Angeltjes
06-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sir Norman Wisdom (1915 - 2010)

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bij Mijnheer Doktoor
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Diarree en obstipatie zijn voor veel mensen geen onbekende klachten. Diarree wordt vooral veroorzaakt door bacteriën, virussen en parasieten in het voedsel en in het water. Obstipatie wordt meestal veroorzaakt door een verstoord dagritme. Hoe kun je deze klachten voorkomen ?

Diarree is een verstoring van de waterhuishouding in je lichaam. Er wordt te weinig vocht uit de darminhoud opgenomen of er is teveel vocht in de darm uitgescheiden. Ook is er een verhoogde voortstuwende beweging van de darm. Je lichaam krijgt te weinig tijd om vocht uit de darminhoud op te nemen. Hierdoor wordt de ontlasting waterig.

Diarree
Alleen dunne ontlasting is nog geen diarree. Het is pas diarree als je last hebt van té vaak en té veel waterige ontlasting. Meestal ontstaat diarree als je iets onverteerbaars hebt gegeten.

Ook te veel roken en overmatige alcoholgebruik kunnen diarree veroorzaken. Een derde oorzaak is stress. Een functiestoornis aan het maagdarmkanaal door bijvoorbeeld opwinding of angst kan ook diarree veroorzaken.

Is diarree te voorkomen?
Diarree is niet te voorkomen. Heb je eenmaal diarree, dan is het heel belangrijk om voldoende te blijven drinken. Gebruik veel water, slappe thee, bouillon en appelsap. Daarnaast kun je alle dranken gebruiken die vetarm en koolzuurvrij zijn. Drink vooral geen volle melk of sinaasappelsap.

Drink zoveel je wilt. Eten is niet belangrijk. Krijg je weer zin om te eten ? Doe dat dan, ook als je nog steeds diarree hebt !

Meestal is diarree na een dag of vijf weer verdwenen. Als de klachten na 48 uur niet afnemen, ga dan naar een arts. Doe dit ook bij:

•Bloed of slijm in de ontlasting.
•Weinig plassen.
•Hevige, aanhoudende buikpijn en krampen.
•Hoge koorts.
•Sufheid.
Obstipatie
Bij obstipatie of verstopping, gaat de darminhoud te traag door de darm. Hierdoor wordt er teveel vocht aan de ontlasting onttrokken. Je gaat minder vaak naar het toilet dan gewoonlijk. De ontlasting is ook harder dan normaal. Het kan dan ook veel pijn doen!

Dertig gram vezels per dag
Obstipatie wordt vaak veroorzaakt doordat je dagritme verandert en door andere eet- en drinkgewoonten. Je kunt obstipatie voorkomen en verhelpen door minstens dertig gram voedingsvezels per dag te eten. Deze vezels kunnen niet door de darmen worden verteerd. Zo houd je de darmen in beweging.


http://gezondheidsnet.rnews.be/darmen-in-de-knoop/artikelen/1238/problemen-met-je-stoelgang-

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De atheïsten werden de schildknapen van een religie

 

 

 

De oprukkende Islam had eerst een thuishaven bij de socialisten, die allang de band met de werkende klasse waren verloren en verworden zijn tot de alom bekende salonsocialisten, die met lede ogen zagen dat hun vakbonden en hun maatschappelijke organisaties een stille dood stierven, dus adopteerden de slinksen de onopgeleide import en werden atheïsten ineens de schildknapen van een religie omwille van de macht.

Niet de ongelovige, niet de democratie moet buigen voor religie, de staat is NIET religieus, zoals ook de wetgever en justitie niet religieus behoort te zijn, religie is een vrijheid binnen de democratie en de democratie is niet een vrijblijvend aanhangsel van de religieuzen.

Dit zijn enkele uittreksels uit de boeiende beschouwingen van Cor Stoker over religie, democratie, de beschaving die met horten en stoten de mensengemeenschap meevoert in een kolkende spiraal. Omhoog of omlaag ?

Lees verder bij :

http://www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=12230

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfde rechters, zelfde shit proces Wilders

 

,Ik vind de rechter niks, ik vind de rechtbank niks, ik vind de rechtszaak niks. Maar ik heb me erbij neer te leggen'', aldus Wilders in zijn typische stijl.

AMSTERDAM - De uitspraak van de wrakingskamer in de zaak-Wilders is een teleurstelling, vindt advocaat Bram Moszkowicz.

Hij zei dinsdag dat er goede redenen waren de rechtbank te wraken en dat het een ‘smet’ op het proces is dat de rechters niet zijn vervangen. Reden dat Wilders en zijn advocaat maandag het vertrouwen in de rechtbank opzegden was een opmerking van rechtbankvoorzitter Jan Moors over het feit dat de PVV-leider zich op zijn zwijgrecht beroept.

De raadsman noemt het een meevaller dat de wrakingskamer - drie rechters die het wrakingsverzoek hebben beoordeeld - de uitlating van Moors ‘ongelukkig geformuleerd’ vond. ‘Het verzoek is dus niet weggehoond.’ Tegen de beslissing is geen beroep mogelijk; Wilders zal het met de oorspronkelijke rechters moeten doen en dat zal lastig voor hem zijn. ‘Dit is zo'n principieel proces dat je je afvraagt of het niet beter was geweest de smet weg te nemen’, aldus Moszkowicz.

http://www.volkskrant.nl/binnenland/article1426362.ece/Moszkowicz_teleurstellende_uitspraak

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roodkapje, 20 jaar later

 

 


05-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe 353 miljoen in één week gehalveerd wordt

 

Enkele Eminenten van het Antwerps Schepencollege. Op de voorste rij  :  de directeur van het circus de Weledele Heer Janssens, Epo Campo lichtelijk onthutst zich afvragend aan welke politieke tak hij zich zal omhoog hijsen, Philippe Heylen, alias Het sprekend Kostuum, de behoorlijkste van de groep. Laatste rij : Whisky van Peel, met tegenzin deelnemend aan de voorstelling en Luc Bungeneers, de cijferaar die zichzelf laat wegcijferen. De dames zijn er nog niet, die poederen de neus voor het spektakel begint.

Op 22 september 2010 besliste de Vlaamse Regering, samen met de stad Antwerpen het dure tunneltracé voor de Oosterweelaansluiting goed te keuren. Totaal bedrag 3 milard euri. Antwerpen zou 353 miljoen voor eigen rekening nemen. De samenstelling van dat aandeel voor de stad bleef confuus. Dat hebben we toen direct vastgesteld ons baserend op de cijfers die de Morgen bekend maakte.

Vorige week werd doodgemoedereerd door de media medegeeeld dat de totaalpijs van 3 miljard, opgelopen was tot 3,7 miljard. Voor geen enkele politicus een vuiltje aan de lucht. Ook geen enkele vraag over het aandeel van de stad : is de prijs nu 3700 miljoen + 353, zijnde 4043 miljoen, of zit de 353 verrekend in de 3700 ? Ach, wat zijn wij pietluttige peuteraars, nietwaar.

Over de paleisrevolutie binnen de Antwerpse VLD, in mekaar geknutseld door het blonde Messalinaatje, Annick de Ridder, bijgestaan door enkele zure secondanten, hebben wij al voldoende gezegd. Het was ons trouwens een genoegen.

Gisteravond vond de politieke ontknoping plaats tijdens een zitting van de gemeenteraad, waar vuurwerk verwacht werd en enkel een kaarsje ontstoken werd. 

De 353 miljoen werden herleid tot 170 miljoen. Zo maar ... We hebben te maken met rekenkunde à la Philippe Muyters. Rekent u even mee, wij copiëren een stukje uit de applauskrant Gazet van Antwerpen :

"De projecten die de stad op zich neemt  zullen 170 miljoen euro kosten aan de stad en de haven. De kosten voor de stad bestaan uit de aanleg van een plein aan het Sportpaleis voor 8,5 miljoen, nutswerken aan de Schijnpoort voor 53 miljoen en het afstaan van gronden ter waarde van 10 miljoen die later terugvloeien. Daarnaast neemt de haven werken aan kade en kaaimuren voor zijn rekening voor 52,5  miljoen, en het bouwdok voor de tunnel voor 55 miljoen"

Als wij deze bedragen optellen, komen we uit op 179 miljoen en geen 170. Wij zijn geen druiloren die boel maken voor 9 miljoen, maar het is wel merkwaardig dat de kaaimuren 3 weken geleden nog 85 miljoen en het bouwdok 88 miljoen kostten en nu plots verminderen tot 52.5 en 55. Misschien gaat men karton gebruiken.

Het moge duidelijk zijn uit deze cijferdans dat er geknoeid wordt op een schabouwelijke manier en dat iedereen genaaid wordt door een club amateurs die men in een normaal land de politieke rechten zou ontnemen.

KIjkt u nog even naar dit "leuke" filmpje door Gazet van Antwerpen.  Onzes inziens zit Filip Dewinter het dichtst bij de waarheid, met zijn € 1500 per inwoner als bijdrage aan het Oosterweelproject. Wij hebben Filip nog niet niet dikwijls op foutieve politieke of maatschappelijke voorspellingen kunnen betrappen. U wel ?

 

foto : Gazet van Antwerpen 

SAVAT


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders wordt beoordeeld door dezelfde hyena's

 

De wrakingskamer van de rechtbank in Amsterdam heeft vanmiddag het wrakingsverzoek in het proces tegen Geert Wilders afgewezen. Wilders' advocaat Bram Moszkowicz deed het verzoek maandag op de eerste dag van het proces tegen de PVV-leider.

Volgens Moszkowicz hadden de rechters die de zaak tegen Wilders behandelen, de schijn van partijdigheid gewekt door bepaalde uitlatingen te doen over het feit dat Wilders gebruikmaakt van zijn recht om te zwijgen. De wrakingskamer noemde de uitspraken onder meer ,,ongelukkig geformuleerd'' maar vond dat de rechtbank niet vooringenomen is.

Bron AD


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proces Frank Vanhecke uitgesteld ...

 

DENDERMONDE/ SINT-NIKLAAS - In de rechtbank van Dendermonde is gisteren het proces tegen Vlaams Belang-topman Frank Vanhecke en het Sint-Niklase OCMW-raadslid Marc Van de Velde uitgesteld tot 21 februari 2011.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het licht is uit. Wil de sire eens op het knopje duwen ?

 

De visie van Senior

BDW leest blijkbaar ook de angeltjeskrant en is tot het besef gekomen dat  met de franstaligen samen kerseneten niet gaat.

Eindelijk heeft hij gedaan wat  hij al maanden geleden had moeten doen ... hij beseft dat nu ! Rijkelijk laat en hij krijgt, zoals te voorspellen was, de volle laag voor het veroorzaken van de kortsluiting ... krèk hetzelfde wat Alexander Decroo overkwam na het opstappen van O-VLD uit de federale, met de val van Nonkel Kruk II tot gevolg. Het land B is zo zwak en wankel, dat het regime de veroorzakers van crisissen uitspuwt.

De fustratie bij de franstaligen zit hen hoog, zéér hoog. Het is hun niet gelukt wat ze vroeger altijd op een drafje bij mekaar kregen. Zelfs een ex- Vlaamse minister-president die zijn job ruilde om orde op zaken te  stellen in de federale hutsepot,  kregen zij zover dat hij, om toch maar in de 16 te geraken, zijn broek afdeed om zich te laten naaien door de fransdolle overwinaars die door hun non et non de volle buit binnenhaalden.

Dit is tot hun ergernis nu niet meer gelukt. De N-VA heeft niks bereikt maar de franstaligen nog minder. Alles is terug van voor af aan te beginnen. Wat er nu verder moet gebeuren zou normaliter de
aanvang van een scheiding  zijn, maar dit zal nog niet zo voor direkt zijn.

De franstaligen, het hof én de Vlaamse rood-groene loeders en uiteraard de pakbonden,  zullen alles in het werk stellen om de splitsing tegen te houden. Het obstakel voor hen zal echter altijd de N-VA zijn, die als grootste Vlaamse partij bijna niet te ontlopen is. Het is zonneklaar dat de poco's de N-VA mee in het bad willen houden om in geval van mislukking (wat een zekerheid is) hen opnieuw de volle laag te kunnen geven en zo te proberen de ruggegraat van de partij te breken.

Ik meen echter te kunnen opmaken uit de verklaringen van BDW dat hij zijn lesje geleerd heeft en dat bij een eventueel vervolg met een "nieuw blad" er geen gezever en gezeur meer aan te pas zal komen, want dan kunnen de franco-belgen de pot op wat hem betreft. Hij heeft dat niet gezegd met die woorden, maar zo kwam het over. En zoals steeds : er is een groot verschil tussen wat mensen openlijk of bedekt zeggen en wàt ze werkelijk zullen doen ...

Het zou de "clou" zijn mochten O-VLD, SP.a en CVP samen met wat groene sprokkels samengaan om "het land te redden" en de franstaligen hun zin te geven. Dat zou echt de allerlaaatste stuiptrekking van dit onland zijn, want met een rechts oppositieblok, van NVA en Vlaams Belang,  is overleven voor hen niet denkbaar. Er staan ons nog leuke dagen te wachten waarin de zwarte pieten alom aanwezig zullen zijn.

Ik ben dan ook benieuwd hoe de franstaligen zich uit dit wespennest gaan wringen met of zonder hulp van de keuning.

Senior


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : No balls
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Bart de Wever durft geen boedelscheiding voorstellen,niet iedereen van zijn achterban staat daar achter,ook niet vergeten dat hij de Loge heeft binnengehaald en die kijken niet op een lijk meer of minder.

De Wever is nooit mijn favoriet geweest ,en zeker niet toen ik hem op een debat vroeg wat met een forza Flandria,hij bekeek mij alsof ik van mars kwam , toen wist ik al het zal nooit wat worden,hij dient enkel om de verhitte Vlaamse gemoederen te temperen en de schijn op te houden, het is een beetje zoals bij een motorclub, eens je tijd als "prospect" voorbij, word je volwaardig lid, hij zal dat nooit worden wegens NO balls.

Lowieke Staal

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.N-VA geconfronteerd met gevolgen eigen overmoed

 

N-VA wil eigen falen camoufleren - Belgisch overlegmodel heeft definitief de limieten bereikt

De boodschap die N-VA-voorzitter Bart De Wever maandag verspreidde, is bijzonder diffuus. Enerzijds trekt hij zogenaamd de stekker uit de lopende onderhandelingen, anderzijds is hij “beschikbaar” om de onderhandelingen vanaf nul te herbeginnen, en zelfs een regering van lopende zaken te “gedogen”.

Bart De Wever draagt nu de gevolgen van zijn vergissing begaan bij het herenakkoord van Vollezele. Daar verzekerde hij aan Di Rupo extra geld voor Brussel in ruil voor de splitsing van B-H-V. Maar bovenal liet De Wever aan Di Rupo weten dat een overdracht van bevoegdheden zou volstaan om de financieringswet niet ter sprake te brengen. Daar ligt de kiem van het politieke kluwen waarin de N-VA terecht is gekomen. Vandaag blijkt immers dat van de bevoegdheidsoverdracht nog nauwelijks de helft overblijft. Ook is duidelijk dat – zoals het Vlaams Belang van meet af aan beweerde – de twaalf principes voor het herzien van de financieringswet gebouwd waren op los zand. De mededeling van De Wever is dan ook een stuntelige poging om het eigen falen in Vollezele en de maanden nadien te camoufleren.

Voor het Vlaams Belang is nogmaals gebleken dat de strategie van het participationisme heilloos is. Het Belgisch overlegmodel heeft nu wel definitief zijn limieten bereikt. Het moet nu toch ook voor de N-VA stilaan duidelijk worden dat binnen het Belgisch kader geen oplossing meer mogelijk is.

Daarom nodigt het Vlaams Belang de N-VA uit om de Vlaamse regering te vragen de boedelscheiding - de ordelijke opdeling - naar voor te schuiven als noodzakelijk en enig alternatief voor het huidige Belgische moeras. Er is al te veel tijd verloren gegaan.

@ VB

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Mendes : Scherprechter

 

Op zijn 82ste is Bob Mendes meer dan ooit  alive and kicking. De gewezen accountant kreeg al twee keer de Gouden Strop  en één keer de Diamanten Kogel.

 In oktober verschijnt Scherprechter. De roman gaat over de toestanden bij de Belgische justitie. Zowel over de ‘guerrre des juges’ als over de onveiligheid van de gerechtsgebouwen. Sam Keizer moet onderzoeken wie een Antwerpse rechter met de dood bedreigt. En waarom. ■

Bob MENDES, Scherprechter, Antwerpen, Manteau/Standaard, 224 p., 21,95 €, ISBN 978-90-223-2565-0.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedemorgen. Ben ik in Vlaanderen ?

 

 

Pootjes geven, waf-waf doen en geen snoepje krijgen : dat is het lot van de NVA na 113 dagen belgische dressuur. Het wordt tijd om in het Vlaams Parlement de Onafhankelijkheid uit te roepen en de splitsing van het land B voor te bereiden. Komaan, Bart : jij wordt de eerste president van Vlaanderen ! Stop met het belgische circus.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.... en ze leefden nog lang en gelukkig ...

 

.

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.35 jaar geleden en nog steeds even actueel

 

Hugo Raspoet : Hoe durven ze, de flaminganten ...

 

AuthentiekeRebhuhn | May 07, 2010

Ze zeggen dat België Frans is en rot,
en dat zij al zo lang door hun land zijn bedot.
Dat duurt nu al meer dan een eeuw,
dat zingen van die Vlaamse Leeuw
en die leuzen, betogingen, demagogie.
En nu eisen ze dat in een democratie
de meerderheid krijgt wat ze vraagt.

Hoe durven ze, de Flaminganten?
Hoe durven ze 't aan?
Ze zeggen dat België zoals het is
niet verder kan bestaan.

Ze zeggen: "De koning, dat is ouderwets,
en het hof is een hoop ouwewijvengeklets..
Ze zijn eeuwen en eeuwen te laat.
Wij willen een moderne staat."
Ze zeggen: "De prinsen die van ons geld leven:
ze verbrassen dat geld met neven en nichten
en ze spotten met onze taal."

Hoe durven ze, de Flaminganten?
Hoe durven ze 't aan?
Ze zeggen dat België zoals het is
niet verder kan bestaan.

Ze zeggen: "De bisschoppen zijn uit de tijd
met hun middeleeuwse mentaliteit.
Als dat Gods herders zijn,
wat moet God zelf dan zijn?
De nonnen, pastoors, de diakens, de dekens
bekommeren zich weinig om Vlaamse leken
en denken maar aan hun bank."

Hoe durven ze, de Flaminganten?
Hoe durven ze 't aan?
Ze zeggen dat België zoals het is
niet verder kan bestaan.

Ze zeggen: "Leuven, een Vlaamse stad,
en we zijn het wachten al meer dan zat."
Maar ze zingen een Engels lied,
een Nederlands vinden ze niet.
En ze stemmen nog altijd voor de partijen
die in België maar alles laten betijen
en o zo gematigd zijn.

Hoe durven ze, de Flaminganten?
Hoe durven ze 't aan?
Ze zeggen dat België zoals het is
niet verder kan bestaan.

Ze zeggen: "Brussel is door en door Frans"
maar ze spreken afschuwelijk Nederlands.
En zelfs een rijksgebied
verandert Brussel niet.
Ze zouden beter aan Brussel verzaken
en van Antwerpen hun hoofdstad maken
en alles verhuizen naar daar.

Maar ze durven niet, de Flaminganten,
ze durven het niet aan.
Ze zeggen dat België zoals het is
niet verder kan bestaan.

Maar kom, het zal allemaal beter gaan
eens dat we op eigen benen staan.
Dat duurt nu al meer dan een eeuw
dat zingen van die Leeuw.
En we durven wel blaffen maar bijten niet
en d'anderen zingen hun zelfde lied
en trekken het zich niet aan.

Want we durven het, wij Flaminganten,
we durven betoverend slaan,
want België blijft zoals het is
voorlopig nog bestaan.

(met dank aan Ropie)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kikt ekier iere ...(Kijk eens hier ...)

 

 President Hoessein Obama heeft een postzegel laten drukken van 42 US-cent voor het Suikerfeest van de moslims. Dit is geen actueel nieuws, het dateert van vorig jaar maar het heeft even geduurd voor de Amerikaanse post ons de persmededeling had toegestuurd.

Het is trouwens in het raam van de Wederkerigheid dat Hoessein deze vriendelijke maatregel trof.  In de Prachtlanden worden ook regelmatig christelijke feesten gevierd. Met Onnozele Kinderen, wordt de slachtpartij van Bethlemen elk jaar letterlijk herdacht. Zo ook worden op Goede Vrijdag loslopende christenen aan het kruis genageld als blijk van waardering. En zo schieten we lekker op met mekaar.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een moeilijke quizvraag

 

 


04-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Japan waarschuwt voor aanslagen in Europa

 

Na Groot-Brittannië en de Verenigde Staten heeft maandag ook Japan gewaarschuwd voor aanslagen in Europa. De regering in het Aziatische land wijst de bevolking op terreurgevaar in grote steden.  
Japanners moeten er rekening mee houden dat de situatie op drukke plaatsen riskant kan zijn, aldus autoriteiten. Ook waarschuwen ze voor mogelijke aanslagen in het openbaar vervoer.

Hoge dreiging
Terreurnetwerk Al-Qa’ida zou van plan zijn een aanslag te plegen in Europa. De Britse regering spreekt van een 'hoge terreurdreiging’ in Frankrijk en Duitsland. Ook Washington waarschuwde Amerikanen in Europa alert te zijn.
Frankrijk liet weten de waarschuwingen te steunen.

Geen alarm
Dat standpunt werd maandag nogmaals herhaald door de Duitse minister van Binnenlandse Zaken. ‘Er is op het moment geen enkele reden om gealarmeerd te zijn,’ aldus Thomas de Maiziere. (NvdR Angeltjes : Zoals door de Duitse bondspresident Dhimmi Wulff medegedeeld, maakt de islam deel uit van het Duitse gemeenschapsleven, dus er valt niets te vrezen)

In Nederland is voor zover bekend ook geen verhoogde terreurdreiging. Op de site van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding staat dat het dreigingsniveau momenteel 'beperkt' is.

(NvdR Angeltjes : Volgens de veiligheidsdiensten van het land B is alles goed onder controle, voor zover mogelijke ontplof-terroristen zich vanzelfsprekend houden aan de regels en geen valse streken toepassen).

Door Robin van der Kloor @ Elsevier

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims beroepen zich op christelijke naastenliefde en erbarmen

 

 

De mensen die hoe dan ook weigeren zich te besmetten met de Nederlandse samenleving en cultuur vragen om ... 'christelijk mededogen'. Het Samenwerkingsverband van shariah terroristen en uitvreters Marokkanen vraagt aan het CDA: ''Wat zijn christendemocratische waarden als naastenliefde en barmhartigheid nog waard als je toestaat dat uitsluiting en verdeeldheid verder mogen toenemen?'' Verder lezen ?
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PUB

 

 

Willy Alberti was veel meer dan een liedjeszanger

  http://blog.seniorennet.be/savat/

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!