Angeltjes
19-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom vrouwen het altijd koud hebben

 

 

Vrouwen hebben sneller last van koude handen en voeten dan mannen. Bij vrouwen vloeit er immers minder bloed naar de uiteinden van het lichaam dan bij mannen. En dat is nog maar één van de redenen waarom vrouwen het altijd koud hebben.
 
Zowel mannen als vrouwen hebben het moeilijk met koude temperaturen. Volgens professor menselijke fysiologie Mike Tipton van de universiteit van Portmouth komt dat doordat de mens ‘ontstaan’ is in de warme streken. Later heeft hij zich moeten aanpassen aan koudere temperaturen. Van nature hebben we dus liever warme temperaturen.
 
Efficiënter
Toch is het opvallend dat mannen minder problemen hebben met koude dan vrouwen. Tipton onderzocht het fenomeen en kwam tot de conclusie dat vrouwen het écht kouder hebben dan mannen. Vreemd genoeg komt dat deels doordat vrouwen efficiënter omgaan met de warmte die ze produceren.
 
Omdat het vet bij vrouwen beter verdeeld is over het lichaam dan bij mannen, zijn vrouwen beter in staat om het bloed naar de belangrijkste organen te laten stromen. Handig zou je denken, maar daardoor stroomt er bij vrouwen ook wel minder bloed naar de handen en voeten. En zo krijgen vrouwen het koud.
 
Hormonen
Maar dat is niet de enige oorzaak, ook de hormonen spelen een rol.  Tijdens de menstruatiecyclus verandert de temperatuur van vrouwen. In de fase na de eisprong kan dat al snel een verschil maken van 1 graad Celsius.
 
Overigens heeft ook onze slaap een invloed op onze temperatuur. ’s Nachts daalt onze lichaamstemperatuur, zowel van mannen als van vrouwen. Bij vrouwen gebeurt dat sneller en nadrukkelijker.
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provincieraad Vlaams Brabant : Neen tegen de Metropolitane Gemeenschap

 

+ AANPASSING 19.01.11 - 07.20 uur

Op 5 januari kon iedereen vernemen dat de onderhandelingsnota van Johan Vande Lanotte niet ver genoeg ging voor de twee grootste Vlaamse partijen.

Zij hebben daar alle reden toe, zeker wat Vlaams-Brabant betreft.

- Er komt geen apparentering tussen de Vlaams-Brabantse en Vlaams-Brusselse lijsten.

- Het inschrijvingsrecht wordt een feit.

- De omzendbrief-Peeters wordt fel afgezwakt.

- De verboden maar toch gebruikte taalaanhorigheid in de bevolkingsregisters worden geregulariseerd.

- En de Vlaamse Kamer van de Raad van State wordt bedankt voor bewezen diensten en vervangen door het paritair samengesteld Grondwettelijk Hof.

Daar bovenop wordt  een ‘metropolitane gemeenschap’ in het leven geroepen, die levensbedreigend kan worden voor de rest van Halle-Vilvoorde.

Waar in de nota-De Wever nog sprake was van samenwerkingsakkoorden op het vlak van o.m. mobiliteit en economische ontwikkeling, neemt Vande Lanotte het voorstel uit de nota-Di Rupo volledig over. De ‘Brusselse Metropool’ zou zich niet beperken tot Brussel en de zes faciliteitengemeenten, maar zou bevoegd worden voor een veel groter gebied. In le Soir van 6/1 wordt concreet gestalte gegeven aan die Franstalige droom van “Le grand Bruxelles." Meest in het oog springend daarbij is de analyse van economie-professor Jacques Thisse van de UCL, die voorstelt om deze “communauté urbaine” in het parlement met een bijzondere meerderheid te betonneren.

Thisse is overduidelijk wat betreft de bevoegdheden waarover “Grand-Bruxelles” minstens zou moeten beschikken : mobiliteit, leefmilieu, ruimtelijke ordening en zelfs toerisme. Vlaanderen zou deze bevoegdheden in Halle-Vilvoorde niet langer mogen uitoefenen (“Un certain nombre de matières ne seraient plus sous la responsabilité du gouvernement flamand.”) 

De voorbije twee jaar werden al verschillende voorstellen in die zin gelanceerd door werkgevers en politici, waartegen in verschillende Vlaams-Brabantse gemeenten reeds protestmoties werden gestemd, zoals in Affligem, Meise, Dilbeek, Lennik, Overijse en Opwijk. Ditmaal krijgt het idee voor het eerst ook officieel gestalte in het kader van een mogelijke staatshervorming. Hoog tijd om daartegen in het verzet te komen.   

Voorstel.  De provincieraad van Vlaams-Brabant :

- stelt dat onze provincie, of delen daarvan, niet kunnen behoren tot een zogeheten “Metropolitane Gemeenschap” met eigen bevoegdheden en wenst niet gepromoot te worden als een verlengstuk van de hoofdstad;  

-benadrukt de eigenheid van Vlaams-Brabant, die duidelijk verschilt van de Brusselse realiteit en in sterke mate bepaald is door het Nederlandstalig en landelijk karakter van onze streek;  

- heeft vanzelfsprekend geen bezwaar tegen intergewestelijke samenwerking en beleidsafstemming op vlak van mobiliteit, werkgelegenheid en ruimtelijke ordening;  

 -is evenmin gekant tegen economische samenwerking tussen de gewesten of tussen sociale partners, met het oog op het aantrekken van investeerders; is evenwel van oordeel dat het hele Vlaamse Gewest hierbij moet betrokken worden, minstens de Vlaamse Ruit; een economisch beleid voor Halle-Vilvoorde dient bijgevolg niet gevoerd te worden onder een Brussels etiket;  

Afschrift van deze motie wordt overgemaakt aan de Vlaamse partijvoorzitters, de voorzitter van het Vlaams parlement, de Vlaamse en federale parlementsleden van Halle-Vilvoorde, de Nederlandstalige parlementsleden van het Brussels parlement.  

Jan Laeremans Vlaams Belang

+AANPASSING 19.01.11 _ 07.20 UUR

Deze motie werd gisteren namiddag in de Provincieraad van Vlaams-Brabant door alle partijen verworpen, met uitzondering van Vlaams Belang en LDD. De vertegenwoordiger(ster) van NV-A heeft voor de stemming de zaal verlaten . Dat weten we dan ook weeral !


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echt iets voor een linxe socialist : Stevaert naar Gault Millau

 

Steve Stevaert is voorzitter geworden van de Raad van Bestuur van de restaurantgids Gault Millau Benelux. Is er een eind gekomen aan zijn opdracht in Viëtnam waar hij iets te maken had met het havenproject Dinh Vu Industrial Zone project in Hai Phong ? We weten het niet. Het is duidelijk dat deze lunatieke en wispelturige kerel van de ene lucratieve job naar de andere fladdert. Hij is nauwelijks ergens ingewerkt of hij stapt het af. Trouwens "ingewerkt", is bij wijze van spreken. Het is uitgesloten om zonder economische of specifieke ervaring op al die diverse terreinen met gezag en kennis de zaken te leiden. Hij gunt zichzelf de tijd niet om ervaring op te doen.  Stevaert is het prototype van de graaiende socialist die het kapitalistisch systeem gebruikt om de eigen portemonnee te vullen en voor de rest populistische brabbeltaal verkoopt.

Wij kennen iemand in de stad van allah die in zijn vaste  frituur zijn kas zit op te vreten van afgunst : een job bij Gault Millau ... dat is toch wel het einde.

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de hemel

Petrus zit als gewoonlijk achter zijn moderne bureau met computer als receptionist van de hemelpoort.Met veel kabaal meldt zich een marokkaan bij Petrus, die op hoge toon eist dat hij allah wil spreken.Petrus (droogkloot) trekt een wenkbrauw op en zegt: terwijl hij doorgaat met het bewerken van zijn toetsenbord- allah? dat gaat niet, allah is bezig en heeft geen tijd.De marokkaan krijgt het begin van de pest in, slaat met zijn vuist op het bureau van Petrus en schreeuwt dat hij het niet pikt en niet eerder weg gaat voordat hij allah heeft gesproken.Verder op in de gang gaat een deur open; God.Wat is dat lawaai en wat is er aan de hand petrus? vraagt God.Petrus antwoordt: er staat hier een marokkaan amok te maken omdat hij allah wil spreken.Nou, zegt god stuur hem maar even naar m’n kamer, dan zien we wat we kunnen doen.De marokkaan wordt door Petrus naar de kamer van God gebracht en gaat voor het bureau van God zitten.Om te beginnen, zegt God, blieft u een kopje thee??De marokkaan knikt bevestigend.God pakt de telefoon, draait een nummer en zegt: allah, als je straks klaar bent met de toiletten, dan wil ik graag twee thee op mijn kamer…

Van Art.7

 


18-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemiddelde gezinsuitgaven + POLL

 

De Federale Overheidsdienst (FOD) Economie publiceert de gezinsuitgaven voor het jaar 2008.  Los van het feit, dat die cijfers ruim 2 jaar te laat komen, bevatten ze verrassende resultaten. Hoe komt men trouwens aan deze gegevens ? Wij voegen er een anonieme poll aan toe, zonder leeftijdscategorie, gezinssamenstelling of wat dan ook. Gewoon : hoeveel geld geeft u maandelijks uit ? Poll wordt afgesloten op donderdagavond.

De totale gezinsuitgaven bedroegen in 2008 gemiddeld 32.986 euro of 2.748 euro per maand, zowat 16% meer dan in het jaar 2000. Gezinnen waar de referentiepersoon 40 tot 49 jaar is, gaven het meest uit (bijna 38.000 euro of 3.160 euro per maand. Twintigersgezinnen gaven een kleine 29.000 euro uit (2.411 euro per maand). Zestigplusgezinnen consumeren het minste: gemiddeld 27.715 euro per jaar of 2.310 euro per maand.

Reken je echter de bedragen om per gezinslid, dan draait de situatie om. Zestigplussers blijken dan wél de big spenders, met een gemiddeld jaarbudget van 17.108 euro (1.426 euro per maand). In veertigersgezinnen bedraagt het gemiddelde budget dan maar 12.124 euro per persoon (1.010 euro per maand). Het verschil is te verklaren door de kinderlast, die verhoudingsgewijs het grootst is bij de veertigers.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blijf van ons land

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : VRT, intellectuele incest
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Zopas stuurde ik een e-brief naar VRT Radio1 die betrekking heeft op een poll die plots werd verwijderd van hun website. Ik heb dit nooit eerder gedaan, omdat ik weet waar mijn gedachten en schrijfsels terechtkomen.Maar nu wel en ik publiceer die nu als open brief zodat iedereen er weet van heeft en kan volgen, en men niet meer kan doen alsof die nooit bestaan heeft.

Een screenshot op 16/11om 11u van de betreffende poll, (die eindigde met een recordstemming van ca 11309 stemmers en 83% voor de splitsing (zie Angeltjes)), vindt u onderaan.

Beste directie en medewerkers van de VRT,

"Vreemd u hier aan te treffen, bent u verdwaald?" is de vraag die mij wordt gesteld op de pagina waar eerst een poll stond met de titel: "Hoe moet het verder met de regeringsvorming?"
Nu, ik ben helemaal niet verdwaald, en het is helemaal niet vreemd mij op een pagina aan te treffen waar een actuele vraag en poll hun plaats hadden. Ik ben namelijk politiek zeer geïnteresseerd.
Zou het kunnen dat deze pagina gewist werd omdat de uitkomst ervan niet in de lijn lag van de verwachtingen en contraproductief was aan wat de VRT en het regime wilden aantonen? Worden polls en meningen telkens gewist wanneer het jullie niet goed uitkomt? Worden mensen en politici enkel uitgenodigd als ze jullie naar de mond praten, bereid zijn jullie samenlevingsmodel tegen de wil van blijkbaar de meeste Vlamingen, op te dringen. Is de verwijdering en desinformatie een onderdeel van het manipuleren van de kiezer met de angst voor nieuwe verkiezingen in jullie achterhoofd?
Ben ik als aanklager nu één van die Vlamingen die in jullie ogen gevaarlijk is omdat ik het recht op een eigen taal, een eigen land claim na 195 jaar misbruikt te zijn en uitgemolken als kolonie of wingewest, en mij nu verzet tegen de bananenmonarchie waarvan jullie de Pravda zijn.
Verrast door mijn reactie?
Dat komt wellicht omdat jullie intellectueel incest plegen, en het jullie al lang niet meer kan schelen wat de echte Vlaming denkt. Jullie weten toch dat incest altijd gedrochten voortbrengt? Toch ook dat dit niet lang meer wordt aanvaard, en elke dictatuur, ook die van jullie, verdwijnt en de rekening zal gepresenteerd krijgen.
Appelerend aan wat er aan Vlaamse en intellectuele eerlijkheid nog rest in het Huis van de belgische Propaganda, maar eerlijk met weinig hoop tot inkeer te kunnen bewegen, teken ik beleefder dan jullie ons bejegenen.

Antoine Griffon

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.*Goede* intenties maken van *goede* burgers, *goede* belgen

 

Voortaan kan enkel wie zich als een *goed burger* gedraagt, in aanmerking komen voor naturalisatie door het parlement. Kandidaten moeten kunnen aantonen dat ze zich integreren, willen werken en de taal van hun woonplaats proberen te begrijpen en te spreken. Deze verstrenging heeft de N-VA-Kamerfractie vandaag bedongen in de Kamercommissie Naturalisaties. De voorwaarden om via het parlement de Belgische nationaliteit te verwerven, zijn daarmee behoorlijk verstrengd, volgens Vandaag.e en andere kranten.

Volgens ons is er van verstrenging geen sprake en gaat het enkel om *intenties* : ja, ik wil mij integreren, ja, ik ben op zoek naar werk en ja, ik brand van verlangen om Niederlaands te leren, maar het is moeilijk. En om de zaak af te ronden, kan er desnoods een papiertje voorgelegd worden van een of andere instelling of VZW die, betaald door onze belastingscenten, niet anders doet dan de belgische staat tegenwerken, bedriegen en pluimen. Deze geraffineerde instellinkjes zijn gespcialiseerd in het ondermijnen en omzeilen van wetten en reglementen die de tafelschuimers belemmeren in hun profitariaat.

Het is doorzichtig als pompwater dat net vandaag de NVA een dode mus toegeworpen krijgt, die ons voorgesteld wordt als een vette vis. De NVA moet per se overde streep van de onderhandelingen getrokken worden en heeft derhalve enkele Pyrrhusoverwinningen nodig om de pil van de Grote Toegevingen te vergulden.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk : Socialisten willen Arabisch invoeren in Middelbaar Onderwijs

 

 

De PS verlegt de grenzen van het idiote nog verder.

Te veel is teveel – De PS wenst dat het Arabisch wordt aangeleerd vanaf de middelbare studies. Velen geloven het niet. Maar het is zover, deze video kan misschien de doven en blinden overtuigen. Vergeet niet de video tot op het einde te bekijken. In het zuiden, te Montpellier, heeft men het onderwijzend personeel gevraagd Arabisch te leren om zich verstaanbaar te kunnen maken tegenover leerlingen die achterstaan!! Wie is zich nog bewust van het feit dat het aan de Bretoenen, de Auvergnats en de Provencalen in het verleden verboden werd hun eigen dialecten te spreken.*

De PS wenst dat het Arabisch wordt onderwezen in het middelbaar onderwijs: De socialistische partij van het Noorden van Frankrijk heeft een  persbericht gelanceerd om er aan te herinneren dat de Arabische taal onomkeerbeer is geworden en dat ze zou moeten voorgesteld worden als eerste levende taal vanaf de middelbare school. Nu weten we op wie de socialisten rekenen om verkozen te worden. Men zou ook de Koran kunnen ondetwijzen in plaats van catechismus.

(deze tekst is de begeleide vertaling bij de video. Wij voegen er graag het Nederlands-Vlaams bij van Frans-Vlaanderen.  De Antwerpse onderwijsschepen, Amateur-Arabist en Halalmaaltijden leverancier, Robert Voorhamme zal wat blij zijn met deze stelling van zijn Franse spitsbroeders )

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : Hoofd Duiding
Klik op de afbeelding om de link te volgen

... is enkel een eufemisme voor "Politiek Commissaris". In de ter ziele gegane USSR en de andere gesneuvelde paradijzen van arbeiders en boeren was het de "Politieke Commissaris" die waakte over de zuiverheid van de communistische "leer". Tot aan de dood van Stalin konden deze partijcreaturen bovendien beschikken over leven en dood van de kameraden die niet 100% zuiver op de graat waren.

Jos Geysels, de vader van het "cordon sanitaire", is nu politiek commissaris op rust, maar hij denkt nog steeds met weemoed terug aan de dagen dat hij zichzelf beschreef als het "Geweten van Vlaanderen". Hij is echter gelukkig dat zijn levenswerk wordt voortgezet door talentrijke jonge arrivisten binnen het Agitpropbolwerk aan de Reyerslaan.

Regus Patoff

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom veroorzaken vreemdelingen meer heibel dan Duitsers ?

 

De Bayerische Rundfunk trok met deze vraag voor het jeugdprogramma “Südwild” naar discotheken en had een gesprek met portiers, veiligheidspersoneel en bezoekers.  Het resultaat viel eerder incorrect uit : bruut geweld met het doel “erop los gaan en vernietigen”  wordt hoofdzakelijk uitgelokt door Turkse migranten.  De slechte ervaringen zijn intussen blijkbaar zo erg dat de geconsulteerde Duitse jongeren liefst onder mekaar blijven.  Enkele gesprokkelde meningen: “Op deze manier is het peis en vree, maar laat hier tien bevriende Turken binnen, en er komt gegarandeerd heibel van.”  Een andere zegt: “ 90% van de Turken zorgen echt voor stress hier.  Ze bepotelen de meisjes en menen dat ze de besten zijn”.  Een meisje bevestigt: “Ze grijpen naar mijn billen, naar mijn borsten, absolute zwijnerij.”  

Portier Michael Friedrich, 11 jaar werkzaam in de branche, zorgt met zijn team voor de veiligheid in ca. 20 Beierse disco’s.  Dat de meeste uitbaters weinig vreemdelingen toegang verlenen, vindt hij niet meer dan normaal: “Als er bij 3000 feestvierders 10% vreemdelingen aanwezig zijn, dan weet ik dat zij verantwoordelijk zullen zijn voor 90% van de gewelddadige feiten.”

Het programma werd op 11 januari live uitgezonden uit Mühlstadt a. Inn.  Dit mooie stadje met ca. 18.000 inwoners, niet ver van München, heeft zoals bijna alle Beierse regio’s een duidelijke demografische verandering mogen beleven. Een derde van de jongeren heeft intussen de reeds beroemde-beruchte “migratieachtergrond”, waarbij met dit nevelachtig begrip ook Italianen en Polen inbegrepen zijn. 

Bij een gespreksronde komt ook Emre, een jongeman met Turkse migratieachtergrond én 43 veroordelingen, aan het woord.  Het is hem duidelijk dat “haat” bij het filmfragment naar voren gekomen is, maar “niet alle” Turken zijn zo, maar dan toch wel “de meesten”.  Hij meent dat politici “ons, vreemdelingen, provoceren, want er bestaan geen moskeeën meer in Duitsland.  Daarom worden we agressiever.”  Bij het protest, dat er wel degelijk moskeeën bestaan, antwoordt hij: “Maar ze willen die toch afschaffen – dat hebben we in het journaal gehoord.”  En er volgt nog meer: “uit verveling” is hij in de criminaliteit terecht gekomen en hij aanvaardt uitsluitend enige autoriteit van zijn vader.  De politie interesseert hem niet.  Slechts het hip-hopproject van een voormalige drugscrimineel heeft hem momenteel van de straat gehaald.  

De statistieken van het Landeskriminalamt Bayern bevestigen dat migranten drie keer meer gevaarlijk of zwaar fysisch geweld veroorzaken dan Duitsers.  

Moeten we er nog bij vermelden dat de linxe, politiek-correcte meute hun discriminatieverontwaardiging van alle Beierse daken en bergen schreeuwt ?  De Duitse jongeren hebben bij de zender anders gereageerd: zij vinden het prima dat er quota ingevoerd worden !

Floriaan Terbeke

Video :  http://on3.de/#/element/9057/gewalt-in-diskos-warum-machen-auslaender-mehr-aerger-als-deutsche 

Bron: PI

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : nogmaals Koen Blijweert als Blije Koerier
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Raar maar waar !  Plots verlopen de onderhandelingen veel vlotter, volgens de Vlaamse roddelkranten.  Hoe zou dat nu toch komen ?  Gisteren lezen we in diezelfde pulpbladen dat meneer De Wever en zijn accoliet Bracke eens goed gaan eten zijn met een dubieuze kerel uit dit schandland : Koen Blijweert.   Die doet toevallig in 'onroerende goederen en verzekeringen ' met zijn makelaarskantoor 'Assumex'.  Gisteren stond overal te lezen dat die Blijweert niet aan zijn eerste corruptieverdenking toe is. Alhoewel hij nooit veroordeeld is.  

De kranten brachten dit vervelend nieuws vlak voor het triumviraat NOG MAAR EENS zou samenkomen.  Een laatste  poging om De Wever over de streep te trekken.  Ik denk dat de media onze vriend De Wever een stille wenk hebben gegeven.  We zullen na de "vruchtbare vergadering" niet veel meer horen van die meneer Blijweert ALS bdw goed "blijft meewerken". En wie goed presteert krijgt volgens de gebruiken in de zakenwereld, een relatiegeschenk of een incentive toegestopt. Het moet niet, maar het gebeurt wel eens.  En begint hij weerom teveel tegen te spartelen, dan duiken er andere onaangename geruchten op. Dat kan ook, alhoewel het niet moet.

Bracke en bdw doet alsof zij zeer verontwaardigd zijn en zulke toestanden niet meer zullen dulden.  Geen politieke gesprekken in aanwezigheid van arrangerende lobbyisten met een geurtje. 

Laat ons lachen !

Lees vandaag : http://lvb.net/item/8881   Wie waren aanwezig op een andere "geheime" bijeenkomst ?

"De CD&V heeft schrik van die gemeenteraadsverkiezingen en is vragende partij voor lokale kartel-akkoorden met N-VA. "Vorige week", vertelde Van der Kelen toen, "heeft er in het SAS-hotel in Brussel een vergadering plaatsgevonden tussen kopstukken van N-VA en CD&V om die gemeenteraadsverkiezingen te bespreken. Aanwezig waren onder meer: Wouter Beke, Etienne Schouppe, Bart De Wever, Siegfried Bracke en lobbyist Koen Blijweert".
 
Ik begin er stilaan van overtuigd te raken dat bdw, dank zij Bracke, verwikkeld raakt in het corrupte wespennest van den belziek, waar "een huisje en een tuintje" klein grut is.  Read my lips !

NAW (bekend bij deredactie)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brave Franse moslims : steniging van stoute vrouwen moet kunnen

  

In de verarmde Noord-Franse stad Roubaix (100.000 inwoners) bestaat de helft van de bevolking uit Noord-Afrikaanse moslims. Een reportage over de opvattingen bij deze "Franse muzelmannen" die prat gaan op het typisch Franse begrip Vrijheid, maar die tevens, al dan niet dubbelzinnig, angstaanjagende begrippen uit de koran verdedigen. Uit naam van de "liberté". 

Is de vertaling van het woord "islam", bescherming of onderwerping ?  Een sluwe man antwoordt : de koran is geschreven in het Arabisch, als je die taal niet kent, begrijp je de bedoeling van "islam" niet. Politieke gladjanussen kunnen hier nog wat van opsteken. 

In de moskee is alles "zacht, rein en rustig" zoals het hoort in een plaats van aanbidding en overgave.  Na de mis (of is het een dienst ?) komen de tongen los.  In een islamitisch land wordt uiteraard de sharia toegepast, dat is normaal.  Een dief mag de hand afgehakt worden en een vrouw die stout is geweest mag gestenigd worden : dat is de goddelijke wet (la loi divine). Als de reporter vraagt : en wat als in Frankrijk een moslim-meerderheid ontstaat ?  Na enige aarzeling wordt meesmuilend geantwoord, dat de sharia ook in Frankrijk zal heersen, dus vrouwen lopen ook het risico gestenigd te worden. Vergoelijkend voegt een brave moslim er aan toe "U hoeft niet bang te zijn". De reporter is een man, hij zal niet gestenigd worden. Dat is al een hele geruststelling.

Even later willen de geïnterviewden de uitspraak over de sharia en de steniging (lapidation) in Frankrijk laten verwijderen uit de reportage.  Als hen geantwoord wordt, dat dit niet kan, willen zij alleszins hun verknochtheid aan Frankrijk en de vrijheid nogmaals benadrukken. De brave reporter gunt deze brave moslims die kans, zoals het hoort onder brave mensen.

De heren moslims kennen klaarblijkelijk slechts een deel van de Franse leuze, liberté, égalité et fraternité.  Namelijk het eerste begrip "Vrijheid".  Daar maken zij graag en ijverig gebruik van. Over égalité en fraternité wordt gezwegen evenals over de scheiding tussen kerk en staat.  Het gaat hier niet om extremisten of fundamentalisten maar over doorsnee-moskeebezoekers : de moslims die uw buren kunnen zijn.  Dit soort video's moet onder de aandacht gebracht worden van zoveel mogelijk gematigde Westerlingen die te lam en te laf zijn om na te denken en die de islam beschouwen als een brave godsdienst.

Ray

(dank aan Lilith)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het hoofd *Duiding* Kris Hoflack van de 0000

 

 

 

Zou er één ‘democratisch’ land bestaan waarvan de hoofdredacteur Duiding van de officiële openbare omroep, zijn politieke voorkeur op zo’n flagrante wijze mag etaleren als in het land b ? Het antwoord is neen!

We hebben het natuurlijk over Kris Hoflack, hoofdredacteur Duiding bij de VRT. In een vorig leven was de man assistent van de socialistische socioloog en belgicist Luc Huyse. De anti-Vlaamse reflexen van Huyse zijn voldoende gekend. En wie bij de hond slaapt ... is een vieze vent.

Even ter herinnering: begin 2006 sjoemelde Hoflack met het interview van de socialiste Freya Van den Bossche. Het grote licht uit Gent had ronduit een slecht interview weggegeven (niet rechtstreeks) bij die andere socialiste Phara de Aguirre. Toen dat aan de oren van Hoflack kwam, zorgde die onmiddellijk voor een nieuwe opname van het interview dat nog dezelfde avond werd uitgezonden.

Verder (Tante Wiki):

 “In 2007 kwam hij in de aanloop naar de Parlementsverkiezingen in aanvaring met Frank Vanhecke, toenmalig voorzitter van het Vlaams Belang omdat deze partij voor een aantal verkiezingsdebatten niet uitgenodigd werd. Kris Hoflack verdedigde de keuze van de VRT-redactie met het argument dat het in een debat met toekomstige kandidaat premiers weinig relevant was een kandidaat van het Vlaams Belang uit te nodigen. Het Vlaams Belang diende hiertegen een klacht in en de VRT werd op de vingers getikt door de Vlaamse Regulator voor de Media (VRM). Hoflack wou zich hier niet bij neerleggen en diende bezwaar in bij de Raad van State. In juni 2009 werd dit bezwaar verworpen en de Raad van State volgde de redenering van de partij: "de VRT moet zijn selectie op een 'redelijke en objectieve manier journalistiek en inhoudelijk' kunnen verantwoorden. Het criterium 'Vlaamse kandidaat-premier' was onvoldoende". Het Vlaams Belang zelf werd van de beslissing van de Raad van State niet op de hoogte gebracht. In 2008 kondigt hij met veel bravoure een diepgaand interview van Wim De Vilder met prins Filip aan, maar dit programma blijkt nadien bijzonder oppervlakkig te zijn.”

En die man kan ongestoord blijven ‘duiden’, of beter ten ‘kwade duiden’. Een pure schande. Wanneer gaan de vrienden van het Madouplein eens iets ondernemen tegen dat individu ?


Bron : artikel overgenomen van de blog van de trouwe en gewaardeerde collega Roeland (Le Camp des Saints in Vlaanderen) http://www.bloggen.be/roeland/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier Radio Eén : *Zonder er op te boffen, wij krijgen ze wel, de moffen*

 

Tijdens WO II waren enkele NIR-medewerkers (de voorloper van de BNRO, BRT, BRT-N en huidige 0000) met de belgische regering gevlucht naar Engeland. Vanuit Londen werden via de BBC beurtelings elke dag een Franstalig en een Nederlandstalig patriottisch journaal uitgezonden, waarin vaak opgeroepen werd tot verzet en geweld. De Vlamingen werden toegesproken door Jan Moedwil, een schuilnaam voor Nand Geersens, die zijn uitzendingen besloot met de populaire woorden, althans bij een groot deel van de bevolking  :   zonder er op te boffen, toch krijgen we ze wel, de Moffen !

Dit om te zeggen dat de Openbare Omroep van bij de aanvang ten dienste heeft gestaan van het regime en tot op de dag vandaag eenzelfde functie vervult.  Zoals gisteravond nogmaals bleek bij de uitzending op Canvas over de gevaren van een splitsing van het land.  Of neem de poll over een mogelijke oplossing van de politieke crisis bij radio Eén, die inmiddels verdwenen is, zoals onze lezer Benny het heeft vastgesteld. Een openbare omroep die niet ten dienste staat van het volk maar het regime door dik en dik verdedigt, is een verradersomroep.  Dat zijn zware woorden, maar wie de uitzendingen met de nodige kritische geest beluistert en bekijkt, weet welk vlees er in de kuip zit.

 Vind het wat bizar … Verdwaald ?

 Doofpot ? … 't zal hun niet aangestaan hebben dat 11.309 + ( dus volgens mij een record ) luisteraars met 83 % stemmen om te onderhandelen over de splitsing en de rest te vergeten.

 Ik ben niet verdwaald … zij wellicht wel J

 Greetz,  Benny      


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De multicriminele maatschappij in enkele cijfers

 

Duitsland : "Gewelddaden gepleegd door jongeren van minder dan 21 zijn voor zowat de helft het werk van migrantenkinderen. Wij kunnen niet blijven zwijgen." (Angela Merkel)

Noorwegen : 100% van de verkrachtingen die plaatsvonden in Oslo gedurende 2008 werden gepleegd door niet-westerse migranten, vooral Koerden en Afrikanen. "Zij hebben totaal andere opvattingen over vrouwen dan wij in Noorwegen. Deze verkrachtingen gaan bovendien gepaard met buitensporig geweld" (bij de toelichting uit politiestatistieken Oslo)

Zwitserland : Meer dan 60% van de gevangenen zijn vreemdelingen, in grote meerderheid moslims (Zwitserse federale statistieken)

Frankrijk : 60% tot 70% van de gevangenen zijn moslims (Washington Post)

Spanje : 70% van de gevangen zijn moslims (Departement Islamitische Zaken uit Dubai ...)

Dit bescheiden lijstje vonden wij als commentaar bij een Youtube-video over de toestand in de Franse stad Roubaix. Er is vor de rest niets mis met de islamisering van Europa ... Dit is gans normaal, het is een overgangsfase en jullie moeten allemaal je wafel dichthouden met het verspreiden van de akelige waarheid.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Duitsland schiet het ook goed op met de islamisering

 

 

Het ministerie van onderwijs in de deelstaat Rheinland-Pfalz onder leiding van SPD-minister Doris Ahnen vaardigt richtlijnen uit voor scholen om seksuele voorlichting in aparte meisjes en jongensgroepen te geven. Vanaf de puberteit moeten ook zwemlessen gescheiden plaatsvinden. Schooluitjes worden bij voorkeur niet meer tijdens de ramadan georganiseerd. Ook dienen onderwijzers er rekening mee te houden dat het concentratievermogen van hun leerlingen tijdens de ramadan minder is. De leraren moeten er voor zorgen dat de leerlingen in die tijd niet te veel huiswerk krijgen en moeten in ieder geval in die periode extra ‘flexibel’ zijn.

De nieuwe richtlijnen zijn niet overlegd met scholen, personeelsraden en docentenverenigingen. Voorzitter Heinz -Peter Meidinger van het Deutschen Philologenverbandes noemt de richtlijnen

‘een gebruiksaanwijzing hoe ik conflicten met mijn leerlingen kan krijgen. Het is geen integratie-, maar een segregatienota’.

Dat laatste waren ook mijn eerste gedachten toen ik dit berichtje zonet onder ogen kreeg. Van verstandige moslimouders mag je toch verwachten dat ze zich verzetten tegen deze moderne vorm van Apartheid?

Het vervelende van een maand als de ramadan voor dhimmi-beleidsmakers is natuurlijk dat die onderdeel uitmaakt van een maankalender. Anders waren onze vakanties er vermoedelijk al lang op gebaseerd geweest.

Halal eten, aangepast geschiedenisonderwijs, gescheiden klassen, hoofddoekjes in de klas, tweetalig onderwijs wordt al bepleit, maar zal wel uitdraaien op drietalig (Arabisch voor de Koran, Turks voor de “meerderheid” en Duits voor de overgebleven autochtonen... zijn we eigenlijk nog iets vergeten?

http://www.artikel7.nu/?p=48052

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemeente Weelde zal nu pas de echte weelde leren kennen

 

 

http://www.gva.be/antwerpen/ravels/kijkje-in-asielcentrum.aspx

 

Duidelijk toch?  Het eten is halal.  Moeten we hieruit besluiten dat er alleen profiteurs uit de Prachtlanden van de  godsdienst van de vrede onze verderftelijke samenleving opzoeken?

 

 

 


17-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1,5 ton goud voor mevrouw Trabelsi, vlug wat, ze gaat shoppen

 

 

Ze wordt de Evita Peron van Tunesië genoemd of ook wel de Elena Ceauçescu van de Maghreb: Leila Ben Ali, de vrouw van president Zine el Abidine Ben Ali.

De Tunesiërs die nu al weken betogen tegen het regime richten zich natuurlijk in de eerste plaats op president Zine el Abidine Ben Ali, maar minstens zo'n grote doorn in het oog van veel Tunesiërs is zijn vrouw Leila, geboren Trabelsi. "Nee, nee, nee tegen de Trabelsi's die de schatkist leegroofden", is dezer dagen in Tunis een minstens zo vaak gehoorde leus als "Weg met de president".

De Trabelsi's zijn een begrip in Tunesië. Iedereen kent ze en in de volksmond worden ze aangeduid als 'De Maffia' of simpelweg 'De Familie'.

Rise to power
Leila Trabelsi is de enige dochter uit een voorheen onbeduidende familie van elf kinderen. Ze studeerde moderne literatuur en trouwde in 1992 met Ben Ali, die op dat moment al vijf jaar president was. Het huwelijk was de rise to power voor wat later de Trabelsi-clan is gaan heten.

Leila, haar tien broers en de familie en vrienden die zij allemaal meebrachten naar het presidentiële paleis, wisten uitstekend gebruik te maken van het Tunesische systeem. Binnen enkele jaren hadden ze alle touwtjes in handen en kon er in Tunesië weinig worden geregeld zonder dat je op een of andere manier op één van de Trabelsi's stuitte.

Excessieve consumptie
In een document dat onlangs op klokkenluiderssite WikiLeaks is verschenen, bericht de Amerikaanse ambassadeur Robert F. Godec uitgebreid over het gedrag van de Trabelsi's. Volgens Godec zijn de Trabelsi's onder meer zo gehaat, omdat zij nauwelijks onderwijs hebben genoten (Leila is één van de uitzonderingen), een lage sociale status hebben en zich desondanks laten voorstaan op hun rijkdom en hun excessieve consumptie.

Zo liet de schoonzoon van de president voor een diner het ijs met een privé-vliegtuig vanuit St. Tropez invliegen. Diezelfde schoonzoon heeft volgens het ambtsbericht ook een tijger als huisdier. Leila vliegt op haar beurt regelmatig naar Europese hoofdsteden om daar te gaan winkelen. Deze excessen zorgen ervoor dat de bevolking een grote afkeer heeft van de familie.

Ook Leila's broer Belhassen moet het ontgelden. Hij geldt als de grootste machtswellusteling. Belhassen, lid van het bestuur van de centrale bank in Tunesië, bezit een luchtvaartmaatschappij, een commercieel radiostation, een autofabriek, een vastgoedbedrijf en diverse hotels.

"En de lijst gaat maar door", vervolgt Godec in zijn ambsbericht. En dan hebben we het nog maar over één van de vele leden van de Trabelsi-clan, die allemaal wel ergens opduiken in de economie van het land. Ook Leila's broer Moncef en neef Imed worden genoemd als sleutelfiguren in de Tunesische economie.

This is my land
Een voorbeeld van Leila's eigen zelfverrijking stamt uit de zomer van 2007. Onder het kopje 'This is your land, this is my land' schrijft Godec dat Leila van de regering een fraai stuk land krijgt aan de kust bij Carthagena. Binnen enkele weken laat ze er een onderwijsinstituut uit de grond stampen, inclusief de benodigde toegangswegen.

Enige tijd later doet Leila het complex al weer van de hand, voor een gigantisch bedrag aan een onbekende Belgische investeerder. "Pure winst voor mevrouw Ben Ali omdat ze het land en de infrastructuur voor niets heeft gekregen", concludeert de Amerikaanse ambassadeur.

In een conclusie vermeldt Godec dat Ben Ali en de Trabelsi-clan Tunesië een zekere welvaart hebben gebracht, maar dat veel Tunesiërs geloven dat veel van die welvaart naar de elite gaat. Onder de huid blijft het ongenoegen, schrijft Godec. Een ongenoegen dat vorige maand met de dood van Mohammed Bouazizi aan de oppervlakte is gekomen.

http://nos.nl/artikel/211581-leila-ben-ali-dit-is-mijn-land.html

Eind vorige week, toen de situatie niet langer houdbaar bleek voor de president en zijn omgeving, toog Leila naar de Nationale Bank en eiste ze 1500 kilogram goud, die ze uiteindelijk ook kreeg en die opgeladen werd in het vluchtvliegtig naar Dubai.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De uitspraak van de dag : Monseigneur Léonard
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Over de beweegredenen van Roger Vangheluwe, de voormalige bisschop van Brugge die toegaf een kind te hebben misbruikt, heeft de aartsbisschop twee hypothesen. "Eén: hij is zich niet helemaal bewust van de draagwijdte van de gebeurtenissen. Twee: de feiten zijn minder erg dan wat verteld werd. Maar het is niet mijn taak dat uit te zoeken."

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!