Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    24-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooie kerstavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ieder die vandaag langs komt wens ik een mooie en fijne kerstavond toe. Als de engeltjes door het luchtruim  zweven,
    zongen zo mooi zo wonderschoon.
    Van de Heer van dood en leven,
    die er de vrede op aarde bracht.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24 december Kerstavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag nog overal een drukke dag en dan vanavond is het kerstavond. Voor mij was dat vroeger altijd een aparte  avond, meestal was er een mooi iets op de tv om in de kerstsfeer te komen en er hing iets van verwachting in de lucht. Vroeger gingen we naar de nachtmis en als we dan thuis kwamen gingen alle kaarsjes aan  en was er een uitgebreid ontbijt en was het echt feest. En wensten we iedereen  een  .
    "Zalig kerstfeest"






    >> Reageer (0)
    23-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een verschil
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat een verschil ,vandaag lijkt het hier wel lente. De zon schijnt volop en van de mooie winter gezichten is niets meer over. Het is hier heel rustig iedereen is zeker naar de binnen stad, daar zijn alle winkels open. Straks om vijf uur is het hier weer winter vuurwerk,dat is op alle zondagen in december Misschien is het dan wat drukker .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vroeg op vandaag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag vroeg op voor de zondag, Loek moest zijn dochter naar Schiphol brengen. Ik was bang dat het glad zou zijn, maar gelukkig was dat niet het geval. En inmiddels hebben we zelfs al ontbeten en ga ik maar even douchen. Het mooie sprookje  van de ijzel is helemaal weg, dus maar goed dat we gister gegaan zijn. Nog wel een foto ervan.

    >> Reageer (0)
    22-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vroeg vertrokken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen waren we al vroeg vertrokken voor een ritje door de polder, we dachten dat het daar wel mooi zou zijn met die beijzelde bomen . En het was fantastisch mooi , een beetje sprookjesachtig  en er waren veel mensen die foto's maakten.En allemaal warren ze verrukt van het mooie witte landschap en zeiden ze dat ze het zo nog nooit hadden meegemaakt. Het was maar goed dat we vroeg waren,want op de terug weg was er al  veel gesmolten door de zon. Het was als een sprookje.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even naar buiten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gister avond waren we in Braziliaanse sferen. Omdat onze dochter zondag naar Brazilie vertrekt hebben we gisteravond met haar een kerstetentje gehad in een nieuw  Braziliaans restaurant, het was heerlijk allerlei vleessoorten ,die heerlijk smaakten en  en andere Braziliaanse gerechten. Alleen de temperatuur was Hollands en winters. Nu weten we een beetje wat haar daar boeit. Straks maken we even een toertje om naar de mooie winter uitzichten te kijken.

    >> Reageer (0)
    21-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minder koud
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier is het al wat minder koud, maar nog steeds mooi ,de tuinen en bossen zien er prachtig uit.Van de week waren we in Sassenheim en daar stond een grote kerstboom . Ik denk dat schoolkinderen ballen mochten versieren om in de boom te hangen en het is een heel kleurig geheel geworden.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21 december
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op 21 december begint eigenlijk de winter, maar tegenwoordig wordt dat precies uitgerekend en kan het wat later zijn .Maar in mijn geheugen zit altijd nog de 21 ste. Het ziet er weer wit uit buiten, de boompjes hebben er nog een laagje bij gekregen en zien er sprookjes achtig uit.Weer een winterse dag. In de krant las ik hoe druk de post bezig is met alle postkaarten tijdig te bezorgen . Toch een mooi gebaar dat mensen elkaar hun goede wensen en groeten sturen zo rond de feestdagen en zo massaal. Ze krijgen bij mij ook altijd een eigen plekje en ik kijk er vaak naar en vind het mooi om te zien. Het hoort er gewoon bij.

    Indien al onze wensenin vervulling gingen,
    zou het er voor onze medemensen slecht uitzien.
    gk


    >> Reageer (0)
    20-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De boompjes op ons plein
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De bomen op het plein

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oh wat was het koud vandaag
    Vandaag was het ijskoud een nevelige mist en alles buiten was berijpt , een prachtig gezicht dat wel . Het leek een klein beetje op een witte kerst alle takjes en bladeren waren wit.Maar we zijn  buiten van de ene naar de andere winkel gevlucht zo koud was het en we hebben lang koffie gedronken , je moest moed verzamelen om er weer even door te gaan, maar wel leuk hoor. We hadden genoeg te vertellen  en iedereen praat dan met elkaar als alles anders is dan normaal.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laten we hopen op nog een zonnige dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nu is het nog koud en mistig, maar ik hoop nog een zonnige dag. Vandaag ga ik nog  voor de kerst met Wil op stap en daarna hebben we even kerst vakantie. Dus maken we het vandaag nog gezellig , we drinken een kopje koffie en geven elkaar een  klein cadeautje voor kerstmis met een wens. Het is nu koud en ik ben blij dat ons plekje in de zon alweer gereserveerd is, daar kan ik dan alweer stilletjes van dromen.

    Het belangrijkste in het leven is niet het mooiste spel te hebben,
    maar goed te spelen met het spel dat we hebben.

    >> Reageer (0)
    19-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een echte winterdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een echte winterdag vandaag , lekker koud en zonnig. Er werden in het oosten van ons land zelfs schaatswedstrijden gehouden. En morgen weer zo'n dag, vanmorgen zaten we in de auto en daar stond op de thermometer min 3.5 graden voor zo dicht aan de kust is dat best veel. Na morgen wordt er weer dooi verwacht, weinig kans op een witte kerst. Twee weken geleden maakte ik in de buurt van Arnhem deze foto.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Weer een frisse dag met winterkou, maar ik geloof wel zon.Hier worden de eerste schaatswedstrijden gehouden.Ook al vliegt de vogel nog zo hoog,
    Hij moet op aarde zijn  kost verdienen.

    >> Reageer (0)
    18-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog steeds geen oplossing
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog steeds is de oplossing met de pc niet gevonden en moeten we samen doen met deze kleine.Ik snap er niets van in deze tijd van alle technieken  schijnt dit een probleem te zijn en moeten we reserveren wie er even mag spelen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede Morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Toen Loek vanmorgen de krant uit de brievenbus ging halen was het hier op het terras _3 graden op  zevenhoog.  Dat gebeurt hier niet vaak zo vlak aan de kust, zo koud. We zitten wel lekker in de winter zo. Maar gelukkig gaat de wind wat afnemen.Dan wordt het iets minder guur. Loek is gedeeltelijk nog gehandicapt ,hij kan iets op het blog zetten en beantwoorden maar meer niet. Maar vandaag komt er een monteur om nieuwe aansluitingen te maken . Hij wordt er niet vrolijk van dat er zoveel problemen zijn.Hopen maar dat alles dan weer goed is.

    >> Reageer (0)
    17-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is wel guur en koud geworden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen scheen de zon nog , maar die is nu verdwenen en het is nu wel flink koud geworden met een gure wind. Ik blijf maar lekker binnen. Van de week op de kerstshow zagen we ijsberen, die zet ik nu maar op het blog.  Maar morgen wordt de wind minder ,dus zal het ook wel minder koud zijn. We zijn er niet meer aan gewend, zou er niet een beetje sneeuw  vallen van de week?

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is weer maandag en de laatste week voor kerst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Laten we er maar een beetje van genieten, de tijd vliegt zo snel en de dagen zo vlak voor kerst zijn toch  zo mooi. Het is nu even echt winter en dan met alle mooie dingen om je heen leven we even in een ouderwetse winter. In ieders hart schijnt dan toch wel een klein of groot zonnetje. Met de zon in je hart ,voelt alles toch goed. Al is het heel koud.

    >> Reageer (0)
    16-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog maar een keer proberen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een mooie winterdag vandaag. Wel koud ,maar volop zon dat past toch in deze tijd. Nu eens niet de donkere dagen voor Kerstmis maar de lichte. Overal zijn hier kerstshows  en zijn de tuincentra open er is van alles te zien. Bij ons is de grote pc van Loek buiten werking en gister ja op zaterdag avond was de Tv ook buitenspel. Daar zal wel een nieuwe voor moeten komen denk ik en dan maar meteen een plat scherm. Gisteravond zaten we samen op de bank met voor ons op de salontafel een heel klein Tv.tje. En vanavond wil ik boer  zoekt vrouw weer zien  en morgen Memories dat wordt dus heel klein kijken. In ons oude huis hadden we tv genoeg maar die hadden we maar opgeruimd wegens plaatsgebrek.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Annemiek
    Wat Loek gelukt is wil ik ook proberen en zien  hoe lang het gaat , als ik er weer uit vlieg is dat weer pech . We zien wel hoe het gaat.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Problemen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We hebben problemen met een nieuw KPN-modem. Annemiek zit er nu op met haar laptop en een Asus-adepter en ik probeer steeds met een door Planet-KPN- ondersteunde adepter op het internet te komen. Waarschijnlijk begrijpen het modem en mijn adapter elkaar niet. We moeten ons dus even behelpen. Ons blog is natuurlijk wel bereikbaar, maar we kunnen u niet altijd beantwoorden. Wij wensen u, wat ons nu ontbeert, veel genoegen op het blog.


    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!