ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
02-02-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zo vrij ---

..

zo vrij als een vogel ---- zeggen ze wel eens , maar dat is maar wat je ervan maakt !
vandaag voel ik me gebonden ,

gebonden aan huis door de trieste  dag , geen uitzicht op een wandelingetje door het miezerige weer , grauw , grijs  , donker   , en regen ---

het zal een namiddag TV kijken worden  , met om het halfuur even op de fiets , want zo ben ik dan weer wel --- niet te lang stil zitten !

mijn trots zag ik daarnet  op video chat , en 't wordt beter MA  ,  bemoedigde hij me  !  mijn kinderen zijn meestal optimist  goed punt !

maar 'k heb ook een pluspunt : mijn huis ruikt heerlijk naar gestoofde pepers , rode groene en gele in repen in olijfolie , heerlijk !

een doosje voor in de vriezer en eentje voor straks ---smullen en zeer gezond !

 



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (9)

03-02-2021
altijd leuk

je te lezen!

Maarten-nieuw-x.gif

03-02-2021, 11:46 geschreven door Maarten


Tot binnen 4 dagen dan zijn we terug groetjes Jeannine en Sylvain
cooltext375683729590820

03-02-2021, 09:58 geschreven door sylbart1950


Ik wens al mijn blogvrienden een fijne midweek toe
oie-374352-TYMRG4fm

Goedemorgen lieve vrienden.Zopas scheurde ik het tweede blaadje van mijn scheurkalender af en wat zag ik.In februari lengen de dagen met 1u35 en we krijgen dit jaar teug nog het zomeruur.Allebei leuke dingen om de natte woensdag te starten die deze middag terug de werkweek zal doen kantelen.Het is zacht buiten want het is reeds 10 graden en in de loop van de dag zullen er nog enkele graden bijkomen.Een warme start dus van deze sprokkelmaand en bij velen zullen het deze morgen nog pannekoeken eten zijn van hetgene er van gisteren nog overbleef want de tweede dag zijn die opgewarmd nog lekkerderer dan maar genieten van Jullie midweek die wellicht aan de natte kant zal zijn want vandaag is het feest van de Heilige Blazius en die heeft nogal grote longen,dus dat zullen we er dit maar moeten bijnemen zeker.Dus maak er het beste van vandaag en blijf waakzaam en gezond en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.En de bloemekes zijn mijn vriendjes die ik heel graag met Jullie deel.Fijne midweek lieve Ani.Vandaag zal dit terug niet beter zijn want de regen klettert hier tegen de ruiten.We zullen het gezellig in huis moeten maken.Terug pannekoeken of wafels bakken,of lijk Je zegt heerlijk koken want als het goed ruikt verlang Je met veel ongeduld tot het middag is,ik kan er tussendoor niet afblijven.Geniet er toch maar van lieve Ani ondanks de regen.Het betere weer is reeds stilaan op weg.

03-02-2021, 09:38 geschreven door Jos


We moeten er het beste van maken hé, Ani

1-31 Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

03-02-2021, 08:20 geschreven door Annie & Rogier


fijne dag voor jou !

k-flowers-cathryn-trend-large2.jpg
jouw vriendschap
betekent meer dan je denkt
je maakt
anderen gelukkig   !
liefs meeuw

03-02-2021, 08:07 geschreven door meeuw


Gezond blijven Anitje
Goede morgen ,, elke dag is weer een nieuw begin,, maar nu heb ik weer een ppsje voor jullie gemaakt "Kleur is de vrijheid " we moeten blijven genieten ook al is het niet altijd gemakkelijk . Veel kijkplezier ,, en een vriendelijke groet liefs Ingrid .
pps

03-02-2021, 06:50 geschreven door Ingrid


Midweeksegroetjes.
fetch255b3255d5qa.gif

Vriendschap kun je niet kopen maar zorg
 dat je het verdient. Als iemand hulp komt
zoeken toon je dan een ware vriend.
Lieve groetjes van Freddy en Patty

03-02-2021, 03:37 geschreven door Patty en Freddy


02-02-2021
Hier ook somber en grijs ..

Ik heb daar juist rustig mijn half uurtje gefietst op de home trainer kwestie van ook wat te bewegen als het weer niet goed zit! Ik heb het liever wat kouder maar zonnig desnoods met wat sneeuw MAAR niet de hoeveelheid die ze nu in New York op hun dak krijgen! Zo is het altijd wat!

Gestoofde pepers!!!! Bedankt hoe lekker het ook mag zijn maar sinds ik mijn gal kwijt ben zijn pepers en paprika echte ambetanterikken en ben ik er niet goed van! IK verteer dat eenvoudig weg niet meer al lustte ik dat wel vroeger!

Ik heb vanmorgen na het douchen een poging gedaan om mijn coronakapsel wat bij te werken. Het ziet er weer toonbaar uit maar die grijze die vallen nu nog meer op! IK heb het in deze lockdown al eens zelf gekleurd maar hoop er nu stiekem op dat de kappers halfweg deze maand open mogen en ik dan snel bij mijn kapper kan om terug presentabel onder de mensen te komen alhoewel... onder de mensen?

Voor de rest alles ok. Met de schoondochter gaat het nu eindelijk na 2 maanden stukken beter! Volgende week kan ze weer gaan werken! De kleinzoon krijgt vrijdag zijn punten maar is er niet  gerust in. Eén vak wordt al zeker een fiasco! Het was on line en hij kreeg zijn brouwser maar niet open om de vragen te kunnen beantwoorden. Grote paniek! Hij heeft een mail gestuurd naar de prof maar ik weet niet wat die erop gezegd heeft! Blijkbaar was hij niet de enige! Ik vraag me af wat ze daar mee doen want door die online examens hebben die mannen dus geen kans gehad om er iets van terecht te brengen en hij was nu eens zo zeker van dit vak! Zijn motivatie om verder dit jaar af te werken zit diep, zeker in deze omstandigheden. Zijn volgend semester heeft elke week wel 5 labomomenten die nu on line moeten gebeuren maar dat trekt op niets ...Dat bedoel ik dus ook met mijn logje! Houd die mannen maar gemotiveerd om verder te doen als de lessen van mijn voeten zijn!

Vandaag in de krant gelezen dat de achterstand die kinderen en studenten oplopen niet meer in te halen is nu. Wat met eindejaars en mannen die afstuderen in een technische richting? Onze tweede kleinzoon volgt houtbewerking maar heeft maar om de twee weken praktijk en zal dus nooit zijn werkstuk afkrijgen. Normaal heeft hij na de paasvakantie een stage in een bedrijf maar dat mag ook niet nu...Hij zit in zijn voorlaatste jaar en was tot nu toe een heel enthousiaste  student maar hij begint zijn drive te verliezen door die online vakken. Kasten en meubels uittekenen maar niet kunnen toetsen aan de praktijk...ze maken momenteel luie mensen van onze jeugd...

Soit, je kan er ook niets aan veranderen dus stop ik ermee!

Nog een hartelijke knuffel en voor straks slaapwel!

vis.gif

02-02-2021, 17:05 geschreven door Natoken


Ani

Vandaag trakteer ik op pannekoeken en groetjes anderling.png

02-02-2021, 13:26 geschreven door redpoppy


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!