ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
13-12-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eerbetoon

..

21458550-witte-bloemen-ge-soleerd-op-wit-eustoma



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (13)

17-12-2021
. . .

Spijtig dat ik dit niet eerder heb gezien, er was hier ook weeral zoveel te doen en zoals ge weet moet ik het ook meestal te voet doen, ofwel met de bus maar dan hang je ook weer van die bus af wanneer je gaat en wanneer je ook weer terug thuis geraakt.  Als ik dan eenmaal thuis binnen ben gekomen dan ben ik gewoon moe, je wandelt je shopt je sleurt met alles op de bus en er weer af, gaat nog een stuk eer je weer terug thuis bent en ja, dat neemt allemaal tijd in beslag en het neemt ook veel van je energie af.  Het zijn dan ook vaak andere momenten dat je een bus moet nemen en telkens moet ik voordien goed uitkijken wanneer die bussen er zijn en ook om terug te keren.  Ook het te voet verder gaan is soms moeilijk, ik had dan daarna weer veel last van mijn rug en mijn handen waarvan de vingers zodanig veel pijn deden dat ik toch weer wat pilletjes heb moeten nemen.  
Gisteren heb ik dan ook een rustdag ingelast, ook vandaag probeer ik niet te veel te doen en morgen ook niet, ik heb alles zowat gespreid, al ben ik in de vroege voormiddag al gaan winkelen en had een aantal spullen bij die er eerder niet voorradig waren, ja, zo kan het soms ook wel eens zijn !  Maar nu heb ik wel wat voorraad om mee verder te doen, ik heb al wat uitgekiend om in het weekend te eten en dat is er ook dus ja, ik mag even rustig verder doen.  Het doet me goed want ik heb ook mijn slaap meestal wel nodig, zeker na een paar woelige nachten of wanneer ik lig te piekeren.  De gezondheid gaat nu wel even voor en bij de echtgenoot zie ik nu een kleine verbetering in die zin dat ze volop met kine bezig zijn en dat scheelt wel een hoop, ik voel nu dat hij zich ook wat beter voelt maar soms kan je er toch niet echt veel tegen zeggen.  Ik hoop dat hij nog een rustige tijd kan doorbrengen in het rusthuis zodat ik ook wat meer rust heb, niet met wassen en dergelijke, dat geraakt wel gedaan maar gewoon een algemene rust in je hoofd !  Ook dat is van groot belang en ik wens het iedereen toe die op dit moment wat aan de hand heeft.

OOk wij hebben weer een dierbare vriend verloren, het staat niet stil, ik weet nog niet of hij voordien lang ziek was of niet maar dat hoor ik weldra wel.  Ik wil met onze vriendin bellen om te horen hoe het met haar gaat en dat ze door al die papierbundel doorgeraakt en hoe zijn ziekte is verlopen.  Ik wil haar ook wat troosten eigenlijk en een menselijke babbel doet dan meestal goed, ik weet waarover ik spreek.

Nog een heel fijn weekend en nu ga ik even in de zetel rusten tot ik zin heb om aan de was en de strijk te beginnen, gewassen zijn er wel veel spullen maar ge kent dat wel, er is wel ieder moment iets wat op dat gebied nog dringend moet gedaan worden !

17-12-2021, 13:28 geschreven door Chris


15-12-2021
Triest

Altijd triest een dierbare te moeten afgeven... en hoe ouder je wordt hoe vaker het gebeurt... tot je op een dag merkt dat je hele vriendenkring weg is... ik had enkele jaren terug een lijst gemaakt van mensen die moesten verwittigd worden als er mij iets gebeurde, wel die lijst is waardeloos geworden... zo triest.

Niettemin geniet van de feestdagen met de familie en hou je gezond.

15-12-2021, 09:24 geschreven door Myette34


14-12-2021
avond Ani

oh wat erg Ani, ik wens je heel veel sterkte. Je schreef hier dikwijls vol lof over je schoonzus en het gaf je verdriet om haar zo achteruit te zien gaan. 

En dan met die corona die erbij gekomen is, is een verwoestend ding, zeker op haar leeftijd.

Ik denk aan jou..knuffel 

14-12-2021, 22:48 geschreven door Klaproosje


Groetjes

Mijn deelneming met het verlies van je zus,Ik wens je veel sterkte,Rudy

14-12-2021, 17:44 geschreven door rud


lieve groetjes

Mijn deelneming met het overlijden van je zus. De enige overgebleven zus van mijn man na haar derde prik toch in het ziekenhuis met corona.

December-Delights-annie1201
Ik kom hier even piepen

14-12-2021, 13:37 geschreven door annie


Altijd te vroeg....

Die verdomde corona heeft al veel verdriet gebracht. Leeftijd speelt geen rol bij het verlies van een dierbare.. het gemis is altijd even groot! Maar dat jullie zo lang nog een goed contact hadden, is misschien een troost! Mijn oprechte deelneming Ani.

Vandaag wordt in intieme kring ook een vrienddie we al kennen van in de jaren '70 begraven hij was 82 j en stierf ook aan corona! Alleen hij weigerde het vaccin en met zijn onderliggende problemen is dat hem fataal geworden. De herinneringen aan onze jaren in Spanje en hier in WVL zullen we ook blijven koesteren!

Een hartelijke knuffel van mij!

vis.gif

14-12-2021, 12:31 geschreven door Natoken


Mijn christelijke deelneming

Wat zijn deze mensen heel oud mogen worden. Het mag voor jullie een grote troost zijn!

Genengen groeten.

BEST-MAARTEN.gif

14-12-2021, 10:48 geschreven door maarten


DINSDAGGROETJES !!! Maak er een gezellige dag van lieve blogvrienden.
oie-1481230g6ams2g4

Goedemorgen lieve vrienden.Stilaan begin ik reeds af te tellen naar Kerstmis want dit voor mij mooiste feest op aarde nadert nu zienderogen.Gisterennamiddag ben ik gaan winkelen bij Colruyt in Kuurne en heb terug de leuke " Druivelaar " gekocht want verleden jaar heb ik nog veel moeite moeten doen om er nog een op de kop te kunnen tikken.Ook de mooie gratis kalenders waren pas gearriveerd en had dan ook het geluk er zoals ieder jaar drie te mogen krijgen.Dit maakte mijn dag toch weer wat gelukkiger.Vandaag zou het een rustige dag moeten worden na een verkwikkende nachtrust,doch ik maak me wel grote zorgen over het omikron virus want het begint snel de overhand te halen op het deltavirus en gisteren is de eerste dode genoteerd door het omikronvirus en dan komt het risico van de griep er nog eens bovenop en daarbij mijn chronische grote luchtpijpontsteking - mijn hartoperatie en nu ook nog mijn diabetes 2.Overal waar ik kom en ga doe ik mijn mondmasker op.Er komen ook meer mensen bij mij thuis en gelukkig zijn het bijna iedere keer dezelfde mensen.Hopelijk wordt dit nu eens voor goed uitgeroeid en komt er een algemene vaccinatieplicht.Ik zou haast vergeten dat het vandaag dinsdag is en ik zie dat het nu reeds 7 graden warm is en we halen hoogstwaarschijnlijk terug de dubbele cijfers.Voor mij moet het zeker geen witte Kerst worden en volgens ik deze morgen hoorde,zou het weleens een koude kerst kunnen worden met wat lichte regen wat dan weer gevaarlijke toestanden op de wegen kan meebrengen.Het is bijna 9 uur en het begint nu pas te klaren.Hopelijk is die periode nu vlug achter de rug.Genoeg gepraat.Ik wens Jullie een mooie en een gezellige dinsdag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en wees aub uiterst voorzichtig en volg de regels om zoveel mogelijk gezond te blijven om toch nog Kerst in familie te kunnen vieren wat ik sterk betwijfel want heel veel mensen zullen nu op een korte tijd besmet worden.Ik ben echt pessimistisch en terecht.Fijne dinsdag lieve Ani.Met mijn ouders was het ook zo een beetje.Mijn moederke diende in Brussel.Ze kreeg op Haar Plechtige communie een Onzelievevrouwbeeld van 1 meter hoog en die staat nu op mijn slaapkamer.Ook kreeg ze een zilveren muntstuk van 5 Belgische franken en dit henb ik ook van moeder hekregen.Ondertussen heb ik het met de toelating van moeder aan een zeer betrouwbare vriend gegeven waar het in een kluis bewaard is.Vader werd gekazerneerd gedurende de laatste oolog in Mechelen en zo leerde hij mijn moederke kennen en zijn uitgeweken naar vaders geboortedorp Stasegem een gehucht van Harelbeke.Hoe alles kan samenlopen in het leven.

14-12-2021, 10:30 geschreven door Jos


Goedemorgen

Dijk.gif

Het al weer dinsdag
Het is bijna al weer half December
Zo gaan we naar de feestdagen toe
Het zullen weer stille kerstdagen worden
Wens u nog een hele fijne dag
gr.Dirk

14-12-2021, 09:21 geschreven door Dirk


dit is een triest bericht Ani ...

veel sterkte bij dit verlies van een geliefd persoon die je zo dierbaar was    ...

je zal haar altijd blijven herinneren ,   ze is en blijft in je hart     !

liefs meeuw

14-12-2021, 07:35 geschreven door meeuw


Gecondoleerd en veel sterkte Ani

Wat triestig zeg ,, op haar leeftijd veel sterkte nogmaal met dit grote verlies Ani .

14-12-2021, 07:15 geschreven door Ingrid


13-12-2021
Het is weer Maandag de eerst dag van de werk week.

Veel sterkte Ani met het verlies van je zus en beste vriendin. Veel Sterkte Ani met het verlies van je zus en beste vriendin

pc-kerstman

13-12-2021, 11:15 geschreven door sylvain


Hallo Ani

Innige deelneming Ani, ik weet dat ze veel betekende voor jou! Ja Corona heeft veel verdriet gebracht "en nog"  bij veel families. Ze had een mooie leeftijd, maar je geeft ze nooit graag af. Je hebt het mooi beschreven, en hebt veel mooie herinneringen om te koesteren. Veel sterkte ook voor haar familie. Veel liefs en dikke knuf Alfy smiley-cry.gif 

13-12-2021, 10:34 geschreven door alfyvo


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!