Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    07-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer thuis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We zijn weer terug met nieuwe voorraad en kunnen er weer even tegen. Als we aan het fietsen zijn ,komen we in Wassenaar vaak langs een huisje . En dat huisje vind ik altijd iets hebben uit een sprookje. In sprookjes zou het misschien kleiner zijn , maar ik vind het iets aparts hebben , maar zou nooit zo alleen willen zijn.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het ziet er weer mooi uit
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het ziet er buiten mooi uit en het wordt niet zo warm, dus een dag naar mijn wens. Vandaag gaan we weer even flink boodschappen doen met de auto, zodat de voorraadkast weer gevuld is.
    Een kus, die boekdelen spreekt,
    is zelden een eerste uitgave
    nn

    >> Reageer (0)
    06-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen zon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag geen zon, vanmorgen wel in het bubbel bad geweest dat is lekker warm. Maar als je er uit kwam was het koud. En voor de namiddag en avond wordt regen verwacht, dus het is hier alweer over. Maar het weekend was mooi.Bij die Brocante had ik ook nog een mooi bureautje gezien, maar ik zou niet weten waar ik het kan zetten,jammer want ik zou het best kunnen gebruiken maar ja een mens kan niet alles hebben .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brocanterie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zaterdag is er bij ons vlakbij een Brocanterie geopend. Een winkel met antieke en brocante "Zoals Vroeger". Loek was gaan kijken en kwam zaterdag al thuis met een stoel voor achter zijn  buro voor 45 euro. Gister ben ik even mee geweest en zag een wortelnoten tafeltje met glasplaat, dat vond ik wel mooi , en dat staat nu hier in de kamer . Ook zag ik nog twee zinken teiltjes om een plantje in te zetten voor 1 euro per stuk en die zijn ook wel leuk, want ik dol op bloemen en planten.

    >> Reageer (0)
    05-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomaar een plaatje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooie zondagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een mooie zondagmorgen alles nog rustig, de schuifpui helemaal open en ik hoor paarden voorbij komen .Zeker ruiters die door de duinen gaan rijden. Verder is alles nog in ruste de temperatuur is heerlijk. Loek is een stukje gaan fietsen en ik heb even rust en geniet van de frisse lucht nu alles open staat. Straks zal het hier wel heel druk worden een top zondag voor het strand. Maar nu nog even een puzzeltje maken  en een zacht muziekje aan.

    Het goede is bescheiden en belt maar een keer aan;
    het kwaad blijft op de stoep zitten.
    Gk

    >> Reageer (0)
    04-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Strand
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag een tijdje op het strand geweest, het was best lekker een beetje wind en druk. Overal limburgers die in Scheveningen op vakantie waren, veel bootjes en zelfs een stunt vliegtuig. Straks gaan we nog even , want vanavond is er muziek uit de vijftiger en zestiger jaren en daar houd ik wel van en dan op een mooie zomeravond. Dat kan best leuk zijn. .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooi weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het weerbericht is goed, dus wil ik iedereen een mooi en aangenaam weekend wensen en hoop dat u kunt genieten van de buitenlucht. Gewoon lekker in de tuin zitten is toch ook heerlijk. We hoeven toch niet achter alles aan te jagen, een wandelingetje is ook goed en dan lekker ergens buiten uitrusten.

    Niets is dwazer 
    dan wijs te zijn
    op het verkeerde moment.
    Erasmus.

    >> Reageer (0)
    03-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijk weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op mijn gemak de boodschapjes gedaan , want het was lekker om buiten te zijn . De zon is vandaag wel uitbundig en dan zie je iedereen naar buiten komen. Veel op weg naar het strand of de terrassen of zomaar een eindje om. En morgen wordt het nog mooier dus genieten ervan. Toen we gister aan het fietsen waren hebben we overal naar mooi tuintjes gekeken en we hebben ook de vernieuwing van de landscheidingsweg gezien. Je kunt er hoog boven overheen fietsen en dan heb je uitzicht op de vernieuwde weg en de nieuwe golfbaan ernaast.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomaar een zomerdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zomaar een mooie zomerse dag, laten we er maar van genieten. Het is vrijdag dus even snel de boel aan kant en we hebben weer weekend met mooie weersverwachtingen, Toen we gisteren door de duinen fietsten zagen we heel veel koningskaarsen, hoge gele bloemen die fier omhoog staan  en als er veel bij elkaar staan is dat een prachtig gezicht. Jammer dat de zon niet scheen dan waren ze nog mooier geweest.

    Alles valt te overleven
    behalve de dood.
    Oscar Wilde.

    >> Reageer (0)
    02-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fietsen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag hebben we heerlijk gefietst, eerst door de duinen en later naar Wassenaar van hier weer terug naar Den Haag,dwars door het haagse bos en we hebben het hele Benoordenhout gezien . Mijn knieen en enkels zijn er stijf van. Onderweg zijn we ergens bij Wassenaar Loek ook nog tegengekomen, wij waren net twee ander dames de weg aan het wijzen.Maar het weerbericht klopte weer eens niet . Het was droog , temperatuur goed , niet al te veel wind maar de zon was niet te zien en dat was wel jammer.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een mooie zomerdag hoop ik, misschien een eindje fietsen en even lekker buiten zijn  en genieten van de zon en de zomer. Ik weet het nog niet.

    De kracht van de vrouw is,dat geen psychologie haar kan verklaren,
    het karakter van een man laat zich ontleden,
    een vrouw kan men enkel aan bidden.
    Oscar Wilde.

    >> Reageer (0)
    01-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomaar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag kwam er niemand opdagen bij de aquales , maandag waren er wel 12 en nu een . Toen ben ik ook maar weer naar huis gegaan .Ik denk dat iedereen dacht , veel te mooi weer om te gaan en je in te spannen. Jammer maar wel toevallig dat iedereen eensgezind was. Eerst dacht ik nog misschien is de les afgebeld , maar nee degene die les geeft was er wel. Nu zit ik thuis en hoor op de radio dat er morgen wel weer een bui kan vallen . Dan hadden ze dus wel gelijk om van het weer te genieten.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Augustus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Augustus en mooi weer, dus laten we er maar  van genieten. Lekker in de buitenlucht. In een tijdschrift las ik :  "Rechtshandige mensen leven gemiddeld negen jaar langer dan linkshandige." Zou dat nou waar zijn ?

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!