ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
22-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zondag



en gisteren was ook een heel gezellige dag , , nu is het al uitkijken naar het volgende weekend , want DAN zijn we allen een dagje samen , de twee kinderen met gezin en de twee neven met hun vrouwtje !
een echte familie dag dus !

zondag namiddag  even naar zee met vriendin  , mooi hé !


en daar hoort natuurlijkeen koffietje bij  , of twee ---

20220522-140100



20220522-153210



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (17)

15-05-2023
ekhan.in

ekhan is a initiative of professional writers who have come together for dedicated news coverage of latest happenings around the country (India). Our team comprises of professional writers & citizen journalists ekhan.in with diverse range of interest in Journalism who are passionate about publishing the Education Updates with transparency in general public interest.

15-05-2023, 13:28 geschreven door ekhan.in


29-06-2022
National Doctors Day

This is my first time on your site, this is a great site I observed and I am also a single site owner National Doctors Day I have left a link to my website. If you love so plz visit. 

29-06-2022, 19:19 geschreven door All Trendy Posts


02-06-2022
Penny Benjamin Jacket Top Gun

It is imperative that we read blog post very carefully. I am already done it and find that this post is really amazing.Penny Benjamin Jacket Top Gun

02-06-2022, 10:31 geschreven door jenniferpual


31-05-2022
Three Peat Jacket

Very nice article, I enjoyed reading your post, very nice share, I want to twit this to my followers. Thanks!.Three Peat Jacket

31-05-2022, 15:47 geschreven door Mike Rooney


24-05-2022
DINSDAGGROETJES.De regen zullen we er moeten bijnemen.
oie-248549v-P9-L0x4-I

Goedemorgen lieve vrienden.Vandaag beleef ik mijn laatste dag met een dubbele 7.Zou het daarom zijn dat ik deze nacht zo onrustig geslapen heb,het zou wel kunnen zijn en daar ik mijn gezondheid niet meer terug vind ben ik er constant mee bezig.Gisteren nog volop tussen mijn " Pagadderkes " en vandaag niet meer dan een slappe Janus.Ik leg al mijn moed bijeen om toch te bloggen alhoewel ik me niet in mijn sas voel.Of speelt het weer me parten ???.Ik weet het niet.Ik wens Jullie voor de laatste keer op mijn 77 jaar een fijne en een gezellige donderdag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne dinsdag lieve Ani.

24-05-2022, 09:16 geschreven door Jos Vande GHinste


wens je een fijne dag

blog tarra sorry kan geen bloglink plaatsen

24-05-2022, 08:14 geschreven door rudy


fijne nieuwe dag Ani !

Adobe-Stock-215712946.jpg
hou van bloemen
ze maken je uniek
jouw dag wordt een stuk mooier   !
liefs meeuw

24-05-2022, 07:19 geschreven door meeuw


fijne dinsdag
animaatjes-dinsdag-60867.png
Tussen vriendschap en een roosje is
er een heel groot onderscheid.
 Rozen bloeien slechts een poosje,
maar vriendschap duurt een eeuwigheid.
Veel liefs van Freddy en Patty

24-05-2022, 03:40 geschreven door Patty en Freddy


23-05-2022
Dag Ani fijn dat ge genoten heb

Welkom bij powerpoint Roosje

Een groet en een handdruk

een lieve lach en een zoen.

Het is me weer gelukt

dit even te kunnen doen

wens jullie een fijne dag

Lieve groetjes Roosje

23-05-2022, 15:51 geschreven door Roosje


Fijne week gewenst lieve Ani...knuffies xxx
warme-groet-kat-en-paard.gif
 

23-05-2022, 11:02 geschreven door Lenie


mooi geschreven
Maarten-nieuw.gif

23-05-2022, 10:39 geschreven door maarten


. . .

Weer wat komen bijlezen, ben de laatste dagen met allerlei dingen bezig geweest, nu moet ik nog de belastingen invullen en daarna zijn die klusjes wel weer voor even voorbij en kan het gewone rustige leven hervatten.
Ik lees hier dat je veel bezoek hebt ontvangen, ik het in het voorbije weekend niemand gezien en dat is raar te noemen, maar we hebben wel een goede burendag gehad, al was het met een vest of jas aan in de tuin hier zitten, achter op het gras, wat beschut door de muur van het laatste appartement van de rij waarin ikzelf ook aan het begin van zit !

Er waren drie lange tafels gezet zodat iedereen er voldoende plaats aan had en het was aangenaam, iedereen die er was, er ontbraken er een paar, die wilde praten met buren, mekaar wat beter leren kennen, mekaars voornaam noemen was erbij en de naam Chris was twee keren terug te vinden, dat was ikzelf en mijn buurvrouw langs de andere buitenkant van het appartementsgedeelte dat achteraan werd aangezet.  Dat zijn er vier appartementen gelijkvloers, waarvan we ieder er eentje hebben en de anderen gaan dus drie lagen in totaal naar boven, per ingang zijn er hier zes verschillende woningen, onderverdeeld in twee ingangen in dit gedeelte.  Het gedeelte vooraan is eerder een vierkante blok die ook maar drie lagen in totaal telt, een gebouw dat niet misstaat in het geheel van huizen ook hier in de buurt.

We zijn naar buiten gekomen toen het vrijwel droog bleef en we konden buiten blijven, een uur later dan voorzien maar ja, aan de regen kan je zelf niks veranderen.  Daarna werd het vuur aangezet in de bbq en konden we iets warm gaan nuttigen, het was aangenaam, lekker en een fijne babbel, meer moet dat toch niet zijn.  Het was rond 21u toen ik weer naar huis toe ging, iedereen had er alles reeds opgeruimd en werd het inpakken, ik trok naar binnen want wou me toch wat opwarmen eer ik in bed kroop, niet dat ik kou had maar wel stijve spieren van wat te blijven zitten en dan wil ik even daarvan bekomen.  Ik vond de slaap niet zo snel, ben ook niet meer gewoon om nog wat te eten tijdens de avond en dan met die fijne babbel spookten allerlei dingen doorheen mijn hoofd, ook door over Ivo nog wat te praten tegen de ene en de andere, wel ja, het heeft me deugd gedaan maar bracht ook toen terug de tranen : dit had hij nog moeten kunnen meemaken, je denkt dan zoveel en dan is het me telkens weer droef te moede, ook al had ik een fijne dag gehad en genoten van het gezelschap, dan mis ik hem om erover te kunnen napraten en zijn gedachten te kunnen weten over wat er werd gezegd en gedaan . . . hij zou daar zo graag zijn bij geweest . . . !

Groetjes en een mooie nieuwe week toegewenst, al is het hier nu wel aan het regenen !

23-05-2022, 09:47 geschreven door Chris


wens je een fijne dag

BLOG TARRA sorry kan geen bloglink plaatsen

23-05-2022, 08:52 geschreven door rudy


Maandaggroetjes en een goede start van deze nieuwe week !!!
oie-2374345mc-Kdt-Fex

Goedemorgen lieve vrienden.Na het toch mooie weekend krijgen we deze week wat Belgische lente.Af en toe een regenbui is goed voor de nog droge natuur.Nu de voedselprijzen sterk stijgen door de oorlog in Ukraine zijn we verplicht aan onze landbouwers te denken want in zulke tijden zullen ze zeker gewaardeerd worden nu Rusland ons probeert uit te hongeren.We zullen zeer zuinig moeten omspringen met het voedsel en restaurants zullen bedelen om klanten.Geen mooi nieuws voor de start ven een kersverse nieuwe week.Maar toch wens ik Jullie een goede en een gezonde start van deze nieuwe week toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos uit Belgie.Fijne maandag lieve Ani.Goed zo dat geeft gezelligheid en is goed voor Je moraal en gezondheid.Maak er maar een gezellig samenzijn van en geniet ondertussen van Je nieuwe week.

23-05-2022, 08:50 geschreven door Jos Vande Ghinste


Hallo Ani

Kan niet op Ani smiley-laughing.gifsmiley-cool.gif Zag er heel gezellig uit, tasje koffie en genieten van het uitzicht, dan zijn we al heel blij he. Met heel goede vooruitzichten. Vandaag en morgen ziet het er niet zo rooskleurig uit, maar voor de natuur is het dan weer even goed. Moet er wel door vandaag smiley-laughing.gif. Nog een fijne dag! en veel liefs Alfy smiley-wink.gif

23-05-2022, 08:35 geschreven door alfyvo


fijne nieuwe week voor jou Ani !

istockphoto-181053827-612x612.jpg
iets klein en fijn
kan mij altijd bekoren
kleine wonderen
maken de wereld terug mooi
liefs meeuw

23-05-2022, 08:31 geschreven door meeuw


fijne maandag en een goede start van de nieuwe week.
animaatjes-maandag-98131.gif

Wij hebben geen hartje van zilver
of een hartje van goud.
Maar wel een hartje dat van
onze blogvrienden houdt.
Lieve groetjes van Freddy en Patty

23-05-2022, 02:24 geschreven door Patty en Freddy


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!