Angeltjes
29-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terwijl we op Bartelio wachten, komt Max Raabe even langs, ook hij wacht

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtige Praktijken : zelf, zelf, zelf

 

Z-11   Z-11   Z-11

 

Nu het hulpgeroep van de vele "menslievende" verenigingen om centjes los te weken voor het prachtland Pakistan in het land B op volle toeren begint te draaien, is het mij een eer en genoegen de vele "gulle gevers-  bezoekers" van dit blog een pas uitgelekt "feit"ter kennis te brengen.

In dit geval gaat het over een ander prachtland met name Irak. In de V.S werd  een tijdje geleden een "omhaling" gedaan om computers te kunnen aankopen voor de scholen in Irak. Mooi initiatief ! Er werd 1,5 miljoen dollars bijeengeharkt, waarvoor dan computers aangekocht en verstuurd werden naar het woestijnland .Maar o wee...wat bleek enkele dagen na aankomst ? De zending computers was verschwunden.

Na de nodige controle bleek dat een hoge "ambtenaar" de ganse boetiek verlapt had voor de som van 40.000 euri !

Dit is een van de vele staaltjes die gebeuren met de giften van de "gulle-gevers" waar ook ter wereld. Dit verhaal heb ik gevonden in de media bij onze noorderburen. Uiteraard zal dit in het land B ook wel geweten zijn door de linkse kerk,maar aangezien de bedelpartij voor Pakistan nog niet voorbij is wordt dit "uitschuivertje" wijselijk doodgezwegen.

Senior

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doet Keulen beroep op politie-agenten uit Turkije ?

 

We zijn precies in onze "Germaanse" dag vandaag : alweer een bericht aus Deutschland. Straks zeggen de simpelen van geest ter linkerzijde "We hebben het altijd geweten ..."  Wat ons betreft, mogen de linkse jammerhouten jeuk krijgen en fluwelen pootjes. Hun praatjes glijden af van het karkas van onze onverschilligheid.

Het beste bewijs van de totale mislukking, ook in Fritzenland waar nochtans hala-toiletten verrijzen op de hoge bergen, wordt o.m. geleverd met dit filmpje. In Keulen wil men in een bepaalde Turkse wijk, politie-agenten inzetten uit Turkije, om de zaken op orde te houden. Over een dubbele nederlaag gesproken.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poco-waanzin bereikt top van de Zugspitze in het land D

 

 

De moslimgemeenschap in ons buurland heeft – letterlijk - de top bereikt: op Duitslands’ hoogste berg, de Zugspitze, werd een speciale wc ingericht voor de ware gelovigen.  Soms achterhaalt de waarheid de fantasie van de satire.  Een halal-wc?  Da’s een grap, nietwaar?  Zelfs het artikeltje uit Bild am Sonntag van 22 augustus kon ons niet helemaal overtuigen.

Een telefoontje bij de marketingafdeling bij de Beierse Zugspitzbahn Bergbahn AG bracht bevestiging.  Het is namelijk zo dat de moslim dikwijls, meestal (weet ik veel) geen wc-papier gebruikt, maar zich reinigt met de hulp van stromend water en zijn linkerhand.  De linkerhand geldt immers als onrein en wordt noch voor het eten noch voor een begroeting gebruikt.  

Op de Zugspitze hoopt men door middel van dit vroom plaatsje met Arabische uitleg en een daarnaast geïnstalleerde gebedsruimte rijke Arabieren aan te trekken, want … geld heeft geen geur. 

Men kan zich de vraag stellen hoe het moet met linkshandige moslims.
 

Floriaan Terbeke


 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat nu ?

 

 

Op het kabinet van ontslagnemend vicepremier Joëlle Milquet (cdH) hebben preformateur Elio Di Rupo en de kopstukken van zeven partijen tot in de late uren vergaderd. Omstreeks half vier was het N-VA-voorzitter Bart De Wever die er als eerste de brui aan gaf. Nadien volgde snel zijn CD&V-collega Wouter Beke. Pas een tiental minuten later zetten ook de anderen een punt achter de plenaire vergadering.

De voorzitter van de Franstalige socialisten heeft zaterdag naar verluidt een ultiem voorstel gedaan over het dossier rond de splitsing van de kieskring Brussel-Halle-Vilvoorde en het thema Brussel. Volgens zijn woordvoerster moest de man met de strik echter vaststellen dat de standpunten nog steeds niet te verzoenen waren. De preformatie zit nu meer dan ooit in het slop. Naar verluidt zou Di Rupo nu wachten op een signaal van een bepaalde partij, anders trekt hij zijn conclusies. Vermoedelijk gaat het hier over N-VA.

Bedenktijd

Di Rupo zou een mogelijke koppeling tussen de bijkomende financiering voor het Brussels gewest enerzijds en de financieringswet anderzijds voorgesteld hebben. Dat is een eis van de Vlamingen, die ze zaterdag niet wilden opgeven.

"Als je ziet waar we nu staan, na ruim tien uur onderhandelen... tja, dan kan je niet anders dan pessimistisch zijn", aldus een bron dicht bij de onderhandelingen. "Als er nog een signaal kon komen, dan had dat toch vannacht al uitgesproken moeten zijn."

Een andere onderhandelaar liet verstaan dat Bart De Wever de deur nog niet helemaal dicht heeft geslagen. Het stemmenkanon zou naar verluidt bedenktijd hebben gevraagd.

Bron : Gazet van Antwerpen 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het taboe van het kientjesgeld : dom, dommer, domst

 

 

Terwijl de Vlaamse onderhandelaars zich stoer op de borst kloppen en eisen dat zij zelf het kindergeld “mogen” en “zullen” uitbetalen - desnoods met eigen middelen, nietwaar Kris Van Dijck? - terwijl wij ons afvragen wie er in hoofdzaak beter van zal worden, terwijl de Angeltjeslezers die vraag met een foutenmarge van 0% kunnen beantwoorden, is er een man in Duitsland die uit een heel ander vaatje tapt.  Zelfs de vermaledijde Sarazzin zou erbij verbleken … 

Gunnar Heinsohn, professor sociale pedagogie aan de universeit van Bremen, pleit voor de afschaffing van het kindergeld.  Hij stelt dat het kindergeld ertoe leidt dat marginale moeders erdoor “geanimeerd” worden kinderen op de wereld te zetten!  En hij gaat nog verder : vrouwen, die een beroepscarrière opbouwen, betalen voor de kinderen van de onderste klasse der bevolking. 

Een verduidelijking:

Duitsland is koploper ondersteuning van de onbemiddelden.  Economische concurrenten China, Japan en nog zo’n 160 andere landen, geven geen cent uit aan sociale hulp.  Heel uitzonderlijk kunnen gehandicapten en zieken op bescheiden financiële hulp rekenen.  Amerika heeft een noodhulp van vijf jaar voorzien, waarmee de burgers zeer omzichtig omgaan om in geval van een uitzonderlijk dramatische situatie iets te hebben om beschermd te zijn.

Een derde groep, zoals bv. Canada en Australië, heeft wel een levenslange sociale dienstverlening maar voor een zeer beperkt bedrag om misbruik tegen te gaan.  Een vierde groep betaalt levenslang een substantieel bedrag: o.a. Duitsland, Denemarken, Zweden en Frankrijk. (hallo professor… vergeet u niet het land B?)

In Duitsland zit er een vijfde groep, waarbij jonge moeders 4 x meer aanspraak maken op sociale hulp dan elders.  De reden is dat de staat zo’n vijfde groep kweekt en in stand houdt.

In 2007 werd een bijkomende ouderschapspremie van € 300 p.m. gedurende 12 maanden goedgekeurd; doel was de werkende moeder ertoe te verleiden een zwangerschap te overwegen.  

Goed idee?  Slechts 9% van de eerste 200.000 baby’s kwam uit de beoogde doelgroep, 54% daarentegen ging naar ontvangers van sociale uitkeringen.  Bovenop deze € 300 per maand gedurende een jaar kunnen deze mama’s nog een bijkomende bonus van € 150 p.m. krijgen als ze binnen de 24 maanden een zusje/broertje baren…
En de eminente professor komt tot de conclusie dat Duitsland met deze voortplantingsaanmoediging dommer en dommer wordt… 

Floriaan Terbeke 

Bron: PI


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe een goede conditie behouden door Spike

 

 

Enthousiast zet Spike u uiteen op welke wijze u een drietal eenvoudige maar toch behoorlijk originele bewegingen kan aanleren, die hijzelf bedacht heeft.  Hij noemt het een choreografie, want u kan er direct mee aan de slag op de dansvloer, waar ook enige erotische of seksuele aantrekkingskracht niet te versmaden valt. De athleet oefent op een dik, blauw tapijt en raadt u aan hetzelfde te doen, maar de kleur komt er niet op aan.

Het hondje van Spike heet Sherryl en zij komt enkele malen in beeld en haalt de dansgoeroe uit zijn concentratie. Ze wordt dan ook afgeblaft door Spike, die misschien volgende keer een les kan wijden aan communiceren met honden. Veel genoegen en wellicht tot in de discotheek. Wij zullen mekaar direct herkennen omdat we eenzelfde choreografie toepassen.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechts Amerika demonstreert in Washington voor Herstel Waarden en Eer

 

Gisteren, een massale opkomst in Washington.  Als Greet de Keyser er bij was, zal ze ons op de 0000 weten te vertellen, met opgetrokken neusvleugels, dat een honderdtal extreem-rechtse fanatici de reputatie van Martin Luther King kwamen besmeuren.

 

In Washington waren zaterdag tienduizenden conservatieven op de been om te betogen voor het "Herstel van de Eer van het Amerikaanse Leger". De linkse media noemen de manifestatie een anti-Obama betoging, georganiseerd door Glenn Beck, een tv- en radio-presentator van het rechtse Fox News. Er werd de betogers nadrukkelijk gevraagd geen politieke slogans mee te dragen : het terug in voege brengen van het begrip "eer" moet boven partijpolitieke overwegingen staan.

Onder de demonstranten was ook de Republikeinse oud-vice-presidentskandidaat Sarah Palin die de massa toesprak vanaf de plek waar Martin Luther King precies 47 jaar geleden zijn beroemde 'I have a dream'-rede hield. Een aantal zwarte leiders en Democraten noemen de demonstratie van gisteren een provocatie.  Zij vinden dat Becks en Palins boodschap indruist tegen alles waar Martin Luther King voor stond.

Het overdonderende Obama-effect dat na de verkiezing van de president de Verenigde Staten overspoelde, is geruime tijd aan het wegebben.  Meer en meer Amerikanen komen tot de vaststelling dat zij een man in het zadel geholpen hebben, die de traditionele waarden en normen, waar men in Amerika veel meer aan gehecht is dan in het beschaamde Europa, opoffert ten voordele van een socialistische en islamitische maatschappijvisie. 

Obama heeft veel tegenwind gekregen voor zijn gezondheidspolitiek maar wordt nu massaal afgekeurd omwille van zijn houding in de affaire van de moskee nabij Ground Zero in New-York.  Zijn pogingen om zich uit te roepen als de Hoofdredder voor de olieramp in de Golf van Mexico, wordt door velen gezien als een politieke reddingspoging voor het eigen vel.  De zwempartij met zijn dochtertje, om aan te tonen dat alle gevaar voor verontreiniging geweken is,  wordt dan weer vergeleken met de trieste stunt van Mao Zedong die de Gele Rivier overzwom ten bewijze van zijn sterk leiderschap ...

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steniging is ... euh ... een systematisch actie ... euh

 

In Brussel greep een bescheiden protestmanifestatie plaats tegen de steniging van een Iraanse vrouw die overspel zou gepleegd hebben en haar man vermoord. De veroordeelde ontkent.

Katlijn Malfliet van de vrij schijnheilig correcte Nederlandstalige Vrouwenraad verwoordde haar protest als volgt op de regimezender 0000 :

"Zij is veroordeeld tot steniging omwille van het feit dat zij overspel gepleegd heeft. Wij vinden dat steniging een ... euh ... een systematische actie is die eigenlijk wijst op onderdrukking, patriarchale onderdrukking van vrouwen en ... euh ... het gaat hier om fundamentele schending van de mensenrechten" (glimlach)

Het is tragi-komisch om te zien en te horen, hoe politiek-correcte geïnfecteerden zich kronkelen en wentelen om in verhullende en verbloemde taal de sadistische doding en marteling die steniging is, te reduceren tot een quasi fait divers.  Met de blos van de menopauze op het gelaat omschrijft Katlijn deze wandaad als "een systematische actie". 

U weet wel wat wij systematisch  denken maar niet willen neerschrijven, nietwaar.

Ray

Bron : 0000


28-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu is het voor de laatste keer ...

 

Zij willen allemaal graag in het bedje komen bij Tante Elia maar ze zijn nog wat schuw

(Studio Mieke - Productie Angeltjes)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tony Blair koopt flatje van 1,2 miljoen euri voor dochter (22)

 

 In dit zogenaamde Georgian home bevindt zich het optrekje van de jonge juffrouw Blair

De Blairs hebben een huis van één miljoen pond (1,2 miljoen euri) gekocht voor hun dochter Kathryn. Het nieuwe huis voor de dochter is al het 8ste huis dat de familie Blair verwerft, zo meldt de Daily Mail.

De drie oudste kinderen van de familie Blair hebben nu ieder een huis van een miljoen. Sinds Tony Blair als voorman van de socialisten in 1997 Downingstreet 10 in Londen betrad, hebben Cherie en Tony voor 15 miljoen pond onroerend goed vergaard.  Hopelijk is er nog enig cash geld om dit allemaal te onderhouden. Nu begrijpen we waarom er zo gewrongen wordt om eerst-minister te worden. 

Om uw geheugen op te frissen : hieronder een foto van het familieverblijf dat de Blairs zich aangeschaft hebben nadat papsie, de socialist, afgetreden is.

Dit leuke pandje kostte slechts 4,8 miljoen euri.  Wordt socialist en uw toekomst is verzekerd !

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kliekje CDA-ers verkiezen islamvriendjes te blijven

 

DEN HAAG -  Geert Wilders is het zat dat er elke dag weer prominente CDA-leden zijn die een „hetze” tegen de PVV voeren. „Ik zeg tegen hen : wacht onderhandelingen af en stop met het demoniseren van 1.5 mln kiezers!”, twitterde de PVV-leider zaterdag.
 
Hij reageerde daarmee op een open brief in NRC Handelsblad waarin vooraanstaande CDA'ers onder leiding van oud-minister Cees Veerman de fractie van het CDA oproepen te stoppen met onderhandelingen over een minderheidskabinet van VVD en CDA met gedoogsteun van de PVV. Volgens hen leidt zo'n coalitie tot een „scheiding der geesten in de samenleving”, reputatieschade in het buitenland en een mogelijke afsplitsing in het CDA.

De PVV getuigt volgens de ondertekenaars van een „onomwonden wij-zij-denken ten aanzien van allochtonen in het algemeen en moslims in het bijzonder”. Daarmee wordt volgens hen een grote groep mensen apart gezet.

Wie men in deze hetze niet hoort, dat zijn de talrijke CDA-voorstanders van de PVV-gedoogformule.Zij zijjn niet gekant tegen de PVV,  ofwel omdat zij het voor een stuk eens zijn met de kritiek van Wilders op het politiek-correcte optreden binnen de samenleving, ofwel omdat zij uit opportunistische redenen wat blij zijn dat hun partij, na de memorabele rammeling, terug tot de machtskern keert. Met alle voordelen vandien voor het profitariaat.  Tjeven zijn en blijven tjeven over de grenzen heen.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een paar apart

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat doet Emiel Hullebroeck naast Johan Strauss ?

 

 

Wat is het verschil tusen opera en operette ? Wie is Jacques Offenbach ?  Wat doet Emiel Hullebroeck naast Johan Strauss ?  Savat heeft vandaag op zijn elitair blogje een keurig artikel geschreven over deze vragen ; zonder pretentie, met enkele aangename fragmenten. Kortom voor een keer raden wij u aan even bij de brave Savat te gaan gluren in zijn etablissement van stand : Het oranje Theehuis..  Klik op deze gekleurde tekst


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Potverdorie ! Het gaat de goede kant op met de Rampedam 2010 score

 

 Ramadan 2010 Scorecard
 

Day 16

In the name of
The Religion
of Peace

In the name of
All Other
Religions

Terror Attacks

103

0

Dead Bodies

472

0

 

 

Terwijl in Mogadishu, de hoofdstad van het Prachtland Somalië, aanhangers van de godsdienst van de Vrede incheckten bij het Ramada hotel, checkten 32 hotelgasten definitief uit.

(gracieus overgenomen van The Religion of Peace)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij beginnen de zaterdag met een opgewekt deuntje, beste lezertjes

 

 

Opname uit 1930

 


27-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poll : Rode Duivels splitsen tot Geel-zwarte Duivels ?

 

 

http://www.hbvl.be/

http://www.hln.be/

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pakistan : stuur dit even rond naar jullie kennissen !

 

 

Christenen in de stad Rahimjar Khan, 900 km ten zuiden van Islambad, krijgen in tegenstelling tot hun moslimburen geen voedselhulp. De christenen hier behoren tot de allerarmsten, ze zijn loonarbeiders en keuterboertjes.
slamitische hulporganisaties verlenen geen hulp aan religieuze minderheden zoals christenen en hindoes. Zo wachten in het dorp Bhong hindoes al weken tevergeefs op hulp. Buiten het dorp wordt voedsel uitgedeeld en watertonnen gevuld, maar zodra hindoes daar opduiken jagen de moslims hen weg.
Op een droge plek in de woestijn waar zowel christenen als moslims zijn weggevlucht, komen vrachtwagen van de islamitische organisatie Alkhid Mat Foundation met rijstzakken voor een voedseldistributie onder de bewoners. De moslims lopen snel naar de wagen en komen terug met ieder een rijstzak in de hand. De christenen kijken niet eens meer op van deze uiterst pijnlijke vertoning, waarbij hun buren, voorzien van rijst, hen passeren, terwijl zijzelf met legen handen blijven zitten.
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thillo Sarazzin ? U kent hem niet ? Hij is een moedige Duitser

 

Bij de 0000 zal u denkelijk nooit een woord over Thilo Sarrazin vernemen : hij is een beheerder met SPD-stempel  bij de Bundesbank.  De partij zal hem dra die stempel ontnemen, want Thilo vertelt racistische praat die aanzet tot HAAT, het ergste misdrijf in deze politiek-correcte maatschappij. "Duitsland is op weg om een islamland te worden, te wijten aan het hoge geboortecijfer" verklaart de haatzaaier. "Het kan niet anders met die hoge geboortecijfers". BOEM ! Moord, doodslag, marteling, beroving, daar moet je begrip voor opbrengen, de waarheid zeggen, dat is een misdaad tegen de gewoontes van Grotemensenland.

Voor enige tijd had de heer Sarrazin al laten weten dat de economische inbreng van Arabieren en Turken in Berlijn quasi nihil is, behalve  in de handel van fruit en groenten.  Ook toen steeg een storm van protest op. Fruit en groenten zijn nochtans de basis van een gezond leven. U moet het ons niet zeggen, we kunnen er niet over zwijgen.

Renate Künast (U kent haar niet ? Zij is de Führerin van die Grünen en zo ziet ze er uit : neergetrokken mondhoeken, frustratie alom, bleek en afgetrokken door al die gezonde voeding en andere tekorten uit het biologische bestaan) eist dat Angela Merkel maatregelen treft tegen Sarrazin die volgens haar blijde opvattingen over dit leven, aanzet tot haat. Ze zou moeten verheugd zijn, de groene Renate, dat Sarazzin een van haar wensdromen tot werkelijkheid promoveert : Deutschland, een islamitische Derde Rijk-dictatuur.  Sieg, Mohammed !

En Sarazzin vergeet nog iets : de economie in Duitsland wordt ook positief aangezwengeld bij extreme weersomstandigheden door de inbreng van allochtone medemenschen. Bij stralend weer worden er veel zonnebrillen op straat aangeboden en bij slecht weer kan u ook op straat terecht bij de bijna-landgenoten voor paraplu's. Daar heeft die Sarrazin nog nooit van gehoord. Domme man. Ik hoop dat ik deze nacht mag dromen van Renate.

Ray

Filmpje bij Euronews : HIER KLIKKEN

(met dank aan Lilith)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie zit er in ons brievenbusje ? Het is de Senior.
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Waarde redactie,

Is het de topper van de week of eerder het toppunt van cynisme ? De meest gezochte ETA-terrorist tegen wie een internationaal aanhoudingsbevel liep, werd enkele dagen geleden in Oostende opgepakt. Deze explosieven-expert voor wie een onschuldig mensenleven, net zoals voor de Prachtmensen, van ondergeschikt belang is, heeft via zijn uiteraard linkse pro-deo advokaat "politiek asiel" in het land B aangevraagd. De bommenlegger wil niet aan Spanje uitgeleverd worden en berecht voor zijn heldendaden omdat hij bang is dat...ZIJN mensenrechten gaan geschonden worden !Voorwaar ... il faut le faire.
Héél waarschijnlijk gaat deze terrorist zijn slag thuishalen gezien de hoge graad van tolerantie het land B tegenover dit soort volkje bezit. Misschien kan hij zelfs later nog rekenen op een voordelige "regularisatie". We kunnen nooit genoeg terroristen hebben met de belgische nationaliteit.

Senior




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!