is een tof godsdienstje, onze vrouwen zijn hoeren en als onze centjes op zijn, drukken we er nieuwe.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kindermoordenares vrijgesproken

 

 

Wij zijn geen moraalridders noch fatsoensrakkers bij Angeltjes.  Althans dat proberen we. Wij pogen ieders individuele levensexpressies en gevoelens te eerbiedigen.  Het wil niet zeggen, omdat je voor de onafhankelijkheid van je land en volk opkomt, dat je wenst, dat dat volk zich als een Playmobilmassa laat manipuleren en alles uniform beleeft. Die soort gemeenschappen vind je in China of Noord-Korea en ze zijn het stille ideaal  voor vele Europese Unionisten.

Soms doen zich  feiten voor, dat je je afvraagt : in welk soort ontwortelde maatschappij leven wij ? Hoe denken wij over de waarde van een leven ? Waar zijn onze fundamentele en zelfs biologische beschavingsnormen heen ?

Een jonge vrouw bevalt en vermoordt onmiddellijk haar kind. Zij verschijnt voor een assisenjury in Mons (Henegouwen) en deze beslist dat ze onschuldig is.

"Volgens de rechtbank handelde Jessica Bily uit een onweerstaanbare drang en bevond ze zich in een toestand van acute stress tijdens de bevalling. De vrouw wist immers niet dat ze zwanger was. De verstikking was een gevolg van de ontkenning van de zwangerschap en bevalling. De voorzitter van de rechtbank verontschuldigt zich tegenover de moordenares."

Wij argumenteren dikwijls voor het behoud van onze "waarden en normen". Daar gaan we eens diep over nadenken ...

Ray

bron : Vandaag.be

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van wanten : Julius Malema

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doorgaan (2 boodschappen in 1 artikel : straf)

 

 http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=GAT2NK9KJ

 

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rita de Bont: wie trakteert, moet de rekening betalen.
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

De economische crisis slaat serieus toe. De werkloosheid in Vlaanderen was sinds jaren niet zo hoog en blijft aanzwellen. Steeds  meer mensen krijgen het moeilijk om hun huishuur en verwarmingsrekening te betalen. Gelukkig kunnen wij nog gaan aankloppen bij ons OCMW. In onze grote steden is dat binnenkort niet meer het geval. Men dreigt er met staking en afwijzing van leefloonzoekers. Dat klinkt vrij radicaal, maar ze hebben geen andere keuze. De OCMW’s van de grote steden gaan nu al diep in het rood en dan verwachten ze nog de grote toestroom van leefloonzoekers als gevolg van de aangekondigde, maar op initiatief van onze partij voorlopig nietig verklaarde massaregularisatie van vreemdelingen. Daarbij wordt op de OCMW’s nog eens door de federale overheid beroep gedaan om in te springen voor opvang van als maar meer asielzoekers daar de open asielcentra overvol zitten. Nieuwe asielzoekers worden er weggewezen, maar krijgen geen vaste plaats van inschrijving toegewezen. Dus allen naar de stad, waar ze wellicht wel landgenoten of lotgenoten vinden, maar  misschien ook een gesloten OCMW.

“De federale overheid moet zelf maar een oplossing zoeken voor de problemen die ze ook zelf heeft gecreëerd door een laks uitwijzingsbeleid,  de belofte van  massaregularisatie en het hieruit voortspruitend aanzuigeffect” zegt Monica De Coninck, voorzitter van het Antwerps OCMW.

Ja, wie trakteert moet ook de rekening betalen, maar inmiddels zijn ook onze mensen die beroep moeten doen op maatschappelijk welzijn als gevolg van de economische crisis en tegenspoed  er ook wel het slachtoffer van.

Verantwoordelijk federaal staatssecretaris Philippe Courard knikt “ja” als ik hem onder de aandacht breng dat het Vlaams Belang hier al lang heeft voor gewaarschuwd, maar men schiet liever op de klokkenluider.

Rita De Bont


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Socialisme

  

 

 

Socialisme begint achteruit te boeren als het geld van de anderen op is

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chirokamp Zelzate aangevallen door Scandinavische (?) jongeren

 

Een nagekomen bericht

Het Vlaams Belang van Zelzate neemt met verbazing kennis van de gebeurtenissen die zich vrijdagavond hebben afgespeeld ter hoogte van het lokaal van Chiro Brug in de Leegstraat. Opnieuw moeten we vaststellen dat een groepje jongeren er blijkbaar op uit is om herrie te schoppen bij iedere gelegenheid.

Het ging deze keer niet om een groots aangekondigde fuif maar wel over een kleinere activiteit in het heem van de jeugdbeweging. Uit ooggetuigenverslagen konden we het volgende opmaken: een groepje van een 15 à 20 jongeren, veelal van vreemde origine, zocht  herrie met de leiding van de groep. Enkele leiders werden in elkaar geslagen en jongeren die poogden het terrein te verlaten werden achtervolgd en hard aangepakt met stokken en baseballbats. Bij één ervan werden daarbij 7 tanden uitgeslagen en het kaakbeen ontwricht.

Uit de gegevens waarover we momenteel beschikken lijkt het er sterk op dat het hier gaat om een groepje dat eerder al genoemd werd in een steamingzaak deze zomer, maandenlang rondhingen aan de Colruyt en ook al gesignaleerd werden bij de zware rellen in Waarschoot op de oudejaar. Of die heerschappen voorkomen op de lijst van vechtersbazen die in de Lowazone plaatsverbod kregen naar aanleiding van deze feiten weten we niet.

Het is ons op dit moment onduidelijk of er tegen de daders een proces verbaal is opgemaakt. Het Vlaams Belang hoopt alvast dat dit gebeurt zodat dit bij het dossier van deze hooligans kan gevoegd worden en deze eindelijk hard aangepakt worden.  Daarnaast wensen wij de slachtoffers van Chiro Brug een voorspoedig herstel en hopen we dat de slachtoffers een voorspoedig herstel kennen

http://www.bloggen.be/patrickzelzate/

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zegt u het maar
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

Gisteren waren we op de Andamaneilanden in de Golf van Bengalen, toebehorend aan India. Bij de rampzalige tsunami van 2004, werden de primitieve en verwaarloosde Andamans zeer zwaar getroffen. Er wordt zelfs verondersteld, dat verschillende eilanden waar  onbekende, primitieve stammen leefden, gewoon verdwenen zijn.  De internationale hulp is nauwelijks tot daar doorgedrongen. Enkele vrijwilligers zijn sedert korte tijd begonnen aan de opruiming van de gevolgen van de noodlottige tsunami. Op de afbeelding zag u hen bezig met de oprichting van een nieuwsoortig wooncomplex dat beter zou bestand zijn tegen barre weersomstandigheden.

En nu onze nieuwe opgave




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!