Angeltjes
02-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : Geen KO !
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Veel liever 'n korte chaos dan definitief K.O.

Dat de normalisering ook pakken geld gaat kosten waarvoor alle Vlamingen allemaal de tering naar de nering zullen moeten zetten dat spreekt voor zich.

Gelukkig weten ze dan tenminste waarvoor ze dat doen, en zijn ze ook zeker van het resultaat van hun offer. Geen chantages meer, geen geld meer dumpen in bodemloze putten, geen laster meer slikken of sabotage lijdzaam ondergaan.

Maar na een periode van circa 25 jaar wel een degelijke infrastructuur bezitten, alsook genieten van veiligheid en rechtvaardigheid voor iedereen die zich binnen "de perimeter" aan de regels houdt en zich fatsoenlijk gedraagt. Kortom wat allemaal normaal is als men er als Vlaming voor betaald heeft.

Te veel generaties zijn bij de neus genomen en aan de oren getrokken omdat ze niets verkeerds deden. Dat moet nu maar eens definitief gedaan zijn. Géén K.O.

Lucky9


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamisering van Parijs

 

Video van :  www.vladtepesblog.com

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Bende van Karim de Lichte ?

 

Onderstaand artikel uit het Nieuwsblad van vandaag is een fraai staaltje van ongehoorde politieke lafheid.  Wij vinden dit schokkend en gemeen. Of het nu om Vlaams Belang of een andere partij gaat, is niet relevant.  Een mandataris die zijn partij verlaat en zijn zetels meepakt, is een dief en een verrader. In het geval van Van Overmeire telt dit zelfs dubbel : de clown had getekend dat hij zijn zetel zou afstaan.

Steve Herman, de voorzitter van Vlaams Belang Aalst, wil dat Karim Van Overmeire zijn zetel in de gemeenteraad teruggeeft nu hij de partij verlaten heeft. ‘Ieder gemeenteraadslid, ook Karim Van Overmeire, heeft bij het begin van deze beleidsperiode een document ondertekend dat stelt dat de zetel van iemand die de partij verlaat aan het Vlaams Belang toekomt. Ik hoop nu dat Van Overmeire het politieke fatsoen heeft om zijn eigen stellingname en handtekening te honoreren', zegt Herman.
Van Overmeire bevestigt het bestaan van het document. ‘Maar ik ben niet van plan mijn zitje terug te geven. Als ik dat doe, word ik politiek uitgeschakeld. Het is trouwens ongebruikelijk om een zetel terug te geven. Deze bittere reactie van het Vlaams Belang typeert de slechte sfeer in de partij. Het was mijn bedoeling in vriendschap uit elkaar te gaan.'

Jens Van der Kelen, de verantwoordelijke voor de jongerenwerking van Vlaams Belang in Aalst, volgt Karim Van Overmeire naar zijn nieuwe partij. De nieuwe beweging van Van Overmeire wil bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2012 een beleidspartij worden. Volgens Van der Kelen is de kans daarop groter bij Van Overmeires partij dan bij het VB. ‘De problemen aankaarten is prima, maar de mensen willen ook oplossingen. Die kunnen er pas komen wanneer je bereid bent om bruggen te slaan en bondgenoten te zoeken. In 2012 wordt het alles of niks.'

Op 6 september stelt Karim Van Overmeire zijn partij voor. Is er al een naam ? "Eigen zak eerst ?"  "Rommel en Frommel ?"  Ikke en dan nog eens Ikke", en speciaal geschikt voor Aalst :  "De bende van Karim de lichte ".

Mocht iemand er aan twijfelen : van dat soort huichelaars walgen wij.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het verwrongen gelijk van de Standaard

 

Nadat gisteren met bombarie door de Vlaamse zelfbenoemde kwaliteitskrant werd aangekondigd dat de christen-democraten van Nederland uit het regeringsoverleg waren gestapt, bleek direct dat dit bericht een kwakkel was.

Er deden zich interne strubbelingen voor met één onderhandelaar, Ab Klink,  die de PVV van Geert Wilders niet kan luchten. En verder zijn er 2 dissidenten binnen de CDA-fractie.  De Standaard verkeert nog steeds in de illusie dat de lezers alles slikken en geen weet hebben dat op internet alle Nederlandse kranten rechtstreeks kunnen geraadpleegd worden. Alhoewel op de Nederlandse redacties het links-naiëve denken de toon voert, wordt er nog wel aan journalistiek gedaan en wordt de waarheid niet op maat geknipt van de eigen verlangens.

De voorbije nacht is het CDA er in geslaagd de rangen te sluiten en zal verder onderhandeld worden met de liberale VVD en de PVV over een te vormen regering. De Telegraaf meldt het volgende :

„Ik ben heel blij dat we dit eensgezind, alle 21, hebben kunnen bereiken na moeilijke dagen”, aldus Verhagen. De fractie wacht nu de resultaten van de onderhandelingen af. Ab Klink, naast Verhagen de afgelopen tijd onderhandelaar namens het CDA, wordt aan de formatietafel vervangen door Ank Bijleveld, fractiegenote en demissionair staatssecretaris van Binnenlandse Zaken.

En wat bloklettert vanmorgen de Standaard ? CDA-onderhandelaar Klink haakt definitief af 

Een ondergeschikt feit wordt verheven tot hoofdzaak om vooral niet te moeten erkennen, dat het CDA de onderhandelingen verder zet. Kwaliteitskrant ?


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chaos of chaos ?

 

Of de onderhandelingen voortgaan of niet, zal ons een zorg zijn. Wij zagen gisteravond op het televisienieuws, een ontspannen en kalme premier Leterme, die beweerde alles onder controle te hebben, dus waarom ons zorgen maken over de toekomst ?

Een regering van lopende zaken is meer dan voldoende voor dit schandland.  Besturen zit er al jaren niet meer in, laten we ons houden aan lopende zaken : de brave eerste-minister beweert nog maar eens, dat "wij het beter doen dan de buurlanden" ... Wat een formidabele geruststelling.

Intussen vragen we ons af, wat de bedoeling is van Bart de Wee door obstinaat te blijven aandringen op een exclusieve tête-à-tête met Di Rupo terwijl de 5 anderen antichambreren.  Vandaag donderdag zal hij een apart onderhoud hebben met de preformateur, wat wil hij nog meer ?  Gaan samenwonen ? 

Wil De Wee zich terugtrekken uit de penarie waarin hij zichzelf heeft vastgepraat ?  Legt hij daarom de dwaze eis op tafel om weer een geheim herenakkoord bijeen te konkelfoezen ? Dat maakt een bijzonder ongunstige indruk. Dat het bovendien de negatie is van een minimaal respect voor de democratie, zal weinigen storen : de democratie is al lang verleden tijd in dit land. Nog maar zelden zagen we dat een partijvoorzitter (van nota bene de grootste fractie) er schaamteloos op aandrong, dat de meerderheid van zijn aanstaande coalitiepartners openlijk uitgesloten worden ... wat een soort dictatoriale figuur is die de Wever ?   

De politici in het algemeen schijnen niet te beseffen, dat de burgers hun dwaze spelletjes al lang door hebben en er zich ofwel aan ergeren, ofwel er mee lachen. Vroeger bleef de salonpolitiek binnenkamers, nu dankzij internet, de razendsnelle communicatie, de vele televisieverschijningen, vormt de burger zich een vrij goed beeld van de beschamende vertoningen die de dames en heren opvoeren.

Wat er ook uit de bus kome, het zal steeds uitdraaien op chaos.  Een hervatting van de gesprekken die zouden uitmonden in een regeringsvorming, zal de bestuurlijke chaos vergroten : de kloof tussen Vlamingen en Walen wordt met de dag groter.  Dit kan onmogelijk tot heldere besluiten en klare wetgeving leiden. 

Een opblazen van de onderhandelingen, zal ook politieke chaos veroorzaken. Alles zal van voor af aan herbeginnen ... met dezelfden of met de liberalen erbij ?

In de voorbije dagen lazen we in een Franstalige lezersbrief "wanneer Europa eindelijk eens zou tussenkomen om de zaken hier te regelen ..."  Twijfel er niet aan, dat hebben wij al bij herhaling geponeerd ; als de knoeiboel mocht leiden tot een verdere staatsverloedering, zal de EU inderdaad ingrijpen. President Dweil mag dan Landscommissaris met speciale bevoegdheden worden, een beetje zoals Von Falkenhausen tijdens de bezetting. 

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hij wil ... zij niet ... of toch ? Ze willen allebei

 

 75 jaar geleden

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CDA-provincies zijn het geteut en gedoe zat

 

De provinciale afdelingen van het CDA hebben de Tweede Kamerfractie woensdag opgeroepen de eenheid te bewaren. Het CDA moet de onderhandelingen met VVD en PVV over een nieuw kabinet niet stopzetten, maar doorgaan en een eventueel akkoord afwachten.

Deze boodschap is volgens gedeputeerde Theo Rietkerk van het CDA in de provincie Overijssel woensdag overgebracht aan de fractie en waarnemend partijvoorzitter Henk Bleker. Rietkerk wees erop dat de Kamerfractie heeft afgesproken de onderhandelingen aan te gaan over een minderheidskabinet met VVD, dat tot stand komt door gedoogsteun van PVV, en pas daarna het resultaat te beoordelen.

Daarmee wordt binnen de partij de druk op de Tweede Kamerleden Ab Klink, Kathleen Ferrier en Ad Koppejan flink opgevoerd omdat zij dwarsliggen bij de voortzetting van de gesprekken met VVD en PVV.

Rietkerk: „Als je afspraken hebt gemaakt, moet je die nakomen. Je moet niet tijdens het spel de regels veranderen.” Hij noemde Kamerleden Ab Klink, Ad Koppejan en Kathleen Ferrier, die nu willen stoppen met de onderhandelingen. Sinds dinsdagmiddag is de fractie hierover in crisisberaad.

Dat er binnen het CDA weerstand is tegen onderhandelingen met de PVV van Geert Wilders is al langer bekend. Maar dinsdag ontstond ook een crisis in de fractie, omdat duidelijk werd dat de twee CDA-onderhandelaars fractieleider Maxime Verhagen en demissionair minister Klink (Volksgezondheid) niet op dezelfde lijn zitten. Verhagen wil juist doorgaan met onderhandelen.

Rietkerk zei het „geteut en gedoe” zat te zijn. Bewust hebben de gedeputeerden er daarom voor gekozen om hun appel niet per brief te publiceren, maar zelf mondeling over te brengen. Rietkerk toonde zich ook teleurgesteld over de actie van oud-premier en oud-informateur Ruud Lubbers, die vorige week om een time-out in de onderhandelingen vroeg.

De provinciale afdelingen Limburg, Noord-Brabant, Zeeland en Overijssel hebben het partijbestuur gevraagd of het verstandig is zaterdag een congres te houden als de fractie besluit de onderhandelingen stop te zetten. Er zijn minimaal drie provinciale afdelingen nodig om een congres bij het CDA aan te vragen.


http://www.telegraaf.nl/binnenland/7531244/__Eis_CDA-regio_s__verder_met_PVV__.html?p=4,1

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanneer , o, wanneer ... ?

 

 

 


01-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Bush over Guynokkio : Wie is die gast ?

 

We lazen in The Telegraph een hilarisch verhaal over de eerste ontmoeting tussen de toenmalige VS-Pres!dent George Bush en Guynokkio tijdens de G8-Top te Genua in 2001.  Het verhaal komt uit de memoires van de socialistische kasteelheer, kapitalist en gewezen Britse eerste-minister Tony Blair.

"Bush wist niet wie Guy was of hij herkende hem niet maar hij luisterde met stijgende verbazing naar diens raadgevingen" schrijft Blair. "Dan keerde hij zich naar mij en fluisterde "Wie is die gast ?" Ik antwoordde hem, dit is de eerste-minister van Belgium".

"Belgium ? " zegde George, enigszins onthutst over zijn mogelijke domheid "Belgium maakt toch geen deel uit van de G 8 ?" Toen legde Tony Blair uit, dat Verhofstadt daar was als "president van Europa", gezien België op dat moment het voorzitterschap voerde over de EU.

George Bush reageerde vervolgens:  "Laten jullie de belgen Europa leiden ?" en dan schudde hij met zijn hoofd, onthutst over onze domheid.

Wij in het land B kennen Guynokkio als een fantast, een fabulant, een Baron von Münchausen en we kunnen ons voorstellen, hoe hij gebruik heeft gemaakt van de ontmoeting met de Amerikaanse President om te pronken met zijn kennis en allesweterij.  De reactie van de nuchtere Bush is geld waard : "Wie is die gast ?" ...

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : Kim en Bas
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Nu de stukjes van deze drugpuzzel in mekaar beginnen te passen stel ik me de vraag : hoe is het mogelijk dat een hoog opgeleide universitaire met een diploma van arts ( om mensen te helpen) zich inlaat met een druggebruiker en dealer? (mensendoder) Haar politiek mandaat (senatrice) mèt de daaraan verbonden voordelen (wedde e.d.) plus haar reputatie als spoedarts zo maar  de nek omwringt ? Was die gast dan zo speciaal of was dokter Kim zo dom ? Nu luidkeels jammeren en roepen dat ze er ingeluisd werd, is praat voor de vaak. Het recente verleden van Bas MOET ze gekend hebben, zoals alle ingewijden bij de NVA. Mens toch, zo je toekomst verknallen ... ik snap er de ballen van.

Senior


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pakistaanse Taliban vermoorden 3 christelijke hulpverleners

 

Altijd ambiance als de Taliban verschijnt

 Brave christelijke hulpverleners trekken met een hart vol caritas en containers vol hulpmateriaal naar de verdrinkende Pakistani en wat overkomt hen ? Op 23 augustus als ze in de late namiddag naar hun kamp terugkeren, worden ze overvallen door een bende Talibanstrijders. Bij deze schermutseling raken een 5 tot 6 personen gewond en 3 hulpverleners worden ontvoerd. Twee dagen later op 25 augsutus worden hun vermoorde lichamen ontdekt. Politie en leger proberen de feiten te verdoezelen om geen paniek te laten uitbreken bij andere hulpverleners, ook de naam van de organisatie wordt geheim gehouden.  Heeft u al gestort op nummer 12.12.12 ? De dames en heren verwachten 12 miljoen euri, schijnt het.

foto : archief 

Bron :  Christian Post


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We gaan er goed op vooruit : weldra GAMES in het onderwijs

 

 

Na een enquête bij 4.000 scholieren doet de Vlaamse Scholierenkoepel (VSK) een oproep voor "zinvolle leerstof". Vlaams minister van Onderwijs Pascal Smet hoopt de jongeren te prikkelen met nieuwe methodes. "Het lijkt me een goed idee games te introduceren in de klas", zegt hij in de Coreliokranten.

"Leerlingen zouden de les veel aangenamer vinden als ze er dingen leren die ze later nog nodig hebben en nog kunnen gebruiken", zegt VSK-voorzitter Timur Michelashvili (16).
 
Minister Smet begrijpt dat pleidooi. "Toen ik vorig jaar mijn oor te luisteren legde bij leerlingen in Vlaanderen, schrok ik ervan hoe vaak kinderen zeiden dat ze naar school gaan saai vinden", zegt hij. De minister schrok daarvan.  Tja ...

"De scholieren van tegenwoordig zijn in hun vrije tijd bezig met internet, met games, met televisie. Het is een omgeving vol prikkels, maar in de klas zie je soms het andere uiterste." Smet raadt de scholen aan om die leefwereld over te dragen naar de klas. "Volgens mij is het een goed idee om games te introduceren in het onderwijs. Want je kan dat ook gebruiken om te leren, er bestaan bijvoorbeeld wiskundegames."

De Katholieke Universiteit van Limburg start overigens dit jaar met een opleiding Games : http://www.hbvl.be/limburg/opleiding-games-aan-katholieke-hogeschool-limburg.aspx


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim & Bas maken een trip : eerste les lezen op 1 september

 

Bas Luyten, met wie Kim in Bangkok verbleef, waar beiden tegen de Thaise drugslamp liepen, hier op een verkiezingsfoto uit 2009.  Bas is gemeenteraadslid in Keerbergen en Jong-NVA voorzitter. De twee dames links en rechts zijn ons niet bekend. Dag, juffrouwen, hartelijk welkom bij Angeltjes.

Het kan altijd gebeuren dat je verliefd wordt op een ander terwijl je nog in een relatie zit.  Daar gaat het niet over in deze soap. Wèl over de domme onervarenheid waarmede de beide NVA-mandatarissen zich hebben laten strikken.  Wij moeten hier niet beschroomd over doen : mochten zij tot het VB behoren, ze zouden nog minder gespaard worden. Inderdaad, enig leedvermaak is ons niet vreemd. En wat dan nog ?  Verdere smeuïge details :

hier klikken

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Formatieberaad bij onze bovenburen

 

Het Christendemocratisch Appel (CDA) knarst en hobbelt over de regeringsvorming die ditmaal niet doorgaat met linkse partijen, maar integendeel steunt op het gedogen van de PVV van Geert Wilders. Voor een aantal fanatieke toplieden binnen het CDA, is dit niet te slikken. Er wordt vooral gevreesd dat een aantal bevriende en betoelaagde clubs uit de subsidieboot zouden vallen, om het niet te hebben over internationale carrières die gebroken worden.

Volgens peilingen bij de gewone leden, kan de PVV gedoog-formule wél rekenen op een steun van de meerderheid.

Het meest vervelende dat politieke partijen kunnen ervaren, is dat leden of kiezers er een eigen mening op nahouden. Dit is hoogst ongewenst en moet te allen prijze verhinderd worden.

Tot deze morgen toe heeft het CDA niet beslist de formatiegesprekken te staken, alhoewel sommige Vlaamse media in hun grote vreugde al blokletteren, dat Geert Wilders zijn droom mag opbergen.

Het meest vervelende dat politiek-correcte media kunnen ervaren, is dat de feiten die zij triomfantelijk uitkraaien, niet blijken waar te zijn. Desnoods moeten de feiten zich plooien naar de vereisten van de redacties.

De NRC (om het bij een onverdacht poco-krant te houden) meldt het volgende :

Den Haag, 1 sept. De CDA-fractie is rond middernacht uit elkaar gegaan zonder een besluit over de voortgang van de formatiebesprekingen met de VVD en de PVV. Vandaag om twaalf uur gaat de vergadering voort. Een inhoudelijk verschil tussen Ab Klink en Maxime Verhagen ligt aan de basis van het crisisberaad.

De hoeraberichten moeten nog even opgeborgen blijven.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bij mijnheer doktoor : ongemakjes van de multicriminele maatschappij ?
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 Een lichte stoot of slag kan al genoeg zijn om je een hersenschudding te bezorgen. Maar wat gebeurt er nu precies in je hersenen wanneer je hoofd een klap krijgt? En wat kun je beter niet doen bij een hersenschudding?

Een hersenschudding ontstaat door een klap op het hoofd. In de meeste gevallen niet in de letterlijke zin van het woord, maar bijvoorbeeld doordat je hoofd de grond raakt na een val of glijpartij.

Hierbij worden de hersenen voor korte tijd letterlijk door elkaar geschud. Als gevolg hiervan kan duizeligheid en soms kort bewustzijns- en/of geheugenverlies optreden.
 
Lichte hersenschudding
Een lichte hersenschudding kenmerkt zich door de volgende symptomen:

• hoofdpijn
• duizeligheid
• vermoeidheid
• verwardheid
• misselijkheid
• concentratieproblemen
• last van licht of geluid
• tijdelijk geheugenverlies

Zware hersenschudding
Anders dan bij de 'lichte' variant houden de klachten van een zware hersenschudding langer aan en kan er ook sprake zijn van:

• lage bloeddruk
• snelle hartslag
• transpiratie
• (tijdelijk) gevoelloze lichaamsdelen
• spreekstoornissen
• dubbelziendheid

Het herstel verloopt langzamer dan bij een lichte hersenschudding. Als er geen complicaties optreden, zal je lichaam volledig herstellen en kun je weer optimaal functioneren.

Complicaties als scheurtjes in de bloedvaten onder de schedel en bloedingen boven of onder het buitenste hersenvlies (epiduraal of subduraal hematoom) zijn uiterst zeldzaam. Toch is het raadzaam je herstel goed in de gaten te houden, want ook al komen scheurtjes en bloedingen niet vaak voor. Ze kunnen voor gevaarlijke situaties zorgen wanneer je niets in de gaten hebt.

Zie je na verloop van tijd geen verbetering in je toestand of ondervind je klachten die niet in bovengenoemd lijstje staan? Neem dan altijd contact op met een arts!

Wanneer weer aan de slag?
De herstelperiode is voor iedereen verschillend. Waar de één na een paar dagen van zijn of haar klachten verlost is, kan een ander weken na de klap nog hinder ondervinden.

Ga pas weer volledig aan het werk of studie als de hoofdpijn en duizeligheid helemaal verdwenen zijn. Maar zelfs dan kun je eerder uitgeput raken dan voor de klap of val. Praat hierover met je baas of docent, zodat je maatregelen kunt nemen. Extra pauzes of verkorte werktijden zijn in overleg (bijna) altijd mogelijk.

Wat je zeker niet moet doen :
• In bed blijven tot je beter bent. Het kan zijn dat je meer slaap nodig hebt dan anders, maar het is ook belangrijk dat je je hersenen blijft trainen door ze bezig te houden.
• Alcohol drinken. Zolang je niet volledig hersteld bent, verergert alcohol alle symptomen van de hersenschudding.
• Vermijd zeker de eerste weken situaties waarbij je blootstaat aan veel licht en geluid. Ook televisie kijken, te veel lezen en computerspellen kunnen je ongewild uitputten.
• Autorijden wanneer je concentratievermogen is afgenomen. Je bent een groot gevaar voor jezelf en anderen als je achter het stuur kruipt terwijl je reactievermogen laag is.
• Sporten. Vermijd - zolang je nog niet volledig hersteld bent - situaties waarbij je weer een klap op het hoofd kunt krijgen.

@ Gezondheidsnet  met vele tips ! Warm aanbevolen.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En als we nu eens vergiffenis zouden schenken ...

 

 

Johan Sanctorum schreef een gedurfde en spitante analyse neer over de problemen van Godfried Danneels. Maar eigenlijk gaat het over veel meer : hoe zit Vlaanderen in mekaar ? Welke complexen beheersen ons, welke mechanismen leiden ons ? Sanctorum denkt door én ook als men het niet met hem eens is, blijft het moeilijk zijn totale visie te verwerpen, want die is hard voor links, scherp voor rechts, en ongenadig voor zowel katholiek als vrijzinnig Vlaanderen. Wij houden van deze kritische benadering die geen heilige huisjes spaart maar evenmin ongelovige schuilplaatsen overeind houdt.

Een fragment : 

De Vlaamse kerktorenmentaliteit leeft en bloeit, samen met zijn schaduw, de links-vrijzinnige tegenkerk waarin het gros van de culturele sector is verzameld. Dat is veel verontrustender dan de Danneels-tapes op zich. We gaan mentaal niet vooruit, daarom mislukken we ook politiek, zoals vandaag overduidelijk blijkt.  Wat we nodig hebben is een verlicht heidendom, of desnoods een zelfbewust protestantisme, maar geen postmoderne kwezelarij à la Rik Torfs en evenmin een modieus-links laicisme dat elke zingevingsdiscussie uit de weg gaat.

Ondertussen doet Roger Van Gheluwe boete in de abdij van Westvleteren, of all places. Weer een straf die eindigt als genot. Als dat geen engelen doet zingen.

 Verder lezen bij Visionair België : HIER KLIKKEN

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Geybels

 

Als een parlementair uit eigen beweging aan  zijn mandaat verzaakt om persoonlijke redenen, krijgt dit meestal in de pers vier lijntjes commentaar, onderaan pagina 37.  Wij verbaasden ons gisteren al over het luid uitgebazuinde ontslag "om ernstige persoonlijke problemen" van de Limburgse NVA-senator Geybels. Ook de 0000 liet zich niet onbetuigd. 

Het meisje had nog nooit een woord gesproken en was enkel in beeld gekomen, omdat ze er niet onaardig uitziet en Logebroeder Bracke haar met zijn grote vrijdenkers-tolerantie vestimentair afgeblaft. Bracke zal er zelf nooit anders bijlopen dan als een kreupele pinguïn uit Plopsaland, zijn afgunst op al wat mooi, jong en sexy gekleed is, begrijpen wij.

Vandaag blijkt er echter iets anders aan de hand te zijn met het ontslag van mevrouw Geybels : zij is geflikt in Bangkok . Een taxichauffeur zou een zakje drugs in haar kamer verstopt hebben bij een feestje.  Daarna perste hij haar af samen met corrupte politieagenten.  Het zou om een klassieke chantagetruc gaan, schrijven de kranten vandaag. Beetje vreemd verhaal, vindt u niet ? Hoe komt zo'n taxichauffeur in de hotelkamer terecht ?  En waarom gaat iemand in op zo'n chantage ?  Zeker in het geval van een onschuldige senator die meer nog dan een gewone burger in zo'n affaire op de steun van de ambassadeur en Buitenlandse Zaken  zal kunnen rekenen ? 

Kim landde gisterenmiddag in Parijs. Daarna mocht ze het meteen gaan uitleggen bij de partijtop. "Ze vonden het beter dat ik ontslag nam om de partij geen schade te berokkenen."

Bracke heeft zijn eerste politieke overwinning geboekt.

Ray

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is NIET wat u denkt

 

Fier wappert de driekleur boven de bollen die ons land beroemd maken. Hoe zouden de bollen verdeeld worden bij een splitsing van het land B ? 

Voor alle duidelijkheid : dit is NIET het Atomium, maar een gefotoshopte impressie van het origineel. Er gelden namelijk auteursrechten tot in het absurde jaar 2075 op de  reproductie van het Atomium. Alweer een straf belgisch surrealistisch en inhalig Brussels verhaal.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geert Wilders, geen gevaar voor de rechtsstaat

 

 

De opvattingen van Geert Wilders zijn geen gevaar voor de rechtsstaat. Wilders heeft wel van alles gezegd, maar niets gedaan. Dat zei voormalig VVD-leider Frits Bolkestein dinsdag na afloop van de presentatie van een boek over Geert Wilders.

In kritiek op de formatie klinkt vaak dat de PVV van Geert Wilders niet mee zou moeten doen, omdat de mening van deze partij over de islam in strijd zou zijn met de rechtsstaat. Ook in de kritiek van CDA'ers op gesprekken van hun partij met de PVV gaat het vaak over de rechtsstaat. CDA-prominent Ruud Lubbers trok vorige week de samenwerking van zijn partij met de PVV in twijfel. Bolkestein zei dat Lubbers de weg kwijt leek te zijn.

De VVD'er merkte op dat de strenge beveiliging voor Wilders en voormalig VVD-Kamerlid Ayaan Hirsi Ali de rechtsorde verstoort. Bolkestein nam dinsdag het boek "Geert Wilders de tovenaarsleerling" van politicoloog Meindert Fennema in ontvangst. In het boek wordt Wilders neergezet als de beste leerling van Frits Bolkestein, die begin jaren negentig het gebrek aan integratie van allochtonen al aan de kaak stelde.

@ Powned

Het boek : Geert Wilders Tovenaarsleerling

In zijn nieuwe boek Geert Wilders. Tovenaarsleerling geeft prof. dr. Meindert Fennema, hoogleraar Politieke theorie van etnische verhoudingen aan de Universiteit van Amsterdam, een beschrijving van de politieke carrière van Geert Wilders. Het boek wordt op 31 augustus gepresenteerd in Nieuwspoort in Den Haag. Sprekers tijdens de presentatie waren Naima Azough, Frits Bolkestein, en Max van Weezel.

Wilders succesvolle loopbaan als fractieassistent bij de VVD, die hem in 1998 een Kamerzetel zou opleveren, verliep aanvankelijk op een volstrekt normale manier. Pas na de komst van Ayaan Hirsi Ali in de VVD-fractie en haar komeetachtige politieke carrière en na de beestachtige moord op Theo van Gogh, nam het leven van Geert Wilders een drastische wending. Hij werd, samen met Hirsi Ali, plotseling een zwaar bewaakte Nederlander. Vlak voor de moord op Van Gogh had hij de VVD verlaten, en tot aan de Kamerverkiezingen van 2006 geloofden weinigen dat zijn alleingang een succes zou worden. Na de première van zijn film `Fitna' werd hij niet alleen de zwaarst bewaakte politicus van Europa, maar ook de bekendste Nederlander buiten Nederland. Wat verklaart zijn enorme electorale aantrekkingskracht? En wat beweegt hem? Fennema geeft in zijn politieke biografie verklaringen, maar oordeelt niet. Hij laat de beoordeling aan de lezer.

http://www.nieuwsbank.nl/inp/2010/08/31/B105.htm

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pakistan

 

 

.




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!