Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    07-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marktdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Donderdag marktdag en het weer ziet er goed uit ,er is een prachtige lucht en alles is droog buiten. Dus zal de markt wel aardig bezocht worden . En ik ben een beetje aan het ruimen, er staat al een en ander klaar om naar de berging te brengen. En het oud papier kan in de container, dan krijgen we weer ruimte. Op de foto is achter de haven , de Maasvlakte te zien met de pijpen en bedrijven.

    Het opperste geluk in het leven
    is de wetenschap dat iemand
    ons liefheeft.
    Victor Hugo.

    >> Reageer (0)
    06-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De nieuwe aankopen van gister heb ik in de kast geborgen en alles was goed . Loek zegt " Vrouwen hebben nooit iets om aan te doen en als ze iets nieuws kopen weten ze niet waar ze het moeten bergen. Dat zijn twee problemen die vrouwen hebben" Maar ik weet er wel een plaatsje voor en doe wel weer iets waar ik op uitgekeken ben weg.Vanmorgen hebben de pinguins een nieuw plekje gekregen  en vanavond gaan we twee kasten verzetten , dat geeft een heleboel rommel voor alles weer opgeruimd is. Maar zo blijven we bezig en zijn die twee meteen vast schoongemaakt en opnieuw ingedeeld. Hopelijk wordt het een verbetering anders moet alles weer terug.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carnaval voorbij
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De Carnaval is ook weer voorbij velen zullen nog slapen, vroeger gingen we vroeg naar de kerk om het askruisje te halen. De vastentijd is begonnen, maar dat is ook niet meer zo als vroeger . Toen kreeg je een vastentrommeltje en allerlei snoeperijtjes die je kreeg moesten  daarin en spaarde je op. Dat doen we allemaal niet meer , toch blijft er iets van hangen . We matigen ons wel een beetje  en dat is dan een soort afslankertje voor Pasen ,net als de grote schoonmaak.

    >> Reageer (0)
    05-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een dolle dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag waren we naar Naaldwijk en hebben daar een dolle dwaze dag beleeft, we hebben veel gelachen en koopjes gesnapt . We hebben kleding gekocht met grote korting dus weinig betaald voor mooie dingen en daar werden we vrolijk van . Het regende steeds , maar op de momenten dat wij buiten waren was het droog. We hadden gewoon een geluksdagje .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een stormachtige dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een stormachtige dag maar het kan wel 10 graden worden. Het liedje is bekend , het is van Guus Meeuwis  Brabant  (bedankt Kitty).
    Liefde is zoals de  mazelen- hoe ouder men is,
    hoe erger het is.
    Douglas Ferrold

    >> Reageer (0)
    04-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonnige Maandagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De zon schijnt en het ziet er buiten goed uit, ik hoop dat het morgen ook een beetje goed weer is. Dan gaan Wil en ik er nog even uit, maar als het regent doen we het later in de week. Het schiet al op naar Valentijn dus nog maar een valentijn plaatje ,op andere blogs zie ik vaak hele leuke plaatjes .
    Valentijn lollies.
    Vraagje: Ik loop hier alleen
    in een te stille stad. Hoe heet dit liedje en wie is de zanger?

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een beetje haast ik moet om negen uur in het  bad zijn , en dan lekker warm badderen  ,inspannen , ontspannen. En daarna wacht mij een grote strijk,daar houd ik niet van dus stel ik dat steeds uit. Overhemden strijken vind ik geen pretje ,dus ik wacht tot er niets meer in de kast is en dan moet ik wel.

    >> Reageer (0)
    03-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We hebben net een zondagmiddag wandelingetje gemaakt , het was lekker buiten echt opkikkerweer . Over de boulevard in de frisse wind en zeelucht.  
     Je komt lekker fris  weer thuis  en kan er weer tegen. In de Palace  Promenade een paar boodschapjes gedaan . Twee polo shirts voor Loek en een warme  shawl voor mij en een boekje , en wat lekkers voor bij de koffie.

    Vertrouw nooit een vrouw die je haar ware leeftijd vertelt.
    Iemand die zoiets zegt,
    zal je om het even wat wijsmaken.
    Oscar Wilde

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vroeg licht vandaag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is het vroeg licht , het is 8 uur en buiten is het al licht.  En het belooft een zonnige dag te worden, wel fris maar helder. Dat gaat de goede kant op,ik heb het liefst als je opstaat dat het licht is. Krantje lezen zonder lamp aan.

    Ik leef al lang genoeg om te weten
    dat het avondrood van de liefde zijn
    eigen rijkdom en pracht heeft.
    Benjamin Disraeli

    >> Reageer (0)
    02-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even op de pier
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag even gewandeld met mijn dochter door de Palace Promenade en over de Pier daar is het overdekt en voel je de koude wind niet zo. Ik heb een paar foto's gemaakt van de zee. Aan een kant zag je Katwijk en Noordwijk en aan de andere kant de Maasvlakte, het was heel helder en goed zicht.Maar toch wel koud ondanks de zon.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carnavalsweekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Carnaval betekent  hier altijd drukte , de hotels zitten vol met mensen die het carnaval in eigen omgeving ontvluchten en zelf iets anders willen  bijvoorbeeld eens lekker uitwaaien langs de kust. Wie geeft ze ongelijk ieder zijn plezier . Hier zijn altijd arrangementen , twee nachten hotel en bezoek aan de muscical  Tarzan. En bij slecht weer kun je ook nog een kijkje nemen in Den Haag waar veel mooie winkels zijn.En ook veel oude dingen te zien zijn.

    >> Reageer (0)
    01-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fris maar lekker zonnig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is fris , maar ook lekker zonnig en helder. Het weer geeft me een lekker opgeruimd gevoel. Loek zal zo wel terugkomen  van het sporten en dan nemen we een lekker warm kopje soep. En dan ga ik nog maar even een paar boodschappen doen. En dan is het weer weekend  zonder verplichtingen deze week ,dus we zien wel hoe het loopt.

    Liefde kan niet worden afgedwongen,
    liefde kan niet worden verleid of ontlokt.
    Ze komt uit de lucht vallen,
    ongevraagd,ongezocht.
    Pearl S. Buck

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag alweer febuari
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag 1februari, de kop is er alweer af, het wordt alweer vroeger en langer licht. De dagen lengen , dan gaat de winter strengen.Maar die ene maand maakt ook niet uit , want in maart wordt het weer lente. Het is nu droog en nog veel wind.
    Geen liefde, geen vriendschap
    kan je levenspad kruisen.
    zonder er voor altijd sporen achter te laten.
    Francois Mauriac

    >> Reageer (0)
    31-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Storm op zee
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Daarnet ging Loek gewapend met fototoestel richting strand om foto' s te maken van de storm op zee. Maar heel snel was hij weer terug de wind was aflandig en aan het strand was dus niet zoveel te zien. Dan is het water niet zo hoog , de wind waait de zee in. Maar er komt vast nog wel eens een storm , die hem wel mooie foto's geeft. Op de radio is s'middags  een verzoekplaten programma tussen 2 en 4 op radio west. Ik ben van plan om ook maar eens een plaatje aan te vragen op 14 februari dan, als Valentijn  voor mezelf. Ik geniet iedere middag van de muziek , die anderen aanvragen , misschien doe ik met mijn plaatje ook nog anderen plezier. Een heel oud nummer zal het worden.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31 januari
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Alweer de laatste dag van de maand en de verjaardag van onze Koningin, die vandaag 70 jaar wordt. We vieren dat feest altijd op 30 april, maar vandaag viert zij het in huiselijke kring. Er wordt wel druk gespeculeerd wanner  ze afstand zal doen. Maar voorlopig blijft alles nog hetzelfde. Een bloemetje  en felicitaties voor haar.

    >> Reageer (0)
    30-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opgeklaard
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is opgeklaard en de zon schijnt zelfs , het ziet er nu veel beter uit . Leuk voor de mensen met kinderen die op woensdagmiddag vrij zijn , ze kunnen nog even naar buiten. Want morgen wordt er zwaar stormweer voorspeld. Nog een foto van gisteren van het overdekte winkelcentrum in Leidschenhage

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boerenkool uit de kast
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In Leidschenhage is een groentewinkel ,waar altijd een kast buiten staat en de groenteman zet er altijd iets in. Vandaag was de kast gevuld met boerenkool ,wij vonden het een komisch gezicht. vandaar hier een plaatje. Wat eten ze daar vandaag: boerenkool uit de kast.

    >> Reageer (0)
    29-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer terug
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ondanks het sombere weer  , was  het toch lekker buiten.  Rustig en helemaal niet koud . We hebben lekker overal rondgekeken en ik heb wat foto's gemaakt van Valentijn  dingen en we hebben gelachen om al die gekke dingen , die er te koop waren. En wat onze mannen daar van zouden vinden als we die voor ze mee zouden nemen. We hebben vast naar nieuwe voorjaars dingen gekeken , maar wachten het toch nog maar even af. Daar voor is het toch nog te koud .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jammer het blijft bewolkt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ja jammer ,niets aan te doen . Vandaag ga ik toch even weg met Wil naar Leidschenhage. Even een paar winkels zien  en onderwijl wat bijpraten. De laatste tijd kwam er van onze uitjes niet zoveel terecht, vorige week was ik grieperig . En soms is het snertweer. We wachten op het voorjaarsweer,dat we weer op de fiets weg kunnen. en lekker in de zon kunnen zitten . Ik wil eens kijken naar Valentijn plaatjes of andere dingetjes waar ik iets mee kan  doen. Ieder wens ik een fijne dag.

    >> Reageer (0)
    28-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het weer valt me een beetje tegen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is fris en niet zo mooi als gisteren jammer . Op dagen dat ik in het bad ben geweest ben ik altijd een beetje slaperig en dat wil ik niet . Overdag slapen daar houd ik niet van, je wordt dan niet lekker wakker . Dus zoek ik altijd iets te doen om me mee bezig te houden.Hopelijk is het morgen mooi weer .

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!