Angeltjes
28-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mensen vermoorden voor de godsdienst ? Natuurlijk.

 

Hier zijn we weer met fijn cijfermateriaal voor onze vrienden ter linkerzijde naast de ravijn : "Doorlopen, doorlopen, het blinddoek niet losmaken, Plof ! Plof ! Goed zo, doorlopen ... circulez."

In Groot-Brittannië, waar Big-Ben een mooie minaret zou zijn boven Londen, werd in 12 universiteiten een peiling gehouden onder de moslim-studenten om te weten hoe deze aanstaande intellectuelen zich opstellen tegenover hun godsdienst. Verbijsterende vaststellingen.  U leest ze gedetailleerd bij The Telegraph en hier een samenvatting :

33% vindt doden voor een religie gerechtvaardigd, als deze religie onderdrukt wordt ; dus de katholieken en protestanten in muslimcountries kunnen hun gangen gaan.  33% is géén meerderheid, maar wel een erg grote minderheid die je niet kan negeren.  (Zoals men in Vlaamse partijpolitieke middens goed weet)

40% is van oordeel dat de sharia in GB moet opgenomen worden voor moslims (ziet u : een eigen wetgeving).  Veertig prtocent.

33% vindt trouwens dat er een wereldkalifaat moet ontstaan gebaseerd op diezelfde sharia en de islam uiteraard.

40% vindt gemengde omgang tussen islamitische mannen en vrouwen niet aanvaardbaar en nog eens ...

24% is ervazn overtuigd dat mannen en vrouwen in de ogen van Allah niet gelijk zijn en aangezien Allah alles weet en altijd gelijk heeft, weten wij ook hoe die kerels er over denken.

De godsdienst van de vrede, elke dag te beluisteren in het wereldnieuws

http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/religion/2461830/Killing-for-religion-is-justified,-say-third-of-Muslim-students.html


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonder en tégen belgië omdat het moet

 

 

27.07.2008 15.19u - Naar aanleiding van de ‘doorstart’ van de regering Leterme, laat De Standaard dit weekeinde de vier oppositiepartijen die de Kamer rijk is, uitgebreid aan het woord. Voor het Vlaams Belang is het fractieleider Gerolf Annemans die de balans opmaakt: “Yves Leterme is tegenwoordig een bevrijd man. Hij regeert nog altijd, ook al heeft hij geen staatshervorming en is BHV nog niet gesplitst. Na een onwaarschijnlijk stukje toneel heeft CD&V een bocht van 180 graden gemaakt en is de staatshervorming verdwenen in een Bermudadriehoek. Niets schiet ervan over: geen menu, geen timing, niets.”

Annemans voorspelt dat de ontgoocheling bij de Vlamingen over deze ‘boulevard van gebroken beloften’ groot zal zijn. CD&V zal, naar het voorbeeld van Verhofstadt, dag na dag geloofwaardigheid verliezen, terwijl de N-VA ondertussen netjes in het kartel zal blijven omdat er teveel voordelen aan verbonden zijn: “Bart De Wever zal ook een rolletje krijgen in het theater van de Vlaamsgezinde CD&V-vleugel. Hij zal wat mogen grommen, nu en dan eens een ultimatum stellen en dat elke keer weer moeten inslikken. In ruil voor een handvol Vlaamse parlementszetels in 2009.” In het vervolg van zijn betoog laat Annemans ook zijn scepsis tegenover de LDD de vrije loop en stelt hij de vraag of Dedecker wel dienstig is in een strategie richting Vlaamse onafhankelijkheid: “Denk maar aan zijn plannen om ook in Wallonië te kandideren. Een Belgische constructie maken met een Franstalige poot aan, daar doen wij niet aan mee.” En verder: “Je zou in de Kamer eens moeten zien hoe de mensen van Lijst Dedecker hun contacten met de regeringsbanken onderhouden. Ook met de PS en het cdH. Kleine debatjes en gesprekjes, dat zijn les petites choses die redelijk belangrijk kunnen zijn.”

Dedecker bevestigt dit weekeinde in De Standaard overigens met eigen woorden nog steeds gevangen te zitten in de Belgische dogmatiek door niet resoluut te kiezen voor Vlaamse onafhankelijkheid: “Ik zeg, met België als het kan, zonder als het moet.” Een compleet achterhaalde formule waartegenover onze partij sinds haar oprichting het “Zonder en tégen België, omdat het moet en niet anders kan” heeft geplaatst. En hoe men het ook draait of keert: die Vlaamse onafhankelijkheidsidee die door ons als eerste – en enige – op de politieke agenda werd geplaatst, is ondertussen geen taboe meer en wordt voor steeds meer Vlamingen een realistisch alternatief. “In onze beginjaren werden we nog raar bekeken toen we afkwamen met dat knettergekke idee van een onafhankelijk Vlaanderen. Maar nu krijgt dat vorm, en staat het in alle kranten. In het buitenland wordt daar op een veel natuurlijkere manier naar gekeken. Ik begin er meer in te geloven dat het niet voor mijn kinderen of kleinkinderen zal zijn, maar dat ik het zelf nog zal meemaken”, aldus Annemans.

Het Vlaams Belang zal in ieder geval zijn rol als motor achter de Vlaamse onafhankelijkheidsstrijd onverminderd blijven spelen. “Oppositie voeren is hard werken”, aldus Annemans, “zeker als er niets is om oppositie tegen te voeren.” Doch in dat laatste is verandering gekomen sinds CD&V de voorbije week de bocht compleet heeft gemaakt en Leterme zich heeft ingeschreven in de traditie van Belgische ‘staatsmannen’ zoals Martens en Dehaene. De oude CVP is helemaal terug. Het Vlaams Belang is klaar voor “een heerlijke oppositie.”

@ Vlaams Belang


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bert Anciaux is doodop.

 

In TV-blad van 22 juli over minister Bert Anciaux :

...Hij heeft een erg bewogen jaar achter de rug, zo bleek uit een onlangs getoonde RTBF-documentaire.  "Ik denk dagelijks aan één van mijn lievelingswerken, waarop een eenzame man aan een afgrond een speech voorleest.  Vooral als ik zie dat de crisis in ons land enkel maar aanzwelt. Volgens mij moet Didier Reynders eerste minister worden."  Bert Anciaux beweert trouwens dat zijn politieke honger stilaan gestild is. "Ik voel me doodop, onbegrepen en moet tevens aan mijn kinderen denken".

***

Na de bekentenissen gisteren in de libre belgique van Bart de Wever, nu ook een blik in het zware, eenzame leven van Bert Anciaux.  Wij willen die emo-bekentenissen van beiden best geloven en daar zelfs begrip voor opbrengen.  Maar niet té veel, want de heren zijn met hun respectieve  talenten en betweterijen dolenden en afgedwaalden.  Politiek is een vermoeiende stiel maar heeft u ooit  Annemans of Dewinter horen klagen hoe moeilijk zij het hebben, hoe eenzaam zij staan roepen "aan de zijlijn", hoe erg het is democratisch genegeerd en uitgesloten te worden ?

Anciaux,  die de weg voorbereidt voor het progressieve Vlaanderen, vooraleer er zelfs sprake is van Vlaanderen en De Wever die droomt van één grote machtspartij zoals de CSU in Beieren, mogen zich outen en beklagen voor het Franstalige publiek. Ik ben ervan overtuigd dat zij zelfs de ironie van deze feitelijkheid niet inzien. Inderdaad, beklagenswaardig, dat zijn ze.

Savat

(Nota voor de opmaak : ZONDER foto's aub !)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In het jaar 1906 in het weekblad Lier Vooruit

 

11/02/1906

 

In het weekblad “Lier Vooruit” is een artikel verschenen waarin ene Van Meeren n.a.v. de jubelfeesten van België de “ Helden van 1830   verheerlijkt en over de thans “kloeke, pal staande natie, bewust harer kracht en harer vrijheid"  spreekt !

 

Felix Timmermans, 19 jaar oud, publiceert een repliek daarop, die hij als volgt besluit :

 

 

“’t Is waar, nu zijn wij 75 jaar vrije Belgen. Maar in de naam van God toch ! Wie heeft het gedacht gekregen, Walen en Vlamingen bijeen te duwen en hen te betitelen met ‘Belgen’, Belgen bestaan er niet” …

Zes jaar later zou Jules Destrée Timmermans plagiëren, toen hij in zijn “Lettre au Roi” schreef : “Sire, il n’y a pas de Belges”.

 

 

 

 

 Iovis

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw kattenkwaadjongeren -grapje : ze zijn zo inventief, mijnheer.

 

In Londen was een jonge vrouw van 25 op wandel toen ze benaderd werd door twee exemplaren die al eens kattenkwaad uithalen, ook tuig genoemd.  Een van hen lispelt tegen de vrouw : "Pas op, ik heb ontvlambaar product over je kleed gegoten, geef je handtas en er gebeurt niets, anders strijken we met onze aanstekers langs je heen en ga je in de fik"

Goed gevonden, niet ?  Die hadden we nog nooit gehoord.

De vrouw, klaarblijkelijk van geen kleintje vervaard, wappert met haar krant naar het tuig, er ontstaat verwarring, de jongeren lukken er toch in haar handtas weg te grissen en op de loop te gaan. De vrouw heeft klacht neergelegd, enz.

Ons is het vooral te doen om de inventiviteit van de jongens.  Uit dit voorvalletje onthouden we vooral, dat gelukkig alles nog niet verloren is : onze importjeugd wordt beter en slimmer met de dag. Al die dure programma's en toegeeflijkheden leveren iets op...

Ray  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opening Olympisch dorp in Peking

 

 Chinese volunteers take oath during the opening ceremony

A volunteer adjusts an Olympic rings-shaped hair accessory during the official opening

China's NBA star Yao Ming (C) leaves after attending the opening ceremony of the Olympic Village

 Foto's gejat @ BBC


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nationale schoonzoon op dodenlijst in Toerkije

 

De naam van de GroenLinkse Euro-parlementariër  Joost Lagendijk (NL) staat op een dodenlijst bij een Toerkse ultranationalistische groep.

Lagendijk is druk in de weer om Toerkije binnen te loodsen in de EU. Als voorzitter van de commissie die de voorbereidingen treft voor de toetreding,  riep hij enige tijd geleden, tot groot plezier overigens van de huidige Toerkse bazen Erdogan en Gul, dat er in het muzelmannenland een Obama zou moeten opstaan. U begrijpt dat de Toerken dol zijn op zulke fijne diplomatische uitspraken.

Met de typische arrogantie van de Linkse Modelrobot gaat de Nederlander er van uit dat heel de wereld moet uitvoeren wat hij met zijn unieke hersencel bedenkt. En natuurlijk ook voor lief zijn grootsmoeluitspraken nemen.

Nochtans is Lagendijk in Toerkije een gekend iemand, hij is namelijk twee jaar geleden getrouwd met de plaatselijk bekende Toerkse televisiejournaliste Nevin Sungur.  En ten tijde van de wittebroodsweken omschreef de 50-jarige Nederlandse loverboy zich bescheiden als de "Nationale schoonzoon van Toerkije". Schoonfamilie wordt niet steeds door iedereen aanvaard.

Laten we in Allah's naam Toerkije zo vlug mogelijk Europa laten innemen, dan is het gedaan met die flauwe grappen. En dan kunnen de Toerken ongehinderd deze en gene ongewenste naar het paradijs sturen. 

Onder de knoet van de halve maantjes : onze beschaving is toch naar de vaantjes.

 

ISTANBUL - Europarlementariër Joost Lagendijk (GroenLinks) stond op de dodenlijst van de ultranationalistische Turkse groep Ergenekon. Dat meldde de Turkse krant Milliyet zondag op basis van een verklaring van een van de opgepakte leden van de organisatie.
Ook de voormalige presidenten Suleyman Demirel en Ahmet Necdet Sezer waren doelwit van Ergenekon. De organisatie had het verder gemunt op Deniz Baykal, de leider van de grootste oppositiepartij CHP. Ergenekon zou met geweld en chaos een militaire staatsgreep hebben willen uitlokken om zo de huidige regering van premier Tayyip Recep Erdogan ten val te brengen.
De Turkse politie heeft negentig leden van de schimmige groep opgepakt. Ze worden onder meer van terrorisme verdacht.
Savat


27-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brief van een Vlaamse dokter

 

Brief van een Vlaamse slaaf (Artsenkrant Nr. 1898 - 26.02.2008)

 

In Artsenkrant lees ik dat zelfstandigen vanaf 1 januari '08 zich verplicht  moeten verzekeren voor kleine risico's – wat ik goed vind – maar de bijdrage zal afgerekend worden naar gelang het inkomen. Ondertussen worden 5.000 mensen per jaar ons land binnengepompt – wettelijk – in het kader van familieherenigingen.

Volgens het Nieuwsblad heeft Buitenlandse Zaken aanbevolen zeer ruim te zijn in de toelatingen. Het gaat veelal om (oude) Turken, Noordafrikanen, Kosovaren enz… Zonder hier ooit een dag gewerkt te hebben, zonder enige taalkennis en zonder te zullen moeten werken (vaak gaat het om prille vijftigers – hier worden de autochtonen door de RVA afgejaagd) zijn ze direct in orde met de ziekteverzekering – ook kleine risico's, mits een kleine bijdrage van hun familie.

 

Terwijl ik dit schrijf heb ik een Russisch-Kazaks kindje laten opnemen op pediatrie met acute mastoïditis. Het ligt op een éénpersoonskamer – er is beperkte kennis van het Nederlands. De familie kan er altijd bij blijven want ze werken toch niet. Grootvader en grootmoeder Kazak zijn er ook bij. Ze hebben mij al dadelijk verteld dat bij invullen van papieren voor 'dringende opname', zij helemaal niets moeten betalen.

 

Mijn kleindochter heeft hier ook op pediatrie gelegen op een éénpersoonskamer. Mijn zoon heeft véél opleg betaald. Het was ook dringend.

 

Lijdzaam moeten wij toezien hoe ons land op elk gebied leeggeplunderd wordt. Ik verwijs hierbij naar een artikel in een anti Vlaamse Vlaamse krant waarbij de lof wordt gezwaaid van een Brussels ziekenhuis waar Vlamingen worden veracht. En niet in hun taal worden bediend. Maar wel vreemdelingen.

 

Enfin, als ik deze onterende situatie vol hou en tot mijn 65ste werk, zal ik 35/45 van mijn wettelijk pensioen trekken. Dat zal toch al gauw 500 euro zijn. Uiteraard zal ik moeten blijven verder betalen voor mijn kleine risico's. Tenslotte ben ik maar een autochtone Vlaamse slaaf.

 

Dr. L. B.

Neus- Keel en Oorziekte 

 

P.S. Ik heb ook al minimum vijf plastische neuscorrecties uitgevoerd bij asielzoekers, met goedkeuring van de desbetreffende OCMW's. Zuiver functionele problemen. Volledig terugbetaald. Gratis voor de allochtoon.

.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pat Condell met Nederlandse onderschriften

 

 

 

U kent ongetwijfeld de schitterende Brit, Pat Condell met zijn striemende, cynische en humoristische speeches over de multiculturele en islamitische opdringerige wereld.  Hier is hij met een optreden van oktober 2007.

Niet op de foto duwen, tenzij u graag duwt zonder resultaat, maar wel bereikbaar via onderstaand bruggetje :

http://www.dotsub.com/films/moredemands/index.php?autostart=true&language_setting=en_1618

97% van de video is ondertiteld - een klein fragmentje niet.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mediteren in Malmédy

 

 

De goede vriendinnen Jennifer Aniston en Mary Kate Olsen verbleven dit weekend in de Duits/Waalse stad, Malmédy.  Speciaal voor de twee actrices werd er een openluchtfeestje stilgelegd. Dat was nodig omdat de dames in alle rust wilden mediteren.  Waarom is Jennifer toch niet even tot in de stad van Allah gekomen, bij ons had ze fijn kunen nadenken en rusten.
(bron DS)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iran hangt niet alleen tuig volgens Iraanse oppositie

 

Onze dagelijkse correspondent, Senior, had het er al zonet over in zijn felgesmaakte Alledaagse Commentaar, dat in Iran een massale ophanging in het openbaar plaatsgreep van een dertigtal veroordeelden.

Volgens de officiële mededeling gaat het om "moordenaars, drugtrafikanten en ander tuig", een beetje als excuus, om de voorstanders van de doodstraf in andere landen goedkeurend te laten tongklakken.  

Helaas blijken er onder de misdadigen ook een ongekend aantal politieke gevangenen te zijn.  Althans voor zover we onderstaand artikel mogen geloven  

Iran: Executions of political prisoners as thugs      

Sunday, 27 July 2008

NCRI - The mullahs' regime will hang a number of political prisoners among the announced 30 death row inmates scheduled for execution on Sunday.

These political prisoners were arrested in the course of last summer's fuel uprisings in Iran. The ruling religious fascism will execute them as "thugs" on July 27.

Mrs. Maryam Rajavi, President-elect of the Iranian Resistance on Friday commented on the slaughter of 30 prisoners in a single day and said that the clerical regime was trying in vane to contain people’s anger and uprising in Iran.

She called on the UN Secretary General, the High Commissioner for Human Rights and all other international human rights organizations to prevent the Sunday's hangings and refer the mullahs’ human rights dossier to the Security Council for adoption of binding measures against the regime.
 
Secretariat of the National Council of Resistance of Iran
July 26, 2008

Op dezelfde nieuwsbron wordt nader ingegaan op de aard van de misdrijven die begaan zijn door de politieke gevangenen : betogers tegen de olieprijzen. Ja, wij betalen, morren, maar betogen ... ? Je ziet wat er van komt in een beschaafde omgeving.  

Willen onze lieve lezers (en ook anderen) die wensen te reageren, niet te veel foto's meebrengen van de de executies aub ?

Ray

http://www.ncr-iran.org/component/option,com_frontpage/Itemid,1/ 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En met wie wil u trouwen ?

 

In Frankrijk is een man getrouwd met een vrouw die vier jaar geleden overleden is en met wie hij twintig jaar ongehuwd heeft samengewoond.  Hij is "een kunstenaar" wordt er bij gezegd door Martine Tanghe, met een ernstige gelaatsuitdrukking vol ontzag en medeleven, alsof enkel een artiest in staat is tot liefde die de dood overstijgt.

In de Franse wet schijnt het toegelaten te zijn, posthuum te trouwen, met speciale toestemming van de president.  In het geval van de verliefde Sarkozy zou het vermoedelijk ook toegelaten zijn te huwen met een emmer of met een schoolatlas.  Ik noem maar wat. En laten we stoppen met meewarig glimlachen om Caligula die zijn paard tot consul wilde benoemen en met zijn zuster Drusilla incest pleegde. We zijn aardig op weg om de waanzin van het Romeinse tijdperk bij te halen.

Ook al hadden die twee Franse mensen echt plannen om te trouwen, dan is het helemaal niet gezegd of de overleden vrouw op het laatste moment niet zou geweigerd hebben.  Artiestenvrouwen durven ook al eens wispelturig zijn.

Ach, het sop is de kool niet waard maar het sop onderstreept wel de waanzin waarin wij aan het terechtkomen zijn.  Het individu beschikt over rechten die de dood van overledenen niet respecteren. Niettegenstaande ik een bovenste beste echtgenote heb en we binnenkort zullen overstappen op de islam, om het leven wat te veraangenamen en minder op te vallen, ga ik eens bij Sarko polsen, of er een mogelijkheid inzit om posthuum te trouwen met Jeanne d'Arc, een  toffe combattieve Mademoiselle, ze is altijd bezig met "stemmen uit de hemel" en daar kan je als man allicht wat mee. Alleen voor de huwelijksnacht zal het een gedoe worden met dat harnas.  "Nondedju, Jeanne, ligt nu een stil."

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soldes à Gand : Dépêchez-vous, sâles flamins

 

 
 
Dépêchez-vous, sâles flamins !
foto's @ The Brussels Journal


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PUB !

 

In haar zaterdaguitgave besteedt de libre belgique aandacht aan Bart de Wever met wie een vrij uitvoerig gesprek gevoerd wordt. De belangstellenden kunnen kennis nemen van het artikel langs de brug hieronder.  Terugkeren alstublief en desnoods doorzeilen naar de webstek van de N-VA voor lidmaatschap of donaties.

http://www.lalibre.be/actu/belgique/article/435985/de-wever-mon-meilleur-ami-est-francophone.html


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NO = NO !

 

Uit een recente opiniepeiling in Ierland blijkt dat bijna 75% van de ondervraagden niet akkoord gaan met een tweede referendum over het zogenaamde Lissabonverdrag, de grondwet van de Europese Unie die zelfs zijn naam niet durft te dragen

Uit de reacties blijkt verder dat indien toch een tweede poging zou gewaagd worden, dit het politieke vel van de huidige regering zou kosten. Onze gewaardeerde Buza-minister uit Berlare heeft al laten weten dat volgens zijn extreem-democratische opvattingen er net zolang referenda moeten gehouden worden, tot er een ja uitkomt. Met gebruikmaking van alle middelen, zoals de kleine keizer van Leuven, Mijnheer Louis, dit verkondigde over een bepaalde partij. En als de Ieren niet meewillen, kan het bereidwillige Turkse leger ingezet worden om  het eiland te  bombarderen.

Niet het volk is de baas maar de verkozen profiteurs.

 

Irish strongly oppose second vote on key EU treaty: poll

DUBLIN (AFP) — Nearly three-quarters of Irish voters are against holding a second referendum on the EU's key reform treaty, according to an opinion poll out Sunday.

Ireland -- the only European Union state to hold a referendum on the Lisbon Treaty, which has to be ratified by all 27 member states to take effect -- rejected the text with a stunning 53.4 percent vote on June 12.

The Red C poll for the London-based euro-sceptic Open Europe think-tank found that 71 percent oppose a second referendum and 24 percent are in favour.

Of those who expressed an opinion, 62 percent said they would vote "no" in a second referendum, compared to 34 percent who would vote "yes".

"That would mean that the 'no' vote lead would increase from six points in the recent referendum to a commanding 24-point lead in a second vote," the think-tank said.

The poll found 17 percent of "yes" voters would change their mind in a second referendum, compared to six percent of those who voted "no".

"Perhaps most significantly of all, those who did not vote last time would vote more than two-to-one against in a second referendum: 57 percent would vote 'no' and 26 percent would vote 'yes'," the think-tank said.

Sixty-seven percent agreed with the statement that "politicians in Europe do not respect Ireland's no vote" and 61 percent disagreed with the statement that "if all of the other 26 EU countries ratify the treaty in their parliaments then Ireland has to change its mind and support the treaty."

Fifty-three percent said they would be less likely to vote for Prime Minister Brian Cowen at the next election if he called a second referendum.

The think-tank said 43 percent of Cowen's own Fianna Fail party voters said they would be less likely to vote for him.

"EU leaders who are trying to force Ireland to vote again are playing a very dangerous game, and it looks like Brian Cowen could be putting his political life on the line by calling a second vote," said Open Europe director Neil O'Brien.

"By appearing to bully the voters, EU politicians are actually driving lots more people into the no camp."

The Irish government has commissioned its own research into the reasons for the vote.

France currently holds the rotating six-month EU presidency and Cowen is due to hold talks with French President Nicholas Sarkozy in September.

EU leaders are set to discuss the crisis again at an October summit.

Eurosceptics in Ireland and elsewhere claim the Lisbon Treaty is little more than a mildly-tweaked version of the previous EU constitution, torpedoed by French and Dutch voters in referendums in 2005.

The Red C poll of 1,006 voters was carried out between July 21 and 23 -- shortly after a visit to Dublin by Sarkozy who said he wanted to understand the reasons for Ireland's rejection.

 http://afp.google.com/article/ALeqM5guphN3GHOYy0ivEQvtQ_oPUkTXTQ


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontwerp nieuw politie-embleem voor EU-landen

 

 

@ bnp


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t is bijna een Spreukje, wat is gebeurd in Jönköping Zweuden

 

 

We bekennen ootmoedig nog nooit van de Zweedse stad Jönköping gehoord te hebben.  Er wonen volgens Wikipedia 85.000 mensen en de stad grenst aan Husqvarna dat beter bekend is door de naaimachines. Zweden is als een socialistische modelstaat een multicultureel paradijs waar politiek-correct gesproken en gehandeld wordt. Stockholm wil erg graag het Mekka van het Noorden worden.

Des te vreemder is het dat juist in Zweden een rechter een uitspraak heeft gedaan die heel wat verwondering en opschudding verwekt.

Het gebeuren : Een moslim probeert zijn ex-vrouw te vermoorden, wat een normaal gegeven is in Moslimland, helaas niet in de stad waar Agnetha van Abba geboren is en de verongelukte UNO-secretaris Dag Hammarskjold (met een / door de O, maar zover reiken onze technische middelen niet).  De moslim, wiens naam geheim gehouden wordt, maar laten we aannemen dat het Mohamed is, wordt door de rechter veroordeeld tot 8 jaar cel en uitwijzing uit Zweden na de straf.  Een rechtvaardige rechter, zoals ze hier te lande onbekend zijn, behalve als een Vlaams-nationalist even van het rechte pad wijkt. 

In zijn vonnis legt hij bovendien een verband tussen de Arabische cultuur waar het onderdrukken van de vrouw traditie is, en de moslim-achtergrond van Mohamed. En dat is natuurlijk VERBOTEN !  De moslims doen niet anders dan zelf te kopen lopen met hun fijne aparte gewoontes die ze ontlenen aan de islam, maar als een rechter dat herhaalt in een vonnis is het janken geblazen.  Het Zweedse Spionnencentrum en de Europese Profiteursunie zullen overuren presteren, om deze zaak uit te spitten. 

De moslimverenigingen in Zweden staan op hun achterste poten (figuurlijk gesproken), spreken schande en roepen uit dat dergelijk vonnis nieuwe vooroordelen tegen de islam in het leven roept. En nog andere zeur- en klaagargumenten.

In de reacties bij dit artikel dat u kan lezen in het Engels via de brug hieronder haalt ene Boer Kees  er de koran bij :

"Mannen oefenen gezag uit over vrouwen, omdat god de man meerderwaardig heeft gemaakt, en omdat deze zijn rijkdom besteedt om de vrouw te onderhouden.  Goede vrouwen zijn gehoorzaam.  Zij bedekken hun ongeziene delen omdat god ze bedekt heeft. De vrouwen van wie de man ongehoorzaamheid vreest : vermaan ze, zend ze naar aparte bedden en sla ze. Als ze vervolgens gehoorzamen, laat ze. God is hoog en verheven"

http://islamineurope.blogspot.com/2008/07/sweden-court-ties-murder-attempt-to.html

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mario de Koninck

 

MarioAuto.jpg

@ www.geenstijl.nl


26-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik mag mijn kindje niet Fish & Chips heten ... Wat een betutteling !

 

In Nieuw-Zeeland heeft een rechter in een echtscheidingsprocedure de naam van een dochtertje van het vechtstel gewijzigd.  Hij wilde hiermee een voorzet geven, om onverantwoorde naamgevingen die een trend aan het worden zijn in Nieuw-Zeeland, in te perken.

Het is niet veroorloofd om mensen hun leven door te laten gaan met beschamende namen die de lachlust opwekken of complexen bezorgen. Het is niet letterlijk dat wat de rechter zei, maar daar komt het wel op neer.

Het meisje van negen heette Talula Does The Hula From Hawaii. Andere voorbeelden, die gelukkig geweigerd werden zijn : Fish and Chips, Keenan Got Lucy and Sex Fruit.  Maar andere gekkernijen zijn wel toegelaten zoals "Number 16 Bus Shelter" (Bushokje nummer 16) en de tragische naam "Violence".

Hoe zou u uw kindje graag heten ?

Registration officials blocked some names, including Fish and Chips, Yeah Detroit, Keenan Got Lucy and Sex Fruit, he said. But others were allowed, including Number 16 Bus Shelter "and tragically, Violence," he said. Talula Does The Hula From Hawaii.

http://news.yahoo.com/s/ap/20080724/ap_on_re_au_an/new_zealand_bizarre_names


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het leuke land B op zijn best : zelfs boomplanting communautair twistpunt (Jos)

 

Vlaamse populieren naar Raad van State

De communautaire heisa rond de genetisch gemanipuleerde populieren van het Vlaams Instituut voor Biotechnologie (VIB) krijgt een gerechtelijk staartje. Met de steun van voogdijminister Patricia Ceysens (Open Vld) sleept het VIB de federale PS-ministers Paul Magnette (Milieu) en Laurette Onkelinx (Volksgezondheid) voor de Raad van State.

De twee Franstalige ministers weigeren het VIB toelating te geven om een veldproef uit te voeren met de populieren. Die moet het sluitstuk vormen van zo'n tien jaar onderzoek. De populieren zijn zo gemodificeerd dat ze extra bio-ethanol opleveren. Maar Magnette en Onkelinx argumenteren, tegen het positieve advies van de Bioveiligheidsraad in, dat de veldproef risico's inhoudt voor bomen die niet genetisch gemanipuleerd zijn.

Het VIB hoopt nu dat de Raad van State wel toelating geeft voor de noodzakelijke veldproef. Ceysens steunt de klacht. "De veldproef kan echt niet meer wachten", verduidelijkt Ceysens. "Over de hele wereld wordt geëxperimenteerd met biobrandstof van de tweede generatie, die niet concurreert met de voedselvoorziening. Het VIB speelt een pioniersrol. Als de veldproef niet snel mag doorgaan, halen andere landen ons in en is het economische verlies en het imagoverlies onherstelbaar."

26-07-2008, 08:08 geschreven door jos




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!