ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
04-01-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dag aan allen

..

images-8

man man , wat een miserie  , ik probeer en probeer opnieuw , maar het lukt me zelden --- wat dan  , zal je vragen ? 

 gewoon om een aanklikbare button te maken ,  !

en ik ben eigenlijk blij dat ik niet de enige ben ! 

ik kreeg een paar tips , waarvan er eentje werkt , heel duidelijke uitleg , maar --- ik wil het zelf kunnen , begrijp je , ?

dus  ja  --- hulp is nog steeds welkom !

maar genoeg daarover ,  ik heb al mijn eerste tandartsen controle van dit jaar , achter de rug  , vandaag om 9 uur al geweest , en het viel mee , eentje  wat opgelapt en de rest wat kalksteen , en k was ervan af -- goed he op mijn leeftijd !

ik moet blij zijn met kleine dingen  , en --- mijn gebitje is mijn enige " schoonheid " die me rest , dus : super content !

voor de rest , houd het veilig en tot gauw  , 



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (12)

05-01-2021
DINSDAGGROETJES !!! Maak er een gezellige dag van lieve blogvrienden.
oie-581011lo-HT9-WSD

Goedemorgen lieve vrienden.Na een donkere koude dag gisteren krijgen we wellicht vandaag de zon te zien en dan is het hier heerlijk achter mijn schuifraam en soms een beetje verblindend op mijn computerscherm.Volgens de weerberichten halen we maar 2 graden.Morgenavond om 18u30 spelen onze " Pagadderkes " tegen onze buren van Kuurne die een jaar ouder zijn en dit 11 tegen 11.Normaliter wordt dit een klinkende zege voor onze jongens.Ik ga niet aanwezig zijn want de temperatuur zal dan rond het vriespunt draaien en afstand op de bank kan ik ook niet houden.Dan maar teug via videochat terwijl ik zaterdag ook niet mee afreis naar Lovendegem.Ik wens Jullie een gezellige dinsdag toe en goed gekleed zal het wel wandelweer worden want het zou droog blijven en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne dinsdag lieve Ani.Je zal het wel vlug onder de knie hebben.Voor mij was het ook moeilijk in het begin en ik had ook hulp nodig.Ja tanden.Die op onze ouderdom nog de meeste tanden heeft mag zich gelukkig voelen.Goed onderhouden is de boodschap.Geniet nog van Je dag lieve Ani.

05-01-2021, 09:13 geschreven door Jos


Goede morgen Anitje

Dat bloemetje is gelukt Anitje ,, daar is de link goed en kom ik in U blogje terecht als ik erop klik , blijven proberen eens zal het zeker lukken ,, en komt U er niet aan uit laat maar weten he .

Goede morgen op deze dag ,, maak er iets mooi van zou ik zeggen met een vriendelijk groetje van mij erbij liefs Ingrid .
dinsdag

05-01-2021, 06:40 geschreven door Ingrid


vergeet niet om gelukkig te zijn !

5569qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq.jpg
winter
hoeft niet grauw en grijs te zijn
met wat kleur
kan ook winter mooi zijn  !
liefs meeuw

05-01-2021, 06:38 geschreven door meeuw


04-01-2021
testje
Ani.gif

Wij hebben geen hartje van zilver
of een hartje van goud.
Maar wel een hartje dat van
onze blogvrienden houdt.
Lieve groetjes van Freddy en Patty

04-01-2021, 22:22 geschreven door Patty en Freddy


Proficiat

Proficiat dat je je tanden nog hebt kunnen redden want zo'n prothese is maar een hulpmiddel... ik moet ook nog alle controles afwerken die ik heb uitgesteld vanwege corona... pfff... en die button... ik maakte ze vroeger en nu lukt het me niet meer... die vis van Natoken maakte ik voor haar toen... maar ach ik heb toch bijna geen lezers op sennet dus doe ik er ook geen moeite meer voor... de eindejaarsdagen goed doorgesparteld... alles terug gewoon en maar hopen dat het weer helemaal gewoon zal worden.

04-01-2021, 20:38 geschreven door Myette34


hey Ani

het is me wat he om terug een nieuwe button te moeten maken...We raken zodanig gewoon aan een uploader dat we helemaal onze kluts kwijt zijn als we weer alles moeten veranderen.

Tja de ene uploader is de andere niet en ook heel wat ingewikkelder...ik heb ook paar dagen geprobeerd en uiteindelijk vandaag, na lang zoeken en uitproberen, is het dan toch gelukt...pff ze maken het een mens echt niet makkelijk...

Maar...ben blij te lezen dat het je goed gaat, je hebt vandaag je bijterkes (tanden) laten nakijken en die zijn terug helemaal in orde...   dat zijn ook 1 van de dingen waar ik veel belang aan hecht...een mooi en verzorgd gebit...

nog een fijne avond Ani en...

een-lieve-groet.jpg

04-01-2021, 19:54 geschreven door Klaproosje


'k kom even uw blog binnengelopen
Hallo Ani, Blij dat uw button dan wel werkt; bij Natoken is het een probleem; 'k heb hem zo juist op haar gastenboek geplaatst en volgens mij is er niets mis mee. Het lijkt wel vrijdag de dertiende, hoewel ik daar niet in geloof want ik ben op de dertiende geboren en al veel vrijdagen meegemaakt maar heb tot nu toe een redelijk gelukkig leven (hahaha)

align=



lieve groet

04-01-2021, 17:53 geschreven door Gé


Hallo Ani

Ge moest dat beeld eerst uploaden naar photobucket, en daar iets wegdoen en adres in de plaats. Die clip is van de "Celtic Thunder" geweldige groep! ik heb een bon van de Fnac en die zal daaraan besteed worden. Liefs Alfy smiley-wink.gif 

04-01-2021, 15:42 geschreven door alfyvo


YES

Ik geraak via mijn visje terug op mijn blog al zie ik dat er een > en /> teveel staat maar het werkt dat is al een  feit! Nu misschien even uitzoeken waar die 2 tekens teveel staan!

Inderdaad wat een ellende!

Postimages gebruik ik om gewone foto's en prentjes op te laden die verwijzen toch niet naar mijn blog maar mijn visje WERKT

Wat ze ons op onze gezegende leeftijd allemaal aandoen hé Ani . Van al die html en dito codes heb ik geen kaas gegeten.

grtjs

>vis/>
een fijne dag toegewenst
warme groet van Natoken

04-01-2021, 15:17 geschreven door Natoken


test

Ik zit in hetzelfde schuitje. Heb de code van Gé aangepast en probeer die hier even uit. Je mag ze er terug afgooien hoor Ani.

Op hoop van zegen dat het eindelijk lukt!

>vis/>
een fijne dag toegewenst
warme groet van Natoken

04-01-2021, 15:11 geschreven door Natoken


Hallo Ani

Het werkt heel goed! ik heb dat clipje al grijsgedraaid. Ik heb naar het origineel ook gekeken en geluisterd, maar deze versie is mooier en iets realistischer om te zien. Ik heb het opzij van mijn blog gezet. Met die buttons kan ik je niet helpen want ik ken er zelf niets van. Vroeger als je een prent had moest je de code nemen en tussen bepaalde haakjes iets verwijderen en uw blogadres tussen zetten. Meer weet ik niet meer. Fijne week gewenst en een lieve warme knuffel, Alfy smiley-wink.gif 

04-01-2021, 15:10 geschreven door alfyvo


lieve groetjes
sneeuw-Annie
Als ik op je plaatje klik kom ik toch op je blog hoor.

04-01-2021, 14:26 geschreven door annie


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!