Angeltjes
04-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij willen geen dhimmi's zijn : Bat Yeor

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angeltjes doet mee, tegen de moskee

 

 

Vorig jaar diende de vzw ‘Ass Diyanet de Belgique’ een aanvraag in voor de bouw van een supermoskee in Lier. Het islamitische gebedshuis zou een capaciteit van 300 personen hebben en een minaret van meer dan 13 meter hoog. Daarnaast zou ook een ‘cultureel centrum’ worden opgetrokken, met onder meer een grote zaal voor vrouwenbijeenkomsten, besnijdenissen, uitvaarten en vergaderingen van de vele vzw’s.

Het Vlaams Belang stelt alles in het werk om de komst van deze megamoskee te verhinderen. Nu zondag betoogt onze partij in Lier. Er wordt verzameld om 11 uur op het Leopoldplein (voor het station). 

Tegen de moskee en tegen Halloween Vanderpoorten.

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eco

 

Cartoon

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SVP/UDC aarzelt niet om eigen Zwitsers te beschermen
Klik op de afbeelding om de link te volgen

In de aanloop naar de parlementsverkiezingen die in het najaar plaatsvinden, heeft de rechts-nationale Zwitserse Volkspartij (SVP) een referendum aangekondigd over een drastische verstrakking van het immigratiebeleid.

Volgens de partij heeft de immigratie de voorbije jaren immers ongeziene proporties aangenomen. Zeventig procent van deze immigratiestromen komt uit de EU. De rest is afkomstig uit niet-EU-landen en is in hoofdzaak het gevolg van gezinshereniging en asiel. De gevolgen van de toegenomen immigratie op het vlak van economie, huur- en grondprijzen, ruimtelijke ordening, infrastructuur, onderwijs, werkloosheid, gezondheidswezen en sociale zekerheid, worden volgens de partij steeds duidelijker. De SVP wil de immigratie dan ook drastisch inperken en zal daarvoor opnieuw de steun inroepen van de Zwitserse kiezer.

Voor de partij moeten er jaarlijkse maxima komen voor het aantal vreemdelingen dat tot het land toegelaten wordt. Voor het toekennen van verblijfsvergunningen moeten strikte criteria gehanteerd worden: de kandidaat-immigrant moet in staat zijn zich te integreren én moet in zijn eigen levensonderhoud kunnen voorzien. Hij kan bovendien geen aanspraak maken op gezinshereniging en sociale uitkeringen. Tenslotte mogen er voor de partij geen internationale verdragen worden afgesloten die tegen deze - in de grondwet te verankeren - principes indruisen. Verdragen die dat wel doen, moeten voor de SVP worden aangepast of opgezegd. De boodschap van de SVP is duidelijk: Zwitserland moet zijn immigratiebeleid opnieuw zélf kunnen sturen, en moet daarbij vanzelfsprekend uitgaan van het eigen, nationaal belang.

 


03-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burgemeester Halloween Vanderpoorten gaat in op vraag van Lierse moslims

 

Burgemeester Halloween Vanderpoorten (Open Vld) heeft vrijdagnamiddag in extremis het parcours van de betoging van Vlaams Belang voor zondag a.s. aangepast.

Het Vlaams Belang betoogt zondag tegen de bouw van een Turkse moskee aan de Donk in Lier. De betogers verzamelen vanaf 11u op het Leopoldplein en zouden dan via de Antwerpsesteenweg en de Zuid-Australiëlaan naar de Mimosalaan wandelen waar ze door Anke Van dermeersch en Filip De Winter worden toegesproken.

Vanderpoorten heeft vrijdag de politie de opdracht gegeven het parcours te wijzigen. "Om veiligheidsredenen sturen we de betogers niet door de wijk Australië. We hebben de voorbije dagen namelijk enkele signalen gekregen dat dit niet het meest evidente parcours is. We verleggen daarom het eindpunt van de betoging naar de Donk. De toespraken zullen dus plaatsvinden voor de site waar de moskee gebouwd wordt."

Een van de signalen die Vanderpoorten kreeg, kwam van gemeenteraadslid Öztürk Taspinar (Lier Leeft). Hij maakte zich vrijdag in Gazet van Antwerpen zorgen over het parcours omdat "ze eindigt in een wijk met een hoge concentratie aan allochtonen".

Met andere woorden het betogingsrecht van Vlamingen wordt in eigen land aan banden gelegd door enkele kakelende aanhangers van de godsdienst van de vrede.  Zover zijn we dus : Halloween Vanderpoorten mag een handje geven aan haar Brusselse collega, het verzopen Eiland Freddy Beulemans.

Door de parcourswijziging valt het parkeerverbod in de wijk Australië weg. De Donk, tussen Antwerpsesteenweg en Ring, wordt vanaf 's morgens afgesloten.



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filip Dewinter en Philippe Moureaux bij Fox News

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. De excentrieke reizen van Barroso en zijn eurocommissarissen

 

De Bende van 27

De voorzitter van de Europese Commissie, José Manuel Barroso, spendeerde in 2009 28.000 € aan een vierdaags verblijf in New York. Barroso nam in zijn kielzog een achtkoppige ploeg mee en ze verbleven allen in een vijfsterrenhotel, het New York Peninsulas, Elke kamer kostte 780 euro per nacht. De reis kwam er ter gelegenheid van de top over de opwarming van de aarde bij de VN. De overnachtingsprijs overschreed ruim het opgelegde plafond van 275 euro. In een officiële reactie beklemtoont de Commissie dat die kosten geenszins overdreven zijn gezien het belang van die top.

Volgens de Britse krant The Daily Telegraph, bedroeg het prijskaartje voor diverse luxefeesten, waarvan drie in Lissabon, minstens 300.000 euro in 2009, zonder rekening te houden met de extravagante geschenken voorzien voor de gasten. Er is ondermeer sprake van juwelen van het prestigieuze huis Tiffany.

Blind voor de inspanningen die de Europese burgers moeten ondergaan, verblijven de eurocommissarissen steevast in vijfsterrenhotels, verplaatsen ze zich bij voorkeur in limousines en nemen graag vrienden en familieleden mee naar exotische landen zoals Papua-Nieuw Guinea of Vietnam. Regelmatig worden luxejachten ingehuurd voor informele gesprekken. In 2010 eiste de Britse eurocommissaris Ashton zelfs een privéjet voor haar verplaatsingen.

Onze krant poogde het kabinet van Barroso te contacteren voor meer uitleg, maar kreeg tot nu nul op het request.

Marc

(Magistraal vertaald uit: O Correio da Manhã – Portugal)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : Ik begrijp dit niet
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

Waarde redactie, 

Neen,de titel van mijn betoog verwijst niet naar de rode Leuvense emir, deze zwabber heeft zijn zegje al gehad.

Wat ik niet snap is de "kinderdrang" die bij sommige homokoppels nu zou kunnen ingewilligd worden. Pas op, ik heb absoluut niets tegen "echte" homo's . Voor mij is en blijft het een vergissing van de natuur in het menselijk lichaam van de betrokkenen. Maar dat men nu al zover wil gaan om de homo's een "niet commercieel draagmoederschap" te gunnen,  begrijp ik niet. Betrokkene voelen zich niet aangetrokken tot een vrouwelijke partner maar wensen wel kinderen. Dus heeft het U.Z. van Gent beslist om aan deze kinderwens tegemoet te komen en zouden homo's via een draagmoeder, uiteraard van de zaak een madame die zij niet zelf wensen/willen/kunnen bevruchten, aan een kind te helpen.I

Ik begrijp dit niet.  Waarom wordt er toch zoveel aandacht gegeven aan iets dat tegen de natuur in gaat ? Voor mij is dit hetzelfde als aan iemand die geen rijbewijs wil behalen langs de normale weg, via een omweg hem toch te laten autorijden.

Ik weet dat dit een zeer gevoelig punt is, nog fragieler dan een eierdooier,  maar gaat men niet over de schreef ?  Hoelang gaat het duren voor het een "kientjeshandel" wordt, niettegenstaande men het" niet commerciële" van de hele bedoening benadrukt?

Ik begrijp dit niet!

mvg - senior


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thailand : vredelievende boeddhisten nemen de wapens op

 

Misschien weten onze lezers in Thailand meer over de toenemende spanningen in het Zuiden ?  De Westerse media zijn zoals de drie aapjes : blind, doof en stom. Als een moslim een muilpeer krijgt, staan de redacties in vuur en vlam.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.*Flinks zijn" : Caroline Gennez & Bart de Wever

 

 

Productie : Frank Thevissen

Ik hoop dat u hier even veel van geniet dan ik deed.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De lichtjes van de Schelde

 

Zie ik de lichtjes van de Schelde ...


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BOEM !

 

 

Waartoe godsdienst in staat is


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extreem-links Eco tuig *Field Liberation Movement*

 

Parket vervolgt daders voor bendevorming, diefstal met braak en/of met beklimming en beschadiging van landelijke afsluiting In antwoord op een mondelinge vraag (zie bijlage) van volksvertegenwoordiger Tanguy Veys (Vlaams Belang) over de vernietiging van een veld met genetisch gemodificeerde aardappelen te Wetteren door de “ecoterroristen” van de Field Liberation Movement, verklaarde Minister van Justitie, Stefaan De Clerck (CD&V), dat “het Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek (ILVO) al op 27 mei ’11 een eenzijdig verzoekschrift had ingediend bij de Rechtbank van Eerste Aanleg van Dendermonde om alle actievoerders de toegang tot het terrein te verbieden onder verbeurde van een dwangsom van 2.500 euro per vastgestelde individuele inbreuk.”

De Minister van Justitie ging echter niet in op de vraag van volksvertegenwoordiger Veys om ook maatregelen te nemen tegen de Field Liberation Movement zelf, zeker nu die al hebben aangekondigd dat hun volgende doelwit het populierenveld van het Vlaams Instituut voor Biotechnologie (VIB) in Zwijnaarde (Gent) is.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mama is boos

 

1 juni, wordt www.mamaisboos.be , de nieuwe onderwijswebsite van het Vlaams Belang, gelanceerd. Via deze website willen wij scholen, ouders, leerlingen en media op de hoogte houden van onze onderwijsstandpunten en onze tussenkomsten hierover in het Vlaams Parlement en in de gemeenteraden. Via een enquête wordt tevens de mogelijkheid geboden om samen met ons in debat te gaan. De eerste enquête gaat over de plannen van minister Smet om het secundair onderwijs te hervormen.

Het Vlaams Belang kiest resoluut voor een Vlaams kwaliteitsonderwijs dat gespaard blijft van progressieve hernieuwingzucht en overheidsbetutteling en dat aandacht heeft voor onze Vlaamse eigenheid en tradities. Onze partij is gekant tegen het gelijke onderwijskansendecreet en strijdt zo tegen het vals pluralisme dat het vrije initiatief en de pedagogische vrijheid aan banden legt.

Het Vlaams onderwijs heeft steeds een hoog niveau gekend, dankzij de kennisoverdracht aan de leerlingen door sterk gemotiveerde leerkrachten. Het Vlaams Belang wil dit behouden en zal blijven strijden tegen de nivellering van het onderwijsniveau. Onze Vlaamse kinderen hebben immers recht op een kwaliteitsvol onderwijs om zo hun kansen naar de toekomst ten volle te ontplooien. Dit geldt ook voor de allochtone jongeren die we via het onderwijs willen stimuleren om Vlaming onder de Vlamingen te worden. De steun aan de multiculturele samenleving is heilloos en nefast gebleken. Onze kinderen verdienen beter.

Het onderwijs legt mee de bouwstenen van onze toekomst. Als Vlaams-nationale partij waken wij over de vrijheid en de kwaliteit van ons Vlaams onderwijs.

Gerda Van Steenberge Vlaams parlementslid Lid Commissie Onderwijs

PST : Een zeer verzorgde en overzichtelijke webstek waaruit we volgend onderdeel overnemen :

Geen politiek op school

Vandaag werd in commissie onderwijs het decreet OD XXI goedgekeurd. Het Vlaams Belang stemde tegen vooral omdat bij dit decreet door de meerderheid (CD&V, N-VA maar vooral onder impuls van sp.a) een amendement werd ingediend waarbij de schoolbesturen voortaan kunnen beslissen dat er politieke activiteiten in hun scholen plaatsvinden. Hierdoor wordt volgens het Vlaams Belang niet alleen de grondwettelijke neutraliteit van het onderwijs in het gedrang gebracht, maar wordt voortaan willekeur troef. Alleen politieke partijen en hun mandatarissen die niet alleen in hun geschriften maar ook in hun gedragingen het EVRM verdrag onderschrijven kunnen immers toegelaten worden. En het is aan de schoolbesturen om hierover te oordelen. Onze jarenlange ervaring leert immers dat schoolbesturen, al dan niet onder druk, niet geneigd zullen zijn om hun infrastructuur aan het Vlaams Belang te verhuren.

Omwille van het behoud van het grondwettelijke beginsel van de neutraliteit van ons onderwijs en omwille van het gevaar van politieke willekeur zal het Vlaams Belang alle wettelijke middelen aangrijpen om dit amendement teniet te doen. Vandaar dat wij het advies van de Raad van State over de amendementen hebben gevraagd en een tweede lezing van het verslag. Indien het amendement ook in plenaire vergadering zal aanvaard worden, dan zullen wij nog verdere stappen ondernemen.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wurlitzerdromen
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Goede morgen iedereen.

In het jaar van de Expo hadden we verschillende Nederlandstalige liedjes in de hitparade.  Eentje was een smartlap, gezongen door een mooie en geschoolde zangeres.  Ze werd geboren in het jaar 1927 in Lillo en toch kreeg ze pas haar eerste plaatopname in 1958.  Eigenlijk best raar, want ze trad regelmatig op in de buurlanden: in Nederland, Duitsland en Zwitserland, met een behoorlijk succes.  Volgens Enny Denita lag het eraan dat ze te weinig optredens had in eigen land. Ze zat trouwens al heel jong in de artiestenwereld; eerst als stepdanseres, later nam ze zanglessen en studeerde ze notenleer aan het Antwerps conservatorium. 

Jacques Kluger lag samen met Louis Marshall, de opnamedirecteur van Olympia Records, aan de basis van het eerste plaatje.  Op de A-kant zou “Jong van hart” staan en op de B-kant “Veel bittere tranen”.  En het was de B-kant dat een dijk van een hit werd in 1958, goed voor een gouden plaat.  Het nummer werd gekopieerd door o.a. de Zangeres zonder Naam en Diana More.  Ray Franky zong het ook, maar ze vond dat het lied niet paste bij een man. 

In 1959 trouwde ze in de Sint Willibrorduskerk met ene H. Leurentop en ze gingen in de Montfortlei wonen. Haar tweede plaatje “Waarom” / “Rode anemonen” verkocht wel goed maar zou nooit het grandioos succes van “Bittere tranen” evenaren. Alle volgende opnames zijn intussen quasi vergeten. 

Dit lied echter is een blijvertje: “Veel bittere tranen”, gezongen door Enny Denita, een ideaal meezinglied bij allerlei onpopulaire karweitjes en bij het poetsen.

 
Kusje van Lolita

 

 


02-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willem Duys : 1928 - 2011

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Autorijden in Hangmattenland

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Video : Geert Wilders slotwoorden voor de rechtabank

  

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geert Wilders : *Ik heb eerlijk een vroom gehandeld als een goed patriot*

 

Meneer de Voorzitter, leden van de rechtbank,

Ik sta hier vanwege mijn woorden. Ik sta hier omdat ik sprak. Ik sprak, ik spreek en ik zal blijven spreken. Velen hebben gezien en gezwegen, maar niet Pim Fortuyn, niet Theo Van Gogh, niet ik.

Ik moet spreken. Want Nederland wordt bedreigd door de islam. De islam is, zoals ik al vele malen heb beargumenteerd, vooral een ideologie. Die ideologie is er een van haat, van vernietiging, van verovering. De islam – is mijn stellige overtuiging – bedreigt de Westerse normen en waarden, de vrijheid van meningsuiting, de gelijkheid van mannen en vrouwen, van hetero’s en homo’s, van gelovigen en ongelovigen.

Over de hele wereld zien we hoe vrijheid op de vlucht is voor de islam. Dag na dag zien we onze vrijheid verminderen.

De islam staat haaks op vrijheid. Gerenommeerde islamkenners over de hele wereld zijn dat met mij eens. Mijn getuigen-deskundigen onderschrijven mijn zienswijze. Er zijn nog meer islam-deskundigen die ik van uw rechtbank niet mocht oproepen. Zij onderschrijven allen mijn zienswijze, mijn uitlatingen, zij tonen aan dat ik de waarheid spreek. Die waarheid staat vandaag terecht.

We moeten leven in de waarheid, zo zeiden de dissidenten ten tijde van het communisme, omdat de waarheid ons vrijmaakt. Waarheid en vrijheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We moeten de waarheid spreken omdat we anders onze vrijheid verliezen.

Daarom sprak ik, spreek ik en zal ik blijven spreken.

De uitspraken die mij ten laste zijn gelegd, deed ik als politicus in het kader van het publieke maatschappelijke debat. Mijn uitspraken waren niet gericht tegen personen, maar tegen de islam en het proces van islamisering. Het Openbaar Ministerie komt dan ook tot de conclusie dat ik op alle punten zou moeten worden vrijgesproken.


Meneer de voorzitter, leden van de rechtbank,

Ik wandel in een lange traditie die ik wil eren. Ik plaats mijn leven in de waagschaal voor de verdediging van de vrijheid van Nederland. Van al onze verworvenheden is de vrijheid het meest dierbaar maar ook het meest kwetsbaar. Het is waar zovelen hun leven voor hebben gegeven. De recente meidagen hebben ons daar nog eens op gewezen. Maar die strijd, die strijd voor vrijheid, is eigenlijk veel ouder.

Elke dag voeren de beveiligde wagens mij langs het standbeeld van Johan de Witt aan de Haagse Hofvijver. De Witt schreef het “Manifest van de Ware Vrijheid” en hij betaalde voor de vrijheid met zijn leven. Elke dag betreed ik mijn werkplek op het Binnenhof waar Johan van den Oldenbarnevelt na een politiek proces werd onthoofd. Leunend op zijn stok sprak de oude Oldenbarnevelt zijn laatste woorden tot zijn volk. Hij zei: “Ik heb eerlijk en vroom gehandeld als een goed patriot.” Die woorden maak ik graag tot de mijne.

Ik wil het vertrouwen van al die anderhalf miljoen kiezers van mijn partij niet beschamen. Ik wil mijn land niet verraden. Ik wil naar het voorbeeld van de raadspensionarissen Johan van Oldenbarnevelt en Johan de Witt een politicus zijn die de waarheid dient en die daarmee de vrijheid van de Nederlandse provinciën en van de Nederlanders beschermt. Ik wil eerlijk zijn, ik wil eerlijk handelen en daarom wil ik mijn vaderland beschermen tegen de islam. Zwijgen is verraad.

Daarom sprak ik, spreek ik en zal ik blijven spreken.

Vrijheid en waarheid. Ik betaal er elke dag de prijs voor. Dag en nacht moet ik beschermd worden tegen mensen die mij willen doden. Ik klaag daar niet over; het is mijn eigen beslissing om te spreken. Maar niet diegenen die mij en andere critici van de islam bedreigen staan hier vandaag terecht. Ik sta hier terecht. En daar klaag ik wel over.

Dit proces zie ik als een politiek proces. Nooit zullen de normen en waarden van bijvoorbeeld D66 en NRC Handelsblad in dit land voor de rechter staan. Een klagende partij maakte duidelijk dat de bedoelingen ook politiek zijn. Zelfs bepaalde Kamervragen en de samenwerking met de SGP werden mij ten laste gelegd door meneer Rabbae van GroenLinks. De linksen verschalken graag de scheiding der machten. De strijd die men politiek niet kan winnen omdat het Nederlandse volk hun sinistere agenda door heeft, probeert men nu via de rechter te beslechten.

Wat ook uw uitspraak moge zijn, dat is de bittere conclusie van dit politieke proces.

Dit proces is ook een surrealistisch proces. Ik word vergeleken met de Hutu-moordenaars in Rwanda en met Mladic. Zojuist is aan mijn geestelijke gesteldheid getwijfeld. Ik ben hier een nieuwe Hitler genoemd. Ik ben benieuwd of wie mij zo noemt ook een dagvaarding zal ontvangen, en zo niet of het Hof dan ook een vervolgingsopdracht zal uitvaardigen. Waarschijnlijk niet. En dat is maar goed ook. Want de vrijheid van meningsuiting geldt ook voor mijn tegenstanders.

Mijn recht op een eerlijk proces is ook met voeten getreden. De vervolgingsopdracht van het Amsterdamse Gerechtshof was geen beschikking maar materieel een veroordelend vonnis van rechters die mij veroordeelden nog voordat dit inhoudelijke proces begonnen was.

Bij u, meneer de voorzitter, leden van de rechtbank, bij u ligt nu de beslissing of de vrijheid nog een thuis heeft in Nederland.

Franz Kafka zei: “Men ziet de zon langzaam ondergaan en toch schrikt men wanneer het plots donker is.”

Meneer de voorzitter, leden van de rechtbank, laat het licht niet uitgaan in Nederland.

Spreek mij vrij: Maak een einde aan deze kafkaëske situatie.

Spreek mij vrij. Politieke vrijheid vereist nu eenmaal dat burgers en de door hen gekozen politieke vertegenwoordigers in de samenleving heersende meningen mogen verkondigen.

Spreek mij vrij, want als ik veroordeeld word, veroordeelt u de vrijheid van meningsuiting van miljoenen Nederlanders.

Spreek mij vrij. Ik zet niet aan tot haat. Ik zet niet aan tot discriminatie. Maar ik verdedig de eigenheid, de identiteit, de cultuur en ja de vrijheid van Nederland. Dát is de waarheid. Daarom sta ik hier. Daarom spreek ik. Daarom zeg ik, zoals Luther voor de Rijksdag in Worms: “Hier sta ik, ik kan niet anders.”

Daarom sprak ik, daarom spreek ik en daarom zal ik blijven spreken.

Meneer de voorzitter, leden van de rechtbank, ik sta hier weliswaar alleen, maar mijn stem is de stem van velen. Dit proces gaat eigenlijk niet over mij. Dit gaat over iets veel groters. Dit gaat over de vrijheid van meningsuiting die de levensbron is van onze Westerse beschaving.

Laat die bron niet opdrogen om het een totalitaire ideologie naar de zin te maken. “De vrijheid,” zo zei de Amerikaanse president Dwight Eisenhower, “leeft in het hart, de daden, de geest van de mens en moet elke dag opnieuw worden verdiend en vernieuwd. Zoniet zal ze verwelken en sterven zoals een bloem die wordt afgesneden van zijn levengevende wortels.”

Op u, meneer de voorzitter, op u, leden van de rechtbank, rust een grote verantwoordelijkheid. Snijd de vrijheid in Nederland niet af van zijn wortels, de vrijheid van meningsuiting. Spreek mij vrij. Kies voor vrijheid.

Hoe dan ook, ik sprak, ik spreek, en ik moet – ik kan niet anders – ik moet blijven spreken.

Dank u wel.

Geert Wilders


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen woord in de Vlaamse, noch Westerse pers : 9-jarige onthoofd in Thailand door aanhangers van de godsdienst van de vrede

 

http://barenakedislam.wordpress.com/2011/05/09/thailand-muslims-behead-a-9-year-old-boy-warning-graphic-images/

 

In het tamelijk vredige Thailand wordt al jaren door een fanatieke moslim-minderheid terreur gezaaid en ijselijke misdaden begaan tegenover de boedhisten. Zo werd onlangs een familie op een gruwelijke wijze afgemaakt door de onmensen van de islam.  Een jongetje van 9 werd onthoofd, de rest van de familie werd verhangen of eveneens onthoofd. Heeft u dit en gelijkaardige berichten ook gelezen op de frontpagina's van uw kwaliteitskranten ? 

Waarschuwing : schokkende videobeelden




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!