Angeltjes
30-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CHANGE : in Londen geniet men al van de multiculturele Change

 

 

 

Na de Carnavalviering van 2008 in de Londense wijk Notting Hill waren de gemoederen enigszins opgewonden. Men zou best stoppen met dergelijke Westerse gebruiken en tradities, die beledigend en kwetsend zijn voor de Nieuwe Medemenschen, die hierdoor te opgewonden geraken. Waarom willen de Westerlingen altijd hun wil opleggen in hun eigen land ?  Tijd voor Change !


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuws over de grootschalige fraude met valse ontslagen, enz.

 

Eind vorig jaar, begin 2008 lekte het nieuws uit in de media : een grootschalige fraudezaak was ontdekt om illegalen een inkomen te bezorgen en tegelijk en dekmantel om vlugger geregulariseerd te worden.  Maar ook anderen die van sociale uitkeringen uitgesloten waren, konden terecht bij de maffiabende.

De initiatiefnemers bevonden zich in Dour (Waals Brabant) en in Molenbeek en Anderlecht.  Het waren vooral Marokkanen en Toerken, vermoedelijk met twee nationaliteiten. Maar daar gaat het niet om.

Het systeem is eenvoudig : men richt een bedrijf op (wat met enige ervaring in administratieve rompslomp, lang niet ingewikkeld is) en verstrekt  vervolgens valse arbeidsovereenkomsten die niet gehonoreerd worden. Sociale bijdragen of belastingsafdrachten gebeuren vanzelfsprekend niet, en zes maanden later, wordt het bedrijf wegens niet rendabel opgedoekt.  Aan de fictieve werknemers wordt wel een ontslagformulier C-4 overhandigd, waarmede zij via de syndicaten  opgenomen worden in het sociale circuit. De vakbonden  verdelen in het schandland B de werkloosheidsvergoedingen, behalve voor een kleine minderheid van werknemers die niets te maken wil hebben met de politieke syndicaten.  

Dopgeld, medische zorgen, kindervergoedingen zijn plots binnen handbereik.  Met de fictieve loonbriefjes kan men terecht bij de banken voor leningen.

Het gerechterlijk onderzoek strekt zich uit over diverse sociale instellingen die normaal niet van de snelste zijn maar die zich wel intens schijnen bezig te houden met het opsporen in eigen dossiers van de diefstallen.  Er zouden momenteel 6000 tot 7000 frauderende personen bekend zijn.  Van vijfhonderd onder hen is bekend dat zij in de loop der jaren voor een totaal bedrag van circa 6 tot 7 miljoen euri ten onrechte hebben opgestreken.  Wat betekent circa 14.000 euri per persoon.

Het is niet gepermitteerd om de staat en zijn sociale kassen te plunderen maar in dit geval stellen wij toch voor dat er mild zou opgetreden worden. De mensen wisten niet beter en ze hebben veel spijt. Ze vragen natuurlijk wel dat de uitkeringen zouden blijven bestaan, want ze hebben er intussen recht op.  

Laten we ons grote hart maar eens tonen en vragen aan de hardvochtige minister van justitie om dit duivelse onderzoek te stoppen.

Savat

http://www.lalibre.be/actu/belgique/article/442142/une-fraude-a-grande-echelle.html

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De subjectieve VRT wordt hoe langer hoe meer de 0000

 

deredactie.be

"John MCCain kiest voor een vrouw uit Alaska"

 

Zo kondigt de Overbodige Onvlaamse Openbare Omroep het nieuws op internet aan over de keuze van de Republikeinen voor een vice-president. In eerste instantie luidde de tekst :

"De seniele pretbederver McCain, fabrikant van diepvriesfrieten, kiest een vrouw uit Alaska.  Geen eskimo, want dat doen die republikeinse racisten niet, maar een blank manwijf die schiet als een cowboy en pruimt als een verdorvene ; dat zal ze wel zijn ook, want ze heeft vijf kinderen, maar over de vaders wordt gezwegen. Ze kleedt zich bovendien niet in fondantkleurige mantel- of broekpakken"

Een onverlaat heeft deze publicatie verhinderd.

Men heeft een ganse week, elke dag de kijkers scheel gemaakt gemaakt met droomfantasieën over de "Change" die Hoessein Obama zal teweegbrengen in de VS. Twee Vlaamse partijleiders die er in eigen land niets van bakken, de liberale kopschudder Bart Somers en de socialistische Caroline Gennez, waren ooggetuigen van de opgang van een rock-ster die president hoopt te worden.  Beide Vlaamse voorzitters willen een graantje meepikken van het succes om door hun eigen kiezers te laten vergeten, hoe er in eigen land geklungeld wordt. Zij klampen zich vast aan een overzees fata morgana, de specialiteit tegen verzuring van Eén.

Als u de voortreffelijke column  van Bart Jan Spruyt leest over de Obama- gekte in Nederland, dan mogen wij ons nog gelukkig prijzen.  De onfatsoenlijke manier waarop in Europa politiek bedreven wordt en het gedrag van de bewakers van onze democratische spelregels, de journalisten, bewijst de neergang van deze beschaving.

Zolang we kunnen, zullen we de mistoestanden en de uitwassen blijven aanklagen.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tot het lukt

 

Rothman Salazar krijgt opnieuw uitstel

 

De kortgedingrechter heeft de uitwijzing van de 19-jarige Ecuadoraan Rothman Salazar verboden totdat de Dienst Vreemdelingenzaken zich heeft uitgesproken over zijn nieuwe aanvraag voor een verblijfsvergunning. Dat meldt zijn advocaat.

Mocht deze aanvraag voor verblijf toch afgewezen worden door de Onrechtvaardigen van Vreemdelingenzaken, dan mag Rothman een nieuwe aanvraag indienen.  En zo telkens opnieuw tot het gewenste resultaat bekomen wordt. 

Uw juridisch redacteur, Kromhans 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een geweldig artikel over de linkse NL televisie - Bart-Jan Spruyt

 

 Bart Jan Spruyt     BART JAN SPRUYT

  

Schandaal in Denver

Er is een meneer van de Vrije Universiteit in Amsterdam, zijn naam is Krouwel en hij beunt soms ook een beetje bij bij de PvdA, en die meneer kwam niet zo lang geleden in het nieuws met een onderzoek dat hij had verricht naar de vraag of de media nu links of rechts zijn. Hij was tot de conclusie gekomen dat het verwijt dat de media een integraal onderdeel van de linkse kerk zouden zijn– veel gehoord sinds Pim Fortuyn dat in 2002 voor het eerst nadrukkelijk naar voren bracht – geheel onterecht is. Meneer Krouwel had namelijk een tijd lang de berichtgeving in de Nederlandse kranten gevolgd en was na lang wikken en wegen en vooral veel passen en meten tot de conclusie gekomen dat de kranten eigenlijk vooral schreven over onderwerpen die we eerder rechts dan links zouden noemen, zoals over al dat gedoe met die multiculturele samenleving.

Wie is er nu dommer: meneer Krouwel of al die kranten en andere media die in alle ernst over zijn onderzoek berichtten? Het gaat natuurlijk niet over de vraag over welke onderwerpen de media berichten (en de werkelijkheid is nu eenmaal rechts) maar over de vraag op welke manier ze dat doen – welke voorkeuren ze laten blijken, bijvoorbeeld, of hoe fair en objectief ze de partij benaderen naar wie die voorkeur overduidelijk niet uit gaat. Daar had meneer Krouwel niet over nagedacht, en de media zelf ook niet, die uitvoerig en prominenten verslag van zijn bevindingen deden alsof die hen in één klap van hun slechte geweten hadden bevrijd.

Als ik nu even voor meneer Krouwel mag spelen en dan de berichtgeving over de Amerikaanse presidentsverkiezingen mag recenseren, dan heb ik een makkie. Wat zijn de media links, ongelooflijk links, en wat is in het bijzonder de publieke omroep ontzettend en schaamteloos links!

Dat blijkt niet alleen uit hun onderwerpkeuze maar zeker ook uit de manier waarop zij dat gekozen onderwerp behandelen.

U begrijpt natuurlijk wel dat ik het over de Democratische conventie heb die de afgelopen week in de Amerikaanse stad Denver (Colorado) is gehouden. De gehele NPS was afgereisd om daar verslag van te doen, niet als itempje in het Journaal of in NOVA, nee: een gehele week iedere avond een uur lang, met niets anders dan die Obama en de Democratische conventie.

Er valt ook iets goeds over dat programma (Obama’08) te zeggen en laat ik dat snel doen. Het enthousiasme spatte er van af, en dat gold niet alleen de Democraten maar ook het land Amerika als zodanig en de manier waarop de democratie daar functioneert. Je zag ze een beetje dizzy worden, die redacteuren en presentatoren die als Pietje Bells door Denver liepen: was dit nou dat land waar ze eigenlijk al zo lang gruwelijk de pest aan hadden, dit land waar mensen niet alleen stemmen en dan op TV naar de uitslagen gaan zitten kijken, maar waar ze heel actief bij het democratisch proces betrokken zijn, debatterend, folderend, zingend en scheldend, kortom, dit land waar politiek een feest is? En wie waren zij dat zij op dit feestje zo maar mochten binnen vallen en alles mee mochten maken? Ze genoten, en dat was mooi om te zien, aanstekelijk zelfs. Zo’n mooie vakantie hadden ze nog nooit gehad!

Het bewijst maar weer eens dat alle Nederlandse kritiek op Amerika niet van anti-Amerikanisme maar van anti-Republikanisme getuigt. En de heren grepen vervolgens werkelijk iedere kans aan om dat iedere minuut van hun uitzending nog eens en nog eens te bewijzen – op een manier die walgelijk was, dom, onprofessioneel, schandalig, racistisch, weerzinwekkend.

We zagen Joost Karhof, bekend als pratend NOVA-hoofd, en we zagen twee gekleurde medepresentatoren: Jörgen Raymann en Prem Radhakishun. Aanvankelijk zocht ik daar niets achter, maar al gauw werd duidelijk – en wie keek wilde het eerst niet geloven – dat beide grappenmakers wel degelijk op hun huidskleur waren geselecteerd. Die deelden zij immers met de grote held van alle uitzendingen, en die kleur vormde een additioneel of zelfs een primair argument om onverholen een voorkeur voor Obama uit te spreken: Obama was zwart, net als zij, en hij was de eerste zwarte presidentskandidaat, en van wat een geweldige tolerantie getuigde dat (ja echt, in het land van Bush) en wat zou het geweldig zijn om Obama’s twee zwarte dochtertjes in het Witte Huis te zien spelen, zoals we ook de kinderen van Kennedy eens onder het bureau van hun vader in de Oval Office hebben zien kruipen, want wat zou dat een geweldige revanche op de geschiedenis zijn, want dat Witte Huis was immers door zwarten (slaven!) gebouwd en een nazaat van die slaven (maar niet heus) zou daar nu gaan wonen!

Ze zeiden het echt, die tante Es en die randdebiele grootbek van een Radhakishun, en het opgewonden triumviraat deed werkelijk geen enkele moeite om zelfs maar heel eventjes net te doen alsof ze nog iets van objectiviteit betrachtten. Wat was Obama goed en cool en meeslepend en wat zou er veel gaan veranderen straks! En wat konden die studiogasten uit Obama’s campagneteam toch leuk en overtuigend uitleggen wat voor een smeerlappen die Republikeinen zijn: die rechtserikken doen aan smerige smeercampagnes, en snuffelen in je prullenbakken en filmen je tijdens je werk in de hoop je ergens op te betrappen en je daarna kapot te maken. Maar zij zelf, die engeltjes van Democraten, die hielden zich uitsluitend en alleen aan de feiten, echt waar, en zijn moreel zo hoogstaand dat ze dat allemaal nooit zouden doen en als ze zouden verliezen van die gemene rechtserds dan zouden ze met opgeheven hoofd het speeltoneel kunnen verlaten.

En onze drie mannetjes, Joost, Prem en Jörgen, maar knikken, want die weten ook al lang – mede dankzij de onvermijdelijke Michiel Vos, journalist én schoonzoon van de Democratische voorzitster van de senaat, Nancy Pelosi – dat er in essentie twee partijen zijn, een goede en een slechte: je hebt de hippe en jonge en leuke mensen, die nu in Denver rondswingen, en net als zij lekker progressief zijn en stads en slim, en je hebt een groep enge mensen, vooral bestaande uit oude, blanke mannen, die scheten en boeren laten en andere flauwiteiten verkopen, en die verder gewoon gek en gevaarlijk zijn.

So far for
de Nederlandse journalistiek, so far for de publieke omroep, en so far for Joost, Prem en Jörgen. En het ergste is dat het niet alleen bevooroordeeld en schandalig is, maar ook dat er echt niets van klopt, dat de jongens niet zien wat ze zien en missen wat ze zouden moeten zien: dat Obama echt nog wel wat anders is dan een Nederlandse sociaal-democraat of sociaal-liberaal. En dat hij kan verliezen. In hun verblinding en bias spiegelen ze de Nederlandse kijker een fundamenteel verkeerd beeld van de Amerikaanse verkiezingen voor. Nooit geweten dat we belasting betaalden om de publieke omroep haar verheven taak op deze wijze te zien vervullen.

Volgende week: McCain en de Republikeinen op hun conventie in Minneapolis, wordt één hele uitzending aan gewijd!
.
http://bartjanspruyt.blogspot.com/2008/08/schandaal-in-denver.html


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen titel

 

Ook geen onderschrift


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Racisme bij Scotland Yard. De prijs van het poco-beleid

 

U weet in Groot-Brittannië is politieke correctheid een absolute vereiste om op het eiland te mogen wonen.  Ros haar en sproeten bezitten, is SUSPECT.  King's English praten met neerbuigende intonaties is zelfs FORBIDDEN. En aan Speakers' Corner een islamitische grootsmoel-redenaar tegenspreken, levert een gratis overnachting op in een Londense JAIL.

Om u te zeggen, hoe prachtig geëvolueerd men is over het Kanaal. Tot bij de politie toe, waar hoge posities ingenomen worden door moslims. Met een gedurfde positieve discriminatie, probeert men in de politierangen het algemene maatschappijbeeld te herscheppen. 

Jammer genoeg heeft de hoogstgeplaatste moslim in rang bij de politie klacht neergelegd tegen de grote Chief wegens racisme.  Stel u voor : de moslimman werd naar eigen zeggen, gediscrimineerd op raciale en religieuze gronden en ook nog wegens zijn leeftijd. De officiële oorzaak van de klacht heeft te maken met veiligheidstaken in verband met de Olympische Spelen van 2012, waarbij de moslimman niet mag uitvoeren,  wat hij zich voorgenomen had.  Als dàt geen racisme is, weten wij het ook niet. 

De Chief, Sir Ian Blair reageert niet. (zolang NU Labour aan het bewind is, kan je met de naam Blair een fijne carrière uitbouwen in GB).

Laat je goede poco-hart en  je blanke gemoed spreken : promoveer moslims op hoge functies en als ze daar aangekomen niet mogen doen, wat zij willen, ben je een racist. Zo hebben de poco's gewild dat het er in de weireld zal aan toegaan.

Ray

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/2638956/Tarique-Ghaffur-blames-Sir-Ian-Blair-in-Scotland-Yard-racism-claim.html


29-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het bedrog van Nasa weer eens ontmaskerd (door ons)

 

 
 
See Explanation.  Clicking on the picture will download  the highest resolution version available.
 
Hier heb je weer zo'n bijgeschminkte foto uit het "Heelal".  Nasa neemt ons wel voor wetenschappelijke oenen !  Men heeft zelfs de zijkanten niet ingekleurd  en de afdekking van de vlakken is men vergeten te verwijderen ... Amateurs !  "Ho, dat zijn we vergeten ..." Maar de blauwe lichtjes, die hangen er wel bij.  De profeet (HMMKK) heeft hier niets over gezeid, dus wat niet beschreven is, bestaat niet.
 
Giant star forming region W5 is over 200 light-years across and about 6,500 light-years away in the constellation Cassiopeia. W5's sculpted clouds of cold gas and dust seem to form fantastic shapes in this impressive mosaic of infrared images from the Spitzer Space Telescope. In fact, the area on the right includes the structures previously dubbed the Mountains of Creation. New evidence indicates that successive generations of stars formed in the W5 region in an expanding pattern of triggered star formation. The older, earlier generations of stars seem to cluster near the middle of the enormous cavities, with younger stars seen near the rims. Winds and radiation from the older, central stars likely carve out and compress surrounding interstellar material, triggering the collapse that gave rise to younger, later generations of stars farther out. In the false-color image, heated dust still within the cavities appears red, while the youngest stars are forming in the whitish areas. W5 is also known as IC 1848, and together with IC 1805 it is part of a complex region popularly dubbed the Heart and Soul Nebulae
.
.
Ali, uw astronomische medewerker (ook HMMKK)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ieder kijkt naar zijn eigen vrouw

 

In de VS hebben ze (misschien) binnenkort deze vice-president :

 

 En wij hebben :

 

 

 

of : 

(met dank aan Wim voor de inspiratie)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Change ? Keep it !

"Weinig ervaring "zegt de man met het trieste gelaat bij de 0000. Hij hangt nog rond in Denver waar hij de miraculeuze redevoering van Hoessein Boma meemaakte : "Change" is het wonderwoord dat de reclamejongens hebben bedacht. Change krijg je gegarandeerd als je een onervaren iemand aan het roer krijgt.

Sarah Palin heeft gedurende haar tweejarig beleid in Alaska een sterke indruk nagelaten en ook voorheen verminderde ze in een officiële functie haar loon met 60%.

Change ? Keep it !


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bij de Bovenburen is het Feest : zij hebben een ramadankrant

 

Fragment uit een artikel van de uitstekende Nederlandse collega's, te bereiken via onderstaande brug :

http://boilingpoints.wordpress.com/

"Ander nieuwsch waar uw nekharen van uitvallen: het is een tijdje stil geweest rond het persoontje Vogelaar, maar ze is terug en hoe! Omdat haar verzuurde prachtwijk-projectjes kompleet in het water zijn gevallen, heeft ze zichzelf opgewerkt tot oudpapier-boer. Frau Vogelaar - beschermvrouwe van een bevolkingsgroep die ons een barbaarse religie opdringt - neemt maandag het eerste exemplaar van de ramadankrant in ontvangst. Aaargh! De ramadankrant! Mag ik even een emmert?

Deze krant verschijnt in een oplage van 50.000 exemplaren. Dit gegeven vertelt ons dat er maar 50.000 moslims in Nederland zijn. Wat een opluchting.

Afijn, Vogelaar zal met veel poeha het nu al omstreden propaganda-krantje in ontvangst nemen. Volgens betrouwbare bronnen zal ze, geheel in stijl, in Marokkaanse klederdracht haar opwachting maken. En naar oer-Hollandsch gebruik blijven de handen onder de jurk. Handen schudden is in Nederland buitengewoon ongepast.
So long."

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Fortis Liegenmannetje van adel : liegende Lippens

 

De smeekbedes van voorzitter Maurice Lippens van Fortis hebben eurocommissaris van mededinging Neelie Kroes nooit bereikt. Lippens beweerde vorige week, tijdens een informatiesessie voor aandeelhouders, dat hij Kroes heeft gevraagd om uitstel van de verkoop van ABN Amro-onderdelen. De eurocommissaris zegt echter de afgelopen driekwart jaar geen contact te hebben gehad met Lippens. Ook over de bewering van Lippens dat hij een oud-commissaris heeft gecontacteerd, reageert Kroes met verbazing. Lippens kan Kroes mobiel bellen als hij dat nodig acht, stelt ze.

In de krant De Standaard onthulde voormalig eurocommissaris Karel van Miert zaterdag dat Fortis contact met hem heeft gezocht. Een bestuurder van de bankverzekeraar "heeft gevraagd of en hoe een verlenging van de opgelegde termijn eventueel mogelijk zou zijn. Hij wilde dus alleen weten hoe de procedure in elkaar zit. Die informatie heb ik gegeven, zoals ik ze aan iedereen zou geven." Van Miert ontkent nadrukkelijk voor Fortis te hebben bemiddeld.

Nadat Kroes tegenover FEM Business ontkende dat Fortis uitstel had proberen te krijgen, reageerden de woordvoerders van Fortis dat Lippens "beeldspraak" had gebruikt. De "beeldspraak" van Lippens begint dus fabelachtige vormen aan te nemen.

Fortis moest de onderdelen van ABN Amro voor 3 juli verkopen. Op 2 juli was een overeenkomst met de Deutsche Bank bereikt. De transactie bezorgde Fortis een verlies van 300 miljoen euro. Dit verlies was één van de redenen voor de bank om 8 miljard euro kapitaal op te halen. Vlak daarvoor had de inmiddels opgestapte bestuursvoorzitter Jean-Paul Votron nog beweerd dat zijn bank geen financiële tekorten had. Votron is aangeklaagd wegens misleiding.

De bank organiseert enkele informatiebijeenkomsten om de gemoederen van teleurgestelde beleggers te bedaren. Tijdens de sessie van maandag, in Amsterdam, vertelde Lippens over zijn smeekbedes aan het adres van Kroes. De ontkenning van Kroes kan de geloofwaardigheid van de bank opnieuw schaden.

Een open handje om te graaien

Een handje in het zakje om  iets vast te houden

Opengesperde oogjes om eerlijk over te komen

Een half-brilletje  voor de zuinigheid

Het Fortis-Liegenmannetje van adel

.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij snellen ministerin Turtelbaum Annie pro deo ter hulp

 

Nu is het al ver gekomen : wij moeten ministerin Turtelbaum Annie in verdediging nemen tegen de laffelijke aanvallen van Elio du Rupo, de Waalse parvenu-bestrijder.  Hij zegt dat "zij een harde Vlaamse tante is en hij vraagt zich of de liberalen nog een hart hebben ?"

Dit alles naar aanleiding van een 19-jarige Ecuadoraan die moet uitgewezen worden.  Niet alleen strookt de  asielaanvraag van de jongen niet met de vereisten, ook de regularisatie-aanvraag werd afgewezen, en bovendien heeft de Raad van State een negatief advies verstrekt over een verder verblijf in het land. De jongeman heeft twee zusters en een moeder die hier leven en hij behaalde een diploma electromechanica.

Op eerste gezicht lijkt dit natuurlijk een jammere zaak, temeer omdat Salazar Rothman opgepakt is bij een politiecontrole wegens het veroorzaken van lawaai-overlast, een peulschil in vergelijking met een overval met hamer en mes.  

Wat niemand vertelt, is waarom de initiële aanvraag tot verblijf van deze familie niet aanvaard is geworden, want daar begint het mee.  Vervolgens werd ook de regularisatie geweigerd.  Waarom ?

Met onze hardvochtige instelling moeten we dat eigenlijk niet weten : de feiten zijn wat ze zijn. Er is een uitwijzingsbevel, er is een negatief advies van de Raad van State , maar toch pleit een vooraanstaand politicus om de wetten van dit land terzijde te schuiven en verwijt hij de minister die de wet uitvoert een hardvochtige  vrouw te zijn.

Het antwoord van Turtelbaum kunnen wij bijtreden : het asiel- en migratiebeleid kan niet gestoeld worden op één mediatieke ervaring die met tranen in de ogen op de televisiezenders en in de kranten is verschenen.  Zoals tijdens dat andere hartverscheurende verhaal van het lieftallige en fotogenieke meisje Angelica, eveneens uit Ecuador.  De president van het Zuid-Amerikaanse Evenaarsland die getrouwd is met een Naamse, bemoeide er zich zelfs mee : hij wilde zijn landgenoten in geen geval terug, zij moesten tegen alle wettelijkheid in, opgenomen blijven in de belgische staat. Tijdens een familiebezoek in het land B, bracht de vrouw van de president zelfs een bezoek aan de betrokken Ecuadoranen tot ongenoegen van alle betrokken diensten.

Mocht Salazar een moslim geweest zijn, zou het dan even ver met hem gekomen zijn ?  Het is een retorische en tendentieuze vraag, dus we stellen ze niet.  Wat we wel doen, is wijzen op de perfiede houding van de Waal Di Rupo : hij ziet zijn kans mooi om een Vlaamse politica de stempel op te drukken een hardvochtig iemand te zijn.  Dat is in dank meegenomen, naast natuurlijk een pleidooi om een jongeman menselijk te bejegenen. Alsof het hier een concentratiekamp is. Veeleer une cage aux folles.

Gauche : le président PS - Milieu : l'Ambassadeur PS à Paris - Droite : Une belle travestie

Tegelijk begrijpen we ook, hoe het komt dat zo vele Waalse socialisten met hun graaipoten in de kassa's van de openbare diensten zitten : de wet is er niet om strikt toegepast te worden. Als er iets  is dat Di Rupo niet wil, dan is het een hardvochtige Tante zijn.

Savat

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ramadan voor iedereen zou een mooie zaak zijn

 

Moslim raadsleden eisen ramadanregels voor alle raadsleden

Engeland, augustus 2008

Islamitische Labour-raadsleden in het district Tower Hamlets in Oost-Londen willen dat hun collega-raadsleden gedurende ramadan niet eten tijdens vergaderingen overdag.
De nieuwe moslimleider Lutfur Rahman en zijn afgevaardigde Siraj Islam willen dat het aantal vergaderingen tijdens ramadan tot een minimum worden beperkt, zodat de islamitische raadsleden de vasten kunnen volgen. Ze eisen dat er niet meer dan zeven plaatsvinden gedurende de gehele ramadan-maand september.
Aan het begin van de ramadan valt zonsondergang om halfacht en aan het eind om halfzeven. Dat betekent dat het breken van de vasten tijdens vergaderingen plaatsvindt. De islamitische raadsleden willen dat de vergadering dan drie kwartier wordt geschorst, zodat ze kunnen eten en bidden.
Raadslid Stephanie Eaton van de Liberaal Democraten heeft aangekondigd zich niets van dit ramadan-regiem aan te trekken: ‘we hebben veel respect voor verschillende godsdiensten, maar we willen beslist niet dat een godsdienst haar regels oplegt aan anderen’.

Het makkelijkste ware dat iedereen de ramadan volgt. Wie dat niet wil, kan zich verantwoorden bij de Sharia-rechtbank, waar een rechtvaardig oordeel zal geveld worden.  Het is niet moeilijk : een beetje medewerking, tolerantie en begrip.

http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/2127


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hallo, Bellens ? Ik vertel oe mijn oewedde is normaal veur een socialist

 Na 5 minuten vertelt Bellens over zijn salaris en zijn call-opties die slechts eenmalig worden geïnd. Wat braaf van hem.   De opname dateert van april 2008.  Dit is geen manager uit de privé, maar een man die in een semi-openbare functie werkt.  Als u hem nog nooit gehoord had : le voici.

Het basis-salaris werd teruggeschroefd van 2,7 naar 1,7 miljoen euri per jaar.  Over de secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals opties en forfaitaire onkosten) wordt niet gepiept. Net zomin als over de te bereiken doelstellingen.  Een maandwedde van 140.000 euri (vijfenhalf miljoen frank) is ongepermitteerd in een openbaar bedrijf.  De man heeft helmaal niets uit de grond gestampt, haakt gewoon in op een dienstensector waar de bevolking recht op heeft.  Jaloers ?  Wij ?  Het zal nog niet zijn !


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dat zijn tenminste argumenten !

 

VANDALEN STORTEN AFVAL BIJ FRANCIS VAN DEN EYNDE

Vannacht werd Vlaams Belang-volksvertegenwoordiger Francis Van den Eynde opnieuw het slachtoffer van vandalisme. Voor zijn woning aan het Fratersplein in Gent werd door onbekenden een grote hoeveelheid rottend afval gestort. De politie werd door de buren verwittigd en stelde proces-verbaal op. De daders hadden overduidelijk politieke motieven, aangezien op de stoep “het stinkt hier naar fascisme” stond geschreven.

Het is niet de eerste keer dat de Vlaams Belang’er het slachtoffer wordt van vandalisme. De voorbije jaren werd Van den Eynde aangevallen op straat en werden de ramen van zijn huis tot driemaal toe ingegooid.  Enkele weken geleden werd ook de wagen van Van den Eynde beschadigd. Ook toen waren er aanwijzingen dat de daders politieke motieven hadden.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkiezingen ?

 

"De problemen oplossen als ze zich stellen" was een van de uitspraken van Jean-Luc Dehaene toen hij als premier door het land denderde als loodgieter. Hij is een zogenaamde reaalpolitieker van ACV-strekking, die overeind wist te blijven omdat hij compromissen niet schuwde :  de enige manier om het uit te houden als eerste-minister in dit land, de Franstaligen macht geven en centen toestoppen. Een actie die met verve overgenomen werd door zijn opvolger. Leterme is in deze wijze van politiek voeren opgevoed, helaas zijn de centen op.
 
Nu Dehaene zich veilig heeft vastgehaakt in het Euro-parlement en er nog een trits mandaten bovenop uitoefent, kan de man uit Vilvoorde standpunten innemen die zijn partij niet deelt en die zijn eigen staatsmanschap onderstrepen : elke gewezen eerste-minister stelt zich na zijn terugtreden graag op als een redder des vaderlands.  Zo ook Jean-Luc, die nu bepleit dat de federale en gewestelijke verkiezingen samenvallen, zodat de bevolking niet té vaak naar de stembus moet trekken.  En de politici evenmin verlamd worden door paniekangst voor hun zetels.  
Dit land kan niet geregeerd worden, omdat de katholieken na jaren in de oppositie, de verkiezingen eindelijk wonnen in 2007 en sedertdien met een ei in de broek rondlopen, dat ze die winst zullen kwijtspelen door te regeren...  Zo is het toch ?
 
Vandaar het  voorstel van Dehaene om de gesel van de verkiezingen slechts om de 4 of 5 jaar boven te halen (het federale parlement wordt om de 4 jaar samengesteld, de gewestelijke/gemeenschappelijke parlementen om de 5 jaar). Heel wat CD&V-ers zijn het eens met die visie, twijfel er niet aan, maar naar buitenuit willen zij het niet gezegd hebben : het  kartel houdt vast aan gescheiden verkiezingen, uit een gezonde democratische reflex en om niet de indruk te wekken dat het Vlaamse parlement een soort ondergeschikt rolletje speelt in 's lands politiek. Op de lange duur zal de tweespalt in opvattingen tussen de politiek van de VD&V en het programma va  het kartel  een grote scheur veroorzaken.
 
De tegenstellingen en onwaarschijnlijkheden in dit land blijven zich opstapelen.  De politici hebben einde juli  hun verantwoordelijkheden ontvlucht : ze moesten op fakansie, ze waren moede, u herinnert het zich, het stond in hun arbeidsreglement : "Fakansie is een heilig recht ook als het land op instorten staat". Nu zijn ze terug, uitgerust en direct bereid om verder te gaan waar ze gestopt waren.
 
Vreemd is het dat de enige logische oplossing voor het belgische probleem nooit in ogenschouw wordt genomen : op een rustige manier elk landsdeel zijn gang laten gaan om de splitsing voor te bereiden.
 
In werkelijkheid kan het land B zelfs geen federale verkiezingen meer organiseren, dat zegt CD&V-senator en grondwetsspecialist Hugo Vandenberghe.  Of is dit een aanloop om inderdaad het huidige federale parlement te behouden ad vitam aeternam ? Dat bedoelt Vandenberghe beslist niet maar CD&V-ers betrouwen, is erg naiëf.
Fats
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blik in de Toekomst

 

Antverpistan, 29 augustus 2015

Broeders en Zusters,

Herinnert gij u nog het spektakel uit november 2008 hoe in de Verenigde Islamitische Staten onze broeder Hoessein Obama president is geworden en de ongelovige onnozelaars daarover juichten ?  Dat heeft voor ons de definitieve overwinning ingeluid : na de Staten hebben wij de gehele Europese Islamitische Unie in bezit genomen en het wijze Boek van Allah, zijn naam zij geprezen, wordt nu alom onderwezen in de Weireld.  Vandaag viert de Grote Hoessein zijn 55ste verjaardag en heel uitzonderlijk laten wij u van hem een prentje zien. Hier is het :

http://content.answers.com/main/content/wp/en-commons/thumb/f/f5/220px-Henri_Salvador_tybaut.jpg

Vanavond iedereen op tijd voor het vrijdaggebed.  Nadien verzameling op de Grote Markt voor de steniging van een paar honderd ongelovigen en tot besluit huwelijksplechtigheid van de twaalfjarigen met de zeventigjarigen.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mario de Koninck bij de dokter

 

MarioKnop.jpg

@ www.geenstijl.nl


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fakansieherinneringen uit Falencia

 

Gedurfde architectuur
 
 
De UFO is geland of is dit de opera ?
 
 
 
In de oude stad
 
 
Tomaten-gevecht
(het ziet ook rood maar het is geen bloed ditmaal en
het feest is fijn en beschaafd)
 
 
 
 
 
 
 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!