Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    25-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paddestoeltjes overal zelfs langs de weg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wie Scheveningen binnenkomt kan langs de weg een boom zien en daarvoor een stam die afgezaagd is, net een stoeltje. En op dat stuk boom groeien ieder jaar vele paddestoeltjes , een leuk gezicht. En daar razen dagelijks vele auto's voorbij,  maar ik weet niet of er mensen zijn ,die het zien.

    >> Reageer (0)
    24-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herfst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is het echt een beetje herfst hier, koud en pas nu komt er een wazig zonnetje. Zelf ben ik niet zo dol op de herfst, wel zijn de kleuren mooi en is het weer soms ook nog lekker. Maar in de  herfst ben ik  een beetje triest en down.Op de foto paddestoelen hier in de bosjes groeien volop paddestoelen en plukken mag niet ,maar een foto mag wel. Soms neem ik ook wel eens een paar mooie bladeren mee, sommige hebben zulke mooie vormen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een herfstfoto
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 24 oktober
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog steeds is de pc van Loek niet in orde ,dus moeten we nog steeds  samen op deze. Dadelijk wordt dit kleine ding ook nog overspannen op zijn oude dag. Buiten is het nog nevelig en ik geloof niet dat het weer zo zonnig wordt, maar we zien wel.

    Om de realiteit te bevatten,
    heb je aan alleen verstand niet genoeg.
    Henri Bergson (frans filosoof)

    >> Reageer (0)
    23-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koud vandaag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het was behoorlijk koud vandaag, wel scheen de zon . We waren in de stad en ook daar was het koud en ontzettend druk . We hadden er niet bij nagedacht dat in de herfst vakantie iedereen naar de stad zou gaan . Overal was het zo druk ,dat het niet leuk meer was rijen voor de toiletten ,rijen bij de koffie uitgifte , geen plaats meer om te zitten . Nee dat was ons wat te veel. Alle kinderen kregen zeker nieuwe kleren . En overal al kerst dingen dozen vol met kaarten en kaarsen overal. We zijn dus weer terug zonder inkopen ,dat doen we wel weer eens een andere keer als de scholen weer begonnen zijn  en je weer ergens rustig kunt zitten met een kopje koffie.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer een mooie dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Weer een mooie frisse dag, met zon. Dadelijk eerst naar therapie en dan nog even met Wil op stap we weten  nog niet wat,maar dat komt vanzelf. Met zonneschijn is alles fijn.
    De geest wordt rijk door wat hij ontvangt,
    het hart wordt rijk door wat het geeft.
    Victor Hugo

    >> Reageer (0)
    22-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomaar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een zonnige dag
    Vandaag is het koud, maar wel lekker zonnig en mooi weer  Leuk voor de mensen en kinderen die herfstvakantie hebben, Gister avond was de laatste uitzending om een meisje te vinden , die de rol van Evita gaat vertolken in de nieuwe musical ,die over zes weken in premiere gaat, Het is een meisje geworden die het heel goed deed  Brigitte en ze komt uit Scheveningen. Ik zal blij zijn als Loek zijn Pc weer in orde is ,want er gaat steeds iets mis.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe week
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Herfstvakantie ,dus overal druk deze week, als het weer een beetje meewerkt.In het zwembad zal het ook wel druk zijn met weekend gasten, maar ik ben niet afgebeld dus zal het  wel doorgaan. Nog een week en we gaan de klok alweer verzetten wat gaat de tijd toch snel. Aan de overkant hier zijn ze bezig met de kerst versiering  aan te brengen.

    Al onze kennis heeft zijn
    oorsprong in ons gevoel.
    Leonardo da Vinci.

    >> Reageer (0)
    21-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herfstvakantie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier is het deze week herfstvakantie ,dus veel mensen gaan nog met de kinderen op stap. De trams komen vol aan ,veel mensen gaan een strandwandeling maken . De tenten zijn weg, dus het strand is lekker breed en je kunt weer rennen zonder anderen te storen. En het weer is ook best goed fris, maar zonnig.  En ook  in de plaats waar wij vakantie hielden is een stuk koeler geworden. Op de foto de trap van bar naar receptie.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En ik hoop voor iedereen een aangename zondag, met een beetje zon  om even lekker buiten te zijn.  Vandaag een beetje laat, gister avond hadden we een feestje van de website" Alles over Scheveningen" voor mensen die iets doen aan de site. Praatgroepen en anderen. Veel mensen gezien in een heel apart cafeetje aan de boulevard bij de haven. Nu ga ik dadelijk weer die kant uit om de planten van mijn dochter water  te geven. Zij zit te puffen in Brazilie en dan moet ik op het huis passen en de post en planten te verzorgen. Nog een foto van de vakantie.





    >> Reageer (0)
    20-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poldertochtje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Van morgen hebben we ons tochtje door de polder en langs de Vliet gemaakt om kaas te kopen. Het was mooi zonnig weer, maar wel koud. Heel het jaar door is het daar mooi in de polder, nu verkleuren de bomen  en zie je overal pompoenen en zie je de mooie kleuren van bruin tot oranje en de herfst bloemen asters en chrysanthen.Nu voor het weekend maar een bloemetje ,al is het op een plaatje.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag zaterdag, we gaan wat boodschapjes halen  en het weer ziet er redelijk uit. Geen regen vandaag, maar een zonnetje en wel fris. Vandaag grote drukte in de stad ,want de kleine prinses Ariane wordt gedoopt en dan wordt de halve stad afgezet voor verkeer. Nog een foto van een rustig plekje.

    >> Reageer (0)
    19-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meloenen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Bij iedere maaltijd in het hotel was er meloen, grote stukken heerlijk sappige meloen en je wordt er niet dik van er was steeds rode watermeloen en gele meloenen. Op de foto nog een kunstwerkje met rozen, hoe ze het voor elkaar krijgen weet ik niet. Maar het ziet er mooi uit  en ik zou het niet kunnen.Er waren ook lekker sappige peren en grote blauwe pruimen, lekker.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koud
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Van morgen vind ik het maar koud, zit nog te bibberen . Maar dadelijk zet ik alles toch even open omdat het vrijdag is en alles even gedaan moet worden. En wacht dan maar met de verwarming hoger zetten. Tenslotte moet ik er toch aangewend zijn . Toen ik kind was ging op school ook pas na de herfstvakantie de kachel aan en soms zaten we dan in een kring er omheen. En die vakantie was altijd  op Allerheiligen en Allerzielen ,1 en 2 november. En thuis mocht de kachel op 23 oktober aan, dat was de verjaardag van mijn moeder. Wat een gedoe was dat vroeger, houtjes hakken , kolen scheppen en soms wilde het niet trekken  en nu simpel de knop even draaien. Nu is die tijd alles nostalgie.

    >> Reageer (0)
    18-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Nieuwe Pinquin
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gister avond kwamen onze zoon en zijn vrouw op bezoek ,om de verhalen over hun vakantie in Canada te vertellen. Ze waren een maand  daar, dus  was er heel wat te vertellen. Ze hadden heel wat  beleefd en waren erg enthousiast en omdat we zelf ook een keer mee waren , weten we er een klein beetje van .We kregen een nieuwe kalender met prachtige platen van het Canadese landschap en ik een nieuwe pinquin. Hier op de foto, ik verzamel ze en dit is een mooi exemplaar van wit hout. Ze staan bij mij in een kastje en dit is een mooie nieuwe aanwinst.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooie ochtend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op de foto nog een ochtend uitzicht op een mooie morgen,  alleen voor vroege vogels.

    We pellen ons leven af als een ui

    en krijgen daarbij dikwijls tranen in de ogen.
    gk

    >> Reageer (0)
    17-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dromen deze mannen ook ?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Of genieten ze meer van iets anders, demeest rechtse van de drie is Loek.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoog boven de zee
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op een punt hoog boven zee is een eiland gemaakt met een bar ,hier kun je koffie ,limonade of andere drankjes bestellen .  Er is een prachtig uitzicht langs de kust en over zee . Aan de overkant is het griekse eiland Samos te zien. Je zit er heerlijk rustig vooral voor 10 uur s'morgens  en kunt er heerlijk dromen en over zee staren ,ik zit er graag. Alles is rustig  en weldadig.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstwerkjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Soms zie je de mooiste kunstwerkjes gemaakt van groenten en fruit . Chinezen maken vaak prachtige bloemen van wortelen . In Turkye maakten ze allemaal kunst werkjes van meloenen . Van sommige heb ik een foto gemaakt . Deze vind ik een heel mooie bloempot en de bloemen zijn zomaar wat groenten blad.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!