Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    03-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een bloemetje
    Daarnet was ik met mijn dochter aan het winkelen, toen werd ik op mijn schouder getikt. Een oudere dame zei "Mag ik u een bloemetje aanbieden" ik zei ja maar waarom en ze vertelde dat ze  een afspraak met iemand had en ze daarvoor gekocht had, maar die persoon kwam niet opdagen. Toen zei ik maar u kunt ze toch zelf thuis gezellig in een vaas zetten. Nee zei ze dat wil ik niet . Ik wil ze aan iemand geven. Toen heb ik haar maar heel hartelijk bedankt en gezegd hoe lief ik dat van haar vond en de bloemen thuis mooi neer tezetten. Toevallig waren het bloemen die ik zelf ook graag koop roze astroemeria's. En nu denk waar heb ik dat nu aan verdiend en dat er nog zulke lieve mensen zijn.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag 3 november
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is weer zaterdag en het weekend begint, alle aparte dagen zijn voorbij en  alles is weer gewoon lekker weekend  en kunnen we weer  even bijkomen van de afgelopen week.
    Niets is dwazer dan wijs te zijn
    op het verkeerde moment.
    Erasmus.

    >> Reageer (0)
    02-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Middag berichtje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zo weer terug van boodschappen doen. Omdat het vrijdag is en ik ook nog even wat meer winkels wilde zien ,ben ik even met de tram naar de Keizerstraat geweest. Dat zijn maar drie haltes, maar met een volle tas loopt het niet lekker en de tram staat voor de deur. En wat hoor ik net op het nieuws "het openbaar vervoer  wordt gratis voor 65 plussers" in de gemeente Den Haag Voortaan doe ik dat dus regelmatig, hier voor de deur stoppen  twee trams en drie bussen . Dan wordt ik een drukke gebruiker!

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrij dag Allerzielen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op deze dag herdenken we onze overledenen en in mijn herinnering is het dan altijd een sombere trieste dag, meestal regent het dan ook en deze dag vind ik dat ook een beetje erbijhoren. Zelfs de natuur huilt mee voor onze mensen die we verloren zijn.Voor mij is het ook echt een trieste dag en ieder jaar komen er meer verloren zieltjes bij. Ja we worden een jaartje ouder.

    >> Reageer (0)
    01-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Randstadrail
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag met Wil opstap geweest en we hebben voor het eerst in de randstadrail gezeten. Het is een soort tram of een simpele trein die rijdt tussen Den Haag en Loosduinen en van DenHaag naar Zoetermeer. Er zijn veel problemen geweest omdat hij in het begin een paar  keer uit de rails was gelopen en er ongelukken waren gebeurd. Wij waren vandaag richting Loosduinen en dat gaat vrij snel.De bestuurder zit helemaal afgesloten  en dat is misschien sneller en veiliger. Een volgende keer gaan we nog eens naar Zoetermeer. 

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allerheiligen
    Goede morgen weer terug van weggeweest. Gisteren was mijn broer jarig en daar zijn we naar toe geweest en omdat hij 80 km vanhier woont  zijn we daar blijven slapen en pas net weer thuis gekomen . Het was mooi weer en onderweg kwamen we langs veel bos en dat stond er prachtig bij in de zon. Mooie kleuren in roestbruine en gele tinten in het zonlicht , echt mooi.Het is hier vandaag ook mooi weer met zon .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.! november
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wel een berichtje maar ik ben nog even weg ,later op de ochtend hoop ik er weer te zijn met wat meer .

    Het opperste geluk in het leven
    is de wetenschap dat iemand ons liefheeft.
    Victor Hugo


     

    >> Reageer (0)
    31-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooi weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen ging ik naar het zwembad ,maar oh jee er was helemaal niemand . Jammer de juf was ziek  en iedereen was afgebeld. Waarschijnlijk was ik op dat moment niet thuis , dus ik kwam voor niets. Maar niet getreurd , Ik heb wat oefeningen gedaan  en uitgebreid gedoucht en haren gewassen. Ook wel lekker om zo'n ruimte voor jezelf te hebben en lekker aan te tutteren. Dan op mijn gemak over de boulevard waar ook niemand is naar huis . Helemaal opgefrist door de frisse lucht en het mooie weer buiten.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fotootje gevonden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laatste dag van de maand
    Het is alweer de laatste dag van de maand en het is Halloween en op deze dag is ook mijn broer jarig,hij wordt 63 en nog het enige familie lid die nog alles weet van vroeger thuis. Hij was vroeger een trouwe bondgenoot van me en daar hebben we nog vaak plezier mee,als we oude verhalen ophalen. En het is Halloween, vroeger kenden we dat niet,we doen er verder ook niets aan . Alleen een fotootje met wat pompoenen.

    >> Reageer (0)
    30-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boodschapje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Daarnet even een paar boodschapjes gedaan met de fiets, het weer viel mee. Ik had het zelfs warm met fietsen. De zon scheen, het was lekker. Dat zal wel een van de laatste keren zijn dat het buiten warm was, want het is toch bijna november.
    Nog maar een foto van paddestoelen, het is toch herfst.
    Herfstblaadjes dwarrelen door de lucht en vallen zachtjes neer,
    hun kleuren prachtig rood of goudbruin, er vallen er steeds meer
    Straks zijn de bomen kaal en ook dan zijn ze mooi en vol sfeer.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomaar wat eenden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zomaar wat eenden op een zonnige dag, ze zwemmen zomaar in het rond .
    Kom je bij ze in de buurt dan zwemmen ze naar je toe verwachten mischien een korstje brood.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een beetje druk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is geloof ik een beetje druk, het duurde lang voordat mijn blog verscheen, maar hier is het dan. Het weer in november:
    Horen wij de steenuil roepen,
    zeker is er mistig weer te zoeken.

    Het nazomertje van Allerheiligen,
    kan u voor de winter niet beveiligen.

    Vriest het op St Katrien(25),
    dan vriest het nog 6 weken nadien.

    In november korten de dagen  een uur en 29 minuten

    >> Reageer (0)
    29-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloemen vergeten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het bloemenhuis

    Altijd als we ons ritje door de polder maken , komen we langs een huis waar altijd een bloemen versiering staat. Er staan twee bakken gevuld met bloemen en takken  meestal in een kleur soms geel of rood . Deze keer was het wit. Ze staan op de brug over het water en ik ben altijd benieuwd wat er nu weer staat. Deze stonden er vast al een paar dagen. Maar het idee vind ik erg leuk


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Alweer maandag en de laatste dagen van oktober. De scholen beginnen weer er zullen dus wel veel files staan.Nu niet direct voor het zwembad waar ik heen ga. Want er moet weer bewogen worden om het luie zitvlees weer te activeren, maar het is ook gezellig en leuk en na afloop ben je weer helemaal fit.

    Als je gelooft in je eigen kunnen,
    is succes bijna vanzelfsprekend.
    Marie Nannette Schaepman. 

    >> Reageer (0)
    28-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een sombere zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is somber , heel even vanmorgen heb ik de zon gezien. We reden over de boulevard en warempel daar was een flauw zonnetje . Terwijl er veel zeilboten de haven uitvoeren scheen de zon , een mooi gezicht. Nu is het een beetje somber, echt een zondag om kleine karweitjes in huis op te ruimen ,een muziekje aan en lezen of handwerken . Ik heb al drie keer de nieuwe cd van Katie Melua pictures gedraaid en vond "if you were a sailboat  en in my secretlife de mooiste. Nu nog even wat tijdschriften inkijken ,en een heerlijke rustige zondag  is zo weer om.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We mochten een uurtje langer slapen vannacht, meestal  ga ik dan s'avonds een half uurtje later naar bed.(dat is meestal op zaterdag). En dan merk ik er verder niet veel van. Maar vanavond dan zal het vroeg donker zijn, dan merk je het wel. Hier zegt men wel we gaan de nachtschuit in. De tijd van de lange donkere maar ook gezellige wintermaanden, die toch ook veel sfeer hebben met lichtjes en kaarsjes en al de winterfeestjes.

    >> Reageer (0)
    27-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Daarnet ging ik boodschapjes doen en kocht ook bloemen voor mijn dochter ,om in haar huis neer te zetten . Morgen zou ze weer naar huis komen. Ben ik net thuis belt ze op en vraagt hoe het weer is, ik zei niet zo mooi en koud . Zij zei ja het vliegtuig is over boekt en nu kan ik een paar dagen langer blijven ,dan doe ik dat maar. Nou dan zet ik die bloemen zelf maar in de kamer en geniet ervan en blijft zij nog in de hitte in Brazilie zitten. Voor haar hoop ik dat het lukt, want ze moet toch ook weer werken. Zulke dingen om langer te kunnen blijven had ik ook  wel eens gewild.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gelukkig is de pc van Loek weer in orde en sneller dan ooit en kan ik weer spelen wanneer ik wil.  Loek zelf is ziek ,is hees en duf en niet erg aanspreekbaar .Ik ga dus maar even alleen op pad  wat inkopen doen en een bloemetje om de boel wat op te fleuren.

    Liefde is de enige dienst 
    die de macht niet kan bevelen 
    en geld niet kan kopen.
    Anoniem  

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!