Angeltjes
28-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geert Wilders in de (nieuwe)" Gazet van Venlo "


Ik denk dat het gebeurd is met de Frut.  De Antwerpse krant die zichzelf de allure van "stadskrant" aanmeet, zal verhuizen naar Venlo in Nederlands Limburg,  de geboorteplaats van Geert Wilders.  Zoals het hoort, zal er veel aandacht besteed worden aan de lokale situatie van Venlo en de nieuwe "Gazet van Venlo"   zal zich maatschappelijk inleven om één te worden met de stad en haar inwoners. Een voorsmaakje van de nieuwe Frut : 

Venlo is 'n stad en gemeinte in Noord-Limburg en is kiekend nao 't aantal inwoeners de veerde gemeinte van Hollands Limburg. Op 1 januari 2004 had ze 92.094 inwoeners. 't Venloos dialek huurt nog zjus tot 't Limburgs; 't dialek vaan Tegele is vuul zuideliker vaan aard.
 
Ter introductie werd een artikel geschreven over een plaatselijke gebeurtenis onder de veelzeggende titel Geert Wilders "handelaar in angst en haat".  Een tweehonderd Marokkanen zijn bijeengekomen en hebben aandachtig geluisterd naar Mohamed Rabbae van de Nationale Raad van Marokkanen. 

Rabbae zat 8 jaar in de Tweede Kamer voor Groen Links, waar hij vaak zorgde voor momenten van pijnlijke stilte en ingehouden lach.  Tussen Mohamed en Elisabeth Taylor, de GL-fractievoorzitster met vaste standplaats aan de interruptiemicrofoon, is het nooit wat geworden, zeker niet toen ze haar naam veranderde in Femke Halsema.  Na zijn parlementaire struikelperiode werd Rabbae wethouder in Leiden, waar zijn lijdensweg niet lang duurde : opgekrast na onregelmatigheden.  Opdat u niet zou denken dat wij  vooroordelen koesteren, zeggen we graag dat er geen twijfels bestaan over de  capaciteiten van de Marokkaanse staatssecretaris Aboutaleb en over de voorzitter van de deelgemeenteraad te Slotervaart.  Die mensen hebben voor de PvdA gekozen, niet onze voorkeur, maar zij vervullen hun job met energie en inzicht. Waardering waar het kan, kritiek waar het moet.

De Venlose Marokkanen hadden het over de houding aan te nemen tegen hun stadsgenoot Geert Wilders en daarom waren ze met hun bescheiden aantal bij mekaar.  De mannen, want de vrouwen nemen niet deel aan zo'n gebeuren.   De reporter van de Gazet van Venlo heeft zitten noteren als een notarisklerk. Alles wat Rabbae en zijn aanhang vertelde staat keurig genotuleerd en de conclusie is duidelijk : al wie zegt dat moslims niet integreren zijn haatzaaiers.  Je moet moslims gerust laten en ze laten doen. Steeds waardering, nooit kritiek.

Een na een springen de Vlaamse media op Wilders en zijn PVV.  Gisteren in de Zevende dag zat de gewezen pater jezuiet Vermeersch te preken samen met Paul Scheffer, ieder tegen de eigen nationale vijand : Vlaams Belang en Wilders.  Vandaag publiceert de bescheiden Frut een lang artikel over een vergadering met nauwelijks enige relevantie. Nooit waardering, altijd kritiek.

Ray

http://www.gazetvanantwerpen.be/nieuws/Buitenland/default.asp?art={FD77C19D-1C12-4003-9619-C9267CB569E5}
http://www.leiden.pvda.nl/nieuwsbericht/1936.


27-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uw bank speculeert + Aanapassing 19.50 u



Foertis loert op de spaarcenten van de brave (en minder brave) moslims tot groot jolijt van Filip Dewinter, die de kamelenvriend Lippens de woestijn injaagt.

De Societé Générale (laten we de naam gebruiken die zijzelf hanteren) gaf deze week beschaamd toe dat een medewerker 5 miljard belegd en verloren had in speculatieve contracten.  De bank realiseerde zich niet, dat zij blootgaf niet in staat te zijn tot het voeren van een evidente controle op de activiteiten van haar 120.000 medewerkers.

Vandaag blijken die 5 miljard er vijftig (50) te zijn, 5 + 0, dat wil zeggen 2000 miljard franken.  Goed gespeculeerd !  De medewerkers die inmiddels in de cel verblijft, heeft valse codes gebruikt, enz. Is een serieuze bank niet bij machte haar systemen daartegen te beveiligen ? Stop het dan terug in de zwarte sok.

Benieuwd hoe de zich herstellende beurzen hierop gaan reageren.  Ook in Duitsland is er een gelijkaardig probleem opgedoken met een kleinere bank, zij het dat het om veel minder geld gaat.

Savat


+ AANPASSING 19.50 uur

Er is géén verlies van 50 miljard euro ; dit bedrag zou het maximale verlies kunnen geweest zijn, als de bank niet had ingegrepen.  Waarvan akte. Met enige opluchting.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Febiac + Agalev : samenwerking



Gezien het fantastische succes van het Brusselse Autosalon met als thema "De Groene Auto", heeft Febiac onmiddellijk besloten om over twee jaar in zee te gaan met Agalev-Groen voor een nieuw groot commercieel gebeuren op de Heizel en omliggende weiden.

De titel  van de expositie is nog niet  bekend maar de thematiek draait rond snelheid, mobiliteit, verbruik, parkeermogelijkheden, recuperatie van brandstoffen en finale opruiming langs de voedselketen.  Enkele van de tentoongestelde modellen worden nu reeds uitgetest zoals blijkt uit onderstaande geheime foto's :








Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit het Leugenpaleis


Deredactie.be is het multimediamerk van de nieuwsdienst. De VRT informeert de Vlaamse mediagebruiker op elk moment van de dag: uitgebreid, onpartijdig en te goeder trouw. De basiswaarden van de nieuwsdienst zijn: respectvol, betrouwbaar, onafhankelijk, onpartijdig, toonaangevend, snel en toegankelijk.


OOIT ZOVEEL ONZIN EN LEUGENS BIJEENGEPAKT GELEZEN ?  BIJ DE 0000 HOUDT MEN VAN EEN GRAP.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondaguitstap met de papa




Soms schroeit de verontwaardiging door je lijf.  Deze foto die genomen werd in een doordeweekse Turkse gemeente, cicrculeert al enige tijd op het net.  Ze weerspiegelt alleszins een bepaalde mentaliteit die niet de onze is.  Wij zien dan ook niet in waarom we rekening moeten houden met waarschuwingen uitgesproken aan het adres van de Europese Unie door de Turkse minister van Buitenlandse Zaken over de ordening van onze samenleving.  Ali Babacan is van oordeel dat Europa niet exclusief christelijk moet zijn.  In Antwerpen zijn er 36 moskeeën.  Wanneer stopt de waanzin ?


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Favorieten" danken met zwier



Op onderstaande blog moet u echt eens gaan kijken, niet om uw politieke bloeddruk op te jagen, daar moet u hiervoor blijven, maar om  wat moois te zien.

http://blog.seniorennet.be:80/no/

Het lijken hyperrealistische en tegelijk surrealistische schilderijtjes, maar het zijn PPS-tubes.  De producente, Mevrouw No heeft er in het recente verleden een eerste prijs mee gewonnen en dat verbaast niet. U weet niet wat PPS tubes zijn ?  Wij evenmin, maar het resultaat is verbluffend. Wij kunnen met veel gegoochel en gevloek nauwelijks een foto copiëren en plakken tussen een tekst met tikfouten voor deze blog en we lopen te pronken alsof we rechtstreekse nazaten zijn van Plantijn. En daar worden met stille ijver (dat denken wij) pareltjes ontworpen.

Mevrouw No, die hopelijk niets te maken heeft met de Brusselse Madame Non, zet er een zwierig pianomuziekje onder van "Les Feuilles mortes"  en dan wandel je als door een museum van bizarre kunst en kleur.  Dat Mevrouw No ons, Angeltjes bovendien bij haar favorieten heeft geplaatst, vereert ons ten zeerste. Als dank dragen we dit schilderij van Willem Dolphyn (de kleinzoon van Willem Elsschot) op aan Mevrouw No, haar partner en de viervoeters : "Asperges à la flamande".



Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En nu een streepje Erik Satie ?



Erik Satie wiens ragfijne composities nooit erg doorgedrongen zijn tot het grote publiek, wilde uitsluitend klassiek werk afleveren, zakelijk, humoristisch en origineel. Hij leefde van 1866 tot 1924 in het Parijs van la vie de bohème, waar Toulouse Lautrec met la Goulue scharrelde, Maurice Ravel de kleuren van de impressionisten in zijn muziek penseelde en Diaghelev met zijn Ballets Russes Strawinsky's schandaalstuk Le Sacre du Printemps probeerde te evenaren.    

De aparte en enigszins teruggetrokken Erik Satie mangelde  het, zoals vele  artiesten in die periode, aan erkenning, succes en liefde. Wat is er beter om aandacht te krijgen van een aanbedene vrouw, als je geen geld hebt om haar uit te nodigen, dan een gedicht te schrijven of een liefdesliedje te componeren ?  Dat deed Satie ook met dit   commercieel liefdeslied " Je te veux " (Ik wil jou).  Dat inmiddels de wereld veroverd heeft.  Of het ook het hart van de geliefde geraakt heeft, vertelt dit verhaal niet.

Op een zondagmorgen, gezongen door de fenomenale Jessye Norman.

Par ici : bruggetje over en indien u dit niet graag hoort, bruggetje afbreken en naar Q music luisteren aub. Neen, er zijn geen subsidies voorzien voor het luisteren, tenzij u lid bent van Spirit.
http://youtube.com/watch?v=_nQrAPgjVEI&feature=related

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opwarming een feit



Ook in Honolulu is de opwarming van de aarde niet meer te loochenen.





Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Een streepje Olympische Drugsspelen ?

(met dank aan www.tscheldt.be)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een streepje Mozart ? ...



Wij bedoelen de blonde Mozart uit Limburg.  De man wordt geïnterviewd door Fox-News en blijkt verrassend goed Engels te praten.  Een evenwichtige uitleg, goed geargumenteerd, geen emotioneel geraaskal. 

Dat hoor je eigenlijk zelden bij de multikul-aanhangers, die er zich van afmaken met beledigingen.  U oordeelt zelf.

http://www.pi-news.net/2008/01/interview-mit-geert-wilders-auf-fox-news/


26-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De strafste intellectueel van Knack





Op dit voorbeeld baseerde Knack zich voor de selectie van hun invloedrijke intellectuelen.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkije wijst Europa met de vinger !

Jullie moeten geen Christenclubje worden.

De Europese Unie dreigt zichzelf uit te roepen tot een 'club van christenen' door religieuze argumenten aan te voeren voor het weren van Turkije als lidstaat. Een dergelijke houding is ook "strijd met de ziel van de unie, waarin religie geen grens mag vormen."

Dat zei de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Ali Babacan in de marge van een internationaal forum in het Zwitserse Davos. Hij leek vooral te wijzen in de richting van de Franse president Sarkozy, die de overwegend islamitische signatuur van de Turken heeft aangevoerd als argument om Turkije geen volwaardig lidmaatschap te gunnen.

http://www.nieuwnieuws.nl



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turken beklagen zich in Turkije over EU-behandeling



Zondag zijn er verkiezingen in de Duitse deelstaat Hesse, waar Roland Koch van de CDU hoopt uit te komen als overwinnaar. Dan is hij weer binnen voor een aantal jaren en dat is goed voor zijn vrouw, familie, vrienden, sponsors, partij en wellicht een beetje voor de burgers.  Dat laatste hoeft natuurlijk niet. 

Er doen zich enige kleine strubbelingen voor wat bij democraten al eens meer voorvalt.  Tot in Amerika toe, nietwaar.  Obama verwijt mijnheer Hillary zich te gedragen als een boksmanager en mevrouw Hillary had zelfs zeventien dagen geleden een traan in haar oog. Misschien was haar mijnheer er eventjes alleen  op uit getrokken ? 

Deutschland, Hesse. 

Mijnheer Koch wil graag dat er strenger opgetreden wordt tegen criminele jeugd van vreemden oorsprong en hij zou graag zien dat gangsters eveneens van vreemden oorsprong hun koffertjes pakken en de grens overgezet worden.  Dat is natuurlijk puur racisme en op de openbare weg waar foto's hangen van Koch,  wordt deze ijverig bijgewerkt  met een zwart snorretje. 

"Koch veroorzaakt racisme en vijandschap tegenover de vreemdelingen en Turken", dat staat in een lang artikel in The Turkish Daily News.  Als u graag zonnig van humeur blijft, moet u deze brug niet oversteken om te lezen met welke aandacht in Turkije deze interne Duitse zaak gevolgd wordt. 

http://www.turkishdailynews.com.tr/article.php?enewsid=94716

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het hoekje van Rie Member



Op 1 maart 2001 vernietigde de islamitische regering van Afghanistan twee Boeddhabeelden : de wereld keek met afgrijzen toe naar deze barbaarse daad.  Alle internationale verzoeken, smeekbedes, oplossingen, geldelijke overeenkomsten die aangeboden werden, zijn brutaal afgewezen.  Het ging om  twee uit de rotsen gehouwen beelden van circa 53 meter hoog (de grootste ter wereld) en met een ouderdom van bijna 2000 jaar.


http://www.photogrammetry.ethz.ch/research/bamiyan/buddha/destruction.html



Rie Member


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie toekomstperspectieven


Maingain: "Verhofstadt moet blijven tot 2009"



Angeltjes : "Waarom niet tot 2020 ?"


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mobilisatie Vlaams Zelfbestuur


Persbericht

Het OVV mobiliseert voor Vlaams zelfbestuur

 

25 januari 2008

 

Verontrust door de politieke impasse roept het Overlegcentrum van Vlaamse Verenigingen (OVV) de Vlaamse politici op om de Franstaligen ervan te overtuigen dat meer deelstaat- bevoegdheden (zoals afgesproken in de resoluties van het Vlaams Parlement in 1999 en in de regeerakkoorden van 1999 en 2004) op termijn ook in het voordeel van Wallonië en de Franse Gemeenschap zijn.

 

De Vlaamse onderhandelaars moeten daartoe de belangrijke eisen, zoals de communautarisering van de gezondheidszorg, onmiddellijk op tafel leggen.

 

Bovendien moeten ze stand houden bij de verdere afhandeling van hun wetsvoorstel over Brussel-Halle-Vilvoorde.

 

Het gebrek aan democratische representativiteit aan Vlaamse zijde van de Octopusgroep ondermijnt de geloofwaardigheid en aanvaarding van zijn besluiten.

 

Het OVV vraagt aan de Vlaamse politici dat ze alle voorstellen tegenhouden die knagen aan Vlaams grondgebied, Vlaamse macht, Vlaams geld, dus:

  • Geen uitbreiding van Brussel, op geen enkele manier.
  • Geen bijkomende voorrechten voor Franstaligen, noch in faciliteitengemeenten, noch elders.
  • Geen afstand van Vlaamse bevoegdheden aan de federale overheid.
  • Geen paritaire Senaat met verdere minorisering van de Vlaamse democratische meerderheid.
  • Geen federale kieskring die B-H-V uitbreidt tot gans Vlaanderen.
  • Geen gelijktijdige federale en deelstaatverkiezingen met alle verwarring van dien en degradatie van de deelstaten tot vazallen van de federale regering.
  • Geen bijkomende communautaire grendels.

 

maar wel de democratisch gestemde zéér ruime autonomie en geleidelijke afbouw van de transfers vanuit Vlaanderen, om o.a. de vergrijzing, een betere afstemming tussen gezin en arbeid te kunnen betalen, en echte solidariteit.

 

Wij eisen een grondige en volwaardige staatshervorming! We roepen alle Vlamingen op om mee te werken aan deze mobilisering.

 

 

 

Renaat Roels, voorzitter

Namens het Dagelijks Bestuur van het OVV.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frans Crols : verplichte lectuur



Dit moet u écht lezen, verscheur al de andere artikels hier, steek ze in brand, vloek ze van uw scherm en geniet van de prachtige taal en de unieke gedachtegang van Frans Crols.  Overname uit Trends.

Op citytrip naar Brussel © Frans Crols-Trends

Een tip voor kerst in 2020. Zoals de kaarten vandaag liggen wordt Brussel een bestemming voor Vlamingen die willen citytrippen bij de Europese buren. Een keuze naast Barcelona, Berlijn, Stockholm, Dublin, Sint-Petersburg. De sympathie voor de hoofdstad is bij het leeuwendeel van de Vlamingen flinterdun tot nul. De praatjes van Charles Picqué, Armand De Decker, Philippe Moureaux dwarrelen als metaalstof van de Vlamingen.

Brussel frequenteren is een corvee en deze mening is geen dorpsheid. Alsof Brussel een bonkend hart zou zijn van cultuur, trendyness, kosmopolitisme. Daarvoor kan je ruim terecht in Gent, in Antwerpen, in Brugge; in de Vooruit, in de Singel, in het Concertgebouw. Wat de politiek en de economie in 2020 voor Brussel niet meer kunnen, is dan misschien in handen van de pret. De gastronomie, de museums, de herbestemde gebouwen van het parlement in de Wetstraat, het Koninklijk Paleis met een permanente tentoonstelling over de Europese Unie, de Marollen met de Fransen die op de Thalys springen voor hun dagtaak in Parijs, zullen de trekpleisters en de merktekens zijn. In de Taverne du Passage in de Koninginnegalerij kijken dan dezelfde oude obers in hun Brussels-Frans en Brussels-Nederlands neer op de klanten, zoals het past in een bourgeoise eterij. De filet américain van de Taverne zal de Lonely Planet en The Rough Guide blijven bekoren.

De Brusselse patriotten begrijpen het niet. Elke week sturen zij uitnodigingen om te snoepen van de grandioze ideeën die Rudy Demotte, minister-president van het Waalse Gewest, en Charles Picqué, minister-president van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, zullen uitwisselen over het Marshall Plan, over de synergie tussen hun gewesten, over hun win-winlogica. Ook zijn er uitnodigingen van Aula Magna, Manifesto, BruXsel om te debatteren over de uitbreiding van de grenzen van Brussel met in het panel zeven Brusselse francofonen en twee Flamands de service . Eveneens zijn er opstandige kreten: "Men praat over een grote staatshervorming en niemand luistert naar Brussel." Het geeuwen langs Schelde en IJzer over Brussel is algemeen. Tja, hoe zou zoiets mogelijk geworden zijn? Het antwoord op die vraag is eenvoudig. Brussel cultiveert immer forser een Franstalig nationalisme - door de stommiteit van de Vlaamse politici van de generatie Martens om een drieledige staatshervorming goed te keuren - dat zich apart of in tandem met Wallonië tegen Vlaanderen keert.

Het Brussels Gewest heeft grondwettelijk drie functies: een gewestelijke, een tweetalige en een hoofdstedelijke. Brussel is de facto une région à part entière . Aan de twee overige taken, tweetaligheid en hoofdstedelijkheid, heeft Brussel lak. Hier kan men al stellen dat het godgeklaagd is dat een wat groter provincienest uit België, want dat is Brussel, de aanmatiging heeft om hoofdstad te zijn van de Europese Unie en niet in staat is hoofdstad te zijn van twee volkeren in eigen land. Brussel ontbeert het morele recht om Europese capitale te zijn.

De Vlaming Guido Ghekiere is de gewezen directeur-generaal van het Brussels Hoofdstedelijk Parlement, daarvoor worden geen dwazen benoemd, en laat een brandbrief rondgaan over de sabotage door Brussel van zijn hoofdstedelijke opdracht en tweetaligheid. Voor het financieren van die hoofdstedelijke rol ontvangt Brussel belastinggeld uit Vlaanderen en Wallonië. De verplichting om tweetalig te zijn of te worden, wordt door de publieke en de politieke sector, bijna uitsluitend met woorden beleden. De Thielemansen van Bxl spotten met de Vlaamse koelies. Het zou een minimum van eerlijkheid, vaderlandsliefde en toekomstgerichtheid zijn als de hoofdstad zich neutraal en communautair aseksueel zou opstellen, dus zou handelen als lijm en niet als oplosmiddel van België.

De demonisering van Vlaanderen in Straatsburg gebeurt vanuit Bxl door de drie M's: Milquet, Moureaux en Maingain. Bij de gemeenteraadsverkiezingen werd de electorale guerrilla in Vlaams-Brabant georganiseerd op het kabinet van Charles Picqué. Het hoofdstedelijk gewest eist territorium op van de grootste deelstaat, een mondiale primeur. De 19 Brusselse burgemeesters vormen met de 6 van de faciliteitengemeenten een anti-Vlaams front. Brussel was/is bedoeld als sluitsteen van België. De Franstalige politieke, publieke en mediakringen - ook Le Soir ondanks zijn gefleem met De Standaard, evenals La Libre Belgique, vandaag francofieler dan ooit - voeren een belgicide strategie. Daar zal in 2020 Vlaanderen weinig problemen mee hebben, Brussel wel.

Je moet ongelooflijke gotspe hebben om debatten te durven inrichten over hoofdstedelijke grenzen als het hele Brusselse establishment een nationale, verzoenende rol versmaadt. Les zwanzeurs sont roi à Bruxelles.

Frans Crols


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla Bruni Tedeschi



Dat heb je met internet : voor de wereld je kent, vang je nauwelijks enige aandacht, behalve bij de staatsveilighied die al de burgers in het oog houdt.  Vervolgens word je een heel klein beetje bekend, omdat je met laarsjes over het scherm  van de openbare omroep drentelt  als journaliste en iedereen onderbreekt, of omdat Yves Desmet een CD voor je lanceert.  Finaal is er slechts een kleine minderheid die de wereldaandacht vangt. 

Wie bovendien aan de klassieke schoonheidsnormen beantwoordt, kan opgemerkt worden door  de gescheiden president van een grote natie  die jou als een Madame de Pompadour installeert naast zijn paleis, en dan heb je  bereikt, wat Betty van Big Brother innig verlangt en nooit zal kennen 

In februari 2006 schreef de ons onbekende Italiëfan mijnheer Hoeijmakers volgend stukje over Carla Bruna Tedeschi die  toen nog struikelend onderweg was op weg naar wereldroem :

Tot voor kort had ik nog nooit van haar gehoord: Carla Bruni. Ik kreeg haar debuutalbum Quelqu’un m’a dit en was wel benieuwd wie deze zangeres was. Ze bleek een voormalig Italiaans supermodel te zijn. Ook was ze de minnares van een aantal beroemde mannen zoals Mick Jagger, Donald Trump, Kevin Costner, Vincent Perez en Eric Clapton. Carla Bruni is ook nog eens een steenrijke erfgenaam van kapitaal verdiend met de productie van autobanden.

In Nederland lijkt ze niet zo beroemd. Zoeken met Google levert nog geen 1000 resultaten op. Internationaal meer dan een miljoen. Geen idee hoe dat komt en ik was ook niet verbaasd dat ik de handen niet op elkaar kreeg voor haar wat zwijmelende en erotische muziek. Ik werd er eigenlijk om uitgelachen. Carla wie?

Ik was dus om meerdere redenen aangenaam verrast toen Carla Bruni de Italiaanse vlag presenteerde bij de opening van de Olympische Winterspelen 2006 in haar geboortestad Turijn. Wat een verschijning! De glinsterende en prachtige jurk tot op de grond was een ontwerp van Giorgio Armani.





http://www.hoeijmakers.net/2006/02/carla-bruni-tedeschi.html#more-59


Binnenkort prijkt ze met de Franse driekleur, die zal ook mooi bij haar passen.  (Kevin Costner ?  Die eikel wilde destijds  Marlène de Wouters triomfantelijk veroveren. En Donald Trump, die handelt normaal alleen in aflaters van schoonheidschirurgen.  Zou het kunnen dat mevrouw Bruni iemand is, die vooral verliefd worden op "personaliteiten" ?)

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maastrichtste wietboulevard komt er

 
We hebben het er al over gehad enige tijd geleden, dat de Limburgse ministers Van Deurzen en De Wael een diplomatieke charge inzetten tegen Maastricht.

Deze mooie grensgemeente wil de miserie, veroorzaakt door de  gedrogeerde medemens uit haar centrum bannen en op een controleerbare strook gronds samenbrengen buiten de stad, richting de grens.  Wie kan het Maastricht kwalijk nemen dat zij zich wil afmaken van de circa drieduizend wietgebruikers die zich komen bevoorraden en al de onaangename neveneffecten die de handel met zich brengt ? Grotere en kleinere dealers komen afgezakt om uit te kijken naar potentiële klanten voor zwaarder spul, idioten die niet kunnen wachten tot ze thuis zijn, lopen stoned door de straten te zigzaggen, enz.

De oplossing om te centraliseren en alzo betere controle te kunnen uitoefenen, is van alle kwalen de minste. En Maastricht staat niet op de kaart om alle snuivers, spuiters en slikkers van de Lage Landen en omgeving te bevoorraden maar wél om te zorgen voor een goede leefsfeer voor de inwoners.

Van Deurzen en De Wael zijn wandelen gestuurd door de Nederlandse regering die  soms wel gek is maar uiteraard niet graag optreedt tegen een gemeente, die haar bevolking in bescherming neemt.

Het land B heeft, zoals we al schreven, een eigen wetgeving die op zijn boerenfluitjes aan mekaar hangt van onduidelijkheden en tegenspraken inzake drugsgebruik.  In plaats van in Nederland een grote bek op te zetten, zouden de voorlopige ministers  hun energie kunnen besteden aan het ronduit verbieden van handel, bezit, teelt en gebruik van drugs.  Echt een maatregel van een dictatuurregering : es ist verboten !

http://www.hbvl.be/nieuws/limburg/default.asp?art={2E34DFAF-CB4F-4DAB-9C5E-55978CF47AAB}


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Première Wilderfsilm in maart


Spandoeken oprollen en terug de kelder in, uitpuilende ogen terug in de kassen drukken, lucifers droog houden, honkbalstokken opbergen en messen nog niet aanscherpen : hét uitlok-evenement  van het jaar, de koranfilm van Geert Wilders wordt pas publiek gemaakt in maart.

Tot zolang blijven we in onverschillige vrede naast mekaar leven ; kleine berovinkjes, beledigingen, steekwondes, terechte verontwaardigingen blijven doorgaan, behoren tot de dagelijkse gang van zaken.  De Grote islamitische Opstand, de Blanke Poco Smeekbedes om Vergeving zijn gepland in de lentemaand.   De Franse Omwenteling op 14 juli 1789 is ook niet lukraak uit de hemel komen vallen : daar heeft men maanden over gedaan om die dag uit te kiezen.

Het zou een mooi toeval zijn mocht de première in Nederland samenvallen met de nieuwe premier Leterme waar het land B op 23 maart geboorte zou aan schenken. De Lage Landen zijn heet nieuws bij CNN, die hun camera's en ploegen nog niet naar De Drugsspelen van Peking laten vertrekken.

De film over de islam van Geert Wilders wordt in maart uitgezonden. Dit zegt de PVV-leider vandaag in de Telegraaf. Wilders heeft het openingsshot al aan de krant gestuurd.

Koran

De film waar WIlders aan werkt, moet zijn opvatting uitbeelden dat de Koran een fascistisch boek is dat nog altijd aanzet tot geweld. In het openingsshot is de kaft van de Koran te zien, met daarnaast de tekst 'Waarschuwing: dit boek bevat schokkende beelden'.

Onthoofding

Na deze scène zou het boek open gaan en verschijnen beelden van een onthoofding in Irak, een steniging in Iran en een executie in Saoedi-Arabië. "Wie dat schokkend vindt, moet niet boos worden op mij maar op de mensen die deze dingen hebben gedaan", zegt Wilders

Savat




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!