ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
28-01-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.geen gedicht , maar ---

..

451f982dff12963ed054b5e5e0ea3ef5ce76c258-1



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (24)

31-01-2021
Avond bezoekje

Toevallig hier beland op je mooi blogje

Lieve groetjes van Erika 

 Bezoek mijn blog   Bezoek mijn blog 

Welkom op mijn Blogjes

goede-nacht-bewegende-animatie-0023

31-01-2021, 22:04 geschreven door Erika


een fijne zondag voor jou !

a0d06a23c8798aa99fb59c514b765a0a.jpg
wij zijn al
veel vrijheden kwijt
nu hebben ze
ook onze kinderen gekortwiekt
hopelijk
kan hun fantasie
hen helpen  !
liefs meeuw

31-01-2021, 13:39 geschreven door meeuw


Bedankt lieve vrienden voor jullie enorme vriendschap
cooltext375408123858959

31-01-2021, 11:57 geschreven door sylbart1950


Goedemorgen lieve Ani,hier schijnt volop het zonnetje.Het water aan de maas staat hoog het is 4 meter gestegen,gelukkig wonen we tegen de bosrand aan...knuffies voor jou xxx
455katnzn.gif

31-01-2021, 11:25 geschreven door Lenie


Goedemorgen

oie-floaties.gif

Vandaag de laatste dag van de maand
Nachtvorst vanmorgen alles is wit
word weer een zonnige dag vandaag
morgen een nieuwe maand
gr.Dirk

 

 

31-01-2021, 09:28 geschreven door Dirk


Fijne zondag lieve vrienden.Geniet er van.
oie-3173158-VTq-AARv-K

Goedemorgen lieve vrienden.Het laatste scheurblaadje van januari op mijn druivelaar ziet rood en is zo goed als zeker bijna uitgeblust en moet morgen plaats maken voor een nieuwe korte maand februari met zijn 28 dagen.Op 2 februari zegt een oude spreuk dat de sneeuw op Lichtmis op een warme steen valt,doch die korte maand is veelal nog een harde wintermaand met veel venijn in haar staart.Vandaag is het de werelddag van de melaatsen en de Heilige Pater Damiaan,onze held uit Tremelo.Zijn echte naam is Jozef De Veuster die zijn leven lang als missionaris tussen de melaatsen leefde in Molokai.Melaatsheid is een ziekte die steeds nog niet overwonnen is.Hier heerst nog steeds de pandemie waar de cijfers terug 11% stijgen,doch waar de ziekenhuisopnames wel met 10% dalen en wat het weer betreft zouden we deze voormiddag het zonneke zien en na de middag zou het regenen die zou kunnen overgaan in sneeuw maar dan wordt het terug zachter met temperturen boven de 10 graden.Dus dit jaar zit er in de spreuk van Lichtmis 100% zekerheid.Ik wens Jullie op deze laatste dag van deze vorstmaand een fijne en een gezellige zondag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en blijf heel waakzaam en gezond.Fijne zondag lieve Ani.Hier lacht het zonneke naar ons toe in deze zeer frisse morgen.Dit kan echt Je dag goed maken.Ik wens Je een zondag vol vreugde en gezelligheid.

31-01-2021, 09:18 geschreven door Jos


Lieve groetjes vanwege DEWESTHOEK 001

1 Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

31-01-2021, 06:39 geschreven door Annie & Rogier


fijne zondag
animaatjes-zondag-49621.jpg

Wij komen een fijne zondag
en veel blogplezier wensen
Veel liefs van Freddy en Patty

31-01-2021, 03:19 geschreven door Patty en Freddy


30-01-2021
Heel juist Ani geluk zit in kleine dingen
winter1a.jpg

30-01-2021, 21:08 geschreven door nadia


Dag ANI bloem-vaasjesmagnetische-vaasjes1

 <a href='https://blog.seniorennet.be/' target='_blank'><img src='https://i.postimg.cc/52LS6HDH/bloem-vaasjesmagnetische-vaasjes1.png' border='0' alt='bloem-vaasjesmagnetische-vaasjes1'/>

 

30-01-2021, 18:51 geschreven door Vifke


Halloo

Even een klein gebaar maken en DAG zeggen... inderdaad als een vriend je eens belt is je dag gered... ik denk dat de meeste oude mensen sterven van gebrek aan aandacht en nu met die Covid... bbbrrr... ben ik even blij dat we nog niet in een home zitten en nog in ons eigen huisje... geluk zit in kleine dingen... ik heb besloten even van FB en al dat negatieve nieuws weg te blijven want wat je hoort op het nieuws is echt om woedend te worden en je staat er machteloos tegen... ik doe gewoon verder met mijn wasbare mondmaskers want blijkbaar zijn die aanbevolen maskers niet veiliger dan de andere en nog duur ook... ik wilde ze eerst ook kopen maar las dat ze eenmalig zijn en dat wordt dan een duur grapje... mensen vermijden tot Covid het beu wordt... ik vrees echter dat Covid zich hier thuis voelt in dit apenland met onbekwame ministers en niet van plan is vlug te vertrekken... dus gaan wij verder moeten genieten van de kleine dingen zoals wat zon en onze tuin... dit zal nog even moeten wachten want momenteel is het aan het sneeuwen hier... ik voelde het al aankomen want liep gisteren de hele dag met een koude rug rond... ik noem dat mijn sneeuwrug... hou je gezond en de moed erin.

30-01-2021, 11:19 geschreven door Myette34


Warme knuffels van Jeannine en Sylvain

Daar wordt je gelukkig van Ani

NEEM MIJN AWARD MET DANK AAN LIEVE BLOGGERS

30-01-2021, 10:31 geschreven door sylbart1950


Ik wens al mijn blogvrienden een fijne zaterdag en een prettig weekend toe.
oie-26499-RA7uhu-Rs

Goedemorgen lieve vrienden.Het laatste weekend van deze vorstmaand is terug aan zet.Voor mij wordt het voorlopig geen voetbalweekend meer,ook niet online want de stille doder heeft nu ook onze vriendenwedstrijden doen annuleren tot en met 21 februari wegens de besmettingen nu bij de jeugd.Gelukkig mogen onze pagadderkes nog trainen in groepjes van 10.Ik vind het verschrikkelijk voor onze boys die bij de besten van West-Vlaanderen zijn.Echte topperkes.Nog 20 minuutjes en dan mag ik aan volumeknop van mijn SABA radio naar rechts draaien en Nostalgie heeft het dan te zeggen of te zingen tot ik slapen ga.De top 2021 is gisteren geeindigd en de winnaar is net als vorig jaar " Bohemian Rapsodie " van Queen geworden.Ik probeer het dit weekend wat rustiger aan te doen want die linkerknie speelt me parten en ik krijg meer en meer pijn.Ik kom nog heel weinig buiten en gelukkig gaat het nog om met mijn BMW te rijden,doch ik moet alles uit de kast halen om nog te winkelen in Colruyt.Een beetje moed en dit komt wel terug.Ik wens Jullie een fijne zaterdag en een gezellig weekend toe,doch het zal terug glad worden over het gehele land maar terug van korte duur.Deze winter gaat zo een beetje in jojostijl doch hij is toch reeds een beetje gevorderd en de dagen zijn reeds wat langer geworden.Nu eerst mij soepjes klaarmaken en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en blijf heel waakzaam en gezond.Fijne zaterdag en een gezellig weekend lieve Ani.

30-01-2021, 09:20 geschreven door Jos


Fijn weekend Anitje
En weekend groetje ,, daar is het nu weer tijd voor ,, dus bij deze maak er een fijn weekend van ,, elkaar een beetje vlooien misschien ?? bedankt voor de bezoekjes met mooie afbeeldingen geniet bij alles wat U gaat doen groetje Ingrid .
zaterdag.jpg

30-01-2021, 07:14 geschreven door Ingrid


weekend groetjes
animaatjes-weekend-94250.jpg
Het geluk is als de zon,
 je mag er niet met open ogen naar kijken.
Samen met onze  schatjes
komen wij een fijn weekend wensen.
Veel liefs van Freddy en Patty .

30-01-2021, 03:16 geschreven door Patty en Freddy


29-01-2021
Hopelijk ben ik nog op tijd om je een goeie nacht te wensen Ani.

De eerste maand van 2021 zit er bijna op. Ongelooflijk hoe snel de tijd vliegt ook in corona time!Veel valt er niet te vertellen Ani tenzij dat we hier al 2 dagen behoorlijk wat regen gekregen hebben!

Geniet van het weekend en een hartelijke groet

natoken.gif

 

29-01-2021, 23:33 geschreven door Natoken


. . .

Een heel fijn weekend Ani kom ik je toewensen.  Inderdaad, hier rekenen ze voor alles veel te veel aan, dat is nu eenmaal de fout van Europa, wij betalen mee aan wat anderen niet kunnen betalen of door de overheid niet wordt aangerekend.  Het is goed dat zowel arm als rijk mee kunnen met alles en nog wat maar waarom moeten de prijzen in België zo hoog liggen, dat is toch voor niks nodig en die hoge btw die we op alles moeten betalen, meer dan in de buurlanden !  Als er geen corona was dan waren we al misschien naar het buitenland verhuisd, hier is het altijd maar geld en nog eens geld dat ze nodig hebben !

Ook de syndicus zat ons steeds maar aan te manen om te betalen voor ons oude appartement, dat al van vorig jaar is verkocht maar toch komt hij daar steeds maar op terug.  Ik trok mijn stoute schoenen aan en vroeg aan iemand die bij een notaris werkte, de notaris die voor ons alles heeft geregeld in de laatste jaren, of wij nog moesten hiervoor betalen maar ik wist al op voorhand wat ze zelf zou zeggen, ik ken ook mijn rechten, ik wou gewoon bevestiging van wat ik dacht.  En ze schreef dat hij eigenlijk op niks nog rechten had want dat het niet meer van ons was en wij ook daarom niet moesten betalen, logisch maar niet volgens de syndicus.  Hij hamerde er steeds op dat je elke wijziging moet doorgeven maar waarom doet hij er dan zelf niks aan ?!  Ik heb ons part betaald en daar moeten ze tevreden mee zijn, beter nog : deze morgen zag ik op de rekening een storting van de syndicus, het geld dat we nog te goed hadden van vorig jaar ston ineens op onze rekening, raar toch dat bepaalde mensen toch ook wel eens nadenken nadat ze anderen de duivel hebben aangedaan !  En dan hoop ik maar dat het eind goed al goed is tot nu toe want we hebben al meer dan ons deel gehad, niks werkt er nog normaal, komt dat allemaal door corona, neen, dat kan gewoon niet maar er zal wel een deel van in zitten, ze kunnen gewoon niet meer secuur werken, daar zit de sleutel tot het geheel  !

Ondertussen zitten we met een sifon in de douche die niet is afgesloten ; een open gat dus, al is dat deksel vandaag eindelijk aangekomen.  We zitten met een opening in de kast die er niet moet zijn, er is al wateroverlast geweest, apparaten die er niet waren toen het werd opgeleverd, een vloer die we niet kunnen proper maken omdat niemand ons wil zeggen wat ze erop hebben gesmeerd . . .  en wat nog allemaal, het is een resem klachten waar je geen verhaal tegen hebt.  Ik sprak van chaos maar dit was inderdaad chaos in het groot . . . en daarna moeten we nog verhuizen !!!

29-01-2021, 15:30 geschreven door Chris


geen gedicht

deze tijd zorgt er ook voor dat ik weinig inspiratie heb om te bloggen, mooie dingen te schrijven!

Maarten.png

29-01-2021, 10:48 geschreven door Maarten


Vrijdaggroetjes aan al mijn blogvrienden en maak er een heerlijke dag van !!!
oie-2774419-HE6-HMIFM

Goedemoegen lieve vrienden.We komen langzaam op dreef op deze vrijdag met de belleman die straks het weekend de vrije teugels zal inluiden.Doch ik was even in de war toen ik deze morgen ontwaakte.Een knipperende wekkerradio,hoe laat het was daar had ik er het raden naar en ik ben dan maar opgestaan om te zien of ik moest op blijven of me nog even draaien.Ik zag dat het vijf na zes was en ben maar in de nieuwe dag gestapt.Deze nacht moet bij ons de electriciteit uitgevallen zijn.Ontwaken zonder het gezang van de merels en de lijsters die ik echt bemin en mis.Dan heb ik geen wekkerradio nodig.O wat verlang ik om de vogels te horen fluiten want die zijn elke dag een stuk vreugde in mijn leven doch hele partijen madeliefjes heb ik reeds in bloei zien staan eergisteren niet ver van de laatste rustplaats van mijn ouders.Ik verlang naar de eerste vlinder en de bomen die terug stilaan groen zullen worden.Nieuw leven in de natuur waar we allen naar verlangen.Ik wens Jullie allen een mooie en een gezellige vrijdag toe en met de muziek van Nostalgie die vandaag het geheim van de beste song door de luisteraars gekozen op ons zal loslaten.Ik ben benieuwd wie de populairste is uit de 2021 nummers en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en blijf voorzichtig en gezond.Fijne vrijdag lieva Ani.Hoe mooi Je dit schrijft en het is inderdaad zo.Een bloemetje krijgen of iemand een pluimpje geven.Dar kan enorm veel deugd doen.Groetjes en hou Je gezond.

29-01-2021, 08:58 geschreven door Jos


fijn je elke morgen terug te zien !

istockphoto-1097047542-612x612.jpg
heel eenvoudig
maar met veel kleur
iederen kan het
je kan je leven
weer boeiend maken  !
liefs meeuw

29-01-2021, 07:48 geschreven door meeuw


Goede morgen Anitje

Ja het zit in kleine dingen Anitje en neen dichten doe ik niet ,, dat kunnen niet zoveel mensen erg goed vind ik ,, maar het is gemakkelijk er staan veel op het wereldwijd net hihihih ja ik weet het dat U vroeger goed kon boetseren U hebt ooit werkjes laten zien op U blogje .

Goede morgen ,, vandaag breng ik U een vrijdag groet ,, hou U goed en gezond ,, en maak er maar iets van ,,vriendelijk groetje Ingrid
vrijdag

29-01-2021, 07:07 geschreven door Ingrid


bijna weekend
animaatjes-vrijdag-26916.gif

Begin de dag met een dansje,
begin de dag met een lach
want wie vrolijk kijkt in de morgen
die lacht de hele dag.
Dikke knuffels van ons allemaal

29-01-2021, 02:04 geschreven door Patty en Freddy


28-01-2021
hoi Ani,

meer moet dat niet zijn, een vriendelijk woord doet altijd goed.  Veel liefs en voor straks slaapwel, Patty

28-01-2021, 21:54 geschreven door Patty en Freddy


Goeie avond Maatje

IK ben de match tussen Brugge en Circle aan het volgen en nu dat het half time is, profiteer ik ervan om een paar blogvrienden te bezoeken!

Met ons voorlopig alles ok ik heb enkel wat last van een draaiende kop als ik me neerleg maar dat komt wel meer voor ofwel komt het door mijn nek ofwel door de kristallen in mijn oren die af en toe eens op zwier moeten gaan!smiley-wink.gif Maar ik ben blij dat het maar dat is want een vriend van T heeft corona opgedaan via zijn moeder die in een home is en hij is er echt ziek van! We zijn van dat beest nog helemaal niet verlost. Zwijg me van mondmaskers en vaccins en dergelijke... het wordt een echt geldspelletje en de burger is er de dupe van!

De schoondochter is eindelijk op de goede weg en mag waarschijnlijk half februari terug gaan werken! Kleinzoon is klaar met de examens en wacht nu met een klein hartje op de resultaten. Hij twijfelt aan 2 vakken ... We zien wel!

Voilà, het spel herbegint dus moet ik mijn vip plaats weer innemen! smiley-laughing.gif

Nog een goeie avond en dikke knuffel

natoken.gif

 

28-01-2021, 19:49 geschreven door natoken


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!