Angeltjes
12-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinezen bedriegen maar een beetje

 

Niet alleen het vuurwerk tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in China bleek geënsceneerd te zijn. Ook het meisje dat tijdens de opening van de Spelen een 'Ode aan het moederland' zong, blijkt te hebben geplaybackt.

Dilemma

De organisatie stond voor een dilemma; de negen-jarige Lin Miaoke had de perfecte uitstraling, maar Yang Peiyi had een veel betere stem. De organisatie blijkt niet bij machte geweest te zijn om uit de 1,3 miljard koppige bevolking een capabel zangeresje te selecteren. Dus werd Lin in de schijnwerpers gezet en mocht Peiyi achter de schermen het liedje zingen dat Lin wereldberoemd maakte (foto).

Gebruikt

Volgens de regisseur is Lin ingezet omdat ze veel mooier is. "Het was in het landsbelang om de mooie Lin te gebruiken", aldus regisseur Chen Qigang in een vraaggesprek op Radio Peking. "We zochten een meisje dat een perfect gezicht had en het publiek een goed gevoel kon geven." Peiyi heeft inmiddels laten weten geen spijt te hebben van haar 'geheime' optreden.

@ www.geenstijl.nl


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leestest

 

Vlgones een oznrdeeok op een Eglnese uvinretsiet mkaat het neit uit in wlkee vloogdre de ltteers in een wrood saatn, het einge wat blegnaijrk is is dat de eretse en de ltaatse ltteer op de jiutse patals saatn. De rset van de ltteers mgoen wllikueirg gpletaatst wdoren en je knut vrelvogens gwoeon lzeen wat er saatt. Dit kmot odmat we neit ekle ltteer op zcih lzeen maar het wrood als gheeel.
Hlee gescikct vroo Agenetlejs.
Rya & Svaat
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Passagiertje - Pesten - gaat - nog - even - door - op - Zaventem

 

 Gelukkig zijn er alternatieven

 

 

 

 

 

 

 

Maar komen doet u er !

 

 

Fijne Fakansie !

  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zin om nachtelijk Parijs te overvliegen ?

 

http://www.hyper-photo.com/grandes/paris.html

 

Klik met de muis om in te zoomen over het beeld.  Stop (indien u wil) bij de rode vitrientjes. Kijkt u even binnen bij de buren, hoe opwindend hun leven verloopt.  Montmartre en zijn witte Sacré Coeur ziet u verlicht in de verte want zover vliegt onze helicopterpiloot niet. Beweeg de foto door de muis links of rechts te schuiven. ( op het bruggetje klikken niet op de foto)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haalt belgië 2010 ? Verbond Vlaams Overheidspersoneel

 

31 juli : geen breekdatum

Uiteraard was de aanstelling van 3 Franstalige bemiddelaars, die tegen 31 juli de vastgelopen communautaire onderhandelingen weer op gang moesten brengen, voor de regering Leterme slechts een middel om de Vlaamse publieke opinie te sussen tot het ingaan van het parlementair verlof en om dus maar meteen deze nochtans urgente problematiek te verschuiven tot het najaar. Weliswaar hebben deze heren op 31 juli geen “waarborg” kunnen geven voor een “grote” staatshervorming.

BHV eerst

 

Zoals vroeger reeds gesteld, is dat voor het VVO echter niet het probleem . Het VVO ziet een hervatting van deze onderhandelingen zelfs liever uitgesteld tot het hervatten van de parlementaire werkzaamheden, begin oktober. Wel eist het VVO op dit ogenblik van de 4 Vlaamse partijen die deel uitmaken van de federale regering, de waarborg dat zij in oktober de splitsing van BHV in de Kamer zullen stemmen. Eens dit probleem van de baan, kan op voet van gelijkheid met de Franstalige partijen onderhandeld worden over welke bevoegdheden nog aan het federale niveau zullen worden toegekend.

Subsidiariteitsbeginsel

 

Daarbij moet worden uitgegaan van het reeds in de Grondwet verankerde beginsel dat ALLE bevoegdheden “a priori” aan de deelstaten toebehoren, behalve deze die expliciet aan het federale niveau worden toebedeeld.

Geen nieuwe Costa !

 

Het VVO is verheugd over het 7-uitgangspuntenplan vooropgesteld door CD&V/N-VA. Dit voorziet een onderhandeling van Gemeenschap tot Gemeenschap, maar ook dat de federale regering en de parlementen bij de dialoog betrokken worden. Dit lijkt ons in tegenspraak met een dialoog tussen de Gemeenschappen zonder meer. Er kan immers worden gevreesd dat het voorgestelde een oeverloze praatbarak wordt !

Is een “grote” staatshervorming mogelijk ?

De Franstalige partijen zeggen nu plotseling wel bereid te zijn om over een herstructurering van de Belgische staat te onderhandelen. Het VVO twijfelt sterk aan hun eerlijkheid tin deze zaak.. Immers, nog geen 2 weken geleden, tijdens een interview met CDH-voorzitster, Madame Milquet, op RTBF - radio 1, kreeg zij het woord “groot” niet over haar lippen, wanneer de radio-journalist haar vroeg of zij nu inderdaad met een “grote” staatshervorming kon akkoord gaan. Zij antwoordde alleen maar dat een staatshervorming evenwichtig moest zijn en de belangen van de Franstaligen niet mocht schaden. Daarmee bedoelde zij uiteraard dat de Vlamingen moeten instemmen met een uitbreiding van Brussel en dat zij bereid moeten blijven om een jaarlijkse solidariteitsbijdrage van 10 miljard op te hoesten om in de nodige transfers naar Wallonië en Brussel te kunnen blijven voorzien.

Haalt België nog het volgende EU-voorzitterschap in 2010 ?

Meer en meer wordt hieraan getwijfeld. Over wat kan er tussen Noord en Zuid nog overeenstemming worden bereikt? Zelfs niet meer over het immigratiebeleid, zoals blijkt bij de beslissing van de regering om NIET te beslissen in dit dossier. Het blijkt dat de bevoegdheid in deze aangelegenheid, die toch normalerwijze een van de eerste zou zijn die tot de bevoegdheid van de Federatie moet blijven behoren, een communautaire tweespalt te zien geeft. Wallonië is voor 2/3 voor een lakser immigratiebeleid, terwijl Vlaanderen voor 3/4 opteert voor een minder laks beleid. Ook op het vlak van de buitenlandse betrekkingen en van het defensiebeleid is er een communautaire opdeling. Denk maar aan de reacties op de stoere verklaringen van de Minister van Buitenlandse Zaken, de heer De Gucht, tijdens een buitenlandse missie afgelegd in Kongo en deze over het sturen van de F. 16 ’s naar Afghanistan ... . Kunnen wij samen nog wel iets beslissen ?

Dan maar scheiden ?

 

Meer en meer helt de publieke opinie over naar een volledige scheiding. Dat de Vlaamse publieke opinie zich het afgelopen jaar nog sterk heeft geradicaliseerd, dat is evident. Maar dat blijkt ook langs Franstalige kant het geval te zijn, vermits uit een peiling van “Le Soir” blijkt dat 49 % van de Walen voorstander is van een aanhechting bij Frankrijk ingeval België uiteenvalt. 60 % van de Fransen zijn daarmee akkoord. Dat alles volgens een opiniepeiling van - u hebt het allicht al geraden - diezelfde “Le Soir”. Natuurlijk wordt deze radicalisering in de hand gewerkt door het aanslepen van het communautaire conflict, zonder dat ook maar enige vooruitgang wordt geboekt. Nu, als de Walen hun heil bij Frankrijk willen zoeken, HELEMAAL akkoord !

 

@ VVO 5 juli 2008

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat als belgië uit mekaar barst ... ?

 

Et si la Belgique éclatait…

11.08.2008 16.37u - Doorgaans wordt in de Franstalige media negatief bericht over de nakende splitsing van België. Maar nadat de recente peiling van de Waalse krant Le Soir (zie actueel 30.07) aangetoond heeft dat de helft van de Walen een aanhechting bij Frankrijk wel ziet zitten, net als 60% van de Fransen, verschijnen de eerste positieve artikels in de Waalse media.

Het magazine Le Vif/L’Express heeft het in haar jongste editie over de voordelen die de Walen zullen ondervinden wanneer ze kiezen voor een aanhechting bij Frankrijk. Onder de titel Et si la Belgique éclatait… (“Wanneer België uit elkaar valt…”) geeft men enkele voorbeelden van kleinere, alledaagse veranderingen, maar ook erg ingrijpende. Een beknopt overzicht.

Het weekblad wisselt de minder belangrijke veranderingen - de faits-divers - af met de belangrijke. Zo vernemen we onder andere dat het Franse examensysteem voor humaniorascholieren sterk verschilt van het Belgische. De leerlingen ondervinden er minder stress, omdat er gewerkt wordt met een systeem van permanente evaluatie, en niet met eindexamens, waar het “erop of eronder” is. Waalse scholieren zullen dus tevreden zijn met dit Franse systeem. Een ander fait-divers is de grootschalige aanwezigheid van geldautomaten in Frankrijk, nagenoeg op elke hoek van de straat. Geen lange wachtrijen meer dus…

Maar dan nu de veranderingen die er echt toe doen. Ten eerste ligt de belastingdruk in Frankrijk lager dan in België. De Walen zullen dus meer geld van hun loon overhouden wanneer ze zich aansluiten bij Frankrijk. Ten tweede geldt er in Frankrijk een 35-urenweek. In vergelijking met België, betekent dit dat een Waalse werknemer in Frankrijk omgerekend maandelijks één dag minder moet werken. Ook wat betreft de gezondheidszorg zijn er niets dan voordelen. Volgens een studie van het Zweedse Health Consumer Powerhouse, is de Franse gezondheidszorg de derde beste van Europa. België staat pas op de tiende plaats.

De Waalse media lijken zich bewust te worden van de voordelen van een splitsing van België, en van een aanhechting van Wallonië bij Frankrijk. Het feit dat in Wallonië eveneens meer en meer stemmen opgaan voor een aanhechting bij Frankrijk, wijst erop dat ook de Walen de huidige situatie meer dan beu zijn, en een splitsing van het land stilaan als een realistische oplossing beschouwen.

@ Vlaams Belang



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een frisse kijk op de wetenschap : Mekka is het centrum van de aarde

 

 

 

Dergelijke video's zouden een grote verspreiding moeten kennen, zodat eenieder kennis kan nemen van de stand van wetenschappelijk onderzoek in de islamitische wereld. Dit is een echte verrijking , zeg maar een openbaring.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op de maan : géén mensen, wél andere levensvormen en de koran

 

 
 
 
Vertaling van een stukje onder de titel " Sommige Moslims geloven dat astronauten werden opgeroepen tot het gebed op de maan".  U komt bij het origineel langs deze brug :
 
"Wat uw andere vragen betreft, moet ik zeggen, dat er geen enkele waarheid schuilt in het verhaal van een Amerikaanse astronaut,  dat hij de oproep tot het gebed zou gehoord hebben tijdens zijn landing op de maan.  Hij heeft het zelf ontkend.  Het klopt gewoon niet :  er leven geen mensen op de maan.  Er zijn misschien andere wezens, met een totaal verschillende levensvorm maar dan zouden die geen gebruik maken van de menselijke taal om op te roepen tot het gebed."
 
Het is ene hele geruststelling te horen dat er geen menselijk leven op de maan is,  maar andere levensvormen lijken niet uitgesloten.
 
Het verhaal gaat dan verder over Neil Armstrong, die bij de landing op de maan muziek zou gehoord hebben en er lag een boek op de maanbodem. En u raadt het al : dat boek is het prototype van de koraan zoals die in de Hemelen aanwezig is.
.
En nu zal er wel een westerse ongelovige wetenschapper rechtstaan om dit verhaal te ontkennen, zeker ? 
.
.
"Andere levensvormen" op de maan tijdens een saaie vergadering over politiek.
 
 
 
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europa 1915 : Het Gekkenhuis

 

http://bibliodyssey.blogspot.com/2008/08/dogs-of-war.html 

 

Het Gekkenhuis (Oud Liedje, Nieuwe Wijs) 1915


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Collega van Patrick Janssens opgepakt in Mexico

 

De Mexicaanse politie heeft de burgemeester van een klein dorpje gearresteerd, nadat hij verkleed als vrouw door de straten van hoofdstad Mexico-City slenterde. Agenten dachten dat man een prostituee was. Dat meldt HLN.

Hij droeg namelijk een veel te kort rokje en had een ''sletterige look''. Het is niet de eerste keer dat de burgemeester zich als vrouw verkleedt. Getuigen bevestigen dat hij twee keer per maand de bus naar de hoofdstad pakt om zich daar te laten bekijken.

@ www.geenstijl.nl

Foto : archief Louis Paul Boon


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mario de Koninck gaat niet naar de Spelen

 

MarioVakantieplannen.jpg

@ www.geenstijl.nl


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bij het heengaan van een goede vriend (Regus Patoff)

 

Een overlijdensbericht uit The London Times 

 

Vandaag rouwen wij om het heengaan van een goede oude vriend : Gezond Verstand, die vele jaren onder ons verbleef. Niemand weet precies hoe oud hij was omdat zijn geboortecertificaat sedert lang bedolven ligt onder bureaucratische procedures. Hij zal vooral verder leven in onze herinnering omwille van de volgende levenswijsheden :

  • Hij wist wanneer het tijd was om met iets op te houden
  • Hij wist waarom vroege vogels de meeste wormen vangen
  • Het leven is niet altijd rechtvaardig
  • Misschien was het wel mijn eigen fout.

Gezond Verstand hield er eenvoudige en weldoordachte financiële principes op na (geef niet meer uit dan je verdient) en betrouwbare strategieën (volwassenen maken de dienst uit, niet de kinderen).

Zijn gezondheid ging met rasse schreden achteruit vanaf het ogenblik dat er goedbedoelde wetten werden uitgevaardigd die echter slecht werden toegepast. Het feit dat een zesjarig jongetje beschuldigd werd van ongewenste sexuele intimiteiten omdat hij een meisje uit zijn klas had gekust; dat tieners werden van school werden gestuurd omdat zij hun mond hadden gespoeld na het middageten; dat een leraar ontslagen werd omdat hij een ongedurige student had berispt : dat alles maakte zijn toestand alleen maar erger.

De gezondheid van Gezond Verstand ging verder achteruit toen ouders leraren voor de rechter sleepten omdat hij deed waarin zij zelf jammerlijk gefaald hadden, namelijk hun halfwilde kinderen discipline bijbrengen. Het ging van kwaad naar erger toen scholen de toestemming van de ouders nodig hadden om leerlingen te verplichten om zonnecrème te gebruiken of een aspirine te slikken. Diezelfde scholen mochten echter de ouders niet informeren toen een leerlinge zwanger geraakte en een abortus wilde.

Gezond Verstand verloor de wil om te blijven leven toen religies strikt zakelijke instituten werden en criminelen beter behandeld werden dan hun slachtoffers. Gezond Verstand kreeg rake klappen toen het voor u onmogelijk werd om u te verdedigen tegen een inbreker in uw eigen huis en dat de inbreker het recht kreeg om u aan te klagen wegens mishandeling.

Gezond Verstand kreeg de genadeslag toen een vrouw er niet aan dacht dat een kop verse koffie ook wel eens warm zou kunnen zijn. Zij morste een beetje op haar schoot en kreeg onmiddellijk een enorme schadeloosstelling.

Dit melden u met diepe droefheid zijn reeds overleden ouders,  Waarheid en Vertrouwen; zijn echtgenote Discretie en  zijn zoon Verantwoordelijkheid.
Zijn 4 halfbroers

  • Ik Ken Mijn Rechten
  • Ik Wil Het Nu
  • Het Is De Fout Van Iemand Anders
  • Ik Ben Weer Eens Het Slachtoffer

overleven hem.

Er waren niet veel aanwezigen op zijn begrafenis, omdat bijna niemand wist dat hij heengegaan was. Indien hij verder leeft in uw gedachten, verspreid dan dit bericht. Indien niet, doe dan zoals de meerderheid: niets.

Regus Patoff

(Vertaald uit The London Times)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is nog maar een begin : morgen wordt het nog beter !

 

«In mijn huis werd er nu al vier keer ingebroken. Ik heb alle technische aanpassingen die de politie mij bij de laatste inbraak voorstelde toegepast. Mijn huis lijkt wel een versterkte burcht. Gisteren was het weer prijs. Volgens de mensen van de politie waren het waarschijnlijk kinderen die men gebruikt heeft.

Mijn echtgenote is moeilijk te been en die durft nu haast niet meer alleen thuis blijven. Ik zal noodgedwongen Antwerpen - waar ik geboren ben - verlaten.

Waarom doe ik al die investeringen en laat het gerecht de daders lopen ? Wanneer worden die rechters en magistraten eens op hun maatschappelijke verantwoordelijkheid gewezen.
»

M.H. uit Hoboken, 03.08.2008

***

Antwerpen : inbrekers en dieven op pad

07.08.2008 - Vakantietijd of niet, inbrekers en dieven schijnen er een permanentierol op na te houden in Antwerpen. De bekende brasserie Reuzenhof - zo ongeveer de laatste "Vlaamse" brasserie - op de bekende Turnhoutsebaan in Borgerhout kreeg inbrekers over de vloer. De dader(s) gingen aan de haal met een geld- en sigarenkoffer. Ook een pizzerie aan de Berchemse Diksmuidelaan kreeg inbrekers over de vloer. Hier geraakten de daders echter niet voorbij de iets te stevige deur.

Een kapperszaak aan de Amerikalei nr 36 kreeg ook inbrekers over de vloer. Terwijl de niets vermoedende eigenaars boven lagen te slapen doorzochten de dieven de handelszaak en gingen zij ervan door met de inhoud van de kassa.

De winkeldetectives op de Antwerpse Meir hadden dan weer hun handen vol met enkele winkeldieven. In de winkel INNO zag de winkeldetective hoe twee vreemdelingen te werk gingen om parfum te stelen. Toen de man de dieven wou tegenhouden ontstond er een gevecht waarbij één vrouw kon ontkomen.Toch slaagde de politie erin om de daders allemaal op te pakken. Het ging over één Armeense vrouw met een verblijfplaats in Brasschaat en twee illegale vreemdelingen. De vrouw werd voorgeleid (maar mag allicht intussen de gevangenis weer verlaten) en de twee illegalen werden opgesloten op vraag van de Dienst Vreemdelingenzaken.


***

Tijdens de nacht van woensdag op donderdag hebben inbrekers een trotoirsteen door de voordeur van mijn vrouw haar winkel gegooid en gingen ze aan de haal met een heleboel sigaretten. De politie was hier toevallig in de buurt (dus ze waren hier op vijf minuten).

Criminelen hebben hier vrij spel omdat het politiebureau na 18h sluit en dat weten ze. De bewoners van linkeroever en de zelfstandigen staan machteloos en schreeuwen het uit! Dit is reeds de 8ste inbraak op 6 maanden  tijd. Wie gaat ons helpen ? Ook de politie staat hier machteloos tegenover omdat de daders die eventueel opgepakt worden al terug gelost worden nog voordat ze hun proces verbaal volledig hebben kunnen uittypen. Het lijkt wel of ze het hier in Antwerpen beter voorhebben met alle allochtonen die hier wonen dan met de mensen die voor onze veiligheid moeten instaan. Op die ene meneer - ik bedoel de burgemeester - kunnen wij niet rekenen. De 2 Antwerpse districten waar ongeveer de meeste criminaliteit gepleegd wordt,  worden 's nachts bemand door slechts 2 politieagenten. Mooi is dat.

Peter L. uit Antwerpen, 30.07.2008

  


11-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Fakansiegevoel in eigen land : trek eens naar Zaventem

 

 

 

Gezellige drukte !

Bewonder de kunstwerken

 

 

 Aangepaste slaapgelegenheid

 

Naar uw koffers moet u niet omkijken

Onvergetelijke vergezichten

 

 

Kleurrijke Optochten !

Deze sympathieke menedger verzorgt dat allemaal voor u !

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn hand glijdt naar uw gloriepunt (of zoiets)

 

Er schijnen nogal wat lezers de olympiadetornooien te volgen op televisie.  Voor het geval een afgevaardigde van het land b mocht overwinnen, en die kans zou bestaan, drukken wij hierna de tekst af van het lied dat daarbij gespeeld wordt.  U kan rechtstaand met het scherm voor u het lied in kwestie meezingen. De keuning komt wel naar voren als een handtastelijk figuur. Maar dat weten we.

O Vaderland, o edel land der Belgen,
Zo machtig steeds door moed en werkzaamheid,
De wereld ziet verwonderd uwe telgen,
Aan 't hoofd van kunst, van handel, nijverheid.
De vrijheidszon giet licht op uwe wegen,
En onbevreesd staart gij de toekomst aan.
Gij mint uw Vorst, zijn liefde stroomt u tegen,
Zijn hand geleidt u op de gloriebaan.
Gij mint uw Vorst, zijn liefde stroomt u tegen,
Zijn hand geleidt u op de gloriebaan.
|: Zijn hand geleidt u op de gloriebaan. :|


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ayaan

 

Ayaan Hirsi Ali in een interview met CNN.
 
 “Hier (in Amerika) moet een immigrant werken voor zijn of haar onderhoud, en verdient hij of zij daarmee de waardigheid die iedereen die voor zichzelf kan zorgen verdient.
Daar (in Europa) dromen we van de multiculturele samenleving en is besloten dat – voornamelijk – moslimmigranten behandeld dienen te worden alsof het kinderen zijn, die tegen zichzelf en de omgeving beschermd dienen te worden.”
 
“Daarom wordt criminaliteit onder moslimmigranten in de Europese landen met de mantel der liefde toegedekt.  En daarom wordt iedereen die het waagt om kritiek te leveren op de islam direct voor islamofoob uitgemaakt, waarmee we in Europa het hele debat direct het zwijgen opleggen.
Terwijl juist het debat zorgt voor vooruitgang.”
 
***
Ayaan Hirsi Ali stampt een open deur in.  Het debat, zo er al sprake van is, wordt hier enkel getolereerd binnen de enge grenzen van het politiek-correcte denken die zorgvuldig bewaakt worden door censuurmeesters bij de media en organisaties zoals het Centrum voor Gelijke Kansen en Racisme (het Spionnencentrum) dat volledig buiten alle parlementaire controle werkt en intrigeert en spioneert.
Vreemd genoeg werd zelfs dit organisme tijdens de regeringsonderhandelingen betrokken bij de coalitiegesprekken, en legde deze vooringenomen club linkse raddraaiers een document voor met hun visie op de samenstelling van een regering.  Zou dat de reden zijn dat een schimp- en roepmens als Turtelbaum in de regering is opgenomen ?  Tieren tegen de oppositie is politiek amusanter dan een beleid voeren om de islamisering in te perken.
Nu nog een fotootje van Ayaan ? Of heeft u liever Turtelbaum ?  U weet het, wat u ook maar wil, wij draaien voor u.  Behalve als u scheldt tegen ons. 
Ayaan ! Kom eens, kijk naar het vogeltje :


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veertig jaar blind voor links-radicalisme

 

 

Als u op de pijl duwt, start de mijnheer die bij de video van Elsevier zit te wachten, zijn apparaaat en dan ziet en hoort u op groot beeld de uitleg van Syp Wynia over de infiltratie van extreem-links in onze parlementaire systemen.  En maar kankeren over de gevaren van extreem-rechts. 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van onze vrienden in Zuid-Afrika moeten we niet veel verwachten ...

 

België op die rand van verbrokkeling      
Geskryf deur verslaggewer   
Maandag, 11 Augustus 2008
'n Duitse koerant het België die wêreld se suksesvolste mislukte staat genoem. Hoewel België steeds ekonomies gedy, het die verhouding tussen die Vlaamse noorde en die Waalse of Franssprekende suide verder versleg.


Nie veel mense het dit agtergekom nie, maar België is tans sonder 'n regering. Verlede maand het die eerste minister, Yves Leterme, bedank en gesê dat die federale konsensusmodel sy perke bereik het.

Volgens die Franssprekende burgemeester van 'n klein dorpie buite Brussel, mnr. Thiéry, het die twee aparte kulture van België verder uitmekaar gegroei. Hoewel sy dorpie Franssprekend is, skree betogers by hul vergaderings dat Franse uit hul gebied moet padgee. Die Vlaamse owerheid weier ook om kontrakte aan Franssprekende onderwysers toe te staan.

Franssprekendes beskuldig die Vlaminge van taalkundige suiwering, hoewel Frans in die verlede die oorheersende taal in België was.
.
***
.
Erg accuraat zijn onze vrienden uit Zuid-Afrika niet met hun berichtgeving, maar dat is bij ons over hun problemen niet anders. Grappig is het wel Linkebeek als een "dorpie" te horen beschrijven. Wat het natuurlijk is, een dorpie met Franse boeren.

http://praag.co.za:80/index.php?option=com_content&task=view&id=2539&Itemid=404


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuw fakansiegevoel op voorstel van lezer Patrick : Bali

 

 

 

 

Een dia-montage van 8 minuten.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer een nieuwe dienst van Angeltjes : de Koppelbrigade

 

Zoekt u soms een pennevriend(in), een fijne nieuwe relatie, een relpartner(in), een zachte, nieuwe carrosserie voor uw oude botten ?  Schrijft u rustig en met verantwoord wantrouwen  naar de Koppelbrigade die al uw geheime wensen op het net zal plaatsen met vermelding van uw naam, toenaam en IP nummer ! 
Hoge inschrijvingskosten, geen resultaten gewaarborgd wel veel last en zever. Komaan : doorbreek de sleur, verknoei uw schone oude dag !
 
Hier is uw eerste kandidaatje uit het mooie Rusland, en zij heeft een prachtig beroep "menedger" en qua geloof is zij "anders".  Wat wil u meer ? Ze spreekt en schrijft vloeiend en vleiend Engels      
 
 
Member Overzicht
i AM VERY KIND!
   
       
Geslacht:     Vrouw
Leeftijd:     20
Burgerlijke staat:     Alleenstaand
Heeft kinderen:     Nee
Woont in:     Samara, Samara, Rusland
Nationaliteit:     Rusland
Uiterlijk:     Aantrekkelijk
Lengte:     175 cm (5 ft 9 in)
Gewicht:     57 Kg (126 lb)
Haarkleur:     Zwart
Oogkleur:     Zwart
Etniciteit:     Arabisch (Midden-Oosters)
Geloof:     Anders
Sterrenbeeld:     Waterman
Opleidingsniveau:     Beroeps opleiding
Beroep / bezetting:     menedger
Spreekt de talen:     English
Engelse taalvaardigheid:     Goed
Russische taalvaardigheid:     Fluent
Rookt:     Soms
Drinkt:     Soms
Bereid te verhuizen:     Niet zeker
Laatst Actief:     23-Mar-08
 
   
Zoekt

i am looking good man!
Geslacht: Male  
Leeftijd: 25-85  
En nu wat lekkers voor onze dames ?  Hier wie goo :
 
 
Member Overzicht
простой парень !
   
 
       
Geslacht:     Man
Leeftijd:     35
Burgerlijke staat:     Alleenstaand
Heeft kinderen:     Ja
Woont in:     Severodvinsk, Arkhangelsk, Rusland
Nationaliteit:     Rusland
Uiterlijk:     Gemiddeld
Lengte:     173 cm (5 ft 8 in)
Gewicht:     63 Kg (139 lb)
Haarkleur:     Bruin
Oogkleur:     Bruin
Etniciteit:     Blank
Geloof:     Christelijk - Orthodox
Sterrenbeeld:     Schorpioen
Opleidingsniveau:     Beroeps opleiding
Beroep / bezetting:     рабочий класс
Spreekt de talen:     Russian
Engelse taalvaardigheid:     Geen
Russische taalvaardigheid:     Very Good
Rookt:     Ja
Drinkt:     Soms
Bereid te verhuizen:     Bereid om naar ander land te verhuizen
Laatst Actief:     11-Aug-08
 
   
 
Zoekt

простую красивую умную!
Geslacht: Female  
Leeftijd: 24-65
Zijn naam wil vertaald zeggen : "eenvoudige kerel"
Beroep : рабочий класс (wij dachten eerst dat hij bij de Russische Knack werkt maar het is iets anders) : arbeider
 
Hij zoekt  : "alleen mooie smart"
(vertalingen komen van Google)
 
 
 De Koppelbrigade
(voorlopig enkel te bereiken bij de Hoofdcipier van de Nieuwe Wandeling)
 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!