Angeltjes
29-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suid-Afrika plots misdaadvrij dankzij de WB ? Vergeet het !

 

Onze vriend Ropie ging in op ons verslag van gisteren over de beroving en kneveling van Australische voetbalfans die overvallen werden in hun hotel. Uiteraard wordt deze feiten in Europa verzwegen. Er is slechts plaats voor uitbundige voetbalvreugde.

Ook de zaken die hieronder weggeplukt werden door Ropie uit diverse kranten en blogs worden bewust geweerd.

Lezersbrief in de Zuid-Afrikaanse krant Beeld:
Dit is inderdaad eienaardig dat mens deesdae vanaf die WB begin het glad nie meer lees van al die moorde en rowe soos net voor die WB nie.
Ek is nou vas oortuig alle media is opdrag gegee om oor geen verdere gevalle te berig nie sodat 'n prentjie van vreedsaamheid en misdaad vrye SA geskep kan word.
Alles in opdrag van die ANC regering. Sodra hierdie WB verby is, sal alles weer "back to normal" wees, en gaan berigte van geweld en erge misdaad weer hoogty vier.

Op ’n Zuid-Afrikaanse webstek:

Uit ’n Nederlandse koerant.
Die Nederlandse gekende ex-sokkerspeler, Pierre van Hooijdonk is in Johannesburg beroof. Van Hooijdonck die in SA vir die televisieprogram Telesport Mundial werk, het op ’n terras koffie gedrink toe sy reistas gesteel word.
Die probleem vir die ex-sokkerspeler was dat hy nog na Kaapstad moes vlieg. Maar dat sy paspoort ook gesteel was. Die Nederlandse ambassade het toe gehelp so dat Van Hooijdonck nog sy vlug kon neem.

A French tourist writes about his WC2010 experience:
"Just returned. Francois (France) - 11:51AM Friday, 25 Jun 2010.
My 4 European friends were robbed and raped in most brutal
fashion close to Rustenburg and then again insulted by local Police who blamed them for not having been careful.
They were ridiculed and 2 girls had to go on retro-viral medications.
Anyone on this site claiming SA is safe is as far I am concerned a propaganda writer hired by either the ANC or FIFA.
That you would toy with tourists lives like that is pathetic and sickening.
Your country has become a disgraceful increasingly 3rd world joke.
We will never forgive FIFAs BS safety propaganda nor
forgive the safety crap you spewed before we arrived there.
We hope FIFA gets its derierre sued for playing with people lives.
Bon voyage to anyone stupid enough to still visit your crime infested, corrupt and racist country.
All we experienced was trauma worth a lifetime.
Thanks to the writer of you story to tell your experience.
We wish we would have known all this before going".

Ropie


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nabije toekomst

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11 juliviering Antwerpen

 

 

Hendrik Conscienceplein - Antwerpen

Zondag 11 juli - Van 14 tot 18 uur

 

Scheldekoor - Herdenking Herman Van den Reeck en O.L.V. van Vlaanderen - Optreden Standrecht - Samenzang met het publiek o.l.v. de Fratres coniuncti : KVHV - NSJV - NSV

Feestrede door ERIK STOFFELEN (voorzitter ANZ)

 

Doorlopend : kinderanimatie - Infostands van de deelnemende verenigingen

 

Organisatie www.Guldensinjoren.org

Telenet - Palm - Dexia

Feest van de Vlaamse gemeenschap - Steun van de Vlaamse overheid -

Vlaanderen in Actie Pact 2020

 


28-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philippe Moureaux en Latifa : in het huwelijksbootje

 

Fluppe Moureaux,   burgemeester van het tolerante en lieflijke Molenbeek is afgelopen week-end op zijn diefjes getrouwd met de 35-jarige Marokkaanse schone, Latifa,  die werkzaam is op een of ander socialistisch kabinet.

Zoals gezegd werd het huwelijk in alle stilte voltrokken om geen uitbarstingen van dolle vreugde onder het ingevoerde kiesvee te ontlokken. Moustache  weet als geen ander dat zijn onderdanen soms zo uit de bol kunnen gaan dat er spontaan auto's van in de fik vliegen. Soit,hopelijk is de Fluppe nog in "goeie vorm" en kan hij zijn kersverse bruid op vele fronten bevredigen. Het siert hem dat hij zich aangepast heeft aan zijn nieuwe leven en  hij daarvoor een taalcursus Arabisch gevolgd heeft om  met de famillie van zijn bruid te kunnen converseren. Dat heeft hij nooit gedaan met de eerste taal van zijn fiere Vaderland, want Nederlands da's voor Vlaamse boerkes. Of er ook een familliehereniging komt, is spijtig genoeg "momenteel" niet mogelijk omdat de kassa van het Molenbeeks OCMW een gapend gat vertoont, doch uitstel is geen afstel. Uit welvoegelijkheid en beleefdheid (zo zijn wij op gevoed) wensen we het kersverse multicul paar een prettig huwelijksleven en  vele kientjes die onze vergrijzing moeten opvangen. 

Senior en Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook voetbalfans worden door criminelen aangepakt in SA

 

Multicrimineel duo : hand in hand door bandietenland

Niettegenstaande er nadrukkelijke instructies bestaan in de dictatuurstaat Suid-Afrika om geweld tegen, en berovingen van voetbalsupporters NIET in de media te brengen, lekt tussendoor wel een en ander uit.  Niet elke journalist is bereid zich te laten muilkorven door het criminele tweespan Jacob Zuma, de president en Sepp Blatter, de capo di maffia van het voetbal.

In de Australische Herald Sun lezen we volgend verhaal :

Gewapende gangsters overvielen Australische voetbalfans in hun hotel in Nelspruit na de match tegen Servië : de slachtoffers werden vastgebonden en beroofd en een vrouw werd seksueel vernederd.

Een andere Australische hotelgast zag 4 negers met geweren en handwapens die 9 toeristen waren gevolgd naar hun hotel en overvielen hen daar in hun kamers. Ook bij deze overval werden een aantal gasten gekneveld. De gangsters wisten meer dan waarschijnlijk dat ze met Australiërs te maken hadden.

Volgens een Australische politieman die deel uitmaakte van de groep toeristen, ging het om diefstal met geweld. Een van de slachtoffers lag op de grond en werd in bedwang gehouden door een kerel die zijn laars op het hoofd van de man geplaatst had en hem met de dood bedreigde als hij zou durven bewegen.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van wanten : Albert II

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley Deckers, moslima en gangsterliefje : 5 jaar cel

 

Van de tien beklaagden die voor de correctionele rechtbank van Brugge terecht stonden wegens de helikopterontsnapping van Ashraf Sekkaki en enkele kompanen uit de gevangenis van Brugge zijn er maandag zes veroordeeld. De bekendste onder hen, Lesley Deckers, kreeg vijf jaar celstraf.

Sekkaki ontsnapte in de zomer van vorig jaar samen met Mohamed Johri en Abdelhaq Melloul Khayari uit de gevangenis van Brugge nadat een gekaapte helikopter op de binnenplaats was geland.

De helikopter was gehuurd door Lesley Deckers, de Belgische moslima die toen het liefje van Johri was. De man die het toestel mee had gekaapt, Lahoucine El Haddouchi, moest in Brugge achterblijven.

Sekkaki en Johri werden later weer opgepakt in Marokko en zullen daar terechtstaan. Melloul Khayari werd in Sint-Jans-Molenbeek  weer ingerekend.

Zes jaar voor Melloul Khayari

Hij kreeg maandag een effectieve celstraf van zes jaar. Hij werd veroordeeld voor de gijzeling van de helikopterpiloot, twee carjackings en twee bankovervallen in de provincie Antwerpen.

Deckers kreeg van de rechter een celstraf van vijf jaar, waarvan twee jaar effectief, omdat ze de gevangenen hielp ontsnappen. Ze hielp ook mee aan een carjacking en had een aandeel in de bankovervallen.

Deckers zat al drie maanden in voorhechtenis. De rechter bepaalde in zijn vonnis dat de minister van Justitie zal beslissen of de vrouw weer naar de cel moet.

Lahoucine El Haddouchi (22), die op de binnenkoer van de gevangenis achterbleef, kreeg vier jaar waarvan de helft met uitstel. Redouane Melloul Khayari kreeg 18 maanden celstraf. Mohamed B. (30) uit Koekelberg en Nasr-Eddine Sekkaki kregen een straf met uitstel omdat ze de gevangenen hielpen ontsnappen.

De vier beklaagden die werden vrijgesproken zijn Fatiha B. (30) uit Brussel, Bekime S. (35) uit Sint-Jans-Molenbeek, Latifa R. (36) uit Beringen en Kelly S. (28) uit Mol werden vrijgesproken.

Bron : Vandaag.be

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Websteks geband door Pakistan : een grote eer voor sommige

 

Pakistan gaat zeven invloedrijke websites waaronder Google, YouTube en Yahoo controleren op informatie die „aanstootgevend” kan zijn voor moslims. De beginpagina’s blijven toegankelijk maar verdere onderdelen van de websites kunnen geblokkeerd worden. Zeventien minder bekende websites worden volledig geblokkeerd. Dat heeft het Pakistaanse ministerie voor telecommunicatie gisteren bekendgemaakt.

Het besluit volgt op het tijdelijke verbod in Pakistan op Facebook, vorige maand. Een rechtbank gaf opdracht Facebook gedurende ongeveer twee weken af te sluiten in reactie op een oproep op de sociale-netwerksite om de profeet Mohammed te tekenen. Veel moslims beschouwen het afbeelden van Mohammed als blasfemie.

Ook de gisteren aangekondigde internetcontrole volgde op een gerechtelijke uitspraak. Facebook zit overigens niet bij de websites die nu in de gaten zullen worden gehouden. Behalve Google, YouTube en Yahoo gaat het om MSN, Hotmail, Amazon en Bing.

Een voorbeeld van de zeventien websites die volledig geblokkeerd worden is islamexposed.blogspot.com, dat zichzelf als taak stelt „de werkelijkheid van Allahs kwaadaardigheid” bloot te leggen. Gisteravond reageerde de website op het bericht dat zij voortaan geband zullen zijn dit als "een grote eer" te beschouwen.

Bron : NRC

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : duivels in een wijwatervat
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Dat er in de Wetstraat voorlopig weinig nieuws te rapen valt,  neemt niet weg dat er op een ander hoog, om niet te zeggen zéér hoog niveau, gesakkerd en misschien gevloekt wordt.

Het geval "kindermisbruik" dat de R.K.K. momenteel onder de neus geduwd krijgt, doet nu zelfs de grondvesten van het Vaticaan daveren. Een betrapte bisschop gaat zich als een dief in de nacht verbergen in een klooster. Enkele donderslagen bij heldere hemel : huiszoekingen in het aartsbisschoppelijk paleis, in de privé woning van kardinaal Danneels, bij professor Adriaensen die de pedofiele klachten verzamelt, warabij het parket honderden dossiers oplaadt en heel het computer netwerk van de belgische R.K.K. in beslag neemt. Het openboren van een grafkelder in de Mechelse katedraal.

Na de upper-cut die de "onaantastbaren" gekregen hebben en hun bewustzijn langzaam terugkeert, gaan ze met man en macht in het offensief. Wanneer zelfs de Paus himself zich gaat mengen in deze zaak en de huiszoeking een beschamend iets vindt, er sprake is van "grafschennis" en de inbeslagname van dossiers en computers een kaakslag tegen de R.K.K. vindt, mogen we aannemen dat er iets loos is. Het feit dat men er alles aan doet om dossiers en computers terug in bezit te krijgen is een teken aan de wand. Ook de zware druk van de kerkelijke overheid op de minister van Justitie in deze stemt tot nadenken. Ik ga er allezins van uit dat het parket niet over één nacht ijs is gegaan in deze zaak en dat er voldoende aanwijzingen waren om deze oppermachtige organisatie aan te pakken. Waarom weren de kardinalen en bisschoppen zich nu als "duivels in een wijwatervat" ?

Senior 



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De godsdienst van de vrede is hier : het wordt leuk

 

Dit is een zoveelste video die de alarmerende cijfers bevestigt van wat de wereld te wachten staat, in het bijzonder Europa. Het is hemeltergend dat wij, die ons bewust zijn van de islamisering en de zaken bij hun naam durven noemen, niet gehoord worden. De Europese leiders negeren de signalen, de eigen politici sluiten zich af. Het enige wat ons rest is onze steun blijven verlenen aan de weinigen die de moed hebben tegen de stroom in te varen. Over de islamisering zwijgen is geen optie ; deze achterlijke religie hoort niet thuis in Europa.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vastgoed wordt vast slecht

 

Alsof er niets gebeurd was, of toch niets belangrijks.

De kiezer is een vervelende keutel, de partijen die aan de oorsprong liggen  van de huidige demotivering en rampspoed, ouwehoeren gewoon verder over de hoofden heen. De Kiezers ? Wie zijn dàt ? Die dienen enkel om het O.C.M.W. van de hele wereld te spijzen en daarbovenop nog eens het Waalse hangmatsysteem. Zwijgen en belastingen betalen, en uitgerangeerd worden met een flutpensioentje op zijn nationaal-socialistisch.

Bart De Wever heeft een paar immobiliënkantoren bezocht de laatste tijd, waarschijnlijk heeft hij daar de inspiratie gevonden voor zijn immobilismekantoor : vastgoed wordt vast slecht.

Jade


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag : Oranje - Slovakije

 

nederland 006

Bij gebrek aan een eigen land met een Vlaamse voetbalcompetetitie, steunen wij Nederland. Niet fanatiek of gek, maar veeleer symbolisch.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Edouard Manet

 

Een zelfportret van de Franse kunstschilder Edouard Manet (1832-1883) is dinsdag bij Sotheby's in Londen voor een recordbedrag geveild.

Het doek, getiteld Autoportrait à la palette (Zelfportret met een Palet) dateert uit 1878 en bracht 27 miljoen euro op. Een record voor een Manet, aldus veilinghuis Sotheby's. De waarde van het doek is onder meer hoog omdat zelfportretten van Manet zeldzaam zijn. De Fransman maakte er slechts twee. Het doek is gekocht door Franck Giraud, een kunsthandelaar uit New York.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rake klappen

 

Uitspraken van Afshin Ellian :

'De islam is een structurele wantoestand die al ruim 1400 jaar alle aspecten van de opvoeding, cultuur, economie, politiek en omgangsvormen overheerst.'  (Trouw)

 
'Sinds de Iraanse revolutie ben ik alleen maar ziel, en ik zie dat nu ook niet meer veranderen.'  (HP de Tijd, augustus 2002)

 
'Je kunt worden opgehangen door mensen die niet eens je naam kunnen schrijven'.
(Volkskrant Magazine, 19 april 2003)

 
'Als ik mijn mond hou, stopt de radicalisering heus niet.' (Elsevier)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Wever weet wat best is voor de mensen

 

De Keuninklijke Informateur heeft beslist om de politieke partijen, die Hij persoonlijk op 13 juni een zware nederlaag heeft toegediend (voorlopig enkel in het Noorden van het land B) deze week donderdag uit te nodigen voor een babbel en een knabbel.

De Koninklijke Informateur is een genadig Overwinnaar : "Ik gun ze de tijd om hun rouwproces te verwerken. Dat duurt 17 dagen en dan zal Ik hen verder vertellen, wat hen te doen staat" liet Hij aan de wereld weten.  Wij vinden dat wijs en we zijn de K.I. dankbaar voor zoveel menselijkheid en caritas.

Die van de CD&V, die de grootste rammeling ooit tijdens hun aardse verblijf gekregen hebben, doen echter kribbig. "Wat denkt die De Wever wel" klinkt het oneerbiedig. "Wij hebben geen stammenoorlog uit te vechten, de Deftige Dame was moe en daarom is zij opgestapt en onmiddellijk daarna heeft Nonkel Kruk alle schuld op zich genomen, alhoewel hij prachtige resultaten heeft neergezet, zowel als energieke premier dan als West-Vlaams lijsttrekker". En vervolgt de charismatische bijna-voorzitter, Wouter Beke : "Die ereschuld laadt hij alleen op zich voor de vorm, opdat de menschen zouden ervaren, wat een prachtkarakter hij heeft".  Wouter werd bijgestaan door de man met de beste voorkennis inzake beurshandel uit CD&V-kringen, Etienne Schouppe. "Wij hebben de rouwperiode van de Wever niet nodig, wij hebben een schone uitslag gekregen van de kiezers. Onze beloning komt later met de rijstpap."

De K.I blijft echter bij Zijn standpunt. "Sedert 13 juni is er veel veranderd" houdt de woordvoerder van Zijne Zwaarlijvigheid de pers voor. "De Belgen moeten leren dat de Heer De Wever voortaan ons aller levenslot tot het Zijne zal maken". Eerst zal hij de politici van àlle partijen gelijkstromen en hen opdragen welke  rol zij te vervullen hebben in de democratie. Vervolgens krijgt ieder van ons ook zijn persoonlijke instructies.

Wij popelen nu al van verlangen en nieuwsgierigheid.

Ray 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooi Ierland

 

 

.


27-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Renée Fleming ontdekt het Italiaanse Verismo

 

 

.

Als u VOORZICHTIG op Renée Fleming klikt, opent zich voor u de delicate wereld van het zuivere Italiaanse Verismo.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeemansverhalen

 

Een van onze lezers, Jef, die vele jaren heeft gevaren, heeft op zijn webstek enige van zijn zeemansverhalen neergepend.  Later hebben andere zeelui er hun ervaringen bijgeschreven. Geen grote literatuur maar levensechte beschrijvingen.  "De eerste Reis" bevat de avonturen van Jef. Aanbevolen.

http://www.scheepvaartnet.be/

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijk eens wie we hier hebben ... Onze Japanse video-producent

 

 

Gisteren 26 juni 2010 was er een gedeeltelijke maansverduistering boven Japan en vandaag mogen wij in Vlaanderen meekijken in de best mogelijke voorwaarden.  De lezers van langere datum kennen deze Japanse video-producent met zijn prachtige (korte) natuurdocumentaires. Hij beperkt zich steeds tot één onderwerp dat met liefde in trage beelden gevangen wordt en dat in onze jachtige wereld een moment van berusting en schoonheid brengt. Mogen we dit zo zeggen ?  De muzikale begeleiding is niet altijd van de bovenste plank (zoals ook nu) maar nimmer storend.  Wij kunnen met mekaar nauwelijks communiceren en dat hoeft natuurlijk niet : de beelden spreken voor zich. Hij weet alleszins dat wij hier zijn films bekijken, alhoewel we betwijfelen of hij vermoedt wat en waar Vlaanderen is.

+ AANVULLING 11.15 U : Net toen we dit stukje geplaatst hadden, ontvingen we onderstaande mail uit Japan via Youtube van de videomaker. Wat vindt u ervan ? Hoe zouden we hem antwoorden ?

ヘルプ センター | メール オプション | スパムの報告

jg8gwx さんがあなたを友だちとして招待しています。友だちになると、友だちのお気に入り、アップロード、評価などを追跡しやすくなる他、公開動画や非公開動画も簡単に共有できるようになります。

受信ボックスから、この招待を受けたり拒否したりできます。

© 2010 YouTubWate, LLC


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geplukt op feesboek
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Brazilië is een democratie. Indië is een democratie. Zelfs Frankrijk zou, naar verluidt, een democratie zijn. Een democratie wil zeggen dat er stemrecht is voor een gedeelte van de bevolking. Over de wijze waarop geteld wordt, of over wie de kandidaten mogen zijn uit wie je mag kiezen (in België vooral de kinderen van de vorige generatie politici) zegt dat niets. Democratie is een lege huls in een niet-rechtsstaat als België. Als Wim de Troy kan, kan alles.

Johan Borremans




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!