Angeltjes
15-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omgekeerde wereld : Leitkultur in Oostenrijk

 

Terwijl men elders in Europa nog geen oplossing gevonden heeft om de slechte taalkennis van kinderen van vreemde oorsprong bij te spijkeren, is men in Oostenrijk al een stap verder.  Om de integratie van bepaalde bevolkingslagen met een lage schoolse vorming te vergemakkelijken worden in Graz, hoofdstad van Steiermark,  niet de leerlingen aangemoedigd Duits te leren maar wel de leraars die zich de Turkse taal moeten eigen maken. 

De Karl Franzen-universiteit heeft een euforische mededeling op zijn webstek:  

“Onvoldoende taalkennis van het Duits bij de migrantenkinderen veroorzaakt grote problemen in de basisscholen.  De kinderen hebben nauwelijks kansen basiscompetenties en kennis te verwerven, wat uiteindelijk tot sociale spanningen moet leiden.  Daarom heeft de Karl Franzen-universiteit van Graz het initiatief genomen om – exclusief voor heel Oostenrijk – een tweejarige masterstudie te ontwikkelen in Turkse taal en cultuur.  Deze opleiding richt zich in de eerste plaats tot de doelgroep van de afgestudeerden lerarenopleiding."

"Wij willen de leerkrachten basis- en buitengewoon onderwijs de competenties geven om beter met Turkssprekende leerlingen om te gaan.  Het doel is deze kinderen toe te laten de les te volgen en zich zowel in de klas als in de samenleving te kunnen integreren.”
De universiteit van Graz biedt sinds 1951 een tolkenstudie Turks aan.  Nu komt dus een bijkomende richting “Turks voor leerkrachten” dit aanvullen.  Het uitgangspunt van de universiteit is dat dit geenszins een rem op de integratie kan zijn want kennis van de moedertaal is noodzakelijk om een tweede taal te kunnen leren.   
 

Als ik het goed begrepen heb wordt Duits dus de tweede taal… en ik vraag me af waarom het Pools-Duits-Oostenrijks leger in 1683 überhaupt slag geleverd heeft om Wenen tegen de inval van de Turken te verdedigen. 

Floriaan Terbeke
(Bron: PI)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onbegrijpelijk

 

Het is niet de opdracht van een staatszender en zijn 'journalisten' om deemoedige of gekleurd-van-pas-komende boude uitspraken af te persen door ondervragingstechnieken te gebruiken die bevolkingsgroepen tegen elkaar opzetten.

Het is niet de opdracht van met belastinggelden gesmeerde journalisten om selectief verontwaardigd te zijn, storende en onbeheerste intonaties te laten horen, gepaard gaande met zenuwtics en clowneske mimieken.

Het is niet de opdracht van 'journalisten' om zout in de wonden te strooien of feiten te omzwachtelen door misplaatste sferen te schetsen : van brutaal-agressief tot gênant-beaat.

Het is verwerpelijk en a-sociaal om programmatie- en thema- keuzes als camouflage-netten te gebruiken ter bescherming van  linksige ideologieën.  terwijlend andere opties onbeheerst gedemoniseerd of ostentatief genegeerd of geridiculiseerd worden.

Maar kom, alle Vlaamse partijen, inclusief het Vlaams Belang, erkennen en ondergaan de geslepenheid in propagandavoering van de staatszender. Zij pleiten zelfs voor méér staatszender, terwijl zij zich masochistisch laten uitsluiten. Wanneer hun voederbakje klaargezet wordt, komen zij kwispelstaartend als dwergpoedeltjes aangelopen.

Te zwak om de staatszender te counteren ? Daar begint alles mee.

Jade & Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salut, Mohammet !

 

 vladtepesblogdotcom

 

Dat men in het land van Jeanne d'Arc en Sarkootje ferm lacht met het opgestoken vingertje van de blauwe Piet Konijn en andere fans van Achmed en Fatima mag blijken uit de stemming in de Franse senaat over het dragen van de boerka in het openbaar.

Slechts één enkele gozer stemde tegen, de overige senatoren  stemden in met een verbod op deze gevangeniskledij voor moslim vrouwen.

Na het lik op stuk beleid jegene de Roma overlast, is het de tweede klets die de Franse multiculfanaten tegen hun smoel krijgen. Alleen het Franse Hooggerechtshof kan dit besluit nog tegenhouden,maar gezien de 99% stemmen tegen het dragen van dit onding vanaf 2011 is het haast ondenkbaar dat de dames en heren van deze instelling een andere mening zouden hebben.

De linxe hoeders van boerka's en kopvodden zijn hun messen al aan het slijpen want hun kiesvee wordt onrecht aangedaan.

Even afwachten of de blauwe konijnenkop weer een groot bakkes gaat opzetten in de Europese praatbarak tegen het Franse boerka verbod.  De liberalen hebben al een hele tijd de socialisten voorbijgestoken in linx beleid.

Senior


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bij mijnheer doktoor : het Nederlands Accent Syndroom
Klik op de afbeelding om de link te volgen

In Groot-Brittannië is een grootmoeder van 49, die even ging rusten omdat ze last had van migraine, wakker geworden met een Frans accent.  Haar echtgenoot, was daar helemaal niet mee opgezet : "Het is altijd iets met die vrouw" sprak hij "Vandaag is het een Frans accent, morgen is het een Fransman".

Naar verluidt zou mevrouw lijden aan het zeldzame "Buitenlands Accent Syndroom'. In het land B is dit een vaak voorkomend verschijnsel in politieke kringen.  Tijdens verkiezingsperiodes worden Franstalige politici geconfronteerd met een "Nederlands Accent Syndroom".

Bij ministerin Laurette O. veroorzaakt dit verschijnsel felle aangezichtspijnen die zich vertalen in ongecontroleerde grimassen. Ook de door hoop, op het premierschap verteerde Elio di Rupo,  is geplaagd door dit Nederlands Accent Syndroom. Het heeft het nare nevenverschijnsel veroorzaakt, dat zijn kaakspieren zijn gebit verbrijzeld hebben bij de krampachtige pogingen om het Menapisch te beheersen. De patiënt heeft zich gedurende de voorbije tien dagen bij de tandarts van mevrouw Gennez een versterkt gebit laten steken dat hem nog menige jaren zal toelaten het beangstigende Nederlands Accent Syndroom te overleven.

De Engelse oma zou, luidens het verslag in de Daily Mail door haar vrienden niet meer herkend worden en haar gezichtsuitdrukkingen zijn veranderd. Dienaangaande zijn in het land B geen verdere gegevens bekend over politici.  "Hier moeten we dringend een studie aan wijden" sprak professor X van de KUL die vermaardheid verwierf door zijn wetenschappelijke onderzoeken tegen dumpingprijzen aan te bieden bij Woestijnvis en Test-Aankoop, zoals geweten twee erkende manipulatoren op de Vlaamse consumentenmarkt

Het "Buitenlands Accent Syndroom", dat veroorzaakt wordt door een hersenbeschadiging, zou maar heel af en toe voorkomen. Wereldwijd zouden er naar schatting 60 mensen aan lijden, zonder de franstalige politici uit het land B, die aan de variant "Nederlands Accent Syndroom" lijden.

Bron : Vandaag.be

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 19 september : Dwarsdoor Wezembeek Oppem met TAK

 

Koekoek !  Koekoek !  Hoe vrolijk kent jouw refrein ...

 De eerste manifestatie na de splitsing van BHV ? De laatste manifestatie vóór de annexatie van een aantal Vlaamse gemeenten door Brussel ? In een land met aanslepende regeringsonderhandelingen? Of zijn we al in de aanloop naar nieuwe verkiezingen? Wie zal het zeggen? 

Zondag 19 september trekken we dwars door Wezembeek-Oppem om nogmaals uit te roepen dat Wezembeek-Oppem, Kraainem, Linkebeek en andere bedreigde gemeenten rond Brussel Vlaamse gemeenten zijn en moeten blijven : ze zijn van ons en ze blijven van ons.

chancerain
17° | 11°
 
chancerain
16° | 9°
 
chancerain
15° | 9°
 
chancerain
17° | 7°
 
sunny
16° | 8°

En u ... bent u er al klaar voor? Schreef u al in voor de bus?

Voor 5 euro brengen onze bussen u van Aalst, Affligem, Antwerpen, Brugge, Diest, Duffel, Edegem, Erpe-Mere, Gent, Hasselt, Izegem, Kortrijk, Leuven, Lier, Lummen, Mechelen, Mortsel, Nijlen, Roeselare, Schoten (NIEUW) en Zottegem naar Wezembeek-Oppem.

Schrijf vandaag nog in via

 http://www.dwarsdoor.be/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe tijden kondigden zich aan in de oude tijd

 

 

Goedemorgen, lieftallige lezeressen en geachte lezers van stand.  Wij bieden een stukje geluidsfilm aan en beloven u dat wij, in tegenstelling tot "Radio Vier Nullen", geen onbenullige reclameboodschappen zullen voorlezen of u in vervoering proberen te brengen met politiek correcte weetjes die wij uit de Standaard of de Morgen hebben geplukt. Enkel een beetje vrolijke muziek.

De miserabele berichten uit het schandland B en andere Prachtlanden,  volgen later. Zij worden niet voorgelezen door linxe, lelijke madammen bij wie chagrijn en frustratie vechten om de bovenhand maar zij worden u luchthartig (als het kan en als wij geïnspireerd zijn) gebracht door de krakende wagens van de redactie van uw aller Angeltjes. Is dit geen vrolijk begin van uw onaangename dag ?

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erik Verstraete en Rapaille literair

 



Vraag elke willekeurige hond met een hoed (of hoofddoek) op straat wie of wat K3, Eddy Wally of - godbetert - Tom Lanoye is en dadelijk zullen ze wel een antwoord hiervoor klaar hebben. En ja, inderdaad, elke van de 3 bovengenoemden hebben op hun manier meestal willens/nillens bijgedragen tot wat we dan maar gemakshalve 'cultuur' noemen. Maar vraag aan diezelfden de namen van 3 Vlaamse en/of Nederlandse dichters, dan zullen de meesten het antwoord schuldig moeten blijven. Guido Gezelle laat misschien nog ergens een belletje rinkelen maar dan hebben we het zo wel gehad.

Omdat Eros (liefde, schoonheid) en Thanatos (dood) eeuwige waarden zijn, zal de Vlaams-nationale (Trouw-Dietse!) dichter Erik Verstraete - Radio Rapailles huisdichter - op vrijdag 24 september in Vlaams Huis de Klokke (Klokkestraat te Duffel) ballades en erotische gedichten brengen van Karel van de Woestijne tot nu. Deuren om 20 u. - aanvang 20.15 u.
 
Gepassioneerd door poëzie en met een hart voor Dietsland, tracht Erik Verstraete op zijn manier een bijdrage te leveren aan de rijke geschiedenis van de Nedere Landen. 
 

Bezoek Erik Verstraete ook op het internet: www.erikverstraetesutopia.blogspot.com


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cuba : c'est la lutte finale !

 

Omdat het niet anders kan, wordt spaarzaam door de linxe media in een verloren hoekje het  nieuws verstopt, dat in het communistische paradijs van de familie Castro, 500.000 tot 1 miljoen lieden die voor de staat werken, de laan worden uitgestuurd.

Dat heeft de belangrijkste arbeidsorganisatie van het land, de CTC, maandag bekendgemaakt. De ontslagen ambtenaren worden niet  naar huis gestuurd met behoud van een deel van hun inkomen. Zij moeten op een andere manier aan de kost zien te komen, aldus de CTC, het Comité ter Verdediging van de Revolutie. Die CTC wordt in het Westen door de Cuba-vrienden voorgesteld als een "vakbond", de poder popular, de volksmacht.  Het is echter een nevenorganisatie  van het regime dat de bevelen van de dictatuur mede uitvoert.

Een jaar geleden liet president Raul Castro al weten dat de staat ruim een miljoen mensen in overheidsdienst aan ander werk wilde helpen. Cuba heeft een beroepsbevolking van 4,9 miljoen mensen. De staat controleert 95 procent van de economie.

Jarenlang was het gebruik mensen die overtollig waren geworden 60 procent van hun salaris uit te keren, zolang zij thuis zaten in afwachting van een nieuwe baan. Volgens CTC kan dit nu niet meer.

Dit is een massaal fiasco voor de Cubanen die met een gemiddeld maandloon, alnaargelang de bronnen,  van 100 tot 200 euro door het leven moeten . Alleszins, armoedje troef.  

Europese snobpolitici en naieve artiesten zoals Steve Stevaert, Harry Mulisch en vele anderen hebben gedurende tientallen jaren hun grote vertrouwen en bewondering uitgesproken voor het unieke communistische project in de Caraïben.  Zij reisden luxueus rond op kosten van de povere gemeenschap en eens terug thuis in hun comfortabele lofts of villa's, ontstaken zijn hun Havanna's en laadden zij onze zakken vol met fantastische leugenverhalen.

Zoals steeds zijn het de sukkelaars die niets te zeggen hebben en niets bezitten die nu de gevolgen torsen van dit politieke fiasco.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Vlaamse ezel

 

(Studio Jean)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Negationisme of moratorium (deel 2)

 

Vorige keer toonden we aan dat de totalitaire moslim-doctrine wortel geschoten heeft op Europese bodem als een woekerende huiszwam. Ook dat de Europese leiders en politieke wereld hierop reageerden als naïevelingen en dat het politiek discours op de duur zelfs negationistisch werd tegenover de feiten. We toonden ook aan dat de reactie in de VS niet lang meer op zich zal laten wachten omdat men daar rekening houdt met de feiten en dat in Europa alleen met locale specifieke regelgeving paal en perk kan gesteld worden aan de islamisering en de geweldpleging die er tot nu toe mee gepaard ging omdat de koppeling werd toegestaan en zelfs in de hand gewerkt door platte politieke corruptie onder de vorm van stemmen-trekkerij door invoer van allochtoon stemvee.

U ziet we gaan geen controversiële uitspraken uit de weg. Punt is dat we daar niet bang voor zijn omdat wel elk woord elke zin, elk argument kunnen toetsen en verantwoorden aan de hand van de keiharde feiten, de regels van de formele logica en - last but not least - de regels van de wereldwijd gemeenschappelijke ethiek eigen aan alle zo niet toch de meeste volkeren samengevat in de universele verklaring voor de rechten van de mens.


De aanslag op de torengebouwen in New-York op 11 september 2001 (9-11-2001) maakten duidelijk dat extremisme en fanatisme uiteraard tot alles in staat is. Nog steeds. In Europa weet men dit al sinds de godsdienstoorlogen tijdens de 16° en 17° eeuw. Het toenmalig fenomeen was niet zo maar een woord. De verschrikking, de gruwel, het zinloze en sadistische geweld bereikte toen opnieuw een climax in de geschiedenis van de mensheid. Godsdienstoorlogen kwamen inderdaad al sinds mensenheugenis voor. Van in de oudheid overal ter wereld en niet alleen in het midden-oosten.

De kruistochten waren slechts een episode in de lange geschiedenis van de menselijke godsdienstwaanzin die als een slinger de machtsverhoudingen trachtte te beïnvloeden in een vicieuze cirkel van religieus geweld en fanatisme. Tot en met 11 september 2001.


Belangrijk is vast te stellen dat de godsdienstoorlogen waarvan de laatste dertig jaar duurde en eindigde in 1648 de uiteindelijke doorstoot gaf aan het vinden van oplossingen in plaats van het eigen gelijk wat zich openbaarde in de niet religieuze noch gefantaseerde zin in wat wij nu de verlichting noemen.

Het heeft inderdaad geen zin elkaar af te slachten op basis van religieuze motieven noch ter verwerving van suprematie over anderen die een verschillende godsdienst aanhangen. Dat was het wonderbaarlijke doch theoretische productie-resultaat van de verlichting.

Uiteraard stopte de oorlogvoering niet want de drang tot het verwerven van territorium, macht, middelen, grondstoffen, aanzien, slaven en - jawel in de islamitische wereld ook vrouwen - ging gewoon verder.

De idealistische vooral Vlaamse slogan 'nooit meer oorlog' na de voorlaatste der mega-conflicten weerspiegelt een gerechtvaardigde wens, een streven, een ethische intentieverklaring. Maar zoals de slinger altijd tijdens de geschiedenis der volkeren van plaats veranderde kwam er nauwelijks enkele decennia nadien een tweede mega-conflict op quasi identiek dezelfde geografische plaats.

Nooit heeft de toenmalige politiek correcte elite gewaagd van een te bestrijden nazi-fobie, van een te bekampen germanofobie, van een te bevechten nsdap-fobie. Het is dus hoogst merkwaardig dat amper iets meer dan een halve eeuw na het beëindigen van dit conflict een supranationale politieke club die aan niemand verantwoording moet afleggen het waagt om op kosten van het gemeen de “bestrijding van islamofobie” te formuleren als een doelstelling.

Verpakt als een reeks voorgestelde maatregelen ter voorkoming van een tweede aanslag zoals die van 11 september in de VS, gevolgd door qua intentie identieke terreurdaden gestoeld op islamitisch fundamentalisme in Londen en Madrid om ons tot deze twee te beperken, sluipt plots het woord 'fobie' in de spraak.

Een fobie is een overdreven en dus ziekelijke angst. Die materie die duidelijk tot de expertise van de medische wereld en de psychiatrie behoort en niet tot de politieke wordt plots gebruikt om een religieuze, politieke of maatschappelijke angst te benoemen. De overdreven ziekelijke angst voor de islam. Dat de raad van Europa dit woord als begrip durfde gebruiken in haar teksten is een veeg teken aan de wand en logischerwijze nauwelijks anders te verklaren dan door het feit dar de Raad van Europa zelf islamofoob is in de zin van angst hebben voor de islam. Het politiek genie van deze dames en heren is dus duidelijk aangetast door een ziekelijke en overdreven angst welke zij in hoofde van anderen willen gaan bestrijden en verbieden.

Vermits een politieke assemblee geen geneeskunde beoefent en zich derhalve niet kan of mag bemoeien met de onwettige uitoefening van de geneeskunde veroorloof ik mij iedereen te melden dat zij zich ofwel hebben vergist bij het formuleren van doelstellingen of zich daarbij hebben gedragen als ordinaire criminelen die zich schuldig maken aan valsheid, meer bepaald valsheid in geschriften.

De correlatie tussen dit gebrek aan respect voor de taal en de logica van de West-Europese volkeren is dermate opvallend dat dit politiek clubje als het ware vraagt om vergeleken te worden met het nazisme, het stalinisme en het maoïsme. Alleen omdat we niet willen overdrijven voegen we schroomvol het pol-potisme niet aan dit lijstje toe. De gelijkenissen bestaan maar zijn niet constructief genoeg op een halt toe te roepen tot een waanzin die alleen kan omschreven worden als poging tot culturele genocide die stilaan vaste vormen begint te krijgen.

De vraag is of Vlaanderen zich tot zo lang een moratorium op een deugdelijke regelgeving voor negationisme kan veroorloven? Daarom zal er ten gepasten tijde een vervolg komen aan deze tweede aflevering.

Lucky9


14-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : Mijn ervaringen met de VRT
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Beste redactie,

Gisteren nog eens twee reacties verstuurd (niet de eerste maal) naar de favoriete tv omroep van Ray, nl de OOOO.
Ik weet bij voorbaat dat mijn reacties er zeer vlug afgegooid worden, waarschijnlijk sta ik op d'één of andere lijst (net als bij die van de staatsveiligheid) die mij niet als modelburger van coburgs pretpark bestempelen.
Eén reactie stuurde ik naar een forum waar ze de Katholieke kerk proberen te besmeuren (eufemisme).
Verwijderd zonder meer na korte tijd
Tweede reactie naar een ambtenaar-journaliste Bonneure Kristien, een vrouwmens zo links als de pest die ik alle dagen op de BRT radio 1 hoor in het nieuws (alé wat nieuws is voor de OOOO).
Zij stelde dat het internet overbodig is, ook hier mijn reactie eraf, enkel lovende replieken waren te lezen.
ik weet het de BRT en kritiek gaat niet samen maar toch schrijf ik als het mij te hevig wordt, en steevast gooien ze me eraf, nochtans overtreed ik hun regels niet (schelden, beledigen enz.) peins dat het "ambtenaar" hem doet want dat schrijf ik elke keer.
Tussen haakjes een "pilaarpijter" ben ik niet, doch heb wel respect voor de Katholiek kerk en zal nooit meedoen aan beschadiging van iets dat de wortels vormde van onze moderne beschaving.

Beste groeten van Martin V.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De onderwijsplannen van minister Smet

 

De klassieke opdeling ASO (algemeen onderwijs), BSO (beroeps), TSO (technisch) en KSO (kunstonderwijs) moet verdwijnen. Althans, dat stelt Onderwijsminister Pascal Smet (SP.a) voor in een nieuwe hervormingsnota. Smet wil één gemeenschappelijk eerste jaar, waarna jongeren pas vanaf het tweede jaar (geleidelijk aan) moeten kiezen.

Het Vlaams Belang heeft problemen met de manier waarop Smet met grote plannen uitpakt, terwijl de oriëntatienota reeds meer dan een jaar in voorbereiding is. Vorig jaar werd reeds gevraagd naar de timing van het parlementair debat over deze ingrijpende veranderingen, maar Smet heeft met zijn aankondigingspolitiek in de media duidelijk de stiel geleerd bij voormalig minister Vandenbroucke. Ook inhoudelijk hebben Gerda Van Steenberge, Katleen Martens en An Michiels, de Vlaamse parlementsleden die het Vlaams Belang vertegenwoordigen in de commissie Onderwijs, een aantal bezwaren. Onze partij vindt een gemeenschappelijk eerste jaar geen goed idee, maar pleit voor een betere begeleiding van de studiekeuze in het basisonderwijs, en vooral in het zesde leerjaar. De vrees is ook niet ongegrond dat een gemeenschappelijk jaar voor alle jongeren een nivellering van het onderwijs naar beneden zal betekenen. Dat jongeren een definitieve keuze dienen te maken wanneer ze zich in de moeilijke puberteitsjaren bevinden, is geen goede zaak. Bovendien wil minister Smet de afschaffing van de klassieke opdeling, maar hij voorziet vervolgens in domeinen die perfect overeenkomen met de huidige opdeling. Tot slot dient de vraag te worden gesteld wat de leraren, die de jongste jaren om de oren werden geslagen met hervormingen allerhande, zélf van het nieuwe hervormingsplan vinden.

@ VB

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crimininaliteit in stad van allah : verontrustend stabiel.
Klik op de afbeelding om de link te volgen

In de gemeenteraadscommissie ‘Veiligheid’ van maandag 13 september stelde de korpschef de criminaliteitscijfers voor de eerste zes maanden van 2010 voor. Het document focust vooral op de korpsprioriteiten en bevat dan ook geen volledig overzicht. De cijfers werden vergeleken met deze van de eerste zes maanden van 2009.

De woninginbraken stagneren op het hoogste niveau ooit  ondanks twaalf speciale acties in de maanden mei en juni. Meer inspanningen op het terrein  leiden blijkbaar niet tot een structurele daling van het aantal inbraken. De diefstallen met geweld stijgen opnieuw fors na een periode van stagnatie.  Diefstallen gewapenderhand kennen een status quo op het hoogste niveau ooit. Diefstallen uit auto’s stijgen licht t.o.v. vorig jaar. Het enige positieve wat het document te melden heeft, is een daling met 25% - t.o.v. dezelfde periode in 2009 - van de handtasroven.

Deze cijfers over de korpsprioriteiten zijn verontrustend. De criminaliteit stagneert op het hoogste niveau ooit of kent een stijging, met uitzondering van de handtasdiefstallen. Van een daling is absoluut geen sprake. Men slaagt er niet in om het tij te keren ondanks bijkomende inspanningen en speciale acties. Hoewel er enkele resultaten worden geboekt, slagen stadsbestuur en politie er niet in om een structurele daling van de criminaliteit te bewerkstelligen.

Filip Dewinter


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nobelprijs voor hypocrisie

 

Hoessein I van de Verenigde Staten van Amerika, de eerste gekleurde president en hevige tegenstander van al wat recht(s) is, gekend om zijn links door zee politiek, laureaat van de Nobelprijs voor de vrede, begenadigd redenaar, enz. staat op het punt de grootste wapendeal uit de Amerikaanse geschiedenis te sluiten met het Prachtland Arabië.
Alles wat vliegt, vaart en vuurt staat op het Arabische verlanglijstje en dit om een "tegengewicht" te vormen voor de dreiging van Iran. Het gaat hier om een fabelachtig bedrag, een aankoop waar ze in het ander Prachtland Pakistan de huidige miljoenen daklozen levenslang eten en drinken kunnen van geven. Proficiat, meneer de vredelievende president !

Doe er voor mijn part als dank voor deze bestelling een paar gratis occasie Jumbo Boeings bij want er staan nog wolkenkrabbers in New York.

Senior

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : Maagden te koop
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Hoi, beste Heer Ray,

Hot news op HLN / buitenland (om 11:51 U): Bende in Engeland verkoopt 13-jarige maagden voor 180.000 euro aan rijke ARABIEREN .
DAT ZIJN DAN DIE PALJASSEN DIE EEN VOLWASSEN VROUW ZOUDEN STENIGEN OMDAT ZE EENS IN HET BED KROOP MET EEN "vreemde" VOLWASSENE

Groetjes van een grommende (door àl dat onrecht)  
Fikken.

http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1157247/2010/09/14/Bende-verkoopt-13-jarige-maagden-voor-180-000-euro-aan-rijke-Arabieren.dhtml

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaanderen Vlagt

 

Al is de leugen nog zo snel, de waarheid bijt in haar vel

Vlaanderen Vlagt begon met vlaggen in 2001, eerst een beetje moeilijk maar snel ging het beter.
In 2006 werden we zelf al beschuldigd van meegeholpen te hebben aan de Vlaamse verkiezingsoverwinning van 2007. (Leterme met 800 000 voorkeursstemmen)
Daarna ging het snel. Veel Vlamingen moedigden ons aan. Elke wandeling werd een feest!
De Vlamingen werden bij wijze van spreken met de dag wijzer en stouter en begonnen op te komen voor Vlaanderen.
Vanaf 2008 kon je zeggen dat de Vlamingen een vrij Vlaanderen wilden.
Toch zien we dat politiekers en media nog steeds beweren dat Vlaanderen bij België wil blijven.
En spijtiger nog is dat onze eigen Vlaamse voormannen en leiders deze bewering onderstrepen en overnemen
Dit is een leugen.
Als we nu zien dat in twee dagbladen de mensen kiezen voor Vlaanderen en dit met 65% van de stemmen dan weet je genoeg
Maar ook op de Gordel waar we met 3 standen (Zaventem, Dilbeek en Overijse) meer dan het dubbele van de vlaggen en fietstruitjes verkochten dan vorig jaar was dit een duidelijk teken van grotere Vlaamse geestdrift.
Het was aan ieder van onze standen een overweldigende vraag naar vlaggen en Vlaamse kentekens.
Als Vlaanderen Vlagt nu al een drietal jaar beweert (naar aanleiding van acties en “Wandelen voor Vlaanderen” in 43 steden) dat meer dan 65% van de Vlamingen onafhankelijkheid wil op basis van wat de mensen ons zeggen dan is het spijtig dat de politiekers en media ons daarin niet volgen of willen volgen.
Toch zullen we dit blijven beweren omdat we weten dat dit de waarheid is.
 
 © Ivan Mertens


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Die punt van die ijsberg + Aanpassing 12 uur

 

Onze Suid-Afrika correspondent Peter, gaat dieper in op ons artikel "So word die land geplunder" dat verscheen in het blad "Praag". 

Liewe Vlaamse vriende,

Hierdie verhaal is definitief gebaseer op die werklikheid.  Ek ervaar dit daagliks in my werk.  Maar, dit is slegs die punt van die ysberg (of, soos ons deesdae in Afrikaans sê:"Die oortjies van die seekoei". (Seekoei = nylpaard).

Ons mense is al so gewoont aan sulke nuus, dat ons geneig is om nie meer geskok te wees wanneer ons dit hoor nie.

Dit is eintlik jammer dat Suid-Afrika so'n geweldige ryk land is, want dit sal nog 'n paar jaar duur voordat die land helemaal bankrot is.  As ons nie soveel infrastruktuur en minerale rykdomme gehad het nie, was Suid-Afrika al lankal in dieselfde posisie as Zimbabwe.

Tydens die voetbalseisoen (Junie - Julie 2010) is slegs die mooi en die goeie dinge van die land aan die besoekers vertoon, en die polisie het seker gemaak dat die media nie bewus geword het van die korrupsie, bedrog, diefstal en geweldsmisdaad nie.

'n Nie-amptelike bron het gister aangekondig dat geweldsmisdaad sedert die laaste toeris op die vliegtuig geklim het (in Nederlands = ingestap) geweldig toegeneem het.  Daar word vermoed dat dit so hoog soos 30% kan wees.  Die polisie se amptelike verslag sal eers in April volgende jaar bekend wees.  Teen daardie tyd is die syfer dalk al 60%.
Moord, roof en verkragting, is die swartes se nasionale sport.  Diefstal, bedrog, en korrupsie, val ook onder hul belangrikste sportsoorte.
Daar word gemiddeld 4 boere (voedselprodusente) per week vermoor, en veel meer blankes word in dorpe en stede in die "veiligheid" van hul eie huise vermoor.

Hoe gouer ons (die blankes) kan konsolideer (nader aan mekaar kan beweeg) hoe beter.  Die blankes is oor die hele Suider-Afrika versprei, en op die platteland woon die meeste mense meer as 'n kilometer van hul naaste buurman.
Dit het nou noodsaaklik geword dat die blankes (daar woon ca. 5-miljoen in Suid-Afrika) almal in een of twee provinsies gaan woon, sodat hulle 'n blok teen die swartes kan vorm.  Die Karoo (Noord-Kaap); die Weskus (Wes- en Noord-Kaap); en die Suid-Kaap (Wes-Kaap-provinsie); sou ideaal wees vir Afrikaners om bymekaar te kom.

Peter

+ Aanpassing 12 uur : reactie via Facebook door Stephanie

Ja Ray uiteindelik is hier iemand wat waarheid sien, al die ellende is netjies toegesmeer en al wat n besoeker is onder die indruk gelaat dat alles roos kleurig is , die aaklige waarhede van die so called reenboog nasie kom alleenlik uit omdat ons arme blankes nou kriesis punt bereik ons kan waaragtig net nie meer so voort gaan nie.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er is ook goed nieuws

 

De begroting zou dit jaar eindigen met een tekort van 4,5 procent van het bruto binnenlands product (bbp) of 15,7 miljard euro. Dat blijkt uit ramingen die in de ontslagnemende regering-Leterme circuleren en gebaseerd zijn op nieuwe vooruitzichten van het Planbureau. Vorig jaar eindigde ons land nog met een tekort van 5,9 procent of ruim 20 miljard euro. In een jaar tijd is dus sprake van een daling met ruim 4 miljard euro.

Waarom is er nog een federale regering nodig ?  Kan Nonkel Kruk geen benoeming voor het leven krijgen ?

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het nieuwe leerplan van Pascal Smet

 

Vader kijk, hier is mijn leerboek voor de volgende zes jaar !

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De uitspraak van de dag
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Zo vroeg in de ochtendstond (06.00 uur)  en reeds een uitspraak van de dag over ene Ghyena Verafstoot :

Mocht het nog niet duidelijk genoeg zijn: er verschijnen op de VRT enkel nog mensen die jarenlang hun gat aan u geveegd hebben.

Jade




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!