Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    27-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEn mooie zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Voor een winterse zondag is het prachtig weer, de mannen hebben hun wandeling gemaakt. Het was fris en niet te koud  en overal druk op het strand bij laag water . Ze zijn lekker opgefrist maar hebben koude oren en een druppel aan de neus , waterige oogjes en nu willen ze vocht in hun lijf. Ze zitten nu aan een pils en krijgen er nog iets te snoepen bij en zelf neem ik ook wat.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vroeg licht vandaag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dus wordt het vast een heldere dag en het ziet er mooi uit, maar het is wel fris. Als de zon straks door komt wordt het een mooie winterdag voor een wandelingetje .Onze zwager komt vandaag en de twee mannen maken altijd een wandeling langs zee en boulevard soms wel naar de haven.Ze zijn altijd een flink tijdje weg en genieten ervan om er even uit te gaan. En lekker buiten te zijn . Ik blijf binnen  en bekijk alles van binnen uit. Zoek de narcissen in knop  tussen de struiken.

    >> Reageer (0)
    26-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanmiddag even gewinkeld in de Keizerstraat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Maar het viel me tegen ,niets leuks gezien alleen maar wat boodschappen bij de supermarkt en verder niets en het was toch nog een gure wind ,dus snel weer naar huis. Hier is het lekker warm  en ga ik maar weer wat doen .Januari is echt zo'n maand waarin er niet zoveel is behalve uitverkoop en daar is ook het mooiste wel uit. Ik had mijn theepot gebroken ,maar geen leuke andere gevonden.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer het laatste weekend van januari
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Buiten is het rustig helder en geen regen, over het plein zie ik een paar mensen lopen  op weg naar de bakker aan de overkant. Die bakker is al om half acht open en heeft dan vers brood en allerlei lekkers.Vooral op zondag ochtend gaan dan veel mensen verse broodjes halen of iets lekkers bij de koffie.De lucht is een beetje rose gekleurd,het wordt vast een mooie dag wat het weer betreft. Hier moet een beetje gewerkt worden want het is rommelig  en na een week waarin niet veel gedaan is moet het wel .(griep excusjes)

    >> Reageer (0)
    25-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even naar de stad
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag was ik even naar de stad om te kijken naar een nieuwe jas , maar niets leuks gezien dus geld in de zak gehouden en maar weer wachten op het voorjaar.  De nieuwe  tijdschriften zijn binnen en Loek is vanavond weg dus kan ik lekker lezen en kijken .Gister heb ik narcissen in de knop gezien in de polder  en er een foto van gemaakt ,maar dat was niet deze .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slaapkop
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Weer heb ik lang geslapen. gister toch op tijd naar bed en nu net wakker gemaakt om een kopje thee te drinken . Zo slaperig ben ik nooit als ik nu terug naar bed ga zou ik weer kunnen slapen. Maar dat doe ik niet, want ik heb om 10 uur een afspraak . Maar vanavond heeft Loek weer een soosavond ,dan ben ik alleen en dan val ik misschien wel weer in slaap.Maar ja is het niet zo dat wie slaapt , zondigt niet  . In dromenland is het toch mooi.

    >> Reageer (0)
    24-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer in de polder
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We waren weer in de polder en het regende,  maar gelukkig een zacht en mild buitje ik kon het raampje open zetten en had er weinig last van . Het was heel zacht en overal zagen we alles al uitlopen en de afgeknotte wilgen zagen er ook mooi uit op sommige plekken kwamen al wilde narcissen op en ook veel sneeuwklokjes heb ik gezien, De radio op 5 met cafe Cooymans , gezellig om naar te luisteren. Ze hadden het over de padvinderij. Leuk want er was iemand die welpen leidster was geweest een Raksha  en dat ben ik zelf ook geweest, dus dat bracht weer veel oude herinneringen in mij boven zoals het hele programma op 5 met de oude muziek, die mij zoveel herinneringen geeft aan de tijd van dansen  en uitgaan en jong zijn  met alles wat je dan d eed en veel wat je ook niet mocht.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Van morgen werd ik weer uitgeslapen wakker,dus is het denk ik wel weer goed en ga ik maar weer zachtjes aanbeginnen. Hopelijk blijft de hoofdpijn weg. Ik heb veel geslapen en viel zomaar bij de tv in slaap,dus zal ik het wel nodig gehad hebben om weer fris en monter op te staan.Buiten is het droog en komt de stad weer op gang. Allemaal een prettige dag.

    >> Reageer (0)
    23-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu is het middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En het gaat matig ben nog steeds in de lappenmaand koud, rillerig en hoofdpijn Straks maar weer wat innemen. Gelukkig belde Wil net ,dat is nog wat afleiding maar morgen blijven we toch maar thuis. Loek begint ook al met klachten dus erg leuk is het hier niet. Op het blog is het ook maar stil er gebeurt niet veel. Ik denk dat iedereen een beetje lusteloos is .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier een berichtje uit Scheveningen , wel wat laat . Maar ik ben wat grieperig en ben weer in bed gekropen . Toen ik wakker werd was ik helemaal dizzy,toen heb ik gedouched en wat gegeten en daarna met paracetamol weer in bed ik heb wat koorts en doe dus rustig aan. Want daar wil ik snel weer van af.

    >> Reageer (0)
    22-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Middagslaapje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Loek kreeg vandaag iemand op bezoek en ik dacht dan ga ik maar even een dutje doe en dat lukte ik heb ruim een uur geslapen en ben er nu achter dat ik een kou heb in mijn hoofd ,oorpijn, hoofdpijn dus paracetamol slikken en hopelijk gaat het dan weer over ,ik heb het ook erg koud terwijl de verwarming loeit. Een warme kop thee is ook wel lekker en daar geniet ik nu van.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooie winterdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een mooie winterdag, hier is volop zon en het ziet er mooi uit. Maar nu heb ik geloof ik een kou gepakt ,dus blijf ik verder maar binnen. Ik heb het koud , Maar buiten zie ik wel mensen wandelen in de zon  en het  ziet er  gezellig uit

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag wordt het hier zonnig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen IK ben heel benieuwd of het doorgaat, maar het ziet er goed uit. Helder en de straten zijn droog en er zou volop zon zijn . Dus een mooie winterdag. Vanmorgen stond er een heel grote volle maan aan zee.

    Liefde is een ziekte
    zonder dewelke men zich niet goed voelt.
    M. Grepon.

    >> Reageer (0)
    21-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aqua les
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Van morgen weer lekker naar de aquales geweest was wel bekaf, maar dat is nu weer gezakt en je frist er altijd heerlijk van op en er is de ruimte om lekker royaal en warm te douchen,  zo groot zijn de douches thuis niet en even turks bad is ook wel eens lekker en dan even lang uit op een rustbed en dat op de vroege maandagmorgen als anderen aan het werk zijn vind ik altijd iets van pure luxe  en geniet daar dan ook van met een sweet muziekje op de achtergrond. In de middag heb ik dan weer veel meer lust om iets te doen.Nog een foto in de regen van zaterdag.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onverwachte verrassing
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteravond ,voor mij onverwacht hoorde ik op de tv dat Kathie Meluha zou komen om haar platina plaat in ontvangst te nemen . Dat vond ik leuk en wilde ik wel even zien, ze zong Charly Chaplin. Ik vind haar leuk en ze zingt mooie liedjes, dat liedje van de zeilboot is ook mooi. In april komt ze weer en geeft een concert. Haar eerste cd vind ik de allermooiste.Een goed begin van de nieuwe week.

    >> Reageer (0)
    20-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen  Wel wat somber, maar het is droog. Gister toen ik de eerste sneeuwklok zag  in de tuin van Michiel zei ik en nu nog de eerste crocus  en zie hier. De eerste crocus op de Nieuwe Parklaan niet zover van ons huis , als het even verder is zie je ze overal in het park en de tuinen ,maar deze is voor ons de eerste. De eerste lenteboden zijn er dus al in lente 2008.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagochtend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gelukkig beter dan gister, daar straks was het zelfs droog en nu miesert het een beetje . Maar heel zacht en de temperatuur is ook niet slecht  de deur staat open om te luchten. Maar in de polder was het gister wel mooi om te zien sommige boerderijen waren net oude schilderijtjes.  Een prettige zondag

    >> Reageer (0)
    19-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een sombere natte dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat een sombere natte dag vandaag, Vanmorgen hebben we even boodschappen gedaan en zijn weer even door de polder gereden, het was daar ook nat en regende steeds Toch is het ook dan nog een mooi gezicht. We hebben er wat foto's gemaakt en zijn even bij onze zoon langs geweest. Daar in de tuin waren de sneeuwklokjes in bloei en die staan nu hier op de foto. In de zonneschijn waren ze misschien nog wat vrolijker geweest net als ik . Ik hou niet zo van dit weer  en zie liever de zon.Dit weer is een beetje deprimerend.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een nacht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Oh  ,ik ben blij dat het ochtend is . Wat een nacht ik dacht dat het mijn laatste was nachtmerries, benauwd. Nu het weer dag is bekijk je alles weer anders en zal het wel een kou of griepje zijn .Maar lekker is anders.

    >> Reageer (0)
    18-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Sinds het middaguur  regent het hier en niet zo zachtjes ook, ik blijf dus maar lekker binnen. De temperatuur is wel vrij hoog. Ik vind het maar stilletjes buiten. Loek is wel naar het sporten ,maar daar is het wel lekker warm zeker in de sauna en soms valt hij ook wel eens in slaap. Er zijn weer nieuwe bladen  en tijdschriften  dus ook ik amuseer me wel en met een verzoek programma op Radio West , net was Celine  Dion.  Prettig weekend wens ik eenieder.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!