Angeltjes
18-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fortis foert ,met je goddelijke beleggingen + mea Culpa 07.30 u



De financiële instellingen voor wie geld geen kleur noch geur heeft, scharen zich zoals te verwachten aan de zijde van de moslims als ze daar een cent kunnen mee verdienen.  Dat ze hun andere klanten tegen het hoofd stoten, is hen in hun geldzucht ontgaan.  De Fortisbank (in het land B een fusie van het Gemeentekrediet en de Generale Bank) heeft de zogenaamde halal-beleggingsfondsen in het leven geroepen.  We hebben ons gehaast naar een islamitische webstek voor de juiste toedracht en we danken Filip Dewinter omdat hij tijdens de nieuwjaarsreceptie van zijn partij de genodigden inlichtte over deze affaire.  Mijnheer Dewinter heeft vandaag al zijn rekeningen bij Fortis opgezegd.

woensdag 16 januari 2008

Redactie Expliciet.nl: Beleggingen in aandelen zijn niet toegestaan in Islam (haram), omdat de ondernemingsvorm van de bedrijven die aandelen uitgeven niet-Islamitisch (batil) is. Het is dan ook onjuist - naast oppervlakkig - om te spreken over "halal beleggen" enkel en alleen omdat de bedrijven niet werken met alcohol en/of varkensvlees, bijvoorbeeld. Voor het Goddelijk Oordeel over beleggen zie: www.expliciet.nl/content/view/5744/98/
In een aantal Fortisfilialen kunnen moslims sinds eind vorig jaar investeren in een op maat gemaakt beleggingsfonds. Het gaat om aandelen die zorgvuldig werden geselecteerd op basis van de islamitische Shariawetgeving. Bedrijven die gelinkt zijn aan alcohol, tabak, varkensvlees, financiële diensten, wapens en vermaak zijn uitgesloten.

'De moslims zijn een belangrijk klantensegment', verklaart Hilde Junius, woordvoerster van Fortis. 'We willen een gepast antwoord bieden op hun wensen.' De veilige belegging die gekoppeld is aan de halal beursindex 'Dow Jones Islamic market Titans 100' lijkt een schot in de roos.

En u, u neemt toch ook een rekening bij Fortis !  Dan kan u ze ineen opzeggen.  Dat zijn dan twee bewerkingen.

Ray


+ MEA CULPA - 07.30 uur

Fortis is de fusie van de Generale Bank en de ASLK -  Het Gemeentekrediet is Dexia geworden.  Dank aan Joos en Ovi, onze kritische lezers.










17-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams Belang springt Wilders bij !



U kan zich niet voorstellen hoe gelukkig wij zijn op de redactie met onderstaand bericht !  Als we in Europa mekaar steunen over de grenzen heen, groeit de kans op het stoppen van de aan gang zijnde waanzin.  Zij "die zeggen wat de mensen denken", horen samen te werken.  Dit is een echt Angeltjes-stokpaard en we zijn rvan overtuigd dat velen er zo over denken.  Reacties meer dan welkom.

Vlaams Belang op bres voor Wilders

BRUSSEL -  Het Vlaams Belang is donderdag in actie gekomen voor Geert Wilders. De Vlaams-nationalistische partij veroordeelt het „dreigement” dat de grootmoefti van Syrië afgelopen dinsdag heeft geuit aan het adres van Nederland.

Het Vlaams Belang veroordeelt die „bedreigingen aan het adres van Europeanen die hun recht op vrije meningsuiting uitoefenen”. De grootmoefti moet zijn woorden intrekken. Doet hij dat niet, dan mag hij nooit meer in het Europees Parlement komen, aldus het Vlaams Belang. http://www.telegraaf.nl:80/buitenland/3056471/_Vlaams_Belang_op_bres_voor_Wilders__.html?p=12,1

----------------------------------------------------------------------


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gesprek met Miss Marokko



Het zijn niet de lezers van de kwaliteitskranten Le Matin en Le Standard die op de hoogte zijn van het multiculturele Vlaanderen en de moeilijkheden in verband met de integratie van de moslims. Het is niet omdat je een gesprek voert met Temsamani (buiten het blikveld van Gennez) dat je weet hoe de moslimgemeenschap haar aanwezigheid in Vlaanderen ervaart.

Gina, onze pittige lezeres met het grote hart dat ze vaak op de tong draagt, woont al jaren middenin een allochtonenwijk, de Antwerpse Seefhoek, en heeft meer kennis én begrip voor de moeilijkheden dan de vingerheffers Van der Meersch en Desmedt.  Vingerheffers, ontkenners en betweters.

Vanmorgen had ik het voorrecht een lang gesprek te voeren met een moslima van 19 jaar, een beeld van een vrouw, met een elegante hoofddoek en een lieftalligheid die ik nog nooit bij een van haar landgenoten ervaren heb. Zij begon het gesprek, wat zeer uitzonderlijk is.

Ze woont vijf jaar in Antwerpen en spreekt erbarmelijk Nederlands, want heel de familie spreekt Berbers en op school waar ze zich sporadisch vertoont, heeft ze enkel Marokkaanse vriendinnetjes.  Ze keert nooit meer terug naar Marokko, want heel de familie woont hier en het leven is hier veel makkelijker.  Ze zal trouwen met een Marokkaanse man, ook als ze niet van hem houdt, haar ouders willen dat zo.  Een Vlaamse man komt niet in aanmerking, want dat is geen moslim.  Ze is op zoek naar werk maar door haar gebrekkige talenkennis, zal het moeilijk worden.  De Marokkaanse gemeenschap rekent er op, dat als nog meer landgenoten overkomen, er binnenkort een eigen economisch circuit zal ontstaan (dat waren niet haar woorden) zodat ze geen Nederlands meer hoeven te leren. En ja, de mannen zijn de bazen en de vrouwen moeten gehoorzamen, dat staat trouwens in de koran, zei ze met schitterende ogen.  Op mijn vraag wat ze ervan vindt dat in onze gezinnen man en vrouw gelijk zijn en dat er zelfs vrouwen zijn die de leiding nemen, was ze heel kort : dat mag niet. En verliefd worden op een Vlaamse jongen ?  Dat gebeurt en er zijn zelfs huwelijken, maar dan moet de familie akkoord gaan, anders word je uitgesloten en de Vlaming wordt geacht zich aan te passen.

Dit onschuldige meisje heeft mij niets nieuws geleerd, ik was wel gecharmeerd door haar spontane eerlijkheid en met mij praten was voor haar geen enkel probleem : zolang ze niet getrouwd is, kan ze best met een oudere, onbekende man spreken. Eens getrouwd zal ze mij ontwijken en negeren en vervoegt ze de grote  schare schichtige, onvriendelijke vrouwen met kleding als een oosterse tapijt.

Het zou heel dom zijn te pretenderen, dat ik via een kort babbeltje met deze Miss Marokko, heel de problematiek onder de duim heb.  Er zijn alleszins enkele besluiten waar je niet omheen kan en die bevestigen wat velen hier weten en zeggen :

-  zich inburgeren in onze maatschappij, zal alleen gebeuren door een kleine minderheid, de doorsnee-migrant ook van latere generaties blijft in de eigen leefwijze vertoeven en hemelt het moederland op als een paradijs.

- de linkse strijders die zich jarenlang schor hebben geschreeuwd tegen de Zuid-Afrikaanse apartheid, zien nu dat deze levensvorm zich als vanzelf installeert in onze samenleving, zonder van bovenaf opgelegd te zijn.

- de door vele burgers gevreesde islamisering zal zich nog verder doorzetten en een eigen islamitische gemeenschap zal los van de onze de boventoon voeren.  Nadat we ons verzet tegen de Franse tweetaligheid gevoerd hebben, kunnen we onze spandoeken klaarmaken  tegen het Arabisch, Turks en Berbers.

Jan Leyers, de man van "De weg naar Mekka" heeft het juist gezien : onze beschaving en de islamitische tradities sporen niet.



Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dr. Hon. causa Axelle Red - door Maurice



De uitspraken van Axelle Red geven mij het beeld van een ongelooflijk domme tante, van wie ik me afvraag op welke manier ze aan haar universitaire bull is geraakt. De boze kiezer die uit overtuiging of uit onvrede voor het Vlaams Belang heeft gestemd is een simpele, onschuldige  ziel die daarmee zijn ongenoegen uit over de mensen die in dit land beleid(?) voeren, meer niet. De mensen die wel bloed aan hun handen hebben zijn zij die de honneurs aanvaarden van nakomelingen van een koning die miljoenen mensen heeft laten vermoorden. Mijn voorstel is om op dezelfde dag dat Axelle Red haar titel van doctor honoris causa krijgt uitgereikt ook in Hasselt een manifestatie te organiseren door VVB-Limburg  waarbij de goede daden van Leopold II uit de doeken worden gedaan. Met de nodige tam-tam natuurlijk.

"Het" kwaad zit niet in ieder van ons : hoe hoger men zich op de maatschappelijke ladder bevindt, hoe meer men zich kan veroorloven in te gaan op zijn kwade instincten.  En hoe lager men staat, hoe meer klappen men incasseert als men zich verweert.  Een juriste zou die simpele waarheid steeds als leidraad moeten nemen.

Op 28 mei ontvangt ze van de universiteit  Diepenbeek , pardon Hasselt,  de eretitel doctor honoris causa !  Wat kan daar tegen gedaan worden  ??

http://www.uhasselt.be/toon_actueel/default.asp?id=997&verantw=0856

Maurice


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hevige sneeuwval in Kabul

 Nu komt een boerka goed van pas
 



Het bijbelse verhaal van de Vlucht naar Egypte speelt zich thans af in Afghanistan in een sneeuwdecor


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bio-Brandstof ?


In Terzake ging het gisteravond over de fabricatie van bio-brandstof en hoe de vorige Paarse regering van dit land de Waalse achterstand inzake ontwikkeling en onderzoek probeert te verbergen door de Vlaamse ondernemers die staan te popelen om aan de slag te gaan, geen quota mee te delen. Geen quota betekent geen productiehoeveelheid.  Het is zoals Van Hool toestemming verlenen om bussen te bouwen, maar hij mag er geen wielen onderplaatsen.

Wij hebben bij Angeltjes deze problematiek al aangehaald in maart 2007 ; het vertragingsmechanisme is dus al heel lang aan de gang. De vrije markt wordt lamgelegd door de staat, in functie van Waals-nationalistische overwegingen.  Zo is het toch ?  Vlaamse ondernemers wordt gewoonweg verhinderd zich een plaats te veroveren op de markt.  Zij moeten wachten tot de genieën uit het Zuiden klaar zijn met hùn productontwikkeling. Een detail wellicht, maar nog eens een behoorlijk pleidooi om Wallonië achter ons te laten.

Anderzijds is er nog een ander belangrijk aspect verbonden aan het biobrandstof gebeuren.  Leest u even mee wat Gandalf hierover schreef in oktober vorig jaar.

Terwijl de kranten berichten, volgens ene meneer Ziegler, expert bij de Verenigde Naties, dat "biobrandstof" een misdaad is tegen de menselijkheid, wordt er op de website van de groenen geklaagd dat je hier nog bijna nergens biobrandstof kan tanken en dat de nieuwe regering daar dringend iets moet aan doen.

Nochtans... Het kost-wat-kost willen produceren van biobrandstof  zal (volgens de expert) zorgen voor voedselschaarste en vooral arme landen treffen. Om 50 liter ethanol te produceren zijn 232 kg mais nodig en die kan je dan niet meer opeten. Daarom is ook de prijs van tarwe, mais, suikerriet en andere voedingsgewassen al enorm gestegen (verdubbeld tot verviervoudigd). Daar gaat grote hongersnood van komen... Maar dat zal de groene jongens en madammen hier te lande niet deren. Voor het (door hen) heiligverklaarde klimaatprobleem moet alles wijken. Weg petrol en kerncentrales, biobrandstof moet er komen. En tegen 2012 moeten uw elektrische toestellen ook allemaal buiten, want het kan met veel minder. Ze hebben ook uitgerekend dat wij voortaan onze huizen moeten verwarmen met maximim 3 liter stookolie per jaar ! Ja u leest het goed : 3 liter per jaar ! Waarschijnlijk mag u dan in de winter slechts een paar keer per jaar uw buitendeur opendoen of je komt niet toe. Wel wel, nu schiet er mij iets te binnen. Zou het kunnen dat "groen" daarom zo fel voor immigratie is. Kom maar allemaal naar hier mensen, dicht opeengepakt gaan we zelfs geen plaats meer hebben om van de kou te bibberen. Energieproblem opgelost !Wie is er hier zot aan 't worden ?

Ray & Gandalf


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het land B uitgelegd voor buitenlanders


Vanmorgen met de trein naar Haarlem voor zaakjes en in gesprek geraakt met verschillende mensen.  Een jong student bedrijfskunde, die een overtuigd aanhanger bleek te zijn van de Christenunie (die met het eerder slapbleke CDA en de socialistische PvdA de regering vormt) vroeg me hoe het nu eigenlijk zit met de problemen in mijn land.

Met de trein reizen is altijd een beetje afzien, zeker als er moeilijke vragen komen bijkijken.  De student was niet een "zo maar iemand" die net zo goed had kunnen informeren naar de waterstand van de Semois, neen ik had te maken met een behoorlijk intelligente jongeman met een duidelijke kijk op de maatschappij.

Gelukkig had ik twee exemplaren van de gratis Metrokrant meegenomen, een Nederlands- en een Franstalig, beide producten uit het land B.  Op de pagina's met televisieprogramma's negeren beide uitgaven compleet wat aan de overzijde van de taalgrens op de kijkers wordt losgelaten.  Dat zegt veel over de nationale verbondenheid.

Aan de hand van dit simpel voorbeeld was het duidlijk genoeg en moest ik niet uitgebreid gaan zeuren over transfers, grondgebiedroof, hautaine Franstaligen, enz. Wij kunnen mekaar niet meer luchten, Vlamingen en Walen, wij zijn mekaar hartsgrondig beu.  Wie dat nog niet weet, zit in de octopuscommissie.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opening autosalon

Kijk, ik eb vast de stuur van de voituur


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaans volkslied zonder woorden



MADRID (ANP) - Het Spaanse volkslied blijft voorlopig tekstloos. Het Spaanse Olympische Comité (COE) heeft woensdag afgezien van het plan zijn voorgestelde versie aan het parlement voor te leggen.

COE-voorzitter Alejandro Blanco zei woensdag in Madrid dat er onvoldoende consensus was over de uitverkoren versie en dat die tot veel negatieve reacties heeft geleid.

Het voornemen om de Spaanse tenor Plácido Domingo de door een jury uitgekozen tekst op 21 januari te laten presenteren op een sportgala is hiermee ook gesneuveld.

Blanco erkende dat de controverse duidelijk maakt dat deze woorden als volkslied geen toekomst hebben. Wel zei hij te blijven proberen de Marcha Real, de melodie uit 1761 die al sinds 1770 ten gehore wordt gebracht bij officiële gelegenheden, aan woorden te helpen.
-------------------------------------------------------------------------------------

Twee kleine opmerkingen aub ?   In Spanje leven verschillende volkeren die alnaargelang hun eigen positie en wensen, over een redelijke autonomie beschikken.  Madrid heeft vaak hardnekkig ern hardhandig geweigerd de ethnische realiteit onder ogen te houden.  Dit gegeven (ons niet onbekend) tempert de nationale geestdrift.

Anderzijds wordt het EU-land met de afschuwelijkste mentaliteit inzake dierenmishandeling (stieren, windhonden) geregeerd door de socialisten in wier politiek straatje het mooi uitkomt, dat nationale identiteit en vaderlandsliefde verouderd worden voorgesteld.


Overgenomen uit Metronieuws.nl


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The White cliffs of Dover



De vriend Regus Patoff ontving deze (bijgewerkte) foto van een Britse kennis van hem.  Duidelijk toch ?





(Jeanine zet de radio maar op)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Limburg vs. Axelle Red




 

Open brief aan Axelle Red

 

Scheiden is niet des duivels.

 

Dag Fabienne,

 

Uw uitspraak  “Alle mensen die in België voor Vlaams Belang hebben gestemd, hebben bloed aan hun handen” is ons opgevallen.  Het is alvast uw volste recht om te geloven in het Belgische vaderland.  Maar moeten zulke domme en kwetsende uitspraken?  

 

Wij zijn geen middeleeuwse pastoors die geloven dat echtscheiding des duivels is. Wij denken dat na  jaren van ellende, zeg maar van bestuurlijk geknoei, het tijd wordt om de streep te trekken, in het belang van beide partijen, ook van Wallonië. U is de dochter van Roland Demal, een bekend liberaal politicus uit Hasselt. Uw vader zal u wel al hebben uitgelegd dat dit land kapot gaat aan extreme belastingen en staatsuitgaven, aan een gebrek aan respect voor werkende en ondernemende mensen, dat België al jaren boven zijn stand leeft en dat de toekomstige generaties dreigen daarvan het gelag te betalen.

 

Wie een eerlijke analyse maakt van onze samenlevingsproblemen kan er echt niet naast kijken dat de solidariteitsgedachte de laatste 40 jaar zwaar werd misbruikt door linkse politici en vakbondsleiders, met de Waalse als haantjes de voorste.  Een extreme staatsschuld, de totale afwezigheid van pensioenreserves, op dit moment reeds relatief kleine pensioenen voor werknemers en zelfstandigen in de private sector en extreme belasting op de arbeid zijn de wrange vruchten die deze modeldemocraten en belgicisten gezaaid hebben. En oh wee als je daar kritiek op hebt, je belandt dan zeer snel in de gevangenis van het links totalitair denken.  Geestelijke vrijheid wordt een schaars product in dit land. In het buitenland begint men dat steeds meer en meer door te hebben.

 

De economische problemen van Wallonië en Brussel hebben alles te maken met een foute visie op economische ontwikkeling. De Oostenrijkse economist en filosoof Joseph Schumpeter (1883-1950) stelde dat economische vooruitgang een proces is van creativiteit en afbraak. Het Waalse socialisme en zijn bondgenoten hebben altijd fundamenteel het belang van creativiteit van ondernemers en zelfstandigen miskend, meer zelfs zij hebben deze mensen systematisch zwart gemaakt met als gevolg dat vele ondernemers en ondernemingen  Wallonië vermijd hebben als investeringsgebied. Dat is niet de schuld van de Vlamingen maar van Waalse leiders die de eigen ruiten hebben ingegooid. Het is aan het Waalse volk om te stoppen om op die mooipraters te stemmen. Wij kunnen dat niet in hun plaats doen, ieder zijn verantwoordelijkheid. Verwachten dat wij hen eindeloos blijven sponsoren is uitzichtloos. Ook de Vlaamse economie en Vlaamse actieve bevolking  zijn geen  übermenschen en hebben maar beperkte financiële en economische mogelijkheden. Indien Wallonië alles verwacht van solidariteit, zeg maar van de anderen, dan is aansluiting bij Frankrijk veel meer opportuun. Zestig miljoen Fransen zijn een veel groter draagvlak dan zes miljoen Vlamingen.

 

 

Het communautair probleem is niet alleen een sociaaleconomisch probleem, het is ook vanouds een racistisch probleem.  Is de Franstalige elite eindelijk bereid om haar anti-Vlaams racisme fundamenteel af te zweren en bijvoorbeeld  de taalgrens te respecteren? Vlaanderen kampt al jaar en dag met een gebrek aan ruimte. Vlaanderen telt samen met Nederland de hoogste bevolkingsdichtheid van West-Europa. De bouwplaatsen zijn daarom peperduur. Moeten Franstaligen dan nog bij ons komen inwijken wetende dat Wallonië een zee aan ruimte heeft en goede spoorverbindingen met Brussel? Heeft men zo weinig inlevingsvermogen in onze problemen van ruimtelijke ordening? Is dat Belgische solidariteit? Men wil ons geld, men wil onze schaarse ruimte. Waar horen we dan thuis? Op de bodem van de Noordzee?

 

 

En tot slot, uw uitspraak over “bloed aan hun handen”. U was in Afrika, in Sierra Leone, niet zo ver van Congo. Had u als Belgisch royalist daar beter niet over gezwegen? De geschiedenis leert ons dat het kwaad niet het monopolie is van één bepaalde politieke familie, het zit helaas in elk van ons. Laten we daarom pogen kalm te blijven ook al zijn we het fundamenteel oneens.

 

Steeds bereid tot een gesprek.

 

Groetjes,

 

Eddy Van Buggenhout, economist en gemeenteraadslid Vlaams Belang-VCD in Bree, Roermonderstraat 31, 3960 Bree, 089/46 33 39.

Met dank aan Eddy van Buggenhout


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslima-raadslid toont waar gelaat in Ede



Om de dag opgewekt en vrolijk aan te vatten, dit pareltje ontdekt door Wim.  Wij hebben het al gehad over Ede, waar de burgemeester voor zichzelf een rooksalon laat bouwen om de wet te omzeilen en waar de gemeenteraad naar de moskee  trrekt om zich te laten voorlichten over de gedragsregels.  Hier is een van de  allochtone raadsleden van ede aan het electronische woord.

Hop, hop, hier gaan we :

BOUCHRA ISMAILI !!

  Rotterdams deelraadslid Bouchra Ismaili: "Jullie zijn hier de allochtonen", "bekeer je tot de islam". + updates


 

Redactie

       15 januari 2008

 

Een lezer stuurde n.a.v. de koranles voor de gemeente Ede een email aan verscheidene politici. Hij kreeg antwoord van het Rotterdamse deelraadslid in Charlois Bouchra Ismaili (PvdA natuurlijk).


N.a.v. de koranles voor de gemeente Ede, stuurde een lezer een email aan verscheidene politici:

aan





,
ism_bouchra@hotmail.com
[adressen
overige geadresseerden weggelaten]

 

datum

13 jan. 2008 12:43

 

 

onderwerp

Gemeenteraad Ede op koranles

 

 

verzonden door

gmail.com

 

 

 

Okay Pala van de Hizb ut-Tahrir-beweging Nederland:

  

  • 'Wij zijn het niet eens met de vrijheid van meningsuiting, want we verwerpen de democratie'.
  • 'Wat jullie nodig hebben is een zware bomaanslag!'

zaterdag 12 januari 2008

 

Het Nederlands Dagblad,

De telegraaf

 

Het raadslid Bouchra Ismaili uit de Rotterdamse deelgemeente Charlois reageerde met de volgende hatemail:

van

bouchra ismaili <ism_bouchra@hotmail.com> 

 details verbergen

 16:08 (5 minuten geleden) 

aan

Jos Parbleu <jos.parbleu@gmail.com>

datum

13 jan. 2008 16:08

onderwerp

RE: Gemeenteraad Ede op koranles

verzonden door

hotmail.com

Luister goed jij vuile gek WIJ BLIJVEN HIER hahahahahahhahah VAL DOOD . Ik ben een nederlandse moslim en dat zal ik blijven tot mijn dood. Ik heb medelijden met jouw soort jij moet leven met haat, echt triest. Mijn vader en moeder hebben keihard gewerkt om dit land mede op te bouwen en ik heb niks te maken met wat anderen denken of zeggen. Jij bent een zielige duivelaanbidder!!! Je hebt je ziel verkocht!!! Raar wel in de duivel en aanhang geloven en God de almachtige de overheerser van hemelen en aarde ontkennen.Jouw soort zijn de ergste terroristen jullie terroriseren nu al jaren ons leven hier in Nederland. Maar gelukkig zijn jullie dun bezaaid en zijn de meeste Nederlanders ontwikkeld en tolerant. Jullie zijn hier de allochtonen!!!! Met Allah aan mij zijde vrees ik niks en niemand. IK EN MIJN MEDE MOSLIMS LEVEN jouw soort word verteerd door haat. Een advies als ik zo vrij mag zijn bekeer je tot de islam en vind rust in je hart. Haat vreet je op en zorgt ervoor dat je leeg bent in je hart. Je hebt maar beperkt tijd in dit leven ga leven en genieten het is zo voorbij allemaal. Wij leven.......................jij probeert iets ongedaan te maken het leven en het lot van anderen te beinvloeden. Vrijmetselaar hahahaha jij bent niet vrij je bent een slaaf van de duivel. Je denkt dat je zelf een soort god bent echt zielig ga jezelf na laten kijken! Als je een man bent met BALLEN laat dan weten wie je bent laten we in gesprek gaan. Je kan bij mij altijd terecht voor een gesprek. Ik weet dat je leeg bent van binnen en dat je soms voelt dat je niet bestaat. Je wilt gezien worden en gehoord maar je bent gewoon GEWOON, een grijze muis een miezerig persoontje een van de miljarden die op de aardbol rondlopen. Maar ik hoor je noodkreet Ik hoor je schreeuw naar aandacht. Ik zal altijd tijd voor je maken ondanks het feit dat ik het druk heb met Nederland een mooier schoner en veiliger land te laten worden waar mensen zichzelf kunnen ontwikkellen en in vrijheid en democratie kunnen leven ongeacht kleur afkomst en geloofsovertuiging. Waar zelfs duivelaanbidders van mij een plekje verdienen, want wie ben ik uiteindelijk om te oordelen. Dat laat ik over aan de rechter der rechters ALLAH A RAHMAN OU RAHEEM!!!


mvg Bouchra Ismaili


Uit de bovenstaande correspondentie blijkt dat voor Bouchra Ismaili elke kritiek op de islam, zelfs op een totalitaire organisatie als
Hizb ut-Tahrir, uit den boze is en gelijkstaat aan terrorisme. Islamcritici zijn duivelaanbidders, vrijmetselaars* en leeg van binnen. Verder wijdt ze wat mooie woorden aan haat die je opvreet, maar aan de uitspraken van Okay Pala van de Hizb ut-Tahrir-beweging, die bolstaan van haat en intolerantie, heeft ze geen boodschap. De slotzin dat zelfs 'duivelaanbidders' (lees islamcritici) van haar een plekje verdienen omdat zij het oordelen overlaat aan de 'rechter der rechters' is een fraai staaltje Taqiyya: immers, haar e-mail staat vol van oordelen over en verwensingen aan het adres van islamcritici.

Iemand die schrijft dat "ik het druk heb met Nederland een mooier schoner en veiliger land te laten worden waar mensen zichzelf kunnen ontwikkellen en in vrijheid en democratie kunnen leven ongeacht kleur afkomst en geloofsovertuiging", dient de dreiging van een radicale, tegen de rechtsstaat en democratie gerichte beweging als Hizb ut-Tahrir serieus te nemen i.p.v. de boodschapper uit te schelden.

De PvdA in Charlois zal onder ogen moeten zien wat voor persoon zij heeft binnengehaald!

De e-mail van Bouchra Ismaili is in bezit van de redactie.

Niets aan de hand!

De PvdA in Charlois vindt dat er niets aan de hand is: 


16-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actie : Ellen blijf !



Met al onze technische problemen, was Juffrouw Ellen op zoek getogen naar een andere job.  Gelukkig hebben we haar tijdig kunnen tegenhouden, want bij de slager zal ze niet gewaardeerd en bemind worden zoals bij Angeltjes. De toeleveranciers bij Ford-Genk vragen € 1 per uur opslag en krijgen € 0,35. Onze Ellen ontvangt naast alle warmte, genegenheid,  bewondering en vele boterhammetjes met choco extra brood met gerookt vlees (niet van 't paardje).  Het zal wel gaan, zeker, Ellen ?  Onderstaande foto laten we maar een keer zien.




De redactie


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extremist ?

In Nederland is de democratie diep in het moeras verzonken.  Wie de waarheid spreekt, wordt afgeschilderd als een extremist net zoals bij ons. De linkse sauna-socialisten beseffen niet dat hun pamfletjes en schreeuwerige acties aan "de extremisten" meer stemmen opleveren. Voortdoen sukkels.



Juffrouw Ellen


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse moslims in Borgerhout




Het is een invalidendag geweest en de techniek is weer eens te laat maar ze zal ons niet in de steek laten, de hulpstukken voor onze machines zijn onderweg. Dit bericht komt nog langs het smokkelpad.  En dat het u aangenaam moge verrassen, daar twijfelen wij niet aan.

In Borgerhout waar Voorpost een bloeiende en actieve  islamitische afdeling bezit, gebeurt eindelijk wat ieder van ons gelukkig moet stemmen : de integratie, de opname,  wij noemen het bewust geen vermenging, want dat is het niet, komt tot bloei.  Tientallen hebben zich bekeerd tot het ware geloof, je ziet ze soms op straat in hun typische kledij die niet zo goed bij hen past maar de intentie, de overgave lees je van hun blije gezichten af.  De bekeerden krijgen nu eindelijk een eigen moskee. De Vlaamse moslims ankeren zich vast in de eerste Vlaamse moskee, uitgerekend in Borgerhout, dat is geen toeval.

Godsdienst is een persoonlijke aangelegenheid.  Wij hebben van in onze jeugd  opgetrokken met de klassieke strekkingen zonder ooit een woord van discussie.  En met een welgemeend wederzijds respect tussen katholieken, protestanten, vrijzinnigen en joden.  Religie blijft echter buiten de politiek, die twee zijn gescheiden, en daar zijn voldoende redenen voor. Laten we hopen dat de Vlaamse moslims hun respect nooit mogen verliezen voor hun oorspronkelijke gemeenschap die gedragen wordt door de christelijk-humanistische levenswijze.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eshan Jami



Elke dag weer worden we geconfronteerd met "onaangepast gedrag van jongeren", alhoewel de ouderdomsgrens wel durft oplopen tot tegen de pensioengerechtigde leeftijd.

U herinnert zich de Iraniër nog, Eshan Jami, Pvda gemeenteraadslid die niets meer wou horen van de islam ?  We zijn nooit onder de indruk geweest van  de acties  die deze man ondernam.  Zijn zogenaamde bekering verliep openbaar in de pers, hij kreeg een pak slaag dat hem naar de brede krantenkolommen voerde en uiteindelijk riep  hij met veel trompetgeschal een stichting in het leven, om bekeerde moslims te steunen.  Kassa, rinkel, kassa.  Wij beginnen morgen een winkel om ex-katholieken op te vangen en ineens vrijzinnigen die gelovig worden : we zetten ze bij mekaar en laten ze tegen mekaar leuteren. Subsidies, alstublieft, en een beetje rap, want er komen ook moslims aangedrenteld.

De fijne socialistische partij, PvdA,  die als het op messen gooien in de rug aankomt, hoge cijfers haalt, heeft op allerlei manieren gepoogd Jami een poot uit te vijzen en van hem af te geraken.  De socialisten kiezen voor moslims en niet voor bekeerlingen, kijk naar de vrouw van Jean-Marie Dedecker, die bij de Vlaamse SP-a op een zijspoor gerangeerd werd omdat ze kritiek uitte op haar gemeenschap. Hoe was haar naam weer : Mimount Boussakla ?  U kent haar, want u heeft waarschijnlijk voor haar gestemd. 

Jami krijgt privé-bewaking.  Denkt links nooit na, of het  normaal is, dat burgers in mekaar geslagen worden en ze vervolgens door het leven moeten met permannete bewaking ,steeds omdat moslims kwaad zijn ?  Neen, links doet dat niet, links is van oordeel dat iedereen voor de moslims moet buigen.

Deze week, rapporteert de Telegraaf, reed Jami met de tram en werd herkend door een troepje Marokkanen, die onmiddellijk een taalexamen aflegden in modern-Amsterdams : met "kankerlijer" in diverse variaties ben je geslaagd.  Ze riepen ook, dat Allah er zou voor zorgen dat Jami vlug zijn aardse bestaan zou beëindigen.  Natuurlijk waren er ook enkelen die hun handen niet konden thuishouden en toen is de lijfwacht in actie geschoten.  Wij hebben het geval gekend in Antwerpen waar een treinbestuurder die geen lijfwachten bij zich had, doodgeklopt werd door het zeskoppige tuig. 

En maar volhouden dat de diversiteit een verrijking is, ja voor wie van geweld houdt.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BHV naar de regering !



Een misterieus man, dat is zowat het vriendelijkste dat je kan zeggen over Yves Leterme.  Hij was een stipt minister-president van Vlaanderen. Hij deed die job zoals hij beroepsmatig bezig was voor de politiek hem wenkte : als een staatsboekhouder bij het Rekenhof. De Vlaamse regering is trouwens voor vele zaken een subsidie-regering. 

Na de verkiezingen van 10 juni werd de staatsboekhouder plots overvallen met huizengrote problemen toen hij op eigen aandringen aangesteld was als regeringsvormer. Psychologische oorlogsvoering, intriges, valse aantijgingen, en vooral het ontzettende verschil in wijze van handelen en onderhandelen tussen brave Vlaamse Jefkes en geraffineerde Franstaterende chi-chi'ers.

Leterme had nochtans een boekje volgeschreven (84 kurkdroge pagina's om je na lectuur te laten opnemen in een depressie-kliniek) maar hij liet zich overspelen en overspoelen door heel de politieke meute en hij schreef alles op wat iedereen hem zegde. Zo probeerde hij vertrouwen te kweken, zonder nog terug te grijpen naar de eigen voorstellen.  De kreet "deze man kan het niet" weerklonk aan beide zijden van de grens.  Zijn promotieteam liet hem telkens het verhaaltje opdissen van "800.000 kiezers".  Wat weer eens een flater was, want velen begonnen zich af te vragen : "Zijn er nog 800.000 ?"

Na zich te hebben laten opzijschuiven door de schaamteloze Guynokkio die samen met Albert een coup pleegde, werd Leterme terug de ring in gestuurd om een oplossing te vinden voor de hervorming van de staat, precies datgene waar hij niets van terecht gebracht had.  Perfiede Guynokkio ! 

De octopuscommissie gaat de boel nu klaren, wordt ons voorgehouden.  Alle problemen lekker samenvoegen, mixen en dan beslissen.  Hét heikele punt waar alles om te doen is geweest en dat nu in parlementaire doorgeefluiken zit, BHV, wordt echter geweerd bij octopus.  De federale regering zal dat varkentje wassen. Dit heeft Leterme zelf beslist in overleg met zijn Franstalige tegenvoeter Reynders. En de Walen liggen te dutten en vinden alles prima ?  Hoe dom.

Een misterie is Leterme al lang niet meer, wel een treuzelaar en een beuzelaar, een man die het niet kan.
 
Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recessie ?



Natuurlijk hopen wij dat alle optimisten gelijk hebben en dat zich geen economische recessie zal voordoen.

In de VS liet Bernanke (de opvolger van de legendarische Alan Greenspan) zich pessimsitisch uit.  Hij is de voorzitter van de Federal Reserve en die hebben niet de gewoonte rond de pot te draaien of de politiekers naar de mond te praten.  Feiten zijn feiten.

Om te verhinderen dat om 't even welke paniekzaaier op de proppen kan komen met de kreet "Recessie !" heeft men parameters vastgelegd.  De voornaamste is : als gedurende twee opeenvolgende kwartalen het Bruto Binnenlands Product (BBP) daalt, is het zover.  Het BBP is de totale waarde in geld uitgedrukt van alle geproduceerde goederen en diensten.  Die gegevens worden door de nationale bank van belgië ingezameld :  elk bedrijf stuurt zijn individuele cijfers op. 

Als de economie achteruit gaat (recessie) heeft dat vanzelfsprekend een weerslag op de begroting van het land : de sociale uitgaven stijgen ingevolge toenemende werkloosheid, de inkomsten dalen omdat de bedrijven minder winsten boeken, of zelfs verliezen en een aantal van hen redt het niet en gaat in faling.  Het consumentenvertrouwen daalt en de staat moet op zoek naar vers geld.

Dit was eventjes uit de les economie.  Waarvoor onze excuses.

In Nederland balkt de premier, dat er niets aan de hand is en we hopen voor een keer dat de man gelijk heeft.  Mocht Amerika wegzakken, hoeft Europa niet per se te volgen.

In het land B wordt de inflatie voor 2008 op 3% geraamd (2 index-sprongen) en een mogelijke economische verzwakking zou een ramp zijn voor de federale begroting. De Bel-20 is vandaag, samen met de andere Europese beurzen zowat 2% aan het achteruitboeren.  Dit hoeft niet per se de stelling van de recessie te staven maar het is weinig hoopvol.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Groot-Moefti van Syrië



Wij hadden nog nooit van Ahmad Badr El Din El Hassouni gehoord, niettegenstaande dat een indrukwekkende naam is.  U wel ?  Eerlijk is eerlijk, dus u kent hem.  Vreemde connecties, niet ?  Zelfs mijn buurman, Rachid kende den Badr niet.  "Laat mij gerust" riep hij toen ik hem binnenriep voor een kopje thee.  We hebben samen op televisie de toespraak van Annemans gevolgd warin deze een paar keren tegen kamervoorzitter Van Rompuy uitvaarde toen die hem wilde onderbreken "Laat mij gerust" en sedertdien heeft Rachid dit vlijtig overgenomen.  "Het is om mijn goede inburgerszin te bewijzen" zegt hij.
Image




Den Badr is Groot-moefti van Syrië, alstublieft.  Elke zich aanpassende Vlaming weet intussen dat een imam een soort pastoor is, en een groot-moefti een soort bisschop of kardinaal.

Den Badr is uitgenodigd in het Europees Parlement om een woordje te komen vertellen waar de domme Europeanen moeten op letten om conflicten te vermijden met hun gasten, de achtbare moslims.  Aanhangers van de profeet zijn van nature uit zachtzinnig, deemoedig en braaf maar als ze godverdoeme op hun tenen getrapt worden door een ongelovige hond, dan staan ze niet in voor de gevolgen.  Dat is zowat de teneur van wat de groot-moefti van Syrië te vertellen heeft aan de Europese parlementairen.

En het Groot-moefti zakje is nog niet ledig want er volgt een speciale toegift voor de Nederlanders : "Als Wilders in zijn film de koran verbrandt of vernietigt, is hij schuldig aan het bloed dat zal vergoten worden en aan het aanzetten tot de oorlogen".  Oorlogen in het meervoud.

Syrië is een dictatuur, laten we daar niet moeilijk over doen.  Dat land zit met zijn neus, zijn vingers en nog een en ander in Libanon waar het alleszins de vrede niet bevordert.  Syrië en de Hezbollah hebben met mekaar een goede relatie zoals de leverancier van wapens die heeft tot de scherpschutter of raketlanceerder.  De godsdienstvrijheid bestaat enkel op papier en christenen worden gedoogd, zolang ze ontkennen christelijk te zijn.  Uit dat land haalt het EP een woordvoerder om de Europeanen de les te komen spellen.  Om ons te leren dat we onderdanig moeten zijn, dat we uit onze ogen moeten kijken, dat we tolerant moeten zijn, of er dreigen zweepslagen, ophangingen, afgehakte ledematen of steniging.  Dat heeft de moefti niet gezegd maar die dreiging is helaas geen fictie.

Gelukkig leggen niet alle Euro-parlementairen zich neer bij dit bezoek en de spreekbeurt.  Gelukkig is er nog her en der een moedig iemand die roept, dat bij ons kerk en staat gescheiden zijn en dat godsdienstige leiders hùn winkel hebben en politici een andere.  Kardinaal Danneels komt niet in het federale parlement uiteenzetten hoe de niet-katholieken op hun tellen moeten passen.

Er is echter nog een andere achtergrond voor dit misplaatste optreden.  De  voorzitter van het EP wil per se de paus uitnodigen en ook dat stuit op verzet.  Dankzij de moefti en de Dalai Lama kan men niet langer "neen" zeggen tegen de Paus, die complementair een paraplu bezit als hoofd van de staat Vaticaanstad, officieel een lidstaat van de EU via Italië. Wat een trieste mentaliteit, niet ?

http://elsevier.nl/opinie/weblog/asp/artnr/188277/weblogid77/index.html

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stoere voorrnemens, afgezwakte taal



Joëlle Millequet, de Franstalige humanistische-christendemoratische voorzitter van de CdH  en eerste schepen van de stad Brussel is tevreden : "Ik heb altijd gewild dat de staatshervorming buiten het parlement zou besproken worden".  Als democratische geloofsbelijdenis kan zoiets tellen.  Haar vriendje, de PS-voorzitter Elio di Rupo en burgemeester van Mons (Bergen) is vooral content omdat zijn partij mee in de dictatuurregering van Guynokkio III zit om te graaien en te benoemen in sneltreinvaart, want de tijd is kort en de toekomst oogt somber.

Schouppe  nieuwbakken voorzitter van de CD&V wil beter scoren dan zijn voorganger, die nu ronddoolt in de puinhopen van justitie die Laurette Onkelinx hem naliet.  Schouppe is een echte en trouwe CVP-er (de voorganger van de CD&V) ook toen hij de grote man was van de NMBS, speelde hij burgemeester in Liedekerke voor de CVP.  In feite moet hij tegen zijn zin overal die ratelende en taterende Bart de Wever met zich meezeulen, die in feite een andere agenda heeft.  Welke ?  Deelnemen aan het ingangsexamen voor de N-VA in de grote unitaire belgische politiek.  De partij van Schouppe heeft dat diploma al eeuwen.  Daarom dat er nu stoere taal gesproken wordt, die het kartel langs beide zijden goed uitkomt : " 't Zal hier vlug gedaan zijn, als het lang gaat duren".  Schouppe  probeert zijn partij  het zoveelste gezichtsverlies te besparen maar de teerling is nog niet geworpen en  de N-VA kan nog een tijdje dorgaan met het onduidelijke dubbelspel en de illusie te wegen op de onderhandelingen.

Al wie deelneemt aan deze octopus-schijnvoorstelling wil per se de belgische staat met zijn onevenwichten laten bestaan.  Dit leidt tot compromissen, die onbespreekbaar zijn.  Vlaanderen blijft opdraaien uit naam van de solidariteit voor alle Waalse federale tekorten voor een som van 12 miljard euro per jaar.  Dit stemt overeen met € 2.000 per jaar per Vlaming (kinderen en ouderlingen inbegrepen), m.a.w. een doorsnee gezin van vier personen draagt elk jaar € 8.000 af uit naam van de ongecontroleerde solidariteit.  Gelijktijdig willen de Franstaligen de bij wet vastgelegde taalgrens niet erkennen en willen zij flinke happen van Vlaams-Brabant overhevelen om de Franstalige bewoners/bezetters terwille te zijn.  Om het geheel af te ronden, zullen we voor de kamer een unitaire kieskring opzetten (nog 33 profiteurs meer) en de senaat paritair hersamenstellen : evenveel W als VL. Kan tellen, niet ?

Gisteren lazen wij ergens, dat het land B een lijk is dat niet dood wil gaan en de arts weigert een overlijdensverklaring te ondertekenen.  Splits de boel en de zaak loopt op wieltjes "voor de mensen"  waar iedereen zo bekommerd om is.

Leterme spreekt  als een belgische minister uit naam van de twee gemeenschappen. Zijn nieuwe imago van hardnekkigaard is enkel bedoeld voor de elctorale achterban.  

Savat

PS Voor onze Nederlandse lezers hebben we speciaal bij de namen van een aantal  politici hun cumul-functies vermeld.  Het is duidelijk dat één man of vrouw qua tijdsverbruik en intellectuele capaciteit niet in staat is dergelijke verantwoordelijkheden behoorlijk uit te voeren.




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!