Angeltjes
20-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Via BBC programma ontvangen terroristen € 35.000 giften van Engelse kijkers

 

Dat bericht lekte gisteravond uit. Na een openbare inzamelactie voor het goede doel "Kinderen in Nood" blijken £ 20.000 (€ 35.000) geschonken geweest te zijn aan een islamitische boekhandel in handen van twee terroristen die betrokken waren bij de aanslagen in Londen in 2005.  Er vielen toen 52 doden en honderden gewonden. Video's over de verheerlijking van de Jihad behoren tot de aangeboden verkoopwaren.

'We had no idea': Children in Need chief executive David Ramsden ordered an investigation into the £20,000 donation

Schenk ons gul uw giften voor Kindjes in Nood.

 

 Deadly: The scene in Tavistock Square, Central London, after a bomb ripped through a double decker bus

En hier ziet u wat we er mee bereiken.  Thank you !

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1047135/7-7-bombers-given-20-000--Children-Need.html 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom geen dienst aan de gemeenschap ?

 

De Partij voor de Vrijheid wil dat Nederlandse gevangenen ingezet gaan worden bij het schoonmaken van openbare plekken. Kamerlid Raymond de Roon heeft daar vandaag Kamervragen over gesteld.

Italië

De PVV heeft dit idee afgekeken bij Italië. In dat land worden gevangenen al ingezet om parken schoon te maken. De Roon vindt dat Nederlandse gevangenen dat voorbeeld prima kunnen volgen.

Sober regime

Gedetineerden die het werk weigeren moeten volgens de PVV een "sober regime" ondergaan en niet in aanmerking komen voor voorwaardelijke invrijheidsstelling.

@ Spitsnieuws.nl


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een verhaaltje uit 1001 Nacht

 

"Er was eens een brave Arabische vader die een mooie dochter had van 16 jaar oud, Shaikha genaamd. Een droom van een slank meisje, met prachtig dik zwart haar en een vlammende oogopslag die menig mannenhart aan het wankelen bracht.

Zo ook de oude rikketikker van een 75-jarige vriend van de brave vader van Shaikha.  Holala, murmelde Vriendmans met zijn tandenloze mond (in Saoudie-Arabië is er geen ziekenkas om valse gebitten terug te betalen voor moslims)  terwijl de kwijlslierten over zijn kinnebak gutsten. Holala, nog eens, want veel meer kwam er niet meer uit.  Hij was betoverd, de oude geile kwijler door de ranke vormen van Shaikha die maar 59 jaartjes jonger was, een te verwaarlozen getal in de geschiedenis van de mensheid.

Wel, wel, wel, sprak de brave Arabische vader van Shaikha, wat zie ik mijn vriend Mohamed, verkeert gij in een bepaalde staat van opwindng door mijn dochter ?  Ik lees in het spoor van uw kwijl dat gij danig uit zijt op bevrediging van uwe lusten ?  (Bloemrijk, dat zijn die Arabiernen wel)

Holala, antwoordde de grijsaard en hij trok met zijn benige hand zijn eigen dochter, Rachida die al een flinke vrouw van 13 was tot voor de vader van Shaikha.  "Ruilen ?" mompelde hij.

Nu was het de beurt aan de brave vader om welsprekend "Holala" te zeggen.

De twee goede vrienden besloten de daad bij het woord te voegen en zij zouden alzo mekaars dochters eerbaar ruilen en tot hun eigen echtgenotes maken. Was dat niet sluw en fijn bekeken van die nobele naturen ?

Zo ziet ge, beste lezertjes en luisteraartjes, hoe prachtig de Arabische wereld vandaag de dag in mekaar zit.  Oude, wijze mannen hebben best nog recht op een beetje geluk dat hen bezorgd wordt door vrouwtjes van 13 en 16 jaar.  De profeet deed het hen voor en het staat in de keraan."

Morgen vertelt de verleidelijke Sheherazade een ander sprookje. Wat vindt u van Ali Baba en de 40 miljoen rovertjes ?

 http://www.alarabiya.net/articles/2008/08/17/55012.html


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slikken, spuiten, snuiven ? Wordt politie-agent en uw bevoorrading is gewaarborgd

 

Drugsgebruik door politiemensen is een groeiend probleem. Dat zegt de Algemene Inspectie, de externe toezichthouder van de federale en lokale politie, in haar jaarverslag over 2007. Vooral 20- tot 30-jarige agenten duiken op in met drugs gerelateerde onderzoeken van de inspectiedienst. Dat meldt de krant De Morgen.

Hand- en spandiensten
Het ging de voorbije zes jaar om politieagenten die "hand-en-spandiensten verleenden aan het drugsmilieu, in beslag genomen drugs verduisterden (al dan niet voor persoonlijk gebruik), in beslag genomen drugs subsidieerden (vervingen door een ander product) voordat ze neergelegd werden ter griffie, drugs dealden, zich schuldig maakten aan diefstallen van in beslag genomen gelden afkomstig van drugsdelicten of werkten onder invloed van drugs en drugs gebruikten tijdens de dienst".

Grootsteden
"Terwijl het een tiental jaar geleden beperkt bleef tot enkelingen die hun humaniorawereld transponeerden en installeerden binnen de politiescholen", stelt de inspectiedienst, "moeten we spijtig genoeg vaststellen dat de enkelingen van destijds nu jonge dertigers zijn geworden die in hun kielzog heel wat navolging hebben gekregen. Voor zover geweten beperkt het zich hoofdzakelijk nog tot de politiekorpsen binnen de grootsteden omwille van het feit dat die korpsen de grootste afnemers zijn van jonge afgestudeerde politieagenten". (belga/tdb)

20/08/08 06u22
@ de Morgen
Dan is er nog niets gezegd over de knappe madammen, die snel promoveren tot bij de top en de nachtelijke patroeljes vol zwoele romantiek tussen de partners. 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims willen verbod op anti-islam bijeenkomst Pro-Köln 19-21 september

 

Vanuit Dubai protesteert een islamitische vereniging tegen het initiatief dat wij hier aankondigden van 19 tot 21 september a.s. in Keulen.

De Europese steden tegen islamisering vergaderen en bespreken in verschillende werkgroepen de toestand in Europa en de te nemen maatregelen.  Een van de eminente sprekers is de initiatiefnemer van deze vereniging, Filip Dewinter.

De hypocrieten uit Dubai (en zelfs eentje uit Jeddah in het sympathieke, overdemocratische en gastvrije Arabië) maken zich zorgen dat een anti-moslim geest zou ontstaan in Europa.  Ze hebben het ook over "racisme". En ze ervaren de bijeenkomst als een gevaar voor vrede en harmonie in de maatschappij.

U kan het hieronder lezen :

OIC asks Europe to oppose anti islamization congress.

DUBAI, AUGUST 11 - "The Organization of the Islamic Conference (OIC) hopes that all segments of the society in Germany and in Europe will come out strongly against the holding of such a conference," thus OIC which represents 57 Islamic states answered the imminent Anti Islamization Congress, to be held in Cologne on September 19-21, urging from the pages of its website to "reject the proponents of hatred and racism." A spokesman of the OIC Islamophobia Observatory based in Jeddah, in Saudi Arabia, expressed "serious concern" that the event was intended "to arouse anti-Muslim sentiments in Europe" and that it "would pose a threat to inter communal peace and harmony in the society." Some 1,000 participants are expected to take part in the conference, promoted by an extremist group named "pro Koln" (Civil Movement of Cologne), representing movements and European extreme right-wing political powers. (ANSAmed).

 http://www.filipdewinter.be/page.php?linkID=638


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PUP over PP - (Pino Uit Peking over Plakken Pakken)

 

 

Marianne Vos haalde goud ... pfft, ons doet het niets.  Haar wèl.

 

 

Beste Vlaams vrienden en sportliefhebbers,

Per kerende ontving ik van het thuisfront een e postje met de vraag of Pino nog sliep of bij Daerden zat.

Het was geen van beide, maar het is voor Pino die hier alleen de gebeurtenissen waarneemt voor Angeltjes een onbegonnen zaak om rechtstreekse verslaggeving te doen. De hoofdredacteur die een vakbondsactie al in de lucht zag hangen, heeft beloofd bij de volgende O.S. enkele manschappen meer in het veld te sturen. Waarvoor dank.

Er is de laatste dagen in het mediadorp een zeer vreemde sfeer opgedoken onder de verslaggevers van alle landen , en dat heeft allemaal te maken met het ongelooflijk hoog aantal gouden plakken bij het gastland. Ook de geruchten over de leeftijd van de Chinese turnster He Kexin, als zou zij nog geen 16 zijn, steken weer de kop op. Maar de juistheid hiervan kan uw dienaar noch bevestigen noch ontkennen.

Vandaag heb ik voor mijn eigen luxe, om mij snel te verplaatsen, een baanfiets geleend bij Iljo Keisse (de pisterenner) om weer wat uitslagen te vergaren.

We beginnen dan ook met het slechte nieuws, dat onze altijd sympathieke Kim Gevaert wegens blessure niet zal deelnemen aan de 200m.

Het goede nieuws is dat Tia Hellbaut (volgens eigen zeggen) voldoende is afgevallen voor haar sporttak hoogspringen.

Ook nieuws van het 0000 front. Sportjournalist Tom Coninx is onverwacht vertrokken richting land b. Het gerucht doet hier de ronde als zou zijn productiviteit te laag zijn, andere bronnen zeggen dan weer dat hij ook nog voor FM Brussel reportages maakte. Wat er ook van aan is, feit is dat ze van de 0000 hier met te veel zijn in verhouding tot het werk, en zich stierlijk vervelen zodat er nog een schnabbel af kan.

 Met enige vertraging sturen we graag en met veel genoegen  een foto van de gouden Mariane Vos,* (zie boven )

En dan nu nog wat uitslagen over plakken-pakken.

Op de kwart triatlon waar de deelnemers een zwaar fietsgedeelte met stijgingspercentage  van 10 % moesten verwerken was de gouden plak voor Duitsland.

 In het waterpolo gaan de Nederlandse dames naar de finale, dit na winst tegen de Hongaarse dames. Met 8 – 7 spelen  zijdonderdag de finale tegen Amerika.

Zelfs duw- en trekwerk wordt gehanteerd door de Chinezen om goud te behalen. Tijdens de halve finale sprint voor dames viel de Chinese Guo Shuang, daardoor kwam er een herstart. Tijdens de rit schuwde zij enig duw en trekwerk niet. Ze behaalde nipt de overwinning, maar werd uiteindelijk gediskwalificeerd en ging niet door naar de finale. 

De jonge Rode Duivels misten hun plaats naar de finale tegen een sterk en beter Nigeria 1 – 4. Vrijdag spelen ze voor ( mogelijk ) brons de kleine finale.

In de sprint op de piste was bij de mannen en vrouwen het goud voor Groot Brittannië.

In het hoogspringen mannen ging het goud naar Rusland.

Voor de kleine Amerikaanse ( 1.45m. ) Shawn Johnson was er goud aan de balk.

 Het goud in het discuswerpen voor mannen was voor Estland.

 Morgen zijn we er weer met meer.

 PUP ( Pino Uit Peking )

 Tot  slot de plakken.

 

Het land b.         Nederland          China

Goud    0           Goud    4           Goud   43

Zilver     0           Zilver    5           Zilver   14

Brons   0            Brons   4           Brons  19

Totaal   0            Totaal  13        Totaal   74

 

Opmerkelijk aan deze stand is dat NL 61 plakken minder heeft dan China ... Ik zou niet graag NL-er zijn.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mario de Koninck en de agente

 

MarioHoer.jpg

é www.geenstijl.nl


19-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gebroken nieuws : Eerste Gouden Plak voor het land B !

 

19/08 Paard pakt eerste olympisch goud voor België

Gisteren behaalden de Verenigde Staten goud in de teamjumping. Sterkhouder van dit team is Sapphire, een Belgisch warmbloedpaard.

Sapphire is een Darco-dochter uit een Hedjaz-moeder en werd gefokt door Walter Van Bunder uit Sint-Gillis-Waas.

Sapphire (Safari van ’t Merelsnest) wordt bereden door Ward Mclain en wist de eerste kwalificatierondes schitterend door te komen met een foutloze rit. In de derde proef maakte de combinatie één foutje, waardoor ze op een voorlopige gedeelde tweede plaats komt te staan. Dankzij deze goede prestaties wisten de Verenigde Staten goud te behalen in de teamjumping.

Donderdag wordt het alvast spannend in de individuele finale, behaalt dit Belgisch paard ook individueel een Olympische Medaille ?

@ Gazet van Antwerpen

Uit de afdeling : Pathetisch nieuws


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer een Chinees geheim ontsluierd !

 

Verplicht uit de kleren voor Spelen

AMSTERDAM -  De Chinese meisjes die de landenteams begeleidden tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen, hebben een bizarre sollicitatie meegemaakt. Ze moesten stuk voor stuk uit de kleren en met een liniaal werd gemeten of ze wel de juiste afmetingen hadden...

Terwijl onze correspondent ter plaatse, Pino, op zwier is met de Nederlandse Marianne Vos, vonden wij in de Telegraaf en bij boilingpoints dit zoveelste onthullend artikeltje over de manier hoe het er in China aan toegaat.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sluiernevel of Heksenbezem-nevel

 

See Explanation.  Clicking on the picture will download  the highest resolution version available.
 
10.000 jaar geleden, toen Martine Tanghe ons nog niet vertelde wat we moesten geloven, verscheen er plots aan het plafond van de nachtelijke hemel een groot Licht, dat na enkele weken wegdeemsterde.  Er was een ster ontploft op een afstand van 1400 lichtjaar, dat is dus een niemendal.  Als dat een Olympische discipline was, de belgen zouden niet eens moeten trainen om niet te winnen. Hoe dan ook de grootvader van Felix Timmermans vertelde dit gebeuren aan zijn kleinzoon die er later het gekende stuk "En waar de Sterre bleef stille staan" over maakte.  Maar Martine Tanghe verzwijgt dit angstvallig, want Timmermans was ne zwarte. De heldere ster in het midden zouden we met het blote oog moeten kunnen zien, het is 52 Cygni maar ze heeft niets te maken met de nevel. Hieronder staat de ganse uitleg in het Engels en erg wetenschappelijk, omdat ze bij de Nasa de achtergronden niet kennen zoals wij.  Morgen alweer een andere fabel uit het heelal.
 
Explanation: Ten thousand years ago, before the dawn of recorded human history, a new light must suddenly have appeared in the night sky and faded after a few weeks. Today we know this light was an exploding star and record the colorful expanding cloud as the Veil Nebula. Pictured above is the west end of the Veil Nebula known technically as NGC 6960 but less formally as the Witch's Broom Nebula. The expanding debris cloud gains its colors by sweeping up and exciting existing nearby gas. The supernova remnant lies about 1400 light-years away towards the constellation of Cygnus. This Witch's Broom actually spans over three times the angular size of the full Moon. The bright star 52 Cygni is visible with the unaided eye from a dark location but unrelated to the ancient supernova
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De slechte staat - Erik Verstraete

 

 

De slechte staat
-------------------------------
(terugdenkend aan René De Clercq!)

Reeds lang, reeds lang ligt deze staat,
gekweld door eindeloze kwalen,
en door de roofzucht van de Walen
te lijden aan de ziekte van de haat.

Haat met vervalsing en geweld,
door onze bron, de oude Nederlanden
te scheuren met baldadige handen
ten dienste van een Frans bestel:

dé rover sedert vele eeuwen,
die d' oude Dietse taal van duizend jaar
als erfvijand bedreigt. Maar leeuwen
wapperen weer, gedragen door een schaar

van dappere getrouwen, die de heren van de haat
en van 't geweld naar ondergang geleiden,
z'onder steun van d' Europese technocraat!
Zij zullen volk en land weldra bevrijden!

De vrijheid komt wel zeker, maar de geesten
van 't misleide en bedrogen volk
zijn nog niet klaar. Een Nederlandse tolk
moet helderheid en waarheid 't meest

aan velen schenken. Het échte weten
doet de zieke, slechte staat,
met verachting, zonder eigenbaat,
in zielige dood totaal vergeten!

Zo zullen Vlaanderen én het hele Nederland
ten slotte zegevieren en eigen toekomst
voor de Lage Landen aan de Noordzee-rand
voor eeuwen bouwen en onaangerand!

Erik Verstraete.

 



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 Franse para's gedood, 21 gekwetst in prachtland Afghanistan

 

In een heftig gevecht op 50 kilometer van Kaboel zijn 10 Franse para's gedood en 21 anderen gekwetst.

Een Amerikaanse legerbasis werd aangevallen door de Taliban, in opdracht van Al Qaeda.  Er bevinden zich momenteel 70.000 militairen in opdracht van internationale gemeenschap en de Nato in het prachtland. Onder hen een driehonderdvijftig belgen, van wie 300 die de luchthaven van Kaboel bewaken en de overigen verblijven in Zuid-Afghanistan met de Nederlanders.

Uit de Franse pers blijkt dat de Taliban zeer vlug in aantallen toenemen, wat automatisch zal leiden tot meer confrontaties, geweld en slachtoffers. Het huidige gevecht vond plaats op 1 uur rijden van Kaboel, wat de hoofdstad opnieuw in de gevarenzone brengt. De conflicten worden een permanente bedreiging en de "vredesbewaking" neigt naar een laffe guerilla-oorlog. Waarbij zowel de burgers als de vreemde militairen die het gezag ondersteunen het mikpunt zijn van de godsdienstwaanzinnigen.

De Franse militairen zijn in een val gelopen en de gevechten hebben geduurd van maandagmiddag tot een eind in de daaropvolgende morgen. De president heeft de getallenvan 10 doden en 21 gewonden bevestigd en hij is op weg naar het prachtland.

Frankrijk telt ongeveer 3000 militairen in Afghanistan.

Ray

 Bron : Frans pers

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Psst ... psst ... Kent ge hem ?

 

Sudanese President Omar al-Bashir talks following his meeting with Muslim representative from Britain's House of Lords in Khartoum, Sudan, Monday, Dec. 3, 2007. Bashir agreed to pardon a British teacher jailed here after she allowed her students to name a teddy bear Muhamma

We hebben weer wat gevonden op internet ... kent ge hem ?  Een zwarte neger met een wit laken en een witte doek ... Kent ge hem ? Een moustache en een bril van Cartier ...  Hij moet een microfoon kiezen en hij twijfelt, ge ziet hem aarzelen ... er staat ook een pak Kleenexen links, met een doekje uitgetrokken klaar voor gebruik. We moeten niet weten waarvoor.  Wie is hij ?  Het is niet Bakila van Congo of Mugabe van Rhodesië.  Ge weet het niet, hé ?

We verlossen u : Omar Al Bashir, president van het prachtland Soedan en beschuldigd door het internationaal hof in den Haag van volkerenmoord, oorlogsmisdaden en dan de klassieke misdaden tegen de mensheid (waarom dat een aantal jaren geleden gewijzigd werd in "menselijkheid", hebben wij nooit begrepen, het is niet het enige).

Den Omar is voor het ogenblik in dat andere prachtland, Parel van ontluikende democratie, Vluchtheuvel voor islamitisch extremisme en Garnizoensplaats voor invasie en luchtaanvallen bij de buren : wij bedoelen Toerkije.  In Istanbul, niet Constantinopel, grijpt een Top Samenwerkingsoverleg plaats "Toerkije-Afrika" en omdat Mugabe van Rhodesië niet komt, wilde men per se een ander aangebrande despoot, om de feestelijkheden op te vrolijken en enige internationale aandacht te krijgen. Den Omar zei, dat is iets voor mij.

Aan de top van zijn miserieland gekomen door een machtsgreep, twintig jaar burgeroolog, MILJOENEN doden, er wordt meer verkracht dan gegeten in Soedan.  Darfur is de schande van de mensheid maar het prachtland Toerkije stoort zich daar niet aan : "Welkom, broeder".

Alweer goede punten voor de toetreding, hopen wij.

Terug naar de foto : den Omar draagt een trouwring. Ziet ge het ? Hij heeft twee vrouwen.  Met zijn tweede is hij getrouwd, nadat haar man bij een helikoptercrash om het leven gekomen is.  Straf hé, met helikopters gebeurt er nogal wat.

 

Savat

http://wn.com/s/turkeypost/index.html


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De onmacht van B betekent de teloorgang voor VL

 

De OESO heeft een rapport geschreven (dat gebeurt in samenwerking met ondermeer de Nationale Bank van B) waaruit blijkt dat het land B in de EU zowat de zwaarste loonkost aanrekent en bovendien is die kost nog immer stijgend.

Onze omringende buurlanden en eerste handelspartners, Duitsland, Frankrijk en Nederland kennen een neerwaartse beweging van hun loonkosten.

De media staan bol van commentaren, vaststellingen en raadgevingen.  De triestige socialisten plengen tranen over de arbeiders in dit land, die het slechtst denkbare statuut in Europa bezitten en als opgejaagd wild beschoten worden door de kapitalisten. Laten we wel wezen : de regering van Nonkel Kruk is de eerste in decennia waaraan de Vlaamse sossen niet deelnemen.  De Waalse rode graaiers uiteraard wel : waar er wat te schransen valt, zitten de kameraden mee aan tafel. Het land B is zowat het enige land ter wereld waar de lonen gekoppeld zijn aan de index van de kleinhandelsprijzen.  Dus dat allerslechtste statuut ter wereld, valt best mee.

De hoge loonkost veroorzaakt natuurlijk botsingen tussen de bedrijfswereld die zijn concurrentiepositie wil handhaven -en liever nog verbeteren- en de loontrekkers die hun koopkracht willen behouden.  Met een inflatie van tegen de 6% (5.91% in juli), de onheilsberichten van de financiële markten en een regering die een bestaan leidt als de Vliegende Hollander op zijn spookschip , zal er in november bij het sociaal overleg tussen werkgevers en vakbonden niet veel te rapen vallen.  Voor niemand. Het wordt een zoveelste maat voor niets, een achteruitgang en zelfs geen status quo.

Het land B stevent sociaal en budgettair af op een uiterst moeilijke periode.  Een voorstel dat door sommige patroonsorganisaties gelanceerd wordt, is het behoud van de nettolonen maar een vermindering van de sociale bijdragen.  Dat impliceert hogere bijpassingen door de staat, en dat zijn wij allen.  In feite financieren wij dan het eigen behoud van ons nettoloon  via hogere belastingen en tegelijk verminderen (?) we de kostenprijs van de producten... Wat is dat voor een constructie ? 

De logische stap, die echter angstvallig door iedereen verzwegen wordt, is de splitsing van het land.  Vlaanderen bespaart op die manier circa 12 miljard euri per jaar en zal best bekwaam zijn om een eigen loonpolitiek te voeren :  zonder kunstgrepen en alimentatiegelden voor de luiwammesen uit het Zuiden.  Behoud van de koopkracht en behoud van de concurrentiepositie van de bedrijven zullen veel beter met mekaar in overeensteming te brengen zijn .

Het land B is een blijvende rem op de welvaart van Vlaanderen.  En mevrouw Gennez van de SP-a en Mijnheer De Leeuw van het ABVV zouden zich beter buigen over deze denkpistes dan over de niet langer te handhaven belgische staat.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flitsbeeld uit Peking

 

 
 
Hijood op de kop, loopster niet op kop


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blank en werkend ? Opzouten !

 

Een onvoorstelbaar verhaal van bij onze Noorderburen, waar de gekte nog strakker aantrekt dan bij ons.  Wij copiëren dit stuk bij  onze getalenteerde vrienden @ http://boilingpoints.wordpress.com/ 

Landgenoten… Zomaar een schokkend verhaal uit de mailbox. Lezeres Hellen stuurde mij een verhaal over haar Australische schoonzoon. Haar dochter heeft al acht jaar een relatie met een man uit het land der springbeesten. Deze man woonde al vijf jaar in Neerlandistan en werkte bij diverse werkgevers. Zij hebben er alles aan gedaan om een verblijfsvergunning te regelen, wat klauwen met geld heeft gekost, maar helaas…

Op een middag stond daar keurig netjes een busje met tralies op de stoep. Zijn uitzetting was een feit, maar meneer was op zijn werk… Nog voor hij opgepakt kon worden is hij met zijn vriendin als de wiedeweerga naar Australië vertrokken.

Kijk, zo moet je hardwerkende, welwillende immigranten aanpakken. Je bent blank, wilt werken voor je geld en je bezit geen strafblad. Iets wat sommige extreem-linkse politici niet kunnen zeggen. Ofwel, je hoort hier niet.

Ondertussen staan de vele linksmenschen doodleuk op Schiphol om de vele ongeletterde importbruiden uit de meest achtergebleven gebieden te verwelkomen. Dat dan weer wél. Kom maar binnen en sla je slag. Kangoeroemans hebben we verjaagd, dus u als cultuurverrijkert bent van harte welkom.

Door deze schofterige aktie is Hellen haar schoonzoon én dochter kwijt. 16.500 km is gewoon niet te belopen… Ja maar, er zijn toch vliegtuigen, zal u zeggen? Niet voor Hellen. Door een medische pruts-missert aan haar rug is het voor haar ondoenlijk om dertig uur in een vliegtuigstoel te zitten.

Moraal van dit verhaal: kom je als blanke immigrant met goede bedoelingen naar Holland? Opzouten.

Kom je als ongeletterde profiteur hier de boel verstieren? Jou zoeken we!

Hellen, veel sterkte ermee!

http://boilingpoints.wordpress.com/

Een zeer aanbevolen webstek : staat bij onze favorieten


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We omzeilen de wet, zo komen we nog eens in de gazet., zegt Duchâtelet

 

18/08 Roland Duchâtelet verkoopt aandelen STVV aan vriendin

Marieke Höfte koopt de aandelen van voetbalclub Sint-Truiden over van haar partner, Roland Duchâtelet. Duchâtelet blijft voorzitter, maar verliest zijn hoofdaandeel in de club.

"Volgens het nieuwe gemeentedecreet is het niet mogelijk dat iemand die deel uitmaakt van een gemeentebestuur overeenkomsten sluit met de betrokken stad of gemeente", vertelt Roland Duchâtelet.

"Dit verbod geldt ook voor de familieleden van raadsleden en voor vennootschappen waarin hij of zij een belangrijke aandeelhouder is. Ik was tot nu toe eerste schepen van de stad én hoofdaandeelhouder in de NV STVV, waardoor de stad geen overeenkomsten meer kon sluiten met STVV."

Voor Roland Duchâtelet betekent dit dat hij, ofwel uit zijn stedelijke functies moest treden, of de NV STVV diende te verkopen. "Niet eenvoudig, maar ik heb een oplossing gevonden. Ik verkoop mijn aandelen in STVV aan mijn vriendin, Marieke Höfte."

Höfte

Marieke Höfte werd in 1957 geboren in het Nederlandse Sittard. Ze studeerde Moraalwetenschappen en volgde een speciale licentie Marketing. De moeder van 2 dochters stond sinds 1997 mee aan de wieg van Vivant, waarvoor zij de marketing verzorgde. Ze kwam op met de gemeenteraadsverkiezingen in Antwerpen en het district Deurne in 2006. Höfte werkte als projectontwikkelaar en voordien in de marketingafdelingen van De Tijd, het –vroegere- Alken-Maes en Cegos Makrotest.

***

Zo doen we dat bij de VLD, waar Duchâtelet zijn aandelen van Vivant heeft aan verkocht.  Ze waren vrij waardeloos, want de ogenschijnlijk brave Vivant-CEO heeft er slechts een schepenmandaat in Sint Truiden aan overgehouden.  En nu verkondigt hij trots en fier, op welke wijze  een politicus in openbare functie, de wet omzeilt.  Madame Marieke is officieel geen verwante, want ze is niet getrouwd met de schepen. Als dat wel het geval was geweest, hadden ze nog kunnen scheiden en dan was de zaak ook beklonken.

Met dit soort schertsfiguren en kampioenen van de sjoemel moeten wij het stellen in dit schandland.  En die schaamteloze kerel verkoopt dat verhaal in de Pravda van de Linkeroever en het Gevang van Limburg, die dat kritiekloos opnemen.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

 

Eerder deze maand werden twee geestelijken van een wereldgodsdienst ongelukkig gedood toen ze een bom in mekaar aan het knutselen waren in hun gebedshuis. We zullen u, met onze gekende en gewaardeerde discretie, niet onthullen om welke religie het ging, maar alleszins niemand  was verbaasd. Alle wegen leiden naar god.
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een stuk Griekse cultuur voor onze vrienden uit Turkije

 

 

De Griekse componist Vangelis, wiens werk electronische muziek, new age en hedendaags populair klassiek omvat, schreef voor de Marsvlucht van Nasa's Odysseus in 2001 het stuk Mythodea.  Theatraal en zelfs enigszins pompeus, is dit toch een indrukwekkend stuk muziek niet in de laatste plaats door de omgeving waarin het in première ging en waaruit bovenstaand fragment :  de Zeustempel in Athene. Het London Metropolitan Orchestra, het koor van de Nationale Opera van Griekenland en de sopraan Jessye Norman staan borg voor een indringende vertolking van de zesde Beweging. Mogen we, met ons goede karakter, dit stuk opdragen aan onze vrienden uit Turkije met hartelijke, artistieke groeten van hun  Griekse buren. Alweer ene goede daad voor de toenadering tussen volkeren op ons palmares.  Nobel wenkt.

(met dank aan Gilbert)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie mode voor madame moslima ? Morgen op Olympische Spelen

 

Van onze verslaggeefster Barbara Plasmans
gepubliceerd op 18 augustus 2008 15:41, bijgewerkt op 18 augustus 2008 16:34

http://www.volkskrant.nl:80/binnenland/article1056961.ece/Opvolger_boerkini_op_Olympische_Spelen

AMSTERDAM - Voor moslima’s komt een nieuw kledingstuk op de markt: de hijood. Het is een combinatie tussen een ´hijab´ en een ´hood´, oftewel een sluier en een muts. Het ontwerp komt uit de handen van de Australische Aheda Zanetti, ook verantwoordelijk voor de boerkini.

Vergroting
 
Ruqaya Al Ghasara. (AFP)

De hijood zal dinsdag voor het eerst bij de Olympische Spelen gedragen worden door de Bahreinse hardloopster Ruqaya Al Ghasara . Om 10.21 uur zal de 25-jarige de 200 meter sprint lopen in het Nationale Stadium in Peking.

Sportversie
Zanetti ontwierp de hijood toen ze haar nichtje met een hoofddoekje korfbal zag spelen. Dit was voor haar reden om een sportversie te ontwerpen om zo het sporten voor moslima’s comfortabeler te maken. In 2007 benaderde ze Al Ghasara om testpersoon te zijn. Al Ghasara liet via Austrade weten dat de hijood haar ´behoefte aan bescheidenheid weet te combineren in een ontwerp gemaakt van ademende, vochtregulerende stof dat vrijheid van beweging mogelijk maakt´. Ze won in 2006 een gouden medaille op de 200 meter bij de Aziatische Spelen in Qatar.

Te koop in Nederland
De importeur van de succesvolle boerkini, Woortman Sportswear, zal ook de hijood in haar assortiment opnemen. ´Wij gaan de hijood ook verkopen. Hat kan zijn dat we over twee weken al een levering binnenkrijgen, maar het kan ook nog een maand duren of acht weken. Het is nu nog niet precies te zeggen omdat het product zich in de laatste fase van de ontwikkeling begeeft maar het gaat zeker geen half jaar duren´ aldus woordvoerder Dorelies Woortman. De hijood kost 65 Australische dollars, omgerekend ongeveer 39 euro.

***

Tot zover dit fijne nieuws uit de Volkskrant.  Het is de bedoeling dat de moslima's zich bedekken, anders kunnen de mannen zich niet inhouden.  Althans sommige mannen, vooral zij die zich vertonen in elegante lange jurken.  Voor ons, ligt het anders : wij worden enorm geprikkeld en geraken in vervelende situaties van opwinding als we die verpakte kopjes zien. Dat is pas sexy ! Benieuwd wat Pino zal weten te vertellen over de 200 meter sprint, want hem kennende zullen er veel romantische verzuchtingen verscholen zitten in  zijn verslag.  Zolang de onkostennota's binnen de perken blijven, gunnen we onze correspondent zijn pleziertje.

De moderedactie : Bloot is ook niet mis.

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!