Angeltjes
02-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onafhankelijkheid of niet ?

 

Scheiden doet lijden. Ook als dat over Vlaanderen en Wallonië gaat. De meerderheid ontziet zich die pijn liefst. Toch zijn vier op de tien Vlamingen ervoor.

Nu ook de N-VA zijn radicaal Vlaamse discours wat gemilderd heeft en pleit voor 'een evolutie, niet voor een revolutie' (Bart De Wever in Het Nieuwsblad van 22 mei), is Vlaams Belang de enige partij die nog als één blok achter de Vlaamse onafhankelijkheid staat.

Hoe zit dat met de kiezer, vroeg de Stem van Vlaanderen zich af. Indigov Politics vergeleek de antwoorden van een representatief panel en kwam tot de slotsom dat het voor de Vlaming inderdaad niet zo'n vaart hoeft te lopen.

Net geen 47 procent van de Vlamingen vindt een scheiding van tafel en bed voor noord en zuid een onwaarschijnlijk slecht idee. Voor nog eens 10 procent gaat dat toch ook een stapje te ver. Daartegenover staan wel vier op de tien Vlamingen die een beetje tot heel erg blij zouden zijn met het einde van België.

Cijfers die erom vragen om van iets dichterbij bekeken te worden. Want wie zijn die Vlamingen, die nauwelijks kunnen wachten tot 11 juli de nationale feestdag wordt? En waar vinden we die onversneden belgicisten?

Het verschil zit hem alleszins niet zozeer in de m/v-verhouding, al zijn mannen doorgaans een tikje Vlaamsgezinder. Tussen verschillende generaties is er wel een verschuiving merkbaar. Jongeren houden het huishouden bij voorkeur samen, maar hoe ouder de Vlaming wordt, hoe meer hij de idee van een onafhankelijk Vlaanderen genegen is.

Het grote verschil krijgen we pas als we partijen gaan vergelijken. 65 procent van de Vlaams Belang-stemmers ziet de splitsing liever vandaag dan morgen gebeuren. Bij N-VA is dat een goede 46 procent. De hevigste tegenstanders zitten, weinig verrassend, aan de linkerzijde: voor 70 procent van de Groen!- en SP.A-kiezers zou een opdeling van het land een regelrechte nachtmerrie zijn.

http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=GMU2QVI41


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erdogan doet het weer, ditmaal in Parijs : zwakke remake Triumph des Willens

 

Tijdens zijn recente officiële bezoek te Parijs sprak Erdogan in het Turks  6000 uitzinnige landgenoten toe, die schreeuwden en joelden en met hun vlaggen zwaaiden. Hij maande de 500.000 Turken die in Frankrijk wonen aan, om de dubbele nationaliteit, voor hen die deze nog niet bezitten, op te eisen. Zo zouden zij de "diplomaten" van hun echte Vaderland  worden en tegelijk riep Erdogan op om niet te assimileren, niet op te gaan in de Franse gemeenschap en cultuur. Zoals hij het reeds voordien deed in Duitsland en in Hasselt betitelde de Turkse premier de assimilatie als een misdaad tegen de mensheid. "Jullie moeten je eigen identiteit bewaren en in Frankrijk en in gans Europa moeten de Turkse namen vermeerderen. Ook moet er afstand genomen worden van het Franse (en Europese) onderricht, er moet meer Turks onderwijs komen".

De Europese leiders, ook de Franse Grootsmoel Sarkozy, laten dergelijke manifestaties toe, die verdacht veel doen denken aan een zwakke remake van Triumph des Willens door Leni Riefenstahl.  

Gisteren werd ons beleefd maar tamelijk cynisch op feesboek de vraag gesteld door een jongeman, of wij echt meenden, dat Europa ingenomen dreigt te worden door de islam.  Hij besloot met "Ho ja, u woont in Anwerpen, dan begrijp ik het".  Zo'n jonge snoeshanen, die nauwelijks een boek in handen nemen, zijn zo geïndoctrineerd door het onderwijs, dat het hen nauwelijks kwalijk kan genomen worden, dat ze onwetend zijn. Misschien helpen dergelijke filmpjes met een woordje uitleg ?  U weet wel beeldjes met tekstballonnetjes, dat kennen ze.  Maar zelfs daar twijfelen we aan. 

Wij praten vaak over het lot dat onze kinderen en kleinkinderen te wachten staat. Heeft dat eigenlijk zin ? 

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afrikaner Sagtemag in die Lae Lande

 

 

Enkele fragmenten uit PRAAG over het bezoek van Dan Roodt aan Europa.

Ook die ses miljoen Vlaminge, die Nederlandssprekende volk in België, is besig met hul eie demokratiese vryheidstryd om onafhanklikheid en selfbeskikking te verkry. By die partykongres van die Vlaams Belang verlede Sondag het die volgepakte saal dikwels uitgeroep: "België barst!", met ander woorde, dat die Belgiese staat besig is om tot niet te gaan en dat Vlaandere uiteindelik volle onafhanklikheid en 'n staat sal verkry.

'n Mens eet heerlik in België en die dinee by De Winter is uit die boonste rakke, met 'n gehuurde sjef wat allerlei geregte vanuit De Winter se kombuis optower, vyf of ses gange as 'n mens die kaas ná die hoofgereg insluit.

Eintlik is dit 'n fondsinsamelingsdinee en die twintigtal mense bestaan meesal uit Antwerpse sakemanne wat die Vlaams Belang finansieel ondersteun. Aan tafel praat ek Afrikaans en al die Vlaminge volg my gemaklik.

Die Vlaminge klap warm hande vir my enkele onvoorbereide woorde. Iemand komplimenteer my later selfs op my "grandiose toespraak". In sy Engelse toespraak meen Jared Taylor dat hy my beny dat ek in 'n taal wat so naby aan dié van die Vlaminge is myself verstaanbaar kon maak. Volgens hom stry ons almal, PRAAG, American Renaissance en die Vlaams Belang, dieselfde stryd ten behoud van die Westerse beskawing.

 Lees Verder : Praag

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euro parlementairen bij Free Gaza Flotielje ?

 

In het Israëlische y net.news wordt een omstandige uitleg verstrekt over de manier waarop Israël zich militair had voorbereid op de ontvangst van de zogenaamde bevoorradingsschepen voor Gaza.

U kan dit nalezen door op onderstaande link te klikken.  Een van de redenen dat Israël niet kon aanvaarden dat de blokkade zou doorbroken worden, is de terechte vrees, dat Turkije (en andere) van dan af Gaza permanent zouden gaan bevoorraden. Eens de vaarroute geopend, zou dit als een precedent beschouwd worden. Dat er vervolgens militaire versterkingen zouden aangevoerd worden, staat buiten twijfel en Israël verdedigt te allen prijze zijn burgers en zijn grenzen. Er zijn nogregeringen die in de eerste plaats voor hun eigen burgers zorgen en niet voor de internationale tafelschuimers en profiteurs : straf hé !

In het verslag wordt eveneens gemeld, dat bij de opvarende "bevoorraders" enkele Euro-parlementsleden zouden aanwezig zijn. Als een soort waarborg om de vrije doorvaart te bekomen. Als dat juist is, hebben die naïevelingen de Israëli's zwaar onderschat. Wij zijn benieuwd om hun namen te vernemen.  De figuren zullen alleszins uit groen-linkse hoek komen. Is Frieda Brepoels nog in het land en Bart Staes ? 

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3896090,00.html


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van wanten. U ook ?

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorwaarts met Caroline

 

 

Productie Theo

 


01-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burgemeester mept bejaarde

 

De burgemeester van een Russisch dorp wordt ervan beschuldigd een 69-jarige vrouw te hebben geslagen, omdat ze de deur niet snel genoeg opendeed. Dat meldt het Russische persbureau Interfax.

De vrouw was als nachtwaker aan het werk in het gemeentehuis van het dorpje Sjachtyorsk op het eiland Sachalin voor de oostkust van Rusland toen de burgemeester na middernacht naar binnen wilde. Volgens lokale aanklagers sloeg hij de deur tegen haar aan toen ze opendeed en sloeg hij haar vervolgens nog twee keer. Hij zei dat ze lag te slapen tijdens haar werk, gaf haar nog een trap in haar heup en beval haar ontslag te nemen. Het incident had plaats in november.

De vrouw viel en kwam met haar hoofd tegen de verwarming aan en liep een hersenschudding en schrammen op. Ze heeft twintig dagen in het ziekenhuis gelegen. De burgemeester is aangeklaagd wegens gewelddadig machtsmisbruik. Hij is inmiddels ontslagen.

@ www.geenstijl.nl


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minderjarig crapuul pleegt overval en carjacking en wordt direct op vrije voeten gelaten

 

Eind vorige week werden twee allochtone gangsters uit Seraing en Luik ingerekend na een mislukte overval annex carjacking. Aangezien het om twee minderjarigen ging, moesten zij voor de jeugdrechter verschijnen. Veel indruk zal dat niet gemaakt hebben, want omdat er – nog maar eens – geen plaats was in de gesloten jeugdinstellingen, besloot die het duo te laten gaan, met het vriendelijke verzoek zich ’s maandags opnieuw aan te bieden. Daarmee waren de twee – amper negen uur nadat ze een overval hadden gepleegd! – opnieuw op vrije voeten.

Het ging nochtans niet bepaald om doetjes, want voor de feiten die zij pleegden – diefstal met geweld, bedreiging met een wapen, slagen en verwondingen – riskeert een volwassene een celstraf van tien jaar. Eén van hen was bovendien niet aan zijn proefstuk toe en was reeds twee maanden voortvluchtig na een gewapende overval in Luik, waarbij kalasjnikovs werden gebruikt.

Of er ook maar iemand is die écht zo naïef om te denken dat de twee zich spontaan zouden aanmelden om alsnog te worden doorgestuurd naar een gesloten instelling, blijft een open vraag. Wat in ieder geval buiten kijf staat, is dat opnieuw twee criminelen aan hun straf ontsnappen én dat het hier niet gaat om een eenmalig feit. Jarenlang reeds gaan minderjarige criminelen de facto vrijuit wegens een chronisch gebrek aan plaatsen in de gesloten instellingen. En dan zwijgen we nog maar over het feit dat dit land opgezadeld blijft met een compleet verouderd en laks jeugdbeschermingsrecht, waarbij jongeren beschouwd worden als lammeren die geen verantwoordelijkheid moeten opnemen, geen misdrijven kunnen plegen en die eigenlijk alleen maar ‘beschermd’ moeten worden.

Bron : VB


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Warm aanbevolen : The West is the very Best !

 

Ga regelmatig eens op bezoek bij onze collega's

http://thewestistheverybest.punt.nl/

 

Ook bij onze bovenburen naderen de verkiezingen met rasse schreden. Job Cohen van de socialistische PvdA, gooit na menige campagneblunders, finaal zijn laatste troeven op tafel.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hulpgoederen

 

De eerste foto's verschijnen van de "voorwerpen" gevonden aan boord van de vredesschepen op weg naar Gaza met hulpgoederen.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele faits divers en wat reclame

 

De israëlische actie was volgens de linkse meute schandelijk, moorddadig en gewetenloos. De brave lieden van de hulporganisatie "Free Gaza" (met hoevelen waren zij ?) steunen de aanhangers van de godsdienst van de vrede, die altijd correct en pacifistisch optreden : een greep uit de voorbije 72 uur wereldnieuws en lokale faits divers :

- In Pakistan, tientallen doden bij een bomaanslag, gepleegd door een vredelievende moslim.

- In Irak verschillende doden bij een bomaanslag gepleegd door een vredelievende moslim.

- In Toerkije verschillende doden bij een raketaanval door vredelievende Koerden tegen even vredelievende Toerkse soldaten, beide partijen vurige aanhangers van de vredelievende profeet.

- In Afghanistan verschillende doden bij een bomaanslag gepleegd door een islamitische vredesapostel tegen zijn geloofsgenoten.

- 6 mensen worden gedood als  vredelievende islam-militanten een hospitaal bestormen in Lahore (PK).

- 20 plaatselijke recruten sterven door een  vreedzame Fedayeen zelfmoordaanslag in Khost (AFG).

- In Pattani Thailand : een 50-jarige boeddhist wordt neergeschoten in een thuis door 4 brave moslims.

- In Basakshan (AFG) vermoorden Talibanlievelingen 7 plaatselijke politie-agenten bij een bomaanslag

- In Egypte wordt een Belgische toerist bijna onthoofd door een vurige boerka-fanaat, een braaf man.

- Hamas maakt in Gaza vele huizen  van weerspannige Palestijnen die het niet zo begrepen hebben op de zienswijze van de beroepsterroristen,  met de grond gelijk.

En zo kunnen we nog een tijdje doorgaan. Al deze feiten worden door de poco media behandeld als "faits divers", behalve wanneer provocerende rochelaars een zéér goed op voorhand geweten waarschuwing aan hun koran lappen en er doden vallen, dan staat de ganse linkse meute op de achterste poten. Als een hondsdolle roedel uitgehongerde en schuimbekkende hyena's om wraak te blaffen.

Ach, het is allemaal zo voorspelbaar met die gasten.

Een toemaatje : enkele aangepaste spreuken en gezegdes uit eigen huis voor onze linkse vrienden.

Met een bom in de hand, wandelt men door Islamland

Islamieten en termieten, beide zijn écht te genieten

Waar men komt langs bloederige wegen, steeds komt men er moslims tegen  

Bommen en granaten, de lievelingskost van islamfanaten

Een moslim zonder mes op zak ,is als een theehuis zonder dak

Voor een knalfeest slechts één adres : Al-Qaida is the best

H.A.M.A.S.-Bakkerij Hezbollah : specialist in "ploffertjes"

Voor juiste en correcte berichten wendt u tot de VRT-nichten.

Senior en Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie van de Twee ? De Deftige Dame of Nonkel Kruk ?

 

 31/05 : Marianne Thyssen gaat voor premierschap - Alle media

01/06 : ‘Een pre­mier wordt niet ver­ko­zen. Dat wordt be­slist in de on­der­han­de­lin­gen. We zul­len wel zien’ - Leterme in De Tijd

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honest Reporting - Eerlijke verslaggeving

 

De permanente demonisering van Israël in de massamedia herinnert ons er aan om te erkennen, dat datgene waarmee wij te maken hebben, de globale campagne van een bloedige verovering is.

Diegenen van ons die MEMRI lezen of websites zoals Jihad Watch volgen, weten, dat islamitische leiders en predikers er regelmatig en openlijk op pochen hoe ze onze landen overvallen, onze vrouwen verkrachten en onze beschaving willen vernietigen. Wanneer mensen zeggen dat ze ons willen doden of onze cultuur willen vernietigen, dan zouden we ze serieus moeten nemen. Ze bedoelen precies datgene wat ze zeggen ; het is geen codewoord voor ”ik voel me zo vernederd, omdat het Westen Israël steunt.”

De toekomstige beheerders van onze lege kassen zullen moeten buigen voor de oliedollars. Zelfs het Witte Huis is verdrietig, maar Amerika heeft nog het sterkste leger, en nog een beetje democratie.

Stradi

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vredelievende betogers zwieren Israëlische soldaat overboord

 

Deze video (er zijn er meerdere op Youtube) zal u denkelijk niet te zien krijgen bij de linkse media. De film werd opgenomen vanaf een Israëlisch marineschip en toont dat de passagiers van de Mavi Marmara, een van de "Free Gaza" flotieljeschepen, met geweld de mariniers aanvallen die het binnendringend schip probeerden te enteren. Dit na hethaalde verwittigingen om de koers te wijzigen.

Grote groepen "vredelievende passagiers" stortten zich op de mariniers en slaan dezen met metalen staven en stoelen en gooien zelfs een soldaat over boord. In het gevecht worden pistolen afgenomen van de Israëli's en er wordt mee gevuurd.  Zeven mariniers zijn gekwetst en negen passagiers zijn gedood.

De "Free Gaza" flotielje hadden publiek verklaard geen gewelddadige intenties te hebben. Aan boord werden messen, metalen buizen en staven, vuurbommen en andere gelijkaardige voorwerpen gevonden.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : Twee maten, twee gewichten
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Waarde redactie, Naar we in de poco media kunnen lezen heeft Israël een zware hoofdzonde gepleegd.Het heeft namelijk schepen tegengehouden die op weg waren naar Gaza met hulpgoederen voor de Palestijnen, of beter gezegd Hamas.
Het is tot een vuurgevecht gekomen nadat een Turks schip weigerde de verbode zone te verlaten.Er zijn 9 doden en gewonden gevallen. De hele linkse reutemeteute staat wereldwijd in rep en roer en schuimbekt van woede en verontwaardiging. Echter, er hadden geen doden en gewonden hoeven te betreuren geweest, indien de "vredelievenden" zich aan de regels gehouden hadden die klaar en duidelijk geken
 waren. Israël laat geen enkel schip door naar Gaza !
Niet dat het tegen hulpgoederen gekant is, maar dat het drommels  goed weet, dat er tussen het graan en het koren wapens verscholen zitten voor de terroristen van Hamas. Dit zijn truken van de foor die al in de prehistorie toegepast werden. Het is voor Hamsas moeilijk,  via hun tunnels die uitmonden in Egypte, om wapens te smokkelen omdat de Egytenaren die Hamas kloterijen meer dan beu geworden zijn. In Turkije wordt zeer driftig een woedend gereageerd op de Israëlische actie.

Wat echter zeer opvallend is in deze, was de oorverdovende stilte van de linkse grafdelvers toen enkele maanden geleden een Noord-Koreaanse duikboot een Zuid-Koreaans fregat de grond in boorde mt een deel van de bemanning. Buiten wat gemorrel in de marge werd dit zuiver provocerende incident vlug door diezelfde linkselingen die nu moord en brand schreeuwen naar de doofpot verwezen .Hier blijkt dus maar weer eens dat de berichtgeving over zulke feiten enorm "gekleurd" is.

Senior

(De redactie deelt de visie van Senior in deze aangelegenheid)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische moslims sponsoren mede het islam-terrorisme

 

 

Het internationaal terrorisme wordt mede gefinancierd vanuit het land B. In 2009 konden de politiediensten beslag leggen op 7,34 miljoen euro. Dat geld diende om aanslagen te plegen en terroristische organisaties financieel te ondersteunen.

De meeste Belgische steun aan terroristische groeperingen gaat naar  Prachtlanden als Irak, Afghanistan en Pakistan en vertrekt uit Brussel, Antwerpen en een aantal Waalse steden.

De grootste bedragen worden bij elkaar gebracht via illegale activiteiten zoals drugs- en mensenhandel, afpersing en diefstal. Maar ook eigenaars van nacht- en telefoonwinkels zijn, al of niet onder druk, vaak grote ‘sponsors’.

Het is duidelijk dat het door de politie meegedeelde bedrag slechts een fractie vertegenwoordigt van het totaal overgemaakte geld. Er wordt evenmin gewag gemaakt of het gaat om contanten die in beslag genomen zijn of om transferten, vastgesteld bij huiszoekingen of controles. 

Het is hoe dan ook een (zoveelste) concreet bewijs, dat belgische moslims ver van brave, simpele mensen zijn die alleen maar werken voor ons pensioen.

Veel ruchtbaarheid zal er niet gegeven worden aan deze feitelijkheid : men is te druk in de weer om Israël te veroordelen.

@ Belgische moslims sponsoren mede het islamterrorisme

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PVV-er Brinkman in (zinloos) debat met moslimjongeren

 

'Jullie zijn hier te gast. We hebben hier een Nederlandse cultuur en die willen we houden. We willen niet dat allerlei invloeden aan die cultuur gaan knibbelen en dat gaat ook niet gebeuren.’

Dat zei PVV-Tweede Kamerlid Hero Brinkman zaterdagavond tijdens een debat tussen enkele jonge PVV-aanhangers en voornamelijk Marokkaans-Nederlandse jongeren van het bekende jongerencentrum Argan in Amsterdam. Brinkman was daarbij omdat hij een jongerenafdeling van de PVV wil oprichten.


De politicus deed zijn uitspraken tijdens een discussie over de vraag of de multiculturele samenleving een verrijking voor Nederland is. Een andere deelnemer aan het debat wierp woedend tegen dat er nu eenmaal moslims zijn in Nederland en dat ook zij een plek verdienen. ‘Jij hebt niet meer recht op jouw cultuur dan ik. Loop naar de hel met je integratie.’

De jongeren van de PVV willen niet dat we integreren, maar dat we assimileren,’ stelde een ander. ‘Eigenlijk wil je dat we ons haar ook blond verven zoals je leidsman in Den Haag.’


Een van de jonge PVV-aanhangers betoogde tijdens het uiterst felle debat dat de islam hoe dan ook een gevaar is voor de westerse samenleving en dat er geen stromingen van die religie zijn die in Nederland zouden kunnen aarden. ‘Er bestaat geen fundamentalistische of gematigde versie van de islam. De islam is de islam.’

Verschillende andere deelnemers probeerden hem van het tegendeel te overtuigen. ‘Ik ben een Marokkaan. Ik ben een moslim. Maar ik ben ook bang voor die gasten in Saoedi-Arabië. Ik wil ook gewoon met mijn meisje naar de bioscoop zonder stokslagen te krijgen,’ aldus een van hen.

Een ander nodigde de PVV-aanhangers uit bij hem thuis te komen eten. ‘Als jullie dan nog zeggen dat de islam niet barmhartig is, weet ik het ook niet meer.’


En daar bleef de kritiek op de PVV niet bij. Een deelnemer zei dat de partij de mond vol heeft van de Nederlandse cultuur, maar zelf wil tornen aan typisch Nederlandse waarden als gelijke behandeling. ‘Zij willen echt een hele grote verandering teweeg brengen.’

Bij aanvang van het debat kreeg Brinkman als dank voor zijn komst een Marokkaanse theepot. Erg dankbaar toonde hij zich niet. Want, zo zei hij, het presentje was immers afkomstig van een door de belastingbetaler gefinancierd jongerencentrum en dus ‘een cadeau uit eigen zak’. ‘U weet ons standpunt over dit soort multiculti knuffelclubs. Die willen we afschaffen.’

@ Elsevier


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is dit natuurkunde of biologie ?

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat men niet ziet

 

 

 

Dag Ray,
 
Wat men niet ziet.
Een zon die ondergaat en toch ziet men ze niet. 
Een vlieger boven het schip ? De touwtjesman staat 50 meter voor mij.
De wolken en de zee die geen horizon hebben.
Tjenne
Dank je, Tjenne : prachtige foto
 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joëlle n'a pas peur - Madame Non heeft geen skrik

.

 

Productie Theo 

 

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!