ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
12-06-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.toch al

..het was een dagje zonder zon  en ik besloot na de middag om toch de rit te maken naar mijn vriendin ( sedert 60 jaar vrienden ) die pas uit het ziekenhuis komt.ik zag haar het laatst net een jaar geleden --- wat ziet ze er "minnetjes " uit !  ze is nog ouder dan  ik en --- heeft een verlamming sedert haar 54 ste ! komt nooit buiten ---

ze heeft heel graag "koekebrood met rozijnen " en aardbeien en die had ik meegenomen , maar ze  was zo futloos , dat ze het zelfs niet bekeek  --- ze moet deze maand nogmaals bekeken worden of ze een nieuwe hartklep KAN krijgen  ??

ik heb er geen goed oog in --- blij dat ik nu geweest ben !

om de snelweg te vermijden , nam ik de binnen wegen langs velden  en dorpjes en  de yzer , --- wat heel mooi is om deze tijd van het jaar en je kan het  zien op de terug weg liet ik het " kind zijn " in me  los en plukte een boeket wilde Margrieten !

20210611-175404



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (22)

16-06-2021
Ik wens al mijn blogvrienden een fijne midweek toe
oie-1682021-KJXni0f-X

Goedemorgen lieve vrienden.Het wordt een stralende lentedag vandaag met hete temperaturen van boven de 30 graden.Heerlijk.Mijn SUPERWEER.Vandaag zal ik wel even in de schaduw aan Thailand denken.Toch neem ik mijn vorig medicament terug in op mijn kosten en ondertussen zal ik onder de 9 zitten en kan ik ze dan gratis via de adviseur van het ziekenfonds krijgen.Ik voelde mij er erg goed mee en had geen bijwerkingen.Het kost me anderhalve euro per dag en mijn gezondheid is prioritair.Ik ga niet op verlof dat me anders een dikke 5000 euro all-in kost.Dus waarom zou ik het niet doen.Ik wens Jullie een comfortabel plekje in de schaduw met een natje en een droogje,mijn plaats is alvast gereserveerd.Geniet van deze mooie lentedag want morgen zal het geroffel zijn en vrijdag halen we terug de 25 graden.Wat moeten we nog meer hebben.Fijne midweek allemaal en dit met vele lieve en hartelijke lentegroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en ik rij van blog tot blog met mijn kruiwagen vol met geurige en veelkleurige lentebloemen.Fijne midweek lieve Ani.

16-06-2021, 09:48 geschreven door Jos


Midweeksegroetjes.
animaatjes-woensdag-94886.gif

Vriendschap kun je niet kopen maar zorg
 dat je het verdient. Als iemand hulp komt
zoeken toon je dan een ware vriend.
Lieve groetjes van Freddy en Patty

16-06-2021, 01:42 geschreven door Patty en Freddy


15-06-2021
Goedemorgen

lagedijk.jpg

Gezien tijdens een fietstochtje gisteren
wens u nog een fijne dag
gr.Dirk

 

15-06-2021, 08:55 geschreven door Dirk


DINSDAGGROETJES !!! Maak er een gezellige dag van lieve blogvrienden.
oie-15746255m6-LGjv-U

Goedemorgen lieve vrienden.Onmiddellijk na mijn derde bloedafname was de dokter tevreden daar mijn waarde tussen de eerste en de derde bloedafname enorm was gezakt.Ik kom van 408 naar 133 wat nog veel te veel is.We zijn er nog niet maar wel op de goede weg.Het medicament dat de dokter laatst voorgeschreven had die de toestemming moest krijgen van de adviseur kan ik niet meer krijgen daar er een andere waarde nipt boven de 9 lag en ik heb 9,2 en zo de goedkeuringsbrief uitbleef.Jammer want dit geneesmiddel was zeer doeltreffend zonder bijwerkingen.Ik moet nu de volle pot ongeveer 40 euro betalen aan de apotheker daar ik het gratis kreeg in afwachting van de adviserende brief.Nu is mijn medeicatie veranderd.Ik moet nu 3 halve Metaformax innemen in plaats van 2 en daarbij een nieuw medicament Uni Diamicron 's morgens voor het eten bijnemen in plaats van het vroegere Forxiga.Midden augustus moet ik me terug aanmelden voor een vierde bloedafname.Dan moet die waarde van 9,2 gezakt zijn en kan ik dan terug die Forxiga via de adviseur terug krijgen.Van spuiten en mijn aangepast rijbewijs is er nu geen sprake meer.Wat mijn knie betreft kon mijn dokter met een speciaal nummer de beelden van mijn knie tonen.Volgens hem zal ik maar een halve knie nodig hebben.Ik heb een afspraak in het az.groeninge op donderdag 24 juni om 10 voor twaalf bij dokter chirurg Jan Van der bauwhede die ik heel goed ken want het is een Stasegemnaar en het is niet onmogelijk dat ik deze maand nog geopereerd word.Dit is nu in het lang en in het breed wat de verdicten gisteren waren.Ik wens Jullie een mooie maar wel een tamelijke bewolkte dinsdag toe waar hier en daar een spatje regen kan vallen zonder betekenis.Het gedonder en het zwoele weer zijn voor de volgende dagen en het kan er hard aan toe gaan want dan zitten we boven de 30 graden.Veel drinken is de boodschap en dit met vele lieve en hartelijke lentegroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en blijf nog steeds voorzichtig en gezond.Fijne dinsdag lieve Ani.

15-06-2021, 08:31 geschreven door Jos


wens jou een fijne dag !

blob-5.jpg
geen drukte voor mij vandaag
enkel een frisse wandeling
langs de golven  ...
liefs meeuw

15-06-2021, 08:24 geschreven door meeuw


Dag Anitje

Op een koel plaatje in huis is het goed te vertoeven deze dagen ,, ik vind het heerlijk zo een weertje ,, natuurlijk niet in de zon maar ergens op een schaduw plaatsje heerlijk Anitje .

De tweede dag van de week ,, en genieten nog steeds van het mooie weer , maar eerst kom ik U toch even een fijne dinsdag wensen ,, maak er een fijn dagje van liefs Ingrid .
dinsdag-1

15-06-2021, 06:56 geschreven door Ingrid


fijne dinsdag
animaatjes-dinsdag-24229.gif
Tussen vriendschap en een roosje is
er een heel groot onderscheid.
 Rozen bloeien slechts een poosje,
maar vriendschap duurt een eeuwigheid.
Veel liefs van Freddy en Patty

15-06-2021, 03:06 geschreven door Patty en Freddy


14-06-2021
Halloo

Jij komt nog eens buiten... ik reed vroeger ook toen man nog werkte maar eens op pensioen mocht ik niet meer aan het stuur... dat is meer dan 30 jaar en het rijden zelf gaat nog wel maar dat verkeer... aaauuuw... je moet dat wel onderhouden.

Wat betreft die topper, nee die is niet van de TV... heb prijzen vergeleken en een firma in mijn buurt gevonden die heel prijselijk zijn... ik ben er heel tevreden over... onze matras was ook al meer dan 10 jaar en dat voel je... een topper erop is een weldaad voor je rug en geen probleem om dat oudje weg te krijgen... in en uitstappen is ook comfortabeler want je zit direct 9 cm hoger... ons bed is aan de lage kant en dat werd wat moeilijk... dus geen spijt van de aankoop.

14-06-2021, 17:15 geschreven door Myette34


Dag Ani

AAL1n-I5-599-x-372

Voor wie nog niet klaar is met dit zonnige weer, is er goed nieuws. Er komt namelijk nog meer warmte op Nederland af, met donderdag zelfs temperaturen die op sommige plekken oplopen tot wel 36 graden.

14-06-2021, 16:58 geschreven door Tiny en Ans


Nog even over vaderdag

Vader kreeg een blauwe t-shirt en hij was er blij mee. Ik ben blij dat je genoten hebt van het tochtje!

Maarten-nieuw-x.gif

14-06-2021, 10:44 geschreven door maarten


Hallo Ani

Ge zou van minder futloos worden, sommige mensen krijgen alle tegenslagen. Dat zijn dan van die dagen dat ge u afvraagd moeder waarom leven wij? Ge zit zo rap in een sukkelstraatje. Goed dat ge nog geweest zijt! want mensen hebben gewoonlijk geen tijd tot het te laat is. Ani het wordt een hete week, dat is genieten en oppassen tegelijk, maar zolang er een windje is gaat het. Ik vertrek nu naar mijn controle post smiley-laughing.gif Fijne week en veel liefs Alfy smiley-cool.gif smiley-wink.gif

14-06-2021, 10:27 geschreven door alfyvo


geniet van je dag !

at-the-weekend-vs-on-the-weekend-blog-T-570x382.jpg
nee ,  we hoeven geen tropisch eiland
om te genieten van de mooie dagen
we maken het knus en gezellig
in en rond ons huis  !
liefs meeuw

14-06-2021, 08:40 geschreven door meeuw


Maandaggroetjes en een goede start van deze nieuwe week !!!
oie-147313u0lp-AVO0

Goedemorgen lieve vrienden.Op deze mooie maandagmorgen voel ik me onzeker.Twijfels woelen in mijn hoofd.Mijn derde bloedafname komt eraan alsook het verdict voor mijn linkerknie.Mijn moed is ver te zoeken en deze avond rond 6 uur is het voor me de hemel of de hel.Ik heb ook niet veel zin om te bloggen,zelfs om iets te doen.Ik ben gewoon bang,niettegenstaande ik alles strikt opgevolgd hen en ik ben nog eens anderhalve kilo vermagerd.We zullen zien wat de dag me brengt.Bedankt voor Jullie steun.Ik wens Jullie een heel mooie en zonnige maandag toe en beleef de nieuwe week in blakende gezondheid en dit met vele lieve en hartelijke lentegroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Moge de almachtige God mijn en onze Schepper me een duwtje in de goede richting geven.Fijne start van een gezonde nieuwe week lieve Ani.

14-06-2021, 08:23 geschreven door Jos


Goedemorgen

Doen wij ook wel eens hoor, bloemen plukken.

Fantasie-natuur-Annie
Het zal een warme week worden, hopelijk geen onweer achteraf.

14-06-2021, 05:43 geschreven door annie


13-06-2021
dag Ani

het zal je wel wat gedaan hebben als je jouw vriendin zo zag zitten...

en ook al keek ze ongeïnteresseerd naar het koekenbrood en de aardbeien...ik ben er zeker van dat het haar nadien zal gesmaakt hebben..

En ja, nu is de natuur zo mooi, langs de weg zie je heel veel Margrieten en klaprozen en ik kan me soms ook niet bedwingen om uit te stappen en Margrieten te plukken...Toen we van zee terugkwamen hebben Klaprozen en Margrieten me heel lange tijd vergezeld op de autoweg in de middenbermen.....enig mooi

lieve groet.

13-06-2021, 21:29 geschreven door Klaproosje


. . .

En waarom ook niet Ani, dat kind in jezelf blijft er steeds aanwezig maar bij de meeste mensen blijft het sluimeren, ik ben blij als een kind als ik zulke dingen ook kan doen.  Bij mij is dat dan meestal rond dolen in een bos waar ik nog nooit ben geweest, of waar ik me toch niet veel meer van herinner.  Ook dat brengt weer het kind in je naar boven en dan zwier ik mijn armen open en loop zo tussen de bomen door te dansen van vreugde.  Alleen moet je dan zien dat er niet te veel volk is om dat te bekijken want ze bestempelen je al snel als gek wanneer je zoiets doet.  In de natuur zijn haalt dat ook allemaal naar boven bij mij en ik vind dat heerlijk !

Weet ge, ook ik heb graag dat ik nog eens bij bekenden kan komen, ook al weet je dat het misschien niet lang meer zal duren eer ze sterven.  Daarom heb ik ook veel gemaild met iemand die we heel goed gekend hebben en die op zijn laatste benen liep, ook al wisten we niet echt hoe erg hij eraan toe was.  Maar hij heeft bij mij zijn ziel bloot gelegd en gezegd hoe hij erover dacht en verteld dat hij schikkingen getroffen had.  Toen was ik in zijn plaats blij voor hem, dat alles zo goed was geregeld en dat hij ook zelf kon beslissen wanneer het einde kwam, wat hij ook heeft gedaan.  Maar daarna voel je zelf weer die leegte die nooit meer wordt opgevuld, zo zijn we in de laatste jaren weer een paar goede vrienden kwijt gespeeld en allemaal aan kanker.  Dat doet dan vaak ook die mensen die overblijven, het roer omgooien en andere paden in gaan, wat ook wij wel hebben gedaan met onze nieuwe woning, al had dat met het geheel eigenlijk niks te maken, het kwam gewoon zo op ons pad en we zijn dat pad gevolgd . . .  !

Nog een heel fijne zondag verder toegewenst en geniet maar van het mooie weertje, ga ik ook doen !

13-06-2021, 12:39 geschreven door Chris


Wens u nog een fijne dag

stil-2.jpg

Het al weer zondag morgen weer een nieuwe week
Het gaat weer warm worden tot 30°
dat word weer wat teveel voor een mens
uit de zon blijven en op tijd drinken
wens u nog een mooie nieuwe week.
gr.Dirk

13-06-2021, 09:54 geschreven door Dirk


Op deze zonnige zondag wens ik alle Papas en Opas een fijne Vadderdag toe.
oie-1373431-IG7-Pqy-LV

Goedemorgen lieve vrienden en daar is de staalblauwe hemel en het zonneke terug.Het wordt een mooie en een zonnige Vaderdag.Verwen hem maar eens goed want dit verdiend hij door dik en dun.Gisteren wonnen onze " Pagadderkes " het tornooi van Vilvoorde na 4 maanden zonder wedstrijden.Dikke PROFICIAT,maar ook onze " Rode Duivels " wonnen met 0-3 van Rusland met terug 2 doelpunten van Romulu Lukaku en eentje van Meunier.Hup Belgie doe zo verder.Morgen voormiddag heb ik om 10u45 een afspraak bij mijn huisdokter voor een derde bloedafname maar ook voor het verdict van mijn linkerknie.Geniet van deze lentezondag en Vaderdag en dit met vele lieve en hartelijke lentegroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne lentezondag lieve Ani.Mooie grote madelieven denk ik.Ik denk dat Je vriendien toch blij zal geweest zijn met Je bezoek.Je hebt ook een hart van koekebrood.

13-06-2021, 09:07 geschreven door Jos


die eenvoudige bloempjes zijn het mooist Ani !

depositphotos-44316105-stock-photo-father-and-daughter-playing-together.jpg
ook zij staan graag in de bloemetjes
vaderdag
met een stralende zon er bij  !
liefs meeuw

13-06-2021, 08:17 geschreven door meeuw


Mooie die wilde margrieten
Zondag ,, voor wie vader is een fijne Vaderdag gewenst ,, verder een dagje dat alles mag en niks moet ,, dus fijne zondagje gewenst een groetje erbij van mij liefs Ingrid .
zondag-vaderdag

13-06-2021, 08:07 geschreven door Ingrid


Leve vader

1Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

13-06-2021, 07:15 geschreven door Annie & Rogier


12-06-2021
Margrieten in het wild? Die van mij staan nu in knop!

Voor ik aan een strijk om u tegen te zeggen begin, kom ik rap even kijken of alles hier ok is! Voor ons nog geen uitstapjes maar het einde is in het zicht! We hadden al kunnen klaar zijn maar je kent dat hé er komen altijd maar nieuwe mankementen tevoorschijn en nu we toch bezig zijn, pakken we dat meteen grondig aan. Mijn deel van de werken is zo goed als af, T moet nu nog 1 muur doen en dan is de beneden weer tip top! Wij hebben op het plat dak gedeelte nog een muur de breedte van het huis zo'n 2m hoog te doen maar dat belet me niet om beneden alles grondig te kuisen...Het is de eerste keer dat ik voel dat ik geen 3x7 meer ben of is het het gemis van die 3 m rust in Spanje die zich laat voelen? De fut geraakt stilaan op! Ik heb gezworen dat het de latste keer is dat we het zelf doen.. tot nu was dat geen probleem maar het wordt stilaan teveel....Nu ik moet hier niet zagen , we doen het onszelf aan maar ik vrees dat we het een beetje onderschat hebben zeker omdat mijn slaapgenoot zo'n Pietje precies is en dat het moet goed zijn!smiley-wink.gif

Ja we worden allemaal langzaam ouder maar om bij jouw vriendin nog zo'n operatie te doen... daar heb ik ook mijn bedenking bij!

Geniet van het mooi weer en tot de volgende Ani

vis.gif

12-06-2021, 16:54 geschreven door Natoken


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!