Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    09-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een mooie vredige zondag wens ik u.

    Afhanklijk zijn maakt van de ander  een mens,
    die leert dat leven schenken is .

    >> Reageer (0)
    08-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even naar de Frederik Hendriklaan geweest
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Samen met mijn dochter wat gewinkeld op de Fred, daar is het op zaterdag middag altijd druk en gezellig. Er zijn veel mooie winkels en er is altijd wel wat te doen. Nu was alles natuurlijk alweer in kerstsfeer. Met Kerstmis gaat zij op vakantie, weer naar Brazilie. Dus kijkt zij naar leuke blote jurkjes  voor in de zon, terwijl ik naar wintertruien kijk. Onvoorstelbaar  wat er tegenwoordig mogelijk is  volop tulpen te koop ,vroeger zag je met kerst alleen die kleine rode tulpjes. Maar nu allerlei kleuren. Ik kreeg van haar een dikke bos roze tulpen , waar ik een foto van ga maken.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag 8 december
    Vandaag is het kerstmarkt in het Muzee . Dat is altijd wel leuk er zijn veel eigengemaakte kaarten te koop, vroeger deed ik daar ook altijd aan mee. Beschilderde dakpannen  en allerlei dingen  voor kerstmis  er is muziek en wat te eten en drinken  en altijd gezellig.  Deze week reden we door het oosten van ons land en waren in de buurt van Ootmarsum en daar zagen we aan de kant van de weg dit kapelletje staan, snel even een fotootje omdat  je dat hier niet meer ziet.

    >> Reageer (0)
    07-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste keer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Daarnet heb ik voorlopig voor de laatste keer de plantjes bij de bovenburen watergegeven en een bloemetje neergezet. We passen altijd op elkaars huis en verzorgen de post en de planten.Deze keer waren ze vier weken weg, dus ik ben blij als ze morgen weer thuis zijn. Dan zit mijn taak er weer op. Ja de buitenplanten zijn er niet mooier op geworden, maar dat moet ze maar voor lief nemen. Ik  ben al benieuwd naar hun verhalen en die krijgen we zeker nog te horen.Zo en nu is het weer vrijdag en gaan we op naar de kerst, vanavond ga ik de tijdschriften vast bekijken of er iets voor me bij is.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We gaan weer snel aan het werk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag snel aan het werk, dan is het gauw gedaan. En dan nog boodschappen doen en vanmiddag misscchien nog even met Wil op stap, want die is er van de week bij ingeschoten. Ze moet wel oppassen vandaag ,maar de kleine kan mee en al regent het gaan we de hele tijd de Palace Promenade op en neer. Daar is Kerstsfeer en ook kerstspul en misschien wordt het ook wel droog. En gaan we nog de pier op.

    Als iedereen zijn stoepje schoonhoudt,
    is heel de straat schoon.

    >> Reageer (0)
    06-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat hebben we geboft
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Van de week, toen we in Duitsland waren, was het een dag zo mooi weer; de zon scheen in de auto. Het was wel een beetje fris buiten, maar in de auto was het heerlijk en buiten zag het er heerlijk uit, echt een leuk ritje. Het veld  buiten was een beetje gelig, ik weet niet wat voor struik het was, maar het zag er mooi uit. We hebben er nog een paar schoenen gekocht. In Duitsland zie je voornamelijk grote Aldi 's die wel veel meer verkopen dan die van hier. Hier hebben we ook nog even rond gedwaald en wat nootjes gekocht, die zitten in blik en blijven lekker vers. s'Avonds  zaten we heerlijk bij het open haardvuur met  een borreltje gezellig te praten met andere gasten.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een troep
    Wat een bende als je net thuis komt , overal ligt wat. Ik zal dadelijk eerst maar eens opruimen. Overal ligt wat ,ik weet niet waar ik beginnen zal. Eerst maar de wasmachine dan kan die vast brommen, voor de nieuwe spullen moet een plaatsje gezocht worden,wat maken mensen toch een troep.

    >> Reageer (0)
    05-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We zijn zo net weer thuisgekomen van een paar dagen in Twente, dat doen we bijna ieder jaar, even samen erop uit. Lekker, eten drinken en uitslapen en overdag een rondje rijden. Meteen gaan we dan even naar Duitsland om daar een paar boodschappen  te doen. Maar nu zijn we er weer!  

    >> Reageer (0)
    04-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een moeilijke computer

    Vandaag zitten we ergens in de buurt van Enschede. Morgen gaan we terug naar huis. Alleen gaat het nu niet zo goed op deze echte computer. Deze werkt anders dan mijn laptop en daar word ik dan zo nerveus van; dan maak ik allerlei typefouten.Dus morgen; dan zal iedereen wel weer een berichtje sturen. Vandaag gaan we er weer even van genieten.







    >> Reageer (0)
    03-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag 3december
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een nieuwe week met voor de kinderen nog de spanning van Sinterklaas en de anderen op weg naar kerst,we gaan de versieringen te voorschijn halen en kijken wat we nog willen gebruiken en wat versleten is . Af en toe koop ik wel eens iets nieuws. Van de week komen we nog een keer in Duitsland  en daar zie ik nog wel eens wat. Daar staat op zo'n plein voor de kerk nog wel vaak een hele grote boom vol met lichtjes en onder de boom staan dan de kinderen te zingen.Misschien kan ik er wat foto's van maken ,of van de natuur buiten. Op het ogenblik slaat de regen alweer op de ramen.
    Wijsheid is voor de ziel
    wat gezondheid is voor het lichaam.


    >> Reageer (0)
    02-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regen achtige zondagmiddag
    Het is hier erg nat, het giet en de wind heeft een kracht van 9.
    Er is bijna niemand op straat te zien en het vuurwerk wat zou worden afgestoken is afgelast Sommige mensen maken een rondje over de boulevard met de auto dan hebben ze even naar de zee kunnen kijken en gaan weer naar huis. Ach binnen is het nu ook gezellig , wat lichtjes aan  een muziekje en lekker rustig is ook wel aangenaam er is altijd wel wat te lezen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag in de advent
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is zondag en belooft een stormachtige dag te worden.Vanmiddag is er crossfietsen langs het strand en daarna vuurwerk, maar misschien gaat dat door de wind wel niet door.Maar daar ga ik toch nooit heen  om die tijd ben ik bezig met het eten  voor te bereiden .
    Heb de mensen lief
    die u liefhebben .
    Voltaire.

    >> Reageer (0)
    01-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonnig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op het ogenblik is het mooie en zonnig , maar voor vanavond wordt er hier storm verwacht dus we zien het wel . Nu is het in ieder geval best aardig om de boodschappen te doen . In de verte hoor ik Sinterklaasliedjes ,dus zal er bij de winkels wel iets te doen zijn .Vaak delen Pieten mandarijntjes uit voor de kinderen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Decembermaand
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is het 1 december ,het eerste weekend van een feestelijke maand. Nu nog een Sinterklaas weekend en daana alles in kerstsfeer. Aan Sinterklaas doen wij niets nu ja koffie met een stuk speculaas of banket. Vroeger werden er lange gedichten gemaakt, dat vond ik altijd wel mooi, sommige ken ik nog bijna uit mijn hoofd en lees ik nog wel eens door. Daarna gaan we over naar de kersttijd,dat vind ik wel gezellig op straat met mooie winkels en lichtjes overal. Vroeger werden op verschillende plaatsen kerstbomen gezet ook bij ons op het plein, maar dat is over het wordt te duur. Jammer!

    Alleen de liefde begrijpt het geheim
    van anderen geschenken te geven
    en daarbij zelf rijk te worden.
    gk

    >> Reageer (0)
    30-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is het stil
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is het wel heel stil is iedereen ziek of afwezig, ik begrijp er niets van. Het is saai en naargeestig weer ,dus uitgaan is ook niet veel aan . Beter thuis gezellig iets doen. Vandaag ben ik voor het eerst weer een beetje actief en maar weer wat aan het borduren lekker ontspannend   met de radio aan. En nu ga ik maar een pot thee zetten.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomaar een plaatje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Volksmond over het weer in December
    St. Barbara gaat graag in een wit kleed naar het bal (4 dec).
    Brengt St.Niclaas (6) ijs, dan brengt de Kerstman regen. Stijgt in december nog het berkensap,
    dan draagt koning winter een narrenkap. Van 1december tot 20 december korten de dagen 23 minuten. Van 20decembertot 1januari lengen de dagen 5 minuten.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!