Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    14-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergeten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     Is er iets mis alles mislukt  en zit me tegen. Hoe zou dat komen  ,ik heb een rood oog ,krijg de pc niet opgang zoals ik wil  en alles raakt  zoek. berichtjes kan ik niet meer vinden,mijn logo komt niet meer door kortom  een slechte dag vandaag en niemand die me opvrolijkt. Ik hoop dat de foto wel wil doorkomen


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooie dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Als je even bent weg geweest, waardeer je het thuis weer des temeer. Vandaag schijnt de zon en straks ga ik op de koffie bij Willy , die vandaag jarig is. En het is vrijdag ,dat is ook een leuke dag. Dus ga ik me zo maar aankleden en een beetje optutten om weg te gaan voor de koffieparty.

    >> Reageer (0)
    13-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer terug
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We zijn er weer,we waren een paar dagen weg . We hadden een hotelarrangement genomen en zijn naar Rijssen geweest ,midden in de bossen en hebben daar  een beetje uitgerust en lekker rondgekeken. Mooie oude stadjes bekeken en ook nog even naar Duitsland voor een paar boodschappen. Het was erg mooi en het weer was ook aardig in ieder geval droog.

    >> Reageer (0)
    11-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het ziet er beter uit
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het ziet er aardig uit buiten , misschien een mooie herfstdagmet zon? Dan neem ik het ervan en ga lekker naar buiten om ervan te genieten"Pluk de dag "

    De veranderlijkheid van de mode
    bewijst dat niets zo onveranderlijk is
    als de veranderlijkheid van vrouwen.
    Julien de Valckenaere.


    >> Reageer (0)
    10-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De regen komt nu in enkele buien en tussen de buien schijnt  de zon , dat is alweer een hele verbetering. Nu lijkt het lekker met mooie wolkenluchten. En morgen wordt het beter moeten we maar denken. Gelukkig gaan we nog een reisje maken, heerlijk in de zon en ontspannen en zalig niets doen (nou ja alleen leuke dingen) Geen huishouden en verplichtingen.

    Wanneer je altijd in dezelfde richting blijft lopen,
    kom je uiteindelijk je eigen voetstappen tegen.
    Zen wijsheid.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe week
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het begint vandaag wat stormachtig en donkere wolken jagen langs, maar ik dacht dat deze week iets hogere temperaturen zou hebben. Misschien al weer veranderd. Maar toch een goed begin van de nieuwe week gewenst.

    >> Reageer (0)
    09-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even op de pier
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We hebben even een wandelingetje gemaakt en waren de pier op gelopen, daar was best een flinke wind. Vooral het laatste stuk waar je boven zee staat. Ze waren ook aan het bungey jumpen, nou niets voor mij hoor.Er waren zeiboten  en vliegers en dat ging allemaal lekker heen en weer in de wind. Hier een foto, die is net genomen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettige zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een beetje herfstig met een spatje, niet echt koud . Maar lang donker . Vandaag is het nog monumenten dag en zijn veel kerken, oude gebouwen open om te bezoeken .Dat is ieder jaar in september een weekend . Meestal wordt alles goed bezocht en wandelen mensen van de ene lokatie naar de andere. In de krant las ik over Charlize Theron filmster en oscarwinnares en zij zegt iets wat ik waar vind.

    "Wijsheid komt met de jaren,
    rimpels neem ik op de koop toe".                    

    >> Reageer (0)
    08-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Ooievaarsrun
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ieder jaar in september is er hier een ooievaarsrun. Dan mogen gehandicapte kinderen mee in de cabine van vrachtwagens , die dan luid toeterend door de omgeving rijden en dan in Scheveningen aankomen waar een groot feest voor die kinderen wordt gegeven. Het is een lawaai  van jewelste en alle mensen kijken en zwaaien da naar ze. De kinderen glunderen dan en vinden het prachtig.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag 8 september
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het wordt denk ik weer een mooie zonnige dag. De zaterdag vind ik de  leukste dag van de week, ieder heeft een goede bui omdat het een vrije dag is.Laten we er dus maar een mooie dag van maken en iets leuks doen.

    Leven is goed,
    laten leven beter,
    helpen leven het best.
    gk

    >> Reageer (0)
    07-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Tuc Tuc
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Van middag hebben Wil en ik een tochtje gemaakt met de Tuc Tuc. We hebben ons thuis laten afhalen en naar het centrum laten vervoeren, dat was heel leuk . Het was een wat oudere chauffeur en de dacht ik zal die dames eens tuc nemen ,het was een beetje fris want af en toe reed hij lekker hard en scheurde de hoeken om en dan weer reed hij bedaard om ons alles goed te laten zien en wij maar lachen. Maar het is een leuk vervoermiddel en zeker geschikt voor toeristen om de omgeving te bekijken. Na het stadten weer met de tram naar huis.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet slecht vandaag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is het redelijk goed weer  ,de ramen staan open en er moet gewerkt worden. Zowaar schijnt de zon en het is niet koud , gewoon frisse zeelucht. Dus ook met frisse lust aan de gang.

    "Il n'y a pas d'amour perdu"
    Marcel Achard.

    >> Reageer (0)
    06-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Jutter
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Als de toeristen weer zijn vertrokken lopen er langs het strand vaak mensen te zoeken en alles wat ze vinden nemen ze mee als ze er iets in zien. Uit zee spoelt veel aan , hout, plastic en allelei oude dingen sportschoenen en ook weleens dingen die men nog kan gebruiken.Langs de hele kust  doen ze dat . Die mensen noemen we jutters. Toen ik laatst in Den Helder (daar ben ik geboren) was heb ik een foto gemaakt van een beeldje, dat heet "De Jutter"

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De tijd gaat snel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het lijkt hoe ouder je wordt, hoe sneller de tijd gaat. Het is alweer donderdag, marktdag hier. Dus even boodschappen doen. Gisteravond was de filmavond voor dames, heel de zaal was vol. Alle plaatsen uitverkocht en geen man te zien, wel apart hoor. Als je binnen komt krijg je meteen een drankje  en kun je lekker gaan zitten en wat drinken en praten . En dan een leuke film.

    "Alle dingen worden met meer hartstocht nagejaagd dan genoten."
    William Shakespeare

    >> Reageer (0)
    05-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een meeuw
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Zowaar het klaart een beetje op.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het wordt wat lichter en het is droog geworden, gelukkig maar. Vanmorgen was ik dubbel nat  eerst van het zwembad en buiten nog een keer van de regen.
    Als de boot tussen Texel en Den Helder vaart vliegen er vele meeuwen omheen. Veel mensen staan dan aan dek en strooien brood voor de meeuwen . Ze vliegen van hoog naar laag en weer terug om een stukje te kunnen bemachtigen. Sommige pakken het gewoon uit je hand. Op de foto een meeuw, die een stukje bijna had en het toch nog probeert te pakken

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag voel ik voor het eerst dat de vroege morgen kouder wordt, een vestje of trui mag wel weer aan . Misschien ben ik een koukleum, maar vandaag voor het eerst zit ik hier te bibberen  en voor de verwarming is het nog te vroeg.Gelukkig is ons plekje onder de zon alweer besproken,  dan kunnen we nog even nazomeren . In de omgeving waar ik me zo thuis voel op ons plekje aan de zee.

    Afscheid nemen is met zachte vingers,
    wat voorbij is, dicht doen en verpakken
    in de goede  gedachten der herinnering.
    n.n.


    >> Reageer (0)
    04-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koud en kil
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Even een boodschap en ik schrok ervan , zo koud en kil het was. En dan denk ik meteen oh nog even naar de zon . Altijd gaan we in september of oktober nog op  vakantie naar Turkye.  En ineens verlangde ik naar ons plekje in de zon. Nu weet ik ,het wordt tijd om iets te boeken. Dus ga ik zoeken of er nog wat vrij is in ons hotel.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Storing?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag wat laat, ik kon helaas niet eerder op het blog komen er schijnen bij kpn, werkonderbrekingen te zijn. Het was dus niet zo dat ik lang geslapen heb. Ondertussen ben ik maar boodschappen gaan doen om de tijd toch nuttig  te gebruiken.

    >> Reageer (0)
    03-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ladies Night
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Woensdag avond is het weer Ladies Night in de bioscoop en daar gaan we weer heen met een aantal dames, de film is niet voor heren, De bioscoop is dan helemaal vol ,je krijgt een drankje  en een tas met verrassingen mee naar huis. De film heet "No Reservations" met Catherine Zeta- Jones en Aaron Eckhart. Het is altijd een nieuwe film, die pas later in de roulatie komt.  Vorige keer was het heel gezellig met alleen maar dames waarvan je er dus heel veel kent. De meesten wonen in de buurt. Het wordt vast weer heel gezellig.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!