Angeltjes
10-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : Wanhoop en Frustratie . Wie zal het halen ?
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

Waarde redactie,

Gisteren was het weer een off-day voor de linxe rakkers en dat is altijd plezierig. 

Eerst was er rebel Frank VDB, die de kat de bel aanbond door te stellen dat we langer zullen moeten werken om de pensioenen betaalbaar te houden. Na zoveel jaren Sinterklaas gespeeld te hebben, moet Frankske ootmoedig bekennen dat de Sint zijn zak leeg is... de snoepjes zijn op.  Wat de Frank nu orakelt, wist elke mens met wat gezond verstand dat het er stond aan te komen .Geen enkele boom groeit tot in de hemel. De sossen die altijd op de eerste rij staan om te eisen en te brallen dat de 'boas ne smeirlap' is, krijgen het deksel nu vol op de neus.

Dit laatste zal nog pijnlijker aankomen aangezien de andere grote rode tenoren de zienswijze van Frank niet volgen en nog steeds met zand in de ogen en oren rondlopen.Voor hen is elke vorm van "inlevering" een aanslag op de verworvenheden van de 'weirkmensch'.  Echter... de tijd dat de sossen op 20m2 reclame- borden hun verkiezingsslogan : "De socialisten staan borg voor uw pensioen"  prijkte, is voorbij. 
Het huidige gekakel van Genez en co is gewoon wanhoop.

Innerlijk beseffen zij wel dat hun vette jaren voorbij zijn, maar uiterlijk kunnen/willen ze dat (nog) niet toegeven. Ik durf gerust stellen dat de linxe horde voor het grootste deel schuld heeft aan de huidige problemen. Hun jarenlange verdeel-en-heers politiek, het openen van de poorten van de multiculturele hel met alle desastreuze gevolgen vandien. Vandaag zijn er weer 700 "nieuwe" Belgen (leefloners?) bijgekomen, hun eeuwige trouw aan de leiders van de Fanstalige hangmatcultuur en de bijhorende Vlaamse 'solidariteit', het zijn rode bouwstenen voor de huidige miserie.

De schade die de sossen veroorzaakt hebben met hun poco mentaliteit is niet meer te overzien. En om het falen extra in de verf te zetten was er gisteren in Leuven een "debat" avond in het museum aldaar met de rode opper-treurwilg, Lou Tobback.

De man die de jongeren niet meer begreep; kwam luisteren naar hun vragen. Het werd een kanjer van een flop, want niet de jongeren kwamen aan het woord maar de lepe Lou sneed hen op zijn gekende wijze steeds de pas af als het te warm werd. In zoverre zelfs dat het de Lou himself was die vraag èn antwoord orakelde en dit tot groot ongenoegen van de aanwezige jongeren die gehoopt hadden op enige duidelijkheid.

Het mag voor de jongen mensen een les wezen om zeker geen creaturen als de Lou Tobback uit te nodigen voor een gesprek, want meer dan "geouwehoer" door een gefrustreerde linxe kaviaarsos met een zeurderige stem als het geluid van een verroeste 'jefkeszaag',  viel er niet te beluisteren.

De jongeren waren beter een pint gaan pakken op de Oude Markt dan te komen luisteren naar nikszeggend gelul van een verzuurde rode azijnpisser.

mvg - senior


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14 juni 2011 : Republiek Vlaanderendag

 

Het Vlaams Belang voert op dinsdag 14 juni, een jaar na de federale verkiezingen, actie in en rond de Wetstraat. Op verschillende plaatsen in en om de Wetstraat in Brussel zullen straatnaamborden (Wetstraat, Koningstraat, Paleizenplein, ...) vervangen worden door straatnaamborden met de vermelding "Republiek Vlaanderenstraat", "Vlaams onafhankelijkheidsplein", "Vlaamse Vrijheidsstraat", "11-julistraat",..., zo meldt partijkopstuk Filip Dewinter donderdag.

De partij stelt vast dat België al één jaar geen regering heeft. "De onderhandelingen gaan met de moed der wanhoop verder, alhoewel het duidelijk is dat een akkoord verder af is dan ooit tevoren. Toch durft niemand tot de voor de hand liggende conclusie te komen dat België failliet is en dat het enige alternatief de splitsing is van het land in twee onafhankelijke staten", stelt Dewinter.

Het Vlaams Belang wil van de gelegenheid gebruik maken om het alternatief van de Vlaamse onafhankelijkheid nogmaals onder de aandacht te brengen. De Vlaams Belang-parlementsleden zullen op dinsdag 14 juni omstreeks 11uur actie voeren ter hoogte van het kabinet van de eerste minister in de Wetstraat 16.

 Bron : VT4


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kamerlid Bert Schoofs en de in overweging neming

 

De Kamer nam donderdagavond een wetsvoorstel van Bert Schoofs (VB) in overweging... om het in overweging nemen van wetsvoorstellen af te schaffen. Schoofs vindt de inoverwegingneming zinloos.

Ieder wetsvoorstel dat in Kamer of Senaat wordt ingediend moet eerst "in overweging worden genomen". Dat wil zeggen dat het parlement bereid is om erover te discussiëren. Dat gebeurt bijna met alle wetsvoorstellen. Alleen over amnestie voor collaborateurs uit de tweede wereldoorlog wilde het parlement tot heel recent geen wetsvoorstellen in overweging nemen. Maar ook dat is nu veranderd, omdat o.a. senator Bert Anciaux (sp.a) in afwezigheid van zijn partijgenoten Vande Lanotte en Vandenbroucke plots meestemde om een amnestievoorstel in overweging te nemen, waardoor een meerderheid werd bereikt. Tot grote woede van de Franstalige partijen.

Een voorstel dat in overweging is genomen wordt gewoon naar de bevoegde Commissie gestuurd en daar besproken. Het is dus helemaal niet zeker dat het wordt goedgekeurd. De inoverwegingneming is eigenlijk een oubollige formaliteit. Maar buiten het VB wil niemand ze afschaffen en het zou de eerste keer zijn dat een voorstel van het VB wet wordt. De inoverwegingneming zal dus nog wel enige tijd blijven bestaan...

Bron : Gazet van Antwerpen


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verzwegen brandstichtingen in het land D

 

 

(foto :  Der Tagesspiegel)

Het aantal door linkse brandstichters aangestoken auto’s stijgt zienderogen, maar wordt stil gehouden.  Als er ergens een hakenkruis geschilderd wordt, dan wordt dit een nieuwsfeit voor pagina 1 bij alle media, maar de staatsveiligheid blijft slechts rechts, of wat daarvoor doorgaat, in zijn vizier nemen.

Als er in Berlijn gedurende één nacht zeven auto’s in de fik gestoken worden, dan blijft dit plaatselijk nieuws, onder de noemer “faits divers”.  Er wordt hoogstens in de hoofdstad eventjes over gediscuteerd of linkse rakkers eventueel de vuuraanbidders zouden kunnen zijn.  In elk geval mag men ervan uitgaan dat het geen nonnetjes zijn. 

Een anders goed bewaard geheim is dat Hamburg al lang de Berlijnse statistieken ingehaald heeft, maar niemand weet het, want de politie heeft de kranten “verzocht” er niet meer over te schrijven.  Kwestie van mogelijke inspiratie de kop in te drukken. 

De Berlijnse politie meldt nu – de eerste helft van het jaar is nog niet verstreken – dat er op hun grondgebied 63 aanslagen te noteren vielen, waarbij 77 auto’s in brand gestoken werden.  Bovendien werden nog 54 geparkeerde wagens beschadigd of in de fik gestoken.  Ter vergelijking: in het recordjaar 2009 werden bij 145 aanslagen een totaal van 221 auto’s in brand gestoken.  Tegenover Hamburg is dit slechts een kleinigheid: dit jaar alleen al werden 162 aanslagen geteld met 200 uitgebrande auto’s.  Maar de Hamburgers vernemen hier niets over. Dringend werk aan de winkel voor de waarheidslievende troepen van Tom Cochez & C°.

Het kan zijn dat naäpers zich geïnspireerd zouden kunnen voelen, maar men kan zich de vraag stellen of het t.o.v. de bevolking correct is deze cijfers te verzwijgen.  Niet moeilijk, dat niemand nog geloof hecht aan gepubliceerde statistieken van de overheid.

Floriaan Terbeke

Bron: PI


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CH verlaat Brussel voor den Haag : oei, oei, oei ...

 

Zwitserland gaat drastisch snoeien in zijn consulaten. Een twintigtal consulaten over heel de wereld moet de deuren sluiten. Daarbij onder meer Kopenhagen, Helsinki, Oslo, Praag en ook Brussel. Het land CH wil zijn consulaten efficiënter organiseren en brengt verschillende diensten onder in Europese regionale centra.

Die komen in Wenen, Stockholm, Pristina, Boekarest, Riga en tenslotte Den Haag, dat de bevoegdheid krijgt voor België. Buiten Europa komen er regionale centra in Hispaniola en Pretoria.

Bron : Gazet van Antwerpen


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Philippe en Axelle Red redden het land B

 

(met dank aan Lilith)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Achtervolging gangster met helicopter in het Antwerpse : spannender dan op de film

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wurlitzerdromen
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

Goede morgen lieve vrienden

Een dijk van een lied heb ik voor jullie gekozen, een nummer dat ontelbare keren als openingslied op bruiloften in Vlaanderen en in de Duitstalige landen gespeeld werd, op feestjes meegebruld werd, in vakantieoorden nog steeds tot in de late uurtjes gedraaid wordt.

En een zanger, die in zijn genen heel de tragiek van de Balkan met zich meedraagt.  Een zanger, die aan zijn verleden – aan zijn afkomst – liefst niet wil herinnerd worden, niet weg te denken bij eender welk georganiseerd protestfeestje, zolang het maar tegen het establishment is, zolang het maar past binnen het groen-rode politiek-correcte denken. 

Peter Alexander Makkay werd op 30 augustus 1949 geboren in Brașov (vroeger Kronstadt), Siebenbürgen, middenin het huidige Roemenië.  Zijn moeder was Siebenbürgisch-Saksisch, zijn vader Duits-Hongaars.  Misschien heeft hij zelfs Vlaamse voorvaderen, wie weet?  In de 12de eeuw werd dit gebied immers bevolkt door achtergebleven kruisvaarders uit het Rijn- en Moezelgebied, uit Wallonië én uit Vlaanderen.  Maar dat is geschiedenis.

In 1963 trok het gezin naar Duitsland.  Als kind leerde hij al viool spelen.  In 1968 richtte hij zijn eerste orkestje op: The Dukes; Peter was de gitarist en had een voorliefde voor de toen populaire protestliedjes van Bob Dylan en Donovan.  In 1969 nam hij zijn beroemde “Du” op, het keuzeliedje van vandaag, en hij werd hiermee een ster aan het Duitse schlagerfirmament.  De daarop volgende jaren hield hij het bij ballades en rock ’n roll, met blijvend succes trouwens. 

Op het einde van de jaren 70, begin 80, veranderde hij van stijl: de brave, herkenbare rock werd vervangen door de hardere uitvoering en het gaf hem het etiket “Deutschrocker”.  Zijn lp’s verkochten als zoete broodjes: “Steppenwolf “ liet 1,6 miljoen keer de kassa rinkelen, “Revanche” 2,1 miljoen keer! Dertien van zijn lp’s werden meer dan 1 miljoen keer verkocht; zijn optredens lokten per toer 700.000 fans.  In totaal heeft hij meer dan 35 miljoen plaatjes verkocht.  Einde der 90-iger jaren richtte hij samen met enkele collega’s de Deutsche RockRadio op, een vereniging die tot doel heeft de rock te promoten in Duitsland. 

En hij lag aan de basis van tekenverhalen over een groen draakje, Tabaluga.  Het figuurtje resulteerde zelfs in een heuse musical.  Peter mocht ook tekenen voor enkele filmrollen en hij liet zijn biografie schrijven, waarin hij zichzelf een vredesactivist laat noemen. 

Buiten de wereld der kunsten is Peter Maffay (Makkay werd Maffay) geëngageerd in politiek en liefdadigheid.  Zo heeft hij op Mallorca een finca, waar getraumatiseerde kinderen welkom zijn, en zit hij in verschillende beheerraden van verenigingen, die vooral kinderen en leukemiepatiënten willen helpen.  Hij kreeg verschillende internationale erkenningen voor zijn onbaatzuchtigheid.

Zoals menig succesvol artiest, ging het op persoonlijk gebied niet zo vlotjes.  Hij trouwde vier keer en woont afwisselend op Mallorca en aan de Starnberger See. 

Men hoeft hem niet sympathiek te vinden, maar hij kan met zijn grootste succesnummer, “Du”, niet ontbreken in mijn Wurlitzerarchief.

Kusje

Lolita


09-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwitsers parlement wil de EU op afstand houden. Konden wij dat ook maar ...

 

Het Zwitserse federale parlement zal dezer dagen overuren moeten kloppen.  Op de agenda staat immers het grote debat over de Europapolitiek.  De meeste tussenkomsten staan op het konto van de SVP, maar ook de linksen zullen zich niet onbetuigd laten.

20 moties, 3 voorstellen en 27 interpellaties werden ingediend; de federale regering zou het liefst alle moties en voorstellen gewoon weigeren.

De meeste dadendrang heeft de SVP/UDC die een buitengewone zitting geëist heeft.  Deze partij wil o.a.  dat het Schengenakkoord opnieuw onderhandeld wordt,  zodat Zwitserlandzoals voorheen zijn grenzen autonoom en systematisch kan controleren.  Bovendien wil de partij dat Zwitserland het toetredingsverzoek tot de EU intrekt en dat het zelf – in weerwil van Schengen – over zijn visumpolitiek kan beslissen. 

En nog meer : zoals de afschaffing van het arrest Cassis-de-Dijon, waarbij de EU voorschrijft hoe plaatselijke producten dienen gefabriceerd en samengesteld te worden, en het verbod om de EU-vlag te laten wapperen op openbare gebouwen.

De CVP heeft de stopzetting van de landbouwonderhandelingen met de EU de op de agenda laten plaatsen.

De linkse partijen hebben ook een verlanglijstje.  Zo eist de SP een oplossing op bilaterale weg om de Zwitserse rechten te beschermen, vooral het recht op een referendum en de inspraak van de kantons.

De Groenen willen de samenwerking met Frontex opzeggen want… Frontex dient slechts om mensen aan de grenzen tegen te houden !

Bron: Tages Anzeiger, CH

Floriaan Terbeke


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : Tjevenklaas in Kabilaland
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Waarde redactie.

Zoals geweten, is tjeven Vanackere recentelijk naar Congo geweest om (wat minder geweten is) ginds tussen een bord moambe en een glas maniok-champangne de blijde mare te verkondigen dat het land B met zijn immense staatsschuld Kabilaland plus minus 480 milj.euri schulden kwijtscheldt.

Voilà monsieur le président de la republique indépandente du Congo un cadeau du gouvernement Belge et de son premier ministre,  Kruk & co. Vandaag was het de beurt aan la douce France om haar duit in het zakje te doen en de Fransozen vegen 800 miljoen euri Congolese poef ook van het bord. Nederland en Italië waren eerder al de samaritanenweg opgegaan.

Jefke Kabila staat nu nog voor 3 miljard euri in het krijt ( misschien bij de Chinezen?) De kwijtschelding door de diverse landen gebeurde omdat Kabilaland aan de voorwaarden(welke?) voldaan heeft om van deze gunstmaatregel te kunnen genieten. Wat mij buitensporig stoort in deze is het feit dat Congo zulk een schuld heeft kunnen uitbouwen, wetende dat de bevolking er door de jaren heen geen sikkepit beter van geworden is... intengedeel!

Miljarden zijn er in dat land gepompt geweest om het overeind te houden... en toch slaagden de machthebbers aldaar er in om miljarden schulden te maken. Maar kom,laten we mekaar geen Liesbeth noemen... we weten maar al te goed waar de poen naartoe is gegaan èn nog gaat.  Denken we maar aan het Mobutu-tijdperk toen het geld opgesoupeerd werd aan dure paleizen met ingevoerd Italiaans marmer en massief gouden kranen in keukens en badkamers, kortom luxe die men alleen bij de giga-rijke oliesjeiks aantreft.

Het is dan ook een schande dat men dezer dagen alles wegfuift als ware  het een niemendalletje, temeer omdat de gewone Congolees er toch niet beter van zal worden.  Daarvoor zit de corruptie en de hand- en spandiensten in dat land te diep ingeworteld. Jefke en de zijnen zullen content zijn, ze kunnen opnieuw de graaikraan openzetten. En wij maar afdokken!

mvg - Senior

Pssst : Onze keuning heeft een briefke geschreven naar Jefke met de vraag of ze a.u.b. willen ophouden met die massa verkrachtingen in Congo ! Het komt in orde heeft Kabila laten terugtrommelen.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Altijd bronnen checken en dubbelchecken

 

Op 31 mei brachten wij het "verhaal" van een 19-jarige jonge vrouw die gestenigd werd door moslimjongeren, omdat zij deelgenomen had aan een schoonheidswedstrijd. Wij baseerden ons op Het laatste Nieuws, Knack en een Britse krant.

Het incident blijkt inmiddels niet te kloppen. De vrouw werd het hoofd ingeslagen door een labiele vent (geen moslim) die wat met haar wilde. Waarvan akte.

Vanmorgen kregen we een mail binnen van een onbekende lezer-waakhond met volgende inhoud :

Altijd bronnen checken & dubbelchecken!   

http://www.apache.be/nvdr/2011/06/09/de-sharia-als-verkoopsargument/

Reactie op bericht "In de duistere wereld van de islam : jongevrouw gestenigd" van dinsdag 31 mei 2011
Ingegeven op donderdag 9 juni 2011 om 09:48:02, door Bartjeuh.

Bartjeuh schijnt zeer bekommerd te zijn om correcte berichtgeving. Als hij de moeite neemt om zelfs een bescheiden blog te wijzen op een onnauwkeurigheid, dan moet hij met een ganse équipe de traditionele media, de 0000 op kop, dagelijks bombarderen met zijn wijsneuzige terechtwijzingen. Een briefje voor een Bartjeuh, die natuurlijk anoniem blijft, zoals zijn vriendjes met de capuchons. 

.
Dag Mijnheer Bartjeuh.
 
Bedankt voor uw reactie.
 
Aangezien de partij van onze voorkeur (VB, zoals u ongetwijfeld weet) en de blog Angeltjes opgesloten zitten in een politiek en mediatiek  cordon, wensen wij ons niet door buitenstaanders te laten vertellen, wat we wel of niet mogen publiceren.  En dan zeker niet door een paladijn van Tom Cochez, een kerel die leeft bij de gratie van haat en die zijn journalistieke bezigheden toespitst op het verkondigen van halve waarheden die hij verzamelt bij gefrustreerde sukkels en er vervolgens een eigen verhaal bij bedenkt. De zogenaamde onderzoeksjournalist Cochez is vaak niet meer dan een rioolschrijvertje dat in leven blijft dankzij haatartikels tegen Vlaams Belang en daarvoor zelfs subsidies ontvangt.
.
U kan uw roep om een kritische pers versturen naar gelijkgezinden uit uw politiek-correcte wereld buiten ons cordon.  Bij ons heeft  u niets te protocollen. Ons opsluiten in een schutskring en dan nog staan roepen hoe wij ons moeten gedragen, daarvoor moet je inderdaad een malle Bartjeuh zijn. Hoe meer het u hier niet aanstaat, hoe liever wij dat hebben.
 
Van zodra af de politiek en de media ons zullen meten met de  maatstaven (ik krijg het woord objectief niet over mijn lippen voor het stelletje regime-aanhangers waar u bij zweert) die zij ook gebruiken voor anderen, mag u nog eens komen aankloppen. In afwachting zeggen wij  hoofs en welgemeend : Toedeloe, en tot nooit meer. 
 
Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtlanden Bulgarije en Roemenië nog even niet bij Schengen

 

De Europese Unie houdt Bulgarije en Roemenië buiten de Schengenzone. Dat werd donderdag beslist door de ministers van Binnenlandse Zaken van de lidstaten. De ministers vrezen vooral een toename van het aantal illegale migranten en van de criminaliteit. Ze hebben ook bedenkingen bij het vermogen van de twee Prachtlanden om hun grenzen met buurlanden die niet tot de EU behoren, te controleren.

Woensdag stemde het Europees parlement nog voor de toetreding van de twee landen tot de Schengenzone. Die stemming was echter niet bindend. Dat zegt veel over de democratische macht van de Euro-praatbarak. Niet dat we daar veel moeten van verwachten : het is één grote schijnvertoning.

Op de vergadering van de Europese ministers van Binnenlandse Zaken kreeg Denemarken nog zware kritiek te slikken omdat het land vasthoudt aan zijn voornemen om terug grenscontroles in te voeren. Als Denemarken zijn plannen uitvoert, betekent dat een klap voor het Schengensysteem, zeggen de ministers.  So what ?  Het zou beter zijn, dat ook zij de taak zouden waarnemen waarvoor de bevolking hen gekozen heeft, namelijk de burgers beveiligen.

Vooral de Duitse delegatie had het op Denemarken gemunt. De Duitsers beschuldigden Denemarken ervan één van de hoekstenen van de Europese eenheid koudweg te ondermijnen. De Duitsers zijn niet van de moedigsten, om het vriendelijk te houden.  Voor iedereen die tegen hen de stem verheft, kruipen zij over de grond en als één land afgezonderd staat, hakken ze er op in,  precies alsof we terug in 1939 zijn. Ik moet de mentaliteit van die Turkenlikkers niet. 

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nigel Farage & Barroso over de barre situatie van de Euro

 

 Vooraf nog even meegeven, dat Nigel Farage een financieel expert is, die een fiscaal makelaarskantoor beheerde vooraleer hij in de politiek stapte. Hij is van de weinige politici met een heuse fianciële achtergrond en kennis van de markt en de technieken.  Een korte samenvatting :

"U ontkende altijd dat wij landen uit de puree moesten helpen want er was geen vuiltje aan de lucht, nu zijn we aan onze vierde steunverlening bezig, die tevens de tweede is voor Griekenland. Het gaat hem hierbij ook om de integriteit van de ECB (Europese Centrale Bank). Je kan niet voortdoen met je eigen schulden te blijven opkopen. Geeft u toe dat de financiële toestand van de ECB hachelijk is ?"

Waarop Barroso de wijsheid en het inzicht van de ECB-leiding prijst en de deglijkheid van de instelling. Het is de eerste maal dat wij dergelijke zaken meemaken.

Farage komt dan naar boven met cijfers uit een rapport van een Europese denktank die zeer recent zijn. Griekenland zou 119 miljard euro ter beschikking krijgen. Mocht de ECB 4,25 van zijn activa verliezen, dan is de volledige kapitaalbasis van onze Europese Bank foetsie.  Geeft u dit toe, mijnheer Barroso.  Of moet u publiek blijven liegen om de ECB overeind te houden ?

Waarop Barroso, weinig overtuigend reageert met "I don't lie" en een reeks gemeenplaatsen verkoopt, waaronder de weinig verstandige opmerking, dat er heel wat Nationale Banken in de Unie zijn, die er veel slechter aan toe zijn dan de ECB ...

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met dank aan Walt Disney

 

(dank René)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU-ambtenaren : profitariaat en discriminatie

 

 

 

 

Terwijl de EU van alle burgers langere werktijden en het afzien van looneisen eist, gunt zij zichzelf een nauwelijks voorstelbare luxe. Daarbij komt nog: EU-ambtenaren betalen nauwelijks belasting. Ze hebben voor zichzelf hun eigen belastingparadijs gecreëerd.
Iedere werkende EU-burger moet regelmatig een belastingformulier invullen. Met één uitzondering: EU-ambtenaren zijn in alle EU-landen bevrijd van het invullen van een formulier inkomstenbelastingen. Wat nauwelijks iemand weet: ze hebben weliswaar hoge inkomens, maar betalen belasting als in een belastingparadijs. Dezelfde EU-ambtenaren, die in het openbaar vechten tegen belastingparadijzen, hebben hun eigen Brusselse belastingparadijs geschapen. De Eurocraten verdienen tweemaal zoveel als Nederlandse ambtenaren en betalen duidelijk minder belasting. Een voorbeeld: het laagste EU-salaris van een EU-ambtenaar ligt op € 4308. Daarover betaalt de EU-ambtenaar slechts € 48 belasting.

 

De EU-ambtenaren (ze verdienen tussen de € 4000,00 en € 18.000,00) hebben een 37-urige werkweek, krijgen 16% buitenlandtoeslag, schooltoeslag, kindertoeslag en inrichtingshulp ter waarde van twee maandinkomens. Een gemiddelde ambtenaar krijgt dus maandelijks ongeveer € 5000,00 netto belastingvrij bij zijn salaris. Hij heeft recht op 67 dagen vakantie – dus ongeveer 13 weken. Het prepensioen begint bij 55 jaar. En daarnaast bestaan er voordelen, waarvan gewone burgers niet eens durven dromen. Omdat het geld voor de ongeveer 50.000 luxeambtenaren minder wordt, wil de EU nu nog meer geld uit de belastingbetalers persen om in het belastingparadijs Brussel  door te kunnen gaan met het financieren van een overdreven leven.

 

Auteur: Udo Ulfkotte Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=13336

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : Lezersbrieven die de regimeredacties niet halen
Klik op de afbeelding om de link te volgen

In mekaar geslagen

Zondagavond 8 mei werd mijn buurman -een zestiger- voor zijn deur in mekaar geslagen door enkele "jongeren".  Hij had geen geld bij zich.  Er was dus geen buit maar mijn buurman heeft wel lichamelijke schade opgelopen.  De ganse straat was in rep en roer door de aanval, maar van de daders is uiteraard geen spoor.  Zoekt de politie er wel naar ?  Wij bewoners van het Kiel zijn het kotsbeu. Wij kunnen hier geen normaal leven meer leiden.

FS - Antwerpen 2020

Geen school voor ons kind

Vorige week kregen wij bericht van de Schepen Voorhamme dat er geen plaats is in de kleuterscholen waar wij ons kind wensen in te schrijven.  Antwerpen zou een gezinsvriendelijke stad zijn ? Ik merk daar in de praktijk niet veel van. Er zijn wachtlijsten voor kinderopvang en nu mogen we niet meer kiezen waar onze kinderen naar school gaan omdat er te veel vreemdelingen zijn bijgekomen.  En ondertussen op ATV en via de kranten maar advertenties publiceren die Antwerpen aanprijzen bij jonge gezinnen.  De publiciteit van Janssens is leugenachtig. Ik weet het omdat ik er woon.

CL - Antwerpen 2000

Politie treedt niet op

Onlangs maakte ik mee hoe een 50-jarige man door Marokkaanse portiers ineen geslagen werd met tafels, stoelen, asbakken ... De politie komt ter plaatse, 3 vrouwelijke en 1 mannelijke agent.  De portiers worden vriendelijk behandeld, het belgisch gezelschap dat totaal niets verkeerds gedaan had, wordt als misdadigers behandeld.  De 50-jarige man ligt in het ziekenhuis met fracturen in het aangezicht. De daders mogen doodleuk verder werken. Is slagen en verwondingen toebrengen in Antwerpen, dan niet meer strafbaar ? Waarom zijn de daders niet gearresteerd ?

AR - Antwerpen 2000


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justitie op zoek naar klooster voor Michelle Martin ?

 

Paul Marchal, vader van de vermoorde An, zegt over aanwijzingen te beschikken dat Justitie in België op zoek is naar een klooster om Michelle Martin op te vangen. "Een aantal kloosters is al gecontacteerd, maar geen enkel heeft tot nog toe toegezegd", aldus Marchal.

Morgen, vrijdag, zal de strafuitvoeringsrechtbank van Bergen zich opnieuw buigen over de mogelijke vervroegde vrijlating van Michelle Martin, de ex van Marc Dutroux. Haar vrijlating werd opgeschort omdat het Franse klooster waar ze zou verblijven uiteindelijk besliste om Martin toch niet op te vangen. Ondertussen zegt Paul Marchal, vader van de vermoorde An, over aanwijzingen te beschikken dat Justitie al een tijdje in België op zoek is naar een klooster dat onderdak wilt geven aan Martin.

"Ik heb een telefoontje gehad van iemand die contact heeft gehad met een zuster van een Belgisch klooster dat gevraagd is om Martin op te nemen. Maar het klooster heeft dat geweigerd. Daarnaast heb ik aanwijzingen dat er nog andere kloosters in België gecontacteerd zijn met de vraag om Martin op te vangen."

Om welke kloosters het gaat, wilt Marchal niet zeggen. "Zolang een klooster niet ingaat op de vraag van Justitie, vind ik het niet nodig om kenbaar te maken om welk klooster het gaat. Toont een klooster zich wel bereid om Martin op te nemen, dan zal ik meteen met hen contact opnemen en hen proberen te overtuigen om dat niet te doen."

Wij zitten met enkele vragen en suggesties, steeds bereid om de prutsers die onze maatschappij naar de verdoemenis helpen, een handje toe te steken. Zijn kloosters verlengstukken van gevangenissen die de taak hebben schurken en onmensen een veilig schuiloord te bezorgen ?  Waarom niet in Westvleteren proberen ? Die paters hebben ervaring met misdadigers. Of bij de een of andere moskee ? Daar zitten veel toffe vergevingsgezinde personages.

Na de eerste golf van publieke verontwaardiging over de mogelijkheid dat dit monster zou vrijkomen, blijven de buitenaardsen van justitie hun eigen wil doordrijven. Hoe is dit mogelijk ?  De vervroegde vrijlating van Martin druist in tegen de wil van de mensheid.

Bron : Vandaag.be


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filip Dewinter bezoekt Turnhoutsebaan, Borgerhout

 

 In een van de zijstraten wordt bewonderend opgekeken naar de Super Iran Markt

Na de opeenvolgende rellen in Borgerhout op de Turnhoutsebaan heeft geen enkel lid van het Antwerpse schepencollege of van een politieke partij het fatsoen gehad de handelaars, middenstanders en de bewoners aldaar te bezoeken en naar hun bevindingen te vragen. 

Janssens  is druk in de weer met het organiseren van lawaaiconcerten met zijn ongetalenteerde zangertjes, naar adem happende chanteuses en socialistische gitaarboenkers. Bart de Wever (lid van de meerderheid in Antwerpen) weet niet eens de Turnhoutsebaan te vinden.

Filip Dewinter is in Borgerhout (zoals in alle Antwerpse districten) een populair politicus die zich onder de mensen mengt en door velen enthousiast begroet en aangesproken wordt.

Dus trok de oppositieleider, Filip Dewinter met enkele collega-gemeenteraadsleden op 7 juni naar Borgerhout om met de mensen te praten. Het is trouwens niet de eerste keer dat VB dit doet.

Wij copiëren van de (nauwelijks leesbare) webstek van Dewinter met genoegen zijn verslag.

Deze namiddag heeft Filip Dewinter samen met een delegatie Vlaams-Belanggemeenteraadsleden de Turnhoutsebaan te Borgerhout bezocht.  Zaterdagavond braken op de Turnhoutsebaan voor de zoveelste keer rellen uit. 

Een hartelijke begroeting voor de man die zegt wat velen denken.

De Vlaams-Belangdelegatie o.l.v. Filip Dewinter bracht een bezoek aan de middenstand van de Turnhoutsebaan maar had ook heel wat contacten met gewone Borgerhoutenaren.  De middenstanders bekloegen zich erover dat ze van het stadsbestuur nog geen enkele informatie hadden ontvangen i.v.m. de mogelijke terugbetaling  van de opgelopen schade.  De Borgerhoutse middenstanders waren tevens bijzonder bekommerd om het imago van de Turnhoutsebaan.  Herhaaldelijk was te horen dat de opeenvolgende rellen ervoor zorgden dat nauwelijks nog klanten van buiten Borgerhout  bereid zijn op de Turnhoutsebaan te winkelen.

 Restaurant Ali Baba. Is Filip op zoek naar de 40 Rovers ?

Ook de aanpak van de politie stuitte op heel wat kritiek.  Het is duidelijk dat de Vlaamse Borgerhoutenaar in het algemeen en de Borgerhoutse middenstand in het bijzonder zich volledig in de steek gelaten voelt door het Antwerpse stadsbestuur.  Velen vroegen zich af waarom leden van het Antwerpse Schepencollege of de Antwerpse burgemeester Patrick Janssens nog niet ter plaatse zijn geweest.

Borgerhout met zijn 180 nationaliteiten : wat komen die witte pipo's hier doen ?

Filip Dewinter heeft via een schrijven de Borgerhoutse middenstand en de bewoners van de Turnhoutsebaan opgeroepen om aanwezig te zijn op de extra gemeenteraad die doorgaat op dinsdag 14 juni om 18.30 op het stadhuis van Antwerpen.

 

Hoffelijk wordt Filip Dewinter begroet door deze zwarte dame.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kan u het nog aan, een zeurbericht uit de Euro-praatbarak ?

 

Bij de bespreking van de toelating van Bulgarije en Roemenië tot de Schengenzone zonder grenscontroles, die ongetwijfeld zal leiden tot nieuwe massale immigratie o.a. door Roma, liet de extreem-linkse fractie Groenen-EVA waarin ook N-VA zetelt weten bij monde van Tatja Zdanoka weten daarmee 'ontzettend blij' te zijn. Zuur Frieda Brepoels deed diverse pogingen om te glimlachen.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zegt u het maar

 

islam 047

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!