Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    31-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Maandagmiddag , de lucht is opgeklaard en de zon schijnt. Wat een verademing  een zonnetje dat naar binnenschijnt ,ik was al een beetje depressief geworden .Maar nu wordt het toch beter,ik ga dadelijk even lekker in de zon zitten,achter het glas is het lekker.
    Oud worden is de dingen nieuw
    leren kennen.
    Het is de verheldering van de ogen,
    een nieuw zien
    Herman Andriesen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste dag van Maart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Morgen is het 1april.We beginnen weer met een schone lei  en verwachten de lente . We laten ons niet beetnemen door 1aprilgrappen , maar vinden het wel leuk als er goed grappen bijzijn . Een beetje pret hebben we ook nodig.

    "Als je vertrouwen hebt,
    hoef je niet de gehele trap te zien
    om de eerste stap te zetten."
    Martin Luther King

    >> Reageer (0)
    30-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag met van alles wat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dan een buitje ,dan een opklaring  van alles wat vandaag . Loek is even een rondje maken ,maar ik had geen zin . Ik ben verkouden en heb overal spierpijntjes  zoals armen en benen van lood en ik ben niet vooruit te branden. We hebben zon nodig voor de nodige vitamientjes . Dus ik doe maar langzaam aan.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een prettige zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De laatste zondag van Maart en ik wens iedereen een gezellige dag. We gaan nu de zomer tegemoet, dus de zon zal zeker wel snel komen. En de tijd van buiten zijn of buiten zitten komt er aan.Het is in ieder geval een uur langer licht vandaag.Dus doe maar iets leuks vandaag.

    >> Reageer (0)
    29-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een verrassing
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen werd ik gewekt door de zon en dat is prettig wakker  worden. Lekker licht en zonnig ,he eindelijk eens een beetje voorjaar. Dus vandaag kunnen we eens lekker naar buiten,ook de zee ligt er mooi bij. Hoeveel vrolijker word je daarvan en begint de dag met een lach.

    Er is kracht voor nodig om
    het geluk te grijpen.
    Het geeft zich slechts
    aan de sterken over.
    Mme de Gasparin.

    >> Reageer (0)
    28-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Allemaal een gezellige middag en avond ,het is weer weekend en we verzetten de klok. Dus  zondagavond tijd voor een wandelingetje na het eten.Dit vind ik altijd de goede  tijd van het jaar met de langere avonden. En voor morgen is er beter weer voorspeld.

    Liefde tussen twee mensen is een kostbaar iets.
    Het is geen bezit. Ik hoef niets meer te bezitten
    om mezelf te vervolmaken.
    Echte liefde wordt mijn vrijheid
     Angela L.Wozniak

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdags werk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ja dadelijkga ik maar eerst eens aan het werk ,opruimen en afval naar beneden brengen. Loek zei dat er weer nieuwe boeken lagen en dan wil ik even kijken of er iets voor mij bij zit. Die zijn dan voor de vakantie en als ik ze uit heb ,zet ik ze in het hotel weer in de bibliotheek.Maar als ik kom is de leestafel misschien al weer leeg,dat gaat hier heel snel.

    >> Reageer (0)
    27-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toch weer regen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is toch weer gaan regenen ,maar wel een mals buitje en het is helemaal niet koud. Dus ben ik toch maar even naar de markt gegaan om wat boodschapjes Loek had een koeientheepot gezien en die heb ik meegenomen en een mandje wit met lila viooltjes voor op het balcon, de kleurtjes trokken me zo aan dat ik ze wilde hebben. De  clematis groeit al hard ,maar de oleanders zien er niet zo goed uit en ik hoop maar dat ze zich weer herstellen . Die hebben we zelf opgekweekt uit zaaden ,die we in Turkije geplukt hadden jaren geleden en in een potje gekweekt hebben tot een meter hoogte . Ze zijn mee verhuisd en gaan nu de vierde zomer hier  in , ze hebben roze bloemen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ziet er goed uit buiten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het ziet er goed uit buiten , weinig wind , bijna zon en lekker licht. Zo dadelijk ga ik weer naar het zwembad. Eindelijk weer een normale dag. Inmiddels is het bijna april en zomertijd.Laat nu de lente maar komen.

    Draag je ouderdom met waardigheid.
    Plastische chirurgie is ook een vorm van bouwfraude.
    Paul van Vliet

    >> Reageer (0)
    26-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandelingetje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag even met Wil door Scheveningen gewandeld en eigenlijk was het lekker weer, geen regen. Ook geen zon en geen wind , het was lekker. Een hele verbetering We hebben winkeltjes gekeken  en de frisse lucht heeft me goed gedaan . Ga nog geloven dat er verbetering van weer aankomt, wat wel beloofd is in het weekend.

    Verouderingkun je niet tegenhouden,
    ver nieuwing wel.
    Hans van Mierlo

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is alweer woensdag en ik vind het koud ,zal maar snel wat warms aandoen.En dan maar even aan het werk, dan wordt het vanzelf warmer. Vandaag lijkt rustiger dan gister, geen sneeuwbuien.  En normaal verkeer buiten. Een gewone midweekse dag met voor ieder een lach.

    >> Reageer (0)
    25-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkeer in last
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het verkeer had veel last van het slechte weer overal files en veel schade en vertraging. We leven wel in een tijd van extremen .Iedere dag is er wel weer wat. Maar hier is alles rustig en ik heb slaap daarnet zat ik al bijna te slapen en dat wil ik niet . Want slapen doe je in de nacht en die is al lang genoeg.Nog maar een foto uit de polder van het hollands landschap

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paashaas weer vertrokken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De Paashaas is weer met de arrenslee vertrokken dit jaar, alle eieren worden weer opgeruimd en gaan weer in de kast. Nee niet allen er blijven er wel wat staan.Er ligt weer een pak sneeuw en de zon schijnt ook. En het volgende weekend wordt de klok verzet, dan hebben we in de avond een uur langer licht. Dan gaat het de goede kant op naar de mooie zomeravonden?

    >> Reageer (0)
    24-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukkig is er even zon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Na de laatste bui om 1uur ,is het wat opgeklaard en schijnt de zon zowaar.  Nu kunnen de mensen toch nog even een frisse neus halen,want erg warm is het niet. Maar de zon geeft toch nog even wat fleur aan de dag. Het waren de koudste paasdagen sinds 44jaar lees ik in de krant. Wel ik verlang nu naar de lente  en het voorjaar.

    Er is niets mis met verlangen,
    maar het geluk dat het oplevert
    draagt het zaadje van lijden al weer in zich.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede Paasdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag tweede paasdag. We houden ons lekker rustig thuis , voor de deur weer een marktdag. Op zo'n  Tweede dag ruim ik meestal weer wat op,eten we de restjes op en genieten van de rust. Er komt weer een krantje, maar omdat het gesneeuwd heeft zal de bezorger wel laat zijn.

    Maak je niet druk, meer moet je niet doen.
    Vecht niet tegen het ouder worden.
    Je bent de enige die zo geinteresseerd is in je leeftijd,
    andere mensen hebben hun eigen zorgen.
    Dorothy Parker

    >> Reageer (0)
    23-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu schijnt de zon ,daarnet sneeuwdw het
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat  een slecht weer sneeuw en regenbuien en nu schijnt er even een zonnetje. Voor de markt beneden is het ook niet best alles wordt nat.Loek was even met de visite naar de pier geweest, maar die kwamen ook alweer snel terug van de kou. En morgen zal het niet veel beter worden. Weer regen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zalig Pasen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Allemaal prettige en vrolijke Paasdagen, ondanks de kou is het weinig wind en droog. Het is wel erg koud en hier buiten wordt hard gewerkt om de Paasmarkt op te bouwen. Straks ga ik wel even kijken of er nog iets voor me bij is. Maar morgen is het weer en soms ook weer andere verkopers. Wij blijven maar lekker warm binnen af en toe kijk ik dan wel eens of het buiten druk is .Over zes weken is het Pinkster en dan gaan wij weer naar ons geliefde vakantie stekje, al bibberend verheug ik me er nu al op.

    >> Reageer (0)
    22-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boodschappen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen hebben we even uitgebreid boodschappen gedaan voor de komende dagen en een klein ritje gemaakt, Maar het weer was niet erg gezellig daarvoor ,dus zijn we maar weer snel naar huis gegaan .We kunnen er nu even tegen en hebben eten in huis voor een paar dagen. Het blijft koud, jammer want morgen krijgen we weer Paasmarkt op het plein en als het dan slecht weer is ,is er niet veel aan. En ook niet als je daar de hele dag in zo'n kraampje staat en er komt niemand.

    Het opperste geluk in het leven
    is de wetenschapdat iemand
    ons lief heeft.
    Victor Hugo

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paaszaterdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vroeger zaten we op deze dag te wachten , tot het 12uur was. Dan gingen alle kerkklokken  luiden. Men zei dan de klokken zijn terug uit Rome. Dan was er koffie met gebak, de vastentijd was voorbij. Het was Pasen, dan was het  feest. Nu doen we daar niet meer aan,maar het is nog altijd in mijn gedachten, hoe het vroeger was.Een bloemetje voor Pasen.

    >> Reageer (0)
    21-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedevrijdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ben daarnet even naar de stad geweest ,ik kon een radiootje afhalen bij een zaak waar ik weleens wat gekocht had. Dus ik druk zoeken naar radio5  om de top 100 van de jaren 60 te horen. Maar niets daarvan, nu luister ik maar weer via de televisie.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!