Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    16-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren vertelde ik al over die grote suite. Daar waren ook twee grote balkons bij , een kijkend naar het noorden en een recht voor de zee, bij deze was ook binnen een zitje met zalmrose stoeltjes . Je kon dus altijd heerlijk op zee kijken. Hierbij een foto van een stuk van de kamer.De badkamer was een aparte kamer met half ronde jacussi en een aparte douche,alles was hier prachtig betegeld met heel mooie tegels.In de gang een doorlopende kastwand met grote spiegeldeuren . De inhoud van mijn koffer was er bijna niet te zien, was mijn kast thuis maar zo groot.

    >> Reageer (0)
    15-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn favoriete barmeisje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantie
    We waren weer op vakantie in Turkye en zijn weer heerlijk verwend en hebben weer veel oude kennissen en vrienden ontmoet,die zich daar ook zo thuis voelen . Hollanders en ook heel veel lieve en aardige  Belgen, die we al verschillende malen ontmoet hebben. Alles is daar zo leuk en ongedwongen en je wordt er zo verwend.
    Ik zit vaak s'morgens een uurtje alleen  daar boven bij de zee en dan komt de jongen van de bar me een kopje cappucino brengen ,terwijl de bar pas om tien uur open gaat. Hij noemt me dan grandma  en ik ben hem dankbaar voor de verwennerij. Op 1 november sluit het hotel voor een renovatie, normaal is het, het hele jaar geopend. We hopen dat het op 1mei weer opent en het dan nog mooier wordt dan het nu al is  en dat vooral de sfeer behouden blijft. We hadden nu weer een suite  die bijna zo groot was ,als ons eigen appartement thuis.  (de kamer was 80 vierkante meter).

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug van weggeweest
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Even melden dat we er weer zijn ,vannacht om 4 uur zijn we weer thuisgekomen ,bruin en uitgerust na een heerlijke vakantie. Maar ik moet wel eerst even alles zien wat er gebeurd is en de koffers weer ruimen. Dus kom ik later vandaag nog terug. We hebben het heerlijk gehad  en zijn weer ontzettend verwend .Groetjes Annemiek  

    >> Reageer (0)
    01-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Voorlopig even geen nieuws en stukjes .We gaan op vakantie naar de zon en genieten. Even niets dan rust en warmte. Als we terug zijn  komt er wel weer wat. Wat ik het liefst doe is s'morgens vroeg bij de zee zitten  en dromen ook als het koud of nat is. Ik heb daar mijn vaste plekje gevonden met een heerlijk uitzicht .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oktober
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag 1october ,het laatste kwartaal van dit jaar. En ik vind het koud.En ik ben niet de enige want ik zie dat Loek de verwarming hoger zet.Buiten is het droog en bijna geen wind dus wie weet wordt het nog een aardige dag.

     Wat ge eerst bewonderde,
    hebt ge later nog lief met een weemoedige glimlach,
    Wat ge nu waardeert,
    verwondert u zelve om uw late liefde.
    Louis Couperus.

    >> Reageer (0)
    30-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het zonnetje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Heerlijk ,het zonnetje schijnt, na wat regen en bewolking is nu de zon door gekomen.En ineens ziet alles er vrolijker uit  en zie ik mensen langskomen die een ommetje gaan maken over de boulevard.
    Het weer in oktober:
    Is het in oktober nu en dan vriendelijk en mild, dan wordt de winter vaak ruig koud en wild.
    Het is vanaf  St ,Franciscusdag (4okt) dat de boer weer zaaien mag.
    Oktober brengt ons wijn en zonnige dagen, maar ook Jicht en andere plagen.
    In oktober korten de dagen 1uurven 56 minuten.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muziek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gistermiddag een heerlijk uurtje beleefd bij het concert van de jaren 50 met hoogtepunten en muziekale successen uit de jaren 50 .Er was o.a . een medley van Nat King Cole .Frank Sinatra,rock and roll en vele andere bekende nummers .Echt gezellige muziek.

    >> Reageer (0)
    29-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het was aardig koud buiten toen ik boodschappen deed, maar wel gezellig muziek en overal keuren van hapjes . Maar niet veel gesnoept want er staan gewoon rijen mensen voor. Het leek de hongerwinter wel ,we gaan nu toch niet in de rij staan voor een hapje. Wel een tas vol foldertjes en receptjes.

    Ronde getallen zijn vals:
    40 is de oude dag van de jeugd,
    50 de jeugd van de oude dag.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag zaterdag , een mooie dag heeft toch altijd iets feestelijks. Mensen hebben een betere bui en overal is het gezelliger. Op zaterdagmiddag in een winkelstraat is leuk, mensen kopen bloemen en wat lekkers om het weekend te vieren en het vooruitzicht op een vrije dag.
    "Afwezigheid doet de middelmatige hartstochten verminderen,
    en de grote toenemen.
    Zoals de wind de kaarsen uitdooft en
    het vuur aanwakkert"
    Francois de la Rochefoucauld.

    >> Reageer (0)
    28-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koude dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag vind ik het maar een koude dag, misschien heb ik een kou gepakt. We hebben de verwarming maar aan gezet. Als je jezelf niet verwend , zit je in de kou. Maar het regent gelukkig niet.Op de radio is de top honderd uit de jaren vijftig ze zijn nu bij  Pat  Boone , love letters in the sand. (nummer 18) en ik zing braaf mee.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koud en regen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dus maar snel aan het werk,het is vrijdag en er ligt aardig wat te doen . En ik ben niet zo vlug, want mijn rug is nog steeds stram. Ik moet langzaam en voorzichtig bewegen anders is het pijnlijk. Het is wel verbeterd, maar nog wel stijf. Maandag nog een behandeling en dinsdag in de zon zal wel helpen.

    Het leven is een soep met vier troostende mergpijpen erin:
    de drank,de liefde,de tabak en de kunst.  (voor mij ook nog muziek)
    Felix Timmermans.

    >> Reageer (0)
    27-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leuke dag beleefd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag zijn we weer heerlijk op stap geweest, het was heerlijk weer en we hebben zelfs een uurtje in de zon gezeten.We waren in Naaldwijk en daar zijn Wil en ik nogal van gecharmeerd geen drukte en toch van alles te koop en leuke dingen te zien . Wat spulletjes voor de vakantie gekocht en gekeken naar schoenen en kleding voor de komende winter. Het was wel jammer dat ons tentje waar we altijd koffie drinken wegens vakantie gesloten was.Daar krijg je koffie met een koekje een grote plak cake met een dikke dot slagroom , kandijsuiker en een likeurtje voor een heel klein prijsje en het is er altijd gezellig.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Droge dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Volgens het weerbericht wordt het vandaag goed weer, de zon schijnt en het is ons dagje uit. Dus gaan we vandaag maar weer eens naar Naaldwijk, daar vinden we het altijd wel gezellig. En alle winkels zijn daar ook dus ondertussen kunnen we nog wat vakantie inkopen doen , want volgende week gaan we alllebei  erop uit. Niet samen ,maar ieder met eigen man en naar een andere bestemming. Maar wel zoeken we de zon op.

    >> Reageer (0)
    26-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echt herfst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Echt herfstig weer, zo zal het snel donker zijn vandaag. We gaan maar weer wat kaarsen branden voor de gezelligheid en een lekker drankje erbij om warm te worden. Zelf heb ik niets met de herfst, ja als het nog mooi weer is en de bossen in mooie herfstkleuren zijn  vind ik dat wel mooi . Maar dit stormachtige en regenachtige weer vind ik maar niets. Misschien omdat ik veel mensen verloren heb in de herfst, ik weet het niet.Foto gemaakt in Zutphen achter de markt.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De fiets
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Toen we twee weken geleden in het oosten van het land waren, zag ik daar een fiets staan en dacht daar maak ik een fotootje van. Niet om op te rijden ,maar toch wel leuk.
    Het verstand helpt ons soms dapper ,
    bij het begaan van dwaasheden.
    F, de la Rochefoucauld.

    >> Reageer (0)
    25-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is maar fris. Of het ligt aan mij ,straks moet ik naar de therapeut en dat vind ik wel wat eng. Maar ja ik wil wel van de pijn af dus het moet. Op de foto Loek genietend van lekker eten en zon op een terras in Linschoten, na eendagje toeren .

    Een mens moet zo mogelijk elke dag
    naar een liedje luisteren, een goed gedicht lezen
    een mooi schilderij zien en een paar zinnige
    woorden uiten. Johann Wolfgang von Goethe.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heel benieuwd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zaterdag las ik in de krant dat deze week (vrijdag) de nieuwe cd van Katie Melua uitkomt en ik ben heel benieuwd hoe die zal zijn ,staan er weer zoveel mooie liedjes op of is ze veranderd. In de krant lees ik ook , Herfst op volle toeren.Dus haal ik de winterkleren maar tevoorschijn. Gelukkig gaan we volgende week nog even naar de zon en daar kijk ik al naar uit. Niet alleen naar de zon ,maar  naar de hele omgeving en de vrienden en kennissen daar. Een prettige dag.


    >> Reageer (0)
    24-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Daarnet heb ik mijn haar weer even laten knippen , dan zit er weer wat model in. Tegenwoordig is enkel knippen genoeg voor mij. Na het aqua was ik bekaf met mijn stijve rug en de lerares raadde me massage aan, dus heeft Loek een afspraak geregeld met de manueel therapeut voor morgen en dan hoop ik maar dat het helpt. Het is hier slecht weer storm en regen,dus zit ik nu lekker binnen met de radio aan . Daar is deze week een programma met muziek uit de jaren 50 net mijn smaak . Een week lang platen uit het verleden met allerlei memories.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Maandag morgen altijd haasten om op tijd in het zwembad te zijn voor de aqua les,wat zal het worden ik ben nog steeds stijf. Maar het warme water doet misschien goed.Het weer ziet er nog goed uit , maar vanmiddag wordt het storm.

    Het verstand helpt ons soms dapper,
    bij het begaan van dwaasheden.
    Francois de la Rochefoucauld.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!