ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
07-08-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.goeiemorgen

.

gold-3115809-340



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (16)

09-08-2021
Goedemorgen

koren.jpg

Maandag weer een nieuwe week
Ga langzaam de draad weer op pakken
Na een afwezigheid van 2½ week
Ben nog niet helemaal hersteld, nog even rustig aan doen.
groetjes Dirk

09-08-2021, 09:57 geschreven door Dirk


Maandaggroetjes en een goede start van deze nieuwe week !!!
oie-9810102-CElt-ZQ8

Goedemorgen lieve vrienden.Het weekend is terug voorbijgeraasd en we staan terug voor een nieuwe kersverse week die alle krachten van het heelal in petto heeft.Hier begint het te overtrekken en het zou me niet verwonderen dat we straks een bui over ons heen krijgen.Vanaf woensdag krijgen we een afwisselend weer voor enkele dagen,doch gelukkig iets warmer met temperaturen die een 25 graden en meer op de thermometer zullen neerzetten en ik denk persoonlik dat de rest van augustus wel voor een verrassing zou kunnen zorgen met temperaturen van 30 graden en meer.We zullen toch nog zweten.Ik wens iedereen een goede maar vooral een gezonde start van deze nieuwe week toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Morgen moet ik bij de pedicure zijn en ook bij de kinesist.Donderdag moet ik reeds om 10u10 in het ziekenhuis zijn voor beeldvorming en daarna heb ik er een afspraak met dokter Van Der Bauwhede en woensdag plan ik de haarkapper.Dus het wordt terug druk voor mij en zeker donderdag kom ik niet in bloggenland.Fijne maandag voor al mijn blogvrienden.

09-08-2021, 09:37 geschreven door Jos


fijne maandag Ani , hopelijk wat zon later deze week !

cb8e7950aa1baf23a39bb8fda6f816aa.gif
leef niet eentonig
wentel je in kleuren
maak je leven terug boeiend  !
liefs meeuw

09-08-2021, 07:48 geschreven door meeuw


fijne maandag en een goede start van de nieuwe week.
animaatjes-maandag-98131.gif

Wij hebben geen hartje van zilver
of een hartje van goud.
Maar wel een hartje dat van
onze blogvrienden houdt.
Lieve groetjes van Freddy en Patty

09-08-2021, 02:49 geschreven door Patty en Freddy


08-08-2021
lieve groetjes
In-my-life2-Annie
Een hele mooie nieuwe week kom ik je wensen

08-08-2021, 22:03 geschreven door annie


16 graden Celsius

en dat in het midden van de zomer, hier niets te merken van de opwarming van het klimaat,

misschien gelukkig maar!

MAARTEN.gif

08-08-2021, 11:56 geschreven door maarten


Fijne zondag lieve vrienden.Geniet er van.
oie-8888-WPg32-TXM

Goedemorgen lieve vrienden.Vandaag eindigen de Olympische spelen in Tokio.Onze Belgen hebben het uitstekend gedaan en haalden er deze nacht nog een zevende medaille bij.Nu wordt het voor Hen nog nagenieten.Hier zullen we vandaag van de zomer niet kunnen genieten want nu is er reeds veel wind en hevige buien zijn op komst.De lente en de zomer hebben ons fel ontgoocheld,terwijl het water zegevierde en ontelbare mensen zonder dak boven hun hoofd in de ellende verzeild geraakt zijn en vele dierbaren verloren hebben.Laten we voorzichtig zijn want het kan bij ons ook gebeuren.Ik wens Jullie een fijne en een rustige zondag toe want ook op de zevende dag rustte God en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.

08-08-2021, 09:25 geschreven door Jos


fijne zondag voor jou !

blob-10.jpg
vaak zijn woorden overbodig
het beeld zegt alles
wat een taal niet brengen kan
liefs meeuw

08-08-2021, 08:36 geschreven door meeuw


Dag Anitje

Mooi zijn die dagen met een gouden randje Anitje ,, ook U kadertje is mooi met het goudkleurig randje ,, kleine dingen in het leven kan een mens gelukkig maken ,, de poes is eens op saffari en komt hopelijk heel terug ,, zou jammer zijn he ze had zo een goed nestje daar bij U . Geniet van U rustige leventje Ani .

Groetje op zondag ,, gewoonlijk de rustdag ,, geniet ;; rust en lach dat zal zeker deze dag tot een goeie maken . liefs Ingrid .
zondag-2

08-08-2021, 07:43 geschreven door Ingrid


Genieten van kleine dingen, ani

1-32Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

08-08-2021, 07:41 geschreven door Annie & Rogier


fijne zondag
animaatjes-zondag-49621.jpg
Wij komen een fijne zondag
en veel blogplezier wensen
Veel liefs van Freddy en Patty

08-08-2021, 03:40 geschreven door Patty en Freddy


07-08-2021
Dat moeten we inderdaad doen , genieten Ani

Spijtig van het poesje dat zou mooi gezelschap geweest zijn; Maar blijkbaar heeft ze toch in de buurt haar vast stekje! Je mag trots zijn op je zonen hoe die met hun moeder begaan zijn !!! Knap!

Daar juist een flinke bui op ons dak gekregen.. jongens toch , het houdt maar niet op. Wat een kwakkelzomer! Toch een gezellig weekend en duimen dat het vanaf volgende week beter wordt! Dat beloven ze ons toch!

natoken.gif

 

07-08-2021, 18:22 geschreven door Natoken


Hallo Ani

Mooie kader Ani. Dat ongestoord leventje zal nog wel even duren als je moet geloven wat je leest, het is allemaal niet hoopvol. Niet teveel aantrekken moet in je karakter zitten, maar het is waar je kan het toch niet veranderen. Wij kunnen kleine steentjes bijdragen, wat anderen die het hun niet aantrekken weer vernietigen. Ik kan wel begrijpen als je voor de vernielingen staat in de Ardennen, dat je denkt waar en hoe moeten we hier aan beginnen. In die huizen is alleen met een voddeke rondgaan niet meteen een oplossing! Zelfs als het leefbaar is moet er soms nog in gebroken worden, geschilderd en opnieuw gevloerd of zo. Dat is iets van jaren. En dan al die bosbranden! wat een miserie in de wereld, van oorlogen nog gezwegen. Geniet maar van uw omgeving en de kinderen Ani, en wat ze weer verbeterd hebben voor jou. Hier vormen er weer grijze wolken, al zijn de temperaturen redelijk, maar ook enorm veel wind. Wens je nog een fijne zondag, veel liefs en dikke knuf Alfy smiley-wink.gif 

07-08-2021, 16:04 geschreven door alfyvo


leuk alk dit goed nieuws te lezen!

MAARTEN.gif

07-08-2021, 11:20 geschreven door maarten


. . .

Koester dat gouden randje maar dat voor alles heeft gezorgd wat een mens nodig heeft en je familie zorgt wel heel goed voor je, dat lees ik gewoon ook tussen de lijnen door en ik zie je gelaat lachen bij wat je neerzet.  Ook wij krijgen echt wel heel vaak hulp van de kinderen en kleinkinderen, ze komen nu vaker over de vloer dan het eerder het geval was.  We hebben ze nu ook wat meer nodig gehad, eerder konden we zelf ons plan wel trekken, nu omwille van de ziekte van de echtgenoot is het niet meer zo eenvoudig om zelf alles te regelen.

Het laatste wat we zelf hebben gedaan is de aanschaf van dit appartement, dat lieten we hen pas weten nadat alle papieren waren getekend en we niet meer weg konden van onze aanschaf, ik zou en wou dit ook aankopen, gewoon omdat het me de laatste kans leek om dat te doen, iets beter zou vast en zeker niet op ons pad komen.  En ondertussen wonen we er toch ook al een half jaar, de tijd vliegt en het is net of het was gisteren dat we zijn verhuisd, ik heb het me nog geen dag beklaagd, ja, wanneer ik naar de stad toe wil, dat wel maar meer ook niet.

Nog een heel fijn weekend Ani !

07-08-2021, 10:00 geschreven door Chris


Ik wens al mijn blogvrienden een fijne zaterdag en een prettig weekend toe.
oie-783631-WXibv-M5-D

Goedemorgen lieve vrienden.We starten het eerste volle weekend van deze maand augustus.Tot nu toe ziet het er nog steeds veelbelovend uit,doch ik denk dat het vandaag niet droog zal blijven maar volgende week zou het een drietal dagen iets warmer worden,doch de zomer is stilaan aan het uitdoven.Op het einde van deze maand is het met dit zomeruur om 9 uur reeds donker en staan we dan reeds met 1 been in de herfst en corona en wateroverlast hebben het de mensen heel moeilijk gemaakt.Hopelijk ben ik verkeerd en krijgen we zon in plaats van regen.Het is maandag reeds 6 weken geleden dat mijn linkerknie geopereerd is en dat verloopt echt prima want bij sommige momenten ga ik gewoon zonder een vreemd gevoel in mijn knie.Meestal 's avonds voel ik wat pijn en dit komt door de vermoeidheid.Hopelijk kan ik vandaag terug een volledige blogronde doen die sinds mijn start na de operatie wel een paar uur langer duurt.Ik doe het voortaan op mijn gemak en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Een fijne zaterdag,maar ook een prettig weekend lieve Ani.

07-08-2021, 09:48 geschreven door Jos


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!