Angeltjes
05-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw Woestijnvisprogramma

 

Nu de exclusiviteitsclausule opgeheven wordt tussen de VRT en Woestijnvis, breken er harde tijden aan voor deze laatste : de geheime aankoopprijzen-periode is voorbij.  Woestijnvis gaat zich derhalve richten tot een meer internationale markt met commerciële programma's.  Dankzij onze goede relaties met ondermeer de sympathieke rode T.L., kunnen wij u in première deze foto tonen van een format dat nog geen definitieve naam heeft. Voorlopig is het The Black and White Dance Show of Sarah and her Pimp(s). Uit linxe hoek wordt aangedrongen op "The O'Bamba Samba Show".  Als er een Vlaamse versie komt, zal opnieuw Bart de Wever de vedette zijn , bijgestaan door professor Evaatje Brems. 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : de allerslimste
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Vrijdag vond ik in mijn brievenbus volgende vraag : Eddy, wat denk je over wat er gebeurt in het programma “De Allerslimste Mens” ?

Ik heb lang getwijfeld er iets over te schrijven maar omdat deze avond uitkomt wat wij hier in familiekring reeds dachten … zie hier dan. En dat we niet alleen waren met wat we dachten blijkt uit de talrijke lezersbrieven in de media.

Eerst vond mijn “vraake” dat ik aan het overdrijven was maar een paar dagen later gaf ze me toch gelijk. Ik stelde dat de machinaties zo sterk waren dat het duidelijk was dat Mevr. Brems tegen de heer Dewever zou kunnen uitkomen. Dus politiek getint.

De gehanteerde humor is duidelijk “getelefoneerd”. De wijze waarop Annelies Rutten, Freek Braeckman, Bent Van Looy en anderen zich naar huis lieten spelen was te opvallend. Vooral de stuntelige manier van Ben Crabbé ( en anderen ) om zich tijdens het finalespel eruit te laten spelen door Mevr. Brems was niet te pruimen. En als nu ook deze avond (5 januari) de heer Bourlon zich naar huis zou laten spelen,  kunnen ze misschien iemand van het rood fabriekske er bij nemen.  Ik weet niet dat het zo zal verlopen, maar  ik acht het waarschijnlijk.   Kort gezegd: doorgestoken kaart.

Ach, het is maar tv.

Eddy


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gratis PUB voor VLOTT : Nieuwjaarsreceptie

 

 Adres : Lodewijk van Berckenlaan 146

2600 Antwerpen-Berchem

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar of niet waar ? Bedenking van Vlaanderen Vlagt

 

UIT DE NIEUWSBRIEF VL² nr. 204 (dinsdag 4 januari 2011)


In de vijftig jaar dat ik “Vlaams beweeg”, het ene jaar al wat méér dan het andere,

heb ik al verscheidene van die "HAHAmomenten” van "NU gaat het gebeuren!" meegemaakt:  

Eerst toen de Volksunie zaliger en nadien het Vlaams Blok/Belang succes na succes aaneenregen...
Steeds bleek de macht van de Belgicisten té groot om een doorbraak te forceren. Ik vrees dat we nu van hetzelfde laken een broek zullen krijgen en er hoogstens een nadelig compromis uit de bus zal komen: 

Geen vette vis maar een borrelnootje, netjes ingepakt, met een Vlaams strikje er rond...

Had men mij in 1960 gezegd dat we nu, in 2011, nog steeds het kneusje van de Belgische zalm zouden zijn dan had ik ze uitgelachen!

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bij meneer doktoor : veel eten in de winter !
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

Meer eten tijdens de winter? Nergens voor nodig! Als het koud is, hebben we meer zin in stevige, calorierijke maaltijden. We denken ook dat we het nodig hebben om de winter aan te kunnen. Meer eten is nochtans nergens voor nodig.

Wanneer het koud is, verbruikt ons lichaam meer energie om onze lichaamstemperatuur op peil te houden. Lichaamsvet zorgt ervoor dat ons lichaam niet te veel warmte afgeeft, zodat we ons tegen de koude kunnen verweren. Vandaar het idee dat we in de winter meer lichaamsvet nodig hebben.

Theoretisch gezien klopt die redenering wel, maar in de praktijk gaat ze voor de meesten niet op. In ons land kampt bijna de helft van de inwoners met overgewicht, en dus kan het zeker geen kwaad als ons lichaam eens wat meer energie verbruikt. Bovendien worden we in onze moderne maatschappij nog maar weinig voor lange tijd aan de kou blootgesteld. De auto is in de winter ons favoriete vervoermiddel, onze woningen en kantoren zijn voorzien van centrale verwarming en in onze kleerkasten hangt heel wat koudebestendige kledij.

Overigens verbruiken we op winterdagen doorgaans heel wat minder calorieën dan anders. Fietsen of zwemmen spreekt ons minder aan dan in de zomer, en dus zoeken we vaker onze knusse zetel op. Het calorieverbruik door lichaamsbeweging wordt zo bij velen op een lager pitje gezet, waardoor er in de winter minder calorieën worden verbruikt dan in de zomer. En dus moeten we er zeker niet voor zorgen dat we extra calorieën inslaan met vettig eten.

http://gezondheidsnet.rnews.be/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat de media verzwijgen over de aanslag in Alexandrië

 

De Egyptische politie, die de kerk bewaakte, werd een uur voor de aanslag teruggetrokken. Onmiddellijk na de aanslag hebben de autoriteiten, om de Egyptische politie schoon te praten, beweerd dat het een individuele dader zou zijn geweest en dat de Israëli’s de schuldigen zouden zijn. Of ze schreven de aanslag toe aan een dader van Al-Qaida. De moslims van de naburige moskee begonnen direct na de aanslag »Allahu Akbar« te schreeuwen en met stenen te gooien. 

Afgezien van de 21 doden tot nu toe (inmiddels opgelopen tot 23 - NvdR Angeltjes), raakten ook 96 mensen gewond, enkelen van hen zwaar.  Volgens ooggetuigen reed een groene Škoda na middernacht tot vlak voor de kerk. Er stapten twee mannen uit en eentje telefoneerde kort met zijn mobiele telefoon. Daarna verlieten de twee de scène. Direct daarna volgde de explosie – wat onze media als een »zelfmoordaanslag« omschrijven.   Op de achterkant van de auto zat een sticker met de woorden »De rest komt later«. 

Gisteren toonden wij een video van de auto en kun je horen hoe ze »Allahu Akbar« roepen. Dat zijn dezelfde moslims, die aansluitend niet verantwoordelijk willen zijn, die zichzelf daarna als »slachtoffer« van de aanslag willen voorstellen. 
 
In het begin had niemand de verantwoordelijkheid voor de aanslag op zich genomen, maar de Egyptische autoriteiten hadden of Al-Qaida of de Israëlische Mossad al beschuldigd. De Egyptische veiligheidsdiensten noemden echter niemand. En de Kopten denken dat juist deze autoriteit – de Egyptische veiligheidsdienst – achter de aanslag zit.  Om de politie vrij te pleiten van knoeiwerk zei de minister van binnenlandse zaken dat de aanslag een »op zichzelf staand geval« zou zijn, de daad van een individuele pleger van een zelfmoordaanslag, die een kogelvrij vest gedragen zou hebben en dat alles niets met de Škoda te maken zou hebben. De gouverneur van Alexandrië beweerde, dat de aanslag zowel op de christenen als de moslims gericht zou zijn geweest.

Na de explosie, de moslims riepen »Allahu Akbar« om de getraumatiseerde Kopten te ergeren, begonnen ze de kerk met stenen te bekogelen. De politie was nergens te bekennen, niet tijdens de explosie en niet in de tijd daarna. Eindelijk kwam de politie en werden de Kopten met traangas besproeid. Daarop gooiden de Kopten stenen naar de politie, zeggen de ooggetuigen. Er werden vijftien Kopten gearresteerd.

El-Gezeiry (Copts4Egypt) vraagt zich af waarom de Škoda voor de kerk mocht parkeren, want de politie had de omgeving van de kerk sinds de bedreigingen door Al-Qaida afgesloten.
Ooggetuigen bevestigden dat de veiligheidstroepen van de staat, die gestuurd waren om de kerk te bewaken, ongeveer een uur voor de aanslag werden weggehaald. Men liet de slechts 4 politieagenten en een officier achter om de met 2000 mensen gevulde kerk te bewaken. »Normaal gesproken zouden ze tot na de mis hebben gewacht«, zei El-Gezeiry. Hij zei ook dat de moslims »leedvermaak« tijdens de slachting toonden en »Allahu Akbar« brulden.

Bron: amsterdam.post.nl
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor Groen! is het in orde

 

Het partijbestuur van Groen! geeft groen licht om de onderhandelingen voort te zetten op basis van de consenusnota van koninklijk bemiddelaar Johan Vande Lanotte. "Een sterke zesde staatshervorming moet op basis van deze nota mogelijk zijn binnen een bestek van enkele weken", zegt Groen!-voorzitter Wouter Van Besien.

"Laat ons de onderhandelingen snel voortzetten. En deze keer met de wil om te slagen. Bemiddelaar Johan Vande Lanotte is het best geplaatst om de onderhandelingen tot een goed einde te brengen. Het is niet het moment voor een discussie over een andere spelverdeler noch over een uitbreiding van de thema’s.”

"De verschillende hoofdstukken bevatten nog veel half uitgewerkte maatregelen of geven geen adequaat antwoord op de problemen", weet Van Besien. "Die hoofdstukken en maatregelen moeten beter worden uitgewerkt, zoals het hoofdstuk rond justitie en een aantal maatregelen rond Brussel."

"Ook de andere partijen zullen met heel wat vragen en twijfels zitten. Dat mag geen struikelblok zijn of onderwerp worden van politieke spelletjes."

In het begin van de onderhandelingen bestond er een algemene consensus dat Groen! niet in aanmerking kwam om opgenomen te worden in een regering. Inmiddels heeft Wouter van Besien zich laten kennen als een van de fidele stutpalen van zowel de belgische staat als het dito compromis.  Het zal moeilijk zijn deze partij te negeren bij een eventuele formatie.

Uit het NVA hoofdkwartier wordt vernomen, dat de voorzitter morgen woensdag zal deelnemen aan het televisiespelletje "De allerslimste mens ter wereld".

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Democratie op zijn Poetins

 

De Russische politie heeft in Moskou zeker 35 oppositieleden gearresteerd die betoogden buiten de gevangenis waar oppositieleider Boris Nemtsov vastzit.

Nemtsov werd eind vorig jaar gearresteerd. De voormalig vicepremier had een antiregeringsbegroting georganiseerd. Hier had hij wel toestemming voor, maar Nemtsov zou na afloop politiebevelen hebben genegeerd.

De uiterst linkse oppositieleider Edoeard Limonov was ook tot vijftien dagen celstraf veroordeeld. Hij had geen toestemming om te protesteren gekregen ; Nemtsov wel.
.

Bron : Powned

 


04-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe laag kunnen *mensen* vallen ?

 

Bestand:PakistanBalochistan.png

Moedige jihadstrijders blazen schoolbus op

Hoe laag kunnen "mensen" vallen ? Hoe laag kunnen islam-terroristen vallen ?   Lager dan u ooit dacht.

In de provincie Baloetsjistan (nooit van gehoord), de grootste regio van Pakistan circa 350.000 km2 groot, is dinsdag een schoolbus met 30 dertig kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud, beschoten met een raket.  Het gaat om kinderen van militairen van het Grensbewakingsgarnizoen, nabij de grens van dat andere Prachtland, Iran.

5 kinderen werden gewond, van wie 3 ernstig, 12 anderen werden licht gekwetst en de rest bracht het er van af met de schrik. Tot hiertoe heeft niemand de aanslag opgeëist. Zou er toch nog schaamte bestaan ?  Of is de telefoon stuk ?

Baloetsjistan grenst ook aan het vredige Afghanistan en is zowel het uitverkoren terrein van Talibanheiligen als van vrijheidsstrijders. De provincie eist autonomie en een groter aandeel in de winst van het aldaar ontgonnen aardgas. Honderden rebellen hebben sinds 2004 het ondermaanse geruild met het eeuwige.  Dankzij de vlotte medewerking van het Pakistaanse leger dat martelend en moordend de orde probeert te handhaven. Zo gaat dat nu eenmaal in die landen : een oogje dichtknijpen betekent daar meestal een oogje uitsnijden.

Ouderlingen, vrouwen, kinderen, gehandicapten (en die zijn er in soorten en gradaties), het maakt niet uit, voor de strijders van de godsdienst van vrede : "I kill you" is onveranderlijk de boodschap.

Vermoedelijk zullen we uitgebreid voorgelicht worden over deze laffe aanslag door de vele kwaliteitsmedia die ons land telt.  Pinokkio Vranckx van de 0000 is al aan het filmen.

 http://undhimmi.com/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelijkheid tussen M & V is niet langer een ijdel woord in islamitische kringen

 

vladtepesblogdotcom 

In Gaza (een opstandige provincie in de staat Israël) zijn de vrouwen goed op weg om op gelijke hoogte te komen met de islamitische heren der schepping. Kijkt u even naar de reportage van CNN. Een tiental dames zijn getraind en opgeleid tot "ontplofladies", precies zoals de mannen. Zij kunnen omgaan met vuurwapens en granaten, zoals met de pollepel en de kookpan. De dames in kwestie zijn bereid te sterven voor de goede zaak, zoals eentje onder hen al eens bewees door naar het paradijs te vertrekken in de straten van Tel-Aviv.  De godsdienst van de vrede is ook de godsdienst van gelijkheid tussen man en vrouw. Alla akbar !


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Illegale CD & DVD-fraudeurs vrij + schadevergoeding door blunderend gerecht

 

Twee eigenaren van een internetshop in Borgerhout gaan vrijuit voor het illegaal kopiëren van cd's en dvd's. Dat heeft het hof van beroep eind vorig jaar beslist omdat de computer die ze daarvoor gebruikten spoorloos is bij het gerecht. Toen het hof op vraag van de verdediging een deskundige aanstelde om de computer te onderzoeken, bleek die plots onvindbaar. Daarom kon het niet anders dan de twee vrijspreken, zodat ook de schadevergoeding weg valt.

Op 2 september 2004 viel de politie met veel machtsvertoon binnen in de internet-shop Bismallah aan de Turnhoutsebaan. Er lagen stapels lege cd's en dvd's, een map met titels en beschrijvingen van films en een prijslijst. Voor het branden van een dvd werd 3 euro aangerekend, voor een cd 2,50 euro. De politie nam 365 schijfjes en 27 pc-games in beslag en de computer en server die er stonden.

Schadevergoeding

Uitbaters Tarik E. (29) en Youssef R. (28) werden in eerste aanleg schuldig bevonden aan internetpiraterij. Ze kregen elk 27.500 euro boete. Voor Tarik E. was die boete met uitstel. Aan Sabam, IFPI Belgium en 17 filmproducenten en -verdelers moest het duo een schadevergoeding van 24.275 euro betalen. De twee uitbaters tekenden hoger beroep aan.

Het hof van beroep stelde in februari 2010 een gerechtsexpert aan die de in beslag genomen computer moest onderzoeken. Die keerde van een kale reis terug: de computer die in de internetshop gebruikt werd, was spoorloos verdwenen. De server die gebruikt werd om films en muziek te stockeren, stond er wel nog. "Maar dat is geen bewijs dat er illegaal gekopieerd werd", aldus het hof. "Enkel vermoedens zijn onvoldoende om de schuld van de beklaagden vast te stellen." Daarbij komt dat de politie bij de inval wel de identiteit van tien aanwezige klanten achterhaalde, maar aan hen was niet gevraagd of ze in Bismallah illegaal dvd's of cd's konden laten branden.

Youssef en Tarik gaan dus vrijuit en de zware schadevergoeding aan Sabam, IFPI en filmproducenten en -verdelers valt ook weg. "Meer nog, we hebben nu recht op een rechtplegingsvergoeding van enkele duizenden euro's, omdat de burgerlijke partijen ons voor de rechter hebben gesleept", stelt meester Kris Luyckx (Open-VLD) die voor beklaagden optreedt. "We zullen ook een schadevergoeding eisen voor de kwijtgespeelde computer en we vragen de vrijgave van de andere spullen die toen in beslag werden genomen."


http://www.politics.be/nieuws/5277/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarkozy : Waar niet over geschreven wordt, dat bestaat niet

 

Over het jaarlijks terugkerende nieuwjaarsfenomeen van opzettelijk brandende wagens, worden dit jaar op bevel van de Franse Biza-minister Hortefeux geen cijfers vrijgegeven. "Wij willen van dit trieste fenomeen verlost worden" aldus de beleidsman. In 2008 en 2009 waren er telkens zowat 1150 wagens die in brand gestoken werden.  Waren we over zwijgen, dat bestaat niet.  Intussen is ook de Frans regering zéér verbolgen op de Hongaren die een mediawet toepassen waarbij de vrije meningsuiting behoorlijk gemuilkorfd wordt.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Griekse Muur

 

Vorig jaar groeide Griekenland uit tot de belangrijkste toegangspoort naar Europa: meer dan tachtig procent van de illegale inwijkelingen die in 2010 de EU binnenkwamen, deed dat via de Grieks-Turkse grens. De illegale toestroom heeft het voorbije jaar zo’n proporties aangenomen dat de regering openlijk erkent dat “de grenzen van het geduld in de Griekse samenleving al lang overschreden zijn” (Frankfurter Allgemeine Zeitung, 02.01.2011).

Om de toevloed te stoppen, heeft de Griekse regering nu aangekondigd een 206 kilometer lange versperring aan de grens met Turkije te willen bouwen. Veel andere keuze wordt de Grieken ook niet gelaten. Turkije weigert immers al jaren zijn grens met Griekenland afdoende te bewaken en wil bovendien slechts een fractie van de illegale immigranten terugnemen.

De Vlaams Belang-delegatie in het Europees Parlement heeft dan ook verheugd gereageerd op het Griekse voornemen, dat een belangrijk symbool kan zijn van het Europese verzet tegen de massale immigratie. Tegelijk wijst het Vlaams Belang erop dat heel wat meer nodig zal zijn dan de bouw van een muur aan de Grieks-Turkse grens om het tij te keren. Hoe broodnodig een betere bewaking van de Europese buitengrenzen ook is, het ontradende effect ervan zal beperkt blijven zolang sommige Europese landen tegelijk tegenstrijdige signalen blijven uitzenden en een immigratiepolitiek voeren die de indruk wekt dat het wel degelijk lonend is om de overtocht te wagen. Er dient dan ook een einde te komen aan de massale regularisaties van illegalen en er moet dringend werk worden gemaakt van een effectief repatriëringsbeleid.

Vorige week geraakte bekend dat er in de hoofdstad Athene met EU-subsidies 2 reuze-moskeeën zullen gebouwd worden om de toegestroomde moslims rustig te houden. DE Grieken zouden beter deze subsidies gebruiken om hun Muur te bouwen.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 miljoen Vlaamse euri voor strijd tegen overgewicht

 

Vlaams minister van Welzijn Jo Vandeurzen maakt dit jaar 1 miljoen euro vrij voor de strijd tegen overgewicht. De CD&V-minister wil de Vlamingen daarmee aanzetten gezonder te gaan leven, vokgens de media.  Met het geld wil Vandeurzen steden en gemeenten "helpen bij de aanleg van een wandelpad of een fietsroute, maar het kan ook gaan om samenwerking met fitnesscentra, sportclubs, jeugdverenigingen of initiatieven van een buurthuis".
 
Daarnaast komen er ook middelen om mensen met een laag inkomen te leren hoe ze goedkoop en gezond kunnen eten. Huisartsen mogen zich aan infopakketten verwachten over afvallen.
 
Vandeurzen verloor de voorbije twee jaar ook zelf heel wat kilo's. Op dit moment weegt hij nog zo'n negentig kilo, vertrouwde hij de kranten nog toe.

Bart de Wever juicht het initiatief toe : "Ik doe mee, bij mij moeten er 30 kilo's af" spreekt de corpulente NVA-voorzitter.  De uitbater van frituur De Draak overweegt de deuren te sluiten.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse *uitverkoren profeet* heeft zeven vrouwen. Ongeveer.

 

De uitverkoren profeet poseert hier in de keuken met 8 vrouwen, misschien is de dame links naast hem een schoonmoder of een geïntereseerde buurvrouw.  Religie is helaas, vaak een dekmantel voor allerlei abnormaliteiten of vreemde toestanden. Het is niet om de seks te doen, maar om de Bijbel, beweert de uitverkorene.   Zoals een oude vriend ons ooit zegde : "Ik heb slechts één vrouw. Per keer". (foto Gazet van Antwerpen)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtige Nieuwjaarsfuif te Antwerpen : géén doden !

 

Een messteek, hopen verloren jassen, tassen, schoenen en bh’s, grote ontgoocheling bij alle partijen en de dreiging van een gigantische schadeclaim. Dat was de balans van het oudejaarsfeest Sound of the City in de Antwerpse Waagnatie. Het had echter nog veel erger kunnen uitdraaien, zo getuigen aanwezigen. Ons wordt verteld dat de deelname in de kosten € 120 bedroeg.

Wat een spetterend feestje had moeten worden ontaardde even na nieuwjaar in een grote chaos nadat dronken feestvierders met elkaar op de vuist gingen, andere aanwezige lastig vielen en met glas begonnen te gooien. Er viel zelfs een messteek. Gevolg was dat de politie meerdere malen tussenbeide moest komen en het feestje vroegtijdig moest stilleggen.

Een duizendtal bezoekers begaf zich op dat moment naar de vestiaire, waar een grote chaos ontstond. Tientallen aanwezigen werden zonder jas en andere spullen de straat opgestuurd.

Intussen werd een Facebookgroep opgestart, genaamd ‘Ik wil mijn geld terug van Waagnatie’. Volgens verschillende aanwezigen hebben de organisatoren het volledig verkeerd aangepakt.

Er was veel meer volk dan verwacht en heel wat mensen raakten zonder ticket binnen. Bijgevolg moesten mensen mét ticket vaak meer dan een uur wachten om binnen te geraken.

Glas

“Binnen werd er vuurwerk afgestoken, de flessen cava gingen door de lucht. Je kon er gewoon glazen flessen sterke drank kopen. Dat zijn toch wapens. Overal ontstonden vechtpartijen. Iemand die ik via via ken, is voor een banale opmerking over een meisje in de buik gestoken", getuigt Yannick Dils (22) uit Antwerpen.

Ook bij beveiligingsfirma DMG Security uit Westerlo, die met vier man op de fuif aanwezig was, menen ze dat de organisatie zwaar in de fout ging. De organisatie kondigde aan dat er 500 aanwezigen zouden zijn, terwijl het er in werkelijkheid 2.000 waren. "Dan heb je normaal acht tot tien veiligheidsmensen nodig", klinkt het bij de veiligheidsdienst.

Gisteren konden gedupeerden nog in Waagnatie terecht om verloren kledingstukken te komen zoeken en ophalen.

Bron : Gazet van Antwerpen


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een franstalige stem tégen de islam

 

 Een bondige samenvatting van de toespraak van Aldo Mungo tijdens de Assisen van de islamisering te Brussel. 40% van de hoofdstedelingen zijn moslims, 66% van de jongeren onder de vijftien zijn moslim. Sommige Brusselse wijken zijn quasi 100% in handen van moslims en over 20 jaar is deze stad volledig in handen van moslims.  

Belgische winkeliers die hun klassieke producten aanbieden, verdwijnen uit het straatbeeld, want zij zijn niet halal. In het onderwijs kunnen leraren het niet hebben in de les biologie of wetenschappen over bv. de evolutieleer of andere heikele onderwerpen die niet vermeld staat in de koran, geschiedenis bevat eveneens passages (zoals de kruistochten) die onbespreekbaar zijn. Leraars worden beschimpt en belachelijk gemaakt.

Tijdens de laatste ramadan werd aan alle ambtenaren in Molenbeek verbod opgelegd tijdens de diensturen in de openbare lokalen te drinken of te eten. Dit gold ook voor de politiepatrouilles. Brusselse gevangenissen worden voor 90% gevuld met moslims en daar heerst al jaren het halalregime. Tijdens de ramadan worden geen middagmalen verstrekt, ook niet voor het 10% eigen tuig.

De situatie van de moslima's is schrijnend, zij mogen niet uit werken gaan omdat ze anders in contact kunnen komen met andere mannen, bij dokters of in hospitalen mogen zij niet aangeraakt worden door mannen. Deze vrouwen integreren niet en zijn ongeschikt voor de arbeidsmarkt. Zij ontvangen echter wel inkomsten : dop of OCMW-toelagen voor de rest van hun dagen. De niet-integratie wordt door moslims beschouwd als een recht.  Het multiculturalsime is vervangen door de interculturaliteit, een leer die uit naam van de diversiteit van de samenleving elk waanzinnig geloof of gebruik officialiseert. En wij buigen en leggen ons neer bij elke middeleeuwse of barbaarse gewoonte. 

Tolerantie is niet langer te handhaven. De rechtstaat is de enige waarborg voor sociale en burgerlijke vrede. En als de rechtstaat onze standaarden niet langer kan vededigen, dan moeten de wetten veranderd worden. Wij laten ons niet domineren door het bedoeienen-stamrecht uit de 7de eeuw.

(met dank aan Lilith)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kareltje (7,5 jaar) ontdekt de dialectiek van *danarchie*

 

 
lievste hangeltjes.

het was me het weekje wel. zoals ge weet zitte we met heel de klas op skivakantie in zwisserland. hier ligt bijna evenveel sneew als in belgie. maar wat er gisteren is gebeurt, amai amai ik hem er nog kiekevel van. de juf is gevalle en heeft haar been gebroken. dat gebeurd wel eens meer op skiverlof maar tog. was medat efkes sgrikken. Zis natuurlijk niet op de piste gevalle want daar doet ze niet aan mee. nee, ze stapte gewoon uit de taksi juist voor de deur van de bank de suisse en patsboem daar lag ze. jankend van de pijn en haar valies met het zwart geldt van de vakbond lag daar ook maar te liggen. ze hebbe haar gewoon in de ambulans gedauwd zonder ook maar naar die valies om te zien. een sgand! al die zuurverdiende cente van de gewoone werkmens.

gelukkkig was daar toevallich een barve turk die de valies heeft opgeraapt want anders was die daar gewoon blijve liggen. hij heeft die naar ons terug ge bracht maar hij wil wel eerst tien percengt. dus as de juf dit leest mogen wei die tien percengt geve of is dat teweinig???? want het is een hele brave turk.

die vant stadsonderweis ware wel goed. ze hebben holderdebolder een stagiair opgetromeld en naar hier gevloogen om op ons te passen. onze niewe meester heet peter. meester peter. en heij heeft het zellef gezegt. dag kinderen ik ben meester peter en mijn bijnaam is peter danarchist. daarom dat ik stage mag doen int stadsonderweis.

en dan heefd hij verteld over danarchisme en hoe hij korte metten wilde maken met de kappetalisten. en zwisserland is een goe voorbeeld want hier wonen alleen maar reike zakkevullers die de kleine man uitzuigen. leve tstad, leve de revolutie zei hij altijd maar.

nadien mogten we een mooie tekeningk maken over danarchistische revolutie in zwisserland, dat perfiede kloteland.  maar toen meester peter danarchist mijn tekenink zag werd hij zoo rood als een bolseviek van woede. foei kareltje, foei foei. zwisserland ziet er op uw tekenink zo mooi uit. dat kan tog niet tijdens de groote revolutie foei foei foei. alles moet kappot-

ja zeg, ik ga mij tog niet late doen door een simpel stagjerreke die nog nooit een barrikaad van digtbij heeft gezien zeker. en dan heb ik gewoon geantwoord: awel meester ge snapt er de balle van. das een tekenink van na onze revollutie. wanneer we alles opgekuist hebben. want dan pas kome die van vtm en canvas en dan zien ze ineens dat wij geen regse zakken zijn die alles kapotmaken. als wij de ruiten van otto's insmijten dan gooie wij het glas propertjes weg. naar de flikke bijvoorbeeld.

theeft efkes geduurd maar ineens begonnen de ogen van meester peter danarchist te fonkele. amai karel, zei hij, gij zijt voor de juiste streid gebore. en als beloningk mag ik morge de koffers van alle kinderen helemaal alleen inladen in de bus naar het station. ja ik houd zielig veel van de statssgool.
 
ps de juf laat van haar ziektebed weten dat ze tot twinteg percengt wil gaan maar dan  moet ze daar wel de helleft zellef van hebbe. lijkt mij redelijk.

ps2 den turk heeft een advokaat ingeschakelt. gewoon om die mens ook wat te gunnen want het is ne pro deo, de arme sukkel.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuws van sharia4belgium

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijdens bomontploffing Alexandrië schreeuwen moslims *allah akbar*

  

Allah akbar betekent zoiets als allah is groot (of de grootste).  Een  kreet die het vredelievende karakter van de islam onderstreept. Er wordt niet om het even waar een bom geplaatst, neen, uitgerekend daar waar veel  niet-moslims bij mekaar zijn, want er bestaat respect voor het leven. Niet té veel, niet overdreven want bloed moet vloeien, zo zit de godsdienst van de vrede in mekaar.  Oorlog, vuur, dood, bloed, het beste in de mens wordt opgevoerd in mein koraan.

De Grote Egyptische Imam heeft trouwens Paus Benedictus van repliek gediend, omdat deze op 1 januari, heel uitzonderlijk, zijn eigen volgelingen in bescherming heeft genomen.  Waarop de Grote Imam, terecht opmerkte : "Gij zijt ne goeie, gij, uw katholieken mogen niet bloeden maar over onze moslims zwijgt ge." In het Vaticaan, waar men op vilten sloefen door de gangen waart met ruisende gewaden en rammelende paternosters, was men heftig geschrokken van de woorden van de Grote Imam. Direct werd er een vredelievend communiqué de weireld ingezonder en de Paus excuseerde zich dat hij zeker zijn katholieke kornuiten niet wilde bevoorrechten maar dat de verdrukte moslims overal ter wereld op zijn steun kunnen rekenen.  "Het zal nog niet zijn, zeker" besloot de paus zijn gecorrigeerde boodschap en hij  beloofde plechtig dat het nooit niet meer zal gebeuren. "De Christenen hebben niets te zoeken in uw land, Monseigneur Grote Imam en als ze last zoeken, moeten ze het zelf weten.  Gij moet u niet inhouden ! Ieder voor zich en allah voor de kleine mohameds".

Savat 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!