ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
25-03-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lente



de tuin begint in lente modus te komen !

3d595d86c960e40a09ab0ef1baabddd5



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (13)

26-03-2021
de lente is er!

nog maar een paar maartse buien en dan zijnj we vertrokken voor een hopelijk zonnige lente!

MAARTEN.gif

26-03-2021, 11:30 geschreven door maarten


Goede morgen lieve vrienden.Het is vrijdag vandaag.We naderen het weekend !!!!!
oie-2674644-TX4-JND4-F

Goedemorgen lieve vrienden.Deze morgen om 10 voor 4 uur moest ik opstaan om te plassen en ben dan tegen een blok gelopen om het voeteinde hoger te zetten van mijn bed tegen mijn nachtelijke krampen en ze waren niet goed teruggeplaatst door de poetsvrouw zodat ik een zware val gemaakt heb en natuurlijk op mijn linkerknie terechtgekomen ben en ook op mijn linkerarm.Daar mijn knie gezwollen was heeft het een half uur geduurd eer ik me kon rechttrekken met heel veel pijn.Gelukkig ben ik niks gebroken en kan ik weer een beetje moeilijker stappen.Nu heb ik een onstekingsremmer ingenomen en hopelijk verbetert het ermee.Ik ben opgestaan met een veelbelovende zon,doch die is nu ondertussen verdwenen en is het nu zwaarbewolkt geworden.Het zal veel moeten veranderen om deze namiddag buiten op mijn terras de koers in Harelbeke te volgen,anders zal ik ze ook wel live op mijn groot tv scherm zien.Ik wens Jullie allen een fijne vrijdag toe en morgen is het terug weekend met volgende week enkele dagen de echte lente.Wees waakzaam en gezond en dit met vele lieve en hartelijke lentegroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne vrijdag allemaal.Gelukkig niks gebroken lieve Ani.Geniet van het mooie weer en Je tuin.

26-03-2021, 09:22 geschreven door Jos


Goedemorgen

Haasje.jpg

Het gaat nu echt lente worden
Het weer ziet er goed uit zonnetje schijnt
wens nog een mooi weekend
Voornaamst is blijft vooral gezond
gr.Dirk

 

26-03-2021, 09:06 geschreven door Dirk


een lieve groet !

blob-3.jpg
zachtjes
doe ik het raam open
adem nieuwe lente in
vroege vogel
fluit zijn eerste lied
liefs meeuw

26-03-2021, 07:54 geschreven door meeuw


Dag Anitje

Hopelijk bent U snel weer wat beter Ani ,, veel sterkt wens ik U daarbij ,, wees voorzichtig ,, wat een mooi bloezem van de kwee peer prachtig ,, ja volgende week zal het een paar dagen lente worden heerlijk toch genieten Anitje .bedankt voor U bezoekje en doe het rustig aan he .

Einde van de week ,, en kom U dan ook een fijne vrijdag wensen , we moeten erdoor maar het zonnetje gaat ons daar zeker een beetje bij helpen ,, dus geniet er maar van liefs Ingrid .
vrijdag

26-03-2021, 06:28 geschreven door Ingrid


bijna weekend
animaatjes-vrijdag-57977.jpg

Begin de dag met een dansje,
begin de dag met een lach
want wie vrolijk kijkt in de morgen
die lacht de hele dag.
Dikke knuffels van ons allemaal

26-03-2021, 02:33 geschreven door Patty en Freddy


25-03-2021
hoi Ani,

ik hoop dat je dipje snel over is en dat je van het zonnetje wat kan genieten. De dagen worden weer langer en met het zonnetje ziet het er toch al een klein beetje vrolijker uit. Dikke steunknuffel, Patty

25-03-2021, 22:22 geschreven door Patty en Freddy


We proberen toch sterk te zijn hé Ani al kraakt en "spokt" het langs alle kanten

Even horen. Heb jij nog geen vaccinuitnodiging gekregen Ani. Dat verwondert mij want de familie in WVL van trammetje 8 kreeg deze week een uitnodiging! Ik kreeg ze op mijn PC en vandaag alle gegevens per post.

Houd je goed en hopelijk krijgen we de komende dagen wat meer zon want vandaag grijs en fris!

groetjes

vis.gif

25-03-2021, 15:07 geschreven door NaNatoken


. . .

Die appelbloesem had ik ook staan vroeger, een sierheester wel te verstaan, die eerder verder kroop dan omhoog te gaan, maar misschien was dat onze fout wel ?!

Als nu eindelijk ons terras weer kan gebruikt worden is de opkuis nadien wel nodig vermoed ik zo.  Ik zie hier alles vol met dat fijn stof liggen en ook buiten zijn ze nog aan het slijpen.  Wanneer ze gedaan hebben, geen idee eigenlijk, we kregen alleen een bericht dat ze gingen aan de terrassen werken, veel meer mochten we niet weten, kwestie van geen commentaar te kunnen geven zeker ?!

Ik hoop dat tegen de zomer alles toch in orde geraakt al duurt het soms een hele tijd voordat ze er iets willen aan doen.  Zo ook met onze wasbak in de badkamer, kan dat nu toch niet veel sneller verholpen worden, een mens geraakt moe van al die miserie rondom je hoofd.  Het mag ook wel eens eindigen want dat geraak je al snel beu.  In de week werden zo nog wat van die kleinere dingen verholpen, waar ik blij voor was en ook de man bedankt heb die het gedaan heeft, nu de grotere problemen ook nog, pfff, een mens zou er de moed bij verliezen.  Maar traag gaat ook als het maar gedaan wordt, ooit !

Nog een fijn weekend en vergeet je klokken niet juist te zetten want we krijgen het zomeruur op bezoek voor weer een langere tijd tot in oktober.  En daarna weer winteruur maar eerst zien we naar dit uit, de rest is voor later !

25-03-2021, 14:46 geschreven door Chris


hopelijk wat beter mateke , moed houden , we komen er wel !

DFB3385-bp.jpg
moeilijke tijden nu
maar toch zijn er kleine dingen
die je toch wat opvrolijken
liefs meeuw

25-03-2021, 14:18 geschreven door meeuw


Nog een dagje en we zijn weer op ons eigen aangewezen Jeannine en Sylvain.
cooltext379928335350922

25-03-2021, 11:59 geschreven door sylbart1950


Helaas maar waar

ik ontvang jullie reacties niet langer of lees geen commentarer,

kan niet reageren op julle blogs...en dit sinds begin deze week.

MAARTEN.gif

25-03-2021, 11:19 geschreven door maarten


Aan iedereen een gezellige donderdag en stillekes sluipt het weekend dichterbij !!!!!
oie-259268-OI47nbwo

Goedemorgen lieve vrienden.Vandaag ben ik heel laat door het feit dat ik het geluk gehad heb nog naar de kapper te mogen gaan want morgen avond is het voorlopig voor 4 weken gesloten.Nu zit ik terug met een fris kopke aan mijn computer.Vandaag donderdag 25 maart is het het feest van Onze-lieve-Vrouw Boodschap en komen de zwaluwen terug uit het zuiden,alhoewel er reeds enkele exemplaren naar hier hun weg teruggevonden hebben.Ik zelf heb reeds 2 vlinders gespot van waar er ene in mijn living vloog en spontaan weer zijn vrijheid koos.Deze nacht heeft het geregend doch het is niet koud en straks zal het zonneke wel weer op post zijn.Wellicht kan ik in de late namiddag genieten van het gele bolleke.Ik wens iedereen een fijne en wellicht nog een zonnige donderdag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en blijf uiterst voorzichtig en gezond.Fijne donderdag aan iedereen.Prachtige bloemen lieve Ani.Ja de tuinen zullen vanaf nu veel kleuren beginnen afgeven.Niets mooier dan de lente.De heropleving van de natuur.Geniet van Je donderdag lieve Abi.

25-03-2021, 10:57 geschreven door Jos


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!