Angeltjes
19-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stakingen in Frankrijk

 

Het openbare leven in Frankrijk wordt vandaag dinsdag flink gehinderd door stakers en demonstranten tegen de plannen van de Franse president Nicolas Sarkozy om de pensioenleeftijd te verhogen.

Mogelijk krijgen ook reizigers in andere Europese landen last van de acties, met name in het luchtverkeer. Personeel op luchthavens, buschauffeurs, postbodes en de mensen die geldautomaten van biljetten moeten voorzien sluiten zich naar verwachting dinsdag aan bij de al stakende medewerkers van olieraffinaderijen en actievoerende truckers. Op de internationale luchthaven Roissy Charles de Gaulle wordt de helft van de vluchten geannuleerd. Op andere luchthavens, waaronder de andere Parijse luchthaven Orly, een derde van de vluchten.

Bron : nd

- Om welk uur is de eerste trein die niet vertrekt morgen ?

- Het hangt er van af waar u niet heen wil, mijnheer


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30 oktober : Amsterdam vreest veldslag om Wilders

 

 

Het Museumplein dreigt zaterdag 30 oktober in een slagveld te veranderen wanneer demonstranten pro en contra PVV-leider Geert Wilders zullen demonstreren. 

Burgemeester Eberhard van der Laan (PvdA) heeft de partijen opgeroepen het niet te laten komen tot rellen, vernielingen en vechtpartijen, meldt Het Parool. Verder heeft de burgemeester de demonstratie al diverse keren aangekaart in het driehoeksoverleg met politie en justitie.

Zaterdag werd bekend dat een groep antifascisten oproept tot een tegenprotest bij de pro-Wildersdemonstratie. De Antifa!-Amsterdam en de AntiFascistische Aktie (AFA) Nederland willen in verzet komen tegen de komst van het volgens hen „racistisch tuig” dat die dag op het Museumplein zijn steun wil betuigen aan de PVV-leider, zo lieten ze zaterdag weten.

Een woordvoerder van de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan gaf aan dat de gemeente op de hoogte is van de plannen voor tegendemonstraties. Ook het protest van de pro-Wildersactivisten, de extreem-rechtse leden van de English Defence League, is aangekondigd. „We gaan nu goed kijken onder welke voorwaarden we de demonstraties door kunnen laten gaan”, aldus de zegsman. „Het kan goed zijn dat we een aantal voorwaarden stellen, bijvoorbeeld door een andere locatie aan te wijzen of de groepen op verschillende plekken of tijdstippen te laten demonstreren.”

Voor Van der Laan staat het recht op demonstreren voorop. „Dat weegt zwaar en geldt voor iedereen”, stelde de woordvoerder. „Ook als je weet dat de kans op gedoe groot is en het veel politie-inzet vergt.”

Bron : de Telegraaf

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peiling HLN

 

Uitweg politieke impasse: 53.103 stemmers
Antwoord Stemmers Percentage
Splits het land nu maar 23.085 44 %
Interesseert me niet meer 14.879 28 %
Nieuwe verkiezingen 8.719 16 %
Noodregering 4.910 9 %
Nieuwe bemiddelaar 1.420 3 %

bron : Het Laatste Nieuws

44% pro-splitsing, dat is grosso-modo het kiezerskorps van NVA, VB en LDD, alhoewel er bij de NVA ongetwijfeld heel wat kiezers zijn, die niet gewonnen zijn voor een onafhankelijk Vlaanderen. Het percentage van "splitsers" groeit jaar na jaar, dat is ontegenzeggelijk een feit. Wat 10 jaar geleden nog een taboe was, is inmiddels een politiek alternatief.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De bijna-keuning

 

 

Volgens bepaalde media zou in december Albert aftreden en opgevolgd worden door Filip. Dat zou gebeuren op het einde van het EU-voorzitterschap.  Maar de politieke crisis gooit roet in het eten : de troonsafstand van Albert zou psychologisch gezien worden als het einde van het land B.  De kans dat Filip ooit keuning wordt, achten wij zeer klein, want belgië loopt op zijn laatste benen. Indien de Walen de rechtsopvolger worden van het land B kunnen zij uiteraard de monarchie behouden en onderhouden. 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwitsers referendum over terugsturen buitenlandse criminelen
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Een jaar nadat ze zich met een overtuigende meerderheid in een referendum uitspraken tegen de bouw van nieuwe minaretten, trekken de Zwitsers op 28 november opnieuw naar de stembus. Deze keer mogen zij zich in een referendum uitspreken over het voorstel van de Zwitserse Volkspartij (SVP) om buitenlandse criminelen die voor zware feiten worden veroordeeld na het uitzitten van hun straf het land uit te zetten.

De SVP wil met het initiatief een kordaat antwoord bieden op de vreemdelingencriminaliteit die ook in het Alpenland hoge toppen scheert. Uit de cijfers blijkt dat niet minder dan 70 procent van de Zwitserse gevangenispopulatie uit buitenlanders bestaat. Dat verklaart wellicht het feit dat de SVP in een recordtijd van nauwelijks een half jaar meer dan 211.000 handtekeningen verzamelde die nodig zijn om referendum af te dwingen.

De linkerzijde, die haar nieuwe kiespubliek niet voor het hoofd wenst te stoten, kantte zich tegen het initiatief van de SVP omdat het het maatschappelijk klimaat zou vergiftigen. Lees: niet de buitenproportionele vreemdelingencriminaliteit is het probleem, maar de bestrijding ervan. De linkse logica op zijn best.

Net zoals hier, gaapt er ook in Zwitserland niet zelden een kloof tussen de politieke correctheid van het establishment en de publieke opinie. Het verschil met België is echter dat de Zwitsers zich in een referendum vrijelijk over dit soort kwesties kunnen uitspreken én dat de politieke klasse zich bij dit oordeel heeft neer te leggen. Uitkijken dus naar 28 november.



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Duitsland verhevigt het islamdebat

 

 

Men moet de “WERKELIJKE ISLAM” onderscheiden van de “WENS-ISLAM” waarschuwt Ralph Giordano.  Intussen groeit het potentieel voor de anti-islampartij van Renée Stadtkewitz "Die Freiheit", de Duitse PVV.

"De multiculturele samenleving is volkomen mislukt" verklaarde Angela Merkel afgelopen weekend.  En kortgeleden zei theoloog Richard Schröder in een vraaggesprek met dagblad Die Welt  “De islam behoort niet tot onze cultuur”. Hij voegde eraan toe: “Maar islamitische medeburgers zijn gewoon geworden. Zij horen bij ons”.
Publicist Ralph Giordano waarschuwt echter: Men mag de werkelijke islam niet met een wens-islam verwisselen.

Verder lezen : klikken op onderstaande link

  http://www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=12293


18-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benadeelde partijen in proces noemen Wilders een kleine Hitler

 

 

U houdt het niet voor mogelijk ... dit is het niveau van de linxe advocaten die pleiten uit naam van de gekwetste, angstige moslims ...

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opmerkelijk
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Het is opmerkelijk hoe vlug zogenaamde Republikeinen plooien voor de macht en de wensen van een keuning. Zij laten zich aanstellen tot keuninklijke verduidelijkingsbeambte en zij voeren opdrachten uit in het belang van vorst en vaderland,  waarbij zij zichzelf verloochenen. En passant ook hun eigen partijprogramma en hun kiezers.

Het is opmerkelijk hoe vlug zogenaamde Vlaams-nationalisten bereid zijn hun Vlaamse "Hou-me-tegen-of-ik-spring-in-de-afgrond" mentaliteit terzijde te schuiven en vervangen door "Hou-me-niet-tegen-ik-zàl-de-belgische-staat-redden".

Het is opmerkelijk hoe unaniem de commentatoren van de Vlaamse media, van wie er geen één de Vlaamse onafhankelijkheid  genegen is, unaniem de lof zingen over De Wevers "verduidelijkingen". De Standaard verheft Bart bijna tot de staat van Heiligste belg, maar ook de Morgen en de brave Gazet van Antwerpen zijn opgezet met het huiswerk van de NVA-voorzitter. Sommigen schrijven het ronduit : daar is géén spat separatisme in te ontwaren, dit is een overlevingskans voor de federale staat. De belgicistische pennenridders halen opgelucht adem :   "oef, is het dat maar, ons hachje is gered ..."

We weten nu ongeveer,  wat na vier maanden geleuter er overblijft van de gesprekken, na een finale filtering en aanpassing door de meest Vlaamse partij bij de onderhandelingen. Heeft De Wever "verduidelijkt" of heeft hij er zijn eigen sprookjes tussengeschoven ? 

De Wever is een intelligent opportunist en een radde spreker die onmiddellijk zijn kansen ziet en grijpt in een debat of een gesprek.  Dat maakt indruk en zo is hij geproduced voor het grote publiek. Een mix van eigen talent en een maximaal aantal kansen. Vlaanderen ontdekte een politicus die verstandig is, die iedereen verbaal in de hoek drumde met one-liners of grappen en in deze verwarde tijden waarin de politiek op de bodem van de geloofwaardigheid zit, kwam Bart de Wever als het ideale antidotum.

Een Vlaams-nationalist die niet met de leeuwenvlag zwaait, onafhankelijkheid voor Vlaanderen, da's iets voor de toekomst, een republikein die puffend van tegenzin het paleis binnenrijdt maar wel de bevelen van de keuning opvolgt en het wankelende belgië wil rechthouden. Hij pleit voor een beetje meer Vlaamse autonomie bij Di Rupo en zijn struikrovers in het Frans. "Je regrette, mais ce sont les autres, mon achterban, qui insiste ..."

Hij is een vage ideoloog en een bange Vlaams-nationalist. Een wandelende contradictie. Waarom moet uitgerekend de voorzitter van de NVA uitroepen : "Ik wil dat niet,  het land in twee scheuren" als de Waalse socialisten dreigen het land B te verlaten  ? 

Er is een enorme afstand tusen de welbespraakte Bart de Wever, die de dingen recht voor zijn raap zegt,  en de  man die niet recht door zee marcheert als politicus.

Dàt is de grote ontgoocheling, die bij velen nog niet is doorgedrongen.

Noem de huidige situatie vooruitgang, het blijft bric-à-brac,  van alles  wat, puzzelwerk met ontbrekende stukken, gecompliceerde structuren. Mocht men deze voorstellen uitwerken, dan schuift men gedurende jaren van conflict tot conflict.

Terwijl tikt echter de klok : hoe diep zakt de economie verder weg en ontglipt de welvaart ons ?  Gaan we elke asilist, illegaal, tafelschuimer, avonturier of échte goedwillende migrant wegstoppen in Vlaanderen, zoals Philippe Courard bezig is ?  Wat met de indrukwekkende  staatsschuld van 350 miljard ? Het schrijnende begrotingstekort ? Het normale functioneren van een staat die er is voor zijn burgers ?  Al die levensbelangrijke kwesties blijven in het ongewisse.

Terwijl het gezond verstand zegt : er bestaat in het land B geen compromis meer.  Het is gedaan.  Sommigen rekenen er op dat de NVA zich zal verzoenen met Vlaams Belang : opnieuw werd de hand gereikt door Bruno Valkeniers in een royale en goedgemeende geste. De beste bondgenoten voor de realisatie van een onafhankelijk Vlaanderen dat zijn de Vlaams-nationalisten van Vlaams Belang. Het zou een nuttige injectie zijn voor Vlaams-nationale dolaards in de NVA, die in de verdrukking komen met hun twee- of zelfs drieslachtige belgische oplossingen.

Opmerkelijk is, dat Bart de Wever nooit reageert op zijn natuurlijke bondgenoten.  Hij hààt ze. Hij is jaloers. En zelf brengt hij er niets van terecht.

Ray 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van wanten : De Wever, Keuninklijke (s)lijmer

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams Belang : het onverzoenlijke is niet te verzoenen.
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Het Vlaams Belang is niet onder de indruk van de tekst die verduidelijker Bart De Wever aan de zeven onderhandelende partijen heeft voorgesteld. De Wever zelf noemde – op het ogenblik dat hij tijdelijk de stekker uittrok – wat op tafel lag een “bric-à-brac”. Hij is er wel in geslaagd er een veredelde bric-à-brac van te maken, iets wat hij in Vlaanderen misschien wel kan proberen aan de straatstenen kwijt te geraken, maar op cruciale punten nog steeds de toets van de resoluties van het Vlaams Parlement niet kan doorstaan.

In verschillende domeinen blijft de versnippering van de bevoegdheden, die een efficiënt beleid onmogelijk maken, bestaan.

Blijkbaar wordt gefocust op de gedeeltelijke overdracht van de personenbelasting. Die zou in het voorstel 45% van het totaal bedragen. De resoluties van het Vlaams Parlement hadden het over de volledige overheveling van de personenbelasting. Men krijgt de indruk dat hier een rondje handjeklap gespeeld wordt zoals de eerste de beste veehouder dat doet, en waar men dus afklokt op 45%. Dit is niet ernstig.

Aan de federale vennootschapsbelasting wordt haast niet getornd. Er zal enkel worden nagegaan op welke domeinen de deelstaten kortingen kunnen toestaan. Dit staat ver van het pleidooi van Vlaams minister Muyters om de vennootschapsbelasting, als een van dé hefbomen om een gepast sociaal-economisch beleid te voeren, over te hevelen naar de deelstaten.

Inzake de splitsing van B-H-V komt de verduidelijker in elk geval tegemoet aan een aantal Franstalige eisen voor iets dat normaal gezien een gewone administratieve kwestie is. De Franstaligen uit de Zes kunnen nog altijd op Brusselse lijsten stemmen, de omzendbrief-Peeters wordt verkracht en er is een “oplossing” voor de drie onwillige burgemeesters. Waar is de tijd dat de N-VA in het Vlaams regeerakkoord het principe “onverwijld en zonder prijs splitsen” in het Vlaams regeerakkoord liet inschrijven. Ook hier zijn we ver van huis.

Pre-informateur di Rupo verklaarde bij het aanvaarden van zijn opdracht dat hij zou pogen het “onverzoenlijke te verzoenen”. Blijkbaar heeft Bart De Wever dezelfde poging ondernomen. Dat hij daarbij vermeldt dat de tekst niet te nemen of te laten is, zegt op zich voldoende. Dat laat ruimte voor nog meer toegevingen. Dat de Franstalige partijen al negatief gereageerd hebben, spreekt evenzeer boekdelen.

De Wever is – als leider van de grootste partij in België - zeer ver gegaan in het negeren van zijn principes om de Franstaligen ter wille te zijn. Met zijn veredelde bric-à-brac-tekst, inclusief de toegevingen inzake B-H-V, zijn de Franstaligen nog niet te bewegen tot enige redelijkheid. Dat komt omdat het onverzoenlijke nu eenmaal niet te verzoenen is. Dat hij nu definitief zijn conclusies trekt.

Bruno Valkeniers
Voorzitter Vlaams Belang

Gerolf Annemans
Volksvertegenwoordiger

Joris Van Hauthem
Perswoordvoerder


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwak, zeer zwak.

 

"De tekst is niet te nemen of te laten. De partijen mogen amendementen indienen, maar het precair evenwicht van de tekst moet bewaard blijven.'"

Vanmiddag gaf keuninklijke verduidelijker Bart De Wever  meer uitleg bij zijn nota over de regeringsvorming en de staatswijziging.

De Wever las een document van twaalf pagina's voor en gebruikte daarbij afwisselend Frans en Nederlands om zijn nota te verklaren.

De tekst is niet te nemen of te laten, benadrukte De Wever. "Ik sta open voor amendementen. Maar iedereen moet zich bewust zijn van het 'precair evenwicht van de tekst. Als men fundamenteel aan de tekst wil raken, dan zal het voorstel als een kaartenhuisje in elkaar vallen."

Hij garandeerde dat geen enkele regio armer wordt door een gedeeltelijke fiscale autonomie. Het nieuw voorgestelde model is daarop getest, aldus De Wever.

BHV en het gerechtelijk arrondissement worden gesplitst. De onwillige franskiljons uit de 6 faciliteitengemeentes mogen voor Brusselse lijsten stemmen indien zij dat wensen.  De 3 koekoekburgemeesters kunnen gerust zijn : zij blijven hun functie uitoefenen.  Het waterhoofd Brussel krijgt van 2011 af extra sommen geld, beginnende met 100 miljoen en oplopend tot 300 miljoen per jaar. Daar tegenover staat een vage belofte over "een transparante bestuurlijke organisatie" Daar geloven wij direct in.  Dat noemt men dus "geen prijs betalen" voor de splitsing van BHV.

Anderzijds zullen de gemeenschappen een deel van de individuele personenbelasting via de federale overheid in handen krijgen. Hoe dit in zijn werk zal gaan, is onduidelijk en het zal alleszins een omslachtige operatie zijn die een aantal extra diensten, federaal en gemeenschappelijk/gewestelijk in het leven zal roepen.  Goed en praktisch bestuur, zei u ?  En dan zwijgen we over de cryptische bedoelingen inzake "solidariteitsmechanismes". Wat ben je met responsabiliseringen (verantwoordelijk zijn voor het geld dat je beheert) als er een verdoken clausule of mechanisme voorzien is, dat je braspartijen toch vereffend worden door een milde schenker ? 

Morgen verwacht De Wever van de zeven partijen in de eerste plaats een antwoord op de vraag of ze akkoord gaan met het 'precair evenwicht' in de tekst. Voorlopig hebben de PS en CdH laten verstaan, dat zij deze verduidelijkingen niet aanvaarden. Er zit té veel NVA in, volgens hen.

Eerlijk gezegd, wij kijken er niet van op. Het stond in de sterren geschreven : de NVA heeft zich laten meeslepen in de belgische onderhandelingscarousel. Rondje na rondje,  bleek dat de Franstaligen én de twee linkse Vlaamse partijen vooral de NVA in de hoek wensten te drummen.  De NVA heeft nooit de regie bepaald bij de gesprekken. De partij werd afgeschilderd als een boeman, wat Bart helemaal niet wenste te zijn. Hij is doodsbang dat men over hem zegt dat hij het einde van belgië nastreeft, en tegelijk legt hij bescheiden voorstellen op tafel die bij de francobelgen de indruk wekken dat ze daarmee hun en 's lands doodvonnis tekenen ... een mens zou van minder schizofreen worden.

Vervelend is natuurlijk het numerieke overwicht van de NVA. Daarom was ook de verduidelijkingsronde een doorgestoken kaart. In afspraak met Laken.

Intussen weet heel het land, inclusief de vele Vlaamsgezinden, tot welke toegevingen Bart bereid is. "Het is niet te nemen of te laten" wil in Grotemensentaal zeggen, dat er nog wel enkele toegevingen meer in zitten van de kant van de NVA. Ofwel worden het nieuwe verkiezingen. 

Zwak, zeer zwak.  "Evolutie" Bart, da's iets voor Darwin. Ordentelijke Opdeling is de énige propere oplossing.

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taliban bedreigen Nederland : Wilders heeft gelijk

 

De Taliban dreigen met een aanslag in Nederland als het 'anti-islambeleid' van Geert Wilders wordt uitgevoerd. Dat heeft de Volkskrant maandag gemeld na een telefonisch interview met Zabiullah Mujahed, de officiële Talibanwoordvoerder in Oost- en Noord-Afghanistan.''Als hij het voor elkaar krijgt het Nederlandse parlement te manipuleren om meer anti-islamitische wetgeving of (nadelige) wetten voor moslims goed te keuren, dan is er geen twijfel mogelijk dat moslims uit andere landen actie zullen ondernemen om hun moslimbroeders en -zusters te helpen'', aldus Mujahed.

Ook de Taliban in Pakistan hadden zich al uitgesproken over een aanslag in Nederland. In een interview met RTL Nieuws zei de Pakistaanse Talibancommandant Wali-ur Rehman dat hij Nederland een lesje wilde leren voor 'de anti-islamtoon' in Nederland. (ANP)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle asielzoekers in belgië komen naar Vlaanderen !

 

Op een voorlopige lijst van leegstaande kazernes waarin asielzoekers kunnen worden opgevangen, staan de Antwerpse kwartieren Herentals (Wolfstee), Arendonk, Brasschaat en Ravels (Weelde). In Limburg zouden de kazernes in Eksel, Helchteren, Tongeren, Zonhoven en Sint-Truiden worden opgeëist.

De redactie van Gazet van Antwerpen heeft dit uit goede bron vernomen, maar niemand wil de inhoud van de lijst bevestigen.

Het dossier ligt politiek bijzonder gevoelig. Ook communautair. “Op de lijst staan nu uitsluitend kwartieren in Vlaanderen. Op één na. Dat van Bierset”, zegt een bron.

Waalse sites, zoals de kazerne van Doornik en blokken in Florennes, zouden intussen van de lijst zijn afgevoerd. Het dossier is dan ook niet toevallig in handen van staatssecretaris Philippe Courard (PS).

“Waalse sites, zoals de kazerne van Doornik en blokken in Florennes, zouden intussen van de lijst zijn afgevoerd. Of raken er niet op. Zo staat in Gembloux een nieuwe kazerne van de Civiele Bescherming al twee jaar leeg”, aldus dezelfde bron.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een vrolijk liedje opgedragen aan Bartje de Wever

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : Copernicaanse Broekafdoenerij
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Mijn avond is ondertussen verbrod door het 'document' van De Wever (http://www.hln.be/hln/nl/1274/De-formatie/article/detail/1170986/2010/10/17/PS-en-cdH-schieten-voorstel-af.dhtml). Diagonaal maar met steeds meer scepticisme en ongeloof gelezen (48 p).
 
Dit is geen Copernicaanse revolutie, dit is geen grote staatshervorming, nog geen kleintje, dit is gewoon broekafdoenerij, en zelfs dàt is niet voldoende voor de Walen. Walgelijk!
 
Ben te moe om daar nu commentaar op te geven, maar BDW, die hier zo eigenlijk als formateur optreedt en niet als 'clarificateur', verraadt hier zijn eigen partij en zijn kiezers en bij uitbreiding alle Vlamingen. Niet te schatten! Vaagheid en rond-de-potdraaierij troef. Met genoeg dubbelzinnigheden om de volgende regering zes keer per week te laten vallen.
 
Benieuwd naar de reacties morgen, langs de twee kanten van de (toekomstige) landsgrens. De Walen zouden moeten juichen, feestvieren, luidtoeterend op straat komen, vreugdevol staken van plezier. En eventueel dankoewel zeggen, maar dat krijgen ze niet over hun lippen.

Marc


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opiniepeiling Het Laatste Nieuws

 

HLN poll (toestand 18 oktober - 07.20 uur)

Het voorstel van De Wever is in no time door de Franstaligen naar de vuilnisbak verwezen. Een compromis lijkt niet mogelijk. Wat nu?

Nieuwe verkiezingen dan maar
3476 (17%)
Een nieuwe formateur/preformateur/verduidelijker
432 (2%)
Splits het land nu maar gewoon, er zit toch niks anders op
8876 (44%)
Laat de koning een noodregering samenstellen
1690 (8%)
Zo'n klein kinderen, het interesseert me al lang niet meer
5555 (28%)
Totaal: 20029


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frontaalnaakt

 

Het is natuurlijk onmogelijk al de onzin te ontmaskeren die door moslims in het algemeen en ene Abu Imran in het bijzonder wordt uitgekraamd.

Door de waanzin van de imams, moefti's, ayatollahs en ook Abu Imran, die zoals iedereen wel beseft niet zwakzinnig is, zo maar gewoontjes tegen te spreken op een klein stationnetje 's morgens in de vroegte.

Verkrachtingsjihad is als methode razend populair geworden onder de moslimjongeren overal ter wereld. Ze verkrachten jonge, kwetsbare meisjes waar zij hen maar vinden.
Allah rechtvaardigt deze belangrijke strijdmethode in de soera’s 4;3, 4:24, 23:6, 33:50 en 70:30. Het moge duidelijk zijn dat met de slavinnen waarover in deze soera’s wordt gerept, de kaffirmeisjes worden bedoeld.

Onze Profeet (vrede zij met Hem), alle sahaba’s (zijn metgezellen) en ook alle grote moslimleiders hebben deze praktijk van het gevangennemen en seksueel gebruiken van ongelovige slavinnen toegepast. Een paar authentieke, beroemde hadiths hierover:

Bukhari, Deel 5, Boek 59:512
De Profeet liet ... vrouwen tot krijgsgevangenen maken.

Bukhari, deel 3, Boek 46:717
Hun mannen werden gedood en hun vrouwen en kinderen werden tot krijgsgevangenen gemaakt...

Sirat e Rasalullah’, door Ishaq, pagina 464
De Profeet verdeelde hun eigendommen, vrouwen en kinderen als oorlogsbuit. Hij nam Rayhana b. Khunafa voor hemzelf.

De geschiedenis van Tabari, deel 8, pagina 29-30
Van zijn aandeel van gevangen genomen vrouwen gaf de Profeet zijn schoonzoon Ali een slavinnetje.... De meeste uitverkoren metgezellen kregen een slavin cadeau.

... Dus als ze plotseling een ongelovige vrouw overvallen en seks met haar hebben, volgen ze niet alleen een belangrijke islamitische richtlijn en kunnen ze een wens vervullen, maar ze krijgen nog extra zegeningen op de koop toe als ze een kaffirmeisje bevruchten.”

Maar leest U zelf verder op frontaalnaakt.

Het grote probleem is dat men alle burgers (rijk en arm, jong en oud) informatie onthoudt, en gewoon systematisch voorliegt. Met eenzijdige tendentieuze berichtgeving, door uit hun verband gerukte citaten van uiteraard regime-onvriendelijke klokkenluiders bij voorbeeld.

Ik word zo moe om dit altijd te blijven herhalen!

We evolueren in rechte lijn rechtstreeks naar een totalitair systeem. De rode en fascistoïde d'himmis zullen zich de oplossingen van de door henzelf van racisme beschuldigde echte strijders voor de vrijheid toe-eigenen, en aan iedereen laten doen geloven dat het hun eigen vinding is ook.

Luister maar eens naar Merkel vandaag. Het probleem is een gebrek aan democratie. En dat gebrek uit zich ook maar niet alleen in de oekazes van een totaal ondemocratische superstaat, maar vooral in de haast misdadige media voor wie de indoctrinatie een bestaansreden en heilige doelstelling is geworden.

Dezelfde media liegen, net zoals over de islamisering, iedereen voor over de nationale politiek. Meer bepaald in die streken van West-Europa waar in centralistisch georganiseerde staten een minderheid de meerderheid afperst en chanteert, al dan niet in opdracht van een superstaat.

Zoals wis en zeker nog steeds het geval is met Vlaanderen als lijdend voorwerp in de historische vergissing die België heet.

Leve de vrijheid! Want dood aan de verkrachters mogen we niet meer roepen.

Lucky9


17-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wir haben es gewusst, aber ja ...

 

Jarenlang drukte de zware erfenis van het verleden als een molensteen op het Duitse debat over de multiculturele samenleving. Wie zich kritisch durfde uitlaten en sprak over de geringe economische bijdrage van allochtonen, de hoge criminaliteit bij allochtone jongeren en mensonwaardige gebruiken zoals gedwongen huwelijken, genitale verminking bij vrouwen of eremoord, werd al gauw als ‘racist’ bestempeld of werd de mond gesnoerd met verwijzingen naar WO II en de Holocaust. Maar intussen is ook in Duitsland het deksel van de kookpot gevlogen. De huidige generatie is en voelt zich niet verantwoordelijk voor de Holocaust en wil nu een open debat zonder taboes.

Thillo Sarrazin schopte in zijn boek ‘Deutschland schafft sich ab” heel wat heilige huisjes omver. Hij waarschuwde voor een demografische tijdbom en haalde zwaar uit naar vooral islamitische immigranten die – aldus Sarrazin – graag genieten van onze gastvrijheid en sociale zekerheid, maar intussen horden “hoofddoekmeisjes produceren” en spuwen op onze waarden en vrijheden. Het establishment reageerde geschokt en probeerde Sarrazin – een socialist nota bene – te muilkorven en te broodroven. Pers en politiek grepen terug naar de vertrouwde multiculturele mantra’s, maar Sarrazin kreeg massale steun vanuit de publieke opinie. Volgens peilingen onderschrijft 70 tot 80 % van de Duitsers zijn verklaringen. Politieke waarnemers wezen er op dat een fatsoenlijke rechts-nationale partij in Duitsland vandaag 15 tot 20% van de stemmen zou kunnen halen. Paniek in de parlementaire boetiek…

De Duitse president Christian Wulff zetten zich in een toespraak scherp af tegen Sarrazin en verklaarde dat de islam “een deel van Duitsland” is. Het bekwam hem slecht. Zijn ambtswoning, kranten, omroepen en websites werden bedolven onder verontwaardigde reacties. De geest is uit de fles. Het debat over de gebrekkige integratie van allochtonen en de positie van de islam woedt nu in alle hevigheid. Een korte bloemlezing van recente feiten…

In Berlijn moeten firma’s die ruimte willen huren in een kantoorgebouw in een Turkse wijk een sharia-huurcontract ondertekenen. De streng-islamitische eigenaar wil niet dat er zich in het gebouw banken of verzekeringen vestigen, kansspelen worden gehouden of alcohol en varkensvlees wordt verkocht of genuttigd. Als niet-moslim en eigenaar zou je eens een huis of kantoor moeten verhuren met een bordje “moslims niet toegelaten”, je zou wat horen.

Een straf verhaal, maar lang niet het enige. In Rheinland-Phalz werd een lerares na 18 jaar trouwe dienst op school ontslagen. Op het middagmenu stonden schnitzels. Varkensschnitzels en gevogelteschnitzels, netjes apart in een kookpot. De arme vrouw vergiste zich en gaf enkele moslimkinderen per ongeluk een stukje varkensvlees. De school werd enkele dagen later belegerd door woedende Turkse vaders en moeders die het ontslag van de lerares eisten. De schooldirectie zwichtte voor de druk, zette de lerares op straat en paste intussen ook het menu aan. Vanaf nu alleen nog halal-voedsel. Voor iedereen.

Daarnaast zijn er toenemende berichten over ‘Deutschfeidlichkeit’ – racisme tegen Duitsers. Zoals wij hier al een tijd geleden meldden, liet een
Duitse televisiereportage over allochtoon geweld op Duitse scholen heel wat stof opwaaien. In Berlijn bogen 50 pedagogen zich onlangs over het verontrustende fenomeen. “Duitse scholieren worden uitgescholden, bedreigd en in elkaar geslagen. Gewoon omdat ze Duits zijn. Bij conflicten krijgen allochtone leerlingen doorgaans snel de hulp van verwanten of vrienden”, schrijft ‘Bild’.

Al in de lagere school, zo getuigt een lerares, worden Duitse kinderen door allochtone klasgenootjes uitgemaakt voor “honden” of “varkens” en leraressen voor “hoer” of “slet”. Op zeer jonge leeftijd wordt allochtone kinderen ingeprent dat sommige dingen ‘haram’ zijn, vuil en verboden volgens de regels van de islam.

Pedagogen en politici zijn niet blij met een studie over het omgekeerde racisme en eisen maatregelen. Sommigen geven toe dat een pedagogische aanpak niet zal volstaan om het probleem terug te dringen: “Men moet de leerlingen ook wijzen op de mogelijke juridische gevolgen van racisme.” Tja, we zien zo’n racismeproces nog niet zo rap gebeuren. Die fameuze racismewetten zijn daar immers niet voor gemaakt. Hun ontwerpers en zogenaamde ‘anti-racisme’clubjes kijken dan de andere kant op. Dat omgekeerde racisme past niet in hun wereldbeeld en in hun plaatje. Zij houden vast aan het verhaal dat allochtonen sowieso het slachtoffer zijn en nooit de dader …

@ VB


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Komen eten ...

 

 

 

De rest van onze zondag ...

Morgen verduidelijken wij een en ander

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filip Dewinter : U sluit direct aan bij de islam. NIET DRINGEN !

 

 

http://www.jurgenverstrepen.be/

 

Filip Dewinter in debat met soepjurkdragende baardmans

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!