Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    13-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een weer !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is hier akelig naar en nat weer  en koud . Het is zo somber en donker dat we het licht aanhebben en het giet van de regen.Gelukkig dat ik toch al van plan was om een beetje op te ruimen,want het is geen weer om naar buiten te gaan. Ik ben blij als het straks helemaal donker is dan zien we het niet meer. Dan maken we het dus binnen maar gezellig met lichtjes. Uit de la van de kast heb ik heel veel weggegooid je bewaart van alles en nu heb ik maar eens grondig geruimd. Ook kom je dan nog leuke dingen tegen, die je weer bewaard. En die je weer een glimlach van herinneringen geeft.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag 13 november
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag ,maar eens een rommeldag, gewoon lekker wat rommelen in huis een kastje hier en laatje daar. Gewoon een beetje van alles wat en ik zie wel. Misschien doe ik wel niets en ga wat  creatief zijn .  Op de foto "Ontmoeting in de Palacepromenade." Loek in gesprek met iemand die ik al vanaf de lagere school ken.

    De tijd gaat voorbij zeggen wij:
    maar we vergissen ons; de tijd blijft,
    wij zijn het die voorbij gaan.
    gk

    >> Reageer (0)
    12-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Eigenlijk is het vandaag best redelijk weer ,er is wel steeds zonneschijn ,het waait matig . Maar het is herfst, want zaterdag komt de stoomboot uit Spanje en brengt Sint Nicolaas hier in Scheveningen. Grote intocht en rijtour door de stad ,want Sint brengt veel Pieten en spaanse edellieden mee, Het is een grote intocht van de haven naar het stadhuis in Den Haag en veel kinderen komen kijken en zingen. Sint heeft een groot gevolg vele Pieten en hulppietjes,die strooien pepernoten. Het is een kleurrijk gebeuren. Misschien ga ik ook wel kijken en maak een foto. Als ik ga dan op deze laan  (zie foto) waar de stoet langs komt.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is gelukt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen wilde het maar niet lukken ,ik kon niet op het blog komen . Maar nu werkt het weer.Bij de bloemententjes en winkels  zijn herfst stukjes te koop, sommige al een beetje in kerstsfeer en daar heb ik nog een fotootje van gemaakt, Ter versiering van het blog.

    Ons verstand kan ons bedriegen,
    maar ons geweten nooit.
    gk



    >> Reageer (0)
    11-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstmis op de pier
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog steeds veel kijkers naar zee, omdat het nog stevige wind is en de golven en het witte schuim  zo mooi zijn . Soms zie je zo'n golf aankomen rollen en dan spat hij ineens uit elkaar in mooi wit schuim. Tussendoor schijnt de zon en dan die mooie wolkenluchten een mooi schouwspel. . Bovenop de pier in de winkeltjes is kerstmis al begonnen  zie de foto van de snoepwinkel, Pier Sweets.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 11 november
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Sint Maarten in sommige plaatsen komen de kinderen zingend  en met lampions langs de huizen  en krijgen dan iets , snoep , een appeltje  en zo gaan ze weer verder. Het is nog vroeg en het is koud en buiten giert nog steeds de wind, maar ik was al om 4 uur wakker en kon de slaap niet meer vatten en dan ga je piekeren  en draaien en dus ben ik maar om 6uur opgestaan.  En rommel maar wat aan ,prettige zondag!
    Tamme vogels zingen over vrijheid.
    Wilde vogels vliegen.
    tekst op kraakpand

    >> Reageer (0)
    10-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomaar even
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zomaar even een plaatje van een pruikenmaker . Een  handgemaakt model  The Wigmaker  Bone China  van Coalport. Limited tot niet meer dan 1000 stuks Sinds  1977 bij ons.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Zaterdag 10 november
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag hebben we een dubbele verjaardag . Op  deze dag werd onze tweeling   geboren. Het weer is niet zo gezellig ,hier regent het en de wind waait ook nog flink. Op de foto een ketting uit Turkye ,die ik daar tijdens de vakantie van Loek heb gekregen, ik heb verschillende turkse kettingen en ik vind ze erg mooi.

    >> Reageer (0)
    09-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoog water
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Om half drie is het hoog water en net is er weer een fikse bui. Loek is weer gaan kijken hoe hoog het water dan wel zal zijn en ik zie nog meer mensen richting zee gaan. Het is een facinerend gezicht hoog water bij storm . Dat trekt altijd kijkers en op de pier kun je naar twee kanten kijken  hoe ver het water komt en zelf sta je hoog en droog. Dat zal weer een aantal foto's opleveren. Net hoor ik op de radio ,dat er hier geen zware schade is aangericht door de storm. Gelukkig maar. Zelf ben ik vanmorgen ook even gaan kijken , maar ik blijf in de PalacePromenade en maak een foto door het raam , niet zo mooi maar ja ik blijf droog.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Storm
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Storm en buien ,maar straks ga ik wel even kijken bij de boulevard. Bij de haven is het water over de kade gelopen en een restaurant heeft wateroverlast. In Den Haag werd de politie gebeld ,mensen dachten dat er in een huis iemand dood in de stoel zat, want hij zat al uren in dezelfde houding. Toen bleek dat het een Abraham pop was voor iemand die  50 jaar werd. Ondanks het weer toch een mooie dag.

    >> Reageer (0)
    08-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wind
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Daarnet ging ik even boodschappen doen. Heen ging lekker een lege tas en de wind mee, maar terug een volle tas en de wind tegen en de straat loopt iets omhoog. Dat was vermoeiend .Nu kijk ik voor het raam en zie verschillende mensen richting boulevard gaan,Zo ook Loek, die gaat dan de pier op en maakt foto's. Hier een foto van de pier in betere weersomstandigheden vanuit huis genomen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Storm
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag storm aan de kust  windkracht 9 en 12 meter hoge golven op de kust.  Ik hoop dat het meevalt . De markt zal dan ook wel niet veel zijn  ,want bij slecht weer komen veel kooplui niet. Maar  misschien valt het nog mee en is het hoogte punt van de storm  verder op .Toch moet ik er nog wel even op uit .  Dat doe ik dan maar vroeg, binnen is binnen.

    >> Reageer (0)
    07-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen wilde ik even een boodschap doe en had geen tijd om naar de Aqua tegaan . Maar er is ook een avondles op woensdag en nu ga ik dat eens proberen. Loek heeft toch een vergadering en dan ga ik om 7uur naar de avond les . Dan kan ik vast lekker slapen. Het is dan wel donker maar het is vlakbij en je wordt  zo lekker rozig van  het warme water.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag 7november
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In de krant las ik ,dat er een zware storm verwacht wordt op vrijdag. Laat ik nu maar hopen dat het niet doorgaat , want daar houd ik niet zo van . We zitten hier vlak aan zee  en dan ben ik altijd een beetje bang. In ons oude huis is een keer een  schoorsteen  van het dak gewaaid en op de schuur gevallen . En een andere keer een stuk van het dak los gewaaid en flinke lekkage. Misschien is deze flat wat steviger , maar toch leuk vind ik het niet.

    Ons geluk hangt minder af van de omstandigheden
    dan van ons karakter.
    gk

    >> Reageer (0)
    06-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OP stap
    Vandaag ben ik met Wil op stap geweest, we waren in Rijswijk overdekt aan het winkelen en hebben lekker rond gekeken. Over al spullen voor kerst en Sint Nicolaas en ach een vliegende kraai vangt wel eens wat. En toen ik thuis kwam was hier de vogel gevlogen dus even uitrusten en het blog bekijken.Vandaag geen foto, die heb ik per ongeluk doorgedraaid en Loek is er niet om me te helpen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6 november
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Jammer het regent, gelukkig heb ik vandaag wel wat leuke dingen . Maar als de zon schijnt was het nog leuker. Maar wie weet komt er nog een zonnetje ,gister was het ook onverwacht.

    Liefde is de enige macht die in
    staat is een vijand om te vormen
    tot een vriend.
    Martin Luther King jr.

    >> Reageer (0)
    05-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag een mooie dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag was het hier lekker weer met zon, toen ik vanmorgen op de boulevard was, was ik er zeker niet alleen  er waren verschillende mensen en het leek een vroege voorjaarsdag (was het maar waar) maar de winter moet nog komen. Het was er goed toeven en lekker om weer nieuwe energie op te doen en zo helemaal onverwacht. Soms kom ik er een oude man tegen ,die maakt een praatje en vraagt of ik een kopje koffie met hem ga drinken. Het praatje doe ik wel ,maar aan de koffie begin ik maar niet. 

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 november
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een nieuwe week, een nieuw begin . Maandag morgen altijd een beetje moeilijk opgang komen.Pas na het zwembad ben ik weer  wakker . Nu is het nog kil ,maar buiten ziet het er aardig uit. En na het zwemmen ga ik heerlijk langs de boulevard lopen en is het daar zo mooi en rustig.

    Echte liefde is als de zee eindeloos.

    >> Reageer (0)
    04-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Loek is even naar de brocante winkel, die is alleen op zondag open eens in de maand ik ben benieuwd of hij  er zonder iets uit kan komen. We hebben zoveel weg gedaan toen we 2 en een half jaar geleden verhuisd zijn en de kasten zijn weer vol. Ik blijf even thuis om wat te schrijven en hou niet zo van zondagswandelingetjes. Ik ga liever op een door de weekse dag . Ik vind de zondag een beetje saai en blijf dan graag in huis met een muziekje en een handwerkje.En beneden op straat zie ik van alles  en iedereen die richting boulevard gaat, morgen na het zwemmen loop ik er over en ben dan meestal alleen. Dan zijn er alleen wat mensen die er werken.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het meest  veelzijdige en waarde volle huishoud product is de wasknijper lees ik in de krant. Er zijn vele toepassingen voor een plastic zakje dichtknijpen , de was ophangen en vroeger als een soort paperclip iets bij elkaar houden. De oude houten knijpers werden door de jaren heen bijna zwart vroeger als kind speelde ik er ook wel mee en maakte er figuurtjes van. Tegenwoordig heb ik ze van plastic in hippe kleurtjes, dat geeft geen vlekjes op het wasgoed en ik vind ze wat hipper om te zien.


    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!