Angeltjes
18-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benelux premiers genoemd als EU-presidenten ... Genoemd door wie ?

 

Nu de likkebaardende Portugees Barroso zijn nieuwe termijn van 5 jaar binnengerijfd heeft als voorzitter van de ondemocratische Commissie, wordt er uitgekeken naar de volgende grote buit uit de grot van Ali Baba : het voorzitterschap van de Europese Raad, zeg maar het presidentschap van Europa.

Als de Ieren op 2 oktober "yes" zeggen tegen het verdrag van Lissabon en de nahinkers uit Duitsland, Polen en Tsjechië zich reppen om het verdrag officieel goed te keuren, kan de strijd losbarsten voor de topjob. Er wordt flink wat  gesjoemeld en onderhandeld, wees daar van overtuigd !  Beloftes schuiven van links naar rechts, van noord naar zuid, evenals de enveloppes met : "zoveel voor u, zoveel voor mij, zoveel voor Alexander en niks voor een ander".  De enveloppes zijn gevuld door ons, de burgers. Maak u geen begoochelingen, het niveau in de politieke regio's verschilt niet veel van de tradities bij de maffia in Corleone op Sicilië. De taal is diplomatischer, de dassen zijn discreter maar de heb- en graaizucht is hetzelfde : alle leden van de menselijke soort zijn slachtoffers van de vogelpikpijlen van de genetica. Het is een magere troost.

Reeds lang staat Tony Blair genoteerd als nummer één bij de bookmakers.  Maar het moet spannend gemaakt worden, dus er worden andere sukkels in het strijdperk gestuurd : de godbeware-ons  uitdagende gladiatoren Herman van Rompuy en Jan-Peter Balkenende.  Le Monde, die al lang geen onbetwiste kwaliteitskrant meer is maar wel op die reputatie blijft teren, heeft deze week de geruchten gelanceerd.  Om het martiale Benelux-trio te vervolledigen, is ook Jean-Claude Juncker op de lijst gezet.  En om de Zuidelijken te plezieren wordt Felipe Gonzalez uit Dierenmaterlaarsland Spanje genoemd.

De 3 genoemde Beneluxers komen gewoonweg niet in aanmerking, omdat ze tot dezelfde ideologische stam behoren als Barroso.  De Spaanse stierenvechter maakt om diezelfde reden evenmin kans en complementair omdat het Zuiden al behoorlijk vertegenwoordigd is met de Portugees.

Het zijn schoten voor de boeg en het kan ons eerlijk gezegd niet veel schelen.  De aandacht van het Europese kiesvee wordt weer eens afgeleid met schijnduels.  De Amerikanen mogen tenminste hun president kiezen, ook als het achteraf een minkukel blijkt te zijn. In Euronazië mogen de 500 miljoen dorpelingen juichen voor het product van politieke onderhandelingen en koehandels, dat hen zal aangediend worden als de Nieuwe Keizer. En intussen staan de lidstaten een ruim stuk van hun bevoegdheden af aan het ondemocratische Europa. De Commissie en zijn voorzitter zijn niet verkozenen, de president zal dit evenmin zijn en de regeringen van de lidstaten bieden nederig aan om hun respectieve grondwetten op te bergen in de "Nationale Musea voor vergeten Zaken". Lacht u niet geringschattend : daar komt het op neer, lieve dames en heren.

Het is niet politiek-correct te reppen  over deze realiteiten. De Europese burgers worden lekker gemaakt met geënsceneerde gevechten tussen prullenventjes die in eigen land dagelijks hun onvermogen bewijzen. En achter de schermen wordt de schaamteloze uitverkoop van de democratie bezegeld evenals  de afstand van nationale  en volkse identiteiten.

Ray

 



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (6)

18-09-2009
@ Jos
De mensen waarvan sprake zijn allemaal moslimcollaborateurs. Ze komen dus royaal aan hun tr(u)(ek)ken. Da's (momenteel) meer dan voldoende.

18-09-2009, 16:04 geschreven door Fred


@Bokilo
Die van op dat eiland werken NIET met de euro maar WEL met de moslims en de sharia.
Ze hebben liever kopje onder en/of  kopje af  dan zich in te zetten voor een veilig Europa.

Ja, voor een samenwerkend Europa.
Neen, voor één politiek Europa.

Laten we die bende overstelpen met mails waarin we te kennen geven dat we van ze walgen en niet van ze moeten weten, opsodemieteren met die misdadige poengraaiers.

18-09-2009, 12:01 geschreven door Jean


Tony Blair europresident?
= europese logica : natuurlijk  neemt men iemand uit een land dat niet met de euro werkt !
Bokilo

18-09-2009, 11:49 geschreven door Bokilo


Zoals ...

...de Europese burgers enkel maar nodig zijn om de pockets te vullen van de criminele graaiers zo wordt Europa door diezelfde lafaards verkwanselt aan de moslims.
En sommigen hopen op enig respect????
We zijn niet zot.
Weg met die criminele organisatie en ordinaire graaiers/zakkenvullers/volksverraders.

1 rat kan meestal geen kwaad.
2 ratten wordt al een probleem zeker alsze van verschillende sekten zijn!
10 ratten wordt al een drama.
Maar 785 ratten is een catastrofe.
Dan moet er fors ingegrepen worden willen we voorkomen dat ALLES ondermijnd wordt.

Daar zijn uiteraard ALLE MIDDELEN goed voor.

18-09-2009, 11:07 geschreven door Jean


knal!!!
Ray, eventjes compleet naast de kwestie: ik zie dat je straks weer de kurken kan laten knallen: de teller staat bijna op 1.500.000 !!!

Proficiat op voorhand, en doe zo verder!!

Vanwege de fanclub uit West-Vlaanderen
Tony

18-09-2009, 10:15 geschreven door Tony Courtens


voor de schone schijn !
en zit daar geen enkele moslim tussen !??  wat een discriminatie ! dat zijn de g*tl*kkers vergeten !

18-09-2009, 10:03 geschreven door jos




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!