ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
03-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hallo

.

download-3



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (9)

18-01-2024
boardmodelpaper.com

All Users of BoardModelPapers.com are welcome to use those sample papers or Previous Paper Pdf of class-wise study material and blueprint and any for reference purposes only. We are providing the PDF based on internet search according to previous years old examination tests, and those boardmodelpaper.com question banks or study material downloaded and shared based on the internet only. We have no affiliation with any education board or school instead, we have given the students access to knowledge and resources from the internet search for assistance. We do not bear any liability for errors or other problems arising from the shared study materials and other information.

18-01-2024, 13:34 geschreven door boardmodelpaper.com


04-03-2022
. . .

Ik ben dat eigenlijk ook wel een beetje, afhankelijk van anderen, ik kan gewoon van huis niet weg, tenzij met de bus, dat is mogelijk maar verder geraakt ik ook niet.  En net dat is steeds ook een doorn in mijn oog maar ja, wat doe je eraan, het is nu te laat en ik meen dat je maar beter wat rustig blijft onder wat er op dit moment niet gaat, eens het wel weer gaat dan is het zomer en ik hoop maar dat je tegen dan weer iemand hebt.  Het mag eerder ook natuurlijk maar ja, als er geen voorradig zijn dan zijn er geen en ze kunnen ook niet toveren, dat wij dat al maar konden, dan waren we gered met een aantal dingen !

Je kan ermee lachen maar ik besef maar al te goed dat ik nu wel een beetje aan huis gebonden ben van wanneer ik alleen ben gevallen.  Tot nu toe heb ik steeds mijn plan kunnen trekken maar je denkt dan vaak wat verder na : wat zal de toekomst ons nog brengen, ik ben er eerlijk gezegd een beetje bang voor want wat als ook ik eens begin te sukkelen hier en daar, dat gaat nog altijd allemaal maar ooit zal dat ook wel eens aan de orde van de dag zijn.  En dan is het inbinden met alles en nog wat en nu hopen dat het niet snel zover zal zijn.

Nog een heel fijn weekend en geniet maar van het zonnetje nu dat ze er nog is !

04-03-2022, 11:38 geschreven door Chris


Goeie morgen Ani

En .. zonder problemen door de keuring geraakt?

Het schijnt blijkbaar een vaak voorkomend probleem te zijn met een poetsvrouw. Je bent niet de enige die hier op sennet klaagt dat ze weer in de steek gelaten wordt! Het is precies een knelberoep aan het worden!

Hier wordt alles elke week gekuist en ververst en tip top gebracht dus voorlopig een luxe want thuis doe ik het zelf zo lang ik kan... dan is het naar mijn goesting haha!

Gans de nacht en tot nu toe regen gehad en dat zou wel eens een 3 tal dagen zo kunnen zijn . Voor ons niet het ideale weer maar lokaal zullen ze heel kontent zijn  want het is hiet  super droog en de stuwdammen en akkers kunnen best wat water gebruiken!

Gisteren nog lekker genoten van een raclette menuutje hier onder vrienden en onder de zon! Zalig is dat.. maar we tellen spijtig genoeg ook af want tegen eind van de maand is het hier ook over en uit!

Houd je daar goed en een warme( ook regenachtige ) knuffel

vis.gif

04-03-2022, 11:11 geschreven door Natoken


lieve groetjes van Jeannine 1951..
cooltext405682320787675

04-03-2022, 09:59 geschreven door jeannine


Goede morgen lieve vrienden.Het is vrijdag vandaag.We naderen het weekend !!!!!
oie-4747370u1f-Ee-Wo

Goedemorgen lieve vrienden.Gisteren mochten we genieten van een prima lentedag.We kregen zelfs nog iets meer dan de beloofde 13 graden en vandaag mogen we het nog eens overdoen want hier staat de zon reeds te schijnen aan een heldere hemel.Straks mag het raam hier terug helemaal open en zal het dan terug genieten worden op mijn terras.Vandaag komt het overlegcomitee terug bijeen en zal het wellicht code geel kunnen worden alhoewel Europa nog steeds (minder) rood kleurt.Hoe zullen de besmettingen zijn na het crocusverlof?Ik wens Jullie een hele zonnige vrijdag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en wees waakzaam en blijf gezond en vandaag is het wereld gebedsdag en laten we allen bidden voor de bevolking van Ukraine die een hartverscheurende horroroorlog meemaken.Fijne vrijdag lieve Ani.Ja ouder worden brengt al die problemen met zich mee en ben Je afhankelijk van alle soorten hulpen en als het misloopt ben Je natuurlijk de pineut alhoewel die hulpen het ook niet zo gewild hebben.

04-03-2022, 09:02 geschreven door Jos Vande Ghinste


dat is spijtig Ani ... je kan hulp best gebruiken !

9629xxx.jpg
wij mensen weten niet altijd het antwoord
een glimp bij dieren
kan ons veel leren   !
liefs meeuw

04-03-2022, 07:55 geschreven door meeuw


bijna weekend
animaatjes-vrijdag-26916.gif

Begin de dag met een dansje,
begin de dag met een lach
want wie vrolijk kijkt in de morgen
die lacht de hele dag.
Dikke knuffels van ons allemaal

04-03-2022, 02:29 geschreven door Patty en Freddy


03-03-2022
Heel jammer wat ik hier lees

GELUKKIG IS ER DE ZON NU

Maarten-nieuw.gif

03-03-2022, 16:09 geschreven door maarten


Hallo Ani

Ja je hebt niet veel geluk, prive poetsvrouwen, is niet kuisen geen geld, Maar van een organisatie, kunnen ze in ziekenkas en hebben ze aanhoudend iets! Kun je niet langs je ziekenfonds iemand krijgen? Ik woon te ver want dat zou ik nog kunnen om je verder te helpen. Vandaag is weer een mooie dag om een paar stappen te zetten! doen. Veel liefs Alfy 

03-03-2022, 11:43 geschreven door alfyvo


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!