Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    20-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag 20 /2

    Vandaag maar niet naar het zwembad er zijn zieken en dan ga ik morgen maar eens op een andere dag, naar een andere groep.Ik ben nog moe van gisteren van het lopen  en heb last van mijn voet. Een dagje rust is ook wel lekker . De batterij van de pc heeft ook even rust en wil opladen. Nu zit ik even op De pc van Loek, maar daar is alles een beetje anders , dus ik hoop dat het dadelijk weer in orde is. Dus even ook geen foto.


    >> Reageer (0)
    19-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoetermeer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dat ging vlug met die randstadrail waren we in een half uur vanaf stadshart Zoetermeer terug in Scheveningen. Vanmorgen was er wat vertraging omdat die tram weer uit de rails gelopen was , maar terug ging supersnel.Er hoeft geen rekening met verkeer te worden gehouden dus veel vlugger dan een bus. Het was alleen ontzettend koud ,alleen waar het overdekt was is het iets warmer. We waren in een supergrote supermarkt als je daarheen gaat heb je al de dagelijkse wandeling gehad. Wat een ruimte. Daar kun je wel twee uur rondwandelen.Verder hadden we weer een leuke dag en van alles gezien.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag willen we met de Randstadrail even naar Zoetermeer gaan . Wij noemen dat altijd Sweet lake City. Daar zijn we lang niet meer geweest omdat er problemen met die rail waren. Laten we maar hopen ,dat hij in de mist weer niet uit de rails loopt. Het is daar deels overdekt ,dus is het wat minder koud  en alle winkels hebben daar wel filialen en er is ook nog een leuke oude dorpstraat. en een grote markt. Loek gaat met een medebewoner de nieuwe deur plaatsen dus kan ik beter  even weg zijn .


    >> Reageer (0)
    18-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu is het lekker weer buiten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen toen ik naar het zwembad ging was het koud en glad , de wegen waren wit en ik was bang te vallen  ik glibberde steeds weg. Op de terugweg was al het wit weg  en was het ineens lekker weer geworden. Ik loop dan over de boulevard en daar was het lekker geen wind en zacht. Overal werd gewerkt om het strand weer mooi te maken en de winkels en restaurants op te knappen voor het seizoen.Nu is het lekker zonnig en mooi weer.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een beetje laat vandaag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zeker niet snel genoeg op geschoten, want ik ben een beetje laat . Ik moet om half negen de deur  uit om op tijd in het zwembad  te zijn . maar vandaag ben ik te langzaam, tot straks dan maar.

    >> Reageer (0)
    17-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandelweer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ja Loek heeft al twee keer gewandeld vandaag , maar ik had er geen zin in vandaag. Ik vind het toch koud en ben een beetje lusteloos. Ik blijf maar lekker binnen .Straks komt Marlies eten  en ik doe rustig aan vandaag.Even bloggen en wat lezen en ik heb wat keukenkastjes gereorganiseerd.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooie zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is weer zonnig weer deze zondag , wel fris maar toch lekker winterweer. De zon schijnt nu al.Gister reden we langs de Vliet van Kethel richting Den Haag, daar is deze foto gemaakt op de achter grond de toren van Delft (de lange Jan).

    Geluk: een goede bankrekening,
    een goede kok en een
    goede spijsvertering.
    Jean Jacques Rousseau.


    >> Reageer (0)
    16-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koud
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen toen ik even een boodschap deed was het 1graad boven nul, lekker weer maar wel koud . Vanmiddag toen we een ritje maakten was het 5 graden. We waren even naar Pijnacker, Schiedam  en dan via Kethel weer naar huis . Het was mooi zonnig en in de autowas het warm, maar buiten brrr wat koud. Maar wel lekker frisse lucht en druk overal narcissen en heel veel sneeuwklokjes .

    "Woorden zeggen zelden
    wat je wilt dat ze zeggen.
    Mansukh Patel, schrijver

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettig weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het weer ziet er goed uit, dus wens ik iedereen een mooi en gezellig weekend . Lekker even naar buiten waar het al een beetje voorjaar is, nog wel fris. Maar daar fris je dan ook lekker van op.Vandaag ga ik maar eens kijken of er nog foto's te maken zijn  en een beetje buiten rond te kijken.

    >> Reageer (0)
    15-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spreuk
    De grootste tragedie is niet
    jong te sterven maar de
    leeftijd van  vijfenzeventig
    te bereiken zonder ooit echt
    geleefd te hebben.

    Martin Luther King

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Heerlijk de zon schijnt weer , vanmorgen weer voorraad ingekocht. We kunnen er weer even tegen. Het is buiten zonnig ,maar wel fris, maar ik heb de tuinstoelen vast maar weer buiten gezet. Misschien s'middags een uurtje in de  zon ,in het weekend. Wie weet? In de binnenberging is er nu weer ruimte  en die is vast schoon en opgeruimd. Wat een verbetering!

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Half februari
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ja ,het is alweer 15 februari en het is nu al licht en ik denk dat het een mooie dag wordt. Gisteren hebben we voor Valentyn maar een lekker glaasje wijn met een lekker stukje kaas genomen (glaasje, Flesje) en de kaas was heel apart  (In Lisse gekocht met een soort kruid erin, maar ik weet niet meer hoe het heette . Maar heel lekker en apart smaakje. En daar heb ik lekker opgeslapen.

    >> Reageer (0)
    14-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jammer dat er vandaag geen zon is
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Jammer dat het zo'n sombere dag is ,ik had liever een zonnetje gezien .Maar ja die moeten we er maar bij denken. We hadden een nieuwe kamerdeur besteld  en daarnet werd er gebeld ,dat hij was aan gekomen . Dus Loek kan aan het werk, want die moet geplaatst worden  en ik ben heel benieuwd hoe die staat, hij is half  met glas . Maar ja Loek is aan de wandel ,dus die weet nog van niets.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentijn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik hoop voor iedereen op deze dag,
    dat je geluk en vreugde ervaren mag.
    Voor allen die alleen of eenzaam zijn,
    of ziek en met veel pijn.
    Er is altijd wel iemand, die aan je denkt
    en je aandacht schenkt.
    Voor allen een hart van Valentijn met rozen,
    zodat ieder eens mag blozen.

    >> Reageer (0)
    13-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mistig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het blijft mistig en kil, een beetje ongezellig weer. Maar na al die mooie dagen mogen we nu niet klagen. Vanmorgen weer lekker in het warme zwembad geweest en oefeningen gedaan. Deze keer niet zo moe als anders,dus rommel ik maar wat in huis . Ik ben heel benieuwd of het plaatje dat ik heb aangevraagd op Radio West morgen wordt gedraaid.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jammer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Jammer het mooie weer is over ,het zit hier dicht van de mist en het is koud. Maar in het weekend gaat het weer beter worden. En de herinnering van gister is nog duidelijk aanwezig en zolang het niet stortregent  gaat het nog wel. Morgen Valentijn  en is het weer bijna de helft van de maand .
     
    Karakter draagt bij aan schoonheid.
    Het maakt een vrouw mooier
    naarmate haar jeugd vervliegt.
    Jacqueline Bisset

    >> Reageer (0)
    12-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagje Katwijk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag een dagje met Wil in Katwijk geweest en het was stralend weer , we hebben heerlijk in de zon op een bank gezeten . En het was gewoon warm. Ook hebben we de winkels bekeken  en wat spulletjes gekocht. Aan de boulevard werd hard gewerkt , er werden banken geplaatst en opnieuw tegels gelegd. vandaag waren we met de bus ,maar als het nog iets verder in de tijd is fietsen we dat . Door de duinen is het 12 kilometer, heuvel op en heuvel af. En een mooie tocht.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toch nog een mooie dag ?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hopelijk toch nog een mooie dag, dus nog maar even lekker naar buiten vandaag. Want het weer wordt kouder? Maar vandaag valt het hoop ik nog mee. Maar we mogen niet klagen, dus wachten maar even af.

    Wie innig liefheeft, wordt nooit oud :
    hij sterft misschien van ouderdom,
    maar hij sterft jong.
    Sir Arthur Wing Pinero.

    >> Reageer (0)
    11-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een ritje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Daarnet hebben we nog even een ritje gemaakt langs de Vliet , het was zulk mooi weer. Dan willen we er even uit. Meestal is Loek dan aan het sporten , maar vandaag maar niet.Morgen gaat het wat minderen.Maar we hebben in ieder geval een prachtig weekend gehad. En je weet maar nooit wanneer dat weer komt


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is weer maandag de omgeving komt weer tot leven. De trams komen uit de remise en de mensen gaan weer naar het werk. Gister avond gekeken naar boer zoekt vrouw, Van de 5 waren er maar drie die iemand vonden.En die drie kozen allemaal een ander dan ik had verwacht.IK kan dus niet goed koppelen blijkbaar.

    De boom vande liefde heeft maar een tak,
    Daar spruit nooit een tweede voor de eerste brak.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!