Angeltjes
12-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : vakbondsman
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Las één dezer dagen dat de grote vakbondsman van spa van Opel Antwerpen dewelke mede verantwoordelijk is voor het teloorgaan van de Antwerpse vestiging door ondermeer jarenlang uitlokken van stakingen om allerlei redenen dan ook thans het zinkende schip verlaat en zich op de kiezerslijst van de spa heeft gezet. De "sukkelaars" die jaren naar die man hebben geluisterd vallen binnen afzienbare tijd wel zonder werk maar daar zal onze rode vakbondsman niet van wakker liggen.

pieter


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halali, Halalo, de Platenruiter is hiero ! Of moet ik later terugkomen ?

 

 

Uw Platenruiter heeft weken in Oost-Europa rondgereisd, mensen wat was het daar snijdend koud. Ik heb een vrolijke medley meegebracht van Imre Kalman met sfeerbeelden. U moet niet voortdurend met de politiek in uw hoofd zitten ; de politiek trekt zich van u ook niets aan, behalve als het verkiezingen zijn. Wat ? Is dat volgende maand ?  Ach zo.  Vooruit, dames, nodigt u de heer De Wever maar eens uit voor een zwierige wals. Maak hem dronken van geluk en gek van overmoed maar zorg dat hij niet omvervalt.  Wat zegt u ? Of u ook met Siegfried mag walsen ? Ik zou het geloven : die man draaait als een tol ! Vraag wel, dat hij even de passer uit zijn broekzak haalt, dat prikt. Hupsake, ik heb al zin om het terug af te stappen, als ik al die ellende hoor.  Een verzoeknummer ? Vraagt u dat ? "Puppet on a string" ? Neen, daarvoor moet u niet bij de Platenruiter zijn.   


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier wijken de Franstaligen niet van af : Iedereen gelezen ?

 

Onlangs was CD&V-fractieleider Servais Verherstraeten niet te beroerd om te verklaren dat het drie jaar durende gebeuk van CD&V resultaat had opgeleverd: de Franstaligen zouden bereid zijn tot een gesprek over een staatshervorming, en hier en daar was er Franstalige kritiek te horen op Olivier Maingain (FDF). Die Servais is het prototype van de liegende tjeef maar dan ontdaan van elk raffinement : een aangepaste uitgave voor naïevelingen.

Uit een artikel in Le Soir (8/9.05.10) blijkt overigens dat er van scheuren in het Franstalige front absoluut geen sprake is : als de Vlamingen de splitsing van BHV willen, zijn de Franstalige partijen het unaniem eens dat Brussel uitgebreid én extra gefinancierd moet worden. Zowel Brussels minister-president Charles Picqué (PS), cdH-voorzitster Joëlle Miquet en FDF-voorzitter Olivier Maingain bevestigen dat met zoveel woorden.

“De Franstaligen mogen geen toegevingen doen waardoor Brussel financieel zwakker wordt of de band tussen de hoofdstad en de Rand verbroken wordt”, aldus Picqué. Voor wie er nog aan twijfelde: een staatshervorming en een onderhandelde ‘oplossing’ over BHV zijn verder weg dan ooit.

@ VB

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gewelddadige moslims vallen Zweedse cartoonist aan tijdens spreekbeurt in Universiteit

 

  Ziet u de parallellen tussen wat zich gisteren afspeelde in Uppsala en enkele weken voordien in Antwerpen tijdens een 1 minuut durende  spreekbeurt van Benno Barnard aan de universiteit Antwerpen ?  De politiek-correcte onderzeeër Bart de Wever, acht het niet opportuun aandacht te besteden aan deze uitwassen.  De Britse premier Chamberlain was in 1938 ook overtuigd dat Dolf Hitler een redelijk politicus was en dat er geen oorlogsgevaar dreigde.

 

 

 Violent immigrants attacked cartoonist Lars Vilks today on May 11, 2010 during a speech at the Uppsala University.

A group of violent immigrants coordinated an attack and beat down the police and private security guards. They coordinated their attack in a military style of takeover. A gun was found on the floor during the chaos.

After a while the police arrested two individuals but a tense situation continued in the room after order was restored.

A free speech debate with Vilks was recently canceled due to threats of violence from immigrants.

Recently Lars Vilks and those who arrange debates and public events found out that the secret police, SÄPO demand payment to provide security. The government demand that 25 % of SÄPOs expenses are paid by those who arrange public events which are threatened by immigrants or extremists.

This will result in less free speech since most political issues are controversial and cannot be discussed in public without violent attacks by leftists or violent immigrants or both.

Any political issue related to immigrants, immigration, asylum policy, crime, borders, border security, islam, muslims, israel, cartoons, terror, terrorism or capitalism cannot be raised without violence or threats.

Some predict this volatile situation will result in ongoing violence and ongoing disruptions in the upcoming elections in September 2010.

Some feel the government is using the secret police as a tool in the election by pulling back security for the opposition since it's an essential part in having public meetings free of violence.

Lars Vilks is not a politician nor engaged in politics but todays event is an example of how political meetings often end up. Most of the time the police does nothing. Violent political street thugs are rarely prosecuted and are almost never captured by police.

The former socialist government (S) used the Secret Police, SÄPO to remove all internet activity for one of the political parties during the last election in 2006. The S government lost the election to the current M government, a center-socialist party. The M coalition is now nearly even with S the coalition in the polls.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie is de beste Vlaming ?

 

Wie is de beste Vlaming ? Een suffe vraag, bedacht door lieden die in clichés denken over de maatschappij waarin zij zijn grootgebracht en die  de eigen smalle politieke opvattingen als evangelie beschouwen. Kortom, het niveau van de VRT-nieuwsdienst die zijn eigen TV-flamingant heeft uitgevonden.

In de Canvas uitzending van Terzake zaten gisteren Filip Dewinter en Bart de Wever naast  mekaar,  met over zich het Gelaarsde Vrouwtje. In tegenstelling tot andere gesprekken, keek zij ditmaal niet sluw, maar veeleer verveeld omdat zij opgescheept zat met dit hinderlijke duo. Laten we wel wezen : De Wever werd tot voor kort geknuffeld als Billie Turf, want hij zou Vlaams Belang van de kaart vegen. Tot bleek dat de NVA door het overdadige TV-optreden van zijn voorzitter niet zozeer het Belang schaadde, maar wel kiezers wegkaapte van de regimepartijen en volgens de opiniepeilingen de grootste van het land kan worden. Zelfs in het eigen rode TV-bastion kaapte hij een van de hoofdpionnen mee : Logemeester Kwel, om in de stripwereld te blijven.

Filip Dewinter zat er bij als een heer, die uit respect voor zijn gastvrouw,  keurig in pak met das verschijnt. Bart de Wever leek op het keukenhulpje uit de VRT-kantine, dat de béarnaise heeft laten schiften en een fikse uitbrander heeft gekregen. 

(Los van de inhoudelijke kant van het gesprek, moesten wij onwillekeurig terugdenken aan het klassiek televisiedebat voor het Amerikaanse presidentschap uit de jaren '60 tussen de kandidaten Kennedy en Nixon. Uit analyses is gebleken dat Kennedy het debat gewonnen had op basis van de tint van zijn kostuum ...)

Wat telt bij ons, politiek geïntresseerden, is natuurlijk de inhoud. De NVA wil per se een grote rol spelen in onderhandelingen met de Walen. Opnieuw herhaalde De Wever dat het confederalisme ook de wens is van de CD&V en de Open-VLD.  Wat is dan het verschil met de NVA ?  Staan die 2 regimepartijen ondubbelzinnig achter de door De Wever aangehaalde resoluties van het Vlaams Parlement ? Is de NVA zo naief om dat te geloven ? Ik denk het niet. Zij is wel zo  geslepen, om dit de kiezers voor te houden. We staan voor een herhaling van de verkiezingen in 2007, met De Wever ditmaal in de rol van Yves Leterme : veel zeggen, nog meer verzwijgen maar vooral veel beloven (en inwendig bidden).

De NVA weet toch wat voor de Franstaligen absoluut taboe is en wat zij per se wille bereiken ? Waarom dan deze show blijven opvoeren, Bart ? 

Waarom de hand die Dewinter u reikte voor de ...tigste keer, hooghartig afwijzen ?  Omwille van het vreemdelingenstandpunt ?  Omdat Vlaams Belang zich radicaal verzet tegen de oprukkende islamisering ? Weet de NVA niet dat de multiculturele samenleving een sprookje is, dat enkel bestaat dankzij de ontkenning van de rauwe werkelijkheid ?

De NVA wil per se geaccepteerd worden door het regime. En daarom wordt elke kritiek op de immigratie-miserie afgedaan als racisme.

Liever toegeven aan de Walen dan een front vormen met de 3 V-partijen ... Liever het land laten volstromen met vreemdelingen, dan met VB en LDD een "Vlaanderen-Vooruit" fractie te vormen die de traditionelen in de hoek drumt.  Liever met klein-links heulen dan met fatsoenlijke rechtse partijen samenwerken. Liever de anti-Vlaamse Loge behagen dan naast de gewone Vlaming staan.

Dewinter, die een veel langere parlementaire ervaring bezit dan De Wever, had het niet moeilijk om te verwijzen naar het verleden en de kwalijke compromissen die toen telkenmale neerkwamen op mini-zeges voor Vlaanderen, die duur betaald werden met dwangsommen en garanties voor a-sociale Walen die Vlaanderen willen domineren.

Vlaamse Onafhankelijkheid is de enige oplossing om een einde te maken aan dit uitgewoonde land. De burgers, Vlamingen en Walen hebben ieder recht op een degelijk beleid dat zij nooit zullen krijgen via belgië.

We gaan het debat niet herhalen.  Het was opmerkelijk, dat De Wever veel afstandelijker behandeld werd dan voorheen.  Hij stond bovendien voor één keer tegenover iemand die niet alleen de kunst van debatteren beheerst maar die ook rechtlijnige standpunten verdedigt. De Weveriaanse one-liners schampen hierop af.

Dewinter negeerde ook de tendentieuze vragen van het Gelaarsde Vrouwtje over "het gerommel binnen de partij". 

Een ding is duidelijk : om Dewinter te vloeren moet je wel een heel groot politiek talent zijn. Wij zijn trots op deze Vlaams-nationale lijstaanvoerder, onkreukbaar, degelijk, correct en betrouwbaar.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar is mijn reactie ?

 

Wij hebben vandaag een aantal reacties van lezers ontvangen, die wij apart hebben gehouden en niet opgenomen.  Het gaat om lezersbrieven over de toestanden met Frank Vanhecke en Marie-Rose Morel.

In dit opnieuw aangezwengelde dispuut hebben wij ons steeds afzijdig gehouden.  Het volstaat echter van  geen partij te kiezen, om door heftige fans of felle tegenstanders beschuldigd te worden van partijdigheid ...  Onredelijkheid in de politiek ? Wij hebben het nooit anders geweten.

Natuurlijk hebben wij een opvatting over deze onverkwikkelijke affaire. Voorlopig geven wij nog even de voorkeur aan het behouden van het stilzwijgen. Als de zaak verder escaleert, komen wij hier op terug. Met onze excuses aan de reageerders die hun mening voorlopig niet zien verschijnen. 

Wij scharen ons achter de slogan :

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugo Coveliers en het rookverbod
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 Het Grondwettelijk Hof zal het rookverbod in de horeca zo goed als zeker vernietigen. Dat zegt de Antwerpse advocaat en VLOTT-senator Hugo Coveliers, die het verbod aanvecht.

”Het Hof schrijft in een arrest dat de hoofdbedoeling van het rookverbod is : de gezondheid van niet-rokers en van horecapersoneel beschermen. Als dat de reden van de wet is, dan is de indeling van de horecagelegenheden op grond van de aard van de etenswaren die er geserveerd worden niet zinvol”, zegt Hugo Coveliers.

Momenteel mag er nog gerookt worden in horecazaken waar voorverpakte levensmiddelen die minstens drie maanden houdbaar zijn, verkocht worden. Elders niet.

Coveliers: ”Het Hof maakt nu duidelijk dat voorverpakte chips niets veranderen aan de gezondheidsrisico’s van het personeel of de niet-rokende klanten en dat de reden waarom de horeca in twee groepen wordt verdeeld, discriminerend is”.

Volgens Coveliers is een vernietiging van het bestaande rookverbod daardoor zo goed als zeker. “Dat kan al tegen het einde van dit jaar beslist zijn. Als het tot een vernietiging komt, mag in de hele horeca opnieuw gerookt worden.”

Als het nieuwe parlement een algemeen rookverbod in alle horecazaken wil, moet er een nieuwe wet gestemd worden.

@ Gazet van Antwerpen


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : Donkerharige Scandinaven
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Uit een onderzoek van Etnografisch onderzoekster Maria Bäckman blijkt dat in wijken van Stockholm en Oslo waar nog maar 20% van de bevolking Zweeds of Noors is, de autochtone meisjes daar hun Zweedse of Noorse identiteit onderdrukken. Volgens Bäckman verfden de meeste meisjes hun haar donkerder. 'Niet omdat ze op immigranten willen lijken, maar omdat ze er niet Zweeds durfden uit te zien'. De meeste meisjes kleedden zich sekseneutraal en durfden niet op te vallen. De 16-jarige Mari Morken ging op school in een immigrantenwijk van Oslo en werd regelmatig uitgescholden voor 'aardappel' en 'witte kaas'. Uit zelfbescherming verfde ze zwarte strepen door haar blonde haar. Slechts 5% van de leerlingen op de school was Noors, deze meisjes verfden hun haar donkerder. Mari had altijd een broek en t-shirt aan, hoe warm het ook was. Volgens de moeder van Mari deden de leerkrachten niets uit angst om voor racist te worden uitgemaakt.

@ Het Vrije Volk


11-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlamingen 1st

 

Vanmiddag stelde het Vlaams Belang in Brussel zijn campagne voor de federale verkiezingen van 13 juni voor. Dat gebeurde op het Barricadenplein, waar Bruno Valkeniers en Filip Dewinter tekst en uitleg gaven. Voorzitter Valkeniers maakte het proces van de traditionele partijen, die elkaar nu al proberen te overtroeven in het maken van beloftes. CD&V, Open VLD en SP.a maken net dezelfde beloften als de vorige keren en hopen op geheugenverlies bij de Vlaamse kiezers. Wij zullen de kiezers alvast blijven herinneren aan de ongeloofwaardigheid van de traditionele partijen, aldus Bruno Valkeniers. Vandaag kan door iedereen worden vastgesteld dat álles in dit land communautair is. De andere partijen blijven steken in vage pleidooien voor Belgische hervormingen of zogenaamd confederalisme, maar voor ons is duidelijk dat de rol van België definitief is uitgespeeld. Het Vlaams Belang kiest voluit voor de Vlamingen eerst!

Vlamingen eerst

Vlamingen 1st wordt de even opvallende als veelzeggende campagneslogan van het Vlaams Belang. Senaatslijsttrekker Filip Dewinter zei het zo: Met de campagneslogan Vlamingen eerst wil het Vlaams Belang de Vlamingen centraal in de campagne plaatsen. Het Vlaams Belang wil geen halfslachtige oplossingen voor essentiële problemen. Daarom, nu meer dan ooit, de keuze voor Vlaamse onafhankelijkheid. De BHV-crisis is overigens niet veel meer dan een symptoom; België is de ziekte en de Vlaamse onafhankelijkheid is de oplossing.

Het Vlaams Belang is tevens vastbesloten om ook de door de media en de andere partijen vergeten themas op de agenda te plaatsen: criminaliteit, immigratie en islamisering. Dewinter toonde aan dat onze partij wel degelijk weegt op de politiek: het recente boerkaverbod, het hoofddoekenverbod in de scholen, de vernietiging van de federale regularisatie-instructie en de toenemende populariteit van de onafhankelijkheidsidee zijn daarvan slechts enkele voorbeelden.

Kuitenbijter

Wij zijn de enige partij die niet tot het establishment behoort, stelden Bruno Valkeniers en Filip Dewinter. Het Vlaams Belang is naar aanleiding van deze campagne de outsider die wel eens voor de verrassing kan zorgen. De Vlaming beseft immers maar al te goed dat het Vlaams Belang het hardst in de kuiten bijt van de traditionele partijen.

Daarom, op 13 juni: Vlaanderen en de Vlamingen 1st

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stijn Streuvels ontvangt de Prijs der Nederlandse Letteren in 1962

 

 

  In de Ridderzaal te Den Haag krijgt de 91-jarige schrijver Stijn Streuvels uit Vlaanderen de Prijs der Nederlandse Letteren uitgereikt voor zijn hele oeuvre, in aanwezigheid van o.a. dichter Adriaan Roland Holst. J.M.L.T. Cals, minister van Onderwijs, Kunsten en Wetenschap, spreekt Streuvels toe en reikt de prijs uit, waarna Streuvels een dankwoord uitspreekt. In een flits ook de toenmalige CVP-minister Renaat van Elslande.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag Canvas - 20 uur : Filip Dewinter

 

 

Om 20 uur in Terzake (Canvas) : Wie is de beste Vlaming ? Met Filip Dewinter, ondervraagd door de Grote Onderbreker en/of het Gelaarsde Vrouwtje. Op de foto, de nummers 1 & 2van de Senaatslijst.

De Kamerlijsten worden aangevoerd door :

Peter Logghe (West-Vlaanderen)

Guy d'Haeseleer (Oost-Vlaanderen)

Gerolf Annemans (Antwerpen met Alexandra Colen als lijstduwer)

Bert Schoofs (Limburg)

Hagen Goovaerts (Vlaams Brabant)

Filip de Man (Brussel-Halle-Viloorde)

(Onze corrector was in slaap gevallen bij de eerste versie, met onze verontschuldigingen voor de heren De Man en Schoofs)

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duidelijk ?

 

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlamingen 1st

 

Vanmiddag stelde het Vlaams Belang in Brussel zijn campagne voor de federale verkiezingen van 13 juni voor. Dat gebeurde op het Barricadenplein, waar Bruno Valkeniers en Filip Dewinter tekst en uitleg gaven. Voorzitter Valkeniers maakte het proces van de traditionele partijen, die elkaar nu al proberen te overtroeven in het maken van beloftes. CD&V, Open VLD en SP.a maken net dezelfde beloften als de vorige keren en hopen op geheugenverlies bij de Vlaamse kiezers. “Wij zullen de kiezers alvast blijven herinneren aan de ongeloofwaardigheid van de traditionele partijen,” aldus Bruno Valkeniers. “Vandaag kan door iedereen worden vastgesteld dat álles in dit land communautair is. De andere partijen blijven steken in vage pleidooien voor Belgische hervormingen of zogenaamd confederalisme, maar voor ons is duidelijk dat de rol van België definitief is uitgespeeld. Het Vlaams Belang kiest voluit voor de Vlamingen eerst!”

Vlamingen eerst

“Vlamingen 1st” wordt de even opvallende als veelzeggende campagneslogan van het Vlaams Belang. Senaatslijsttrekker Filip Dewinter zei het zo: “Met de campagneslogan ‘Vlamingen eerst’ wil het Vlaams Belang de Vlamingen centraal in de campagne plaatsen. Het Vlaams Belang wil geen halfslachtige oplossingen voor essentiële problemen. Daarom, nu meer dan ooit, de keuze voor Vlaamse onafhankelijkheid. De BHV-crisis is overigens niet veel meer dan een symptoom; België is de ziekte en de Vlaamse onafhankelijkheid is de oplossing.”

Het Vlaams Belang is tevens vastbesloten om ook de door de media en de andere partijen ‘vergeten thema’s’ op de agenda te plaatsen: criminaliteit, immigratie en islamisering. Dewinter toonde aan dat onze partij wel degelijk weegt op de politiek: het recente boerkaverbod, het hoofddoekenverbod in de scholen, de vernietiging van de federale regularisatie-instructie en de toenemende populariteit van de onafhankelijkheidsidee zijn daarvan slechts enkele voorbeelden.

Kuitenbijter

“Wij zijn de enige partij die niet tot het establishment behoort,” stelden Bruno Valkeniers en Filip Dewinter. “Het Vlaams Belang is naar aanleiding van deze campagne de outsider die wel eens voor de verrassing kan zorgen. De Vlaming beseft immers maar al te goed dat het Vlaams Belang het hardst in de kuiten bijt van de traditionele partijen.”

Daarom, op 13 juni: Vlaanderen en de Vlamingen 1st




Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angeltjes op feesboek
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

In Zwitserland (waar minaretten verboden zijn) maakt men het de moslima's, die geen job vinden omwille van hun hoofddoek, erg moeilijk. Terwijl in de vele islamitische landen uitgebreide sociale voordelen bestaan, sterke syndicaten en een grote democratische traditie heerst + een hartelijk welkom voor alle christenen.
 

En hoe gaat het vandaag met u ? Het is een lekker winterweertje in de Lage Landen, niet ? Het wordt tijd dat de Dictatuur van Euronazië de verwarming opendraait. Die mensen zijn nu in de weer om 750 miljard euri bijeen te sprokkelen om de speculanten tegen onze munt te dwarsbomen. Wist u dat wij zoveel geld hadden ? De Europese Centrale Bank zal alle waardeloze obligaties opkopen, dat schiet lekker op. Later ontneemt men aan de Lidstaten al hun bevoegdheden en dan moet ieder Europees gezin in de familiehut een foto ophangen van Herman van Rompuy (de Dweil) en een van Barroso (de sardien). Leuke tijden in het vooruitzicht. Tot morgen of tot nooit meer. Who knows ? Toedeloe.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Europese Unie in 1957 en nu

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nabij Ground Zero een moskee ?

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er is goed nagedacht over de + 200 € pensioen

 

 

 Productie Theo

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiezen tussen een baan of de islam ?

 

In het Zwitserse Fribourg kregen verschillende vrouwen met hoofddoek 15 % minder uitkering gedurende 3 maanden omdat ze weigerden hun hoofddoek af te nemen bij het werk.  “Het mag niet gebeuren dat vrouwen geen werk kunnen vinden en jarenlang van de sociale zekerheid gebruik maken omdat ze hun hoofddoek niet willen afnemen” zo verklaart Marie-Thérèse Maradan (SP), directrice van het sociale zekerheidsbureau (OCMW) van Freiburg.

 

De klacht tegen deze “schandalige” maatregel is nog hangende. Voor Qaasim Illi, spreekbuis van de Zwitserse Islamitische Centrale Raad, is de handelswijze van Fribourg discriminerend: “Men mag mensen niet laten kiezen tussen hun baan of de islam".

Zeker niet als er voldoende sociale opvang is ... wat een ellende altijd met een aantal van die mensen. Als zij het niet naar hun zin hebben in Europa, dan keren ze toch terug. In de Prachtlanden zijn er geweldige sociale voordelen, sterke syndicaten, democratische structuren, onbeperkte vrijheden : ik zou wel weten waarheen, als ik moslim was.

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eyskens : zijn woorden zijn beter dan zijn daden ...

 

“Iedereen zijn mening. Maar is Eyskens goed geplaatst voor zedenlessen? Telkens ik zijn donderpreken hoor – en dat is de jongste weken heel vaak – word ik boos. Was het in zijn tijd beter? Zeker niet! Tussen 1977 en 1992 beheerde hij zeven ministerportefeuilles. Zeven… Samen met zijn collega’s maakte hij er echter toen zo’n budgettaire en communautaire puinhoop van, dat we er tot vandaag de gevolgen van dragen.”

Redacteur Paul Geudens in Gazet van Antwerpen, 10 mei 2010

 

@ Le champs des saints in Vlaanderen

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PVV : Geert Wilders, verkiezingsspot 2010

 

 

Goede waar prijst zichzelf aan : succes, Geert !

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!