Angeltjes
31-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de duistere wereld van de islam : jongevrouw gestenigd

 

Dit 19-jarige meisje, Katya Koren uit Oekraïne, had deelgenomen aan een schoonheidswedstrijd en werd als straf gestenigd.


Haar  frivole levensstijl viel blijkbaar niet in goede aarde bij de andere moslims in haar dorp in de Krim. Zij stenigden het meisje tot de dood en begroeven haar lichaam. Haar stoffelijke overschot werd vandaag ontdekt. Dit meldt ondermeer de Daily Mail.

De politie heeft een onderzoek geopend. Het meisje zou zijn omgebracht door drie moslimjongeren. Zij beweren dat hun gruwelijke daad gerechtvaardigd is omdat Katya Koren de  sharia heeft overtreden. De politie heeft al één van de drie jongeren- de 16-jarige Bihal Gaziev - aangehouden.

 



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (4)

31-05-2011
grrrrr
een mooi meisje toonde fier haar schoonheid en moest daarom sterven Dat besliste een paar JoNgErEn die een Islamitische opvoeding hadden genoten. Vermoedelijk tot  ergenis van eencellige middeleeuwers werden die JonGeReN "aangehouden" en dat enkel voor het feit ,  dat zij de sharia toepaste , geschreven door mohamed ,himself. Hoe zit het met de "godsdienstvrijheid" en de verdraagzaamheid ? Wanneer dergelijk incident in Belgie ?,zou het dan wel moord betekenen ? Ik herinner mij een proces te Luik , nopens een eremoord ,het werd stilgelegd omwille van het feit dat  de jury  teveel een verband legde  tussen de Islam en de moord . Nooit ofte nimmer zijn er protesten van geloofsgenoten tegen dat soort van godsdienstbeleving . Het zijn verwerpelijke achterlijke en wraakroepende  toestanden . Nog 14 dagen en ik wordt 67 jaar jong , ik heb altijd respect gehad voor mijn medemensen en hun mening ,hun religie of wat dan ook.Ik heb nooit "haat" gevoeld  dat woord stond niet in mijn  woordenboek...sedert de komst van die duivelse religie is daar serieus verandering in gekomen...Ik kan dat ras en hun  vervloekte godsdienst niet meer rieken noch zien samen met al diegenen die er enige steun of symphatie voor voelen . Godsdienst moet voor de gelovigen een hoop en houvast betekenen en een boodschap van liefde en steun voor  elkaar .
 De islam is DE grote uitzondering ,weg met die beerput !!

31-05-2011, 14:16 geschreven door Rene


Hor...
Hor ... van horizon en einder. Inderdaad, nieuwe kulturen zijn in het zicht van Europa. Zij zullen soelaas brengen in het decadente Avondland waar  zelfs vrouwen deelnemen aan het maatschappelijk leven, echt waar.
Alle dagen krijgen we dergelijke heerlijke propaganda over de godsdienst van de v(w)rede . Het moorden is een soort van bezigheidstherapie, de normaalste zaak op de wereld, want ziet ge, wij hebben het voor het zeggen.
Ja hoor, inderdaad, in Amsterdam > 50% ,  in Antwerpen ook bijna .
Hoelang nog eer onze hor ... van  horizon verlegd wordt naar de hor... van horror in eigen streek ?
Is er nog wat geld voor ontwikkelingshulp of levert Herstal gratis ?


31-05-2011, 13:37 geschreven door daniel


Te verwachten

Volgens het aantal islam-idiootjes in onze scholen mogen we dat hier binnen een vijftal jaren ook verwachten. Ik vraag me af wat de poco-idiootjes dan zullen broebelen. 

31-05-2011, 10:44 geschreven door Wes Hardin


Wanneer?
Beste.
Wanneer mag dit prachtland zijn opwachting maken bij de E.U.?
Zo te zien is de bevolking,zeker de mannelijke, er  in geslaagd zich als beschaafd volk te uiten.Goed zo!....en nu met volle busjes op weg naar de eindbestemming  MEKKA II (Brussalabath). De linxe horde , het CGKR en het OCMW  heten jullie welkom.

31-05-2011, 10:40 geschreven door senior




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!