ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
11-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lente bloemen

.

en eindelijk lukt het wel , na meerdere nieuwe codes --- bleek ik TOCH iets verkeerd te doen !
mijn dank aan GERDA van sennet , die zoveel geduld met me had en de lieve vrienden die me wilden helpen , vooral ANNIE : MERCI !

dus op hoop van zege nu maar , dat het ook blijft en ik morgen niet opnieuw telkens weer moet inloggen ---

ik had het bijna opgegeven ---- zag het niet meer zitten en was al klaar om zonder de PC verder te leven ---
ware het niet dat ik graag mijn zaken zelf nog doe , en mijn trots bleef aandringen zo van “ ---Ma , jij kan dat wel nog , jij bent niet aan ’t dementeren , zet dat maar uit je hoofd !---
want na die grote panne verleden week is hij een paar uur bezig geweest om alles op orde te krijgen , het bleek een reset te zijn van google –toen – die zoveel miserie meebracht ??
ik dacht dat ik NIETS meer kon !
want op seniorennet lukte het maar niet !

maar goed , ik had een paar dagen zon en van pure frustratie heb ik mijn grote garage volledig gekuist , ttz. Alles verplaatst en “frotten “maar --- de dag nadien in de zon op het terras bekomen van alle emoties , (met een jas aan wel )

voor nu wens ik allen die mij steunden een mooie week , ondanks de voorspelde regen , maar er staan al heel veel lente tekenen in de tuin kijk maar ---- en geniet met me mee , door het raam ----- hahaha ---

.


DSC-6295a



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (13)

12-03-2024
Goedemorgen

foto.jpg

Wijn zijn weer gestart met een nieuwe week.
De maandag wat heel nat hier heel de dag regen.
Zo ga ik weer met veel plezier aan de blogronde beginnen.
Ben ook altijd benieuwd wat een ander maakt
Wens iedereen nog een hele fijne week toe.
gr. Dirk

12-03-2024, 08:50 geschreven door Dirk


Dag Anitje ,,

Gelukkig is het u weer gelukt ,, ja daar was ik ook van overtuigd dat u iets verkeerd had gedaan anders kan het niet dat u niet op u blogje zou geraken,, maar gelukkg is dat nu allemaal opgelost ,, wat lief dat er bloggers klaar staan om u anders te helpen he ,, Vergeet dat gedoe allemaal en gewoon rustig verder bloggen he ,, mooi zijn de camelia prachtige vroege bloeiers ,, hou u goedAnitje .

12-3-2024
Goede morgen en een aangename dag wens ik U ,, hopelijk wat droger als gisteren , want hier was het de hele dag aan het regenen geweest, pfff slechter kon niet ,, dus geniet van alles wat u gaat doen vandaag en nog steeds is die reclame aanwezig . . groetjes Ingrid .

12-03-2024, 07:22 geschreven door Ingrid


fijne nieuwe dag !

stunning-lady-pink-dress-poses-rays-morning-sun-1304-4767.jpg
blij zijn met het leven
het is niet altijd kommer en kwel
geef het elke dag een kans   !
liefs meeuw

12-03-2024, 06:46 geschreven door meeuw


ja, erg hé met sennet

> 1-56Lieve groetjes vanwege Annie en Rogier

12-03-2024, 06:44 geschreven door Annie & Rogier


11-03-2024
Hallo Ani

Ja ik vreesde al dat het zoiets zou zijn, want normaal was het niet. Eind goed al goed en nu duimen dat het zo blijft he smiley-smile.gif We zouden jou enorm hard missen smiley-frown.gif Hier is het ook al heel de dag aan 't regenen, ik denk dat we in het moesson tijdperk zitten? waar blijft het van komen smiley-surprised.gif Ik trek er toch door met de fiets smiley-smile.gif mij houd het niet tegen. Maar hoop toch voor jou en veel mensen dat het ophoud, en kans krijgt buiten te komen. Veel liefs Alfy smiley-wink.gif

 
 

11-03-2024, 18:25 geschreven door alfvyo


Dag Ani

Hier weeral genoten van een stralende dag ik durf het bijna niet meer zeggen na de berichten die ik van het thuisfront krijg!! Gelukkig is er voor velen nog TV om de pijn thuis te verzachten.

Met ons alles prima. IK heb even de tijd genomen om nog wat op sennet te zetten want de tijd is hier goed gevuld hoor maar we genieten volop!
Een hartelijke groet
 <a href="http://blog.seniorennet.be/natoken"><img src="https://i.postimg.cc/76mcbcjt/vis.gif"border=0></a>

11-03-2024, 18:18 geschreven door NATOKEN


Dag Anitje

Wat ben ik blij voor jou Anitje dat het jou toch gelukt is,nu kan je weer lekker bloggen. Fijn toch dat er altijd bloggertjes zijn die graag helpen. Wens jou ondanks de regen toch een goede start met de nieuw week. Dit is een zeer mooie bloem Anitje.PS:ben ook blij dat ik terug op jouw blogje wat kan insturen,want gisteren was er overal problemen met de robotcontrole.

Od1vEt2.gif

11-03-2024, 14:33 geschreven door Monique


fijne maandag

g

11-03-2024, 13:11 geschreven door Bunic Jos


Dag Ani wat ben ik blij voor jou dat het dan toch eindelijk is gelukt met inloggen ja het kan soms een kleine fout zijn heb het ook ooit voorgehad kleine letter gebruikt inplaats van hoofdletter en dan kom je er niet in maar allee je ben weer vertrokken m

Welkom bij powerpoint Roosje

Een groet en een handdruk

een lieve lach en een zoen.

Het is me weer gelukt

dit even te kunnen doen

wens jullie een fijne dag

Lieve groetjes Roosje

11-03-2024, 11:57 geschreven door Roosje


. . .

Fijn Ani, dat alles weeral werkt zoals het zou moeten werken, ik denk dat iedereen daar tussendoor mee te maken krijgt want ik hoor en zie en lees het overal, maar toch nu dat alles terug goed werkt zullen we onze vriendin Ani wel weer te zien en te lezen krijgen, goede moed Ani en ook ik kan soms wel eens wat kemels uitsteken !  Als het daarna weer terug in orde komt dan geeft dat niet, zo heb ik deze morgen ook een deel van mijn koffie gemorst op mijn klavier, ja, ook dat kan wel eens gebeuren als je snel nog wat koffie wil drinken en je niet van je pc kan weg geraken !  Maar geen nood, het was niet zo'n erg, ik heb alles snel afgezet en omgedraaid zodat ik alle vocht er kon laten uit lopen en daarmee was het euvel dan ook weer snel hersteld en kon ik verder.  Zo zie je maar dat iedereen wel zelf eens kan iets veroorzaken dat slecht zou kunnen aflopen, heb dat ooit aan de hand gehad dat er iemand anders mijn computer gebruikte en daarover een half glas fruitsap heeft doen omkieperen zodat ik daardoor wel wat miserie heb gehad omdat hier en daar wel iets bleef plakken en na verloop van tijd werd dit pas hersteld.  Toen zat het letterlijk overal en ik had pas een nieuwe computer gekocht en sinds die tijd wil ik niet dat er nog iemand met drank in de omgeving van mijn computer en toebehoren komt !  Al deed ik het deze morgen zelf ook wel zoals je nu weet, zal volgende keer niet meer voorvallen, dat beloof ik je !
En aan dat weer hebben we nu ook weeral niks, de voorbije dagen en week waren zo mooi om overal naar toe te trekken, ik dacht dit deze week ook nog te kunnen maar ja, dat is verloren moeite met die regen.  Ik zie er echt wel tegenop om dan ergens aan te beginnen zoals mijn potten op mijn terras, niet dat ik nieuwe planten ga zetten maar ik wil wel alles proper maken wat er nog staat van vorig jaar, zodat ik die bakken opnieuw kan gebruiken.  Zal voor andere keer zijn als de regen blijft vallen, we zien wel wanneer er weer een streepje zon tevoorschijn komt !  Groetjes en knuffel.

11-03-2024, 10:27 geschreven door Chris


Dank voor de roos

maar vooral met het goede nieuws dat je weer weg bent voor lange tijd, zo zie je maar dat bloggers er zijn voor elkaar!

Maarten-nieuw.gif

11-03-2024, 10:26 geschreven door Martin


Groetjes van mij
Sweethart-Annie
Ach je hoeft me niet te bedanken, ik help graag mensen verder, ben heel blij dat het je gelukt is.

11-03-2024, 10:21 geschreven door annie


blij dat het gelukt is Ani !

159129122-1061828224305748-8101848411402181428-n.jpg
zoek telkens je eigen plekje
waar je even alleen kan zijn
waar een ander je niet storen kan   !
liefs meeuw

11-03-2024, 09:40 geschreven door meeuw


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.



Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!