Angeltjes
14-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tunesiërs zakken af naar Frankrijk of naar het land B

 

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze man in Lissabon
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Een spelletje Otelo

25 april 1974. De felverlichte despoot Salazar heeft de macht in handen in Portugal. Tot die dag de zogenaamde Anjerrevolutie uitbreekt. Een putsch van veelal militairen. Eén van hen is majoor Otelo Saraiva de Carvalho. Nog steeds wordt hij vandaag aanzien als een volksheld. 

13 april 2011. Portugal verkeert in een nooit geziene crisis. Dezelfde majoor met de gezegende Verdiaanse voornaam Otelo verklaart vandaag op de officiële staatszender, hou u vast aan de takken van de bomen:
 
"Indien ik destijds had geweten hoe diep Portugal zou wegzakken in de stinkende Europese modder, ik zou Salazar zonder een ogenblik te twijfelen gesteund hebben."
 
Ik mocht dit interview in een druk bezocht plaatselijk restaurant zien. De man kreeg vanop alle tafels een daverend applaus.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Darwin had gelijk

 

Darwin had gelijk : sommige mensen stammen af van de giraf.

 

 


13-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse militairen keren terug uit Afghanistan en houden parade

  

In aansluiting op de video over de islam-situatie in Engeland, doken we deze beelden van juni 2010 op.  Een compagnie Britse militairen keert terug na hun opdracht in Afghanistan voltooid te hebben en ze houden in hun garnizoensstad, Lutton nabij Londen, een parade. De bevolking is massaal aanwezig om "haar" soldaten te verwelkomen en toe te juichen. Behalve een groepje Baardmansen die komen jouwen en tegenbetogen.  Stel je het even het omgekeerde voor, dat wij bijvoorbeeld in het  Prachtland Turkije het leger tijdens een defilé gaan uitjouwen. Misselijk. Miserabel. Minabel. 

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : Grote pluim voor onze voorzitter
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Eindelijk een pluim voor onze voorzitter! Hij is nog maar 3 jaar voorzitter, maar zijn naam is de laatste 2 jaar al genoeg door het slijk gehaald. Ik ken hem niet, dus kan ik zijn werk niet beoordelen. Daarom zal ik ook niet aan zijn capaciteiten twijfelen. Integendeel. Dat doe ik ook niet over collega's op het werk, wiens werk ik niet door en door ken. 

Mijn indruk is dat hij een zeer intelligente en oprechte man is. Met intelligent bedoel ik iets meer dan licenciaten in de geschiedenis, zoals De Wever en Morel, die uiteindelijk geen verder onderzoek verricht hebben. Valkeniers zal inderdaad nooit een stemmentrekker worden als Dewinter, maar, met zijn genuanceerde en zeer duidelijke standpunten, is hij goed geplaatst om hooggeschoolden over de streep te trekken.

Ook veel respect voor Jan Mortelmans! Het is eens wat anders dan 'het trekt hier op niks', 'de clan van ... ' (ik dacht dat het woord clan enkel nog gebruikt wordt in de context van maffiosi), 'de grijze plaat van Dewinter', etc. Het is te vergelijken met een pas afgestudeerde, die, gepassioneerd door de wetenschap, kosteloos voor een labo werkt, omdat er voor hem geen financiering is. Dat is wat anders dan De Wever, die graag opschept met zijn Latijnse spreukjes, zich graag minachtend uitlaat over anderen, maar nog niet eens een goniometrische vergelijking kan oplossen, of met zijn eigen woorden kan uitleggen wat elektrische spanning is.

Euler-Mascheroni


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GB wordt een islamnatie

 

Een Anglicaanse bisschop heeft de opdringerige islam terechtgewezen. Dat is natuurlijk niet naar de zin van de politiek-correcte verraders van de Westerse cultuur.  Een Baardmans komt vertellen dat de klokken van de kerk die om halfacht 's ochtends luiden de mensen storen, want om die tijd slaapt iedereen nog. U toch ook, u komt niet uit uw tram voor 10 uur.  De grootsteden in Groot-Brittannië zijn inmiddels grondig verknoeid. net zoals de rest van Europa.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toekomst

 

 

(overgenomen van de webstek van Filip Dewinter)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naturalisaties nemen toe :

 

In 2010 verkregen niet minder dan 42.802 personen de Belgische nationaliteit. Dat antwoordde de minister van Binnenlandse Zaken op een vraag van Kamerlid Filip De Man. In In 2009 ging het om ‘slechts’ 32.767 gevallen, men mag dus zonder overdrijven stellen dat de ‘Belgenfabriek’ tegenwoordig op volle toeren draait (zie tabel onderaan).

Als men de immigratieproblematiek in een breder kader bekijkt, blijkt werkelijk sprake van een tijdperk van hyperimmigratie. In 2010 kregen we om en bij de 27.000 asielaanvragers binnen, het hoogste cijfer in tien jaar. Idem dito voor de regularisatie van illegale vreemdelingen: met 26.526 aanvragers zaten we vorig jaar op een recordhoogte. Inzake gezinsherenigingen lag het aantal tot 2005 steeds onder de 10.000 per jaar, de laatste jaren eerder om 30.000 per jaar. Het hoeft geen betoog dat de Vlaamse meerderheid door deze hyperimmigratie verder wordt ondermijnd, niet in het minst in Vlaams-Brabant.

Nationaliteitsverkrijgingen
2005      31.512
2006      31.860
2007      36.063
2008      37.710
2009      32.767
2010      42.802


Globaal bekeken werden tijdens de regeringen Verhofstadt en Leterme niet minder dan 400.000 Belgische identiteitskaarten uitgereikt aan vreemdelingen. Ter herinnering: tot in de jaren negentig schommelde het cijfer tussen de vijf- en tienduizend per jaar.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.*Wie niet horen wil, moet voelen*

 

Slagen in zijn buik en op zijn benen, en pepperspray in het gezicht: dat kreeg Louis Vaneycken (61) maandag als antwoord op zijn vraag aan de verkeerspolitie om niet langer te flitsen van op zijn privéparking, dat schrijft de Standaard. Het gebeurde speelde zich af in Steenokkerzeel.

'Ik vroeg de agent vriendelijk maar kordaat weg te gaan. Hij weigerde en wilde een pv opstellen', zegt Vaneycken. 'Hij kon zich niet beheersen en scheurde mijn hemd stuk. Ik draaide mij verbaasd om en kreeg pepperspray in het gezicht.' De agent besliste versterking te roepen. In totaal kwamen nog drie verkeersagenten ter plaatse. 'Ze begonnen mij zowaar minutenlang aan alle kanten te stampen', aldus Vaneycken. “Wie niet horen wil, moet voelen,, snauwden ze.'

De man werd met tal van kneuzingen en vier gebroken ribben overgebracht naar het ziekenhuis. Het zal hem leren, onbeleefd zijn tegen de flikken.
Hij heeft er om gevraagd, Louis Vaneycken.  Als hij nu Abrahim Boezomcheki zou geheten hebben, was het een ander paar mouwen.

Wat leren we uit dit incident ?

1°/ Betoon respect voor de handhavers van de openbare orde ; zeker als zij met ingewikkelde opdrachten bezig zijn, zoals automobilisten flitsen.

2°/ Als u verzoeken hebt voor de politie : draag een djellabah en spreek kip-kap Nederlands.

3°/ Denk nooit dat uw privé-eigendom écht van u is : de staat is eigenaar van al wat u bezit, uzelf incluis.

4°/ Als u een Vlaamse naam bezit, verander die als de gesmeerde bliksem in een fijne Marokkaanse of gelijkaardige naam.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met dank aan Guy Verhofstadt, de onnozele voluntarist

 

Belgische elektriciteit tot 70% duurder dan Franse


Het verschil tussen de stroomprijzen in België en Frankrijk is veel groter dan gedacht. Het prijsverschil voor de industrie liep in sommige jaren op tot meer dan 70 procent.
De Franse elektriciteitsprijzen zijn niet alleen veel lager dan de Belgische, ze zijn ook veel stabieler. Belgische energie-intensieve bedrijven die met lage marges werken, klagen erover dat de energiehandicap belangrijker is dan de loonkostenhandicap.

In 2008 bijvoorbeeld lag de elektriciteitsprijs in Frankrijk (inclusief taksen) op 49euro per MWh terwijl dat in België 85euro per MWh was. Dat is 73procent meer. De lage stroomprijs in Frankrijk heeft te maken met het Trtam-tarief dat de Franse overheid na de liberalisering van de energiemarkt heeft ingevoerd.

In Frankrijk kon de industrie bij de liberalisering van de markt kiezen tussen het gereguleerde tarief of het geliberaliseerde regime. Slechts één derde van de industrie koos voor de geliberaliseerde markt. Vanaf 2007 begonnen de stroomprijzen in Frankrijk, net zoals elders, flink te stijgen, waardoor de bedrijven het lastig kregen.

De overheid heeft daarop in 2007 ingegrepen door het Tarif Transitoire Ajustement Marché op te leggen. Al wie voor de vrije markt had gekozen, kon opnieuw overstappen naar nieuwe gereguleerde tarieven. De leveranciers die deze lagere tarieven moesten aanbieden, werden gecompenseerd door de nucleaire producenten.

Door de ingreep bleven de Franse elektriciteitsprijzen de afgelopen jaren stabiel (52 tot 53euro per MWh) terwijl de stroomprijzen in België forse bewegingen kenden met één constante: steeds hoger dan de Franse. Na de opstoot van 2008 kwam er een afkoeling, met in 2010 zelfs een tijdelijk dieptepunt. Maar ook in dat daljaar was de Belgische stroom toch nog 17% duurder. Dit jaar is het prijsverschil al opnieuw gestegen tot 32%, en alles wijst erop dat de Belgische stroom straks opnieuw de helft duurder zal zijn dan de Franse.

De prijsvergelijking is gebaseerd op een energie-intensief bedrijf dat aan de twee kanten van de grensstroom afneemt. Doordat de productie de klok rond gebeurt, is de vraag naar stroom stabiel. Een interessante klant dus die op speciale kortingen kan rekenen. Veel bedrijven betalen dus méér zodat de prijskloof tussen België en Frankrijk eigenlijk groter is. Electrabel heeft in België een gemiddelde kostprijs (alle energiebronnen door elkaar) van rond de 30euro. De energie die het puurt uit de afgeschreven nucleaire centrales kost het bedrijf circa 20euro per MWh. Niemand kan daarmee concurreren, zodat Electrabel voor goede klanten systematisch onder de prijs van andere leveranciers kan duiken en toch nog zeer hoge winsten opstrijkt. Eric De Keuleneer, professor aan de ULB, pleit ervoor dat de Belgische overheid een taks zou heffen op de nucleaire superwinsten van Electrabel en daarmee allerlei energieheffingen zou betalen, waardoor de Belgische stroom goedkoper zou worden.

GDF Suez, de moedermaatschappij van Electrabel, moet in Frankrijk op last van de overheid zijn energieprijzen laag houden, maar steekt in België een soort monopolierente op zak.

@ de Standaard

 PST : in 't Pallieterke van deze week ontwikkelt Annick Verbauwen een zeer interessante visie op de elektriciteitsmarkt, naar aanleiding van de nucleaire ramp in Fukushima. Zij besluit met de orproep : "Geen vreemde stroom door Vlaamse lampen : een idee voor komende 11 julmislogan"


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zware straf, zwaardere straf, zwaarste straf

 

 

De gazetten :

Vangheiluwe kan nog zwaardere straf krijgen

 

Jazeker, nu heeft bisschop Van Gheiluwe een zware straf gekregen : verbanning naar de streek van de Loire-kastelen.  Een zwaardere straf zou kunnen zijn : verbanning naar Saint-Tropez en de allerzwaarste straf, als biechtvader naar een weeshuis in een ontwikkelingsland.  Rome kan echt streng zijn.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Jambers zet Jan Eelen (Woestijnvis) op zijn nummer

  

Zo, heren, dit hebben we graag.  Jan Eelen (Woestijnvis) verweet Jambers dat hij dankzij de sensationele gefilmde reportages over Vlamingen met een-hoek-af, rijk geworden is.  Jambers is zwaar in zijn wiek geschoten, als tijdens een radiogesprek de beschuldigingen van de Woestijnvisser herhaald worden. Terecht verwijst Piekenpaultje naar de rubrieken in Man bij Hond, waarin de draak gestoken wordt met de gewone Vlaming, die opgevoerd wordt als een simpele. Of hoe twee ijdeltuiten die leven op de kap van de gewone man/vrouw, mekaar te lijf gaan.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België telt 10% vreemdelingen - De gevangenissen 44% vreemdelingen

 

 

Wie zit er in de jail in het land B ?  Bijna allemaal, onschuldigen maar daar gaat het hier niet over. Hoeveel belgen en hoeveel vreemdelingen ?  Wij hebben de meest recente gegevens per gevangenis en per gewest kunnen inkijken, namelijk deze van 29 maart 2011 opgesteld door FOD - Justitie.

Anderzijds hebben we bij FOD - Statistieken de meest recente cijfers opgezocht van de belgische bevolking en de verhouding belgen/vreemdelingen. Cijfers van 1 januari 2010.  Bij de belgen worden al de neo-belgen, de bipatrides (dubbele paspoorten) meegerekend, zowel in de gevangenissen als in de bevolkingsstatistieken.

44% vreemdelingen in de cel

Eind maart 2011 bevonden zich bijna 11000 personen in de belgische gevangenissen. 44% van hen zijn vreemdelingen.

Vlaanderen houdt 2913 belgen in de cel en 2398 (45%) vreemdelingen - totaal 5371

Wallonië zit met 2614 belgen en 1638 vreemdelingen (39%) - totaal 4252

Brussel heeft 522 belgen achter de tralies en 847 (62%) vreemdelingen - totaal 1369

In het keuninkrijk van Albert II zitten er 10992 personen in de nor, van wie 6109 belgen en 4883 vreemdelingen (44%)

(Over de gedetineerden die zich in de Nederlandse huurcellen bevinden, worden geen cijfers verstrekt)

bruxelles 014

10% vreemdelingen in het land

Volgens de bevolkingsstatistieken die u HIER kan raadplegen blijkt op 1 januari 2010 dat van 10,8 miljoen inwoners er 1,06 miljoenen vreemdelingen zijn in het land B, dat wil zeggen 9.76%

Besluit : 10% van de belgische bevolking bestaat uit vreemdelingen. In de gevangenissen bevinden zich 44% vreemdelingen. Dit zijn geen loze beweringen maar concrete cijfers die door de federale overheidsdiensten gepubliceerd worden. Er kan ook besloten worden, om onze onfrisse linxe medemenschen te plezieren, dat 0,06% van de belgische bevolking in de cel zit (waaronder een flink pak neo- belgen) en 0,46% van de vreemdelingen delen dat lot. De vreemdelingen zijn met circa 8 x meer vertegenwoordigd in de gevangenissen dan hun aandeel in de totale belgische bevolking. Op penitentiair vlak hebben de belgen dus een aanzienlijke achterstand. 

 Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom van de islam niet de staatsgodsdienst maken ?

 

Het schepencollege van Beringen heeft een islamleraar de toelating gegeven om op het ogenblik dat hij les heeft, toch naar het vrijdaggebed te gaan. “We gaan zijn ontslag vragen”, zegt VB-fractieleider Bert Schoofs. “Ik mag een kwartiertje vroeger vertrekken”, zegt islamleraar Mehmet Üstün.

De islam is een religie vol uitzonderingen en afwijkingen van de Westerse tradities en gewoontes. Wij moeten leren van ons aan te passen. Waarom van de islam niet de staatsgodsdienst maken, zodat alle problemen verdwijnen en wij rustig kunnen leven volgens de koran ? De andere godsdiensten kunnen rekenen op een gedoogbeleid zoals dat bestaat in bv Turkije met tussendoor het vermoorden van priesters. Leve de godsdienst van de vrede ! Ik ben al aan om het omschakelen.

Ray

Bron : Vandaag.be


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spot op Gerolf Annemans

 

 

Wij hebben de voorbije dagen het woord verleend aan Bruno Valkeniers, Filip Dewinter en vandaag ook aan Philip Claeys. Gerolf Annemans stond het voorbije week-end in de schijnwerper bij de Gazet van Antwerpen, waar hij een spervuur van karikaturale vragen en gemeenplaatsen van Lex Molenaar handig pareerde. Wij pikken enkele reacties van Annemans uit het vraaggesprek dat u door HIER TE KLIKKEN volledig kan lezen.

 

"De kiezer is momenteel in de war, maar onze thema's staan nog overeind - van B-H-V tot de toekomst van de islam in Europa. Wie het VB nu afschrijft, kent de geschiedenis van Vlaanderen niet goed."

We hebben door de verkiezingen leden, geld en 14 personeelsleden verloren, dat is niet leuk. Francis Wouters heeft ons vorige week een handje geholpen door op te stappen, want hij was een dure vogel (lacht). Maar onze ideeën zijn niet dood en we komen terug. Hetzelfde is gebeurd in Oostenrijk na Jörg Haider, in Frankrijk met Marine Le Pen en in Nederland met Geert Wilders. Die partijen zijn van veel dieper teruggekomen dan wij. Er is nog een grote toekomst voor het VB en - met een knipoog voor wie mijn vervroegde pensionering wil - die zou ik liefst nog zelf meemaken."

Over het aanbod van Dewinter aan De Wever : "Avances, zwaktebod... Nee, dat was vooral een knipoog van Dewinter naar de situatie in Antwerpen. Het VB heeft op die manier het debat geopend, en dat was ook nodig. Want ooit zal De Wever zich toch moeten outen, ooit willen we toch vernemen of hij van plan is om de stad te besturen samen met Patrick Janssens, de man voor wie hij nu al zes jaar bij alle stemmingen in de gemeenteraad op de groene knop zit te duwen. De Wever heeft op die knipoog gereageerd door te doen alsof Dewinter smekend aan zijn voeten lag, maar dat is natuurlijk geenszins het geval. Daarom wil ik onze vraag aan De Wever herhalen: gaat hij in zee met Janssens of niet? Zolang hij die samenwerking niet uitsluit, heeft Janssens niets om zich zorgen over te maken. Maar ik koester niet de illusie dat ik een antwoord krijg. De Wever zal rond de pot blijven draaien, daar is hij heel goed in. Dat doet hij ook op het federale niveau en met de Vlaamse regering. De N-VA danst om vele hete brijen heen, maar dat kan niet eeuwig blijven duren."

"Het is eigenlijk grappig: in het verleden is altijd beweerd dat Dewinter en ik twee verschillende clans achter ons hadden - wat misschien ooit zo geweest is, al heb ik dat nooit toegegeven en hebben we in het openbaar ook nooit ruzie gemaakt. En nu zouden we samen één clan vormen. Het kan verkeren, zei Bredero."

"Als Bruno voor de buitenwereld minder duidelijk zijn stempel heeft gedrukt, dan heeft dat maar één reden: die man heeft de afgelopen jaren met de discipline van een monnik geïnvesteerd in onze interne werking. Hij is een puinruimer geweest zoals er nooit een nodig had mogen zijn. Helaas amuseren tegenstanders zich ermee om gemene dingen over hem te zeggen. Daarom wil ik hulde brengen aan een voorzitter die achter de schermen zoveel zoveel doet. Bemoedigen, bemiddelen, verzoenen... Hij heeft de partij bijeengehouden in woelige wateren. Chapeau!"

"Zo is Jan Mortelmans uit Lier vorig jaar na elf jaar uit de Kamer verdwenen. Een dag na de verkiezingen vroeg hij me waarmee hij de partij van dienst kon zijn. Hij werkt nu al een jaar gratis voor ons. In zulke tijden kan je dus ook heel wat allure ontdekken."


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keuninklijke kopzorgen

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat als ... Turkije lid wordt van de Europese Unie

 

 

.


12-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Congres : Een kordaat immigratiebeleid - Beeldverslag

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gebruikt de Nato verarmd uranium in Libië ?

 

Het wordt in alle toonaarden ontkend natuurlijk maar er zijn aanwijzingen dat de Nato voltreffers afvuurt in Libië die verarmd uranium zouden bevatten, de zogenaamde "Stille Doder", die eens in het menselijke lichaam binnengedrongen, via een wonde of inademing het leven voorgoed verminkt. In Irak, Afghanistan en de Balkanlanden war de Nato is opgetreden, werd zonder enige gewetenswroeging gebruik gemaakt van dit verwoestende product.

Het heeft zelfs geen zin in het belgische parlement vragen te stellen aan het moordzuchtige christendemocratische duo Neuze-Neuze wat er waar is van deze geruchten, de twee Judassen zullen ontkennen. Het is alleszins de verdienst van Russia Today deze zaak openbaar te maken. Op de 0000 moeten wij niet rekenen.  Die zullen meer aandacht hebben voor de geplande opvoering door de Munt in Parijs van "La Muette de Portici". Bijvoorbeeld.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gentse stadsadministratie viseert Bracke
Klik op de afbeelding om de link te volgen

N-VA-Kamerlid Siegfried Bracke voelt zich geviseerd door het Gentse stadsbestuur. Op zijn website klaagt Bracke dat de politie sinds zijn terugkeer naar Gent al tweemaal politie over de vloer kreeg om te controleren of hij daadwerkelijk in de Arteveldestad woont. "Dit is opgezet politiek spel", zegt Bracke.  
 
De gewezen 0000-journalist keerde vorig jaar terug van Mol, in de Antwerpse Kempen, naar Gent. Verwacht wordt dat hij bij de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar een belangrijke rol zal krijgen. Bracke laat nu alvast niet na forse kritiek te uiten op de paarse meerderheid in Gent. En die meerderheid probeert hem stokken in de wielen te steken, beweert Bracke. Op zijn website vertelt de N-VA'er dat hij een tweede politiecontrole kreeg na zijn verhuizing. Zo'n tweede controle komt er doorgaans enkel bij een vermoeden van fraude, maar ook de politieagent moest volgens Bracke toegeven dat hij niet wist wat hij kwam doen. "Ik denk dat ik de uitleg ken", zegt Bracke. "Het hoofd van de Dienst Burgerzaken - Departement Bevolking is geheel en al toevallig de voorzitter van de sp.a in De Pinte. Een afdeling met nogal wat 'aparatsjiks' in de rangen, en dus goed bekend in de partij, in Gent en daarbuiten. Dit is opgezet politiek spel", zegt de N-VA'er. "Is dat nu erg? Natuurlijk niet! Ik kan daar best tegen. Het is alleen maar onnozel".

Onnozel is vooral dat Bracke zelf gedurende jaren lid is geweest van die partij en als 0000-journalist heel wat hand- en spandiensten heeft verleend aan de SP-a. Niet verwonderlijk dat hij de meeste afdelingsvoorzitters kent. Hij was zelf jarenlang een mol. Of een rat, zo u wil.

@ Belga




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!