Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    28-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag 28 augutus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Weer een mooie nazomerdag met rustig weer. De vakantie is bijna om en alles wordt weer een beetje normaal, maandag beginnen hier de scholen weer en is alles weer gewoon en de zomer voorbij. Laten we hopen op een mooie nazomer ,met van die mooie rustige dagen.

    Mensen die hun werk met liefde doen,
    amuseren zich altijd.
    gk.

    >> Reageer (0)
    27-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen DE zon schijnt, alles staat open en er heerst een heerlijke rust, muziekje aan en even lekker uitrusten . Vanmorgen bij de Aqua had ik erge last van mijn enkel dus doe nu maar even rustig aan. Loek is nu aan het sporten dus de middag is van mij en ik luier wat en lees wat en neem mijn rust. Nog een foto van een tuin uit Texel ,die ik erg mooi vond.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is nog schemerig en buiten hoor ik de vogels. Alles is weer opgeruimd en het plein weer helemaal schoon.Wachtend op de nieuwe dag  met vast niet zoveel bezoekers als gisteren. Gelukkig maar dat het niet alle dagen feest is.

    Neem het tempo van de natuur over:
    haar geheim is geduld.
    Ralph Waldo Emerson.

    >> Reageer (0)
    26-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier buiten is het druk met markt bezoekers , wij zijn ook even geweest vanmorgen maar hebben niets gevonden . Het is zonnig en druk.
    In Texel zag ik van de week een bordje met deze tekst:
    I am the king in my castle,
    till the queen come's home.
    Nog een foto van een terras op Texel

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Markt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier voor de deur wordt de markt opgebouwd, zo'n paar keer per jaar gebeurd dat en dit is weer de laatste keer. Er wordt van alles verkocht kleding ,schoenen. tassen en veel andere spullen.Straks ga ik ook nog even kijken of er iets van mijn gading is, het zal wel niet. Maar even kijken is toch wel leuk. Het weer is goed ,dus zal het best druk worden. Op de foto  het kerkje in Den Burg op Texel.

    >> Reageer (0)
    25-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De foto
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Straatje in Den Burg:

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagje Texel
    Gisteren waren we op Texel en daar hebben we twee  dorpen bezocht. De Koog had een leuke straat met terrasjes en eetgelegenheden en winkeltjes. En Den Burg de hoofdplaats van Texel, waar veel winkels waren en het erg druk was en heel gezellig . Op de foto wat oude panden , in Den Burg

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het eiland Texel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren was ik een dagje uit met mijn dochter naar het waddeneiland Texel. Eerst met de trein naar Den Helder en dan met de boot over varen naar Texel. Het was een mooie dag zonnig en warm. We waren zelfs verkleurd van in de zon zitten en hebben met de bus het halve eiland gezien. Het is wijds met overal schapen en in de duinen bloeide ook de hei. Er zijn een paar leuke plaatsjes en omdat het weer zo mooi was waren alle terrassen goed bezet en was iedereen vrolijk en blij, op het eiland zijn veel vakantie gangers.Het is heel mooi om daar te fietsen,die zijn dan ook overal te huur.We hadden een mooie dag en waren dan ook pas later thuis en moe. Foto's heb ik er ook gemaakt ,maar die komen later.

    >> Reageer (0)
    24-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24 augustus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag ben ik vroeg, de lamp moet zelfs nog aan dat is vandaag de eerste keer dat om half zeven de lamp nog aan moet. Op deze dag was mijn vader jarig  en dat was wel altijd een beetje einde zomer soms wel heet maar toch laatste week augustus. Toch hoop ik vandaag op een zonnnige dag, want ik ga er een dagje van genieten en een uitstapje maken en dan wil je toch lekker weer.

    >> Reageer (0)
    23-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer een toertje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ja vandaag weer inkopen gedaan en dan rijden we altijd even door de polder naar de kaasboerderij. Het was een goede temperatuur ,maar de zon liet zich niet zien . Dat was erg jammer ,want in de zon ziet alles er beter uit. Er komen al veel bessen aan de struiken en je kunt al wel zien dat de herfst er aan komt. Wel wat foto's gemaakt maar geen zonnige . Nog een foto van Schoonhoven.

    Duizend woorden maken
    een daad niet ongedaan.
    gk

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag 23 augustus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag maar weer inkopen gaan  en het wordt aardig weer met zon . Dan is het ritje wel weer aardig als de zon schijnt is alles mooier en ziet er vriendelijker uit. Het is ook marktdag  en daar wil ik ook nog even heen. En met goed weer komen de markt kooplui  wel , met regen en storm denken ze wel eens "Dat loont niet". Op de foto een takje lijsterbessen, in de auto is de foto gemaakt terwijl ze op mijn schoot liggen. Ik vond de kleur zo mooi.

    >> Reageer (0)
    22-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aqua
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen een heerlijke aquales gehad, de laatste 10 minuten hadden we een ontspanningsoefening,  met een schuimplastic slang drijven en dan alles strekken.
    Helemaal ontspannen en je dan op de muziek laten drijven. Van die mooie zachte melodieuse muziek en je helemaal  vrij maken , je voelt je dan weer helemaal fris en monter, lekker.Dan nog een warme douche en je kunt er weer tegen.

    Als je weet waar je naar toe wilt,
    ga er dan heen.
    uit de Reiki agenda

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is nog vroeg, maar Loek is tegenwoordig al zo vroeg op om aan zijn nieuwe web site "Badplaats Scheveningen "te werken(zie bij mijn favorieten) dat ik dan ook al  vroeg wakker ben en er maar uit ga. Het is nog wel lang donker. Pas om half zeven wordt het een beetje licht, je kunt al merken dat we naar het einde van de zomer gaan. Jammer want dan is de kans op de mooie dagen weer voorbij.

    Wie blij is met het geluk van anderen,
    bezit een rijkdom zonder grenzen-
    nn

    >> Reageer (0)
    21-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fietsen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Van morgen was de mist toch nog vroeg opgetrokken en werd het wonder boven wonder goed fietsweer . We hebben heerlijk gefietst naar Loosduinen, de zon kwam door en het was echt lekker bijna geen wind en we  hebben overal lekker rond gekeken  en op plekjes geweest waar we nooit eerder waren. Pas in de middag op de terugweg kregen we behoorlijk tegen wind en kwamen toch nog  vermoeid thuis.
    Op de foto een beeldje in Schoonhoven "Een vader kijkt om wat zijn zoontje doet "


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag mistdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Alles zit potdicht van de mist . Ik kan de overkant en de zee niet zien. Zelfs de tram is niet te zien. Het is een kleine wereld. Wat zal het worden, komt er nog een zonnetje of zit er regen achter? Verrassing, maar strandweer zal het niet worden.

    Verbeelding is belangrijker
    dan kennis.
    Albert Einstein

    >> Reageer (0)
    20-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het weer is redelijk ,het is droog en dat is toch al heel wat af en toe een zonnetje. Buiten is het nog wel te doen. Morgen hopen we weer wat te gaan fietsen, als het kan. Misschien zo naar Loosduinen niet te ver uit de buurt, als het maar droog is . En als het regent kunnen we  altijd nog met de Randstadrail, die is nog redelijk nieuw en daar hebben we nog niet in gezeten net zoals de tjoek tjoek die we ook nog willen proberen.Op de foto haventje van Schoonhoven.

    "Een goede kus
    verdient een andere"
    actrice MariLyn Monroe

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Er valt een fikse bui, een regengordijn. En daar moet ik straks door, want ik ga naar het zwembad en ja daar wordt je ook nat. Maar ja dat is wel even wat anders.

    VerbeeldingIs belangrijker dan kennis.
    Albert Einstein.

    >> Reageer (0)
    19-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kunstmarkt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We zijn even gaan kijken op de kunstmarkt, Wel daar was van alles te zien heel veel kettingen en sieraden. Veel schilderijen  en mooie dingetjes van brooddeeg. Beelden en mooie spullen van aarde werk. Van Loek heb ik nog een pinguin gekregen . ( die verzamel ik en ook eieren )daar heb ik er ook een van gekregen zal ze van de week wel laten zien op een fotootje,dat ik straks zal maken .


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag wens ik ieder een mooie en prettige zondag. Het weer is goed, flauw zonnetje. En hier worden 70 marktkramen opgzet in de Palace Promenade met kunst . Er komen kunstenaars om hun werk te laten zien, dus ga ik straks wel even kijken wat er zoal te zien is.Gister avond was het hier ontzettend druk met mensen , die naar het vuurwerk kwamen kijken. Op de foto gracht in Schoonhoven.

    >> Reageer (0)
    18-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoonheid
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik las in een tijdschrift een artikel over de schoonheid van de dingen. Als je iets goed bekijkt kun je overal een zekere schoonheid in ontdekken. Terwijl ik een beetje zat te dromen begon ik er in te geloven, ik zag een half open roos en mijn bloemenvaas een beetje roze geel en dacht ja daar zit wel wat in.In mijn kamer keek ik eens rond en zag de dingen die er zijn  eens in een ander licht en begreep weer waarom ik op sommige dingen ben gevallen en ze heb willen bezitten. Probeer het zelf ook maar eens.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!