Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    18-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Problemen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Na de problemen van gisteren, lijkt alles toch weer op zijn plaats te vallen . Gister middag en avond liep ik overal vast en kon bij niemand langs komen . Maar nu is mijn blog weer geordend , het lijkt wel schoongemaakt.Zelfs de kleuren lijken frisser, maar dat zal ik me wel verbeelden.Buiten ziet het er ook beter uit, dus allemaal een fijne dag.

    >> Reageer (0)
    17-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even erop uit
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag was ik even met Wil naar Voorburg, en daar hebben we door leuke oude straatjes gewandeld met pas gerestaureerde oude huisjes en daarnaast ook aangepaste nieuwbouw heel leuk gecombineerd. Een stond er nog te koop en daar hebben we naar binnen staan gleuren . Heel leuk, maar wel wat klein. Meer voor een persoon. We hebben ook nog gewinkeld, maar de hand op de knip gehouden. En ergens binnen warme chocolademelk  en koffie gedronken, want het was best aardig koud. We  hebben ook nog een leuke schoenenwinkel gevonden , waar we zeker nog eens heen gaan. Maar pas tegen het voorjaar. Winterspul hebben we nog genoeg.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nevelig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is het nogal nevelig , wat zou daar achter zitten. Miisschien wordt het nog helder of blijft het een grauwe dag. En dat verwacht ik eigenlijk, maar ja  niets aan te doen. We proberen er toch maar wat van te maken en de boel dan maar wat op te vrolijken , met een vrolijk gezicht.

    Liefde doet de mensen kijken naar
    de zonnige kant. Ze zien ook de
    donkere kanten, maar doen grote
    moeite om het goede te zien,
    dus zien ze het goede.
    Anoniem

    >> Reageer (0)
    16-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verbetering
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vergeleken bij gisteren is het weer een stuk verbeterd , de zon schijnt en de wind is ook vermindert. Het is nu best lekker om even buiten te zijn.Straks ga ik maar eens kijken wat ik voor lekkers voor mezelf klaar maak , Loek gaat weg en eet niet mee. Dan ga ik mezelf verwennen en ik denk dat ik een dikke champignon omelet maak daar ben ik nogal dol op. Met veel uitjes en champignons.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Als ik naar buiten kijk zijn de straten droog en het gieren van de wind tussen de flats hoor ik ook niet meer, dus is het wat rustiger buiten als ik dadelijk richting zwembad ga. Van de wind krijg je vaak onrust en op school zegt men wel eens dat kinderen die aan de kust wonen drukker zijn. Wel ik ben aande kust geboren  en op 6 jaar na heb ik altijd aan de kust gewoond , dan zal ik dus wel druk moeten zijn.(soms)

    >> Reageer (0)
    15-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slecht weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is het slecht weer ,een beetje droefgeestig met storm en regen. We moeten ons zelf maar even oppeppen om het te overwinnen, ik neem zo maar een grote beker warme thee en lees maar wat en onderwijl een mooi muziekje.

    I send you all my love
    every day in a letter,
    sealed with a kiss.
    Brian Hyland.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisjesnaam
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In de Telegraaf van vandaag lees ik:" Meisjesnaam houden goed voor carriere. Een slimme vrouw doet er goed aan na het huwlijk haar meisjesnaam te behouden Een dame die de achternaam van haar man aanneemt wordt beoordeeld als afhankelijker, minder ambitieus en minder intelligent dan een vrouw die haar meisjesnaam behoudt." Vrouwen die de naam van hun echtgenoot gebruiken  blijken ouder, lager opgeleid hebben meer kinderen en verdienen minder. Zelf ben getrouwd in 1962. En heb voor belangrijke zaken altijd mijn eigen naam gehouden . Heb een H.B.O. opleiding en twee kinderen. En waarom dit zo ging , gewoon  je blijft het kind van je eigen ouders  en daar verandert niets aan. En dat buren en bekenden de familienaam gebruiken prima.Maar officieel blijf ik die ik was.

    >> Reageer (0)
    14-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mussen voeren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het aantal mussen vermindert hier sterk, vroeger zaten ze overal. Tegenwoordig worden hier flats gebouwd met een plat dak . En mussen kruipen graag onder een ouderwets pannendak. Bij ons om de hoek staan nog wel een aantal huizen met dakpannen en bij een van die huizen hebben de mensen zaadbakjes in de boom gehangen om de mussen te voeren en daar komen ze wel op a.f ,soms zit het er vol. Een leuk gezicht, die brutale musjes.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede Morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Onze vakantiegangster is na uren vertraging weer thuis ,vol met mooie verhalen  en foto's. Maar voor mij is het wel wat ver denk ik , en door het grote verschil tussen arm en rijk is er ook veel criminaliteit. Maar de bevoling is wel heel aardig  en hartelijk. Het weer ziet er droog en rustig uit, dus op naar  het zwembad.

    >> Reageer (0)
    13-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is redelijk weer droog en niet al te somber , straks zullen we het reisverhaal wel horen ,hoe de kerstdagen in een tropisch land waren en de familie waar ze waren uit genodigd ,voor kerstmis. En hoe ze de rest van de tijd hebben doorgebracht.Ik ben benieuwd.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erg gezellig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een beetje laat vandaag, was niet zo erg uitgeslapen en een beetje duf in het hoofd van de wijntjes. Toen ik zag dat het vliegtuig  vier en een half uur vertraging had kon ik langzaam aan doen en nog wat na doezelen. Het feestje was erg gezellig heel veel hapjes en drankjes en veel gepraat en nog weer meer mensen leren kennen. En weer afspraakjes om eens langs te komen. En nu maar wachten hoe laat zus vanmiddag  aankomt .

    >> Reageer (0)
    12-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opgeklaard
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het weer is helemaal opgeklaard , de zon schijnt zelfs en Loek is een eindje gaan wandelen. Ik blijf maar thuis want ik moet me optutten en mijn haar doen voor de receptie straks. Maar het ziet er wel mooi uit buiten en dan is alles toch wat mooier .
    Het beste van de tijd
    zijn de ogenblikken
    waarin hij stil staat.
    J.W.F.Weremeus Buring.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Storm en regen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is half negen  en nog donker en buiten is er storm en regen. Jammer voor de zaterdag. Maar ja niets aan te doen. Het zal wel weer overwaaien.Toch allemaal
    een fijn weekend .

    Wat niet uit het hart komt
    zal een ander hart niet raken.
    Phil Bosmans.

    >> Reageer (0)
    11-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is vrijdagmiddag en ik neem even wat tijd voor mezelf. We hebben boodschappen gehaald en ons wacht een druk weekend . Morgen ga ik nog een keer de planten van Marlies  watergeven en een beetje opruimen van de post en een bloemetje neerzetten.Vanavond is het nog afscheid nemen van een overledene,die veel heeft gedaan voor  de Scheveningse belangen. Morgenmiddag is het Nieuwjaarsreceptie in de flat voor alle bewoners is er een gezellig samen zijn  met een hapje en een drankje. En zondag morgen komt Marlies thuis van een vakantie naar Brazilie en zal ze wel heel wat te vertellen hebben.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vrijdag en dan gaan we even boodschappen doen , niet te veel maar verse dingen. Meestal maak ik in januari eerst de oude voorraad op. Er zijn altijd nog wel wat blikjes en ook de diepvriezer moet leeg. Zodat aan het eind van de maand de oude voorraad weg is   en het is ook nog voordelig. Wat er nog is hoef je niet te kopen. En zo maak ik dan maar wat, van wat er voorradig is. En alles kan worden schoongemaakt en hebben we weer wat ruimte in de kast.

    >> Reageer (0)
    10-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opkoopjes tour
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Van morgen met Wil op stap geweest naar de uitverkoop, ik had een brief  ontvangen van een zaak die 70 procent korting  gaf . Nu wij erop af en ik heb een aantal spullen gekocht o.a. een blouse waar ik de rok van had nu is het een tweedelig jurkje , een tas  een ander blousje wat ondergoed. Een nieuwe lange duster en nog wat klein spul.We hebben wel veel gelachen  en rond gedoold en  gezellig een kopje koffie  gedronken.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De tiende van de maand
    Dat is dus alweer een derde deel van de maand om. We zijn er al weer aangewend dat het 2008 is. En onze goede voornemens verzaken we ook alweer.

    They say that time changes things,
    but you actually have
    to change them yourself.
    Andy Warhol.

    >> Reageer (0)
    09-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aqua les
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het was weer lekker na al die feestdagen weer eens naar het zwembad te gaan, voor mij de tweede keer deze week  en het ging toch wel ondanks de stijve enkel. Alleen jammer dat er maar 4 dames waren, ja het is altijd weer moeilijk je weer op te peppen om heen te gaan als het s'morgens nog koud is.Maar het heeft me toch weer goed gedaan. We moeten blijven bewegen anders worden we oud en stram.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aquadag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De tweede aquales vandaag  van deze week en ik ben benieuwd,want ik heb nogal last van mijn enkel en ik hoop dat beweging wat helpt. Zo te zien regent het, maar  ja nat word ik toch.  nu moet ik me een beetje haasten om op tijd t e zijn. Een mooie dag voor allen.
     Aan het eindpunt uwer wensen
    zult u althans een ding missen;
    uw tocht daarheen.
    Marie vonEbner Essenbach

    >> Reageer (0)
    08-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dins dag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zo alles is weer gedaan en verder doe ik alleen waar ik zin in heb ,het eten staat ook klaar. Op de foto een boom die met meerdere stammen omhoog komt, hij staat bij een cafeetje langs de Vliet waar de drie molens staan.Ik vind hem altijd heel apart  in mijn idee heeft een boom een stam en deze heeft er meerdere.  Deze boeit me al jaren en ik vind hem in alle jaargetijden mooi.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!